Téma: Hulk

8/10
SUDO aug. 28. 22:51:11 8/10
(203/203)
Jó film.. Több mint 20 éves. A CGI nyilván a sokat fejlődött azóta.. De a rendezés, vágás, a történet szerintem rendben van.
10/10
Lajos Toth 2023 dec. 09. - 21:47:41 10/10
(202/203)
OK. Viva Hulk Cartoon and Film USA.
10/10
loritax 2023 szept. 07. - 10:55:49 10/10
(201/203)
Én nagyon szeretem ezt a filmet, mindenféle szempontból. Egyébként nem érdekelnek az ilyen-olyan szuperhősös filmek, de ez pont megfogott. :)
5/10
sorozatneked.hu 2019 ápr. 22. - 16:41:57 5/10
(200/203)
5/10

Ez talán a leggyengébb Marvel film az újkori szuperhősös mozik közül. Bár az akciójelenetek rendben vannak, a kettő és negyed óra miatt sok helyen unalomba fullad a történet. :( Viszont jó volt látni Stan Leet és az eredeti Hulkot. :)
6/10
King Diamond 2018 márc. 19. - 01:05:53 6/10
(199/203)
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Nos, azt olvastam, hogy ezt a filmet szintén jó megnézni a Hihetetlen Hulk előtt. Viszont, valamikor régen, még moziban már láttam, érdekes is, hogy még nem írtam hozzá. Ha jól emlékszem, moziban bealudtunk rajta, azóta sem néztem meg, most viszont a másik film előtt mindenképp meg akartam.
Annyira azért nem rossz, bár nekem a Hihetetlen Hulk valamivel jobban tetszett. És igen, jó, ha látjuk a másik film előtt, mert az gyakorlatilag ezen eseményekre alapul, még ha nem is direkt folytatása ennek. Viszont, eddig a három főszereplőből (Amerika kapitány, Vasember, Hulk) számomra legutóbbi a legkevésbé megkedvelt/szimpatikus, a másik két karakterben több potenciál van szerintem. Bár, az is igaz, hogy Hulk tűnik eddig a legerősebbnek és talán legkevésbé legyőzhetőnek közülük.
Jó, hogy valamelyest megismerjük a karakterek eredet történetét, ez Hulk esetében is érdekes, látványos. A színészek nekem bejöttek, simán el tudtam volna képzelni Eric Banát és Jennifer Connelly-t a Hihetetlen Hulkban is. Nick Nolte is jó volt, bár William Hurt sem volt egyáltalán rosszabb. Ebben a filmben nem nagyon bontakozik ki szerelmi szál Bruce és Betty között (csak kerülhetik a "forró kását"), míg a másikban erre jobban rámentek. A harcok, látvány elég jók. A zenével és a magyar szinkronnal sem volt problémám. Viszont, eddig ez a film tetszett a legkevésbé és talán a 138 perces hossz is közrejátszott ebben. Itt-ott már unalmassá válhat.
6/10
1/10
Trevor Belmont 2018 febr. 01. - 12:00:52 1/10
(198/203)
2/10
sawyerx 2016 márc. 25. - 11:48:20 2/10
(197/203)
Mintha valami amatõr bagázs készítette volna, lebeg a semmiben, a színészek gagyik, gyenge a képi világ, fél óra bõven elég volt belõle.
2/10
szasztokszarokratok 2015 márc. 13. - 19:37:34 2/10
(196/203)
Zs kategóriás szemét. Történet, színészek, CGI, minden. :(
offtopic
ilali 2015 jan. 03. - 00:10:47
(195/203)
***SPOILER***
- Adj esélyt, hogy megnyugodjon!
***SPOILER VÉGE***
1/10
Bandres 2014 aug. 16. - 14:02:06 1/10
(194/203)
Ez a film a legroszabb Marvel alkotás. 10/5
3/10
Julicska 2014 júl. 03. - 14:58:18 3/10
(193/203)
Volt bárki, aki elhitte Jennifer Connellynek, hogy õ egy tudóst alakít? :) Talán ha néha becsukta volna a száját.
ulqui11 2014 máj. 31. - 19:20:33
(192/203)
Ahh megint ez a verzió?
Miért nem lehet egyszer a Nortonosat leadni,azt talán még meg is nézném.
Killbox 2014 márc. 24. - 10:22:53
(191/203)
Mit nem értesz rajta?
A képregény-eredetre utal.
KurtWagner 2013 dec. 29. - 14:45:22
(190/203)
Most mondhatnám azt, hogy nincs több Hulk, meg Pókember képregény, de ez nem fedné teljesen a valóságot, mivel mindkettõbõl rengeteg cím létezik (mini-sorozatok, on-goingok, one-shotok stb), ebbõl egy-kettõ pl.alternatív univerzumban játszódik, mint például az Ultimate képregények, amik valahol a filmek alapjai, bár pont a filmek hozták létre ezt a sorozatot (az elsõ Pókember és X-men filmnél 2000-ben, azok sikerét látva, indította el ezt a címet a Marvel, eleinte csak ezen a kéz vonalon, késõbb nõtte ki magát a cím más sorozatokra is, azért mert az esetleges új rajongóknak, problémás lett volna beszállni egy már több évtizede folyó, számtalanszor retconolt, kesze-kusza történetbe, és ezért voltaképp egy alternatív környezetben a filmekhez, meg az aktuális trendekhez igazodva újra kezdték - a már meglévõk mellett - a sorozatokat. Pl. a néger Nick Fury abban a sorozatban szerepel, az eredeti fehér). De az alapok akkor is egy képregény. Ez nem egy könyv (vagy egy sima hosszabb képregény, mint a Watchmen, a Pokolból, V mint vérbosszú), aminek van eleje-vége, adott szereplõk, jók gonoszak, és amitõl ugyancsak el lehet térni (lásd a számos Három testõr feldolgozást, aminél ráadásul mindnél ugyanaz a mû az alap, mégis mennyire mások), hanem egy több évtizede folyó történetfolyam, ahol a szereplõk, a történések rengeteg változáson - jó, rosszabb, logikus, logikátlan - ment keresztül, ahhoz, hogy a mai jellemüket megkapják. Ezt nehéz egy két órás filmben megfelelõen visszaadni, így csak szemezgetni tudnak az alkotók, és a sok szemezgetésbõl születik meg maga a film. Pl. Az elsõ Pókember filmben Mary-Jane volt a nagy szerelme, az újban Gwen Stacy, aki a triológia utolsó részében is szerepelt, de attól mindketten ugyanabból a képregénybõl származnak, sõt az elsõben ami Mary-Jane-nel történt, hogy a Zöld manó ledobja a hídról a képregényben Gwen Stacy-vel történt meg, csak õ akkor belehalt az esésbe stb. A történetek akkor ugyanazok lesznek. Peter Parkert megmarja egy pók és Ben bácsikáját megölik, Tony Starkot a fegyvergyárost egy háborúban foglyul ejtik, és repeszek kerülnek a mellkasába, mire megalkotja a vasember páncélt, Bruce Bannert egy elfuserált kisérlet következtében Gamma sugárzás éri és Hulká válik stb. De a filmeket úgy kell tekinteni, mint különálló univerzumot, így az, hogy milyen cím az alapja nem állja meg teljesen a helyét. Már a képregényben is a Slidershez hasonlóan több alternatív univerzum létezik (a fõ univerzum a 616-os), ami között van híres, kevésbé híres, csak egy egy one-shotban, vagy akár külön on-goin-címben szereplõ univerzum is ( a következõ X-men filmnek a Jövendõ múlt napjainak is egy ilyen univerzum az alapja), és ebben a rendszerben a filmek is, minden film egy-egy alternatív univerzumnak felel meg. Ha kíváncsi vagy rá és felmész ide:
http://www.marvunapp.com/master/eaeartha.htm
és nem vagy lusta a sok több oldalon át tartó eart címszót átnyálazni, találkozhatsz olyanokkal, hogy valamelyik earth az 1989-es Dolph Lundgrenes Megtorló film, egy másik a Howard a kacsa film (igen az is marvel), egy harmadik a 2000-es Pókember film, vagy a 90-es évekbeli Pókember rajzfilm stb. Mert alap ide vagy oda, azok már egy külön univerzumok.
7/10
Rent25 2013 dec. 28. - 23:35:50 7/10
(189/203)
Az a helyzet, hogy Hulkot mindig is a Marvel fekete (vagy inkább zöld) bárányának tartottam. Megmagyarázhatatlan okból valahogy számomra mindig is kilógott a sorból, és igencsak lépéshátránnyal indult a többi képregénykarakterhez képest! Ezt az állításomat, sajnos a film megnézése után is fenntartom. Nagyon unalmasan indult, már-már alig hittem, hogy Marvel Studios produkciót nézek, a többi sokkal ütõsebbnek hatott számomra. Aztán a film közepe felé megcombosodott ugyan, de mégis mivel az egész produktumot értékelem, így nem kaphat magasabb pontot hétnél.
Azért a harci jelenetek ott voltak a szeren, de Hulk karaktere mégis valahogy "csodabogár" maradt számomra!
Na majd a Hihetetlenben kíváncsi vagyok mennyit változik.

Értékelésem: 7/10
KurtWagner 2013 dec. 26. - 23:16:46
(188/203)
Különálló, az tény. Voltaképp a a Csodálatos Pókember is, meg a Hihetetlen Hulk is, ha úgy vesszük remake, bár ez adaptációra alkalmazni, elég hülye megfogalmazás, de a képregény, maga az alap, az nem más...
filmimádóó 2013 dec. 26. - 19:35:03
(187/203)
Van : A hihetetlen Hulk a második része
5/10
Dalmát 2013 okt. 12. - 01:54:54 5/10
(186/203)
Az elsõ negyven percben annyira kómás lett az agyam, hogy utána már az sem érdekelt túlságosan, hogy mutáns kutyákat, harckocsikat vagy helikoptereket dobált Hulk.
Vannak egész látványos jelenetek is, de a legnagyobb baj, hogy a drámai hatásra való törekvés ütközik egy nagyon gagyi, összecsapott történettel. A folytatás egy hajszálnyival jobb, ott jobban ügyeltek a tempóra.
borkasztik 2013 okt. 11. - 16:16:19 Előzmény Jhonika82
(185/203)
Ne haragudj de ha már eleve utálod az ilyen filmeket, akkor minek nézted meg. Már úgy indulsz alapból neki az ilyen filmeknek hogy tudod már alapból negatív lesz a véleményed akár mit látsz.
Jhonika82 2013 okt. 08. - 03:20:28
(184/203)
Hát aucs !
Ez nem volt jó! Majdnem felsírtam amikor néztem.
Eleve utálom ezeket a fajta filmeket, de ez..
Képzelem milyen faint lehet a 2.
Ha jót akartok magatoknak nézzetek valami mást.
max. 10/2.5 mert, valahogy csak végignéztem, és van benne némi látvány világ.