10/10
Zimka ápr. 06. 21:19:40 10/10
(218/218)
ember!!!!.........nem értelek................naponta ezt hallom ettől a csapattól!!!!!!!!! + Brüsszel!!!.............kerítés lebontása!!!............migránsok befogadása!!!!!! ............LMBTQ...EVCSWEWRFGBJKOUIDGJHVTZREDXGVJH elfogadása..........ukrajna lóvésítása!!!!!!!!!!............13 havi nyugdíj !!!!!röhej!!!!.........14.havi.......meg egyszerűen cak etetés!!!...................a rezsicsökkentés....humbug!!!!!.de ők is annyiáert tankolnak, mint Én....felveszikt az összes lehetséges kevezményes mindent!!!.......oszt kárognak!!!
offtopic
Sz. Péter febr. 19. 16:54:58 Előzmény Zimka
(217/218)
Te nem jársz az utcán? Ahol a háborús és egyéb témájú plakátokkal etetik az arra hajlamosakat?
Pl.: ha nem a fidesz lesz kormányon, akkor:
- háborúba visznek
- bevezetik a sorkatonaságot
- adókat emelnek
- elveszik a nyugdíjakat
- lebontják a déli határkerítést és minden erőszakos migránst rászabadítanak a magyarokra

Nem hallasz/látsz médiumokat? Ahol a hírekben, hirdetésekben hazudják ugyanezeket, miközben Nostradamus-nak képzelik magukat?
Ha nem, csak kérdezz meg random embereket az utcán, főleg vidéken a kisebb településeken.
Majd ők elmondják mitől rettegnek.

10/10
Zimka febr. 18. 23:17:57 10/10 Előzmény Sz. Péter
(216/218)
Milliárdokból finanszírozott hazugságokkal rettegésben tartva őket, hogy azok újra rájuk szavazzanak..........Drága barátom.........mondjál már nekem, egy-két ilyen hazugságot ..................amikkel rettegésben tartanak minket!!!!!............köszi.........figyelni fogok!!!
10/10
Joseph Barbera febr. 18. 17:51:45 10/10 Előzmény Zimka
(215/218)
Igen, sajnos én is ettől tartok. Alább egy másik kommentelőnek le is írtam, hogy bár a kormány belpolitikája egy fertő, de a másik oldal külpolitikája meg félelmetes. Úgyhogy kemény helyzetben vagyunk...
10/10
Joseph Barbera febr. 18. 17:49:42 10/10 Előzmény Sz. Péter
(214/218)
Megértelek. Valóban teljesen rossz a jobboldal belpolitikája. Felháborító. Viszont sajnos aggasztó lenne a másik oldal is a külpolitikájával. Én nem szeretnék az EU-hoz kapcsolódni. Ijesztő. Úgyhogy patt helyzetben vagyok...majd meglátom, miként döntök. Én még nem láttam becsületes kormányzást, szerintem egyszerűen a politika egy betegséggé válik, beteg emberek gyűjtőhelye, akik mindenképpen megszédülnek a hatalomtól. Lehet olyan lózungokat pufogtatni, hogy szemellenzős, meg pesszimista, de nem tudsz meggyőzni, mert nem tudsz jobbat mutatni, nem tudsz jó példát felemlíteni. Csak az ígérgetés megy, és a ceruzám hegyét nem bíznám egyikre sem. Széthúzás vagy sem: ez van.
offtopic
Sz. Péter febr. 12. 17:40:18 Előzmény Joseph Barbera
(213/218)
Szerintem pedig van összefüggés.

Amikor több mint 8 millió választóból két és fél millió nem megy el szavazni és a maradék nagy részét, milliárdokba kerülő hazugságokkal bírják rá, hogy hatalomra juttassanak, majd hatalomban tartsanak bűnözö politikusokat (akinek a cél a családjuk meggazdagítása, nem a magyar társadalom jóléte), akkor ez a fajta nemtörődömség vezet el oda, hogy ez sorozatosan megismétlődik (ahogyan te is írod: a sokadik 2/3).

Ráadásul ez egyre rosszabb lesz, hisz vérszemet kapnak attól, hogy a kontroll nélküli felhatalmazással olyan törvényeket hozhatnak (akár visszamenőleges hatállyal is) amelyek csak az ő érdekeiket szolgálják.

Pedig lehetne változtatni. De nem ezzel a tipikus magyar pesszimista, szemellenzős és széthúzó hozzáállással.
10/10
Zimka febr. 11. 12:49:45 10/10 Előzmény Joseph Barbera
(212/218)
azért egy-két apróság van ....ami azért pozitívum......ettől a kormánytól!!......menjél el Bécsbe..........10 - 12 év után nézz körül!!!!!..........iszonyú elváltozás!! annak idején a kenyérmező utcában laktam...........ami a keleti aluljáróban volt....a hugy..........szarás....fekvő büdös sehonnanjöttek tömege!!!...... nem hiányzik!!..és így lenne, ha ez az idióta Vitya nem keményít be!! Az akkori első tv riportok között volt egy felvétel, amkor ment a riport, a riporternő háta mögött pár méterrel ment el egy család.........és a 10 - 15 éves kissrác ....... benézve a kamera felé.........látványosan elhúzta vízszintesen a kezét a torkánál!!..........el lesz vágva a torkotok..........meg fogtok dögleni.....az üzenet!!!!.......hogy ez nem véletlen.........amikor az első csapatok megérkeztek Bécsbe.......a vonatról leszállva jöttek kifele a pályaudvaron a vonat mellett családostól........az idióta bécsiek.........a " willkommenskultur " jegyében.......boldog örömmel köszöntötték őket............nem is kevesen papír eurósokat nyújtottak feléjük.......voltak akik elmentek a lóvé mellett.....mert azt sem tudták még akkor, hogy mi a franc az az eurós pénzjyegy!!!..........de megint volt egy kemény kiscsávó..........ugyan úgy elhúzta a kezét a torka előtt a kamerába belenézve!!!..........és nem vicceltek!!.......most már meg is csinálják!!!......
na meg még arra is kíváncsi lennék, hogy Ursula melyik gyereke fog bevolnulni katonának.......és védi majd meg ukrajnát!!! Szláva ukraini!!...hogy ott rohadjanak meg a náci jelvényes Azov-os kemény csávók.......akik szétverték Ungvárt nem is olyan régen!!!
10/10
Joseph Barbera febr. 11. 10:01:27 10/10 Előzmény Zimka
(211/218)
Gyalogos vagyok, és nem csak autóval karikázom a belvárosba, ha mennem kell, hanem BKV-val. Ott szépen látszik a társadalmunk állapota. Ehhez hozzá teszem a televízió műsorait, akkor még tökéletesebb a kép morális szempontból is. Úgyhogy jó ez a film, sajnos. Sőt, a jelenlegi helyzet súlyosabb, kevésbé mulatságos. Sokan azt mondják, nem is néznekTV-t, Netflixet meg mifenéket néznek. Oké, ez struccpolitika, mert a TV egy valós tükör, attól, mert nem nézem, a közértben, patikában ugyanezt fogom tapasztalni. A Netflix meg érzékenyít rendesen, így aztán szépen megtörténik az átnevelés.
A műanyag palackos dologgal egyetértek, hasznos a szemét és bűz elkerülése szempontjából. Jó lenne, ha a befőttes üvegeket is visszavennék. Nem értem, miért nem, hiszen jól tisztítható. (Az előbbi tartalmát nemigen fogyasztom ,se palack, se fémdoboz terén, viszont a savanyúért, lekvárért, mézért rajongok! :-)))
10/10
Joseph Barbera febr. 11. 09:53:09 10/10 Előzmény Sz. Péter
(210/218)
Nem gondolom, hogy összefügg a kettő. Hiszen az egész egy kamu. Ígérgetés, és bárki kerül oda, úgyis a saját malmára hajtja a vizet. Aki tűzközelben van nyerészkedik, a többi le van...va.
Legutóbb csont nélkül ment a kétharmad, most úgy gondolom, még ha nyernek is, nem lesz csont nélkül. (Félnek, most belekezdtek az osztogatásba, közszférában dolgozom, érzékelem is. Na, nem lett sok nullával több a fizetésem, de azért felhúztam a szemöldököm, mert láthatóvá vált a kerekedés, csak úgy, mint egyesek pocakján...)
Ugyanakkor, mint írtam, a másik tábortról is félek, rá nem bíznék egy ceruzahegyet sem, úgyhogy patt helyzet. Azt hiszem, nem lesz változás, de legalább láthatóvá válik a jogos hőzöngés, és talán megbillen a kétharmad. Talán ha már nagyon nagy lesz a gáz, akkor valami hitrtelen megoldással leváltódik az aktuális , és jö helyette másik. Nincsenek illúzióim.
10/10
Zimka febr. 09. 15:16:49 10/10 Előzmény Joseph Barbera
(209/218)
......hopppá!!!!...........minden szavaddal egyetértek!!.........most Érden lakom.......és amikor bemegyek a nagy büdös Pestre, ott........ahol laktam anno 40 évet........az Andrássy - Bajcsy sarkán......több gyalogos megy át a zebrán egy zöld alatt, mint ahány embert itt Érden 3 nap alatt látok!!......azután hazajövök és kiköpködöm a benzingőt, a tüdőmből!!!......nem igazán ide tartozik, de az rendkívül jót tett a levegőnek, hogy visszaváltós lett a műanyag palack......már nem fűtenek vele.........mert akkor itt is rohadt büdös volt!!
offtopic
Sz. Péter febr. 06. 21:31:11 Előzmény Joseph Barbera
(208/218)
"Nem hiszek abban, hogy egyik kormány jobb lenne a másiknál"
vs.
"nem is érdekel a szavazósdi."

Nem gondolod, hogy esetleg összefügg a kettő?
Legutóbb is, két és fél millió ember gondolta ugyanígy, na nem is változott semmi.

A hatalommániás vezetők pedig pontosan tudják, hogyan használják ki/manipulálják a többieket (legalábbis akik a szavazóbázisuk).
Milliárdokból finanszírozott hazugságokkal rettegésben tartva őket, hogy azok újra rájuk szavazzanak.

10/10
Joseph Barbera febr. 06. 11:15:59 10/10 Előzmény Zimka
(207/218)
Értek én mindent és egyet is értek. Nem hiszek abban, hogy egyik kormány jobb lenne a másiknál; nem is érdekel a szavazósdi. Úgy gondolom, bárki kerül oda (eddig is így volt), túl sok jóra nem lehet számítani. Vérszemet kapnak, lopkodnak, emberi tulajdonság. Igen - bár viszonylag keveset repülök - el tudom képzelni a gyorsforgalmit. Annak idején kislányként a Rákóczi úton laktunk, és "levegőzni" vitt minket apukám a belvárosba, ahol a kirakatversenyeket néztük. Manapság nemigen teszem be a lábamat oda, ha mégis, akkor elszörnyedek. A "büfögröfögdén" túl elszomorító az épületek lepukkantsága, és döbbenet, hogy olyan ápolatlanul nő a gaz a Kossuth Lajos-Rákóczi út vonalon, mintha Tangerben lennénk, vagy Isten tudja hol...
Abban is egyetértek hogy az USA sok szemetet dob ránk - minden értelemben. Viktor meg a Lölö inkább arról az erkölcsi értékválságról tehet, ami zajlik. Teljesen máshová kellene tenni a hangsúlyjeleket! Nem volna szabad agyonfizetni egy focistát, egészségtelen egy gázszerelő ilyen mértékű meggazdagodása, miközben a szociális szféra felemelkedése csupán egy lózung marad. Szóval nyilván elsődleges problematika a fogyasztás, meg a műanyag és a szemét, de ennél is markánsabb, hogy egy öntudatában, erkölcseiben, értékrendszerében meggyengített népnél nyilván való, hogy zabálni fog, alkoholizálni, mert nincs jövőképe, és kapaszkodója. Bármely kormányzásra inkább ez a feladat várna (az oktatás - és egészségügy rendbetételével). Aztán önrevizió, némi bocsánatkérés megtanulása, több alázat és szerénység a mindenkori kormányzat részéről, hiszen a miniszter szó jelentése eredetileg "szolga", aki jó értelemben szolgálja a rábízott emberek életét, és nem élősködik rajtuk. Szóval így jön ide a túlfizetett focista, meg urambátyámozás. (És akkor nem folytatom , mert elkanyarodtam úgy érzem. Csak jelzem, nem lelkesedem a "politikailag másik táborért" sem, sőt félelmetesnek találom. ) Szép napot! :-)
10/10
Zimka febr. 05. 14:19:44 10/10 Előzmény Joseph Barbera
(206/218)
Úgy látom, hogy nem érted a lényeget!!!......az a bajom a méhlegelőkkel, hogy a méhek nem legelnek!!......viszont van egy idióta, aki azokat a füves, földes, fás területeket, amelyeket rendben kellene tartania, lekaszálni, gyomtalanítani, stb...stb....Budapesten.......kinevezte méhlegelőknek és ezért, szerinte nem kell hozzájuk sem nyúlni!! Amikor a repülőtérről jössz be a gyorsforgalmin!!!.........az első amit meglátsz a városból.........szomorú!! Abból a szempontból igaza lenne, ha megvalósult volna az a szenzációs, nagyvárosba való ötlete, hogy a buszmegállókba, méhkasokban, méheket kell kitelepíteni!!....de sajnos ebből a zseniális ötletből nem lett semmi:((( Tudom.........erről is a Viktor, meg a Lölő tehet!!.(((((
Amúgy annyira ennek az idótának, mégsem sikerült hazavágni Pestet, mint ahogy most Bécs kinéz....vagy a balga belgák fővárosa!!
A hazánkban pláne..........megjegyzéshez, azt tenném hozzá, hogy ........természetesen, szokás szerint a stadionok építésével kell kezdeni a mantrát, meg a túlfizetett focistákkal,.........de ez hogyan jön ide, azt nem értem......... viszont a műanyag fogyasztása sem magyar találmány .........mintha, ........mint sok minden más, a fogyasztás fokozása érdekében tett manőver a nagy globális cégektől........éppen az USÁ-ból jött volna ide és az egész világra!!......na ezért kell az USÁig menni, szinte minden sz@r onnan borította be a világot!!
10/10
Joseph Barbera febr. 05. 11:28:57 10/10 Előzmény appleuserch
(205/218)
Úgy érzi, hogy ez az USA korrajza? Én az egész világban ezt látom, hazánkban meg pláne. Túlfizetett focisták, teljes értékválság, műanyag fogyasztás gyalázatos módon, a szemét egyre csak nő, az emberi kapcsolatok, lojalitás a béka...alatt. Nem kell az USÁig mennünk...
10/10
Joseph Barbera febr. 05. 11:27:09 10/10 Előzmény Zimka
(204/218)
Az, ami neked is. Ha még nem, akkor majd lesz.
10/10
Zimka febr. 04. 11:11:31 10/10 Előzmény Joseph Barbera
(203/218)
méééé..........neked meg mi a bajod a méhlegelőkkel???
10/10
Zimka febr. 04. 11:10:29 10/10 Előzmény fafa46
(202/218)
a megvalósítás 0...........a tartalom 10!!
8/10
appleuserch 2025 dec. 17. - 21:18:16 8/10
(201/218)
Bántóan jó korrajza az USA-nak. Csak az évszázadot tévesztették el. Mintha Trump és csapata a film forgatokönyvéből dolgoznànak.
10/10
Joseph Barbera 2025 febr. 24. - 09:01:48 10/10 Előzmény Blindmouse
(200/218)
Pontosan. Én újra és újra megnézem, és mindig be tudom azonosítani, hogy "jesszusom, most itt tartunk, éppen ez van..." lyenkor nem bánom, hogy már öregszem, mert az életem nagyobb részét egy emberibb világban tengettem. Túl azon, hogy nyilván voltak háborúk, meg elnyomó rendszerek, de még emberi módon lehetett ezt dekódolni azokat... Ez viszont egy mélyebb katasztrófa...
Blindmouse 2025 febr. 22. - 22:01:03 Előzmény Joseph Barbera
(199/218)
Azt szoktam mondani hogy úgy kezded nézni hogy egy ZS kategóriás sci-fi a jövőben, de a felénél rádöbbensz hogy ez a valóság a jelenben. :D :D