Relaxina 2013 jún. 28. - 12:44:52
(3/3)
Sziasztok! Nem tudtam kihagyni, hogy ne szóljak hozzá a 2013 június 28.-án már másodjára leadott részhez. Én jó nõnek tartom magam , mert igyekszem odafigyelni ápoltságomra és lelkemre.A vissza jelzés pedig nap mint nap ér akár az utcán mikor észlelem a férfiak figyelmét vagy mikor barátnõim poroznak be bókjaikkal és persze nem utolsó sorban páromtól . Egyáltalán nem követek semmilyen divatot és ezt a döntésem nem az anyagiak határozzák meg. Ez a mûsor is elméletileg arról szólna ahogy az az ismertetõjében is le van írva, hogy nem a pénz határozza meg Hogyan legyek jó nõ. A lényegre térvén azt mutatja a mûsorvezetõ nõ, hogy úgy lehetek jó nõ, ha interneten vásárolgatok méregdrága rongyokat nap mint nap ( utalnak az idõ múlására a rajta folyamatosan változó smink, frizura és ruhával). Akkor most mi van? Mi határoz meg mit? És miben is adnak tanácsot? Hozzátenném, hogy eddig tetszettek az ötletelések mikor flip-floppot átalakított vagy a házi pakolások , de ezzel elvágta magát a szerkesztõ. Tisztelettel: Léna
10/10
Adrenaleen 2012 okt. 26. - 23:16:33 10/10 Előzmény feketevipera
(2/3)
Ez azért van, mert a férfiaknak sokkal élesebb a szemük, mint az eszük. Ezért vagyunk kénytelenek a külsõre nagyon odafigyelni. :-)
feketevipera 2011 szept. 22. - 19:56:28
(1/3)
Ez a mûsor is csak arra megy rá, hogy a külsõ szépséget hangsúlyozza, pedig az nem minden. Lehet külsõleg "jó nõ" valaki, ha belül semmi érték sincs benne. A külcsín csak egy része a dolognak, de a jelek szerint ez a felszínes mûsorocska ezt nem tanítja meg a nõknek, csak azt, hogyan kell csilivili külsõt kialakítaniuk. Ha egy nõben csak a külseje ér valamit, azt megnézzük ugyan, de általában nem vele fogjuk leélni az életünket. Úgyhogy hajrá, hölgyeim, a szépülés mellett fordítsanak gondot a belbecsre is, akkor szerintem biztosan jó nõk lesznek.