csancsy 2009 jún. 14. - 16:32:13
(1267/2067)
Úgy gondolom, hogy ezt a hozzászólásomat nem rakom spoilerbe, mivel ezek csak találgatások a részemrõl, szóval
Mostmár olvastam Angus távozását, csak õ késõbb távozott, és nem voltam ennyire elõre, ezért nem hallottam róla.
1. Szerintem 99% tutti, nem fog Lewis meghalni. Márpedig azért gondolom ezt, mert tényleg nem ebbe a sorozatba való, a másik mindegyik azt mondja, hogy Cleo megöli, olvastam annak az ELSÕ résznek a tartalmát, és ezen van a hangsúly, hogy Angus, ha jól olvastam elsõ 13 részben szerepel, és nem csak az elsõ részben, ahol állítólag meghal, ezért gondolom, hogy nem így lesz, ott lesz valami megoldás.
2. Másrészt láttam a címeket, és a 14. rész címe RIP, amit tudjuk mit jelent, és ez nyugtalanít:(. A 13. rész címe, szeret, nem szeret, gondolom Cleo-Lewis párosára utalva, szóval gondolom lesz ott valami érdekes dolog. Persze, remélem, hogy csak elutazik, mindenesetre az utolsó cím is érdekes, lehet abban kis részre visszatér (mert apokaplipszis olyan nagyon nagy esemény, dolog, mely esetében sok szereplõt vissza szoktak térni).
Mindenesetre, véleményem, hogy ha 4-ból 2 fontos fõszereplõ is kiszáll, nem sok értelme továbbfolytatni szerintem. Mindenesetre nagyon remélem, nem az lesz, amit itt sokan feltételeznek.

Amúgy azért került ide is a Claire-botrány, mivel itt elég népszerû a sorozat, rengeteg weblap foglalkozik ezzel, és sokan fordítják, hogy mik történnek a sorozat táján. És ebbõl következve rátérek a másik kérdésre, nem tudom mely magyar honlapon olvastam, rengeteg van, ahol infókat lehet gyûjteni, esetleg beírod, hogy h2o gportal.hu, vagy simán a h2o-t sok mindent kidob a google:)
Naphinel 2009 jún. 14. - 14:51:53
(1266/2067)
Hát, ha ilyen hülye Claire, akkor így járt, erre csak azt mondom. Nagylány már, tud dönteni a sorsa felõl, mellesleg szerintem ez a dolog kiszínezett változata, szal nem kell a felét sem elhinni.

Akkor, ha Lewis meghal... bár attól miért halna meg, hogy meglátja a transzos Cleot. Cleo megöli õt, vagy lezuhan valahonnan... hm, de ez azért nem ilyen sorozatba való.
Azt sajnálom, hogy Emma elmegy, mert csíptem õt, Bella egyelõre nem szimpi. Olyan hûvös... de lehet, hogy csak a szemem miatt.
Nagyjából ennyi.
10/10
booki 2009 jún. 13. - 21:59:07 10/10
(1265/2067)
tud vki valmait hogy lesznek ijrészek vagy nem??
Frangellico 2009 jún. 12. - 20:55:21
(1264/2067)
ilyen híreket hol olvastok meg új dolgokat vmi külföldi oldalt nem tudtok nekem mondani :) megköszönném :)
ZsoltXD 2009 jún. 12. - 13:28:01 Előzmény csancsy
(1263/2067)
Hát én ezt az egészet csak 1 oldalon láttam. Csak azt nem tudom hogy hogyan jött el ez a hír ide Magyarországra, amikor ez az egész Ausztráliában van, ha valaki nem tudná.
csancsy 2009 jún. 12. - 00:20:56 Előzmény endreker
(1262/2067)
Nekem 2 kedvenc részem van:)
Az egyik 2. évad eleje, az a rész, mikor Zane visszatér, a másik, 1. évadban van, mikor Zane elrontja Rikki apjának motorját, mikor rájön hol lakik:))) Ez a 2 rész annyira tetszik, meg persze a többi is:))) Meg 2. évad vége is jó, mikor Lewis és Cleo újra kibékülnek:)))
Most Lewis tényleg elmegy? Ezt hol hallottad? Mert én sehol se találtam ilyen infót. mindenesetre ha el s megy, legyen lehetõsége visszajönni, mert ha halálával végzõdik, engem el lehet felejteni nézõként, és sztem sok ember van így ezzel.

Zsolt, Craig-Claire botrányról én is hallottam. Szerintem színtiszta hazugság, csak már nagyon elterjedt. Én ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy Claire azt nyilatkozta, hogy õ meg Craig valóban jártak, de emiatt szakítottak. Ugyanis elõtte is voltak gondok köztük, akkor is akart Claire szakítani Craig-gel, aki bosszúból elhíresztelte ezt a dolgot (kameráról nem is volt szó). Így Claire rájött, hogy Craig elég szemét, és valóban szakítottak. Én ezt a verziót hiszem el, persze nem voltam ott, így nem tudhatom biztosra és teljesen, hogy igaz-e.
Frangellico 2009 jún. 11. - 23:18:13
(1261/2067)
épp most kezdték újra a 21 órai adásnál
10/10
minerva9 2009 jún. 11. - 17:37:51 10/10
(1260/2067)
jetixen hanyadik évadot adják?
ZsoltXD 2009 jún. 11. - 13:44:56 Előzmény xzibit2009
(1259/2067)
Egyébként õk folyamatosan tagadják ezt az egészet. de a kamera sosem hazudik!!! csak a filmekben XDXD
xzibit2009 2009 jún. 10. - 21:09:45
(1258/2067)
az lehet...
ZsoltXD 2009 jún. 10. - 17:21:30 Előzmény xzibit2009
(1257/2067)
Jaj...
nem hiszem. mert azért elég nagy megaláztatás lehet ez neki.
xzibit2009 2009 jún. 09. - 18:46:54
(1256/2067)
érdekes "movie" lehet az!

link van? :D :D
ZsoltXD 2009 jún. 09. - 18:38:28
(1255/2067)
nem tom. én már nem szeretem annyira a h2o-t mert azt olvastam hogy Claire holt és craig horner lefeküldtek 2 forgatás között a bozótban és az egyik kamera azt is felvette hogy craig horner letépi claire-rõl a ruhát.:s
10/10
endreker 2009 jún. 07. - 22:37:56 10/10
(1254/2067)
tényleg am kinek melyik a kedvenc része/részei ?
10/10
endreker 2009 máj. 19. - 17:33:58 10/10
(1253/2067)
JAh és nyugi egyértelmûen tini sorozat marad alég megnézni csak az új juice net díszletét ami fiatalsoabb mint valaha az új évad palakátj is nagyon vidmán szal nyuginem lesz gáz az új évad azoknak sem akik a sorozatnak ezt az oldalát szeretik
10/10
endreker 2009 máj. 19. - 17:29:21 10/10
(1252/2067)
Persze hát azért gyökeresen ne is változtassák, meg hiszen ami egy tinisorozatnak indult nem alakulhat drámává, sõt nem is akarom, hogy dráma legyen. AZ hogy néhol egy egy szomorúbb drámaibb rész is lenne benne több érzelemmel még nem jelenti azt, hogy az egész sorozat kicserélõdik. Hisz az eddigi évadban is történtek szomorúbb esetek voltak olyan részek amik nem voltak túl vidámak márcsak abba belegondolni sem, hogy Miss Chatam minden régi barátnõje meghalt, hogy MAx legnagyobb szerelme is halott, és azóta egyedül él szóval némi drámától még nem lesz egész más. AM meg ez elkerülhetetlen bele mivel Emma is elmegy már biztos hogy Lewis is elmegy több veszély is lesz benne. De nem fogok hazudni én személy szerint az eddigi részekben is az akciódúsabb részeket szerettem és eztután sem a tinisorozatos jellegû részekért fogok rajongani persze nekem is vannak olyan tinisebb részek amik bejönnek benne pl a nincs kegyelem, de ez a rész a közelében sem jár nálam pl a 2x25-höz a gracie emléke 2. részhez vagy a sellõk harcához.
csancsy 2009 máj. 18. - 23:13:03
(1251/2067)
De nagy katasztrófa lenne!!! meg ne próbálják AZT tenni!!! megjegyzem, akármennyire is nõ a sorozat h2o nem egyenlõ a prison break-kel. Ez nem dráma, ez tinisorozat, és maradjon meg ennek, ezért tetszik sokaknak, és nem azért, mert dramatikus!!! Van benne kis akció, romantika, barátság, DE NEM DRÁMA!!! Szóval, azért gyökeresen ne változzon, mert akkor én tutti nem nézem tovább. És azért Lewis elég meghatározó karaktere a sorozatnak, szóval biztos vagyok benne, hogy nem fogják ezt tenni!!!
10/10
endreker 2009 máj. 18. - 22:50:04 10/10
(1250/2067)
Teljesen egyetértek infernoval a ahogy a srozat egyre hoszsab úgy nõ a nézõközönség szal nem maradhat örökre ilyen gyereksorozat. Am meg nekem az avéleméynem arról, hogy minek kezdtek bele a harmadik évadba ha amásodik is szép lezárás volt, nos azért, mert õk nem felttétlenül arra mennek, hogy szép legyen a lezárás a készítõk minden egyes kis pénzt ki akarnak facsarni a sorozatból szal ha lehetõseég van mégegy évadra természetesen megcsinálják. Am meg sztem ha meghalna Lewis az nem is lenne akkora katasztrófa hiszen így a sorozat színvonala is nagyban erõsödne végre komolyabb lenne igenis kell sztem bele egy kicsi dráma. Am meg én nagyon remélem, hogy lesz 4. évad elvégre ez a story még nagyon nem járt le több millió rajongója van világszerte nembeszélve a fanoldalakkal meg mindennel szal ez nem egy egyszerû matiné amit megnézenk komony nézettsége van szóval ha a harmadik évad sikeres lesz jönnie kéne a negyediknek. különben is ahogy olvasom az infókat és nézem a videókat a harmadik évadról pl ( Rikkit lehúzza valami avíz alá) a sorozat igazából csak most kezd el beindulni akkor meg ne zárják máris le, hosz az új story mégcsak most indul a Bella story az új sellõt, most csak erre az egy évadra hozták be, az úgy nagy kár lenne. Egyébként így volt a bûbájos boszorkák 7. évad végénél is bár azthiszem ezt már írtam úgy ahogy lezárták a storyit mert nem volt biztos a folytatás de végül jöhetett a 8. évad. Még itt is simán jöhetne a negyedik, hisz a béna mesesorozatok szoktak 3 évadosok lenni a filmek manapság már legalább 4- 5 évadot megélnek és ez még átlagosan a minimum. Egy szó mint száz itt lázadás lesz ha nem lesz 4. évad :D még kész sincs a harmadik de mi már a 4. törjük a fejünk :D
Inferno 2009 máj. 18. - 20:13:10
(1249/2067)
Lassan a SOROZAT FELNÕ...
olyan dolgokról is szó lesz benne, ami már nem gyerek sorozatba illõ....

Akár a Harry Potternél... az 1 rész még elmet de s mostani részek 3-4-5 már kezdenek más célközönséget megcélozni...

Lehet azért is mert a célkozonség is felnõ lassan...

Én speciel ezt nem is nagyon bánom :D
Inferno 2009 máj. 18. - 20:09:41 Előzmény csizi26
(1248/2067)
Fõ az optimizmus...

Unicum csak pozítivan ;)

Egyébként meg gondolom sikeres lesz mint az elõzõ 2 évad akkor meg miért ne lenne?