sipka 2007 dec. 21. - 16:50:59
(69/229)
Szerintem nem David Apolskis a "zsebes", ahogy azt te állítod... S ezt azért merrem ilyen határozottsággal kijelenteni, mivel rengeteg magyar, és angol honlapra felmentem, ahol megemlittik a "Szökés" címû sorozatot, és annak szereplõit, amelynek alapján most már biztosan állíthatom: JÓT ÍRTAM. (Be is szúrok még egy képet a "Zsebes"-t játszó színészrõl.)
Lehet, hogy véletlenül arra asszociáltál, hogy David Apolskis a "Zsebes" becenévvel rendelkezõ karakter, mivel állandóan ellop valamit... De nem.
Még ide másolok, egy mûsor leírást a 2. évad 17. részérõl (vagyis a most szerdán leadott epizodról): "Michael és Sara felkeresi Henry Pope-ot, hogy segítsen visszaszerezni egy információt, ami a Társaság lebuktatására szolgál. Mivel lánya betegsége rosszabbodik, ezért Golyó úgy dönt, hogy feladja magát. Sucre és Maricruz újra összejönnek. ZSEBES MEGLÁTOGATJA GYEREKKORI OTTHONÁT!!!!!"
Remélem az apró félreértéseket ezzel le is tisztáztuk :)

UI: Húúú.. Kéne írni valamit a "Hitman"-rõl is, mert még kitörlik ezt a hozzászólásomat... Szóval: A Hitman tök jó!!!!! (S most mindenki döntse el, hogy a játékra, vagy esetlegesen a filmre gondoltam.. :DD
Redfield 2007 dec. 21. - 15:54:19 Előzmény Squito
(68/229)
Dr. Genya (Mike Myers) kellett volna. :)
Squito 2007 dec. 21. - 15:50:48 Előzmény Squito
(67/229)
Bocs sipka, gondolom nem úgy értetted a zsebest... igen, õ az a "fogd meg a zsebemet" fickó :S
Squito 2007 dec. 19. - 15:31:41 Előzmény sipka
(66/229)
@sipka: Õ Teodore 'T-Bag' Bagwell a Szökésben (jópár bûntettet követett el). Akire te gondoltál, az David 'Tweener' Apolskis, õ lopta el (vissza) Scofield óráját az egyik õrtõl (elcsórt egy [tudtán kívül] nagy értékû baseball kártyát).
damien 2007 dec. 19. - 15:19:58
(65/229)
lol, mintha kicsi én lenne az austin powersbõl :D
Squito 2007 dec. 19. - 15:16:51 Előzmény Anit
(64/229)
@Anit: nagyon jó képet találtál! Nem is értem azokat, akik Vin Dieselt akarták Mr. 47-nek. Persze van macsós mogorva tekintete, karizmatikus meg minden, de Õ inkább akcióhõs, 47es pedig szereti csendben (profin) elintézni a dolgokat. Jason Statham meg el volt sajnos foglalva a War-ral, ami szintén rohadtjóra sikeredett film! Csatolok is egy képet azoknak, akik Vin Dieselt látták volna Mr. 47-ként.
10/10
hola 2007 dec. 12. - 22:11:21 10/10
(63/229)
Szerintem az csak fogja be a száját, aki nem is játszott a játékkal vagy meg sem nézte filmet!Szerintem nagyon király lett a film,aki nem játszott a játékkal annak persze rohadtul nem mond semmit a történet,de akkor mi a fenének ír véleményt olyanról amirõl fogalma sincsen??
Amúgy meg a fõszereplõ Timothy Olyphant nem egy kölyökképû senki,39éves,és ha az aki fikázza venné a fáradtságot, hogy utánanézzen,az tudná, hogy rengeteg jó filmben játszott, hogy csak példának említsem az Álomcsapdát,vagy az õsszel moziba került Die Hard 4-et...De aki nem ért hozzá annak úgyis hiába magyarázom.
Vin Dieselrõl meg annyit,hogy aki ismeri a 47-est, az tudja, hogy Vin Diesel alkalmatlan lett volna a szerepre,mert alacsony és kigyúrt az igazi hitmanhez képest,és bamba ábrázata van,Hitmané pedig érzelemmentes,a kettõ nem ugyanaz...Olyphant szerintem tökéletes választás volt minden téren. Szerintem nagyon eltalálták a filmet,én az összes Hitman játékkal játszottam,és mondhatom, hogy le a kalappal a rendezõ elõtt,mind a történetet,mind pedig a szereplõ válogatást illetõen.És a rosszallók bánatára, a Hitman-fanok örömére pedig azzal a hírrel szolgálhatok, hogy a fõszereplõvel aláirattak további 3részt, szerintem Luc Besson jobban érti a dolgát mint sok okos itt a fórumon...Csak ajánlani tudom mindenkinek a filmet!Aki pedig ismeri a játékot is annak nem fog csalódást okozni!
7/10
norton15 2007 dec. 08. - 18:18:38 7/10
(62/229)
Nem is volt rossz film, de mégegyszer nem nézném meg. Ha Timothy Oliphant fején túltetted magad, akkor elviselhetõ.
smalldave777 2007 dec. 08. - 14:02:52
(61/229)
Hi!

Jason tényleg sokkal jobb lett volna erre mivel már a szállitó 1 jellegében is hasonlított agent 47-es karakterre!Nem láttam a filmet de nincs tul sok kedvem megnézni ezzel a bárgyú arcú akárkivel.....
A mikis képet köszi :D! Remélem sikeresen kinyirtál mindenkit!ha mégsem akkor segitek :D!

Dave
sipka 2007 dec. 06. - 18:31:10
(60/229)
BOLDOG MIKULÁST!!!!! :))
5/10
Tomute 2007 dec. 06. - 15:05:20 5/10
(59/229)
Középszerû film, ötlet nem sok, pocsék szinkronnal (mintha Cobra 11-et néznék…).
"Csúcsfejek" fõszereplõvel - enyhén zavaró.
Nem sajnáltam, hogy vége...
Anit 2007 dec. 02. - 19:08:17
(58/229)
jah és a legaranyosabb beszólás:
Mikor a csajszi meztelnül flangál és arra vár, h jól megadja már neki az emberünk....

Hitman- Öltözz fel!
Nika- Miért?!

szegény lány, õt sajnáltam a legjobban :)
Anit 2007 dec. 02. - 19:03:55
(57/229)
Nekem csak a játék demójával sikerült elszórakoznom, amit -ahogy a kritikában is írják- taktika kell hozzá és tervezés. (Elég sokszor kellett vele játszanom ahhoz, h teljesítsem a küldetést:)). Tehát nem vagyok Hitman-fan, a filmre viszont már nagyon kíváncsi voltam. A fõszerepet viszont Jason Stathamra bíztam volna, mert ez a mostani ember....hát..már a bizonytalan járásával sem utalt arra, hogy õ valaha gyilkolt volna, inkább valami szerény, szûz, de-próbálok-menõnek-látszani-a-tetkómmal pasi látszatát keltette. A film amúgy tetszett, tényleg csak a fõszereplõ cseréje lenne elõnyös.
szisszko_ 2007 dec. 02. - 14:49:45
(56/229)
Nekem is tetszett:) Mondjuk annyira nem birtam azokat a véres jeleneteket:) Timothy meg nagyon jól játszott, remélem mostmár több filmben is látható lesz.
prunco 2007 dec. 01. - 13:31:07
(55/229)
Nekem tetszett, bár mint nõ nem igazán csípem az ilyen akciós-lövöldözõs filmeket, csupán a párom miatt mentem el vele megnézni. Na ahogy beültünk a moziba és elkezdõdött a film egy fordított helyzet alakult ki. A párom végig kínlódta, volt hogy bebóbiskolt, én viszont amint megláttam a fõszereplõt (Timothy Olyphant) tudtam hogy nem is lesz olyan rossz ezt végig nézni. Hát mit ne mondjak az egész film alatt totál rávoltam izgulva a bérgyilkosra, eszméletlenül jól nézett ki. Szóval, a csajoknak üzenem, hogy ha másért nem is de Timothyt menjetek el megnézni, mert nagyon ott van mint pasi. És a film is szuper volt, tetszett. :-)
10/10
Meditor 2007 nov. 30. - 23:18:31 10/10
(54/229)
Nna.Eddig ez a legjobb film amit videójáték alapján készítettek és kész!

Bár volt egy-két észrevételem a filmel kapcsolatban de félre ne értsétek inkább kötözködés(lásd.94%-ra értékelem a filmet:) )
Észrevettétek hogy egy jelenetben amikor a 47-es elõször elrabolja a csajt és faggatja annak egyszer csak az arca jobb oldalára kerül a sárkányos tetko aztán más kameraszögbõl veszik és megint a bal oldalán van.
Na ez volt a baki.
1.)Aztán mikor a nagy csete-patés lövöldözés megvolt 47-esnek egy kis vérplacsni kerül az ingjére,de mire visszaér a szállóba eltûnik(jó lehet, átöltözött)
2.)A csajnak ugyebár van egy piercieng-je a ööö... arcán
aztán egy bizonyos résztõl kiveszi.Utánna mikor mutatják se lyuk, se heg ami arra utalna,hogy volt ott valami (oké,oké ragasztva lehetett)
3.)Viszont.Azt tudjuk,hogy bérgyilkosunk kopasz,már csecsemõ kora óta.A filmben viszont a fejbõre kicsit fehérebb mint a fején mindenhol másutt a bõr,tehát az emberünknek volt haja csak a film kedvéért letolták ugyebár.

Na ennyit a kötözködésrõl.Szerintem egész jól eltalálták a játék hangulatát.A színészekben nem csalódtam kicsit sem és dícséret a rendezõnek amiért végigtolta a játék összes részét.
E-gábor 2007 nov. 29. - 01:56:23
(53/229)
Hát nekem volt szerencsém (vagy inkább balszerencsém) megtekinteni ezt a filmet. Ahogy olvastam a hozzászólásokat már elõre tudom, hogy nagyon ki fogok lógni a sorból ezzel a hozzászólással. Nekem nagyon nem tetszett ez a film, az ember többet várna egy akció-filmtõl, fõleg egy ilyan alapanyagú filmtõl, probálták telerakni párbeszédekkel amik sztem nagyon siralmasra sikerültek, modnjuk ezen lehet soakt rontott a magyar szinkron, arrol már nem is beszélve hogy a film urolsó 20 percében orosz szinkron ment mert valamit össze kevertek, de ez már inkább vicces volt, mert számomra a film értékébõl semmit nem vont le (az addig látott kicsit több mint 1 óránnyi anyagon nem volt mit rontani). Én inkább éreztem azt a film alatt, hogy "istenem mikor lesz már vége mert mindjárt elaslzom", mint azt hogy "alig ültem be és már vége is lett mert nagyon pörgött a film". Az egyetlen dolog amit pozitívumként tudok megemlíteni a filmel kapcsolatban az Timothy Olyphant , várakozásaim ellnére elég hitelesen alakitotta a figurát. Összegezve ez volt ebben a honapban számomra a legrosszab mozis élmény amiben részem volt(1408, Beowulf, A királyság), de hát ízlések és pofonok.
Sonador 2007 nov. 28. - 22:50:57
(52/229)
Én tegnap láttam a filmet. A játékkal nem játszottam. Viszont a film nagyon tetszett nekem. Beültem a moziba -> elkezdõdött a film és csak azt vettem észre, hogy vége. Pörögtek az események. Jól megcsinálták a jeleneteket. Hát le a kalappal. Nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek! ;D
Zophael 2007 nov. 28. - 17:54:00
(51/229)
de, 47 egy klón. mindenféle bûnözõzsenik génjeibõl rakták össze és ezermillió van belõle. és ha jól emlékszem egy romániai intézetben csinálta valami német nevû doki.
sipka 2007 nov. 28. - 15:44:39
(50/229)
Még nekem sem volt szerencsém megtekinteni a "Hitman"-t, de az általam feltett képek (a 3 különbözõ színészrõl) állitólag ebbõl a filmbõl valók.... Tehát kérdésedre válaszolva: Igen!! Benne lesz "Zsebes" is!!! :) A most feltett képemen pedig Timothy (mint a 47-es ügynök) látható... Azzal az injekciós tûvel (amely úgy néz ki, mint egy mûanyag csont) a szájában tisztára olyan hatást kelt mintha egy kutyát játszana :DD