Téma: Hal a tortán

khekkkkkk 2008 júl. 04. - 20:23:52 Előzmény Dr.Mouse
(1008/4268)
jah, egyébként lány vagyok
és azért tetszhet Hujber , nem?
képzeld el, ha mindenkinek csak a telt ajkú nõk tetszenének, na nekem a fiúk jönnek még be mindig :)))
1/10
Dr.Mouse 2008 júl. 04. - 14:48:52 1/10
(1007/4268)
..hát, ha Neked tetszik... ;-) Nekem a jóképûség máshol kezdõdik, én szeretem a nagy, értelmes szemeket és a telt szájat.. ;-P
Beácskát némileg túl tolerálod, de hát férfi vagy. Ettõl, még lehet számodra "szimpi".
De õ nem õszinte, folyamatosan játszik ("ugye, milyen szexi vagyok? Juj, jó a világítás, éppen eléggé majdnem kilátszik a cicim?"), figyeli a kamerát, pózol. De erre képezték ki és sokkal több nincs is benne, bár még alakulhat - remélhetõleg belsõleg... Magdi is majd nyilván fejlõdik. A külsejét illetõen a stylist-okat lehet okolni, a viselkedés-zavarokért, pedig sok más tényezõt - pl. az önbizalom és a hazai gyökerek hiányát, az állandó megfelelési kényszert - és azt se feledjük; nekünk is gyanús Bea profi fõztje, neki, onnan nézve talán méginkább az volt, mégis végig kellett asszisztálnia, hogy körülzsongják a hirtelen gasztronómiai géniusszá avanzsált szöszit a hímek, akik akkorra már nagyrészt a nacijukban hordott központi agyukkal lelkesedtek. ;-D (Meg a gyomrukkal, hisz a kaja tényleg jónak tûnt - de, hogy valóban Bea készíthette-é...)
Lemaradtam Magdi fõzésérõl, mint írtam, pedig aznap bemutathatott pár olyan viselkedésformát, amirõl beszéltek.. Meg is lepett, nem ilyennek ismertem meg - felületesen, de igazán szimpatikus volt - nem néznék ki belõle olyat, hogy direkt sértõ, vagy durva lenne.. De ezek szerint õ is csak ember.. Meg kell tanulnia viselkedni nyilvánosság elõtt - de ez nem összetévesztendõ a Bea-féle mû-pózolással, édeskedve "cukin" belebazsalyogni a kamerába, meg a kádban kelletni magunkat - de ez utóbbi a rendezés és a mûsorpolitika csillagászati magaslatait mutatja, nem beszélve az átlagnézõk (fõleg a férfiak) igényeihez való igazításról. (-)
Magdi láthatóan nem tud mit kezdeni ezekkel a helyzetekkel és valószínûleg ez zavarja is. Ám az tény, hogy rosszul kompenzál.
Én drukkolok, hogy kinõje, mert szerintem értékes és tartalmas emberke...
:o)
1/10
Dr.Mouse 2008 júl. 04. - 14:06:25 1/10
(1006/4268)
Nem pont ez volt a lényege az általam leírtaknak, ha már pont Te reflektáltál... A jóképûség szubjektív és egyénenként változó - itt mondjuk némileg túldimenzionáltak egy befuttatandó, hazánkba visszatért színészt, akit meg kellett szerettetni - erre rettenet hatékony iparág hozatott létre...
De nem gondolod, hogy a párod mögé bújva, butuskát játszva nem biztos, hogy valóban önmagadért szeret a férjed? Hanem egy hamis illúzió (jó esetben), hogy "jaj nekem vigyáznom kell a butus nejemre, mert képtelen az alap elintézendõkre is..."
Aztán, lehet, hogy mûködik, legalább nem maradsz egyedül, - bár engem nagyon zavarna, ha hülyének nézne a párom. Csak egyenlõ felek érezhetik meg a csodát, ami táplálja a vonzást, a szerelmet. A többi függés, sajnálat, vagy uralás - bármi, de nem szerelem - vagy Szeretet...

Üdv! ;o)
khekkkkkk 2008 júl. 04. - 14:01:39
(1005/4268)
hát nekem akkor is tetszik Hujber, a mosolygós szája pláne. Lehet, hogy tehetségtelen, hogy hûtlen, hogy ripacs,de mint férfi, nekem bejön, s ennek semmi köze a médiához, nem nyaltam be semmit sem róla.

Rúzsa Magdit is nézegettem tegnap. Voltak olyan pillanatok, amikor tényleg csúnyának láttam, voltak olyan kamerabeállások, amikor meg szépnek tûnt. Egy biztos, borzalmas modora van. S ehhez semmi köze a stylistnak, meg a többinek, neki helybõl egy nagy elmaradást kell behoznia, de annyit azért gondoltam volna róla, hogy tud karalábét hámozni.
Bea akármilyen butának mutatja magát, nekem szimpatikus.
1/10
Dr.Mouse 2008 júl. 04. - 13:10:36 1/10
(1004/4268)
Hááát, csajok..
Sajna a férfiak többsége igen nehezen viseli, ha a nõje okos, ha nála is okosabb, mûveltebb, jobb humorú, azt még nehezebben - ebben sajnos van tapasztalatom. Ennek ellenére sem lennék hajlandó semmilyen komplexusos hím-példány kedvéért butus szöszinek mutatni magam.. Ha nem bír vele megbirkózni az "erõs, bátor lovag", akkor menjen, talál magának épp elég ostobát... De mind elgondolkodhatna, legalább magában, hogy az-e a nemes választás, ha csak buta csaj mellett érzi magát elég okosnak. Mert akkor nagy gond van - terápia kõõ! ;-P
Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy Bea készítette az ételeket, de ez má' így marad, de nem eljátssza a butust, õ eredeti ;-D no nem a haja pl., ami bevarrt, (meg, még ami segédanyag ott van), hanem az I.Q-ja..
Hujber nemcsak nem szimpi és nem túl jó színész - de emberek; ki mondta, hogy jóképû?? A vonásai egy körözési fotóra illenek, az értelem szikrája sincs az apró, közel ülõ szemeiben. Tipikus esete, a média által jóképûnek kikiáltott és a közönség által azonnal benyelt kategorizálásnak. A csávó randa, ne engedjük ízlésünket eldeformálni, ha egy újságkihordó lenne, meg se látná a jónép.
Nem láttam Ruzsa Magdi fõzését (télleg babot fõzött?? Nemáá...) de zeneileg egy õstehetség, némi önbizalomhiánnyal (pláne, egy mûsorba rakják egy plasztik-Barbie-val) meg rettenetes "sztájliszt"-okkal, akiknek ily rusnya ízlésük van és akik elhitetik Magdival, hogy ez neki jól áll - õ, meg elhiszi a "profik" tanácsait. Nincs összehasonlítási alapja még, majd késõbb kialakul. ;o)
Stella 2008 júl. 04. - 10:56:49
(1003/4268)
kedves rifu, magánéleti problémám nekem? én írtam az uramról egy monológot? na jobb ha leszállsz rólam, ne rám kend az idétlenségedet! na csá
cseszter1 2008 júl. 04. - 09:23:50
(1002/4268)
Rúzsa Magdi inkább énekeljen abban profi, ne fõzzön, és ne beszéljen, ha kinyitja a száját ellenszenvesé válik.
Bea nekem szimpatikus, mert õszinte nem irigy adja önmagát. Nem zavar, hogy butuska benyomást kelt. Danny Blue-val kiegészítették egymást, kár hogy már nincsenek együtt.
Hujber Feri azon kívül, hogy egy jóképû pasi, tehetségtelen színész.
Gesztesit szeretem, bármit csinál.
rémekréme 2008 júl. 03. - 23:50:19
(1001/4268)
De viszont Bea nagyon szépen elkészitette az ételeket le a kalappal . Ügyes !!!
8/10
Isti08 2008 júl. 03. - 23:49:20 8/10
(1000/4268)
Jó a mûsor csak a Herczek Zoli Cakó Antal Kasza Tibi és egyéb priitív embereket jegelni kéne mert minden hétre jut legalább egy
rémekréme 2008 júl. 03. - 23:46:32
(999/4268)
Magdi jobb lett volna , hogy ha nem is fözõl .
Tilda36 2008 júl. 03. - 22:13:35
(998/4268)
Ez igaz, de ki tudja ki csinálta? A kaja, pia tényleg rendben volt, a teríték is, de Rúzsa Magdira ez még jóindulattal sem volt elmondható. Azt a hisztit, amit levágott? Ráadásul az ételek is rettenetesen gusztustalanok voltak....a jégkockán viszont jókat röhögtem.:-DD Lehet, hogy thermálvizet fagyasztott le?:-)) A zalakarosinak van bukéja:-)) Ha belegondolok a bab is megtehette hatását, jöttek a békegalambok....szóval irtózatos volt a mai este Magdi nyavajgása meg csak rátett.
Tilda36 2008 júl. 03. - 22:06:33 Előzmény elisabet
(997/4268)
Miért?:-)) Úgy tudom átszerzõdött a retektõl hozzájuk! Gyõzike nélkül nincs média:-DD
milike71 2008 júl. 03. - 21:01:57
(996/4268)
Rúzsa Magdinál ellenszenvesebb, utálatosabb vendéget/vendéglátót az ellenségemnek sem kívánnék! Soha nem volt szimpatikus, de most aztán... Fúj... (És nem azért mert olyan randa szerencsétlen! A viselkedése - vagy annak hiánya!!!)
khekkkkkk 2008 júl. 03. - 17:35:56
(995/4268)
Egy félmondatban szó volt róla,hogy Bea részt vett valamiféle fõzõtanfolyamon.
Egyébként aki a lilakáposztát csak szeletelt formában ismeri és gõze sincs arról, hogy az eredetileg gömb alakú, és valamivel fel kell / lehet szeletelni, valamint ezt a káposztát hol aszalt paradicsommal, hol másképp akarja elkészíteni, tehát még pontosan a recept nevét sem tudja, arról azért nagyon gyanús, hogy nem õ csinálta.
elisabet 2008 júl. 03. - 16:00:43
(994/4268)
Visszatérve: ki mit gondol, mi lesz ma a vacsi? :)))
Stella 2008 júl. 03. - 15:32:12
(993/4268)
Te rifu, akkor ha meghagyod az urad abban a hitben, hogy analfusz vagy befizetni a csekket, még mindíg az urad fizeti be helyetted, és csinál meg mindent? Vagy ennyire szõke vagy? Én azért nem játszanám el a hülyét, tudod ez inkább arra vall, hogy az urad fullra lenéz téged, csakhogy õ akarata, tudása érvényesüljön, én nem tudnék így élni,hogy 40 felett már "fogyatékosnak" nézzen az uram.
elisabet 2008 júl. 03. - 09:45:04
(992/4268)
Igen, eléggé furán viselkedik, meg kell hagyni. Nem õ mondta azt, hogy majd mindenkit leitat és kész? Mintha úgy emlékeznék a bemutatóból.
Egyébként én nem vagyok érte "oda", sztem, ha elvállal vki egy ilyen mûsorban való szereplést egy bizonyos - elvárható szintet meg kellene tartani, gondolok itt a viselkedésre is, amelyhez hozzátartozik az intelligencia.
4/10
jpm2005 2008 júl. 03. - 09:13:55 4/10
(991/4268)
Én R.Magdiért szurkoltam a Megasztárban. Lemezét megvettem, de amit ebben a mûsorban produkál... Engem annak idején arra tanítottak, hogy az ételt megeszem. Õ csak turkálgat, fikázgat. A májat megeszi, a liba combot otthagyja.(Szegény József Attia...)Gesztesi túrógombócát finnyogva otthagyja, a káposztás tésztát útálja... És lehülyézi Hujbert Ferit??? Mégha igaza lett volna, akkor sem tehet ilyet!! Ez egy tv mûsor, sokan nézik, a saját image-t rombolja. Igaza volt valakinek elõttem hihetetlen féltékeny.

Szóval nagyon nagyot csalódtam benne.
elisabet 2008 júl. 03. - 08:32:11
(990/4268)
Sziasztok! Szép reggelt! :)))
Én ezt most abszolút nem értem.. Bea tud fõzni, vagy nem tud?
A bevásárlásnál iszonyatosan butuska volt, szinte a falat kapartam az idegtõl, ahogy viselkedett. Akkor azt gondoltam, ha valamit ki tud hozni, gratula neki én biztos, nem tudnám megkóstolni sem, a hozzáállásából ítélve. :)
Viszont a "végeredmény" mitõl lett ilyen - mindenki által tökre elismert kaja???
Össze vagyok zavarodva...:))) Kíváncsi vagyok a mai "mûre". Egyébként csatlakozom, R.Magdi tényleg nem csúnya szerintem sem, viszont nekem is a hajával van pici problémám. Gondolom, idõvel tényleg változtatni fog, most nála ez a pillanatnyi "trendi", pedig már vki megmondhatná neki, hogy a változtatás nem mindig sül el rosszul. :D
elisabet 2008 júl. 03. - 08:20:28
(989/4268)
Szia!
Utolsó mondatodra: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!!!!!!!!!!!!! Már csak az kellene még !!! :)))))