Téma: Hogy lesz?

CsizmásPandúr 2011 okt. 04. - 11:46:35
(6/6)
Állami tulajdonú, és gondolom a megfelelõ tervezettel álltak elõ (+fideszes vezetõ) és megkapták az összeget 10 új mûsorra, hátha kezdenek belõle valamit. ...mert lassan 0%-ra esik vissza a nézettség.
fáklyás menet 2011 okt. 04. - 10:52:10
(5/6)
A Laart pour Laart társulat végre újból mûsort kap az MTV-n, ez dícséretes. De ennyi pémzért kertévékbe való vetélkedõt venni Izralbõl meg a többi bulvárosítás (pl a reggeli mûsoré) már nagyon nem jó. Honnan kaptak hirtelen ennyi pénzt, amikor nem is oly rég folyamatosan a pénzhiányra és az adósságokra panaszkodtak?
kissch 2011 okt. 01. - 21:07:23
(4/6)
Párttal a néppel egy az útjuk...
Majd Rákay 2millió Philip megmondja tutit.
offtopic
robicsek2 2011 okt. 01. - 20:13:12
(3/6)
Én vegyes érzéssel fogadom ezt a megújulást. Elõször is remélem hogy az MTV megõrzi majd a méltóságát és nem indított majd Valóság soow-t se Mónika soow-t És ehhez hasonló szenny mûsorokat.
A sok új film izgalmas, de remélem hogy azért régiségeket is újra leadnak, Például a Mesék terén én éppen hogy a régebbi mesesorozatoknak örülnék. PL a Hol van Valli(Vili)? Foxi Maxi, Maci Laci STB. És ha esetleg még rendelkeznek az eredeti szinkronjukkal akkor azzal.Meg adhatnának régi jó egész estés rajzfilmeket is föle olyat amihez régi szinkron is van. Na meg szerintem sokan vevõk lennének a Játék Határok nélkül megismétlésére.

Az újdonságok közül érdekelni fog az új Bagi Nacsa mûsor, a Lár Pulárt társulatból fõleg a kancácska drága :)
Az Észak és dél sorozat nak is nagyon örülök. Ez a Maradj talpon talán jó lesz.

NA meg annak idején jó régen leadott az MTV1 egy filmet amit azóta is keresek de még a címére se tudok rájönni.

A történet:

Van egy Férfi és egy nõ.A szomszédba költözik melléjük egy öregasszony. Hamar barátságot kötnek.
A nõ terhes lesz , elindul a szülés , kórházba viszik. A férj felhívja az öreg nõt hogy megszületett a gyerek és fiú. Az öreg nõ erre megkérdezi, hogy csak egy gyerek? Erre kiderül hogy ikreket kell szülnie az anyának, és megszületik a lány is. A gyerekeke szépen növekednek, és õk is nagyon jóban vannak a szomszéd nénivel. Elmennek görkorcsolyázni a kislánnyal történik valami, és kórházba kerül. Ott észre veszik hogy némelyik szervébõl több van mint kellene, és a vére kék színû. Bent tartják és kísérleteket végeznek rajta.
A testvérének azt mondja az öreg néni hogy szabadítsa ki és hozza el hozzá.
Kiszabadítja elviszi az öreg nénihez aki elárulja hogy a lány valójában egy másik bolygó királynõje. és azért hozták ide hogy elrejtsék a öt üldözõ lények elöl. Az öreg nõ meg az ö védelmezõje.
Hamarosan találkoznak is azokkal a lényekkel akik nagy viharban jönnek esernyõvel nõnek álcázva.
Hamarosan felveszik igazi alakjukat. Valami fénytestük van. AZ öreg aszon is átváltozik. Neki is valami fény teste lesz. A vége aszem az hogy el mennek a földrõl ,mármint az egész család.
jnemargo@freemail.hu 2011 okt. 01. - 13:43:44
(2/6)
Örülök, hogy végre új arculattal, mûsorokkal próbálkozik a csatorna. Már rég meg kellett volna tennie ezt a lépést!Ne csak mindig a régi-régi filmek ismétlését láthassuk, hanem harapjanak rá az új dolgokra is, akkor sokkal nagyobb nézettségre számíthatnak.
A szombat délutáni, ill. esti fõmûsor filmje már kimozdulást mutat, remélem, hogy ezt többször is megismétlik.
Szorítok, hogy sikerüljön nekik, mert akkor mi is jól járunk, még több igazán szórakoztató mûsort nézhetünk!
adamnagysweetmovie 2011 okt. 01. - 10:35:50
(1/6)
"A megújuló Magyar Televízió mûsorszerkezete októbertõl alaposan megújul." - Hát legalább a központi sajtóközlemény nyitómondatát megírhatták volna szóismétles nélkül....
"Ha a nézõk kinyitják a Rádióújságot, több mint egy tucatnyi új mûsorcímmel találkozhatnak!" - kíváncsi lennék, erre honnan a búsból van pénz?
"Persze senki nem fogja napi 24 órában az új mûsorokat nézni (pedig érdemes lenne...)" - valóban, lassan senki nem nézi a közszolgálati adókat, de az új mûsorok független szemlélete ezen gyökeresen változtat majd...