Téma: Heti hetes

9/10
ondok 2008 ápr. 28. - 20:50:22 9/10
(447/14087)
Ezt te mondod ,nálad nagyobb propagátor nincs a Fórumon,ráadásul az igaz érvekre ilyen hülyeségeket tudsz csak írni.Apropo mindíg sejtettem ,hogy jó kapcsolataid voltak ,az MSZMP-ben ,ha be tudnál ajánlani.Általában azok komcsiznak ilyen bõszen ,mint Te,aki kompenzálni akarnak.De párszor már eltaláltam azt hiszem nálad a diagnózist.
9/10
ondok 2008 ápr. 28. - 20:45:04 9/10
(446/14087)
A vicc nem rossz,de én már csak ilyen vagyok,hogy mégis inkább hiszek a KSH-nak ,mint a Szíjártó-Répási brigádnak,hamár a saját szemem valóban csak a társadalom egy szeletét láthatja.
1/10
issti1 2008 ápr. 28. - 19:57:20 1/10
(445/14087)
..de inkább mégis komment: szerintem ha rossz kedved van, vagy rosszul áll kedvenc politikai irányzatod szénája, azt ne rajtam töltsd ki: én is tudok durvákat mondani, hogy úgy megsértõdj, hogy ide se nézz -de nem teszem.
Próbáld te is tiszteletben tartani a határokat.
Köszi, lekötelezel vele!
1/10
issti1 2008 ápr. 28. - 19:53:57 1/10 Előzmény ondok
(444/14087)
Figyu, ondok, ennyi erõvel simán beléphetnél az MSzmp-be: ezzel az energiával pénzt is kaphatnál a direkt, feltétel nélküli kormánypropagandáért.
Erre még nem is gondoltál? Beajánljalak?
1/10
issti1 2008 ápr. 28. - 19:49:43 1/10
(443/14087)
..no comment!
1/10
issti1 2008 ápr. 28. - 10:02:34 1/10
(442/14087)
Ezt valahogy mindig csak a zsigeri Fidesz-gyûlölõk látják igy!
Amúgy eszembe jutott egy kép, amint OV. nagy vehemenciával kukát borogat a körúton...vicces!! :o)))
4/10
meszag 2008 ápr. 28. - 08:41:41 4/10
(441/14087)
Nem. Akkor van baj, ha a hülye kezébe kerül a hatalom.
4/10
meszag 2008 ápr. 28. - 08:40:08 4/10
(440/14087)
Nem, csak beundvarol neki, számításból. Ugye Istike.
9/10
ondok 2008 ápr. 28. - 01:27:30 9/10
(439/14087)
Apropos ,ami a lényeget illeti ma formában voltak a HH szereplõk ,szellemes volt az egész csapat.
9/10
ondok 2008 ápr. 28. - 01:19:41 9/10
(438/14087)
1. nem hiszem ,hogy jól jönne ki az Orbán rezsim abból,ha az õ minisztereiket sorra vennénk,hogy pl milyen paraszt volt Torgyán stb. egyébként nem is az a lényeg ,hogy hány beteget látott,hanem hogy hogy dolgozik a posztján valaki.Mert nekem az hogy orvos volt ,de egyben sikeres üzletember korábban, bizony bizalomgerjesztõbb,mint azok a nyikhajok ,akiknek életükben még munkahelyük se volt,mert az iskolából ültek be országot irányítani.
2. Magasról teszek arra ,hogy most divat kiábrándulni a kormányból,és elutasítani a tevékenységét.Én a tényekbõl szoktam kiindulni,és nem szopok be minden hangulatkeltõ halandzsát.felütöm a KSH adatait,ahol azt látom,hogy az életszinvonal soha nem látott mértékben nõtt 6 év alatt kb 40%-al .És ne tessenek nekem azzal jönni ,hogy bezzeg az emberek a saját pénztárcájukon így meg úgy.Hanem tessék kinézni az ablakon ,hogy hány új kocsi van,hogy hányan vették igénybe alakáskölcsönt a költségvetés terhére,hányan utaznak külföldre stb.Ja ,hogy vannak kis fizetésû ,szegények is ?.persze,mindig is voltak ,a Fidesz alatt még inkább.A kerítés még egy darabig nem lesz kolbászból.
A szociális kiadások,támogatások jóval magasabbak mint szlovákiában ,lengyelországban stb. Ezt nem bírja az ország,és ezért marad el lassan reformok hiányában aversenyben.De lehet ilyen faszarági országban reformot csinálni,ahol 300 Ft-ból ekkora ügyet lehet csinálni? Ugye nem ? na ez a baj.
3. Én fordítva tudom,a szakma Járait niemandnak tartja ,nem is kapott komoly szakmai poziciót abszurd jegybanki munkája után,Surányi pedig az év bankárja volt
4.lehet ,hogy Gyurcsánynak ájtatos volt aképe ,de nem a nyugdíjasokkal elõlegezteti meg az inflációs kamatokat mint a Fidesz,és nem vesz ki a zsebükbõl már törvényben lefektetett pénzeket.Aztán ki adta meg a 13. havi nyugdíjat ,talán Orbán? namost ezek számítanak ,az ájtatos kép meg nem.
5. A kasszában nem volt semmi,mert etikátlan módon a fidesz 2002 májusára elköltötte az egész évi tervezet 90%-át ,emlékezzünk csak a gyorsan megkötött szerzõdésekre,és ahaveroknak kiosztott pénzekre stb. A baj pont az ,hogy a 100napos programra nem volt meg a fedezet,csak remélték,hogy akedvezõ gazdasági növekedés majd behozza a pénzt.Aztán nem emlékszem ,hogy a fidesz a kampányban megszorításokat ígért,ugye nem ,sõt kb kétszer annyi jót ígért a 14. havi nyugdíjtól kezdve az ingyen bejáró benzinig mindent.namost csak az egyik félnek lett volna kötelezõ a teljes gazdasági nehézségek feltárása,amásik nyugodtan hazudozhat? ugye választásnál ilyet elvárni nem lenne reális.
6.Az akkori ellenzék nem emlékszem ,hogy "konstruktívan" kivonulgatott volna pl. Nem lõtt mindenre csípõbõl,nem szervezett fütyülõbrigádokat a regnáló miniszterelnök minden beszédéhez.Úgymond úri ember módjára viselkedett a mostanihoz képest.
7,Az újnácikat "nem akarják elfojtani".Hát ki sipákol mint a sebesvalagú csirke,ha a rendõrség teszi a dolgát,és fellép az autógyujtogatók ,tankelkötõk ellen.Nem Morvay K. úrhölgy?nem Brüsszelbe szaladgál a Fidesz ,hogy itt Rákosista diktatúra van? Vonják meg ettõl a posztkomcsi kormánytól a pénzeket? csoda ,ha a rendõrség elbizonytalanodik?Aztán bármely szélsõjobbos bíróság elé kerül a vállukon hozzák ki a társak ,mert abíróság mindíg felmenti õket.Ja ,hogy minden ilyen ügyet véletlenül ugyanaz abíró tárgyal másodfokon,akinek Fideszes családi kötõdése van ? Hm ,hát ez érdekes.
Egyenlõre ennyit,ugyanis én utánanézek a dolgoknak ,és nem hagyom magam félrevezetni propagandaszövegek sulykolásával.