kiralygomba 2008 márc. 25. - 21:30:31
(168/2408)
Csíny letudva, jó8!
encsimencsi 2008 márc. 25. - 21:27:37
(167/2408)
***SPOILER***
Hát én úgy tudom h a Star Warst George Lucas találta ki... mind1, nem ez a lényeg :D Én is tudtam h Dumledore meg fog halni és sajnos az egyik oszt.társam elszólta magát és tudtam h Piton öli meg. De ez sem törte meg a Piton iránt érzett rokonszenvemet. Vmiért bírom õt :DD Sajnos azt is megtudtam h kik fognak meg halni (Fred, Lupin, Tonks) Pitont nem tudtam. Meg egyébként szerencsére a cselekményrõl se tudtam semmit. Két éjszakámba került h elolvassam :D

Dumbledore meleg? ez meg miféle beteg képzelgés? bár tény h nem nagyon vannak nõügyei... :P Én csak azt nem tudom h hogy adhatott Harry a középsõ gyerekének olyan hülye nevet h Albus Perselus.. külön-külön is elég.. öhm... éredekes. Na de együtt?! Persze ez a legkisebb gond :D
Öö, hogy is van?.... :D Csíny letudva!
kiralygomba 2008 márc. 25. - 20:23:54
(166/2408)
Helyesbítés: mondtad/írtad :)
kiralygomba 2008 márc. 25. - 20:16:52
(165/2408)
Igen, tudom, h az enciklopédiára olvastad, ezért is fogalmaztam úgy ahogy... :)
A teóriáimról meg annyit, hogy pl. a Draco-s dolgot is az író tette közzé! :P
kiralygomba 2008 márc. 25. - 20:14:29
(164/2408)
***SPOILER***
Én is megtudtam a 6. könyv végét, idõ elõtt... szemétség!
Rámentem egy HP-s oldal linkjére, és egyszercsak nagy, pirosan izzó neonbetûkkel bevágódott elém, hogy "Sokak kérésére: DUMBLEDORE FOG MEGHALNI ÉS PITON ÖLI MEG!"
Képzelhetitek, hogy ott anyáztam... :(
És a 7. könyvrõl is megtudtam pár dolgot, de szerencsére nem olyan fontos dolgokat...

csíny még nincs letudva :)
10/10
hangyás 2008 márc. 25. - 20:10:02 10/10
(163/2408)
egyes vélemény: már írtam hoyg a skót könyv az a Harry Potter enciklopédia, a hivatalos, amit Rowling ír :)

a teóriáid jók, de aki olvasta a hetes könyvet az amúgyis rájött ezekre :P

páááá

a csíny letudva
kiralygomba 2008 márc. 25. - 20:04:33 Előzmény lau94
(162/2408)
***SPOILER***
Néhány kérdésre tudok talán választ nektek, meg nekem is van kérdésem:
Draco-val Harry már nem lesz olyan rosszban, de azért örök riválisok maradnak. Mindenesetre Draco fia (asszem Scorpius) már jobb nevelésben részesül.
A skót könyv alatt sztem a puhafedeles kiadásra kéne gondolni, nem? Legalábbis máshol arra használták...
Az HP 7. utolsó fejezetét Rowling elvileg már nagyon régen megírta (asszem az elsõ könyvnél), talán ezért lett kicsit hmmm...nyálas. :D Persze ha nem Happy End lett volna, most többet szidnánk, bizony!
A Star Wars filmeket tudtommal nem George Lucas találta ki, de azért nézzetek utána! :)
Sztem Heath esetleg Lupin lehetett volna, már ha kizárjuk a filmeket. Errõl mit gondoltok?
Ron beszólásai nagyon jók, és a filmekben sztem jobban játszik Rupert (Ron), mind Dan (Harry). Azok a fejek, amiket letud vágni... xD
Amúgy nekem kicsit az az érzésem, h Rowling csak a szenzációért jelentette be, pl. azt, hogy Dumbledore meleg. Legközelebb azt fogja mondani, hogy Aberfort
"belülrõl ismeri a kecskék nyilását"? xD Vélemények?
10/10
hangyás 2008 márc. 25. - 20:04:23 10/10
(161/2408)
hééé nem mindenki :P:)

***SPOILER***
én például nem tudtam meg semmit sem a 7.-rõl mielõttt elolvastam volna, pedig nagyon sok HP-s oldalt néztem :)
szóval pl a 6.-nál nagyon zavart hogy megtudtam hogy Dumbledore meghal.
aztán kijött a 7.-es és azt meg hajanlra el is olvastam ugyhoyg ne mvolt mitõl tartani
a spoiler felirat jó dolog, én nem olvastam el ami utána következett soha, de szerintem akit komolyan érdekel a Harry Potter az ár biztosan elolvasta az Ereklyéket úyghoyg mind1

:) komolyan van olyan ember aki a HP is rövidítetten olvassa, továbbmegyek, komolyan van rövidített Harry Potter és egyáltalán, hogy lehet rövidített könyveket olvasni, vagy olvasd el vagy ne de akkor már az egészet:)

a csíny letudva
lau94 2008 márc. 25. - 18:59:12
(160/2408)
felesleges.. úgyis mindenki elolvassa, akkor is ha nem akarja, meg oda van íyrva megminden... érted rásiklik a szeme aztán már le is van lõve a poén...
ilyen az élet:D
énis nagyon nagyon várom!!!
encsimencsi 2008 márc. 25. - 18:55:47
(159/2408)
Ti nagyon ráértetek délután, ahogy nézem :D Én továbbra is fenntartom h jó volt a hetedik könyv és az uccsó fejezet tökéletesen beleillik a könyvbe. Ron beszólásait nagyon bírtam. amikor azt mondja a lányának: 'A világért sem akarlak befolyásolni, de ha nem griffendéles leszel, kitagadunk.' :DDD (Most ez elé oda kellett volna írnom h spoiler?, úgyis mindenki olvasta már a hetediket, nem? de ha mégse akkor bocsi.. megengedem h lebarmoljatok :P) és nagyon várom már a hatodik filmet is. remélem jobb lesz mint az ötödik volt...