ruca60 2016 dec. 13. - 19:26:47
(105429/120549)
Igen, nyitható. Elég hosszú riport, majd elolvasom.
Miért is ne térne vissza?! Ez hülyeség!!!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 dec. 13. - 19:24:23 10/10
(105428/120549)
Remélem már kifelé tartassz belõle! Borzasztó ilyen hosszan szenvedni.
ruca60 2016 dec. 13. - 19:23:57
(105427/120549)
Az a köhögés!:((( Biztosan nagyon rossz!!!
A férjem köhög állandóan, most a Fluimucil elmulasztotta. Hihetetlen, Máskor 1 hónapig szedi az ACC-t, meg se kottyant neki.
Esetleg megpróbálhatod... De, senkit nem akarok sem befolyásolni, sem rossz irányba terelni.
Egyébként pedig sajnos, egy kicsit megvisel ez a karácsony, mert nem tudok már mászkálni, és a neten próbálok legalább tájékozódni.
Ez nem könnyû, fõleg nem hatékony. Így most holnap elindulunk a városba...
10/10
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:23:01 10/10
(105426/120549)
Jó éjt nektek.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 dec. 13. - 19:21:09 10/10
(105425/120549)
Nem rossz. Nem írnak semmit, hogy mi lett a WGM beli párjával? Összejöttek az életben is, mert ott nagyon passzoltak. Csak akkor nem lehetett köztük a mûsor ideje alatt semmi magánban. De azóta semmit nem hallottam. Kíváncsi lennék rájuk.
10/10
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:20:38 10/10
(105424/120549)
Annals : Tudnál mesélni a nehézségek és élvezetek pályafutása során? Azt is, mi arra ösztönzi, hogy tovább?

Kim: Mindig vannak nehézségek, de mint most, az a múltban sokkal nagyobbak voltak. Most én inkább boldog, így igyekszem hálás. Mindenkinek van nehéz pillanatok az életben, függetlenül attól, hogy mit csinálnak, és milyen életet élnek. Valaki szeret és nem szeret, jó és rossz, és boldog és kemény pillanatokat. Lehetetlen egy, hogy csak a kedvezõ alkalommal. Akarta, hogy lenne a kapzsiság. Bár elégedett vagyok az életem, hogy egy híresség saját csapások. Mégis hálás vagyok, és örülök, hogy én továbbra is a munkámat most. Saját energia érkezik a rajongók és azok, akik teljes egészében kitölti a koncertterem, amikor színpadon vagyok. Úgy érzem, hogy soha nem kap kimerült, amikor látom õket.

. Annals : Van egy csomó ember, akik csodálják, mert a kiemelkedõ kihívások és erõfeszítések. Van bármilyen üzenetet az olvasók tekintetében a téma a "kihívás"?

Kim: Hogy mondhattam valamit kihívás a diákok, akik olyan okos? (Smiles és úgy) Mint valaki, aki több tapasztalattal a társadalomban, azt akarom mondani, hogy nem kell félni a kudarcok és hogy csak menjen érte. Sokan állnak a keresztezõdésen álom és valóság. Mindig elmondom, hogy az emberek mit akarnak, mert "fiatal". Vannak dolgok, amit meg kell tennie, ha megöregszenek, így kell csinálni, amit szeretne, ha még fiatal. Miközben dolgozik valami tetszik, talán még lesz a jövõben munkát. Ki tudja? Dolgozik valamit, ami tetszik, nem csak, hogy boldoggá, hanem rendkívül hatékony is. Ez rendben van, hogy tesztelje a lehetõséget, amennyit csak akar, legalábbis amíg be 30 éves (nevet). Nem fogja megbánni, hogy a jövõben. Challenge magát a határt, és nem adja fel.

<저작권자 © A Yon
10/10
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:19:44 10/10
(105423/120549)
Annals : Mivel a debütál a musical színész 2010-ben, akkor már összegyûjtött több mint 500.000 közönség egészen mostanáig. Van-e olyan konkrét oka annak, hogy úgy döntött, hogy végre musicalekben, és továbbra is ezt tette a hét év?

Kim: Eleinte volt egy homályos gondolat akarnak fellépni egy zenei egyszer. Véletlenül, én öntött Mozart a zenei Mozart 2010-ben, és így kezdõdött a karrierem, mint egy musical színész. Ezt követõen, annyira boldog voltam, hogy a színpadon. Én mélyen megindította, és hálás a tény, hogy én is énekelni a színpadon újra. Állva zenei szakaszában kaptam egy másfajta izgalom teljesítsék a zenei elõadások. Elkezdtem beleszeret nemcsak a zenés színpad, hanem a zenei is. Természetesen fejlesztettem egy mély érdeklõdést zenei zene, amitõl hallgatni zeneszámokat, mint bármely más típusú zenét. Most, hogy egy musical színész is a második feladat. Nem lenne túlzás azt mondani, hogy én jobban összpontosít, hogy egy musical színész, mint hogy egy énekes.

. Annals : Meg tudná mondani nekünk, hogyan karrierjét, mint a musical színész befolyásolja a zenét? Van-e összefüggés a musicalek és dalok?

Kim: Ez attól függ, de igen, én album számok érint én musicaleket. Az utolsó címadó "tarantallegra" volt egy dal, amit írtam az érzelmeket éreztem teljesítése közben a halál, más néven Tod (Kim karaktere Elizabeth ). Így, ahogy hallgatni a timpani és vonós hangszerek a pályán, akkor rájönnek, hogy ezek az eszközök a legnagyobb valószínûséggel az is, hogy használják musicaleket. Igen, valóban az én zenei és a zene kapcsolatát. Az én XIGNATURE albuma, a "Tonight", "... te" és "XITIZEN" közé zenei környezetben.

.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:18:52 10/10
(105422/120549)
Annals : Sok musical, amelyben végre. Között a karakterek jártak eddig, amely az egyik, hogy fellebbez a legjobban?

Kim: Minden karakter különleges számomra, ami megnehezíti, hogy válasszon ki egyet. Mozart az én debütáló zenés, ami nekem egy hatalmas értelme. Kim Jun-Hyung ( Tears menny ) az I karaktert járt el életem elsõ eredeti musical. Tod ( Elizabeth ) adta az elsõ hatalmas díjat, a férfi színész díjat. Yoon Ji-uk ( december ) segített tiszta a sérelme, hogy én is csak a munka dal alapú musicalek, mert volt, hogy végre hosszú sorokat, mint egy játék. Dracula ( Drakula ) volt az egyetlen, amelyre kaptam a legkedvezõbb a közvélemény észrevételeinek. L ( Halál Note ) talán a legismertebb karakter végeztem, mert egy csomó ember, még azok is, akik nem voltak a rajongók, eljött. Különösen tetszett, hogy sok férfi közönség, mint máskor. Dorian Gray befejezte a közelmúltban; Nagyon tetszett a karakter Dorian Gray is.
Azt nem lehet mondani, hogy az egyik a másik felett. Azonban, ha azt kell választani egyet, szeretném választani Mozart, mivel én debütált ezzel a képességgel. Mindazonáltal szerelmem felé hét karakter egyenlõ.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:18:15 10/10
(105421/120549)
Annals : Nemrég fejezte be a zenei Dorian Gray . Aki egy tisztán hazai eredeti musical volt méltó kihívás. Volt-e olyan különleges oka ennek a kihívásnak?

Kim: végre hét musical, és ez nem túlzás azt mondani, hogy több mint a fele az eredeti is. Ez azért van, mert bár néhány engedéllyel musicalek voltak módosították, miközben az importált Korea. Csináltam én debütál a musical színész szerint Mozart , amely biztosította számomra a lehetõséget, hogy felfedje magam a világnak ismét. Jártam több zenei díjat, és hálás volt, hogy nem tudtam énekelni.

Abban az idõben, én nem tudom, hogyan befolyásolhatja a zenei pályát. Azonban, ahogy telt az idõ, rájöttem, hogy én is nagyban hozzájárul e területen végzõ eredeti musicaleket. Mivel az emberek jöttek nézni a teljesítményét, azt támogatta, hogy ezek musical azáltal, hogy a területen több széles körben ismert. Ezért úgy döntöttem, hogy kihívást magam kezdve Tears of Heaven , bár nehéz volt egy újonc, hogy végre eredeti musicaleket. Ígéretet tettem, ami az volt, hogy én végre 50% munkáim eredeti musicaleket. Sajnáltam, hogy ezt mondom, az elsõ (mosolyog), de találtam magam keményen dolgozik, mint én továbbra is kap sok-sok szeretettel a közönség.
Kerestem sokat teljesítõ eredeti musicaleket.
Engedéllyel rendelkezõ musical saját kereteket, kénytelen vagyok követni. Így van egy határ, hogy mennyit tudok egyedivé a karaktert játszom. Azonban nincsenek ilyen korlátozások eredeti musical-én szabad csinálni, amit akarok. Ezen felül, ha ezek eredeti musical késõbb lesz engedélyezett, akkor azt az alapja, amely minden további szereplõk kellene követni. Az ötlet tesz engem izgatott.
10/10
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:17:28 10/10
(105420/120549)
Ez egy riport fordítása googléval..

Annals : Mi inspirált, hogy egy énekes? Mikortól álmodtál, hogy egy énekes?

Kim: Amikor fiatal voltam, azt akarta, hogy egy futballista. A barátaim tetszett énekesek és csoportok, mint Seo Tae-ji, szilárd, és Deux, amit nem nagyon érdekelt. Azonban, meleg, egy másik híres koreai idol csoport debütált néhány évvel késõbb, azt hittem, hogy mivel a énekes vonzó lenne. Úgy döntött, hogy lesz egy énekes, és megállt fociznak. HOT felkeltette az érdeklõdésemet a szórakoztató iparban. Miután megtaláltam a szenvedélyem ének és tánc, volt egy meghallgatásra, mikor volt az 1. fokozatú középiskolás, és belépett egy szórakoztató ügynökség.

.Annals : Ebben az évben, akkor két albumot: ... te és XIGNATURE . Tudnál mesélni a filozófia felé zenét?

Kim: A korábbi napok, az állami szerette egyéniség. Sok énekes volt saját stílusát, és tették megaslágereket amikor a stílus megfelelt nekik. Ezért énekesek voltak nyitottabbak kihívást magukat a különbözõ mûfajok, termelõ változatos dalok ebben a folyamatban. Manapság azonban, a zene inkább a bizonyos tendenciák, amelyek a hasonló zeneszámokat. Például a jelenlegi trend hip-hop. Tavasszal és õsszel, balladák egy nagy sikert aratott. Más szóval, sok énekes inkább követik a trendeket helyett inkább a saját egyedi stílusát, ami szerintem sajnálatos.
Úgy érzem, óvatos, hogy ezt mondom, de tartom magam, álló hidat egyéniség és megfelelõség. Vannak énekesek, akik nem zavarja tesztelés egyéniségüket, de énekes én generációm nyitottak voltak kísérletezik mindkét oldalon. Ez elég nehéz, de bizonyos értelemben ez vicces. Néha az az érzésem, az kétséges, de én is érzem szerencsés, hogy mindkét oldalon. Tulajdonképpen a múltban, én rendelt nagy jelentõséget az aláírásomat és egyéniség, ugyanakkor kommunikál az áramlás a mai idõszakban. Összességében azt hiszem, hogy egy énekes, aki tapasztalt mindkét oldalon lehet gazdag sokfélesége a zene.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:16:22 10/10
(105419/120549)
https://jyj3.net/2016/12/13/interview-161208-the-yonsei-annals-peopleyonseian-youth-that-never-returns-kim-junsu/

Ez a cikk az, de nem tudom megnyitható-e, mert a levelek között volt..ha nem, akkor megpróbálom megkeresni máshol.
Gondoltam Ágival lefordíttatom, mert megjelenik románul is, csak nagyon hosszú, igaz elég lenne a lényeg..
Mi az h soha nem tér vissza????? Ez miatt....

161208 A Yonsei Annals - Emberek / Yonseian: Ifjúsági hogy soha nem tér vissza - Kim Junsu

December 13, 2016·
Ifjúsági hogy soha nem tér vissza

Hajrá, mert te elég fiatal
"Tíz évvel hosszabb, mint gondolnád. Meg kell próbálni mindent, mielõtt bekapcsolja 30! "Kim Jun-su mondta mosolyogva. Mint globálisan népszerû énekes és színész, Kim kiadta albumokkal, mint ... te és XIGNATURE tartott a koncert, és végre musicalt beleértve Drakula és Dorian Gray idén. A kemény munka és alapos elkötelezettség mesterségét vezetett hatalmas siker mind a saját albumot és musical. A Yonsei Annals kezdõdött az interjú gratulált neki, hogy megnyerte a népszerûség díjat a karakter Dorian Gray Yegreen Musical Awards. Bár õ egy szupersztár, az õ hozzáállása az interjú során volt õszinte, és a választ is erõteljes üzenetet teljes értelmét. Az interjú három szempontra összpontosított: a zene, a musical és Kim magát.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 dec. 13. - 19:16:10 10/10
(105418/120549)
Nézem a repülõket. 2 részt láttam eddig. Le vagyok döbbenve.
Spoiler
Ez náluk a családi élet? Az a nõimitátor csaj az Anninak az anyja, na attól nem térek magamhoz. Kiderül majd, hogy miért irtózott a lányától? Nagy nehezen tudtam csak felfogni, hogy õ volt aki szülte. Na inkább inkubátor, mint egy ilyen anya. Egyenlõre úgy látom, hogy örül, hogy megszabadult a kislánytól. Elõször azt hittem, hogy mostoha. Az apja viselkedik egyedül szülõként a többiek egyszerûen kiábrándítóak. A stewardes és pilóta házaspárnak minek kellett egyáltalán a gyerek? Se idejük se kedvük nincs se a gyerekhez, de egymáshoz sem. Mellesleg ilyen életforma mellett azon csodálkozom, hogy hogy is hozhatták össze azt a gyereket. Futtában, de szó szerint.))))
Spoiler vége
ruca60 2016 dec. 13. - 19:13:15
(105417/120549)
Már tervezik a jövõ évi drámákat.
A "The King Loves" szereplõi lesznek
IM-SIWAN, YOONA, HONG JONG HYUN, PARK HWAN HEE
10/10
offtopic
Jyj3 2016 dec. 13. - 19:11:00 10/10
(105416/120549)
Így van, lesz per, és ki tudja még hány.
Én lefordítottam tegnap a cikket magamnak, én sem értettem az augusztust, kérdeztem is, vajon mit fordít annak a google.
Csak az elsõ mondat esett kicsit rosszul, de ez nem a te hibád, hanem az én nyavalyám, ami már érzékennyé tesz, hisz majd 1 hónapja beszéd helyett csak köhögni tudok((

De majd most már jobb lesz biztos)))
Ma is van egy cikk, nem is mertem feltenni, mert sztem a google tett oda egy nem-et, ahova talán nem kellett volna.::

2 nap múlva szülinapja...
ruca60 2016 dec. 13. - 19:10:37
(105415/120549)
Ma csak pár képet tudtam hozni.
Song Jae Rim egy újság címlapjára került:)
ruca60 2016 dec. 13. - 19:06:26
(105414/120549)
Nem csodálom, hogy példakép lett Junsu:)))
ruca60 2016 dec. 13. - 19:04:04
(105413/120549)
Szia! Lesz mit olvasni.:)
ruca60 2016 dec. 13. - 19:02:28
(105412/120549)
Ugye, nem tud pihenni!:)
ruca60 2016 dec. 13. - 18:47:14
(105411/120549)
Szia! Ez akkor nem a te hibád, hanem, aki küldte, mert rossz forrást adott meg.
De elég furcsa fordítás volt, azt az 'ettem', és az augusztusi dátumot is félre fordította a google. Nem a következõ évben, hanem a múlt évben, aug.-ban hozott ítéletrõl van szó.
Végül, megint azt a linket kaptuk meg, amit tegnap is. Ez ugyanaz, és nem annak a forrása, amit feltettél.
Nem szoktam utánanézni, de mivel nem értettem, ezért gondoltam, lefordíttatom a google-val a cikket. Így sikerült.
Nem akartalak kritizálni, mint írtam, ez inkább észrevétel volt, hogy vigyázzunk, mit kapunk.
A lényeget megértettük, újra per lesz, mert a nõ nem nyugszik bele az ítéletbe.
10/10
Éva Vidéki 2016 dec. 13. - 16:45:51 10/10
(105410/120549)
Hát Junsu nagyon nagy név lett musicalekben is. Róla aztán nyugodtam veheti a példát, nem válik hátrányára.