Téma: Heti hetes

9/10
ondok 2008 dec. 16. - 19:47:09 9/10
(1437/14087)
majd elõjön zee955,mert valószínû a 944 a törlések száma.
9/10
ondok 2008 dec. 16. - 19:45:10 9/10
(1436/14087)
Ahogy pl Verebes is megpróbált az ellenzék kedvére humorizálni,de hülyeség jött ki belõle ,mert ahhoz az kéne ,hogy kb egyforma hülye legyen a két oldal:Nade ha az egyik sokkal maszívabban hülye,akkor már eröltetetté válik az egész,vagy trágárrá,mint a FÁbry.Így aztán a veréb el is húzott.
10/10
kgyuri0 2008 dec. 16. - 19:31:57 10/10
(1435/14087)
Megigértem , vagyis utaltam évi100-nak arra, hogy NagyBandó megírta, hogy szerintem hogyan kell reálisan gondolkodni a vitában szereplõ kérdésrõl(ellenzéki-e szükségképpen a politikai humor?). Úgy, hogy itt az ideje, hogy megnézzük, mit írt NagyBandó. Legalább nem mondható, hogy csak én osztom az észt!
még 1419-ben idéztem NagyBandóAndrás egy írását, ezután ze944( na ki más?) ledorongolt (1425): hogy aszongya (a NagyZee944!): „Minek az idézet? Bandó semmi érdekeset nem mondott”

Én persze már akkor tudtam (nem tehetek róla, tényleg nem kérkedésbõl, de tényleg tudtam, hogy Nagyeszûnk hülyeséget ír, itt eme fórumon igenis elkél amit akkor idéztem, ezért most hosszabban idézem
Ami akkor (2002-ben) aktuális volt, az most még sokkal aktuálisabb, és a jobboldali hülyeség vészes elõretörése folytán egyre idõszerûbb:
Magam a szöveg 3 helyén fûznék hozzá kommentárt, ezt a három helyet így jelöltem: (1*), (2*), (3*)
a kommentárjaimat utólag fogom hozzáfûzni, helyesebben a (1*)-nál teendõ megjegyzéseim már szerepeltek 1967., 1969. hsz alatt. Marad tehát holnapra a (2*) és a(3*)
Kérem kedves jobboldali fórumtársaimat, lehetõség szerint olvassák nyugodtan s ízlelgetve, az könnyíti a megértést, meg hát közben kicsit kell használni az agysejteket is, de, hogy egy kedvencüket idézzem “…nem fog fájni!..”

“…..Mirõl is van szó? Adva van egy szókimondásra született, (és épített) mûsor, melyrõl soha senki nem állította, hogy a mindenkori kormány ellenzékeként jött létre, kiváltképp azért, hogy a hatalom orrára koppintson. Gyanítom, ha ezzel a szándékkal indul a mûsor, a „sztárok” egyike sem vállalta volna a szereplést, hiszen könnyû kiszámítani: négyévenként változhat a kormányzó koalíció összetétele, a fene akarja föladni az elveit csak azért, hogy megfeleljen ennek a kényszerûségbõl vállalt ellenzéki szerepnek. Ez a mûsor egy sajátosan „politizáló”, sok esetben nem is a hét aktuális történéseit kiemelõ és megragadó, hanem egyfajta laza együttlét hangulatát sugárzó beszélgetõs mûsor, melybe természetesen nagyobb eséllyel kerülhetnek be a hatalmon lévõk packázásai, épp a mindannyiunkra ható döntéseik miatt, mint a sok esetben némaságra ítéltetett vagy parkolópályára kényszerített ellenzéké. A mindenkori ellenzéki szerep nehezen (vagy nem) vállalható, ellenben az igen, hogy az aktuális hét történéseire, reagáljunk, függetlenül attól, hogy kormányzati vagy ellenzéki oldalról származó hírrõl vagy eseményrõl van szó.
Azt hiszem, a jelenlegi dilemma oka a valaha meggondolatlanul vállalt „ellenzéki” szerep. Ezt tisztelt kollégám és szerkesztõm, FarkasházyTivadar(1*) is nem egyszer vállalta, s ha bármikor eszünkbe jut, hogy vitatkozzunk egy kicsit, ezt a témát dobom be. Régóta vallom ugyanis, hogy a humor nem ellenzéki, illetve nem a mindenkori hatalom ellenzéke. A hatalomnak ugyanis van egy(választások útján született) ellenzéke, akárkikhez azért nekünk sem volna szabad csapódnunk. Ezzel együtt a humor ellenzéke a hülyeségnek, az ostobaságnak, a hazugságnak, az igazságtalanságnak, a kiszolgáltatottságnak a tehetetlenségnek, mindennek, ami csípi a szemünket(2*), épp úgy, ahogy a mindennapi kisember szemét is csípi(3*). A humor a kisember szemszögébõl közelít a témákhoz, és épp az a dolgunk, hogy helyettük is láttassuk mindazt, amin õk is megbotránkoznak, ami számukra is elképesztõ, amire a kisemberis azt mondja: ilyen nincs, ez egyszerûen nem lehet igaz! Nyugodtan kimondhatjuk: a hülyeség, az ostobaság, a hazugság, igazságtalanság etc. párt- és rendszersemleges.”
4/10
offtopic
meszag 2008 dec. 16. - 19:08:19 4/10
(1434/14087)
Hoppá! Moderálás történt? Megjegyzem: a személyeskedés már határtalanná vált, éppen morogni készültem, de megelõztek :)
10/10
kgyuri0 2008 dec. 16. - 18:59:56 10/10
(1433/14087)
Szerintem itt van körünjkben zee944 anyuka!

Nyilván, fiacskája hozzá beszél!

CSÓKOLOM! Tesssék bátran megszólaílni,
itt bárki beszélhet(úgy látszik!)!
10/10
kgyuri0 2008 dec. 16. - 16:17:38 10/10
(1432/14087)
Örülök kedves reakciódnak, melybõl kiemelném:
„mint MÛFAJ, érdekel a dolog, nem politikailag”
Sajnos ez nem megy, a mûfaj ugyanis nem kevéssé az általad s eszmetársaid által forszírozott kényszerképzeteknek küszönhetõen nem politikamentes.

Hát akkor, úgy látom: közkívánatra, menjünk bele a részletekbe: Mint említettem, Hofi nem mondott olyasmit amire a gyárihibás jobboldal nagy kedvvel hivatkozik), hogy a politikai humor szükségképpen ellenzéki(ha csak elgondolják, hogy Gálvölgyi Gyurcsány-ellenes viccet mond szinte rájuk tör az orgaznmus).
Mi a féreértés oka? Hofinak is lett volna oka ilyen kijelentést tenni, ahogy Farkasházynak is, mindketten szembe kerültek egy gátlástalan és aljas hatalommal(Hofi nem az elsõ lett volna, aki megüti a bokáját annó), Farkasházyt kirugták a rádiótól a lehetõ legaljasabb legizléstelenebb módon, a mongoloidoid szépfiú, Orbán kis kedvence (Grespik) furt a bíróságra rángatta, autóját felgyújtották(akárki tette is, abban nyugodtan megmaradhatunk, hogy nem személyes tisztelõi, munkásságának nagy becsben tartói közül került ki). Aki fogalmat akar alkotni magának a mai magyar jobboldal (és fõként vezetõ ereje) szemérmetlenül gátlástalan és aljas módszereirõl a nekik nem tetszõ gondolat eltiprásában, az vizsgálja bátran Debreczeny József esetét.
Én azt állítom, hogy akár Hofi (ill. környezete: Komlós), akár Farkasházy mondta, nem önszántukból mondták, hanem a körülmények kényszere folytán, nem akarták ugyanis, hogy az akkor éppen aktuális hatalom fullajtárjai megmogyorózzák õket. Ez természetes, szinte mindenki ezt tette volna. Hogy a természetes józan ész és logika alapján állva mit lehet errõl elmondani, arról pl. NagyBandóAndrás írt.
Mindeesetre nem úgy, ahogy te képzeled( a mûsor szereplõinek kicserélése által ) – megáll az eszem! Tudod te, hogy miket írkálsz? Rémlik, nem szoktad nézni, nyilván jó embereid mesélnek róla, hogy lehessen véleményed. Hát én is elmesélem, hogy számtalanszor próbáltak új embereket bevonni, nem lettek sikeresek, nagyjából az a 7 ember, aki hazánkban képes a 7i7 mûsort elfogadható szinten perfektuálni, hát ezek pont azok, akik már huzamosabb ideje csinálják is. Ezért aztán nem lenne kinek átadni a mûsort kormányváltás ersetén. Ne használjunk nagy szavakat, mint „tehetség”, de mindenesetre egy bizonyos „adottság” nélkül elképzelhetetlen.
Sztálin diktátor fõideológusa Zsdanov volt, róla mondják, azt nyilatkozta: „Írók, alkossatok remekmûveket!”, Orbán diktátor (reménybeli) fõideológusa,évi100 majd azt nyilatkozza: „Tévészemélyiségek, legyetek humorosak!” Fog ez menni?
S ha nem? Mi z elgondolásod? Munkatábor vagy csak átnevelõ tábor?
Mond még Gálvölgyi Gyurcsány-viccet, igaz-e?!
10/10
kgyuri0 2008 dec. 16. - 11:07:51 10/10 Előzmény ondok
(1431/14087)
Aha!

Akkor én már értem, ezt, ahogy utánanéztem, NagyE nem, mint kabarista, hanem mint újságíró mondhatta, Wekerlének valamikor 1906-ban, amikor elõtte Részint a Fejérváry kormány, részint a mostani szédült jobboldal által is istenített TiszaI volt kormányon..
A baj csak az, hogy ebbõl scirokko koma még képes azt a tévképzetét megerõsítve látni, hogy a humornak a mindenkori hatalom ellen kell fellépnie. Pedig azesetben NagyE nem ezt mondta volna Wekerlének, hanem elkezdett volna Wekerle ellen, az agresszív és humortalan TiszaI, az új ellenzék mellett ágálva humorizálni.
Én azt tartanám fontosnak, hogy egyszer s mindenkorra szálljunk már le arról A TÉVKÉPZETRÕL, HOGY A POLITIKAI HUMOR SZÜKSÉGKÉPPEN ELLENZÉKI, s, hogy ezt lehetséges valami rigid módon érvényesíteni. Nézd meg évi100-at, aki e „mindenki által ismert kritérium” betartatásán agonizál. Eldobom az agyam ezeken!

Elõször is Hofi soha nem mondott ilyesmit. Õ ugyanis nem volt az ideologizálás embere, ilyesmire az akkori viszonyok nem is adtak módot. Esetleg Hofi védelmében ilyesmit atyai barátja, az ávós KomlósJános mondhatott. Valóban mondott viszont ilyeneket Farkasházy, akit a mi derék jobboldali barátaink ugyan rühellnek, mint a kukoricagölödint, de érdekes módon, ami nekik tetszõ, abban, mégis úgy vélik, minden szava arany! Erre még érdemes visszatérni
9/10
ondok 2008 dec. 15. - 22:18:56 9/10 Előzmény kgyuri0
(1430/14087)
Nagy E. nosztalgiát érzett azokkal az idõkkel kapcsolatban,amikor még olyan sok poént adott fel az akkori kormány,amikor Wekerléék ellenzékben voltak.Egy hülye kormány mindíg hálás szituáció.
8/10
pozsizsuzsi 2008 dec. 15. - 12:21:11 8/10
(1429/14087)
(((akkor honnan tudod?)))
10/10
offtopic
elisabet 2008 dec. 15. - 11:15:12 10/10
(1428/14087)
Detto... :D
8/10
pozsizsuzsi 2008 dec. 15. - 10:02:20 8/10
(1427/14087)
Nem tudom, miért rugiztok végetérhetetlenül. Ha annyira kell külön viccmûsor, ott van nektek a Showder. De például én mind a kettõt nézem, egyiket sem megszállottan, mindkettõben élvezem, ha éppen jó, és elkapcsolok, ha nem. Beb*szna, ha a humoristákat minden kormányváltásnál cserélgetnénk, csupán ez okból.
10/10
kgyuri0 2008 dec. 15. - 02:22:12 10/10
(1426/14087)
Különben a mûsor ezúttal megint tökéletes volt a maga nemében.
Rengeteget röhögtem, nagyon üdítõ volt a légköre.
És igen informativ volt, amit Hajós mesélt a könyvbemutatóról, az magáért beszélt!
10/10
kgyuri0 2008 dec. 15. - 01:34:59 10/10 Előzmény scirokko
(1425/14087)
Téged sem értlek:
"Mindegy hogy valaki jobboldali vagy baloldali csak az az erdekes hogy...."

ki mondja, hogy mindegy? Szerintem egyáltalán nem mindegy!
Szerinted?
Azt akarod mondani, hogy szerinted most nem kellene Orbánékat kritizálniuk?
Miért nem, szerinted? Mibõl gondolod, hogy a 7i7-nek mindíg az aktuális ellenzék ellen kellene szót emelni?
És miért gondolod, hogy ezt azzal kell bevezetned, hogy mindegy, hogy jobb vagy balolodali valaki, és kire gondolsz tkp?
10/10
kgyuri0 2008 dec. 15. - 01:29:36 10/10 Előzmény ondok
(1424/14087)
Hát, ezt most nem értem!

Hogy NagyE azt mondta Wekerlének, mondjanak le?
Ezt én nem hallottam, nem is volt különösebben humoros, ha ezt mondta volna.
9/10
ondok 2008 dec. 14. - 23:30:05 9/10
(1423/14087)
Mindíg azokat bírálják akik hülyék,az pedig poziciófüggetlen.Van egy sztori: Nagy Endre a politikai humor atyja találkozott Wekerle min. elnökkel.Wekerle azt mondta neki,hogy kérjen bármit ,mert amíg ellenzékben voltak õ tartotta bennük a lelket, nagyon sokat köszönhetnek neki.Erre Nagy Endre azt mondta,hogy amit kérne azt úgysem teljesítik,mert legjobb az lenne ,ha lemondanának.Mert egy poénért a humorista mindenre képes,az a legfontosabb számára.
scirokko 2008 dec. 14. - 22:02:16 Előzmény ondok
(1422/14087)
Mindegy hogy valaki jobboldali vagy baloldali csak az az erdekes hogy mikor Orbanek voltak hatalmon oket biraltak es most hogy okvannak ellenzekben most is oket ezt kisse furanak tartom hiszen jo par eve nem ok kormanyoznak...
10/10
MR. TROMORT 2008 dec. 14. - 19:19:44 10/10 Előzmény kgyuri0
(1421/14087)
inkább menjetek szobára...
10/10
kgyuri0 2008 dec. 11. - 14:37:13 10/10 Előzmény Kata original
(1420/14087)
Kedves Kata!

“..kényszeresen valami vonz hozzám…”

-.... amindenit! Ennek fele se répa!!
...Nyilván a szépséged..!

Azért mert neked nincs kedved vitázni (mellesleg: ha esélyed lenne, ne félj semmit, azonnal megjönne a kedved), attól még nekem lehet kedvem, ez még egyáltalán nem jelentené, hogy “kényszeresen valami vonz” hozzád.
Hogy ne mondjam, úgylátszik, éhes disznó makkal álmodik, lehet, hogy te azt hiszed én valami maszkulin bájgúnár vagyok, már pedzegetted, hogy mennyire fölnézel rám, csak nem a durva munkáskülsejû egyéneket kedveled módfelett? A nagy szõrös ballibeket?! (legalább virtuálisan szívesen el is fenekelnélek.
De , angyalom, fére a tréfával! Én csak nagyon szeretnék egy felkészült aggyal vitatkozni arról, ami érdekes (mert engem érdekel), sohse lehet tudni, hát ha hallok valami újat, valamit, amitõl magam is fejlõdhetek. Beláthatod, ondokkal nincs sok értelme, vitatkozzak, mihamar kiderülne, hogy nincs ellentét köztünk, vagy jelentéktelen.
De mint mondottam, egyetlen szavadba kerül és visszaveszem tõled a pofozózsák szerepét.
Ezennel le is szálltam a témáról!
9/10
offtopic
ondok 2008 dec. 10. - 21:13:30 9/10 Előzmény kgyuri0
(1419/14087)
Nekem is frappánsnak tûnik,és egyben eszembe jut,hogy valamelyik nagy ember azt mondta vagy hasonlót ,hogy akinek nincs humorérzéke az felettébb gyanús.Namost ha ezt oldalakra konvertáljuk,akkor máris kaphatunk egy képet ,hogy nekünk melyik a szimpatikusabb.
Kata original 2008 dec. 10. - 14:40:55
(1418/14087)
Szerintem kötekedsz. Érted Te,hogy nincs kedvem vitázni,mert leírtam, ellenben kényszeresen valami vonz hozzám. Angyalom! Ez nagyon édes Tõled,szinte bódító, de hagyjuk már abba! Lehetséges ez?:)
10/10
kgyuri0 2008 dec. 10. - 14:27:21 10/10
(1417/14087)
Kedves Kata!

“Nem unalmas még?”

Ha zavar téged, hogy “feszegetem” a témát, egy szavadba kerül és leszállok róla (és rólad).

De ha engem kérdezel(már pedig formailag engem kérdezel) , számomra egyáltalán nem unalmas, sõt, igen szórakoztató (kifejezetten humoros) ahogy nagy komolyan fontoskodva próbálod elengedni a füled mellett azokat az érveket, amelyek nyilvánvalóan nem férnek meg a saját csalhatatlanságodról kialakított ábrándképednek.
S tudod mire gondolok?:
Kénytelen vagyok megismételni, mert – mitagadás – nekem is tetszik(ez is humoros, ha éppen kedved tartja):
“Ha én jobboldali lennék, én se kedvelném a politikai humort, sõt , bevallom, tán még az általános humort sem.”

Ez bizony, kedves Kata igen magvas gondolat – szinte el se akarom hinni, hogy én találtam ki.
9/10
ondok 2008 dec. 10. - 10:25:23 9/10
(1416/14087)
azért vigyázzunk azzal az offtopic ajánlgatással ,mert a végén csak kincstári unalmas kritikák lennének a nem offban.
Én pl mindenki számára figyelemreméltónak tartom a két oldal érvelését ebben az esetben.
Kata original 2008 dec. 10. - 08:20:15
(1415/14087)
Nem unalmas még?
10/10
kgyuri0 2008 dec. 10. - 00:02:14 10/10 Előzmény Kata original
(1414/14087)
Hát bizony elég makacs vagy, ötvennyolcadszorra már engedhetnél a tényeknek.
Kata original 2008 dec. 09. - 16:43:50
(1413/14087)
Nem!
Csak nincs kedvem ötvenhétszer átrágni valamit, amirõl nem változik senki véleménye.
10/10
kgyuri0 2008 dec. 09. - 16:29:27 10/10 Előzmény Kata original
(1412/14087)
Kedves Kata!

Bele trafáltam volna?!
(a közepébe, az igazságnak?!)

de!
Úgy legyen, ahogy írtad
Kata original 2008 dec. 09. - 12:29:48
(1411/14087)
Akkor békéljen meg Mindenki azzal a ténnyel,hogy nem kedvelem ezt a mûsort. Köszike. Véleményt meg írhatok,azt gondolom.Aki meg sajnál, érezze jól magát. Szép napot!
10/10
kgyuri0 2008 dec. 08. - 01:11:31 10/10 Előzmény Kata original
(1410/14087)
Kedves Kata!!!

“Ellenben egy férfitõl azt várná az ember,hogy próbáljon érvekkel nyilatkozni és nem személyeskedni,tudod! Rátok nézünk fel, tõletek tanulunk.XD”

- ez elég süket dumának tûnik.

“Szegénységi bizonyítvány? Hm. Megsértettél, nagyon.Már egy másik topikban írtam: az ember legyen következetes magával szemben. összeütközik a mondandód a tetteddel!:)”

Hát nem világos, milyen tetteimre gondolsz,és az sem, milyen mondandómrõl véled, hogy “összeütköznének” – Azt hiszem, nem sok fogalmad lehet a “tetteimrõl”.

Természetesen eszem ágában sincs megbántani téged. amit a “szegénységi bizonyírványról” írtam, azt nem síma “anyázásnak szántam, komolyan gondolom.
De, ha mint férfit annyira tiszteletben tartsz – zavarba is hozol, mit mondjak -, hát elismétlem, amit írtam, helyesírásilag letisztulva(a legférfiasabb õszinteséggel!):

Ez a mûsor egy olyan asztaltársaság szabad és fölszabadító légkörét adja vissza a nézõnek, ahová valamikor rendszeresen eljárt, vagy el szeretett volna járni.
Ha te ezt képtelen vagy fölfogni, az tényleg szánandó hiányosságod. Sokat veszítesz!!

De, hogy ne csak a zsenilis gondolataimat ismételjem, elgondolkodtató, hogy még azt is írod:

“A politikával kapcsolatos humort nem kedvelem, Kernen kívûl,pedig egyiket sem,aki az asztalnál ül.Remélem megemészthetõ a véleményem és nem lesz kiakadás,hogy Kata nem szereti ezt, Gyuri pedi igen és mégis közös Bolygón élünk.”

Jaj, kedves Kata! Ha neked fogalmad lenne, hogy ki mindenkivel kell nekem közös bolygón élni! S egész jól elvagyok…
De fére a tréfával: természetesen föl nem foghatom, mi bajod lehet a “politikával kapcsolatos humorral”. Én – úgy is, mint valami szuper mácsó(akit orrintasz bennem) -, úgy gondolom, a politika éppenséggel az az társadalmi szféra, amelyben kifejezetten sürüsödnek azok az emberi karaktervonások, melyek par excellence a humor nyersanyagát alkotják.
Ha te nemkedveled a politikai humort, az nagy valószínûséggel indirekt bizonyíték, hogy politikai beállítottságoddal magad sem vagy megelégedve(mácsósan, s direktebben: Ha én jobboldali lennék, én se kedvelném a politikai humort, sõt , bevallom, tán még az általános humort sem.)

Továbbá számomra ködösnek tûnik az általad adott iskolai analógia, az “objektivitásssal” kapcsolatban. De ezt már mások leírták neked! – Na nem a ködösséget, hanem, hogy mi is az “objektív” és “szubjektív” közti különbség.
9/10
ondok 2008 dec. 08. - 00:10:51 9/10
(1409/14087)
Általában az értelmesebbeknek tetszik, a mai is jó volt.
10/10
BonFire 2008 dec. 07. - 20:03:24 10/10 Előzmény Kata original
(1408/14087)
Bocsi, egy pillára se hidd, hogy én is be akarok szállni az össznépi hajcibálásba, de ez a mondatod szöget ütött a fejembe: "Hogy ki objektív és ki nem, teljesen felesleges ezen vitatkozni,attól függ melyik szemszögbõl nézzük,ugye"

Na már most itten valaki nagy fogalomzavarban van. Ugyanis ha egy szemléletmód egységes, akkor objektív, tényszerû, vita tárgyát nem képezi. Vissza lehet vezetni az optikai eszközig, hiszen az is ugyanazt a képet vetíti mindenki elé. OBJEKTÍV.

Ha valamit elkezdünk különféle szemszögekbõl vizsgálni (nekem ez tetszik, neked nem tetszik), akkor az már személyes, szubjektív, és így elfogult vélemény. Ezzel sincs semmi baj, mivel két egyforma ember sincs. Csak ne keverjük a fogalmakat.

Aki pedig szereti a 7i7-est annak jó mulatást hozzá. Én például meg fogom nézni ma is.
10/10
offtopic
MR. TROMORT 2008 dec. 07. - 16:44:17 10/10 Előzmény Kata original
(1407/14087)
Kata, õszintén sajnállak.
Kata original 2008 dec. 07. - 07:40:14
(1406/14087)
Ellenben egy férfitõl azt várná az ember,hogy próbáljon érvekkel nyilatkozni és nem személyeskedni,tudod! Rátok nézünk fel, tõletek tanulunk.XD

Szegénységi bizonyítvány? Hm. Megsértettél, nagyon.Már egy másik topikban írtam: az ember legyen következetes magával szemben. összeütközik a mondandód a tetteddel!:)
Kata original 2008 dec. 07. - 07:25:07
(1405/14087)
*Õket pedig nem annak.
Kata original 2008 dec. 07. - 07:24:04
(1404/14087)
Kedves Gyuri!

Hogy ki objektív és ki nem, teljesen felesleges ezen vitatkozni,attól függ melyik szemszögbõl nézzük,ugye. Eszembe jutott egy eset: gimnáziumban elõadásra jött az országból rengeteg iskolából ,sulinkét egy tanár és egy diák. Elõadást tartottunk ,társadalomiseret volt maga tárgy és olyan egyszerû gondolatmenetekkel szórakoztunk,hogy az átlagember. direkt mondtuk ezt ki,mert a beszélgetés volt a cél. Teljesen felháborodtak,hogy mi miért nem tartjuk magunkat átlagembereknek,õket pedig annak,hisz õk sem azok. Egymilliószor feljött, hogy ki az és ki nem. Beszélgettünk a nagy semmirõl,jól eltelt az idõ, de nem lett megfejtése. ebben az esetben ugyanez a helyzet. :)

a humort én is kedvelem.Nekem humoros mûsor a pusszantlak, drágám! A nevem, Eral, a south park. A politikával kapcsolatos humort nem kedvelem, Kernen kívûl,pedig egyiket sem,aki az asztalnál ül.Remélem megemészthetõ a véleményem és nem lesz kiakadás,hogy Kata nem szereti ezt, Gyuri pedi igen és mégis közös Bolygón élünk.:)
10/10
kgyuri0 2008 dec. 07. - 01:19:56 10/10
(1403/14087)
Kedves Kata!

Azt elismerem, hogy pl a Gálvölgyi show borzalmas,és egyre rosszabb, azt nálad objektivabb partnerrel külön lehetne elemezni, hogy miért.
De ha te a 7i7-est nem tartod léhg humorosnak, az rád nézve szegénységi bizonyítvány.

Ez a mûsor egy olyan asztaltársaság szabad és fölszabadító légkörét adja vissza a nézõnek, ahová valamikor rendszeresen eljárt, vagy el szeretett volna járni.
Ha te ezt képtelen vagy fölfogni, az tényleg szánandó hiányossáod. Sokat veszítesz!!

Egy ilyen asztaltáõrsaságban az ember akkor is jól ézi magát, ha néhány "vezéegyénisége" éppen indiszponált. Etrzt úgyszoktam kifejezni: A 7i7 akkor is jó, ha rossz!
És hhez ragaszkodom, HUMORBAN NM ISWMERK TRÉFÁT! én sem!!!
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 23:09:37 9/10
(1402/14087)
neked is ,mert "szeressük egymást gyerekek".Egyébként én nem is haragszom soha.
Kata original 2008 dec. 06. - 23:07:20
(1401/14087)
"Angyalom"! Elbúcsozom mára, alszom. Nyugodt estét kívánok!
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 23:07:18 9/10
(1400/14087)
még valami ,ha te nem hörögsz,akkor talán nem kéne gyorsan megnézned a fórumlistát és átjönni egy számodra új helyre ,és ott tajtékozva ócsárolni ,mert kilóg ám a lóláb:)
Kata original 2008 dec. 06. - 23:06:11
(1399/14087)
Ezek a fránya fáziskiesések,igen!
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 23:05:21 9/10
(1398/14087)
Megállapításod nem fedi a valóságot ,én egy nyugodt hangú véleményt írtam ,hogy nem értem a mazochizmusotokat ,mire jöttél a nagy arccal stb. Akkor ki is hörög,aranyom?Legalább két beírás erejéig azért mindenki vissza tud ám olvasni.
Kata original 2008 dec. 06. - 22:28:37
(1397/14087)
Mindjárt eret panttintasz,szinte hörögsz. Arról hebegsz,hogy politikai beállítottság. És ki az,aki rögtön ugrik arra,aki nem baloldali? Te vagy az. Cirkuszi porondmester vagy és roppant mulatságos!XD
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 22:24:30 9/10
(1396/14087)
mellesleg minek kínzod magad ,ha unalmasak és rémesek ?,azt meg végképp nem értem ,hogy miért jösz állandóan agitálni ellenük ,illetve értem ,és ezt mondtam ki ,ami neked nem tetszik.
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 22:22:21 9/10
(1395/14087)
Nos lehet az észrevételemre személyeskedni ,de az érvemre semmit nem mondtál ,mert ugyebár hogy jobboldali szimpatizáns vagy,és nagyon fáj ha valaki rámutat ,hogy politikai okokból fikázod a mûsort ,és talán az sem igaz ,hogy elvbarátaid mocskolják Hofit is?
Kata original 2008 dec. 06. - 21:58:53
(1394/14087)
Fogalmad sincs mit beszélsz,velem kapcsolatban és roppant nagy az arcod.A stílusod pedig kritikán aluli.
Kata original 2008 dec. 06. - 21:57:32
(1393/14087)
Hofit nem ócsárolom. Bajor humora vagy Gálvölgyié rémes. És unalmas is.
9/10
ondok 2008 dec. 06. - 21:39:50 9/10 Előzmény Kata original
(1392/14087)
ha te ezt gyatra humornak hívod ,akkor én meg a nyakam teszem rá ,hogy a politikai beállítottságod ellentétes.Táborod tagjai ebben a vakságban odáig mennek el ,hogy még a "királyt",Hofit is ócsárolják.
Kata original 2008 dec. 06. - 18:19:29 Előzmény ondok
(1391/14087)
A politikai beállítottságuk az egyik dolog és a gyatra humor a másik, amiért nálam, mínuszokban értékelhetõ ez a mûsor.
10/10
offtopic
kgyuri0 2008 dec. 05. - 21:39:18 10/10 Előzmény Csuvatka
(1390/14087)
Mérsékeld magad, Csuvatka!
Te tahó, nem anyádékkal társalogsz!
Millagro 2008 dec. 05. - 09:33:58 Előzmény Csuvatka
(1389/14087)
Az adatok mást mutatnak, nem a te családod tévézési szokásai alapján döntenek.
9/10
ondok 2008 dec. 04. - 22:03:11 9/10
(1388/14087)
Egyértelmû ,hogy zavarba jött ,azért is tünt el.