Gina424 2014 aug. 12. - 20:04:56
(18/38)
Na hát ez egy nagyon gyenge film volt. Nem tudtam végignézni, csak gyorstekeréssel. Most, hogy elolvastam miket írtatok, látom, hogy tele van logikai bakikkal, nem csoda, hogy nem tetszett. Még jó, hogy nem áldoztam rá több idõt.
6/10
_Freddy_ 2014 máj. 17. - 22:24:57 6/10
(17/38)
Jennifer miatt megnéztem mert imádom, de ez a film annyira nem nyerte el a tetszésemet. Egy darabig jó volt, aztán amint egyre több dolog derült ki, úgy kezdtem egyre jobban kiábrándulni.
A film témája horror/thriller. Horror-nak nem nevezném, mert semmi olyan elem nincs a filmben ami erre hajazni. Egy gyenge thriller-nek viszont elment. Az a baj, hogy lehetett néha érezni a könnyedtséget. Elég gyenge a történet, olyan semmilyen az egész szinte. Hiába játszott jól Jenni és Max Thieriot, nekem ez nem volt elég.
Ezt a filmet tipikus Jenni-t imádóknak ajánlanám, senki másnak. Aki horror-ra vagy rettegésre vágyik õ ne ezt a filmet válassza.

Jenni miatt 10/6.
Summergirl 2014 febr. 13. - 16:19:46
(16/38)
Számomra nagy csalódás volt, mégpedig a vége miatt. De sehol semmilyen kritikában nem olvastam, hihetetlen, hogy senkinek fel se tûnt, hogy egy halálos késszúrás után a nõ feláll mintha mi sem történt volna leüti a faszit és vígan költözködnek ááá hagyjuk már....

Ekkora bakit...ez teljesen elrontotta az egész filmet.
4/10
beo71 2014 febr. 10. - 21:59:46 4/10
(15/38)
Két nõ az erdõbe költözik.
Gyilkosságok történtek a szomszéd házban.
HUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!Nagyon eredeti, ha magatokhoz tértek a bombasztikus sztori okozta sokktól, akkor kaptok egy Kovács "KokÓ" ( a vidi focista ) kinézetû gyerekképû színész antitalentumot.
Jennifer Lawrence miatt kap 1 pontot. Jen mellei miatt még 1 pont. ( Igazából 2 pontos a csaj, csak itt mindennemû érdektelenség okán érdemesebb a cickókra koncentrálni.) Az utolsó 25 percért még 2 pont. Az összesen 4/10.
Too Much.
Nagyon sok. Ez egy idegesítõ semmiség, Lawrence rajongók is csak óvatosan, egyébként nem tudom ajánlani.
7/10
kazama90 2014 febr. 09. - 18:26:32 7/10 Előzmény Edkó
(14/38)
ez thriller nem horror,a csavar jó, az alkítások is jók.jobb az átlagnál, kb ilyen filmre számítottam 10/7.
Edkó 2013 nov. 24. - 13:57:29 Előzmény cosima
(13/38)
***SPOILER***

Köszi, hogy leírtad, amit leírtál. Pont ezeken gondolkoztam, kattogtam én is a filmnézés után, és én is ezekre jutottam... És jó volt látni, hogy más is. :) Bár bele gondolva elég durva, hogy már az elején is õ volt, aki ölt... Valószínûleg ezért kellett neki egy Carrie-Ann mindig, mert akkor lehet csak önmaga is... Ugyanakkor nekem sem jött le, hogy cserélgette a csajokat... Azt vettem, hogy furcsán nézett a pultos lányra, de gondoltam ennyi... a pólót én sem vettem észre, nem jöttem rá miért is van ott... A bébiõrzõ meg szerintem annyi, hogy a csaj azért nem akadt fent rajta sztem, mert az egész ház a régi idejét múlt dolgokkal, bútorokkal volt teli, meg a csávó is mondta a kislány szobájában, hogy ágykorosodott volt, egy kislány szintjén ragadt, így a bébiõrzõ is beleillhet simán a képbe...

***SPOILER VÉGE***
cosima 2013 júl. 01. - 23:42:53 Előzmény angia
(12/38)
lehet hogy a logikai bukfencek is rájátszottak, de engem Elisabeth Shue karaktere kifejezetten idegesített...a "mosolya" a legjobban...:D meg gondolom mindenki eredetiben nézte, és a hangja, amikor a legfeszültebb helyzetekben is ilyen kis csilingelõen affektáló és full nyugodt, hát az volt a csúcs...
cosima 2013 júl. 01. - 23:36:26 Előzmény NikolettBaba
(11/38)
***SPOILER***

ööö wow én nem is vettem észre hogy a végén az a csaj aki a kocsiban fekszik Elissa mellett, az már a bárból a csajszi (az arca egyáltalán nem is úgy nézett ki, meg a haja sem - még a színe sem), azt hittem mikor el akarta ásni, kiderült h a fogva tartott csajszi mégsem halt meg (bár azt hallottam amikor roppant a nyaka, és olyat nemigen szoktak túlélni)...

viszont én a végét máshogy gondolom: mivel az anyja az utolsó elõtti jelenetben - Ryan visszaemlékezésében - Carrie-Ann-nek hívta, viszont a házban a családi képeken egy kislány, egy kisfiú van, így a szülei voltak elsõsorban kattantak, amiért a lányuk halála után õt kezelték Carrie-Ann-ként (ezt némiképp magyarázza, hogy az anya drogozott), és megbüntették, ha ellenállt...ezért ölte meg õket, mert ezt már nem bírta tovább - viszont addigra õ is bekattant...akkor viszont már csak az a kérdés, hogy a legelsõ jelenetben miért mégis egy kislányt látunk, aki megöli a szüleit, vagy legalábbis jelen van...viszont kisfiú sehol...és a kislány nem kerülhetett bele ebbe a jelenetbe, ha egyszer már meghalt...talán a kisfiútól elvárták, hogy úgyis nézzen ki, mint Carrie-Ann, de ez már tényleg nagyon beteg lenne...Carrie-Ann-nek pedig mindenképpen léteznie kellett, ha a családi képeken (és a srác emlékezetében)benne volt...

ja meg az is elvarratlan szál volt nekem, hogy Elissa már a legelsõ látogatásakor kiszúrta a bébiõrzõt és a gyerekrajzokat, mégsem tett semmit...

***SPOILER VÉGE***
aob 2013 jún. 01. - 16:20:48 Előzmény NikolettBaba
(10/38)
igazán kiírhatnád, hogy SPOILER vagy valami. úgy szokás.
NikolettBaba 2013 márc. 27. - 22:32:40 Előzmény NikkyWhite
(9/38)
***SPOILER PÓTOLVA***

Az volt a lényeg hogy a Carrie Anne meghalt gyermekkorában a hintán és a báttya nem tudta ezt feldolgozni és megõrült, elkezdett csajokat vinni haza,és elképzelte hogy az a testvére. Mert mikor a kiscsajnak kitekerte a nyakát a Ryan, akkor a csaj meghalt és kellett neki egy ujjabb Carrie Anne, és mikor szomorkodott a bárban akkor az a csajszi amelyik ottvolt és megkinálta sütivel, akkor azt a csajt hazavitte, és lefogta, és õ volt a következõ Carrie Anne, mert mutatták a csaj felsõjét is a szobában a kék szinü PENN STATE feliratosat, meg nálla voltak az iratai is, azért kellett a kék kontaktlencse is mert a testvérének kék szeme volt valójában, a csajnak meg akit a bárból hozott el annak a szeme barna volt, de volt egy rész mikor meglehettett látni hogy eggyik szeme barna,másik kék. és mikor ugye Jennifer (ELISSA) rájött az egészre akkor a srác lefogta,beköttöte és elmondta neki hogy Carrie Anne meghalt aznap a hintán, és hogy neki szüksége van Carrie Anne re, akkor meg a csaj megértette hogy mi folyik ott, a Ryan elvitte azt a csajt akit a bárból hozzot és megölte, hogy Elissa(JEN) legyen neki a Carrie Anne je, már lefogta meg készitette a kontaktlencsét is neki, és akkor pont jókor jött a rendõr igy volt esélye Elissanak meglépni.. szval a lényeg hogy a Ryan volt kattant, és azt mondta Elissának hogy akarja õt, de neki szüksége van Carrie Annre, ezért nem tarthatja meg. ennyi a lényeg kb, ahogy én felfogtam. (egy kis segitség)
4/10
mehdi 2013 febr. 22. - 11:55:06 4/10
(8/38)
Nem tudom, nem jó film, de nem alapjaiban volt rossz, itt valahol a színészi játékon bukott meg és pár marhaságon.
A dupla csavar viszont egész ötletesen volt kitalálva, azt díjazom. De sajnos még így is ez egy rossz film.
NikkyWhite 2013 febr. 21. - 20:23:42
(7/38)
Lehet, hogy gáz ,de nem értettem ,ki volt az a csaj a pincébe zárva??? és mire jött rá abból,hogy meglátott egy kontak lencsét??:) léccci valaki:)
bullmc 2012 dec. 30. - 12:12:42
(6/38)
Tartalma!!
Egy édesanya és a lánya egy másik városban kezdenek új életet. Csak késõbb szereznek tudomást arról, hogy pont egy olyan ház mellé költöztek, ahol egy gyermek megölte a saját szüleit. A család fia túlélte a gyilkosságot. Amikor az újdonsült szomszéd lány és az árva fiú összebarátkoznak, akkor derül ki, hogy a gyilkosság történetének koránt sincs még vége.
5/10
diana22 2012 dec. 26. - 11:00:42 5/10
(5/38)
Hát, hát, vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A történet nagyon jó, de számomra a lány viselkedése teljesen logikátlan volt. S ez elvette a film nézhetõségét...
SPOILER
Pl. Amikor az anyuka áthívja a fiút, hogy megismerkedjenek, ok nélkül volt bunkó az anyjával, aki ezen húzta fel magát, s tiltotta el õket egymástól.
Vagy: Értelmes ember összerakta volna a képet az ismert történetbõl, ha egy tampont kikukáz, s nem megy le a pincébe...
A rendõr súlyos testi sértésért bevihette volna a fiút, utána nyugodtan kutakodhatott volna.
stb., stb.
SPOILER VÉGE
k11zoltan 2012 dec. 18. - 22:31:50
(4/38)
Egyszer nézhetõ, de nem mutatott semmi újat.
9/10
mecsoka 2012 dec. 16. - 16:49:54 9/10
(3/38)
Inkäbb thriller es nem horror, de ettöl függetlenül szerintem egy jo film, nekem nagyon tetszett. 9/10
6/10
angia 2012 okt. 28. - 22:58:12 6/10
(2/38)
A történet nálam 5 pont, a rendezés 5, a cselekmény lebonyolítása 4, Jennifer Lawrence és Elisabeth Shue egyértelmû 10es, míg az aláfestõ zene 5. Így kap egy gyenge 6 pontot:P Talán túl jó szívû vagyok...
Amúgy egy nem igazán félelmetesre sikerült horror. Szerintem a legtöbb ember (köztük én is) csak a 2 jó színésznõ miatt nézi meg.
somersby 2012 jún. 21. - 20:35:07
(1/38)