ruca60 2014 ápr. 17. - 15:26:21
(32726/120526)
http://www.ohkpop.com/155321/sung-joon-shares-fans-his-acting-goals-for-instyleafter-i-need-romance-3′
Sung Joon frissítve rajongók, amit õ "volt már, akár utána" I Need Romance 3 "és az õ színészi célok "nStyle"!
A színész elárulta," s volt elfoglalva, kerékpározás ezekben a napokban,"befejezése után "I Need Romance 3", vettem egy kerékpárt, és ingázott vele a házam Yangjaedong hogy Apgujeong egy hónapban ... Mivel én túlterhelése magam lovaglás, kaptam egy rossz hideg és elvesztette több súlyt, mint én, miközben a forgatás a dráma."
Azt is megosztotta az a célja, mint egy színész ", mint Matthew McConaughey a filmben" Dallas Buyers Club", azt akarom, hogy az eljáró amit teljesen ebbe a helyzet reális termelést."
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 15:22:14 10/10
(32725/120526)
Õ is nagyon szép..
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:21:54
(32724/120526)
http://www.hancinema.net/movie-star-hyeon-bin-to-construct-10-billion-won-building-68307.html
Movie star Hyeon Bin to construct 10 billion won building
Színész Hyeon Bin építi a 10000000000 ₩ épület Cheong Dam-dong.
Szerint Gangnam Kerületi Hivatal, Hyeon Bin család HB családi gazdaságok kaptak engedélyt, hogy létrehoz egy 4 szintes pince és 7 emeletes magas épület Cheong Dam -dong a március 7. Teljes alapterülete az épület 1592,54 ㎡, és sok terület 362,5 ㎡.
HB Family Holdings vásárolta ₩ 4800000000 értékû föld és épületek tavaly szeptemberben. Õk vásárolták tiszta pénz, és nincs hitel.
Azok az ingatlan azt mondják: "Ez a terület építik a sok felsõkategóriás épületek, így az értéke az épület lenne, mintegy 10 milliárd won volt."
HB családi gazdaságok 2007-ben alakult, és fut Hyeon Bin fan club, védi a jogot, hogy a portré, a szerzõi jogi és a szellemi tulajdon és a kezét az ingatlan az üzleti életben is.
Eközben Hyeon Bin csillagok, mint a fõszereplõ , az új film "A végzetes találkozás". Õ is modellezés a K2, a Samsung Life Rogadis, Lotte Shopping Mall, a The Body Shop, Hite Sör és mások.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 15:21:24 10/10
(32723/120526)
Én majd késõbb jövök velük))))
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:18:14
(32722/120526)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=41&c=0&p=48903
Lee Sang Yeop kezdi Asia Tour rajongói találkozó Hong Kong.
Április 16-án, a képviselõ a színész Lee Sang-Yeop menedzsment iroda azt mondta, "Lee Sang Yeop indul az Asia Tour rajongói találkozó Hong Kong jövõ hónapban, és tartsa a ventilátor találkozó Japánban, Tajvanon és Kínában.
"Lee Sang Yeop elsõ Asia Tour fan találkozó indul május 11-én Uptown Plaza, Hong Kong, és az, hogy megmutassa a másik oldalát õt a túra.
Eközben Lee Sang Yeop növekedni kezdett nagyrészt népszerû Ázsiában, mint "ártatlan ember", "Jang Ok Jung Lives For Love", "kisasszony Riply, és a japán dráma "Maison Rainbow Rose" volt a nagy slágerek.
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:15:38
(32721/120526)
Szia!
Az eszem folyton ott van velük...
Még nekem van 2-3 képem.
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:12:42
(32720/120526)
...
...
"Soha nem fogom nyilvánosságra hozza a kapcsolat. Észrevettem, hogy amikor az emberek a mai napig nyilvánosan és szakítás,s az asszony, meg kell szenvedni érte. Én nem hiszem, hogy van-e szükség egy nõt, aki késõbb feleségül, hogy a címet, hogy "valaki" s nõ "követte õket... Ha én"nem megyek férjhez, hogy a személy, soha nem fogom nyilvánosságra egy kapcsolat iránti tiszteletbõl adott személy "életét."

Kim Hyun Joong korábban tagadta társkeresõ pletykák After School's UEE és elolvasása után õ álláspontját soha nem lesz nyilvános a kapcsolat, a szállítmányozók maradt vajon ez azt jelenti , hogy van némi igazság, hogy a pletykák. Ugyanakkor úgy tûnik, soha nem fogjuk tudni, mint Kim Hyun Joong tûnik, mint egy ember, aki küzd, hogy megvédje a hozzá közel álló és dicsõség neki, hogy!
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:09:59
(32719/120526)
Yolt már párszor:

http://www.ohkpop.com/155293/kim-hyun-joong-reveals-he-dated-in-secret-a-year-ago-remains-firm-on-his-stance-that-he-will-never-go-public-with-a-relationship
Kim Hyun Joong maradt cég az õ döntése, hogy õ soha nem fog nyilvánosságra hozza a kapcsolat.
Egy interjúban Newsen, Kim Hyun Joong azt kérdezték házasságot tekintve, hogy õ a húszas évei végén járó. Azt a közös, hogy a házasság nem feltétlenül a kártyák neki: "én nem" hiszem, képes lesz ... El kell menni a katonai és ha mégis más dolog, én leszek 35 éves ... Az elmúlt, azt gondoltam, hogy valóban meg kell [férjhez nap], de most már én nem bizalmát. Szeretem a munkát, olyannyira, én nem hiszem, képes lesz hû a családom. Ha a dilemma hirtelen jön az én dráma, ének, és koncertek egy nap, akkor azt hiszem, én megteszem."
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 15:07:34 10/10
(32718/120526)
Sziasztok! Ma én is fel szeretném majd tenni a sok elmaradt hírt, vagy csak belõle.. most elolvastam a te híreidet..
Sok érdekes van benne.

Nagyon sajnálom a gyerekeket,lehet hogy élnek még a hajó gyomrában.
De a búvárok nem tudnak odajutni.
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:04:28
(32717/120526)
...
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:04:10
(32716/120526)
ruca60 2014 ápr. 17. - 15:01:38
(32715/120526)
Jung Il Woo
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:59:17
(32714/120526)
http://www.ohkpop.com/155315/jung-il-woo-shares-hes-not-worried-about-his-upcoming-enlistment-and-more-during-a-recent-interview
Színész Jung Il Woo (26) megnyitotta az õ igénybevétele jövõre, "Arany Rainbow", és a közelgõ megjelenése "Infinity Challenge" s pompom csapat speciális Brazíliában.
Egy interjúban MyDaily, Jung Il Woo közös, nyomás érintõ katonai? Hmm... Amikor megnyerése után következetesen csinál produkciók, és töltse ki a katonai szolgálat is, azt hiszem, minden rendben lesz. Én nem akarok nyomást magam elõtt a sorozás.
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:53:07
(32713/120526)
Park Ki Woong:
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:50:19
(32712/120526)
http://www.ohkpop.com/155043/park-ki-woong-cries-angry-tears-on-my-heart-beats
Egy másik rendkívüli esemény okozta Park Ki Woong sírni frusztrált könnyek SBS "My Heart Beats."
A keddi adás, Park Ki Woong meglátogatott egy pár, aki megosztotta az eset történt, hogy az elsõ gyermeke. Az anya tapasztalt terhességi magas vérnyomás, amivel mind rá, mind 28 - hetes baba veszélyben van. A házaspár kérte a mentõket, hogy azok is adja ki a baba.
Azonban során út a kórházba, egy idõsebb férfi egy motorkerékpár lovaglás a gyalogos átkelés, amikor a mentõk véletlenül megüt a motorkerékpár.
Az idõs férfi követelt pénzt a motorkerékpár- javítás elõre, miközben a mentõsök, és a férj könyörgött neki, hogy rendezze ezt késõbb hajlandó kicserélni elérhetõségét. Azonban az idõs ember továbbra is makacs, követelve a pénz, nem engedte a mentõ át, és ellopja az értékes idõt az anya és a baba.
Az idõs ember végül elengedték õket, miután a férj fizetett az ember, de a mûtétet végeztek túl késõn, és a névtelen baba, súlya mindössze egy kilogramm születésekor halt meg másnap miatt tüdõ vérzés.
A pár kiderült, hogy azt kérték, hogy a program nem látogatja õket, remélve, hogy valami ilyesmi nem történik újra.
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:46:13
(32711/120526)
http://www.ohkpop.com/155073/photos-of-song-joong-ki-and-his-sister-surface-online
Miután Lee Seung Gi és az õ kis húga, Song Joong Ki és húga Song Seul Ki is vált egy forró téma az interneten. Bár a Lee testvérek vezércikké néz ki, mint minden más, a Song testvérek, akik észre az ellenkezõjét.
A fenti képek, köztük egy Selca és képek a 2012 "Let" s Go Dream Team "epizód, írták, hogy egy internetes fórumon. Song Seul Ki látható ujjongott õ híres testvére a lelátókon.
Netizens megjegyezte: "Song Joong Ki és a kishúgom máshogy néznek ki, de a szeme ugyanaz", "Õ" s szerencsés, hogy egy Oppa, mint õ, "és az" én "vagyok annyira féltékeny húga."
Song Joong Ki jelenleg tölti a kötelezõ katonai szolgálat.
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:44:47
(32710/120526)
http://www.ohkpop.com/155031/lee-seung-gi-reveals-her-sister-is-having-a-burden-by-resembling-a-lot-to-him
Lee Seung Gi beszél a húga az április 14 epizód SBS'"Gyógyító tábor", amelyben a családi fotó róla nyilvánosságra került.
Ezt megelõzõen, Lee Seung Gi közös, "A családom nem mondani az embereknek, hogy van egy híresség minket, és tényleg úgy érzem, hálás." Hozzátette: "A nõvérem barátai gúnyolódni õ hívja a" hosszú hajú Lee Seung Gi". "Szóval azt mondja nekik," miért nézek ki, mint Lee Seung Gi "és megharagszik," Seung Gi közös nevetés.
Azt is megosztotta, hogy a nõvére gyakran változik a frizuráját, mert az már kiderült, hogy õ Lee Seung Gi húga.
Netizens megjegyezte: "Nagyon nehéz úgy tenni, mintha csak azért, hogy a békés életet. Megértem a nõvére.","Meg kell igazán nehéz a húga, hogy megtagadja tõle csak azért, hogy megvédjék a személyes adatokat.","Van "jobb géneket.", "Még az apja szép is." És így tovább.
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:37:50
(32709/120526)
http://www.ohkpop.com/155297/kwon-sang-woo-updates-fans-after-undergoing-a-second-surgery-on-his-leg-for-a-previous-injury
Színész Kwon Sang Woo frissített szurkolók az õ jelenlegi állapotát, mert kiderült, hogy õ ment a második mûtét lábán az utolsó hónapban.
Kwon Sang Woo megosztotta az õ rajongói kávézó 16-án, "Te újra jól, ugye?" "Én is lábadozik a mûtét. Sétálok normális most."
A színész korábban megsérült egy ínszalag a lábát, és megkapta a mûtét. Meg kellett, hogy kövesse nyomon a második a teljes kezelési folyamat, de egy idõre halasztani annak köszönhetõ, hogy a forgatás az õ MBC dráma "Medical Top Team". Õ kapott egy másik mûtét márciusban és felöltötte a leadott, összpontosítva a fellendülés idején a jelenlegi szünet.
Õ is megosztott néhány jó hír a rajongók az elsõ film három év, "Én meg a forgatás a "nyomozó" a július elején kezdõdött. Azt hiszem, ez a film lesz a fordulópont számomra."
Mint már említettük, "nyomozó" ábrázolja a történet egy könyvtár tulajdonos megszállottan rejtélyes fikció, aki véletlenül végül kiásását gyilkossági eset, a barátait. A film kezdõdik hajtókar készül a július.
Kívánunk Kwon Sang Woo gyors helyreállítási!
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:32:30
(32708/120526)
http://www.hancinema.net/choi-jin-hyeok-i-ll-be-gone-to-the-army-after-one-more-project-68271.html
Színész Choi Jin-hyeok beszélt megy a hadsereg.
Õ volt interjút eNews a közelmúltban, egy kávézóban Szöulban, és azt mondta: "Minden koreai ember, hogy menjen a hadsereg. Leszek vissza a pillanat."
"Persze, hogy boldogabb, mint amikor nem volt munka, de én kimerült dolgoznak a" Gu Family Book "," örökösei ", és most" Emergency pár "a sorban egy év és egy fél most. I akarok még mielõtt szolgálni a katonai mégis ".
Choi Jin-hyeok át a rendõr toborzása állóképesség teszt és interjú bravúrral. Õ fog szolgálni a nemzeti szolgálat idén, és tagja lesz a szöuli Kerületi Rendõrkapitányság Promotions Unit síp színház csapata.
Choi Jin-hyeok azt mondta: "Mindig is szerettem volna csinálni musicaleket. Voltam ijedve, hogy nem drámák és filmek és musicalek egyszerre. Boldog vagyok, hogy képes rá, s egyben nemzeti kötelesség".
Eközben Choi Jin-hyeok lett az új románc komédia királya, köszönhetõen a TVN dráma "Emergency Couple", amely véget ért az utóbbi idõben.
ruca60 2014 ápr. 17. - 14:30:29
(32707/120526)
http://www.hancinema.net/song-seung-heon-park-hwi-soon-and-others-pray-for-the-missing-68305.html
Szereplõk gyász számára hiányzik a süllyedõ hajót.
Színész Song Seung-Heon mondta a Twitter "nézem a híreket, és imádkozott a szívem, de ez annyira pusztító. Azt gyászolja a süllyedõ hajót, és imádkozom a hiányzó áldozatok biztonságban."
Park Hwi-hamarosan tweeted, "Remélem, mindenki biztonságban van! Minden család aggódik, és én vagyok annyira szívû. Kívánok egy csoda!".
Komikus Jeong Jong-Cheol Tweeted, "Ez egy szomorú nap. Remélem a csodát."
14:00 a Joon Kei azt mondta: "Remélem, mindenki mentette a biztonságos és egészséges".
Super Junior Ryeo-wook azt mondta: "Úgy hallottam a tragikus hírt az elsõ dolog, amit kap Koreába. Nyugodj békében, és remélem, mindenki mentette meg gyorsan".
Eközben egy utasszállító komp nevû Sewol elsüllyedt a vizek csinDói a 16. körül 08:58. A parti õrség és a tengerészgyalogság is végzõ mentõakciók, de más túlélõk találtak még.