Téma: Hajsza

tvhangya2023 márc. 30. 18:15:40
(6/6)
Ez mitől lett Hajsza?
2/10
Nagy1A márc. 18. 15:13:25 2/10 Előzmény InteriorLulu
(5/6)
"......a vége is kicsit összecsapott, de mindezzel együtt is korrekt darab.
Tériszonyosoknak nem okvetlen ajánlott...."
Hát az a baj, hogy nem csak a vége......hanem az egész iszonyatosan összecsapott...... köze nincs a valósághoz.......és egyáltalán nem korrekt......mert a végén még be is csapják azt, aki végig tudta nézni!! ...én speciel a közepéig néztem, csak.addig......... ameddig az idióta rendező, a vasoszlopot markolva, bedugatja a lámpa foglalatba az lány aranygyűrűjét!! Na most..abban a pillanatba repült volna a szerencsétlen lány 660métert ...úgy meb@szta avolna a 220!!!!...szóval addig bírtam, de a feleségem azért végignézte.......hátha történik valami
Szakmailag........hegymászóilag......oszlopmászóilag nézve a dolgot......meg egyszerűen röhelyes a dolog, amit ezekkel a lányokkal műveltettek!!....ilyen szereléssel csak idióták indulnak el.......meggyet szedni!!......a szőke nagyon bátor, meg lefogyhatott volna forgatás előtt mellenként vagy 15 kilót, mert ezze a súllyal.......ezekkel csöcsökkel 600 métert mászni függőlegesen.......nincs ember a világon, aki nem inkábba a kanapémászó technikát sajátítja el.........vízszintesen!!
Nem tudom, hogy fogott-e hegymászóköteet valaki a kezében.....de javaslom a rendezőnek, hogy fogjon egyy ujjvastagságú kötelet ( a szabvány kötél, 12 mm vastag!!)......és próbáljon meg fél kézzel, csak 10 másodpercig lógni rajta!!.....nem lendülgetni...meg le-föl mászni rajta......karabiner nélkül!!
Nem akarok spoilerezni....de ....kamu.....erőltetett......idegesítő......nagyon szépen fényképezett........hála a dróntechnikának, meg a zöld szobának......de a sztori első nagy puffanása sem lett volna.....ha a rendező a másik lábáról vetette volna le a kiscsaj zokniját!!! :(((.......na de akkor mi a poén benne......szóval őt is meg lehet érteni!!.ennek ellenére 2 pont......zwei komma null!!!.....nálam.....
2/10
pihes márc. 09. 15:04:52 2/10
(4/6)
Nem tudom megérteni minek kell a magaslat miden áron? A sok homokfejű szelfi nyomi nagyon kedveli az ilyet, aztán meg olvasni, hogy szarul jártak. Kell az adrenalin, ja idióták (nem is gyerekek voltak azért, bár). Meg pont amikor hallani, hogy eltűntek a hegyekbe, aztán szinte hőssé avatják az ilyet, arra se mondta senki, hogy oda kell menni, hiába hajtja a kalandvágy ha családja is van. Hátrahagy embereket maga körül úgy, hogy beleszart az egészbe, mert amit vállalt, az biztosan magába rejti a veszélyeket. Történhet bármi, nem lehet burokban élni, ezért muszáj hülyének lenni?
Rohadt nagy kamu a film, de kivártam és csak felidegesített KETTŐ/TÍZ
k11zoltan márc. 03. 16:42:09
(3/6)
Volt benn pár klisé, de összességében tetszett.
A magyar címet nem értem.
2/10
SUDO febr. 27. 20:33:11 2/10
(2/6)
Telis tele van hibával...Idegesítő dolgokkal..
8/10
InteriorLulu febr. 26. 13:55:00 8/10
(1/6)
Egy évvel azután, hogy túlélt egy az életét megváltoztató eseményt, Becky, a férjét még mindig gyászoló, érzelmileg labilis sziklamászó vonakodva ott folytatja, ahol abbahagyta, hogy szembenézzen végre félelmeivel. Hunter, a kihívásokat kereső barátnője ugyanis újra belép Becky életébe, így a két tapasztalt hegymászó kockázatos kalandra indul: az elhagyatott és lebontásra váró B67-es tévétorony tetejére. Most két halandó igyekszik meghódítani a 610 méter magas, szédítő és szorongást keltő, időjárás által nem kímélt, elrozsdált fémből és mozgó csavarokból álló szerkezetet a Mojave-sivatag közepén. De odafent a legkisebb hiba is magát a halált jelentheti. Amikor a kockázatos mászás nem a tervek szerint alakul, a két nőnek az utolsó csepp bátorságát és erejét is össze kell szednie, hogy tervet dolgozzanak ki a biztonságos földetérésre - vagy meghalnak a próbálkozásban.

Profin fényképezett és összerakott, izgalmas, és még a nem túl összetett sztorihoz képest is fordulatosnak mondható film. Vannak szerintem kevéssé hihető, vagy inkább kevéssé kidolgozott elemei (a két mászó felszereltségével kapcsolatban éppúgy, mint a fenti időjárási viszonyokkal, vagy épp a széteső vaslétrával), és a vége is kicsit összecsapott, de mindezzel együtt is korrekt darab.
Tériszonyosoknak nem okvetlen ajánlott.