Téma: Hokum

1/10
Gulácsi Péter jún. 08. 22:36:33 1/10
(4/4)
Nem Hokum, inkább hoki... Egy kalap kula ez a film. Olcsó is, szar is. Van benne kb 4 szereplő, meg 3 helyszín. A Longlegset is sikerült alulmúlni, pedig azt is gyűlöltem... El kéne tiltani a filmkészítéstől aki ilyen fost ki mer adni...
A lényeg, hogy a film feléig érdemben SEMMI NEM TÖRTÉNIK!!!
Aztán kezd misztikussá válni, van pár érdekesebb jelenet, amit egyből el is vágnak, ahogy bármi történne. Iszonyat unalmas. SEMMI NINCS MEGMAGYARÁZVA, még érintőlegesen sem !!!
A végén a pincében kezdett érdekes lenni... De elvágták azt a jelenetet is és még egy idióta indokkal el is ferdítik az értelmetlen befejezést...
Nullát érdemel és még horrornak sem nevezném. Elpocsékolt idő. Streamingre sem való, pénzt nem ér. Szeretem az ilyen filmeket, sőt a Fegyverek is nagyon tetszett, de ezt nem lehet minősíteni.
9/10
Noncsi0601 máj. 29. 20:09:19 9/10
(3/4)
Szuper! Csak a végén maradt egy hatalmas kérdőjel.
10/10
Chris99 máj. 16. 23:08:29 10/10
(2/4)
A Hokum egy remekül egyensúlyozó horrorfilm: bár a feszültség és a hátborzongató hangulat már az első percekben tapintható, a történet mégis türelmesen, lassan bontakozik ki. Az alkotók hangsúlyt fektettek arra, hogy elmagyarázzák az alapokat és felépítsék a sztorit, miközben végig fenntartják a nyomasztó para-faktort.
​Amikor pedig igazán beindulnak az események, a film nem okoz csalódást: néhány jelenet kifejezetten ijesztőre és hatásosra sikerült.
​A negatívumok oldalon egyedül a karakterfejlődést lehetne felhozni. A szereplők kidolgozása sajnos kicsit felszínes maradt. Ennek ellenére a film atmoszférája és a nagyszerű moziélmény teljesen kárpótolt ezért a hiányosságért. Aki szereti a lassan építkező, de már az elejétől feszült horrorokat, annak bátran ajánlom!
10/10
Princess222 máj. 16. 23:01:16 10/10
(1/4)
Végre!!!! Nagyon tetszett nekem és nem egy olyan alap bullshit horror, amiket mostanában kiadnak. A sztori nagyon jó, a megvalósítás is és végig nyomasztó. Nincsen felvezetés az ijesztegetésnél, már az elején az arcodba tolják. Biztosan más moziban, mint otthon a TV előtt, de imádtam a hanghatásokat és végig lekötött, sokszor felugrottam a székből és az nálam plusz pont, hogy sokszor nem számítassz a jumpscare-re. Az egyetlen negatívum nálam csak az lenne, hogy 2-3 dologra mintha nem kaptunk volna magyarázatot… jobb lett volna az, ha még jobban kibontják a történetet. Viszont ígyis volt pár csattanó a végére. Én nem bántam meg, újra fogom nézni és reménykedek, hogy nem fogják lepontozni.