Téma: Hegylakó

10/10
Monalizi 2007 jún. 17. - 18:57:25 10/10 Előzmény zszoltan
(13/213)
Most kezdtük letölteni az 5. részt.
Nem akarok kukacoskodni, de most megint megteszem.
A Játszma vége úgy fejezõdött be, hogy Kate és Duncan nyerték el a jutalmat.
Most meg megint csak egy maradthat?
A másik dolog, mi lett Connor örökbefogadott fiával, John-nal?
No meg a második részben meghalt a barátnõje akit elvileg a 3. részben ismert meg?
Egy kicsit misztikus nem?
Ja és a jutalom, hogy van ez.
Aki elnyeri a jutalmat az szép békés öregkorban halhat meg, igaz?
De hát így is úgy is meghalnaának nem?
Mejik a jobb?
Ha lenyesik a fejed egészségesen, vagy megöregszel, esetleg reumás fájdalmak között, megtámadhatott az alzheimer kor is vagy fekvõbetegként?
Ezzel nem számoltak a tisztelt forgatókönyvírók?
Várom véleményiteket, észrevételeiket.
7/10
Newcastle United 2007 jún. 17. - 14:58:08 7/10
(12/213)
A kettõ annyira rosszul sikerült - mind anyigilag, mind szakmailag - hogy teljesen el akarták felejteni, mintha le se forgatták volna. Azt a szálat teljesen elvarrták, és a hárommal próbálták meg aztán folytatni az elsõ részt.
zszoltan 2007 jún. 16. - 20:36:51
(11/213)
Az úgy esett, hogy valakik le akartak még néhány bõrt húzni a második - kevésbé jól sikerült - rész után is. Úgyhogy csináltak belõle egy sorozatot, meg még két - esetleg három - mozifilmet. (De a történet maga a kettes végén kifújt azzal a csillagos jelenettel a végén.)
10/10
Monalizi 2007 jún. 16. - 19:15:30 10/10 Előzmény Newcastle United
(10/213)
Szeretem a Hegylakó c. filmet.
Visszaemlékezések korhû ruhák stb.
De van egy észrevételem.
A 2. rész a Renegát és a 3. rész a Mágus nem stimmel idõrendilrg.
A 2. rész 2024- ben játszódik, a 3. rész meg 1994- ben.
Most meg a Játszma vége.
Na most akkor, hogy van ez?
Az 5.-rõl én sem hallottam, de nagyon érdekelne.
Ez is olyan lesz mint az Elm utca?
7/10
Newcastle United 2007 jún. 07. - 17:05:43 7/10
(9/213)
Igen a második rész is csak történetileg fér bele, de amúgy meg sehogy sem. A harmadik jobb a kettõnél, de az egy egészen új szál, felesleges volt elkészíteni, ez így nem trilógia. A negyedikrõl meg ne is beszéljünk... azt is csak a sorozat sikere szülte.
zszoltan 2007 jún. 06. - 13:01:37 Előzmény Newcastle United
(8/213)
Az elsõ résszel kapcsolatban én inkább csak a jó jelzõt használnám. De abban egyetértek, hogy szükségtelen volt ilyen erõltetve továbbgörgetni a nyilvánvalóan lezárt történetet. (Talán a második rész még belefér, történetileg. Viszont kidolgozásában lényegesen gyengébbre sikerült.)
kymara 2007 jún. 06. - 09:15:04
(7/213)
Tudomásom szerint még nem vetítették nálunk.
kymara 2007 jún. 05. - 09:40:28
(6/213)
Megnéztem az 5. mozifilmet, igaz felíratosan. Nem akarom lelõni a poént de a végén kiderül, hogy ki az az Egy. A film nem jött be, mert tele van egy csomó Mátrixos elemmel, és a vívások sem olyan kidolgozottak. Nálam ez a film D alát kapna. Most már értem, hogy miért nem hallottam róla semmit sem.
melysegi 2007 jún. 04. - 19:22:56 Előzmény Riuci
(5/213)
Nagyon jó felvetés! Adrian Paul (ez a név...) az elsõ tucat epizód után gyönyörûen belejött a kardforgatásba, látszik a profi táncos múlt a mozdulatain. Ráadásul fantasztikus kardpárbajokat is koreografáltak hozzá; õszintén szólva az (egyébként fenntartás nélkül szeretett) eredeti film harci jelenetei is kissé ügyetlennek és snassznak tûnnek a sorozathoz képest. Valahogy úgy, mint Qui-Gon Jinn profin kidolgozott párbaja Darth Maullal az elsõ részben vs. Ben Kenobi és Vader "párbaja" a negyedikben. Hegylakó sorozatot minden csatornára!
7/10
Newcastle United 2006 szept. 07. - 10:40:55 7/10
(4/213)
Ez az elsõ rész nagyon jó, csak nem kellett volna elszúrni a folytatásokkal.
amatõõr 2006 szept. 06. - 15:35:28 Előzmény Wega
(3/213)
Ez nagyon jó film.
Aki nem látta, az pótolja sürgõsen, tál popkorn, aztán csak egy maradthat...
Wega 2006 júl. 02. - 14:47:47
(2/213)
Üdv!
Hát én valahogy még százszor megnézném A filmet, mint még egyszer a róla készült MÜalkotás sorozatot. Biztos jol játszik azokban is a föszereplö a maga szinvonalán, de az igazi hangulat, az eredetiség, ja és Christopher Lambertet utánozni olyan, mint Freddie Mercuryt.... nem lehet.
Az ember önkéntelenül is összehasonlitja a másolatot az eredetivel. Biztos jobban csipném a sorozatot ha nem lett volna elötte a mozi film. Lehet nem vagyok ezzel egyedül....
Riuci 2006 júl. 02. - 12:41:16
(1/213)
Az ok, hogy a trilógiát ki tudja hányadszor ismétlik. De vajon mikor ismétlik meg a Hegylakó TV sorozatot? Mi errõl a véleményetek?