7/10
Palyika 2012 dec. 12. - 13:00:09 7/10 Előzmény Gasszi
(99/179)
Az alapötlet tetszett, persze összességeében hiányzott valami.
Egyszer nézhetõ, már csak az elgonolás miatt!
1/10
Gasszi 2012 dec. 05. - 23:10:15 1/10
(98/179)
Beteg ember agyszüleménye - röviden így lehetne jellemezni. Az elgondolás talán jónak indult, de nem sokat szórakoztak a pontos megtervezéssel. A szereplõk gagyik (pláne a szinkronjaik), a játszott szerepeikkel együtt. A 'szûz' lány már kb. ötször meghalt volna...

A film nem igazán illik a horror kategóriába, mert egyszer nézhetõ, logikus és fõleg nevetséges. Akik ráérnek, és unatkoznak azok nézzék nyugodtan. :)
nimand 2012 dec. 01. - 20:18:45
(97/179)
vegre egy eredeti otlet a horror temaban es volt benne 1-2 jo poen is,
azert nem volt eletem legnagyobb film elmenye, de 1 nezest megert
2/10
Nanditos 2012 nov. 27. - 21:23:35 2/10
(96/179)
Ez egy fosadék...szebben mondva...rossz film...életem során sok rossz filmet láttam, de ez viszi a prímet. Tipikus Hollywood-i tinihorror. Elindulnak mókázni, meghalnak, néhányan túlélik.
"Spoiler"

A szörnyek sokasága jó ötletnek tûnt, de ahogyan ezt felgöngyölítették, az borzasztó. Világvége, istenek, miegymás. Túl sokat akartak mondani, ez nem jött be. A színészek gyatrák, a szinkron is az volt, ahogyan a film is.

"Spoiler vége"

Ha akartok igazán jó horrort nézni, akkor a Sinister-t ajánlom. Az, ezzel ellentétben mestermû és a hideg kirázott tõle.

Üdv
6/10
BlackPanther 2012 nov. 23. - 04:22:25 6/10
(95/179)
Tipikus "lehetett volna jó is ha nem rontják el" film, de sajna elrontották, pedig volt benne pár eredeti ötlet a vége felé. A szinkron is csak rontott rajta, ritka gyengén szinkronizálták, (úgy értve, hogy nem épp a karakterekhez illõ legjobban hangokat válogatták össze) Dányi Krisztián jó, egyike a legjobbaknak, és õ talán a legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész, de hogy ugyanabban a filmben 2 (fõ)karakter hangját is õ adja, az enyhén szólva is meredek...
inujásákágume21 2012 nov. 13. - 12:44:56
(94/179)
Tipikus új fajta horror film,ami nálam annyit test,hogy jó alap sztori,tényleg ötletes elgondolás volt ez az egész,hogy mindenhol a világon nyomják a show-t jó pénzt bekaszálva,szóval tényleg jó sztori és ötlet,ezzel nincs is gond csak ugye megint idióta rendezés,idióta forgatókönyv,mindent elrontottak ahogy illik,ahogy "kell" mostanában és létrehoztak ismét jó sztorival egy iszonyat sz*r filmet...vártam eléggé,hogy megjelenjen,de kár volt,abszolút nem azt kaptam amire vártam...béna volt és gagyi,vége is gáz volt...10/4
8/10
beo71 2012 nov. 13. - 12:24:50 8/10
(93/179)
Egy ötletes és emlékezetes filmet láttam, ami nagyon tetszett.8/10.
A horror rajongó sztereotípia az hogy nem csak a zombik agyhalottak, hanem a nézõk is.Nos igen sok zombifilm tartalmaz társadalomkritikát is és némelyek rendkívül humorosak...és sikeresek.
Szerintem nem kell a horror rajongókat lefikázni(bár én nem vagyok a zsáner kedvelõje,de filmzabálóként mindent VÉGIG nézek)bár az is igaz, hogy a Kaptár és Fûrész2-tõl, sorozatok tábora egyértelmûen nem a doktori disszertáció elõtt állnak, de az értelmes emberek is szeretik és nézik a horrorokat, ki ezért, ki azért.
Annyi fost láttam,(mivel pechemre a feleségem imádja a horrort, tökmindegy milyen színvonalú)hogy számomra ez egy üdítõ kivétel volt és nem tetszik, hogy ez vérzabáló, sikolyra elalvó banda, akiket nem illik megbántani, ennyire nem értékelik ezt a filmet.
Egy hozzászóló már leírta : nem látják a fától az erdõt!
5,8 itt a porton, a kedves agyoniskolázott magyar mozinépség szerint, az imdb-n 7,3.Van egy kis különbség.A világ más részein azért még értékelik az újat, érdekeset.

UI.Ja és elárulok valamit fûrészes gyökerek:Ha nem rohannátok el a film végérõl, amint elfogyott a kukorica, a végén egész szép kis hentelést is láthattatok volna!
5/10
Jägermeister 2012 nov. 10. - 17:33:46 5/10
(92/179)
Eredeti ötlet, ami manapság hatalmas szó szerintem!!!
Az az érdekes helyzet alakult ki, hogy a film elsõ 2/3-a egy átlag vacak klisés horror, még az utolsó harmad egy eredeti ötletekben bõvelkedõ, élvezhetõ paródia.

Tény, hogy itt-ott nem a legízlésesebb megoldást választották, ami árthat a film megítélésének és az is igaz, hogy hiba volt a horrorok közé sorolni, mert így az ember azzal a kritikai mércével vizsgálja, amivel egy horrort is vizsgálna, annak ellenére, hogy ez valóban csak valamilyen elvont paródia féleségnek nevezhetõ.

Mindent összevetve ha egy kicsit jobban megcsinált film lett volna, akkor a pofám leszakadt volna azoktól a brutálisan abszurd, monumentális csavaroktól, amik a film utolsó harmadában felvonultak (addig ugyanis elég unalmas volt), de azt kell mondanom, így is érdekes volt, az utolsó párbeszéd, pedig kifejezetten tetszett.

Egyetértek egy elõttem szólóval: Lássátok a fától az erdõt! Persze ez csak az után fog sikerülni, hogy túl tettétek magatokat a helytelen mûfaji besoroláson.
1/10
Hellas Verona 2012 nov. 04. - 22:31:05 1/10
(91/179)
Ekkora zagyvaságot már rég láttam , szeretem a horror filmeket de ez egy nagy nulla !
jmisi31 2012 nov. 03. - 19:57:11
(90/179)
Nem jó horror, de kitûnik a sok szar közül!!!

Nálam erõs 8-as, csak mert jól rakták össze a horrorfilmek szereplõit és Joss Whedonnak köszönhetõen kaptunk mellé egy tartalmas, helyenként misztikus történetet.

NEM horror, ezért nem ijesztget, hanem ironikusan kiparodizálja a mûfajt!!!

Csak azoknak ajánlom, akik képesek látni a fától az erdõt!!!
8/10
EllaMiso 2012 okt. 31. - 21:17:52 8/10
(89/179)
A vége nagyon ott volt, brutál jól megcsinálták, amikor kiengedték az összes lényt!! Többi felejthetõ ... jó volt Chris Hemsworth-ot végre nem Thor-ként látni :P
Kucu77 2012 okt. 29. - 11:16:27
(88/179)
Nekem nagyon tetszett a film, igazi üdítõ csemege volt a történet, valóban elég felületesen megoldva.
***SPOILER***

Különösen hatásos volt Jules smárolós jelenete a farkasfejjel. Az, hogy minden hang nélkül játszották el, nagyon izgalmassá tette a szememben.

Viszont egy dolog gyanús a sztori befejezésében: a film vége felé, amikor az egyik kezelõ kérdõre vonja technikust, amiért nem omlasztották be az alagutat, azzal védekezik a fószer, hogy felülrõl jött az utasítás. Ezek szerint valaki, (talán az igazgató) szándékosan szabotálta az áldozat sikerét?
10/10
offtopic
Segítõ Béka 2012 okt. 29. - 00:01:32 10/10 Előzmény szaszka0520
(87/179)
nem értetted meg, mert összevissza írtál minden baromságot, itt a paródia azt jelenti, hoyg az alkotók lenézik a tinihorrort
10/10
Segítõ Béka 2012 okt. 28. - 23:59:34 10/10 Előzmény Kratancsik Gábor
(86/179)
nekem nagyon tetszett ez a film! eredeti volt úgy hogy közben klisékbõl építkezett, kiparodizálta azt
1/10
melody03 2012 okt. 28. - 19:11:37 1/10
(85/179)
Maximálisan egyetértek az elõttem szólókkal. Az a két szó rá a legtökéletesebb, hogy: bugyuta horrorparódia -amivel nem is lenne baj, ha így van kategorizálva. 20 perc után kikapcsoltam, pedig a trailer-e nagyon felcsigázott. Ez egy gyenge darab és még a szinkronhangok is idegesítõek. 10/1
5/10
Rent25 2012 okt. 21. - 18:57:50 5/10
(84/179)
Ez a film a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ jónak! Az eleje még tetszett, de aztán annyira elkanyarodott egy olyan bugyuta, zavaros irányba,a mi számomra már egyáltalán nem volt élvezhetõ!Rengeteg hibája van a filmnek, izgalom meg nulla. Nekem ez a "Cube Zero feeling" nagyon nem jött be. Az utolsó 15 percet meg inkább nem kommentálnám! Értékelésem csakis a szereplõk, illetve Chris Hemsworth miatt annyi amennyi, mivel mostanában nagyon felkapott a srác, és jók is a filmjei kivéve ezt! Ha õ nem szerepelne benne, még ennyi értékelést sem adok rá.
Értékelésem: 5/10
6/10
szaszka0520 2012 okt. 17. - 18:51:11 6/10 Előzmény Segítõ Béka
(83/179)
"értsd meg, hogy itt a klisék, a többi filmbõl vett részletek azért vannak, hogy kiparodizálják a kliséket"
Komolyan te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Az, hogy kiparodizálják ezeket a kliséket, nyilvánvaló az ÉN számomra is, ugyebár a 87. kommentemben én talán nem ezt írtam le??? Rájöttem már a FILM ALATT is, hogy mi a szitu. Úgy tûnik elég bonyolult hozzászólásokat írok, amelyek egyesek számára értelmetlenek, pedig a szövegértést már az általános iskolában oktatták. Bocs, én így írok, így is fogok, de nem a te kedvedért. Nem feleslegesen írok, csak értelmezni is kellene nemcsak elolvasni...
Szerintem fejezzük be, mert ez az egész "vita" is egy értelmetlen dolog már. Neked is megvan a véleményed, ahogy én is közzétettem az enyémet, ami egyáltalán nem pozitív és hát sajnos/nem sajnos elég hosszú lett. Nem fogok gyönyörûen megfogalmazott, szakszavakkal ellátott kritikát írni, ezen az oldalon meg pláne. Az egész eddigi hozzászólásomnak - a filmmel kapcsolatban - egyetlen indoka van: az hogy én nem értek egyet azzal, hogy ezt a filmet dicsõítik, mert semmi újat nem hozott és nem volt világmegváltás - nem mintha én arra vártam volna... na részemrõl ennyi, szép napot :)
10/10
csontfej 2012 okt. 17. - 05:28:12 10/10
(82/179)
Végre egy egyedi film.Végig izgultam, hogy mi fog kisülni belõle, engem odaszögezett a TV elé.
1/10
Kratancsik Gábor 2012 okt. 16. - 19:25:53 1/10
(81/179)
Röviden-tömören fogalmaznék!

Ez a film egy rakás szar!

Sziasztok!
10/10
offtopic
Segítõ Béka 2012 okt. 16. - 19:00:30 10/10
(80/179)
értsd meg, hogy itt a klisék, a többi filmbõl vett részletek azért vannak, hogy kiparodizálják a kliséket

jóval idõsebb vagyok nálad.
te teljesen felesleges írsz, ahogy már más is megjegyezte alant