5/10
Gulácsi Péter jún. 28. 22:19:00 5/10
(12/12)
Volt benne jópár ütősebb poén, de még így is vontatott, gyenge és unalmas, kidolgozatlan és összecsapott, tele fárasztó négeres meg buzis poénnal.
Még műfajidegen animációs részt is sikerült beleerőltetni ami a mélypont volt.
A jobb horrorokat vagy kihagyták, vagy csak egy kis jelen erejéig szerepeltek. Ghostface-t is elfelejthetnék már végre, mert iszonyat béna, unalmas, itt meg túl is erőltették...
Ez így nagyon felemás, de inkább a rossz felé hajlik a mérleg nyelve.
buncow jún. 27. 18:52:43
(11/12)
Csak 95 perc úgy látom, két órának tűnt, gondolom az elnyújtott poénok miatt. Volt több egy az egyben régi részekből átvett poén, az első részre hajazó nosztalgia járta át az egészet, és talán pont az is volt a bajom vele mint régen az elsővel, túl amerikai, túl erőltetett poénok voltak, ebben pedig ugye ugyanazokra a város viccesnek szánt részekre épült szinte minden, mint az első részben, csak ezeket már láttuk egyszer. Kb. A 20-30 %-án lehetett nevetni, a többin legfeljebb mosolyogni. Nem bánom, hogy láttam, de nekem sorrend alapvetően úgy nézett ki, hogy 3, 2, 1, ez pedig az első után a negyedik helyre csúszik, a többi rész szóra sem érdemes egy-két ütősebb eredetibb részt leszámítva.
Zsolti-kun jún. 20. 11:57:41
(10/12)
Nagyon nehéz hová tenni, mert szórakoztatás mellett és hivatalosan "ne vegyük komolyan" modell mellett mégis vannak problémák a koncepcióval. Az 1.-2. rész úgy tudott parodizálni, hogy más filmekből összegyúrva lett kerettörténet és működött minden. Mondhatjuk, hogy a 3.-5. rész között is igaz ez. A 6. rész valójában csak önmagát parodizálja logikátlan összekapcsolódásokkal, össze nem illő bugyuta jelenetekkel, Wayans-ék ellenére csalódást okozva a 3.-4. rész bugyuta fricskái jöttek tovább minőségi 18+ humor helyett, Greg és Pracli visszatérése indokolatlanul logikátlan, majd a végére teljesen szétfolyt az egész. Abszolút az érződik, mintha a Wayans-éknek sem lett volna semmi fogalmuk a koncepcióról. A szereplők és a nosztalgia miatt ennek így semmi értelme nem lett. Ettől még az 5. rész is normálisabb dramaturgiát kapott kritikai szempontból.
5/10
doricki23 jún. 14. 09:35:55 5/10
(9/12)
Aki szereti ezt a műfajt, az előző részeket, az nézze meg, de amúgy nem egy nagy durranás. Egynek elmegy :) Kis limonádé.
sawyerx jún. 10. 17:55:46
(8/12)
Rohadt nagy csalódások a kritikák, de a kommentek meggyőztek, hogy ne mozibban nézzem. Pedig vártam nagyon :/
3/10
nagysanyi100 jún. 09. 22:36:55 3/10
(7/12)
Miközben valóban nem az intellektuális humor bölcsője a Horrora akadva, annyit azért elvárhat az ember, hogy ne kizárólag a vulgáris szavakra (f@sz, p@unci, szopás stb) építse a film a fő humorforrást.
Nem leszek finom, összességében egy útszéli stílusú, ötlettelen és gagyi alkotás készült, amiben persze volt 2-3 mérsékelten vicces jelenet, de ezek száma messze nem feledtette azt a tényt, hogy a film valószínűleg az alacsony iskolai végzettségű nézőket célozta meg.
4/10
KriszXD56 jún. 09. 16:47:20 4/10
(6/12)
Hát ez elég gyenge lett. Hiába az eredeti rész alkotógárdája és a régi szereplők. A poénok gyengék a film untat. Sajnálom a rá szánt időt.
1/10
gBandi1983 jún. 08. 20:41:36 1/10
(5/12)
Hatalmas gondba van ez a műfaj!!
A borzalmasan szánalmas, enyhe kifejezés!!!
A csupasz pisztoly legújabb része után azt hittem már nincs lejjebb!!
Aki ezeknek a műfajú filmeknek rajongója volt az sírni fog ha ezt megnézni, ha egyáltalán meg tudja nézni... Nekem nem sikerült, pedig minden részt kívülről fújok.
Erőltetett, ocsmány, kínos, gagyi poénszerüségek, siralmas!!!!
Annyira vártam.... Hatalmas csalódás!!!!
Ha lehetne 0 pontot adni akkor is csak a címe miatt adnék rá 1 pontot.
2/10
Sweet-But-Psycho jún. 07. 21:01:13 2/10
(4/12)
A film fájdalmasan bizonyítja, hogy a nosztalgia és az agyamentség önmagában nem forgatókönyv-képes. Társadalomkritikának túl sekély, vígjátéknak feltűnően humortalan, horrornak pedig annyira súlytalan, hogy egy átlagos időjárás-jelentés több feszültséget képes kelteni. Külön negatív bravúr, hogy miközben a franchise legjobb pillanatait próbálja felidézni, éppen azok az erények hiányoznak belőle, amelyek az első részeket működőképessé tették: a pimasz ötletesség, a gátlástalan önirónia és az a ritka képesség, hogy egyszerre tudtak kinevetni egy műfajt és szórakoztató filmként is helytállni benne. Ez a folytatás inkább tűnik saját paródiájának, mint a paródiák egyik régi királyának méltó örökösének. (Nem biztos, hogy) kár érte...
Sz. Péter jún. 07. 14:26:05 Előzmény Zoli898989
(3/12)
Azért valljuk be, hogy a korábbi "Horrorra akadva" filmek sem az intellektuális humorra építkeztek. ;)
7/10
fferlen73 jún. 07. 12:12:33 7/10
(2/12)
Valóban nem ez a lejobb része a sorozatnak, a humorba csomagolt társadalomkritika, amit vagy szeret az ember vagy nem. Nekem személy szerint tetszett a film - voltak benne ütős poénok, de összességében tényleg nem ez volt a legjobb része a sorozatnak. Egy 7-est simán megért.
1/10
Zoli898989 jún. 04. 20:39:45 1/10
(1/12)
Ez a film maga a szánalom legfelső csúcsa! A Horrorra akadva 1-2 rész meggyalázása.
Annyira egy erőltetett f.s, hogy azt szavakkal nem lehet kifejezni, semmitmondó poénok, egy óvodás csoport erőssebb színészi játékot tett volna hozzá az egészhez, mint történetben valamint poénokban.
A film még csak bő 1 órája kezdődött el, 15 perc sétára lakom a corvin mozitól és már egy jó ideje itthon vagyok. Sajnálom a mozijegy árát, kidobott pénz volt sajnos.... kb. 40-45 percig néztem (szenvedtem), de már a 15 perc után éreztem, hogy menni kell haza😢 igényes filmszereretőknek nem ajánlom, van ebben a 21. században elég sok nyomorult, akiknek biztos tetszeni fog, akik vevők erre és az ehhez hasonló 21. századi moslékra.