10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 14:58:14 10/10
(63649/120529)
folytatás:
Egy új parancs Adok nektek, szeressétek egymást. Amint én szerettelek titeket, úgy kell szeretnünk kell egymást. Azzal fogja megtudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretitek egymást. János 13: 34-35
Ez az egész megéri, My Angel Kim Hyun Joong. Mi hiányzol. Kérjük, vigyázzon magára, és tudom, hogy amit döntéseket csinál a magánéletében is a saját, és folytatni fogjuk szeretni és támogatni fognak, akármit. Mi továbbra is várom, hogy a hozzájárulás a világ mûvészeti és szórakoztató. De legfõképpen mi továbbra is várom, hogy gyalog ez az út az élet, hogy ihlette meg. Mi ihlette a szíved. Mi mozgatja a Commitment az igazsághoz. WE örökre a tiéd, és soha nem fogjuk elengedni a kezét. Ön a Hope idején kétségbeesés. Legyünk tiéd. Ez minden, amit kérdez. Fogja meg a kezünket szorosan, és sétálni a Head büszkén magasra. Sikerült élet élhetõ mindannyiunk számára. Engedje meg, hozza vissza arra a helyre, ahol vagyunk képesek megosztani veled, és velünk, hogy Örömteli, gyermeki ártatlansággal és szépség. Hiányzol nekünk annyira. Jól és pihenés ideje alatt is a 2 év tõlünk. Mi lesz imádkoznak és támogató hûségesen minden szeretet a szívünkben. A mi egyetlen. Örökre együtt,
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 14:57:38 10/10
(63648/120529)
folytatás
És igen, én mondtam, hogy mit gondolok errõl a kérdésrõl. Tudom, hogy lesznek olyanok, akik nem értenek egyet, és tudom, hogy vannak veterán rajongók és jól ismert blogger, akik támogatják azt. Fogom hagyni, hogy rajtad múlik, hogy dönt. Ez csak az én gondolataim és vélemények. Nyugodtan megjegyzést alább, hogy Ön támogatja, vagy ellenzi a pozíciómat. Hajlandó vagyok meghallgatni téged. Én csak figyelembe álláspontom alapján, amit érzek Kim Hyun Joong magát akarná. Az évek során követtem õt, és minden ok, amiért kövesse õt, én vagyok így ez a meghatározás. Remélem, alaposan mérlegel is. Én tiszteletben az õ szándéka és a vágy, hogy ne sértse más személy bármely okból még akkor is okoztak neki nagy kárt, és kárt. Ez az a szép lélek, hogy szeretem nélkül feltételekkel. Szeretem õt, mert szelíd és békés. Tisztelem õt, mert nem dobja vissza a sárba õ már fröccsent. Szeretem õt örökre, mert Kim Hyun Joong. Blame, megtorlás, bosszú, vagy akár a Real Justice nem a dolgokat, õ keresi. Õ csak arra törekszik, hogy a legjobb Kim Hyun Joong tudja esetleg, és tanulni a hibáikból, és javítja magát, hogy jobban és nagyobb mértékben járuljon szeretet és az öröm, hogy ezt a világot. Nem hiszem, hogy a gonosz valaha érvényesülnek az õ esetében. Õ egy angyal emberi bõrben. Õ önzetlen és hozza annyira, hogy oly sok szó megváltoztatja az emberek szívét és életét. Isten soha nem fogja elhagyni az õ hûséges és hû szolgám. Isten mindent esik ez a megfelelõ hely. Nézzük Bízz Istenben, és bízunk Kim Hyun Joong. Fordítsuk figyelmünket a szeretet és támogatás, és nem tehet nyilvános látvány, mint az õrült Ms. Choi. Lehet soha nem lesz, mint a mi ellenségeink a Pursuit of Justice. Jogi lépések a helyérõl, de ez nem mindig a legjobb módja annak, hogy meghódítsa a rossz a világban. Van egy lelki kötelék Kim Hyun Joong és egymást. Valami mások irigy és nincs lehetõsége a megértést. Értsük meg õt és egymást, és viselik a fájdalmat és szégyent a szerelemben. Szerelem lesz legyõzni minden. Mi az élõ bizonyíték, és a mi szerelmünk lesz ismert, és szabadon. A világ semmit sem tud a szeretet. Mi, mint a családja és a rajongók tudják legigazibb Meaning of Love and áldottak vagyunk. Engedje meg, hogy áldás vissza hozzá tízszeresére ahogy megérdemli.
De most már megjelent a törvény, mert mi halt meg, hogy azt, és már nem fogságban, hogy a hatalom. Most már tudjuk szolgálni Istent, nem a régi módon engedelmeskedik a törvény betûjéhez, hanem az új életforma az a Lélek. Róma 7: 6
Kép
Szóval, hogyan kell összpontosítanunk energiát és támogatást? Engedje meg szavazni a szavazások rendelkezésre. Tegyük közzé a képeket, és az emlékei naponta a Social Media. Térjünk jó minõségû és szép élmények mi volt vele, és egymással. Küldjünk neki üzenetet a Remény, Szeretet, öröm, békesség és támogatás a világ minden tájáról. Kérjük, látogasson el a frissített támogatási KHJ oldal itt a blogon. Én már szerepel a legutóbbi közvélemény-kutatások és a Facebook Event oldalak United Global Support és az Egyesült Imák. Azok projekt videók lezárultak, és küldött neki. Az Event oldalak továbbra is erõs lesz, és arra ösztönözzük a rajongók, hogy továbbra kiküldetés õket a támogatási eszközöket, egész a katonai szolgálat és azon túl. Kérjük, gyakori a UBKBHenecia Facebook oldal is, ahol a jövõbeli projektek kerül be, és pozitív cikket és emlékek felteszik naponta aktív rajongók. Maradjunk tevékenységünk pozitív és tele van szeretettel. Ne lakjanak a gonosz ellenség. Õk Isten kezében, és õ lesz Just Vengeance. Kim Hyun Joong élete élõ bizonyítéka a szeretet. Engedje meg, továbbra is támogatja ezt, és lehetõvé teszik számára, hogy folytassa munkáját a szerelem ebben a világban. Õ vissza fog térni hozzánk egészséges, boldog és erõs. Minden, amire szüksége tõlünk a meleget a mi szívünk, és kezét. A szépség a mi szavak és történetek. A tudat, hogy õ tette különbséget ebben a fájdalmas WORLD annyi lelket, és ez mind megéri a harcot a folytatáshoz
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 14:56:44 10/10
(63647/120529)
Folytatás.
A ház a gonoszok elpusztulnak, de a sátorban a függõleges fog állni. Van úgy, hogy helyesnek látszik az ember, de a végén az a módja, hogy a halál. Nevetés közben is a szív szomorú és öröm a végén a gyászban. A hûtlen lesz, amit õ magatartása érdemel, és jó ember, amit õ tettei érdemel. Példabeszédek 14: 11-14
Miért? Mert Kim Hyun Joong maga könyörgött nekünk, hogy nem keresik õt ki vagy hibáztatni bármilyen hogy mi történt. Ez azért, mert még mindig szereti õt? Esetleg. Ha ezt teszi, nem a mi aggodalomra ad okot. Azonban sokkal valószínûbb, mert Kim Hyun Joong van ilyen szeretõ, megbocsátó és magánszemély. Azt akarja, hogy minimálisra csökkentsék a nyilvánosságot, és tartsa a megoldást a problémákra, hogy magát. Meg kell, hogy tartsák tiszteletben ezeket kívánságait, és maradjatok csendben, és még mindig várja, bízunk benne, hogy tegyenek meg mindent a legjobb a maga számára. Szeretjük õt, mint a család, de tény, hogy mi csak a rajongók, és nincs joga semmiféle beavatkozni a magánéletében. Csak azért, mert azt tették, így az állami és hatással volt ránk olyan mélyen nem változik ez a tény. Nem kényszeríthetjük a kezét, vagy döntéseket hozni neki. Meg kell állni vele, támogassa õt a szeretetünket, imák és üzenetek a hit és a bátorítást, de nem vagyunk átlépni a vonalat, és zavarja az õ privát üzleti életben. Mindezek fényében a tényeket, Én könyörög, aki már elterjedt ez a petíciót, vagy akár ennél is tovább ment, és valóban aláírta azt, hogy támogatásukat visszavonnák a saját Social Media azonnal visszahúzódik az aláírásukat a petíciót. Igen, van egy módja ennek. Ha terjedt, hogy a Facebook, a Twitter vagy a Instagram, törölheti a hozzászólásaidat. Ha újra tweetelt vagy megosztott tudod vegye vissza. Ha segítségre van szüksége ennek érdekében kövesse az alábbi képekre, hogy ezt követõen is a linket a megerõsítõ e-mailt change.org visszahúzódik az aláírást.

Kattintson ide a bemutató, hogyan húzza vissza a hozzászólásaidat a Twitter és a Facebook és a aláírásra change.org

Irtózom a gondolattól, hogy a fájdalom és a kín e tevékenységek okozna Hyun Joong. Õ lesz csalódott, és szégyellem magam. Kérjük, gondolja át, ha már támogatta ezt a petíciót. Kérjük, az õ kedvéért. Tudom, hogy ezt megtette, amit azt hitted, hogy rögtön a szeretetet szívetekben. Remélem és imádkozom, akkor vizsgálja felül, és rájönnek, hogy nem szeretné ennek a nyilvános felfordulás ismét. Nem kell tudni, hogy ki õ. Hadd Hyun Joong kezelni ezt a helyzetet, magán- és Bízzon benne, Please! Én könyörög aljáról a törés szíve. Ezt nem lehet átnyomni. Még a kérést meg fogja ölni. Kérjük, könyörgöm. Tudom, hogy ha úgy gondolja, rá, és emlékszem a saját nyilatkozata az elsõ botrány könyörög a rajongók, hogy hagyja békén, és a nyilatkozatot a szüleitõl ezúttal arra kéri a médiát, hogy hagyja õket kezelni a családi vállalkozás magán. Tiszteletben kell tartanunk, és megtiszteltetés, hogy. Ez frusztráló, mint a fene, mert azt akarjuk, hogy óvja és védje õt, ha a hallgatása miatt úgy tûnik, õ nem csinál magának. Az igazat megvallva, a csend nem a tétlenség. Ez a módja, hogy hagyta, hogy a káosz megnyugtat. Ez a petíció csak hozza vissza a fényt, és ilyen értelemben én nagyon gyanús ez. Ez a rajongó, aki írt, Tonia Emmem, én még soha nem hallottam, vagy találkozott vele. Lehet, hogy egy legitim ventilátor a jó szándék, de nem tudok segíteni, gondoltam, ha õ nem is létezik, és ez egy ellenséges tábor pózoló. Az oldal azt mondja: USA. Találkoztam a legtöbb amerikai rajongók online keresztül hivatalos fb oldalon. Vagyok fb barátok, több mint 950 rajongók a világ minden tájáról, és már több barátaival a Twitter, Instagram és az én tevékenységek más fanblogs és ez. Én még soha nem hallottam róla. Ha õ legális, én könyörgött neki, együtt mindenkit, hogy vegye le, és felbontsa vele petíciót. Nem tudok üzenetet neki change.org . Beszámolója magán. Egy másik gyanús dolog.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 14:55:37 10/10
(63646/120529)
Folytatás:

Szeretném hangsúlyozni, hogy mennyire hisznek Kim Hyun Joong rajongói és a gyengédség és a szeretet a szívükben. Azt hiszem, mindig is szerettem volna, mi a legjobb Kim Hyun Joong és minden erõfeszítésük és intézkedések érkeztek egy gyönyörû hely lelke mélyén fakadó mély szeretet és ragaszkodás neki. Ezt mondom, hogy hagyja, hogy a rajongók tudják, hogy megértsék a fájdalom és a csalódottság a rajongók már elnyomja a több hónapja óta nem került sor újabb hír, vagy az állásfoglalást a legújabb botrányt Ms. Choi állítólagos pregnancy.The tény, hogy õ már maradhat anonim, és kenetet Hyun Joong jó nevét és hírnevét a médián keresztül már dühítõ és igazságtalan. A rajongók nyugtalanok irányuló indítvány és az igazságos büntetés azok számára, akik elhatározta, hogy megsemmisíti õt. Megértem ezt a tehetetlenség érzése teljesen az csak várunk minden szót tõle, vagy híreket indítvány így mehet be a katonai szolgálat békésen és csendesen, ahogy kérte, az õ Gemini Tour. Majdnem olyan volt, mintha várta ezt a bombát, hogy menjen ki, és könyörgött a rajongók, hogy hadd kezelni csendben, és bemegy a 2 év szünetet a nyilvános szereplést, anélkül, hogy a felhajtás, vagy a ricsaj neki. És eddig a rajongók tudták tartani a frusztrációt, és az õ tiszteletére kívánságait ennek megfelelõen is végig a zavaros és hamis jelentéseket tesz ki a média és az egykori ügynökség Key East Entertainment.

Nos, van egy nagyon zavaró elõfordulása az elmúlt két napban, mint egy petíció, hogy tárják fel Ms. Choi által kiszállítás és a dél-koreai média felszínre a change.org . Ez a petíció már aláírták a sok rajongó azt gondolja, hogy lenne segíteni Kim Hyun Joong azáltal, hogy a jog Az "arc" az ellenség, aki okozott neki sok kárt. Mélyen elszomorított, és úgy érezte, egy borzalmas rettegés, amikor megláttam ezt az értesítést. Néhányan talán már láttam én tiltakozó én Social Media könyvelése, beleértve a Facebook, a Twitter és a Instagram. Halott vagyok ellene a petíciót. Miért? Talán azért, mert azt hiszem, a média és Ms. Choi kell megúszni a hazugságok Elmondták, és a kárt tettek nemcsak hogy Kim Hyun Joong és családja, de a rajongók milliói szerte a világon, akik el kellett viselnie a fájdalmat, amit a nyilvános tárgyalás, hanem a gyûlölködõ megjegyzéseket és gyalázkodást az anti rajongók, akik sújtja nekünk, még a mi privát Social Media számlák ghost kiküldetés negatív történetek, mintha mi, a legerõsebb támogatói Kim Hyun Joong hirtelen változó elménket és egyetértõk a gyûlöletbeszéd. Tettek meg mindent, hogy szégyen és lejáratni minket, és ez már szörnyen fájdalmas. Nem azt akarom, hogy csökkentse az érvényességét a felháborodás. Ne jogunk van a megtorlásra jogi eszközökkel? Esetleg. Nincs kérdéseket a kísérletek a rajongók, hogy bepereli a média és a magánszemélyek, akik már annyira laza és szabad azok gyûlölködõ megjegyzéseket. Azonban mi is joga van látni az arcát, és ismerik a kilétét Hyun Joong a vádló? A válaszom egy határozott és hajthatatlan NEM!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 14:54:42 10/10
(63645/120529)
Most értem haza, már itt várt a levél::

[Cikk] Kim Hyun Joong: egy finom vonal között Love and Loss
By angeljoong86 on április 19, 2015 04:46

Nem kétséges, Kim Hyun Joong a rajongók még mindig támogatja õt, és állhatatosak maradni az õ oldalán. Azonban, A szerelem vak és döntéseket lehet hozni, hogy több kárt okoznak, mint hasznot. Ne feledkezzünk meg a szív és kívánságait, a One We Love Ahogy továbbra is támogatásáról nélkül Crossing the Line és a betörõ magánéletét és a büszkeség.
Fan Art kr: AliceKHJ Köszönöm, édes Alice megosztották velünk minden nap!

Mint egy rajongó a Kim Hyun Joong, amit eddig tapasztaltam a szinten és mélységben szerelem, mint a semmi, amit valaha ismert. Én még soha nem volt egy szerelmi viszonyt folytat egy vadidegen, mint ez, és még soha nem tapasztalt a Beauty of Unity, mint én az õ Fan Family. Ez valóban egy csodálatos élmény, és én még küzdött, hogy dolgozzanak ki gondolataimat és érzéseimet az én blog üdvözölve a gondolatok társam rajongók megosztották hasonló tapasztalataik éreztem magam vagyok része a családi hasonló gondolkodású emberek, nem pedig a õrült ember voltam érintett lettem. Ahogy én is részt vettem több és több rajongó egy intimebb alapján az elmúlt néhány hónapban, hogy szép projektek szerelmes üzenetek neki, mint õ és a családja végig a nehézségeket, a hitemet a jó szívvel Kim Hyun Joong vonzza az õ oldalára vált nõtt a lényeg, hogy megingathatatlan.
Tudom, hogy a szurkolók is szép és gondoskodó szívvel, és minden intézkedéseiket az õ nevében jön egy helyen mély szeretetét és törõdését a jólét. Mint ilyen, én általában nagyon támogatták, amit projektek és intézkedések akarják venni, hogy korrigálja a súlyos igazságtalanság õ szenvedett a kezében a honfitársait és egy nõ, akit megbízott a bõszen szíve csak azért, hogy elárulta a legrosszabb lehetséges módon. Mivel a rajongók, akik követték õt egy jó hosszú ideig jól tudják, Kim Hyun Joong egy nagyon magánszemély és az õ személyes üzleti nyomán a nyilvános tárgyalás, mint azt bizonyára a lehetõ legrosszabb kínzás neki elviselni.

Az a tény, hogy õ is beszélt bátran a SK Media nem volt elég büntetés volt a téves megítélés, hogy bíztak ez a nõ, aki nyilvánvalóan nincs gátlásai. Õ is sokat foglalkozott a Social Media a világ minden tájáról a nem rajongók és a rajongók egyaránt. Én még azt is szentelt sok cikk ebben a blogban, hogy a botrány, és a gondolat, hogy Hyun Joong a megaláztatást, hogy a vita tárgya a közel egy éve most hozza átjárja a szívem. Szegény Angel, õ emberi és hibás és élni, mielõtt az egész világ felfedi azokat a hibákat. Annyi szeretetet mint már lezuhanyozott neki megbeszéléseink és üzenetek és projektek, meg kell még mindig úgy érzi, mint mélységes szégyen miután ítélték nyilvánosan az õ támogatói és ellenségei egyaránt. Nagyon kijózanító arra gondolni, hogy nehéz lehet neki, hogy kell élni az életét így, mert õ úgy döntött, hogy lesz egy híresség, közéleti. Ez Õszintén remélem, és imádkozom, hogy õ tudja a szívében a szeretetet és a szépséget õ is átterjedt az õ 10 éve a szakmában van sokkal értékesebb, és én kérlek, hogy el tudja dönteni a szíve, hogy az áldozatot tette fel, és beleértve ezúttal a botrány és szégyen volt is megéri. Az a szándékom, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tudja és érti ezt. Én dolgozom ki az adatokat egy különleges projekt, amely átfogja a 2 éves õ a MS, hogy emlékeztesse õt minden hónap életét õ nem csak érintették, és felderült, de teljesen megváltozott a jobb. Én nyilvánosságra a részleteket, hogy egy-két hónap. Rengeteg idõt és nagyon remélem, minden, akik érdeklõdnek a résztvevõ képes lesz erre. Adok neked csak egy teaser, de most remélem, hogy megvannak az eszközei, hogy segítsen rajongók mondani Kim Hyun Joong inspiráló történeteket, hogyan inspirálta õket, hogy megváltoztassák az életüket, annál jobb.
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 ápr. 20. - 14:32:46 10/10
(63644/120529)
Én most, ezt már nem is értem.Lazerkim,írása alapján, veszélyben vannak azok, akik Kim Hyung Joon mellett kitartanak?? Legyen így! A veszély így is együtt jár az életünkkel! Azt szeretném ha KHJ tudná,hogy mennyien szeretik!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 14:23:56 10/10
(63643/120529)
Én ott már nem találtam. Mikor elõször láttam én is ott láttam. Azt írtam provokatív.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 14:20:53 10/10
(63642/120529)
Dream High-ban ismertem meg. Elég csúnyácska, de nagyon tehetséges. Raint Õ fedezte fel és amerikában együtt dolgoztak, léptek fel. A cikkben írják, hogy még többeknek egyengette a karrierjét.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 14:07:29 10/10
(63641/120529)
Itt minden le van írva részletesen. Õ YIP :Név: 박진영 / Park Jin Young
Ismert még mint: J.Y.Park, JYP
Becenév: The Asian Soul
Foglalkozás: Énekes, Zenei producer, színész, modell
Szül.Dátum: 1972-Jan-13
Születési hely: Szöul, Dél-Korea
Magassága: 182cm
Súlya: 78kg
Vércsoportja: AB
Ügynöksége: JYP Entertainment

Park Jin Young (hangul: 박진영, Hanja: 朴 轸 泳, született 1972. Január 13.-án), más néven JY Park vagy a JYP, énekes, dalszerzõ, táncos, színész, zenei producer és az alapítója és vezérigazgatója JYP Entertainment-nek. Legjobban ismert a dalairól, többek között a “Don’t Leave Me”, “Elevator”, “She Was Pretty”, “Honey”, “Kiss”, “Your House”.

A BaeMyung középiskolában érettségizett, és diplomáját a Yonsei Egyetemen szerezte geológia szakon.
1992-ben debütált, mint Park Jin Young and the New Generation,de ez a csoport sajnos nem lett sikeres.
1994-ben mint szólóénekes kezdte újra, a "Blue city" címû albumával, amelyrõl a "Don’t leave me" címû száma nagy siker lett. Ezek után hét albuma jelent meg.
Elsõ albumát követte a második albuma, a "Tantara" 1995-ben.
Harmadik albuma a "Summer jingle bell" 1997-ben jött ki, és a "She was pretty" címû száma nagy sláger lett.
Negyedik albuma 1998-ban jelent meg "Even after 10 years" néven melyrõl a legjobb dal a "Honey" lett, hetedik albuma pedig 2007-ben jelent meg, melynek címe a Back to stage lett, és ennek vezetõ dala a "Kiss" lett.
Mindeközben, míg megtartotta státuszát, mint sikeres mûvész, írt és kiadott 31 dalt, és 25 albumot különbözõ koreai csapatoknak és énekesnek, többek között Rain-nek és a Wonder Girls-nek.
Õ volt az elsõ Ázsiai producer, akinek sikerült betörnie Amerikába is, és olyan hírességeknek adott ki zenét, mint Will Smith, Mase és Cassie.
2008-ban összefogott Jacki Chan-nel, létrehozva az „I love Asia” projektet, hogy segítsék a kínai földrengés áldozatait, s mivel Park nagyon jól beszél angolul, amerikában sok helyen õ kampányolt a jó cél érdekében.
Szintúgy õ volt az elsõ koreai dalszövegíró, akinek sikerült bejutnia a Billboard Hot 100 listájára 2009 októberében, a Rainstone-nal közösen. Ez a szám a Wonder Girls „Nobody” címû száma volt.
2009 December 3.-án megjelent "No one, no more" címû száma, amelyet következõ év április 22.-én követett egy duettje, Ga In-nal a "Someone else".
Ezután két évig nem jelentet meg egy száma sem, de 2012-ben visszatért, a "You’re the one" címû számával.
Kipróbálta magát színészként is, 2011-ben a Dream High c. sorozatban, amiért jelölték, mint az év új színésze a Baek Sang Arts Awards-on, és szerepelt a sorozat második évadjában is.
Ebben az évben egy filmben is szerepelt, a Five million dollar man-ben, Jo Sung Ha-val és Min Hyo Rin-nel.

Magánélet

1999-ben elvette Seo Yoon Jeong színésznõt, de 2009-ben a pár azt nyilatkozta, hogy el akarnak válni 10 év után. Park a honlapján közétette nyilatkozatát, miszerint bár 16 évig együtt voltak, de mindketten megváltoztak ez idõ alatt, így külön utakon folytatják életüket.
2013 Október 10.-én elvette barátnõjét, aki 9 évvel fiatalabb, és mivel a lány nem híresség, így kis esküvõt tartottak.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/park-jin-young-ii/eletrajz/#ixzz3Xqn3LaRS
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 14:03:09 10/10
(63640/120529)
No visszajöttem és visszaolvastam. Azért egy kicsit már lehet érezni, hogy Lazer Kim is kezd elbizonytalanodni. Tartja magát, de nem tudja mire vélni a nagy csendet.((((( Szépen rátapint a lényegre a kérdéseivel, de mint mindannyian csak a híreket várjuk. Többi csak találgatás lenne.
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 ápr. 20. - 11:49:50 10/10
(63639/120529)
Szívesen,ma szabadnapos vagyok így a házi meló mellett nyomom, ahogy tudom.Viszont néha olyan sokáig nem enged a gép. Nem értem miért? Ilyenkor a táblán nyomom,de hát azon nem olyan tempós!
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 11:10:39 10/10
(63638/120529)
Köszi Zsuzsa, hogy szóltál.
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 11:07:44 10/10
(63637/120529)
Természetesen nem jól tettem fel. Mondták már kiskoromban is hogy ne piszkáljak olyanhoz amihez nem értek.
lemaradt az elejérõl
http//:
Most mennem is kell. Késõbb még benézek.
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 ápr. 20. - 11:05:47 10/10
(63636/120529)
Már megy a szavazás, köztük Park Yoochun !
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:56:13 10/10
(63635/120529)
Kösz a LaserKim cikkeket, már próbáltam kisilabizálni.
De az Angeljoong oldalát láttad? oda is írt LaserKim megjegyzést a petícióval kapcsolatban.
angeljoong.weebly.com/how-to-remove-posts-on-sm-and-changeorg.html
Nem tudom, hogy így rákattintásra bejön-e?
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:45:57 10/10
(63634/120529)
Drága Morzsa! Ezekkel a kis aranyosokkal mi legyen? Olyan aranyosan úszkálnak ott, õk a hab a kávén.
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:41:30 10/10
(63633/120529)
Szép napot , valóban bocsi, hogy így jön ki a lépés, hogy nem találkozunk.Tegnap olvastam mindent amit feltettetek. Csak olyan nagy volt az információ áramlás, hogy mire egyre válaszoltam ti hármat írtatok.
---
Megnéztem azokat a "bakis" jeleneteket, közben a lányomnak és unokámnak is feltettem üzenetbe, hogy õk is lássák. Kórusban nevettünk.
---
JYP Entertainment lemezkiadó ezt kérdezted Évától, ennek vezetõje Park Jin Young. Nagyszerû táncos (Dream High ban láttuk).
Õ volt Rain Jung Ji Hoon tánc mestere. Ezt már a leányomtól hallottam tegnap. Azért lettem hirtelen ilyen okos.
----
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:29:06 10/10 Előzmény szilvia333
(63632/120529)
Köszi Szilvike, már tegnap láttam, csak már nem volt idõm reagálni. Jóképû fiú.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:36:05 10/10
(63631/120529)
folytatás
Mérgezésrõl LOYALTY

Az én korábbi cikkek írtam, hogy Hyun Joong ellenzõi fog tenni mindent annak érdekében, hogy tedd le. Úgy vélik, Kim Hyun Joong, mint egy nagy veszélyt számukra is õ az õ MS. Mint már mondtam, ha nem tudják, hogy õt le, akkor hozza le az emberek, akik támogatják õt, õ hûséges rajongók, és vigyázz, mert már történik.

Mi ezt a kihívást, hogy az õ hûséges rajongók, és meg kell tartani a szellem ép!

Ez a csend ijesztõ, és nem fogok úgy tenni, mintha én nem látom. Csak meg kell erõsnek és tartani, hogy együtt vagyunk. Hiszem, hogy a rajongók tábora van beszivárgott, már csak azt kell továbbra is éberen mivel sok suttogások vannak terjedtek. Csak össze kell tartanunk, mert tudom, hogy megpróbálják megtörni minket egymástól, csak kapaszkodj, és hagyd, hogy nem!

Nem tudom, ha hallgatott a jó, ami szerintem nem !! LOL Csak tartózkodjanak hallgat suttogások és pletykák amely lassan megmérgezi a rajongók tábora. Tudom, hogy éhesek frissítéseket, de már csak azt kell elviselni egymást, és hagyja, hogy a méreg helyett! LOL!

TEST OF SILENCE

Mi lehet eltérõ véleménye és a közvélemény, azt állítják, hogy miért, de én nem ezt személyesen. Azt hiszem, a Pioneer olvasók már ismert engem is így folyamatosan jön vissza, egymással, például a bizalom már beépített alapítása ezen az oldalon.

Az újak, üdvözlöm az összes fedélzetén Alien Family, kérjük ne sehova, mint mi tanulhatunk egymástól, és azt hiszem fogunk tenni ennek még Hyun Joong az õ MS, nem ígér mégis. Az élet tele van meglepetésekkel!

Lehet én csak megemlíteni a szurkolók, akiket Kim Hyun Joong nyert rémálom igazán meglepõ! Õ gyûlölõk mondták, hogy elvesztette a rajongók! Éppen ellenkezõleg õ is szerzett több! Tehát ne legyen meglepetés, hogy miért is egyre némán zaklatni !! LOL

És ez tény alapján az én WordPress rekordot, mivel augusztus 2014 és jelenleg február-márciusban a skála folyamatosan egyre magas! Ez a hatalom Kim Hyun Joong, hogy nem számít, hogyan vezetik a kincs doboz, még mindig ragyog! LOL! Köszönöm mindenkinek, hogy tartózkodik!

Én továbbra is keresik az igazságosság, amíg ez a rémálomnak vége. Bocsánatkérést, ha nem tudtam írni valamit szórakoztató, mint még! Azt hiszem, hogy túl sok azoknak az évek során, így most mi tedd a vizsgálati csend !! LOL! Mi is csak kell nevetni ki !! És, hogy az én záró beszéde ...

A végsõ mércéje a férfi nem ott állni a pillanatban kényelmet nyújt .... de hol áll idején kihívás és vitát! (Martin Luther King Jr)

"Hyun Joong, hallasz, hogy? Tarts ki és marad MAGABIZTOS!"

LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:35:10 10/10
(63630/120529)
folytatás
FUTURE ÁLDOZAT

Nézze meg, hogyan agyatlan Choi van? Nem tudva a saját gyermekét, ha õ is érinthet is. Vagy talán mégsem, hiszen õ csak elpusztítása után Hyun Joong! De ez az, amit Choi hozott az életébe, hogy esetleg bejelölni, hogy örökre, ha ez a botrány nem lehet nyilvánosan törlõdik.

A jövõben, az ártatlan gyermek vagy bármilyen jövendõ gyerek a végén, hogy az áldozat ez a botrány creatred által azt a nõt! Nagyon remélem, hogy ez az úgynevezett terhességi lenne tisztázni, mert van egy nagyobb befolyásolná az õ jövõje, ha ezt a kérdést majd csak hagyni feledésbe nem oldják meg azt. És ez az, amiért én nem akarom elfelejteni minden részletet.

Gondolataim is messze a jövõben, de semmi abból, amit már említettem, ez lehetetlen. A befolyásolná ami egy ártatlan embert, mint egy áldozat és egy esetleges gyermeke össze lehet téveszteni a jövõ társadalmának. Milyen kegyetlen ez a Choi hozta egy ártatlan embert!

Ezzel csak azt akarom, hogy mutassa meg, hogyan károsítja Choi tette, hogy Hyun Joong nem is beszélve a karrierje, de még a saját méltóságát, mint egy férfi a jövõben. Hogy remélem, hogy képesek leszünk, hogy segítsen neki visszaszerezni azt, amit elveszített a legtöbb kifejezetten abban, hogy a jövõben családos ember. A legtöbb itt olyan szülõk, így biztos vagyok benne, hogy megérted, mit beszélek.

ACCEPTANCE

Ez a zsémbes csendet hozott sok suttogások és alaptalan pletykák egyszerûen azért, mert a rajongók éhségét frissítések! És így vannak olyan rajongók, akik alapvetõen alkotó történeteket Hyun Joong és Choi, hogy spekulációk folyik, mint a folyó, ezért hadd feküdt a kártyákat itt.

Nyújtására a vita kedvéért, Hyun Joong köt ki Choi a pozitív terhességi amirõl tudjuk, hogy egy teljes katasztrófa! Most már nincs más választása, mint elfogadni nem számít, mennyire utálja azt! Van, hogy támogassa bármilyen Hyun Joong maga dönti el. A remény sosem fogom kapni hallani a magánéletérõl hogy húzza a közönség újra.

De ha ez az úgynevezett terhességi kiderül, hogy negatív, amit soha nem kétséges, biztos vagyok benne, remélem valamit tenni kell itt. Nem kell bosszúálló NO egyáltalán nem! Azt lehet mondani, amit csak akarunk, de nem a fizikai bántalmazás rá, mert mi rajongók csak nézõk. Hagytuk, hogy az igazságosság és a karma, hogy ezeket a lépéseket. Én csak abban a reményben, a helyes lépés a KHJ táborban kell hozni, és hagyja, hogy az igazságosság hozza roll.

Még mindig marad álláspontomat, soha nem hiszem Choi terhes ahogy már mondtam, ha valaha õ Ekkor már kellett volna a médiában. De hol van? Hidding valahol vele együtt LIES ?? Nem kétlem!

Saját motívum akarja tudni, hogy személyazonosságát még csak a nevét, hogy minden esetben, hogy Hyun Joong lehet találni a nõt, akit végül feleségül, vagy bármilyen nõt, akit lehet, az, én nem akarom ezt a nõt kell címkével a nyilvánosság mint Choi, ez csak akkor, semmi több.

Jövõ reménysége

Ha az emberek a SK könnyen hisznek szemetet hírek, ezek nem könnyen elfelejteni a botrány. History tudja mondani azt hiszem, hogy még azok a hírességek, akik nem követtek el, amit azzal vádolták õket, marad tétlen a lime fény SK. Kim Hyun Joong az õ nagyszerû elveszett és nem az õ

Azt hiszem, meg tudjuk oldani a karrierjét, hogy visszaszerezze a jövõben, hogy a rajongók sokat tehetnek. Ez csak egy kérdés, a gazdasági elvet kereslet és a kínálat. Vagyis ha van igény, ezért ott kell lennie a kínálat. Mi kell arról, hogy óriási az igény, hogy a termelõk a kínálat, hogy a kereslet révén Kim Hyun Joong, hogy újra a színpadon. Meggyõzõdésem, vissza fog térni, még erõsebb, mint valaha, miután MS.

Mi aggaszt engem a legjobban az életét, mint egy emberi lény, és az õ méltóságának a jövõben, hogy lehet még fájdalmasabb, hogy Hyun Joong rosszul bánt a saját hazájában. Lehet, hogy magányos legyen távol a alulról, de semmi sokkal jobb, mint az, hogy egy olyan helyen, ahol õ szeretett, nourtured és respectred. Elhagyta valamit Japánban és jön vissza érte!

Nagyon remélem, hogy Hyun Joong lesz megtalálni a megfelelõ nõt, õ maga, akit lehet szeretni bizalom és rávenni, hogy büszke. Bárki, aki Hyun Joong helyzete olyan, a fájdalom, de ezek csak átmeneti set hátukon. Van egy két évvel MS elõtte és ott meggyógyul, és lesz újra együtt erõsebb, mint valaha, mi vár rá!