*Bátorszív* 2007 júl. 18. - 13:12:42 Előzmény Huma
(4/4)
Sajnos így van... Ez a világpolitika jelenleg tán legnagyobb gondja...! bár csak ne lenne igazad...(!) De ahogy figyelem a fejleményeket, hogy Virág(h) elvtárs dodonai (se füle, se farka) rögeszmésen ismételgetett mondásával éljek; "...A nemzetközi helyzet egyre fokozódik"... ... ... -- Csakhogy ez nem egy jópofa szatíra, hanem a véres valóság...;--
Huma 2007 júl. 17. - 22:31:37
(3/4)
Igyekszem a magam módján figyelgetni, olvasgatni ezen eseményeket. Érdekelnek, és igazad van - igen aktuális téma, amely csak növekedni fog az elkövetkezendõ években - mondom ezt hívõ keresztény emberként.
*Bátorszív* 2007 júl. 16. - 15:05:15
(2/4)
Ha figyelemmel kíséred a Világban zajló eseményeket, a vallási fanatizmus, és annak olykor világpolitika formáló közvetett, vagy közvetlen eseményei, nagyon (is) aktuálissá teszik az ilyen rémisztõ, - vagy mondhatnám - elrettentõ dokumentumfilmeket.;
Huma 2007 júl. 15. - 12:50:04
(1/4)
Igen régóta próbálom elcsípni ezt a sorozatot az elejétõl, eddig sikertelenül. Köszönöm a Real. csat.-nak és a mûsorkiíróknak (másképpen nem tudtam megfogalmazni) az össze-visszaságot. Ja, igen! és a csatorna közönségszolgálatának e-mail-es "segítségét".

Egyébként a film nekem hátborzongatóan undorító volt. Na nem a színvonalát tekintve. Megdöbbentõ, hogy embereket milyen módon, különbözõ téveszmékkel hogyan lehet megvezetni.

Akkor igyekszem tovább vadászni a mûsorra...