10/10
JYJ.3 dec. 19. 12:16:42 10/10
(120469/120469)
A BTS Jungkook Live on vacation című száma világszerte 20,2 millió lejátszást gyűjtött össze... A Weverse minden idők legmagasabb
Belépett2024.12.19. 15:07
https://m.entertain.naver.com/article/477/0000526529

[Sportivnews = Jang Jin-ri] A BTS Jungkook élő show-ját nyaralás közben 20,2 milliószor játszották valós időben. Ez a Weverse 2019-es megnyitása óta valaha regisztrált legmagasabb szám. A videónak óriási 292 millió szíve volt 19-én 13 órakor. Jungkook, aki tavaly több mint 16 millió összesített valós idejű lejátszással állította fel a legtöbb megtekintés rekordját személyes élő adásában, ismét felülmúlta saját rekordját.

Jungkook 18-án 23:39-kor kezdte meg az élő közvetítést a Weverse-en. Azt mondta: "Amikor ellenőriztem, azt mondták, hogy megtehetem (élőben), ezért bekapcsoltam a Weverse-t, amíg ma nyaraltam. Nagyon hiányoztál, és olyan régóta ideges vagyok" – köszöntötte rajongóit.

Jungkook ezután bemutatta a ház belsejét, amelybe nemrég költözött, a legújabb fejlesztésekkel együtt. Azt mondta: "Úgy gondoltam, hogy szeretnék egy élő show-t csinálni a vakáció alatt, ezért előre módosítottam. Minden nap futottam és súlyokat emeltem."

Azóta Jungkook válaszolt a rajongók kommentárkéréseire, és több mint 30 dalt ajándékozott nekik. Taeyeon "Tu. X" című dala volt az első dal, a Block B "Where Are You?" Később a rajongók kérésére elénekelték Rosé "Apartment" és Islet "Magnetic" című számait, majd elénekelték G-Dragon "Nyaliriya" és "What Are You" című számait, hogy kifejezzék szeretetüket a "BIGBANG" iránt.

Különösen Jin nemrég megjelent "I Will Be Dare" és V digitális kislemeze, a "Winter Ahead" is elhangzott, bemutatva a tagok közötti erős barátságot.

Az élő előadás második fele saját dalokkal telt. Hét dalt adott elő, köztük a címadó dalt, a "Standing Next to You"-t a tavaly megjelent "Golden" szólóalbumáról és a "3D" szóló kislemezét. Ezután Skrillex, Justin Bieber és Don Toliver Don't Go című dalát dúdolta, ezzel véget vetve az élő előadásnak. Jungkook azt mondta: "Nagyon jól szórakoztam ma. Remélem, mindenki jól teljesít, és még többet fogok gyakorolni. Kár elmenni, de újra eljövök" – mondta, és a végéig kifejezte szeretetét rajongóinak.

Az adás után a Jungkookhoz kapcsolódó hashtagek és az általa élőben énekelt dalok címei söpörték a valós idejű trendek tetejét az X-en (korábban Twitter). Jungkook ismét pótolhatatlan hatással büszkélkedhetett ezzel a személyes közvetítéssel.

Jungkook két díjat nyert a 13-án megrendezett "2024 Billboard Music Awards" -on, megnyerve a "Top K-Pop Album" és a "Top Global K-Pop Song" díjakat. 14-én a Billboard bejelentette, hogy a 60. helyen áll az "Év legjobb előadójaként" a 2024-es zárólistán, ezzel a koreai énekesek körében a legmagasabb eredményt érte el

Jang Jinli (mari@spotvnews.co.kr)
10/10
JYJ.3 dec. 17. 18:47:47 10/10
(120468/120469)
DAVID PRESSMAN UTOLSÓ, AZ USA MAGYARORSZÁGI NAGYKÖVETEKÉNT ELHANGZOTT BESZÉDE:
2024. december 16.
(David Pressman nagykövet beszéde a civil társadalom és a független média tiszteletére és a nagykövet magyarországi megbízatásának lezárása alkalmából, az amerikai zenei ikon, James Taylor fellépésével rendezett fogadáson )
-------------------------------------------------
“You’ve Got A Friend”
Excellenciák, tisztelt vendégek, barátok, és mindenekelőtt ma esti díszvendégeink, a magyar civil társadalom és a független média képviselői: köszöntöm Önöket.
Mint tudják, családommal január közepén elhagyjuk Budapestet. És sok búcsúzással jár, ha elhagyunk egy olyan helyet, amely az otthonunkká vált. Azonban talán azoktól a legnehezebb a búcsú, akik ma este itt összegyűltek, és akik olyan keményen dolgoznak a szabadság és az emberi méltóság érvényesüléséért ebben az országban. Ezért ezen a búcsúfogadáson azt szerettem volna, hogy a ma este ne rólam szóljon, hanem inkább az Önök előtti tiszteletadásról.
A mai este a hangok ünnepe – és azoké, akik hangjukat arra használják, hogy rendkívüli szépséget és erőt teremtsenek általa. De mielőtt a hangokat dalok formájában ünnepelnénk, szeretnék szót ejteni a hangok hiányáról: a csendről.
Ma este egy olyan időszakban találkozunk, amikor a világban hatalmas változások zajlanak és komoly kihívások vannak. A határon túl továbbra is véres háború dúl, amely a második világháború óta az egyik legsúlyosabb fenyegetést jelenti Európa biztonságára; egy olyan háború, amely komoly párbeszédre kényszerít arról, hogy mit képviselünk; egy olyan háború, amely megkérdőjelezi a szuverenitásról, a szabadságról és a demokráciáról alkotott elképzelésünket, és azt, hogy hogyan is néz ki ezek védelme.
Oroszországnak a demokratikus szomszédja, Ukrajna elleni inváziója nem az egyetlen olyan csatatér, ahol a demokráciát ma próbára teszik. A demokrácia elleni támadások nem csak Kalasnyikovok és Kinzsal rakéták formájában érkeznek. A demokratikus értékek – itt és világszerte is – támadás alatt állnak. A miniszterelnök szeret úgy gondolni a „háborúra”, mint ami a szomszédban zajlik, de a demokrácia frontvonala is itt húzódik, és visszaszorulóban van.
Ma este egy olyan országban találkozunk, amelynek népe egykor a világot inspiráló bátorsággal szállt szembe a szovjetekkel. Ez egy rendkívüli ország, és egy olyan ország is, ahol a demokráciát a kleptokrácia teszi próbára, ahol úgy érezzük, hogy a jogállamiság egyre inkább a propaganda uralmának van alárendelve. Annak, hogy Magyarországot továbbra is Európa legkorruptabb országának tartják, és gazdaságilag is lemarad társaitól, kevés köze van Brüsszelhez, Soros Györgyhöz vagy a külső, fosztogató erőkhöz. Mindennek oka az állami korrupció és a magyarországi demokratikus intézmények elleni támadások.
Ez abban is tükröződik, hogy a magyar kormány milyen külföldi partnereknek udvarol. Ezt látjuk Magyarország és Oroszország egyre mélyülő kapcsolatában, miközben utóbbi továbbra is brutális, provokálatlan háborút folytat Ukrajnában. Láthatjuk ezt abban a buzgalmában is, melyben olyan titkos üzleteket köt Pekinggel, amelyek egy belső kört megkérdőjelezhető haszonnal gazdagítanak, gyakran a magyar emberek számára óriási, hosszú távú költségek árán. Látjuk ezt az indokolatlan gazdasági közeledésben Irán és a hozzá hasonló országok felé, ami eközben instabilitást gerjeszt és háborút szít a Közel-Keleten.
Akár Ukrajnában, akár Magyarországon vagy bárhol máshol, ahol a demokráciát támadás éri, számít, hogy mi – mindannyian – hogyan reagálunk. Bár nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Amerikai Egyesült Államok nevében beszélhetek, és mindig is hittem Amerika erejében és jóságában, a következő fejezetet nem csak a kormányok és kormánytisztviselők hangja fogja meghatározni. Hanem az Önöké. Az ebben a teremben levő embereké. A jogvédők és aktivisták, művészek és alkotók, álmodozók és megvalósítók e rendkívüli csoportjának hangja. Azoké, akik előre törnek és felemelik a hangjukat. Akik kritikát fogalmaznak meg és alkotnak. Azoké, akik szerepet vállalnak és bátorítanak, még akkor is, amikor nehéz, sőt, különösen akkor, amikor nehéz. Azoké, akik akkor is felemelik a hangjukat, amikor a leghangosabb hangok – eurómilliókkal, közpénzek milliárdjaival támogatva – olyan üzeneteket terjesztenek, amelyek célja, hogy bárkit bűnözőnek, kémnek, bolondnak vagy akár pedofilnak állítsanak be.
Tudom, hogy az ilyen pillanatokban lehet, hogy ösztönösen inkább visszavonulnánk. Hogy túl magasnak gondoljuk az árát annak, hogy beszálljunk a harcba ezen a küzdőtéren. A rágalmak szégyenletes volta túl soknak tűnhet ahhoz, hogy elviseljük. Megértem. De az Önök hangjának alternatívája a hallgatás.
A magyarok tudják, hogy a hallgatás útja veszélyes, mert Önök már jártak rajta. A kommunizmus alatt a kormány egy alkut ajánlott, az úgynevezett „Kádár-kompromisszumot”: hajtsátok le a fejeteket és csukjátok be a szátokat, cserébe mérsékelten kényelmeséletet élhettek. Lehet, hogy ez nem volt túl jó alku. De egyedül ez volt elérhető.
A kádári kompromisszum sajnos nem pusztán történelmi ereklye. Ma, itt és másutt is, a szabadság és a demokrácia iránt elkötelezett, aktív állampolgárok hasonló döntés előtt állnak: el kell döntenünk, hogy mi – mindannyian – milyen szerepet fogunk vállalni. Milyen életet fogunk élni.
Abban a kiváltságban volt részem, hogy az Egyesült Államok kormányának magas rangú tisztviselőjeként szolgálhattam több elnök alatt, és közelről láthattam a hatalommal járó előjogokat. A kényelem választása mindig rendelkezésre áll – élvezni a hivatal kiváltságait anélkül, hogy elérnénk a célját, sütkérezni a küzdőtér reflektorfényében, miközben a harcot elkerüljük.
A döntés, hogy elfogadjuk, vagy elutasítsuk napjaink kádári kopromisszumát, mindannyiunk előtt áll nap mint nap; elkötelezzük magunkat, vagy visszavonuljunk; ellenálljunk vagy belenyugodjunk; higgyünk abban, amit el lehet érni, vagy lemondjunk arról, hogy valaha is megvalósul.
Egy néhai barátom – egy rendkívüli republikánus vezető, John McCain szenátor – gyakran idézte Teddy Roosevelt elnök beszédét a „küzdőtéren levő emberről”: „Egyedül azé az érdem, aki kiáll a küzdőtérre, akinek arca porban, verejtékben és vérben fürdik…, aki síkra száll a nemes ügyért; aki szerencsés esetben végül megízlelheti a diadal gyümölcseit, s ha derekas teljesítménye dacára végül mégsem arat sikert, legalább tudja, hogy soha nem kell osztoznia a bátortalanokkal és hidegszívűekkel, akik nem ismernek sem győzelmet, sem vereséget.”
McCain szenátor a küzdőtéren levő embert gyakran a bátor politikus alakjával azonosította. Én a magam részéről mindannyiukra gondolok, Önökre, magyar hazafiakra, akik nem az államhatalommal, hanem a jóra és a rosszra történő ráérzéssel, és a jövőjük alakításának elszántságával vannak felfegyverkezve. Akik nem hajlandók meghajolni a kormány médiagépezetének támadása előtt, amelyet a rágalmazásra, lejáratásra, gyalázásra és – végső soron – elhallgattatásra terveztek. Ezeknek az embereknek az elhallgattatása – kevesebb mint negyven évvel azután, hogy honfitársaik kiléptek a kommunizmus sötétségéből és elutasították a kádári kiegyezést – nemcsak Magyarország, hanem minden szabad nép számára mindenütt tragédia lenne.
Az Egyesült Államok elnöke kért arra, hogy idejöjjek, mert Ő és én, akárcsak Önök, hiszünk abban, hogy Magyarország számít. És mert túl sokáig néztük tétlenül, ahogy az Önök országa letért a demokratikus szövetségesei útjáról. Akármit is tettek az Egyesült Államok és szövetségeseink a múltban, hogy megpróbálják megakadályozni ezt az irányváltást, nem vált be.
Ezért másképp közelítettük meg ezt a kapcsolatot, más eszközökhöz folyamodva, mint a múltban, többek között őszintén és világosan beszélünk arról, hogy mi történik ebben az országban és az országgal való kapcsolatunkkal. Remélem, hogy ha Amerika továbbra is úgy akar vezető szerepet betölteni, ahogyan az elmúlt két és fél évszázadban tette, akkor azok, akik elég kiváltságosak ahhoz, hogy képviseljék, továbbra is felemelik szavukat a szabadság, a demokrácia és az emberi jogok érdekében azokon a helyeken, ahol ez a leginkább számít – az ilyen helyeken, mint ez az ország.
Ezek a vezetők inspirációt meríthetnek az ebben a teremben összegyűlt emberektől. Azok a hazafiak, akiknek nincsenek titulusaik, hivataluk vagy biztonságuk, de akik szeretik a hazájukat, és minden nap úgy döntenek, hogy harcba szállnak a szabadságjogok megőrzéséért. Olyan emberek, akik egyszerűen fogalmazva nem hallgatnak. Mert ahogy Önök megtanulták, és ahogy én is megtanultam Önöktől: semmi jó nem származik az országuknak abból, ha kompromisszumot kötnek a lelkiismeretükkel.
Elődöm Paul Ankát hozta el Budapestre, hogy elénekeljen egy Sinatra-ódát az Önök miniszterelnökének az „ő útjáról”. Én most elmondtam Önöknek az én utamat (ahogy Sinatra énekli, “my way”). Ezért úgy gondoltam, hogy a legjobb, ha elhozok valakit, hogy énekeljen azok előtt, akik nem az állam hatalmával, hanem a meggyőződés erejével vannak felvértezve; akik nem a hatalom felhalmozásának, hanem az elvek előmozdításának megszállottjai; akik nem politikai párthoz való ragaszkodással, hanem a demokrácia iránti elkötelezettséggel tevékenykednek; akik nem azért dolgoznak, hogy Magyarországot uralják, hanem azért, hogy biztosítsák demokratikus jövőjét.
Nem tudok senki mást elképzelni, aki jobban tudna reagálni erre csend által fenyegetett pillanatra, mint barátom, James Taylor. James Taylor zenéje oly sok amerikai életének zenéje. A Grammy-díjak, a Rock and Roll Hall of Fame, az Elnöki Szabadság-érdemrend és a Kennedy Center Honors által hazám joggal ismerte el őt a legtehetségesebb művészek között. James Taylor egyszerű és gyönyörű hangján – számomra – mindig is az egyéniségről szólt, nem pedig a hatalmasokról. Az elmúlt évtizedekben a szerelemről, veszteségről és reményről szóló dalai amerikaiak generációinak nyújtottak vigaszt és inspirációt.
Jameshez csatlakozik a színpadon drága barátom, aki maga is kiváló zenész, és még sok minden más, és aki történetesen James felesége, a rendkívüli Kim Taylor, valamint a saját jogán is tehetséges zenész fiuk, Henry. Őket a Bostoni Szimfonikus Zenekar virtuóz csellistája, Owen Young kíséri, aki ma délelőtt maga is mesterkurzust tartott a magyar zenészek új generációjával a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián.
A Taylor család azért repült Európába, hogy Önöknek, a magyar civil társadalom és a független média képviselőinek játsszanak. James Taylor azért van ma itt, hogy énekeljen, nem politikusoknak, hanem hazafiaknak, nem egy koncertteremben vagy stadionban, azon a küzdőtéren, amelyről beszéltem, azoknak, akik nap mint nap – nagy személyes költségek és kockázatok árán – azért dolgoznak, hogy előmozdítsák azt, ami helyes, ami igazságos, és ami Magyarországot szabadon tartja.
Gyakran mondom, hogy az Egyesült Államok mindig azok mellett fog fellépni, akik a helyes és az igazságos dolgokért harcolnak. A történelmi távlat hosszú, és – ahogy azt a magyarok tudják – megvannak a hullámvölgyei. És bízom benne, hogy a végén, az Önök bátorságától inspirálva, együtt fogunk sikert aratni.
Köszönöm. Köszönöm a barátságukat. Köszönöm a hazájukért és az amerikai-magyar kapcsolatokért tett szolgálatukat. Az Amerikai Egyesült Államok és nagykövete megtiszteltetésnek veszi az Önök jelenlétét. Nagyon köszönöm.
10/10
JYJ.3 dec. 17. 12:52:14 10/10
(120467/120469)
MentalKipi - 맨탈 키피 - Korea rajongók oldala

É R D E K E S S É G
4000 ÉV UTÁN IS LÁTOGATJÁK A KOREAIAK A SÁMÁNOKAT?
Joo Sun Yi nagyon nehéz váláson megy keresztül, ezért elment egy sámánhoz.
Megkérte, hogy csináljon egy rituálét, beleértve az Isteneknek való felajánlásokat és áldozatokat, amelyekről azt tartják, hogy szerencsét hoz.
De a sámán visszautasította a kérését, mondván az Istenek már elhatározták, hogy vesztesként jön ki a pereskedésből.
Mivel nem ezt akarta hallani, ezért meglátogatott egy másik sámánt Daejeonban, aki többször is elvégezte a kért rituálét - bár mindez 80 millió wonjába került (kb. 22 millió Ft), de úgy tűnik az Istenek hajthatatlanok voltak, Joo Sun Yi mindenét elvesztette a pereskedésben.
A sámánok szerint ez egy teljesen átlagos eset.
Az ügyfeleik zömében valamilyen válaszút előtt állnak, vagy valamilyen kétségbeesett helyzetből szeretnének menekülni.
Azok, akiknek nincsenek problémáik, nem szoktak sámánhoz járni.
A mostanság elhíresült koreai elnök Yoon Suk Yeol is járt sámánnál a választási kampánya során.
Vagy Min Hee Jin K-pop producer is minden komolyabb döntése előtt sámánhoz fordul.
De vajon hány sámán létezik jelenleg Koreában?
Még 2013-ban végeztek egy ilyen felmérést és az akkori adatok szerint több, mint 400.000 sámán létezett Koreában.
És kulturális gyökerei és folyamatos keresletük miatt ők a koreai társadalom egyik meghatározó elemei.
De mikorra nyúlhat vissza a sámánizmus kezdete?
A koreai sámánokról azt gondolják, hogy a koreai törzsi korokba nyúlnak vissza, legrégebbi feljegyzésük pedig a „három királyság emlékeihez” vezethető vissza, 1281-ből.
A sámánokat is kategorizálják régió és rituálé szerint. Néhány példa:
* SSIRGIMGUT - megvigasztalja a lelkeket a túlvilágra távozás előtt
* MICHINGUT - mentális betegségeket gyógyít
* JAESUGUT - jólétet és áldást hoz
Változó idők, változó igények...
A sámánizmus egykor közös gyakorlat volt.
A sámánok összehoztak egy egész várost és együtt végezték a rituálékat, hogy jó egészséget, esetleg bőséges halfogást és biztonságot kívánjanak a tengerparti falvakban élő halászoknak.
De Korea robbanásszerűen belépett a nemzetközi gazdasági színtérre, így a sámánok drágák lettek és azok szükségleteit elégítik ki, akik ezt meg tudják fizetni.
Az 1990-es években a házigazdák azt kérték a sámánoktól, hogy gyógyítsanak meg betegségeket, vagy egy nyughatatlan lelket.
A 2000-es évek elején a nők a férjük és gyermekük vagyonára kértek rituálékat.
Manapság pedig a saját karrierjük érdekében fordulnak hozzájuk, vagy hogy egy válás, vagy békülés rendben menjen a férjükkel.
A média megjelenése óta a fiatalok is megjelentek a sámánoknál.
Az "Exhuma" vagy a "The Glory" sikere okán néha csak kíváncsiságból, de megjelenik a fiatal közönség.
Sőt, ma már olyan témák is szóba kerülnek, amelyekről korábban szó sem volt. Ilyen példul a nemi identitás, vagy a szexualitás kérdése.
Arról nem beszélve, hogy megjelentek a vegán, vagy a feminista sámánok is.
Egyébként nem meglepő módon cégtulajdonosok, vagy cégvezetők alkotják az ügyfelek nagytöbbségét.
Egy átlagos rituálé 7 millió won (kb. 2 millió Ft), de nem ritkák a több tízmillió wonos riutálék sem.
A sámánok szerint a klienseik elég kétségbeesettek ahhoz, hogy bármit kipróbáljanak és megfizessenek!
A sámánizmus története - akárcsak a koreai társadalom története - az alkalmazkodás története. A gyakorlat változik a nemzet szükségleteivel, de a lényege nem inog meg: az élet minden területéről elmondja az embereknek, hogy mit szeretnének hallani, legyen az egy egész falu, egy zaklatott háziasszony, vagy egy síró K-pop vezető.
(forrás: https://koreajoongangdaily.joins.com/.../Gods.../2153036 )
#SouthKorea
10/10
JYJ.3 dec. 15. 17:06:08 10/10
(120466/120469)
A BBMA 2024 (Billboard Music Awards) KOREAI GYŐZTESEI
2024. december 12-én adták át a 2024-es BBMA díjakat, amelyen számos előadót díjaztak az idén nyújtott tevékenységükért.
Számos K-pop híresség is a jelöltek között volt több kategóriában, sőt még koreai fellépő is volt a STRAY KIDS személyében.
Íme a K-pop győztesek:
🏆LEGJOBB K-POP TURNÉ: SEVENTEEN
jelöltek voltak még =>> Enhypen, TXT
🏆LEGJOBB GLOBÁLIS K-POP ELŐADÓ: STRAY KIDS
jelöltek voltak még =>> Enhypen, Jimin, Jungkook, TXT
🏆LEGJOBB GLOBÁLIS K-POP DAL: JUNGKOOK (Standing Next To You)
jelöltek voltak még =>> Jimin (Who), Jungkook és Jack Harlow (3D), Le Sserafim (Perfect Night), ILLIT (Magnetic)
🏆LEGJOBB K-POP ALBUM: JUNGKOOK (Golden)
jelöltek voltak még =>> StrayKids (Rock-Star), Ateez (The World EP.Fin: Will), StrayKids (Ate), TXT (The Name Chapter: Freefall)
Gratulálunk a jelölteknek és a győzteseknek! 👏👏👏👏👏👏
(forrás: https://www.koreaboo.com/.../kpop-winners-2024-billboard.../ )
10/10
JYJ.3 dec. 13. 15:28:08 10/10
(120465/120469)
[FRISSÍTÉS]✨️❗️
A K-Media jelentése szerint a GS25 bejelentette az #IGIN Apple Tonic🍎 🍏, egy italkész termék (RTD) elindítását, amelyet a regionális együttműködés előmozdítására és új trendek kialakítására terveztek 2025-re az italpiacon. 🤯🔥
A termék célja, hogy támogassa a helyi termelőket, miközben az MZ generáció körében az alacsony alkoholtartalmú italok és a mixológiai kultúra növekvő népszerűségét szolgálja. 🥹
Erjesztett alapanyagokból készül a Yesan régióból származó rizs és édes alma felhasználásával. 2féle ízben kapható: „Tangy Tonic” (Alma & Szilva), csöves szilva koncentrátummal, és „Édes tonik” (Alma és görögdinnye), édes dinnye koncentrátummal készült. Könnyű alkoholtartalma 4%, és dobozonként 4500 font az ára.
Az IGIN Apple Tonic piacra dobásával a GS25 célja, hogy kielégítse a vásárlók változatos italigényeit, erősítse szeszesitaltermékek versenyképességét és fellendítse a bolti eladásokat.
A GS25 december 16-18-ig előrendelési rendezvényt tart, ahol a vásárlók hat dobozos csomagot vásárolhatnak a „Szomszédunk GS” mobilapplikáción keresztül.
Továbbá a szöuli Seongsu-dongban december 20-24-ig 13:00-20:00-kor pop-up bolt is üzemel. IGIN Apple Tonicot kóstolhatnak és megvásárolhatják a látogatók, limitált kiadású árut vásárolhatnak, és élménydús programokon vehetnek részt, például fotózóna rendezvényeken Yesan Dongga desztillált italok is megvásárolhatók lesznek.
A két IGIN Apple Tonic variáns jövő év január 1-jétől hivatalosan is elérhető lesz az offline üzletekben.
Lee Harim kereskedelmi igazgatója a GS Retail’s Liquor Team-től kijelentette, hogy „Az IGIN egy differenciált italmárka, amelyet a hagyományos italokhoz való hozzáférés szélesítésére fejlesztettek ki. Könnyű és élvezetes, 4%-os alkoholtartalmú KTD-nek tervezték, igazodva a növekvő józan életmód trendhez. Folytatjuk az egyedi termékek bemutatását, amelyek új élményeket nyújtanak vásárlóink számára, a GS25-öt az italpiac vezetőjeként pozícionálva. ”
IGIN, AHOL A MOSOLY KEZDŐDIK
IGIN JIN vezérigazgató
#BTSJIN #SEOKJIN # 방탄소년단진 BTS (방탄소년단) #JIN #JINISLAMP #JinxBaekJongwon
10/10
JYJ.3 dec. 13. 10:15:33 10/10
(120464/120469)
https://www.billboardmusicawards.com/2024-winners/

[🏆 DÍJÁTADÓ / BBMA 2024]
Helyi idő szerint hajnalban lezajlott a Billboard Music Awards, ahol Jungkook két kategóriában is nyert: a legjobb k-pop album (GOLDEN) valamint a legjobb globális k-pop dal (Standing Next To You) díját hozta el.
Gratulálunk! 🎉
🔗 https://x.com/BBMAs/status/1867407594408624522
Győztesek listája:
🔗 https://www.billboardmusicawards.com/2024-winners/
10/10
JYJ.3 dec. 06. 13:21:46 10/10
(120463/120469)

Az NME 5 csillagos értékelést ad RM 'RM: Right People, Wrong Place' című dokumentumfilmjének ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
"Right People, Wrong Place lehet egy album dokumentuma, amely lehetővé teszi az RM-nek, hogy megmutassa az ellentétet az élmény és a BTS csiszoltabb, csiszoltabb működése között De olyan érzés is, mint a barátság finom krónikája, amit a zenével kovácsolnak. „A legjobb része egy kisüzemi házmárkának, hogy nagyon összetartó és intim” – magyarázza RM egy ponton a kollaboránsaira hivatkozva. “BTS is ilyen volt először. Ezért volt kemény, de a maga módján szép. ” Az, hogy ez a kollektíva újra összeáll-e a jövőben, az még látható, de mind albumban, mind dokumentumfilmben kitörölhetetlen nyomot hagy a történetük. "
GRATULÁLOK RM
GRATULÁLOK RM CSAPATNAK
RPWP 2024 LEGJOBB ALBUMA
#RightPeopleWrongPlace #RM
10/10
JYJ.3 dec. 05. 19:00:20 10/10
(120462/120469)
NAMJOON LEVELE ÉS TAEHYUNG VÁLASZA A WEVERSE-RŐL: 🐨 Hogy vagytok mindannyian?
Kicsit furcsa érzés megkérdezni, hogy voltál ilyen időkben, de ahogy telnek a napok egyenként, már december van, és a tél teljes virágzásban van. 🐨 Mindössze négy nap múlva lesz egy éve, hogy bevonultam.
Ezt a karácsonyt nem tölthetem veletek, és csak egy rövid üdvözletet tudok ajánlani egy dokumentumfilmen keresztül.
Mégis remélem, hogy elhiszed és érzed, hogy a szívem, őszinte, mint mindig, ott van veled. Ez csak az én önző kívánságom? 🐨 Az idő múlik, és annyi minden történik az út során.
Az utóbbi időben gyakrabban beszélek a tagokkal. Furcsa módon úgy érezzük, mintha egy kicsit közelebb kerültünk volna egymáshoz, mint amikor naponta együtt éltünk, lélegeztünk és időt töltöttünk.
Nem furcsa?
Azt hiszem, ilyen az élet. 🐨 Tényleg van más módja annak, hogy ezt mondjuk?
Hiányzol. Ez egyszerűen így van. 🐨 A magam módján figyeltem, olvastam és írtam itt-ott, készülve a mentesítésem évére, amely lassan közeledik.
Bár még van egy kis idő,
Szeretném, ha 2025 értelmesebb év lenne. 🐨 Maradjunk egészségesek!
Mert szomorú, ha rosszul vagyunk,
és mivel a magány megmarad.
Hiányzol. 🐨 Nézzünk át együtt ezen a hosszú télen – hahaha. 🐨 Nagyon köszönöm mindazt a szeretetet, amit ebben az évben adtál nekem.
Köszönöm, őszintén.
Szeretlek mindannyiótokat. 🐨 Gyakran gondolok rád.
Kérlek, legyetek jól, mindannyian. 🐻 Ugyanaz itt / Ugyanazt érzem
10/10
JYJ.3 dec. 01. 12:02:01 10/10
(120461/120469)
Tóth Enikő Enci

Adventre várva
Adventre várva szürkeség
ködpárnát ejt a tájra,
valahol fent a messzeség
nyílik az új csodákra,
ezüstöt s fehér csipkéket,
angyalt rajzol a térre,
így simogatja a léted
karácsonyhoz elérve!

Adventre várva gyertyaláng
fényével elvarázsol,
a lélek ilyenkor hitben jár,
eleven lesz a jászol,
s a hideg téli december
hozza a meghittséget,
és feltöltődik az ember,
szeretet vágya éled...
10/10
JYJ.3 nov. 30. 09:59:52 10/10
(120460/120469)
6 DECEMBERBEN INDULÓ KOREAI SOROZAT, AMIT ÉRDEMES LESZ MEGNÉZNI
Vajon a karácsonyi forgatagban is érdemes lesz a képernyő elé ülni?
Hááát... fogd a meleg takaród és érezd jól magad, hisz az izgalmas, romantikus, kalandos, történelmi új sorozatok már úton vannak!
Lássuk, mit tartogat a december:
1. LIGHT SHOP
Időpont: 2024. december 4. - Disney+
Részek száma: 8
Főszereplők: JU JI HOON, PARK BO YOUNG
Történet:
A sorozat idegenek egy csoportjának történetét követi nyomon, akik mind nehezen dolgoznak fel egy a múltjukban történt élményt.
Mindeközben élik mindannapi életüket, de furcsa mód egy sikátor végén meghúzódó lámpa bolt elkezdi vonzani mindannyiukat!
A boltos rendkívül bizalmatlan, pedig lehet, hogy ez a hely az idegenek múltjának, jelenének és jövőjének a kulcsa!
2. SORRY NOT SORRY
Időpont: 2024. december 5.
Részek száma: 12
Főszereplők: JEON SO MIN, JANG HEE RYUNG, GONG MIN JUNG
Történet:
Egy vígjáték, mely három nő életét követi nyomon, amint életük összekuszálódik.
Az egyik egy adósságokkal kűzdő volt menyasszony, aki próbálja lakás hitelét megoldani, miközben új városba költözik.
A másik egy anya, aki férjs asszonynak álcázza magát, hogy szembeszálljon az újvárosi anyák megvetésével. A volt menyasszony 10 évig a barátnője volt, de egy incidens miatt elváltak egymástól.
A harmadik fazekosságot tanít gyerekeknek, de saját szabályai szerint éli életét.
3. WHO IS SHE
Időpont: 2024. december 18.
Főszereplők: KIM HAE SOOK, JUNG JI SO, JUNG JIN YOUNG
Történet:
A 70-es éveiben járó özvegy anya korán elveszítette férjét. Így egyedül nevelte fel lányát és egy éttermet vezet.
Egy nap vitába keveredik a lányával és elrohan otthonról, de egy csoda folytán visszafiatalodik a 20-as éveibe!
Kihasználva ezt a lehetőséget úgy dönt, hogy megvalósítja tinédzser kori álmát és énekesnő lesz!
4. CHECK-IN HANYANG
Időpont: 2024. december 21.
Részek száma: 16
Főszereplők: BAE IN HYUK, KIM JI EUN, JUNG GUN JOO, PARK JAE CHAN
Történet:
A történet a Csoszon-dinasztia idején játszódik.
Négy fiatal csatlakozik gyakornoknak az akkori idők legnagyszerűbb fogadó, melynek mottója: a vendég a király!
Lee Eun Ho valójában egy herceg, de eltitkolja kilétét.
Hong Deok Su valójában nő, de férfinak álcázza magát és ő szeretne majd a fogadó vezetője lenni.
Chun Jun Hwa a fogadó tulajdonosának fia, de nem érdekli az egész, csak az apja kényszeríti rá.
Go Soo Ra családja nehéz sorsú, s hogy segítsen rajtuk, ezért állt be a fogadóba.
Ők négyen barátokká válnak... s persze a szerelem sem hiányozhat. 😍
5. THE STARRY NIGHT
Időpont: 2024. december 23.
Főszereplők: GO HYUN JUNG, RYEOUN
Történet:
A sorozat egy tehetséges producerről szól, akit kirúgnak az ügynökségtől.
Eddig ő volt a kenyérkereső a családban, a férje főállású anyaként volt otthon a kisfiúkkal.
Korábban a férje is nagyon tehetséges producer volt, de amikor a kisfiúk egy autóbalesetben elvesztette hallását, úgy döntött otthon marad vele és vigyáz rá.
Hogy talpra álljanak, a feleség úgy dönt, hogy kinevel egy sztárt!
A srác, akit kiszemelt már 10 éve gyakornok, de visszahúzza őt szülei adóssága és egy korábban sikertelenül elindított karrier.
És pont mielőtt feladta volna álmát a producer nő felbukkan az életében.
6. SQUID GAME 2
Időpont: 2024. december 26. - Netflix
Részek száma: 7
Főszereplők: LEE JUNG JAE, LEE BYUNG HUN, WI HA JOON, IM SI WAN
Történet:
Seon Gi Hun (őt LEE JUNG JAE alakítja), más néven a 456-os játékos visszatér a játékba, miután megnyerte az előző játékot.
Most már azzal a tudattal felvértezve, hogy tudja miről is szól a játék, megpróbálja megmenteni más játékosok életét.
Próbálja meggyőzni őket, hogy hagyják abba, de hiába a jószándék, amikor több millió wonnal áll szemben.
(forrás: https://www.koreaboo.com/.../new-k-dramas-december.../ )
#SorryNotSorry #SquidGame2 #WhoIsShe #TheStarryNight #CheckInHanyang #LightShop
10/10
JYJ.3 nov. 26. 10:37:22 10/10
(120459/120469)

[EXKLUZÍV] Jin újra találkozik Masaki Aiba-val egy különkiadású „ あの頃からわたしたちは” (Since Thoke Days), amelyet a Nippon Televízió adásába kerül!
🗓️ 2024 december 7. 15:00-16:00 JST 🇯🇵
A "Since Azok a napok" egy dokumentumfilm varieté műsor, amelynek témája "találkozók" és "visszakapcsolódások". ” Eddig kétszer adták le és jól fogadták.
Ebben a harmadik különkiadásban két top művész, Masaki Aiba és Jin "akkor", "most" és "jövőjén" fogunk utazni.
A 24 órás TV-n találkoztak idén először ketten. Jin meghívta Aibát Dél-Koreába, és azt javasolta, "Legközelebb szeretném körbevezetni Szöult", és a találkozó valósággá vált.
Jin újra találkozik Aibával Szöul közepén. Ezúttal Jin megmutatja nektek az ajánlott helyeket Szöulban.
Ketten először egy Szöulra néző helyre érkeztek, ahol Aiba mesélt Koreáról és Jinről az első rajongói találkozó helyszínéről.
Továbbá körbevezettek minket a HYBE épületében, ahol Jin általában táncolni és énekelni szokott. Bemutatkozik a BTS szobája is, amelyet először láthatnak a japán TV-n.
Itt mesélnek majd a debütálásuk idején gyakorolt emlékeikről, valamint egymás Arashi és BTS-ként debütálásáról.
Továbbá, Jin szórakoztat téged a speciális ételeivel. A tudását felhasználva ajánlott koreai ételeket készít Aiba számára.
Ne maradj le 60 percről, amikor Aiba és Jin arról beszélnek, hogy mit akarnak közvetíteni "most", mit akarnak hallani "most", és mit akarnak mondani "10 év múlva magamnak".
10/10
JYJ.3 nov. 22. 13:37:20 10/10
(120458/120469)
Jimin és Jungkook nyerte a Fan's Choice top 10-ben a MAMA díjátadó 2024-en:
Jimin leírása:
Jimin első K-POP szólóelőadója, aki elérte a 4B streamet a legtöbb szóló számmal a RIAA által arany minősítéssel, és áttörve az egyéni csúcsokat globális popsztárként
Jungkook leírása:
Erős jelenlétével bebizonyította, hogy ő a legtöbb dal a globális zenei platformon a rajongóknak a világ minden táján
GRATULÁLOK JIMIN
GRATULÁLOK JUNGKOOK
10/10
JYJ.3 nov. 20. 15:39:09 10/10
(120457/120469)
j-hope azt mondta, hogy Anittával dolgozik együtt új albumán
08:50 - 20/11/2024
j-hope tavaly áprilisban lépett be, és Jin után a második BTS-tag lett. Kiképzőként szolgált a 36. gyaloghadosztály újoncképző központjában Wonjuban, Gangwon tartományban.

1 év és 6 hónap után j-jope 2024 októberében tért vissza rajongóihoz. J-Hope visszatérése nemcsak boldogságot hozott rajongóinak, hanem várakozásukat is felkeltette a hamarosan megjelenő tartalom iránt.

Az egyik legfigyelemreméltóbb hír mostanában Anitta énekesnővel való együttműködése volt egy új albumon. A hadsereg reakciói a hírre meglehetősen vegyesek voltak:

Ezeken a napokon j-hope Los Angelesben, az Egyesült Államokban nyaral, miután leszerelték a hadseregből. Elmagyarázta, hogy az elmúlt hetekben azért jött az Egyesült Államokba, hogy pihenjen és egyensúlyba hozza az életét egy hosszú katonai szolgálat után. Több, mint arra számítanak, hogy j-hope hamarosan visszatér a tevékenységekhez, a rajongók tisztelik és remélik, hogy jó ideje van.

A Weverse Live közvetítés során azonban a rajongók felfedezték, hogy j-hope még mindig csendben dolgozik a zenén a vakáció alatt. Ez abból a tényből származik, hogy észrevették a "Capital Audio" -t a szállodai szobában. Minden "Capital Audio" doboz professzionális zenekészítő berendezéseket tartalmaz, amelyek nem különböznek a személyes stúdióktól, hogy kiszolgálják a zenészeket a produkcióban. Tehát úgy vélik, hogy a t-t a j-hope bérelte, hogy kiszolgálja a zenei igényeket

A rajongók azt hiszik, hogy új zenén dolgozik, vagy zenét készít elő egy közelgő eseményre. Eközben felröppent néhány hír arról, hogy a j-hope jövőre szóló világkörüli turnéra indul. Joyce A. Ramirez - a PUBLICITYASIA alapítója és vezető publicistája, aki a SMART + BTS (2021), a SMART x TinyTan és a TXT Fülöp-szigeteki projektjeiért volt felelős, kiszivárgott: "Ang megerősítette a jövő évi koncertre PH j-hope".

De itt még nincs vége, úgy tűnik, hogy a j-hope többet tartogat, mint amire a rajongók számítottak. A Twitter UpdateCharts fiókja ma reggel arról számolt be, hogy pletykák szerint j-hope együttműködik Anitta művésszel egy új projekten. A pletyka még nagyobb figyelmet kapott a rajongóktól, amikor a Spotify Brasil fiókja ugratott: "Nem tudom, hogy a világ készen áll-e erre (não sei se mundo tá pronto pra isso)".
10/10
JYJ.3 nov. 16. 13:07:56 10/10
(120456/120469)
A BTS Jungkook rekordja meglepte az egész világot... A Spotify belép a 2 milliárdos klubba
Sunyong Hwang
Top Star hírek Bemenet: 2024.11.15 15:00

A BTS Jungkook újabb hihetetlen rekordot állított fel a Spotify-on, a világ legnagyobb zenei streaming platformján, ami új mérföldkövet jelent a K-pop történetében. Szóló kislemeze, a "Seven" nemrégiben meghaladta a 2 milliárd streamet, és bekerült a Spotify "2 Billion Club" -jába. Ez az első eredmény mind a K-pop csoport, mind a szólóművész számára, ismét bizonyítva, hogy a Jungkook egyedülálló jelenléttel rendelkezik a globális zenei piacon.

A BTS Jungkook "első" K-pop művésze, aki belépett a Spotify 2 milliárd klubjába→Taylor Swift, Bruno Mars és Justin Bieber vállvetve... "Hatalmas globális popsztár"
A BTS Jungkook "első" K-pop művésze, aki belépett a Spotify 2 milliárd klubjába→Taylor Swift, Bruno Mars és Justin Bieber vállvetve... "Hatalmas globális popsztár"
A Spotify "2 Billion Club" egy ikonikus lejátszási lista, amely olyan nemzetközi slágereket tartalmaz, mint Sam Smith "I'm Not The Only One", Taylor Swift "Cruel Summer", Bruno Mars "Locked Out of Heaven" és Justin Bieber and The Kid LAROI "STAY". Jungkook "Seven" című műve vállvetve áll mellettük, és az ázsiai művészek státuszát ragyogtatja a világ színpadán.

A "Seven" történelmet írt azzal, hogy elérte a 100 millió, 900 millió és 1 milliárd streamet a Spotify történetének leggyorsabb sebességével. A dal lett az első ázsiai előadó, aki elérte a 2 milliárd streamet, és az első ázsiai előadó, aki 71 napig elérte az 1. helyet a Daily Top Songs Global Chart-on. Ezenkívül a Weekly Top Songs Global Chart-on 9 hétig az 1. helyen maradt, ami a leghosszabb a férfi énekes számai között, megszilárdítva globális slágerként betöltött pozícióját.

A "Seven" mellett Jungkook 1 milliárd streamet ért el a "Standing Next to You" szóló dalával és a Charlie Puth-tal való együttműködésével a "Left and Right" -on. Ezzel Jungkook lett az első ázsiai szólóelőadó, aki 1 milliárd streamet rögzített három dallal. Első szólóalbuma, a "GOLDEN" szintén meghaladta a 4,6 milliárd streamet a Spotify-on, ezzel ő lett az első és leggyorsabb ázsiai szólóelőadó, aki albumot rögzített a történelemben.

A Jungkook sikere nem korlátozódik a Spotify-ra. A "Seven" különböző rekordokat tart a Guinness Világrekordokban. A dalt a nemzetközi zeneipar is elismerte, összesen négy világrekordot állított fel, köztük a leggyorsabb időt az 1 milliárd stream eléréséhez, a legtöbb heti streamet 89,74 millióval és a leggyorsabb 100 millió streamet a Billboard globális listáján.

Ezenkívül a "Seven" az 1. helyen debütált a Billboard fő kislemezlistáján, a Hot 100-on, és 15 hétig maradt a listán. A Billboard Global (kivéve az Egyesült Államokat) listáján 9 egymást követő héten az 1., a Global 200 listán 7 egymást követő héten az 1. helyen állt, és 69 egymást követő héten lépett fel a két listára, bizonyítva folyamatos népszerűségét. Az Egyesült Királyság hivatalos listájának Top 100-as listáján ő lett az első K-pop szólóelőadó, aki a 3. helyen debütált, és 14 hétig maradt a listán.

Jungkook Spotify-fiókja meghaladta a 7,5 milliárd streamet az összes krediten keresztül, így ő a leggyorsabb K-pop előadó, aki a legrövidebb idő alatt elérte a bravúrt. Zenéje több, mint egy slágerlistás eredmény, mélyen megérinti és inspirálja a rajongókat szerte a világon.

A tengerentúli zenei média dicsérte Jungkookot, mondván: "A Jungkook úttörő szerepet játszik a K-pop lehetőségeinek kiterjesztésében a globális zene középpontjában." A rajongók csodálatukat fejezték ki Jungkook zenéjének értéke iránt, mondván: "Jungkook zenéje nem csak valami, amit hallgatsz, hanem az életed részévé válik." A határokat és nyelvi korlátokat lebontó Jungkook kihívásai és lemezei, amelyek mély rezonanciát közvetítenek, amely minden generációt magában foglal, zenei szenvedélyének és rajongóival való folyamatos kommunikációjának eredménye.
https://www.topstarnews.net/news/articleView.html?idxno=15571334
10/10
JYJ.3 nov. 14. 16:00:45 10/10
(120455/120469)
🗂️ Nagy IFBI találkozó van Londonban 🇬🇧(KRC) olyan emberekkel, akik zenében dolgoznak a világ minden tájáról. Arról beszéltek, hogyan keresnek pénzt, ha dalokat játszanak a rádióban, a boltokban vagy a TV-ben (ezt úgy hívják, hogy fellépési jogok). Jungkook hatása az egyik fő téma, amit megvitattak, el tudod képzelni, milyen ÓRIÁSI a hatása, hogy még az iparág vezetői is felismerik a befolyását??? 🫶🏻🔥
Több mint 40 nemzet lemezkiadói és zenei engedélyezése vett részt, és a technológiai fejlődésről és a teljesítményi jogok bővítéséről beszélgettek. Büszke vagyok arra, hogy JUNGKOOK zeneiparban gyakorolt hatását a szakemberek is elismerik.
©️via simytime
#JUNGKOOK #정국
10/10
JYJ.3 nov. 06. 13:24:27 10/10
(120454/120469)
ELŐRENDELHETŐ ELŐRENDELHETŐ A BTS JIN ÚJ ALBUMA!
ELŐRENDELHETŐ ITT: bit.ly/3ZQdrIu
18 hónap katonai szolgálat után a BTS JIN új zenével tér vissza! Hamarosan megjelenő albuma "BOLDOG" címmel 2024 november 15-én 14:00-kor jelenik meg KST!
Az albumon 6 szám van, nagyszerű dalok a Silver vokalistánktól, melyeket érdemes várni!
Alább vannak a "BOLDOG" célok, a "megtehető" azt jelenti, hogy magasabbra kell törekednünk! Tekintettel arra, hogy mekkora rajongónk van, az alább felsorolt számoknál biztosan többet érhetünk el, ha mindent megteszünk és kivesszük a részünket!
Kedves USA-ból és Puerto Rico-ból származó BTS HADSEREGÜNKNEK, remélve, hogy 100%-ot adsz ezért a visszatérésért, Jin öccseiért tetted, remélem, hogy neki is tudsz adni. 🙏
Ezeket a célokat nagy valószínűséggel érhetjük el, ha komolyan vesszük az előrendeléseket! Akinek van lehetősége többet előrendelni, kérem tegye meg 🙏.
A BTS ARMY-nak szerte a világon, triplázzuk meg erőfeszítéseinket a "BOLDOG"-ért, ez az utolsó szóló visszatérés, ami lesz, mielőtt jövőre visszatér a BTS-ünk! Adjuk meg a legjobbat! 💪
📈 BILLBOARD
📍Hot 100, BILLBOARD 200 (csak USA és PR)
🛒 Digitális értékesítés
- Itunes
-Quboz
- Amazon
-BTS US STORE
🛒Fizikai értékesítés
-BTS US STORE
- Amazon
- Célpont
- Walmart
- Barnes és Noble
-Weverse USA Shop
🎧 STREAMS
- Spotify
- Youtube
- Youtube zene
- Apple Music
- Deezer
- Árapály
- Pandora
📍GLOBAL 200 (VILÁGSZERTE)
🛒 CSAK digitális eladások
- Itunes
-Quboz (USA és kiválasztott régiók)
- Amazon
-BTS US STORE (csak USA)
🎧 STREAMS
- Spotify
- Youtube
- Youtube zene
- Apple Music
- Deezer
- Tidal (USA és kiválasztott régiók)
- Pandora (csak USA)
📍GLOBAL 200, kivéve az USA-t
🛒 CSAK digitális eladások
- Itunes
-Quboz (választott régiók)
- Amazon
🎧 STREAMS
- Spotify
- Youtube
- Youtube zene
- Apple Music
- Deezer
-Tidal (választott régiók)
📉SK TÁBLÁT
📍Hanteo & Circle album Chart (világszerte)
-kTown4u
- Weverse Shop
- Amazon
-Hanteo minősítésű helyi boltok és eladások számítanak a körlistáknak is. Nézd meg a termék leírását, vagy kérdezd meg a viszonteladókat.
Főbb emlékeztető az érvénytelen vásárlás vagy eladás elkerülése érdekében:
📍Digitális másolathoz verziónként 1 példány csak egy fiókra. NE vásárolj kétszer ugyanazon e-mailben vagy fiókban, mert nagy tételben lesz megjelölve, és nem fog beleszámítani a diagramba. Hozz létre több fiókot, hogy többet vásárolhass.
📍Digitális másolatért NE vásárold meg egyszerre az egész albumot, vedd meg a dalokat külön-külön. Ne fejezd be az albumot. Mindig töltsd le a vásárlásaidat, hogy beleszámítson a táblázatokba.
📍Fizikai másolatért verziónként 4 példány egy fiókon, NE vásárolj 4 példánynál többet, hogy elkerüld a nagy tételben vásárlást. Hozz létre több fiókot, hogy többet vásárolhass.
📍Az iTunes-hoz elérhető apple eszközökön, MAC-on, számítógépeken, maximalizáld az összes készüléket, hogy többet vásárolj.
📍Ha nem vagy USA-ból, NE vásárolj a BTS US STORE-ból vagy a Weverse USA üzletéből
📍Csak az USA levelezési és szállítási cím számít bele az amerikai slágerlistába
📍Az online rendelésnél a diagram a szállítás dátumát és nem a rendelés dátumát számítja az eladási bázisod. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a szállítási dátumot NEM szabad November 21, 23:59 UTÁN, hogy az első heti követésre számítson
📍NE rendeld elő HAPPY-t az iTunes-on, vásárolj meg minden számot külön a megjelenés napján
ÚJ/FRISS SZÁMLÁKKAL vásárolok:
- különböző e-mail cím
-más név
- különböző szállítási és levelezési cím
- különböző telefonszámok
- különböző fizetési adatok vagy kártya
- Mindig változtasd meg az IP címed minden vásárlásnál. Nézd meg a fenti linkünket, hogy megtudd, hogyan változtasd meg az IP-ket, vagy hogyan használj nyilvános
KÖZVETÍTÉS:
📍 Használj prémium számlákat vagy ingyenes próbaidőszakot. A prémium számlákról származó közvetítés nagyobb súlyt nyom a grafikonon.
📍Spotify-hoz használj lejátszási listákat 20 fókuszú dalral, például 20 Running Wild legyen, aztán győződj meg róla, hogy az album összes többi 5 számát kitöltőként tartalmazza.
📍A YouTube-on manuálisan streamelni azt jelenti, hogy minden alkalommal keresni kell a dalt, amikor lejátszod. Ha nem igazán tudsz manuálisan közvetíteni, használd a sorban állási funkciókat.
MEGJEGYZÉS: Kérjük, tekintse meg weboldalunkon további információkat és útmutatókat az alábbi linkre kattintva. Minden leárazás és közvetítés számít, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy helyesen közvetítsünk és vásároljunk!
A CSAPATMUNKA MŰKÖDIK AZ ÁLOMOT!
10/10
JYJ.3 nov. 06. 10:04:08 10/10
(120453/120469)
Jin elárulja, hogy HYBE nem tudja irányítani őt, és mindig hajlandó tenni az ARMY-ért
11:01 - 06/11/2024
A legtöbb Kpop csoportot az alapkezelő társaságok uralják zenei tevékenységükben. Ez azt jelenti, hogy az ötlettől, a daltól a gyártásig vagy a kiadásig az alapkezelő társaságok "kötik" művészeiket egy bizonyos tervhez.

De a BTS általában vagy Jin más, szinte soha nem függtek a HYBE-tól karrierjük korai napjaitól. Különösen mostanáig, amikor a HYBE hatalmas Kpop-birodalommá fejlődött, a címke nem tudja ellenőrizni vagy korlátozni Jint és a BTS tagjait.

Jin ezt egy interjúban elárulta, és a rajongókat elárasztotta az ereje:

Jelenleg senki sem tagadhatja, hogy a BTS globális Kpop jelenség. 2013-as debütálásuk óta a héttagú csapat figyelemre méltó mérföldköveket ért el, és összegyűjtötte a világ egyik legelkötelezettebb fandomját, az ARMY-t.

Pályafutásuk első 10 évében a csoport összetartó egységként működött. Azonban lenyűgöző eredmények, A BTS által felállított rekord nem lett volna lehetséges, ha a mögötte álló hét ember nem lenne olyan érdekes, mint az egész. A BTS a kezdetektől fogva arra ösztönözte a tagokat, hogy fejlesszék saját zenei ízlésüket, és az elmúlt években megnyílt a csoport szólókarrierje.

De természetesen aggodalomra ad okot az önálló munkavégzés hosszú idő után, amikor a BTS megszokta az együttműködést. A Salon Drip legújabb epizódjában Jin őszintén megosztotta érzéseit az egyedül való fellépéssel kapcsolatban a színpadon. Azt mondta: "A június 13-i elbocsátásom utáni napon léptem fel, és az, hogy nem voltam a tagjaimmal, még ijesztőbbé és idegesebbé tette... Nehéz dolgom volt, mert nem tudtam, hogyan töltsem ki a rést. Annyira aggódtam, hogy mit tegyek, de amint megszoktam, imádtam!"

Különösen az egyik részlet, amely izgatta a rajongókat, az volt, amikor közvetlenül megemlítette, hogy a HYBE szinte semmilyen hatással nem volt szólóalbumára. Természetesen azt mondta: "Amikor a tagjaimmal lépek fel, sokféle lehetőségünk van, a zenének és a koreográfiának ilyennek kell lennie. De mivel egyedül csinálom, olyan voltam, mint a "koreográfia"? "Dehogy!!" , "Ezek a menetrendek?" "töröld!", "De a rajongók akarják", "ó, tényleg? A tartalmazza őket". Mindenről magam dönthetek."

Wow, Jin tényleg vad! Ritka, hogy egy művész valódi szabadságot élvezzen, amikor egy alapkezelő társaság alatt dolgozik, de Jin még csak nem is habozott ezt nyíltan bevallani.

A rajongók nem tudják nem csodálni Jin "erejét" és hajlandóságát arra, hogy meghallgassa a rajongók kívánságait:

- A HYBE nem tudja irányítani a jinнιт lol

- Azt mondta: "Úgy nézek ki, mintha önként akarnék bejutni a táncstúdióba? menj el a napirendeddel", ahogy neki és Isten akarta

- Seokjin: töröld ezt.. Személyzet: de "Az ARMYs akarja" Seokjin: oké, csináljuk!! A személyzetnek valóban nagy fegyvere van a jinнιт szórakozás ellen

- Még mindig úgy gondolja, hogy a vállalat irányíthatja őt? lmao

- Minél többet hallgatom Jins beszédét, annál jobban beleszeretek!

- Jin annyira tiszta és őszinte. ugyanakkor vidám. Szeretve ezt a csávót,

- Ez az album egy levél. Egy másik levél nekünk

- Mi vagyunk az ő prioritása. Ó, annyira szeretve érzem magam

- Egy másik képviselő azt mondja nekünk, hogy ő maga hozhat és hoz is döntéseket. Néhányan azonban még mindig nem hallgatnak rájuk.

- Remélem, hogy a kétes hallja, hogy a vállalat követi, amit maga dönt.

- annyira imádnivaló. Nincs koreo, megkaptuk, élvezd, amit csinálsz, a legjobb ~

- Igen, Seokjin mindenkit emlékeztet, hogy ő a felelős. Aki azt mondja, hogy a fiúkat ez vagy az a nép kényszeríti dolgokra, csak tudd, hogy tévedsz. Teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartják, hogy mit akarnak tenni, a mi feladatunk pedig az, hogy bármi történjék is, támogassuk őket
10/10
JYJ.3 nov. 05. 13:16:13 10/10
(120452/120469)

📰 HYBE konferenciaterem 2024.05.11.
A HYBE megerősítette, hogy a BTS-től való függőségük csökkentésére számítanak. Míg a BTS visszatérése fontos szerepet játszik a vállalat bevételeiben, a HYBE más művészekkel és üzleti növekedéssel folytatja diverzifikált bevételi modelljének fejlesztését.
Amikor a BTS World Tour és a HYBE 2026-os eladásainak várható részesedéseiről kérdezték, Lee Gyeong Jun a HYBE CFO azt mondta: „Te is kérdezted, mennyi lenne az eladási részesedésünk, ha a BTS egészében aktív lenne, de még mindig a 2026-os tevékenységeket tárgyaljuk tagjainkkal, tehát a a vetítés még nem történt meg. Természetesen, ha komplett csoportként térnek vissza, akkor jelentős bevétel lesz, ugyanakkor arra számítunk, hogy a bevételek aránya nem lesz olyan magas, mint régen, mert más művészek új üzleti növekedése kíséri majd. ”
A HYBE vezérigazgatója, Lee Jae Sang azt mondta: „A céget körülvevő különböző körülmények ellenére a HYBE dolgozói és művészei mindent megtettek és jól teljesítettek” és megköszönte a részvényesek bizalmát és támogatást.
A HYBE 3. negyedévi bevételi jelentése (2023-hoz képest)
- Bevétel: 527,8 B KRW (-1,9%)
- Működési nyereség: 54,2 B KRW (-25,4%)
- Nettó nyereség: 1,4 B KRW (-98,6%)
Források
n.news.naver.com/article/009/00…
m.entertain.naver.com/article/144/00…
m.entertain.naver.com/article/117/00…
Műveleti vélemény: Úgy látom, sokan nem értik, miért akar a HYBE kevésbé függeni a BTS-től. Normális, hogy minden ent cég megpróbál nem függeni egyetlen tetttől sem. Kockázatos egy tetttől függeni. Keresniük kell majd és keresniük kell a módját, hogy más helyekről profitot termeljenek, üzleteket nyitnak, más művészeket népszerűsítsenek, és remélik, hogy nagyon híresek lesznek, hogy csökkentsék a BTS Nem tudjuk, hogy el tudják-e érni, de meg kell próbálni.
“.. Jelentős bevétel lesz, ugyanakkor arra számítunk, hogy a bevételek aránya már nem lesz akkora, mint régen, mert más művészek új üzleti növekedése kíséri majd. ”
Az arány nem azt jelenti, hogy szerintük a BTS-nek nincs akkora ereje, mint régen, hanem azt jelenti, hogy a BTS-ből származó bevételek aránya várhatóan változni fog.
Ha azt hiszik, hogy a BTS még 30 évig velük marad, és még 30 évig a legjobban keresőjük, de a tagok úgy döntenek, hogy egy nap a saját életükre koncentrálnak, a cégnek annyi. Ezért kell csökkenteniük a függőségüket. Amit mondtak, annak semmi köze az előléptetéshez.
©️sugatheartist
#BTS
10/10
JYJ.3 okt. 23. 11:36:57 10/10
(120451/120469)
#JIN vendégként jelenik meg PD Ryu Hojin új műsorában, a "Unexpected Boss"-ban.

PD Ryu új munkája egy szabadtéri varietéprogram, amely Korea különböző híres helyeit és embereit látogatja meg. Ismeretes, hogy a tartalom tartalmaz egy egynapos kirándulás témáját és küldetések megoldását Koreával kapcsolatos vetélkedők megoldásával.
10/10
JYJ.3 okt. 18. 15:16:33 10/10
(120450/120469)
Jimin csillaga a koreai tévében ⭐
Az angol nyelvű koreai Arirang tévécsatorna tegnap beszámolt a csillagról, amelyet Jiminnek vettünk. A két műsorvezető felolvasta az üzenetünket is és egyetértettek abban, hogy ez kedves gesztus volt.
A teljes műsort itt nézhetitek meg, a rólunk szóló részt kivágtuk és mellékeltük.
https://www.youtube.com/watch?v=xAknfJmBjYE
Reméljük, Jiminhez is eljutott a csillag híre! 🤩
#Jimtober #JIMIN #지민 #Jimin_Who #jimin_muse #PJM #arirangtv #jimingotastar