8/10
borkasztik 2009 dec. 08. - 20:46:29 8/10
(2188/2408)
Igen sajna ez van úgy látszik az állandó nyálcsorgatós émelyítõs von von-os Lavanderre tudtak most ebbe a részben idõt szakítani! Ugye a horcruxos téma meg a többi relytély már nekik mellékes szál volt!

Engem is az zavar hogy ha már tényleg ennyi játék idõt szántak rá akkor minek fecsérelték az idõt olyan jelenetekre ami benne sincs a könyvben (és ráadásul még teljesen értelmetlen is mert sehova nem viszi a cselekményt elõre) és úgy átformálták egyes karakterek tulajdonságait (lást Harry tétlensége)ami teljsen ellent mond a könyvbeni karakterének! Rendben van hogy nem tudnak belevinni mindent de azért ennyire már tényleg nem kéne elrugaszkodni a könyvtõl!!

Nekem is a 6 rész közül ez okozta történetileg a legnagyobb csalódást, míg a könyvben végig izgultam az egészet és a végén alig bírtam küszködni a könnyeimmel a Dumledore temetése résznél addig ebben szinte semmilyen érzelmi hatást nem értek el! (vagyis de unatkoztam)Nagyon félek hogy elcseszik az utolsó részeket is!
3/10
CrucioIsAwesome 2009 dec. 07. - 06:23:16 3/10
(2187/2408)
Olyan k*b*sz*tt*l ideges vagyok, h elmentem megnézni moziban, mert nyomták, h milyen fasza 3D-s film, azt az elsõ 20 perc volt 3D-s... Meg ez a film... Arról szólt, h Ron és Hermione hogyan versengenek egymás kegyeiért, de amirõl tényleg szólnia kéne, h mi van a horcruxokkal, na arról nem szól...
A Film 3/10, a könyv 9/10...
Sztem ne nézzétek meg, mert a hetet igy sem fogjátok jobban érteni...
ercypici 2009 dec. 07. - 02:04:33
(2186/2408)
szerintem idegesítõ h. mennyire nem a könyv...
és nem értek egyet a port.hu-s kritikával, szerintem nagyon sok mindent nem magyaráztak meg rendesen, vagy máshogy.
na meg kiborulok azon h. azt vágom h. nem lehet mindent belerakni am könyvbõl mert nincs idõ... de akkor olyanra mért van idõ ami nincs is a könyvbe???
hát az odú megtámadás szerintem már tényleg nevetséges volt, ráadásul semmi értelme nem volt a és a sztorihoz se volt köze(talán csak annyi h. megmutatták grayback-et:P) és ha már kitalálnak ilyet... komolyan, leég az odú.... és 3 varázsló (akik a fõnix rendjének ragjai tehát nyilván tehetségesek is) + még 3 gyerek,(akik szintén már elég ügyesek) állnak és nézik h. ég, mikor simán elolthatnák? vicces... és ezután mi lesz a következõ részben már nem lesz odú? vagy mi:P
ehelyett a kitalált hülyeség helyett esetleg értelmesebben elmagyarázhatták volna a horcruxokat vagy megcsinálhatták volna dumbledor temetését....
na meg azon is kiakadtam h. harry elbújik? ne már aki ismeri a karakter hát ez kizárt dolog:) és nem is csinált ilyen és az ilyen aproságok idegesítwenek, mért lett volna nehéz megcsinálni h. dumbledor megbénítja??? mert így talál kicsit hûbbek maradtak volna a Harry karakteréhez.... meg h. Ginyvel dugja el a könyvet? ennek sincs sok értelme, Lumpsluck meg szerintem egyáltalán nem így van leírva... szóval szerintem az eddigi filmek is elég rosszak voltak( az egy meg a kettõ még jó volt) de az öt után ez a legnevetségesebb... szerintem a könyvhöz képest, és a könyvtõl való eltérés miatt max 3pontot adnék rá... de inkább nem szavazok szavazzanak azok akik nem elfogultak a könyv miatt:)
kíváncsian várom a hetet is ,hogy mennyit fogok idegeskedni:P
és egyet értek, szerintem se lehet elvonatkoztatni, ha elvileg ez alapján készül, ( boccs ha rossz a helyesírás:$)
8/10
ghalleck 2009 dec. 05. - 22:46:21 8/10
(2185/2408)
Harry Potter - a félvér serceg... legalábbis a filmadaptáció...
7/10
Titok01 2009 dec. 01. - 22:47:58 7/10
(2184/2408)
Hát.. sok poén volt benne, de szerintem az 5. sokkal jobb volt.. ennek olyan befejezetlen volt a vége. Ha azt rendesen megcsinálták volna akkor biztosan jobb lett volna, de így..:S
Smicimama 2009 dec. 01. - 22:16:07
(2183/2408)
Nekem is hasonló érzéseim voltak...
De változatlanul fenntartom h az 5. rész volt filmben a legrosszabb.Egyik jelenetrõl ugrott a másikra.összefüggéstelen volt.Annyi a történet benne h 2 részben kellett volna megcsinálni.A könyv meg a 7. után a legjobb volt.Remélem az már tényleg 2részes lesz...a 6.belefért 1 részbe is,de tényleg a fõ szálra kellett volna fektetni nagyobb hangsúlyt...
De azért nem volt akkora csalódás,mint az 5. film...
Könyvben persze mind a legjobb!!!:)
8/10
borkasztik 2009 dec. 01. - 21:42:14 8/10
(2182/2408)
Én most kértem el az egyik ismerõsömtõl, hogy nézzem már meg újra otthon is normális minõségbe.
Még mindig nagyon vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban! A kép, a zene, a világ ábrázolás a DVDminõség elsõosztályú, de nekem akkor is nagyon laposra sikeredett a film, nem tudok mást mondani rá egyszerûen üres, bocsi mindenkitõl aki nem ért egyet velem de nekem ez a érzésem a filmmel kapcsolatban!

Voltak nagyon jó részek benne Bájital óra kviddics válogatás, barlangos jelenet..., de én több ilyen órát és emlékes részeket szerettem volna nézni nem csak az egyfolytában dúló románcokat AMI MÁR IDEGESÍTÕ VOLT SZÁMOMRA MÁSFÉL ÓRÁN KERESZTÜL A FILMBEN. Szóval nekem sok volt a románc. Tudom hogy ennyi idõben nem lehet belesûríteni mindent de akkor is aránytalanúl nagyobb hagsúlyt kapott a szerelem, én a másik témára jobban kíváncsi lettem volna! A végi temetés kihagyása pedig még mindig érzékenyen érint ennyi idõ után is! Szóval ezt a részt izgalmasabbra fordulatosabbra is meg tudták volna csinálni! A lángörvényes rész is kapott vagy 7 másodpercet a filmben, de bezzeg a "von von"-ra volt idõ

Nekem nem ez lett a kedvnec adaptációm, mint Harry Potter rajongónak kötelezõ volt megnézni és a történet mindig kedvencem marad, de nekem ez a rész megfilmesítése nem jött be! Talán a következõ jobb lesz!
10/10
Dros 2009 nov. 27. - 14:38:17 10/10
(2181/2408)
Áááá még ilyet :D
harman99 2009 nov. 27. - 14:27:47
(2180/2408)
Szerintem a a film nagyon jó volt, én is olvastam a könyvet és lehet hogy nincs sok összefüggés, de jól megcsinálták. Nem a könyvbõl és az elõzõ részekbõl kéne kiindulni. Watson szerintem sem jó színész, de Radcliffe-el nincs semmi bajom. Rupert Grint a legjobb :)
Dobbyról meg annyit hogy unalmas az egész a 2. részben is idegesített....
twillight 2009 nov. 27. - 12:20:37
(2179/2408)
Az "Alkonyat" évekkel késõbb készült.

Amúgy ez egy fantasy-film. Persze, hogy elrugaszkodik a valóságtól.