10/10
Jyj3 2013 okt. 11. - 18:57:50 10/10
(11971/119271)
Ha ezek találkoznak......))))))))))
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:53:27 7/10
(11970/119271)
Zenei karrier --> SS501
----------------------------
Debütálás, SS501
2005. június 8-án hivatalosan is debütált, mint az SS501 vezetõje és fõ rappere. A csapatnak további tagjai: Heo Young Sae, Kim Kyu Jong, Park Jung Min és Kim Hyung Jun.
Ahogy minden csapatnak az õ nevük is jelentéssel bír. A két „S” az elején a „Superstar” és „Singer” szavakat szimbolizálja míg az 5-0-1 azt, hogy õk öten örökké egyet alkotnak. Hivatalos fanklubjuk a Triple S ( Super Star Supporters) nevet kapta.
Elsõ kislemezük a Warning nevet viselte míg a 2005 végén kiadott második a Snow Prince címet viselte. A csapat 2006-ban is igen aktívan dolgozott bár volt némi leállás mivel Young Saeng torok mûtétje miatt a csapat kicsit lejjebb vette a tempót, de rajongóikra így is volt idejük. Áprilisban tartottak egy rajongó találkozót japánban, majd elsõ koncertjüket iss megtartották Oszakában Step Up Concert címmel. 2006 végén visszatértek hazájukba, hogy elõsegítsék elsõ teljes albumuk promócióját mely november 10-én meg is jelent.
Ugyan ebben az évben Young Saeng kivételével a maradék négy tag hangjukat kölcsönözték egy animációs filmnek a Pi’s Story-nak.
2007-ben a csoport visszatért újra japánba és elsõ japán kislemezüket is megjelentették Kokoro címmel, valamint megalakult a hivatalos japán fanklubjuk is(Triple S Japan). A Kokoro címû daluknak végül olyan nagy sikere lett, hogy a Blue Dragon címû animációban is hallható. De még ebben az évben megjelent egy teljes japán nyelvû albumuk valamint koreai elõadók közül elsõként kapták meg a Newcomer díjat.
2008-ban újra hazatértek, majd kiadták Deja Vu címû dalukat, majd június 6-án újra elbúcsúzva hazai rajongóiktól visszatértek Japánba. Viszont az év vége felé /október-november/ a csapat csak három taggal menetelt tovább ugyanis Hyun Joong és Jung Min színészi pályájukat is egyengették a csapattal egy huzamba, így õk egy kis idõre haza tértek. Hyun Joong a Boys Over Flover miatt, míg Jung Min a Grease musical miatt.

2009. május 13-án második japán mini albumuk is megjelent All My Love címmel, majd ezzel egy idõben egy kisebb promóciós turné is kezdetét vette. Az albumnak késõbb egy úgynevezett „Solo Collection” változata is megjelent melyek a tagok szólóban éneklik a számokat.
Augusztusban elsõ nagyszabású turnéjuk is lekezdõdött a 1st Asia Tour Persona címmel. A turné két koncerttel Szöulból indult, majd további 15 követte Japán, Tajvan, Hong Kong, Thaiföld, Kína, Malajzia és Szingapúr érintésével.
A csapat októberben újabb mini albumot adott ki Rebirth címmel melybõl egy korlátozott és egy teljes verzió is megjelent. Elõbbi 20-án míg utóbbi 22-én jelent meg, valamint a korlátozott verzió tartalmazott a cd-n kívül két plakátot és egy 100 oldalas fotóalbumot. Az albumról az elsõ dal a Love Like This volt, mely novemberben a Music Bank és az Inkigayo zenei showk elsõ díjait is besöpörte.
November 21-én az SM elõadóival együtt felléptek az Mnet Asian Music Awards-on.

2010. február 27-én végetért elsõ turnéjuk, melyet egy végsõ ráadás koncertel zártak le Szöulban.
Következõ új mini albumukat május elsejére szánták (a csapat 501 neve miatt) ám végül kisebb csúszással május 24-én jelent meg harmadik mini albumuk Destination címmel. Az albumról elsõ kiterjesztett daluk a Love Ya volt.

2010. június 7-én a csapat minden tagjának lejárt a szerzõdése a DSP Media-val, amit egy tag sem újított meg és mindenki más-más céggel írt alá szerzõdést. Hyun Joong a Key East céggel, Jung Min a CNR Media-val, Hyung Jun az S-Plus Entertainmenttel, míg Young Saeng és Kyu Jong a B2M Entertainmenttel írt alá szerzõdést. Hyun Joong volt az aki elmagyarázta egy sajtótájékoztatón, hogy annak az oka, hogy minden tag más cégnél kötött ki annyi volt, hogy a teljes csapatot egy cég se akarta leszerzõdtetni. Itt azt is kikötötte, hogy eszük ágában sincs feloszlani. Majd októberben Hyun Joong azt is bejelentette, hogy a csapat 2011-ben egy új albummal fog visszatérni.

A 2011-es év a csapattagjainak szóló tevékenységérõl szólt, ebben az évben kezdte el szóló énekesi tevékenységeit Hyun Joong is.
Az egyéni tevékenységeiket 2012-ben is folytatják a tagok valamint 2012. júniusában a B2M Entertainment bejelentette, hogy Kim kyu Jong júliusban a csapatból elsõként megkezdi két éves kötelezõ katonai szolgálatát, majd július 23-án hivatalosan is beovnult a jeonju, North-Jeolla tartományban található toborzó központba.

Írta:GomNaNa

Forrás: http://s t a r i t y.h u/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQuuGCXL
-------------------------------------------------------------------------------------

Köszönjük kedves GomNaNa !!!!!!!!!!
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:48:34 7/10
(11969/119271)
Érdekességek
~ Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél még japánul
~ Hobbijai: Úszás, torna, kosárlabda, foci, tánc.
~ Nagyon alapos odafigyel a legapróbb részletekre is, nagy benne a verseny szellem és utál veszíteni.
~ Fél a szitakötõktõl.
~ Nagy heavy metal rajongó, így Seo taiji-nek is hatalmas rajongója, õ volt az aki hyun joong-ot gitározásra inspirálta. /képes volt napi 10 órát gyakorolni/.
~ 2009-ben H1N1 influenza vírust diagnosztizáltak nála, amibõl sikeresen felépült.
~ Miután 2010-ben lejjárt a szerzõdése a DSP Entertainment-el megújítás helyett a Bae Yong Jun színész által alapított Key East-hez ment át.
~ hyun Joong szerint a has izmok egy színész, énekes alapvetõ tulajdonságai.
~ 2008-ban készített egy duettet T.O.P-vel.
~ Egy interjúban elárulta, hogy régebben átesett egy orrmûtéten aminek nem szépészeti hanem egészségügyi okai voltak.

Forrás: http://s t a r i t y.h u/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQtnk5aI
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:47:18 7/10
(11968/119271)
Tévés szereplései
Hyun Joong ugyan fõleg énekesi karrierjét egyengette, de közben színészi pályáját is elindította, ám igazi áttörést a 2009-, és 2010-es években ért el a Boys Over Flovers illetve a Playful Kiss drámákkal, de 2011-ben egy kisebb vendég szerepet is kapott a Dream High-ban, majd 2012-ben újabb vezetõ szerepet kapott a City Conquest-ben, mely egy képregény adaptáció, aminek eredeti szerzõje Shin Hyun Bin.
Késõbb 2013. februárjában több hír is szárnyra a kapott a City Conquest-rõl miszerint a KBS elállt a sorozat levetítésétõl, melyet az alacsony érdeklõdéssel magyaráztak, ám sokak szerint politikai ügy húzódott az elutasított dráma hátterében, amit a KBS tagadott. A sorozat végsõ letiltását pedig azzal magyarázták, hogy a sorozat túlságosan erõszakos és, hogy nem felel meg a hivatalos szabványoknak. Végül a KeyEast bejelentette, hogy Hyun Joong-ot kivonták a sorozatból, aki a késõbbiekben másik drámában kíván visszatérni, ám most egyenlõre csak a japán promóciókra koncentrál.

Végül 2013. áprilisában a Barefoot Friends címet viselõ show mûsorban visszatért a hazai médiába. A showban olyan hírességek mellett tûnik fel, mint UEE, EunHyuk a showt pedig Kang Ho Dong híres komikus és MC vezette. A show részeit Vietnámban vették fel, ahol a hírességeknek különbözõ feladatokat kellett véghezvinniük.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQstDMOY
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:43:40 7/10
(11967/119271)
2013. január 6-án pedig megkezdte elsõ japán turnéját, ami a Kobe World Memorial Hall-bõl indult Japan Tour 2013 Unlimited címmel. A turné keretein belül több japán nagy városba is ellátogatott. Közben pedig Unlimited albuma is elérte az aranylemez kitüntetést.
Június 5-én újabb japán remekkel állt elõ, ugyanis Tonight címmel kiadta harmadik egységes kislemezét, melyrõl a Cappucino került megfilmesítésre. A kislemez hatalmas sikert aratott ugyanis egy hónap alatt több, mint egy millió példányban kelt el, így kisvártatva ez is arany lemez lett.

Június 6-án egybe kötve a születésnapjával végre hazai rajongóinak is nem kis meglepetést okozott, ugyanis születésnapja alkalmából Whaat It Means To Be Alive címmel kiadott egy dalt. Június 8-án pedig 2013 KHJ Show - Party People címmel pedig rajongói találkozót szervezett Szöulban, ahol elénekelte a pár nappal ezelõtt kiadott dalát, valamint a születésnapja mellett a SS501 nyolc éves fennállását is megünnepelte az ott összegyült, több, mint 5ezer rajongóval.
Június 10-én pedig újabb örömhírrel szolgált a KeyEast ugyanis bejelentették Hyun Joong visszatérését, mely várhatólag július 22-én fog megtörténni Round 3 címet viseló harmadik mini albumával. A bejelentéssel egy napon pedig kikerültek az elsõ teaser fotó Hyun Joong-ról, akinek a képen a hátát csodálhatták meg a rajongók valamint a ráfestett mûvészi ügyességgel elkészült hagyományos koreai mintát. Négy nappal késõbb újabb fotó került elõ, amin Hyun Joong már szemben van ám a hagyományos minta most sem hiányozhatott, mely most a nyakán kapott helyet. A harmadik kiadott képen szintén hiányos öltözetben látható Hyun Joong, de a hangsúly most a mellkasán volt ahol újabb minta kapott helyet.
Július 18-án végül megjelent az album elsõ dala az Unbreakable, melyben Jay Park is segédkezett és amiben szintén fel-fel tûnnek a hagyományos koreai minták, ami nem véletlen hisz az album részben a hagyományok és a modern zene keverékére épült, ezt az üzenetet hordozták a korábban már megjelent három fotó is.
Végül az album és a vezér dalként kiválasztott Your Story is július 22-én látott napvilágot a hazai közönség legnagyobb örömére.

Forrás: http://s t a r i t y.h u/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQsXuDPk
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:42:10 7/10
(11966/119271)
Zenei tevékenységei
Hyun Joong 2011. június 7–én kiadta elsõ saját mini albumát Break Down címmel. Az album tíz nap alatt már túl lépte a 70.000 eladást. A Gaon Havi albumeladási ábrája szerint Hyun Joong albuma volt a legkelendõbb júniusban ugyanis csak abban az egy hónapban 100.433 példányban kelt el az albuma, de a korong nem csak hazájában hanem Japánban is igen népszerû volt és folyamatosan jelen volt a slágerlistákon. Sõt Tajvanon albuma többszörös platina lett valamint õ volt az elsõ koreai aki tajvani tv showkban jelent meg.
Júliusban megtartotta elsõ országos turnéját Japánban melyet novemberben a nagy sikerre való tekintetre meg kellett ismételnie.
Október 1-én második mini albuma is megjelent Lucky címmel, mely hasonlóan az elsõhöz eladási csúcsot döntött októberben.
Novemberben újra immáron három egymást követõ évben neki ítélték a Style Icon díjat a 2011-es Kia Soul People Choice-on. Még ugyanebben a hónapban bejelentette, hogy a Japánban való tevékenységeit az Universal Music Japan alatt folytatja.
Valamint a 2011-es MAMA-n neki ítélték a Best Male Solo artist-nak járó díjat.
2011. decemberében újabb dalokkal jelentkezett Marry You és Marry Me címmel, melyek ugyan azon a napon jelentek meg.

2012. január 25-én két japán kislemezt is kiadott (Kiss Kiss/ Lucky Guy).
Késõbb májustól júliusig pedig tartott egy Fan Meeting Tour 2012 címet viselõ turnét, mely érintette Szingapúrt, Tajvant, Hong Kong-ot, Kínát és Thaiföldet.
2012. július 4-én Hyun Joong kiadta második japán egységes kislemezét Heat címmel, mely csak az elsõ nap 140. ezer példányban kelt el, majd végül elérte az aranylemez minõsítést.
Az augusztus 4-én Yeosu-ban tartott Ázsia Zene Fesztiválon elnyerte a "Legjobb ázsiai elõadó" díjat.
Október 4-én a City Conquest sorozatának népszerûsítése közben pedig újabb öröm hírrel szolgált ezúttal japán rajongóinak ugyanis japán fanklubjának egy éves évfordulóját egy teljes album kiadásával gondolta megünnepelni, másnap pedig az Universal Music Japan hivatalos honlapjukon közzé tették az album címét (Unlimited) valamint a teljes számlistát.
Végül december 12-én kiadta elsõ japán stúdió albumát, mely összesen 14 számot tartalmazott köztük a Break Down, Kiss Kiss és Lucky Guy japán feldolgozásait is.
Az év hátralévõ napjaiban pedig hazájában, Japánban, de még Tajvanon megrendezett zenei rendezvényekrõl is több díjjal távozott.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQs3DmrK
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:40:20 7/10
(11965/119271)
Kezdetek
Kim Hyun Joong 1986. június 6-án született Dél-Korea fõvárosában Szöulban.
Miután eldöntötte, hogy õ bizony énekes lesz, akkor céljának elérése érdekében az se akadályozta meg, hogy kimaradozzon az iskolából. Így a szürke iskola padokat egy basszusgitárra váltotta fel és egy zenekarra. Késõbb 2001-2002 között a Jamsil-dong-ban található családi éttermükben volt pincér.
Késõbb gyakornok lett a DSP Media-nál (akkoriban még DSP Entertainment), majd a tervek közt szerepelt egy új öt tagú banda ahol Hyun Joong, mint vezetõ és a csapat maknae-ja lenne jelen. A debütálást Kínában szerették volna, mint egy Hallyu /koreai hullám/ projekt, de végül a csapat még a debütálás elõtt feloszlott.
Hyun Joong ezek után is maradt a társaságnál, majd az SS501 tagjaként 2005-ben már a nagyközönség is megismerhette. A csapatban, mint vezetõ, fõ rapper van jelen, de õt tekintik a csapat arcának is.
2006-ban befejezve tanulmányait sikeresen leérettségizett, ám nem tanult azonnal tovább, mert akkor csak a csapatra akart összpontosítani végül 2011-ben a Chungwoon Egyetemen folytatta tanulmányait.

Forrás: http://s t a r i t y.h u/sztarok/kim-hyun-joong/eletrajz/#ixzz2hQrS2Mao
---------------------------------------------------------------------------------
A http:// után lévõ link sorköz eltávolítás után aktív a keresõkben:))
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:37:11 7/10
(11964/119271)
Ha valaki egy kis gyors visszatekintésre,és életrajzi összefoglalóra vágyakozna,szintén hivatalos Magyar nyelvre lefordítva..:

-------------------------------

http://s t a r i t y.h u/sztarok/kim-hyun-joong/
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:34:18 7/10
(11963/119271)
.....Na még egyszer..:
-------------------------------------------------------------

Elõre is bocsika ha valami orbitális hülyeséget csinálok,de mentségemre szolgáljon,én csak helyettesítõ vagyok:))
---------------------------------
Magyar nyelvû hírek!! = Még ha kicsit régebbrõl is.:)))
http://s t a r i t y.h u/magazin/40968-kim-hyun-joong-psy-miatt-valtoztattam-cimadodalt/
7/10
szilvia333 2013 okt. 11. - 18:31:46 7/10
(11962/119271)
Elõre is bocsika ha valami orbitális hülyeséget csinálok,de mentségemre szolgáljon,én csak helyettesítõ vagyok:))
---------------------------------
Magyar nyelvû hírek!! = Még ha kicsit régebbrõl is.:)))

http://starity.hu/magazin/40968-kim-hyun-joong-psy-miatt-valtoztattam-cimadodalt/
andi44 2013 okt. 11. - 15:48:53
(11961/119271)
http://www.asiatorrents.me/index.php?page=torrent-details&id=e1073d0e0cbb3d96e80f7dd8837ba3bd5a36d41e

olyan feliratot kell keresni, amihez van letölthetõ avi is.

itt az XVID verzióhoz van vikis és DF-es felirat is, szerintem idõzíteni sem kell.
letöltöd a feliratot, a sorozatot, és akkor a feliratszerkesztõben elkezded fordítani, mented sûrûn, hogy ne vesszen el.

de az jó, ha elõtte kiírod hogy az elõtted fordító hogy hívta a szereplõket, helyszíneket.

utána ha kész, ráérsz szépítgetni, tördelni.
ruca60 2013 okt. 11. - 15:16:19
(11960/119271)
A Big angol feliratát itt találod:
http://subscene.com/subtitles/big-2012
Guus 2013 okt. 11. - 14:42:20
(11959/119271)
Szia! Én szeretnék belefogni a Big címû sorozat fordításába. A 10. epizódtól nincs magyar felirat. Fogalmam sincs, hogyan kell technikailag kivitelezni, azért is írtam ide. Azt hiszem a megadott linken sok segítséget kapok, de ennek a sorozatnak nincs meg az angol felirata úgy, hogy azt soronként lehetne fordítani. Én legalább is nem találtam meg.Ha valaki tudja, hol találom meg, megkérem segítsen! Elõre köszönöm!
ruca60 2013 okt. 11. - 14:34:25
(11958/119271)
Köszönjük! Nagyon örülünk!:)))
ruca60 2013 okt. 11. - 14:02:15
(11957/119271)
'Master's Sun' crew jets to Thailand for vacation
http://www.hancinema.net/-master-s-sun-crew-jets-to-thailand-for-vacation-61428.html

A Master's Sun sorozat stábja jutalom nyaralásra mentek Thaiföldre.
A 4 vezetõ színész nem valószínû, hogy velük ment.
ruca60 2013 okt. 11. - 13:54:44
(11956/119271)
Song Joong-ki befejezte az 5 hetes alapkiképzést.
Ezen az ünnepségen készült a fotó.
Azt írják, hogy nagyon lefogyott, és ilyeneket kérdeznek, hogy "Eszik egyáltalán?"
Reméljük, igen. Mindenesetre jó, hogy írhatnak róla, fényképeket mutathatnak be.
ruca60 2013 okt. 11. - 11:09:40
(11955/119271)
Szia! KHJ van a képen? Jól elváltoztatták!!!
A szeme, a mosolya azért elárulja:)))
10/10
Jyj3 2013 okt. 11. - 10:54:56 10/10
(11954/119271)
.
10/10
Jyj3 2013 okt. 11. - 10:54:15 10/10
(11953/119271)
-
10/10
Jyj3 2013 okt. 11. - 10:53:44 10/10
(11952/119271)