10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 14:48:40 10/10
(61578/120538)
29MARCH2015 [FanPics] # JJinSeoulD2
1. kép - unokahúga
2. ké- Ko Sung-Hee, a costar a SPY
3. megszakította a képek a menedzsere Angjjang
JJ húzza gyenge vezetõt elõtt a kamera, és azt mondja, a szülei is itt vannak. JJ köszönhetõen Angjjang szülei és kíván nekik jó egészséget.
Via:shinkipeia ésmushroomee
Közös a JYJ ☆ USA
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 14:46:55 10/10
(61577/120538)
29MARCH2015 [FAN PICS] # JJinSeoulD2
Jaejoong teszi az utat a 2. emeleti, miközben énekel Modern Beat
Via:cheljeje
Közös a JYJ ☆ USA
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 14:44:30 10/10
(61576/120538)
29MARCH2015 [FAN PICS] # JJinSeoulD2
Ezek a képek akkor készültek, amikor õ énekel "A levelet egy katona volt, a zenei decemberében Junsu. Továbbá, ez a dal egy dal, ahol a koreai fogja hallgatni, amikor fognak igénybe venni, vagy lesz egy sereg T____T hangzik olyan szomorú is
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 14:42:56 10/10
(61575/120538)
29MARCH2015 [FANPICS] # JJinSeoulD2
Vichellelicious: # JJinSeoul JJ jött ki, és elköszönt, intett, és rámutatott remek, hogy mindenk
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 14:39:52 10/10
(61574/120538)
29MARCH2015
Ezek .. könnyek .. van .. így .. elviselhetetlen ..
(Jaejoong Közös a JYJ ☆ USA

** Megjegyzés:
Ez volt a legnehezebb koncert, amit valaha is írt. Bár meg kell mondanom õ hozott egy nagy teljesítményt. Köszönjük # KimJaeJoong ! Légy erõs és egészséges, és ígérem, mi lesz itt várja Önt !! KÜZDELEM !!! I love U !!
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:56:08 10/10
(61573/120538)
Nikoletta fordítja az adással együtt, ahogy van angol hozzá -rögtön..

"A lány, aki látja Smells"

Pár BreakingA kapcsolat a Face, a szellem és szerelemLehet szeretni Legyél PénzMiután a bankettJejoongwon
Nézze meg a DramaFever

A mentális betegségben az érzékek, " A lány, aki látja Smells "van itt egy feltevést, amely legalább friss. Nem minden az, cukros, mint a promóciós anyagok, azonban, és ez nagyon nehéz igazán kedvet kapjanak a tényleges munka miatt, hogyan marketing és valószínû történet hang eltérõ lesz. Még így is, van ígérnek itt a pillanat.
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:53:09 10/10
(61572/120538)
[Weibo] 150.329 Kim Jaejoong Weibo frissítés: Vessünk egy felejthetetlen idõt együtt
Legyen idõ ma, soha nem fogjuk elfelejteni srácok!
[TRANS] Srácok, tegyük ma egy emlékezetes idõ!
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:51:44 10/10
(61571/120538)
150.329 JYJ Hivatalos Facebook frissítés: Junsu a Jaejoong tegnap "A vég kezdete" Concert Szöulban (Day 1 Jaejoong és megfelelnek megfelelés Köszönöm, testvére fantasztikus volt! Két külön egy alkalommal - egy idõ után a show Jaejoong kezdõdik Készen állsz?

[TRANS]
Jaejoong és Junsu
Junsu-yah, annyira aranyos
Hyung annyira cool!
Az egyetlen különleges alkalom a két személyekrõl
Egy kis idõ
Jaejoong teljesítménye kezd
Mindenki készen áll?
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:49:50 10/10
(61570/120538)
150.328 Kim Suk Jin tweetek elõtt Jaejoong koncertje Szöulban "A vég kezdete" (2. nap -
Ne sírj, az utolsó koncert ma, de élvezem
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:48:17 10/10
(61569/120538)
150.329 JYJ Hivatalos Facebook frissítés: Jaejoong próbálunk 2. nap (végleges) az õ "A vég kezdete" Concert Szöulban
[Fotók] elõadások mai kérjük, stay tuned! Találkozunk oda -
[TRANS] Kérjük, várom, hogy a mai teljesítménye is! Találkozunk egy kicsit later-
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:44:37 10/10
(61568/120538)
[HQ KÉP] 150328 2015 Kim Jaejoong Concert Szöulban "A vég kezdete" (Day 1)
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:42:06 10/10
(61567/120538)
[FOTÓ] # # Hero testvére, a barátja elment a váróban Fotó vett koncert turné,
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:12:44 10/10
(61566/120538)
http://www.aparat.com/v/v72tq/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3_%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D9%87%D8%A7%DB%
8C_%DA%A9%DB%8C%D9%85_%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86_%D8%AC%D9%88%D9%86%DA%AF
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 13:01:34 10/10
(61565/120538)
Kim Hyun Joong ... [cikk] A szeretet ...a LazerKim
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongók csak
By: LazerKim
Vele haza
Utunk Kim Hyun Joong, mint a rajongók mi a közös a sok jó emlék vele, hogy az évek során, mivel elkezdtük követni õt, soha nem volt egy unalmas pillanat. Legyen szó koncertek, album elindítását, TV-mûsorokat, vagy látszat, és még a drámáit, mindannyian közös sikere minden projektet az elmúlt 10 évben a karrierje.

Elkezdtem következõ Hyun Joong 2011-ben, és elkezdtem írni róla, amíg õ lett a gyógyító, mígnem személyt tudok fordulni, ha szomorú vagyok, vagy boldog, és ez minden történt ezen az oldalon.

Ez az a hely, hogy én találtam vele haza, ahol a komfort zónában, hogy tudok mondani, amit gondolok, és úgy érzi, hol lehet leheletét hogy megszabaduljon a stressztõl, és ez sokat segített. Minél többet olvastam róla, annál inkább azt érzem, biztonságos és minél többet írok róla, annál közelebb érzem magam vele.

Ez volt minden boldogságot tudok róla írni, hogy úgy érzi, a szeretet mindig a levegõben! És én vagyok igazán boldog, hogy a társ-rajongók megtalálják ezt a helyet otthon töltött szerelem is! Nem vagyok többé egyedül!
Hit próbáját
Egy reggel arra ébredtem, a rémálom kezdõdött, és minden, amit mondott: "Hogy merészeli õket" !! Whatelse van dolgom, de támadni bárki is írta, hogy a hírek és a támadás egy nõt, akit nem is tudom, ki volt! Visszatekintve az elmúlt, rájöttem, milyen bátor Hyun Joong már fordult hozzám !!

Abban az idõben én minden sincsenek az õ rajongói óta online voltam annyira elfoglalt a munka, így úgy éreztem, hogy teljesen egyedül megvédeni õt. A munkám utazási elvitt errõl az oldalról körülbelül egy hétig, és amikor hazajöttem a gyûlölõk voltak itt szinte égett az otthonom!

Én csak sírni látni az olvasóim harcol minden erejükkel a legtisztességesebb módon azokkal szemben szörnyek, hogy nem tudtam elfelejteni. Eleinte én törölte, hogy a cikk egyszerûen Védekezés, de amikor belegondolt, miért hagyom magam legyõzni? Nem tettem semmi rosszat!

És így vissza, hogy a cikk, és lõni azokat gyûlölõk egyesével mindegyiket el a harag! Azt mondtam magamnak, hogy ez a csata, szembe kell néznem, hogy van, hogy erõs, hogy tartsa Hyun Joong és a rajongók ép, ha még mindig szeretné látni a példaképem a színpadon, a többi a WT koncertsorozat

Végtelen BATTLE
Miután a sikeres WT, majd újabb sikeres Gemini sorozat, itt jön egy másik botrány létre, hogy ugyanaz a nõ azonban egy másik stratégiát, amely nyilvánvalóan nem csak azt jelentette, hogy kárt Kim Hyun Joong hanem a hûséges rajongók.

Az a nõ alig tudta Kim Hyun Joong és nincs ötlete, hogy ki õ rajongók, hogy nagyon szerencsés lány! Lehet, hogy nem most, sem holnap, de egyszer majd õ lesz megkóstolni a saját szennyezõdés és a gonoszság.

Ennek ellenére minden a fájdalmas rémálom azt tapasztaltuk, én vagyok igazán hálás ez a tárgyalás, mert rájöttem, mennyire fontos személy Kim Hyun Joong van az életemben, és az életét rajongók milliói világszerte. A rémálom bizonyult erõnk, hogy milyen erõs vagyunk Kim Hyun Joong.

A rajongók tábora sokkal erõsebb, mint valaha, hogy mindannyian megtanultuk, hogyan kell harcolni a legtisztességesebb módon. Én mindig emlékszem ez a rémálom, hogy minket szorosabb és hatékonyabb neki!
Az idõ próbáját

Az egyik KHJ új blogger Malavika volt egy kérdés írásában, "Mit csináljunk a következõ két évben?" Én tervezem, hogy már évekkel ezelõtt, ha elolvasta a régi cikket írtam, "Meg fogom sátrat a közelében a katonai táborban, és a kém érkeznek a frissítések, hogy tudok írni Kim Hyun Joong !! " LOL!

Mielõtt Gemini kezdett, arra gondoltam, ha ez a fickó elmegy MS tennem kell valamit produktív ezen az oldalon, miközben várta. Mivel minden híroldalak tele voltak hazugsággal, hogy úgy tûnik, senki sem vette maga mellé, hogy megvédje és eltitkolta az igazságot, remélem, ez a bloghoz lehet egy segítség, hogy felvilágosítsa a jövõben. És én visszaszámlálás már elkezdõdött ennek során!
Szeretnék írni errõl a rémálom a jövõben újra, amikor már nincs fájdalom, hogy talán tudok megérteni azokat ellenzõi. Szeretném megérteni, hogy miért ez a rémálom kellett történnie, és hogyan lehet ez fontos a jövõben.
Írás szól Kim Hyun Joong is érzem magam tõle közelében még õ messze van az õ MS. Én mindig emlékeztetni mindenkit, õ csak mellettünk készül a jövõben a szakaszban minden az õ rajongók !! Nem ígér, bár csak egyszerûen nélküled éljek vele és várni.
VIZSGÁLAT szeretet és bizalom

Megkérdezhetem, ennek õszinte kérdés, minden õszinteség? Tudta Ön, sem kételkedett Hyun Joong még egyszer a rémálom? Én, mint egy természetes reakció. Kételkedtem rá oly sokszor, hogy én egyszerûen nem értette, amikor kapok ezen az oldalon, amely egyre gyakoribbak lettek, mint 2013-ban, úgy éreztem, titokzatos, nagyon biztos magamban, és nagyon biztosnak neki !!

És igazam volt, én megtette a megfelelõ ítéletet rajta, a leghosszabb ideig, hogy én követtem, amennyiben a tárgyalások az én idõt és energiát, még mindig szeretem és a bizalom érvényesült. Hogy minden tudok gondolni, hogy harc az igazságért, és a bizalom vezetett engem megvédeni õt.

Van ez a régi dal egy klasszikus film, amely hallottam egy öreg ember, (a fõnököm, aki egy nagyon jó zenész) énekelni ezt a dalt értelmes. Azt hiszem, ez a dal tökéletes ebben az idõszakban amit szeretnék megosztani veletek.

Mi lehet ez a teszt is, elképzelhetõ, szomorúság és fáradt idõnként, remélem, ez a zene arra emlékeztet minket, a feltétel nélküli szeretet. Hallgassa meg, mi ez a dal mondja ..

video forrás: https://www.youtube.com/watch? v = EUIztAt7gWc
VÁRJA ÖNT
A dal mondja, "Love azt jelenti, szó nélkül meg fogja érteni" Hyun Joong már tartása néma, hogy nekem õ nem kell mondani semmit, mert mélyen bennem megértem õt még egy szó nélkül.
A dal mondja, "Love azt jelenti, hogy soha nem kell mondani your're sajnálom", ha igazán szeretsz valakit, tudod magad mindig van egy szobában bocsánatot, amit õszintén adni.
A dal mondja, "A szeretet soha nem fogjuk igazán elbúcsúzni" ha igazán szeretsz valakit, csak ne add fel, vagy a végén, ha õ megy ... elengedni, és várni, mert õ lesz back!

Kim Hyun Joong ,

"Bárhol is van, ha magányos ott, csak nézz fel a sötét égbolt és látni fogod mindannyiunknak belül az apró csillagok. Ahogy felnézek az azonos sötét ég keresni a legnagyobb sztár, tudván, hogy csillagos Te vagy a mi csak egy ..... Mi kell várni, amíg jön vissza hozzánk ..... Isten áldja az ikrek. " (KHJ és a rajongók)
MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 12:58:42 10/10
(61564/120538)
Kim Hyun Joong ,

"Bárhol is van, ha magányos ott, csak nézz fel a sötét égbolt és látni fogod mindannyiunknak belül az apró csillagok. Ahogy felnézek az azonos sötét ég keresni a legnagyobb sztár, tudván, hogy csillagos Te vagy a mi csak egy ..... Mi kell várni, amíg jön vissza hozzánk ..... Isten áldja az ikrek. " (KHJ és a rajongók)
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 11:19:22 10/10
(61563/120538)
[NEWS] 150329 Kim Jae-Joong leleplez második album
Kim Jae-Joong, tagja a K-pop zenekar JYJ, majd engedje el második szóló stúdióalbuma után nem sokkal besorozzák a katonai szolgálatát március 31-én.
A pontos megjelenési dátuma az album még nem erõsítették meg.
"Nem akartam, hogy van egy rés (elõfizetési idõszak során), így készítettem egy csomó egy hónappal megelõzõen a szolgálatba lépés," Kim azt mondta rajongók szombaton során a rajongói találkozó koncertet, melynek címe: "A vég kezdete, "tartott Hwajung Gimnáziumban a Korea Egyetem Szöulban. Ez volt az utolsó koncert elõtt a katonai szolgálat.
"Egy év és kilenc hónap érzem magam, mint egy hosszú idõ, de el fog múlni a gyors," mondta a 29 éves énekes. "Tehát nem fogok sírni, de ma azt mondják, a búcsú mosolyogva."
A koncert alatt, Kim végre számos népszerû dalt az elsõ album megjelent, 2013-ban és néhány új dalt, köztük a "Good Morning Night" és "lélegzik".
Forrás: Kpop Herald
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 11:12:25 10/10
(61562/120538)
Kim Hyun Joong: Kiválasztása saját Adventures
Szerzõ: AprilStarr Pexers írásokkal a Facebook-on
Azt mondták az élet egy mix zacskó kalandok nélkül egyértelmû gombokkal a befejezés.

Oktatás teremt a pályák vagy egy úttörõ vállalkozás. Azonban kívül ez az intézmény határozza számtalan kihívással és igen, lehetõségeket. Mit csinál nélkül lépett a lábát, vagy annak ellenére, hogy ez már egy másik történet.

Azt szokták mondani, hogy akár az egyén, hogy válasszon a saját út engedje meg másoknak, hogy kiválassza a számára / her.Some megy a jól kitaposott utakat, mások, hogy a maguk módján nem is beszélve a por, az út egyenetlenségek, a junctures és keresztezõdésében.

Kim Hyun Joong döntéseit nem mindenki számára. Talán néhány ilyen döntéseket eredményezett néhány rossz döntés, és számítási hibák itt-ott. Téves olvasat és a hibás felismerések bizonyos konklúziók. De aki helyesen egész idõ alatt egyébként?

Különben is, van egy magán- és közéletben -és föld a különbség a kettõ között. Amennyiben a magánélet behatolhat a köz- és fordítva inkongruenciája történik. Várakozásai nem teljesültek, legalább a szemében nyilvános.

Sorskönyvek nem mindig írt, ahogy mi akarjuk. Mert sok karakter figyelembe kell vennünk -their saját motivációja és napirendjérõl mellett a miénk. Amikor a miénk, és mások nem esnek egybe, és végzõdések nem lehet szépen kötött a szép színes szalagokat baj kezdõdik. És mivel õ egy közéleti fenyegetõ nagyobb, mint az élet, megteremti nem hullámzik, de hullámai zavarokat.

Rewatching primitivizmus videók tesz egy csoda, és szeretném, mi van, ha és amennyiben egyetlen dolog lehet visszatekerni vissza, és visszavonni, amit tettek. Átírta a történelem utazni hátra, és tegye meg a szükséges gyógymódot, és korrekció.

Vagy az e figyelmeztetés, mint a dráma Mirae választása, ahol a fõhõs találkozott vele jövõbeli énje, és hogy én figyelmeztette a következményei az õ választási jelenleg.

Sajnos, a mi emberünk nem lehet ezeket az eszközöket. Õ talán csak nézz vissza, mint a többiek, kuncogva, és azt mondják, "Csak tudnám, akkor mit tudok most".

Az élet kalandjai nem mindig adott nekünk, mint egy jól megírt mese könyvet, amelynek végzõdések kiszámítható, mint élõ boldogan. Vagy megöli a dagadt szörnyek a királyság és a díj-a királylány kezét, vagy a szeretet a herceg De azok végzõdések egyre, hogy egy idõ után unalmassá.

Kim Hyun Joong élete saga nem írt könyveket. Vannak olyanok is szeretnék neki, hogy folytassa az életét eseményeket saját "megfelelõ szekvenciák". De nem, köszönöm szépen. Õ egy rejtély? Annyi már játszik pszichológusok, tanácsadók, jósok, a hit gyógyítók, háp jövendõmondók és a horoszkóp olvasók a megpróbálja megérteni õt, és letette életét rendet ".

Függetlenül azonban a végsõ sorrendben a jelen betegség vágyunk rá, hogy az õ élete. Saját egyediségét, õ dönt, és a jövõben is, hogy a saját kalandjait. Õ fogja találni a kiutat, és majd õ fogja találni több kalandok találkozni. Az utak, hogy aplenty elõtt.

LDFS Naptár: http://kr.lottedfs.com/ magazin / wallpaper04
10/10
offtopic
Jyj3 2015 márc. 29. - 10:56:44 10/10
(61561/120538)
Nagy a csarnok.
Ahhoz lehet hogy nagyon sok vidit meg kellene nézni, hogy melyiken mutatják a nézõ közönséget. Ez a te feladatod lehet, talán nem is esik nehezedre))))
Amelyik oldalt feltettem, ott még talán ezer vidi is van..
De a másik nagyon egyszerû: Rákeresni a koncert helyszínre, és ott megvan, hogy hány férõhelyes ..

Én elkezdetem nézni a Yure beautifullt.
Mint kiderült, már nagyon rég láttam.
Tudom a történetet, re részletek nem maradtak meg.
Persze hogy nagyon sikeres kis sori, hiszen 3 nagy sztár srác a fõszereplõ, és a csaj is azóta nagyon befutott..
A történet azt nem minõsíteném, nem az miatt nézem meg, hanem a 3 srác miatt..
Mind a 3 a kedvenced...szépek valóban..
10/10
Jyj3 2015 márc. 29. - 10:49:59 10/10
(61560/120538)
Azt korábban már sokszor elmondta, hogy csendben akar bevonulni, mert elõtte este a barátaival sokat fognak inni, és nem szeretné, ha ilyen állapotban képek készülnének róla. Ezt minden koncerten elmondta.

Ere a japánok társasutakat kezdtek el szervezni arra az útvonalra, ami a laktanyához vezet.
Na lehet hogy erre a hírre írták, hogy mégsem megy, hanem halaszt.
Én nagyon bízom ebben.
De ha a KE-el vége a szerzõdésnek, akkor arra most nincs ideje, hogy valakivel újat kössön, sõt nem lesz, aki a katonaság alatt menedzseli, és az utána következõ programjait elõre koordinálja.

Na jó, mi nem tudjuk mi igaz ebbõl, de aki a cikket írta, az mindig jól tájékozott, és imádja Hyunt..
Úgy van, ahogy mondod, elvileg 2 nap múlva megtudhatjuk, de ki az aki ezt biztosra fogja tudni??
10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 29. - 10:29:38 10/10
(61559/120538)
Nekem a képeken nagynak tûnik, neked nem biztos, az élõ látvány után. Rengeteg ember. Én viszont azt néztem, hogy a közepe felé kicsit kiesett az éneknél is, mert le kellett nézni a kezére, hogy fogja le a hangokat. Ugye. Nem vetted észre?
Bünti még tart, de azért hallgatom, mert nem lehet mellõzni a hangját.))))
Délután benézek. Vár a robot.(((