10/10
döncimama 2013 okt. 17. - 14:07:12 10/10
(12622/120522)
Engem ez érdekel a legjobban a 3 közül, persze, hogy melyik lesz jó, az majd kiderül. De már a címe is jó: Secret (Love). Nem tudom, hogy a Love ott van-e.
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 14:04:53 10/10
(12621/120522)
Rendezõ Baek Sang-Hoon (백상훈) , Lee Eung-bok (이응복)
Forgatókönyvíró: Choi Ho-Cheol (최호철)
 Dráma
KBS | Sugárzási idõpontok: 2013/09/25 ~ Most szellõztetés
Szerda, csütörtök 22:00
Synopsis
Egy nõ, aki börtönbe megy a barátja, aki a hit okoz gázolás baleset, de lesz elárulta a végén.
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 14:03:26 10/10
(12620/120522)
Medical Top Team (Drama, 2013)
메디컬탑팀
Directed by : Kim Do-hoon (김도훈)
Screenplay by : Yoon Kyeong-ah (윤경아)
Cast kwon Sang-woo (권상우), Jeong Ryeo-won (정려원), Joo Ji-hoon (주지훈), Oh Yeon-seo (오연
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 14:01:07 10/10
(12619/120522)
"Az örökösök" enyhén emelkedett.

Szerint a Nielsen Korea, a harmadik epizód a SBS dráma "örökösei" szavazat 10,6%.

Ez 0,1%-kal magasabb, mint az elõzõ rekord, és jött a második. Ez nem rebound a második héten a mûsorszórás, de csak kismértékben emelkedett százalékban.

"Az örökösök" mutatott Cha Eun-sang ( Park Sin-Hye ) figyelmen kívül hagyva Kim Tan ( Lee Min-ho ) szerelmi vallomás. Úgy tett, mintha lefordítani egy filmet vele, és megkérdezte, hogy tetszett neki, és õ így válaszolt: "Lehet, hogy nem, akkor részt".

MBC dráma " Medical Top Team "helyezett 7,2% volt, ami 0,2%-os növekedést és a KBS 2TV "Secrets" szavazat 15,1% volt, ami 0,5%-kal magasabb.
10/10
döncimama 2013 okt. 17. - 14:00:07 10/10
(12618/120522)
Szerintem már a SIU óta, vagy talán elõtte is. Még az esküvõjén is ott volt.
Jó fej ez a Yusin is. Olyanok itt mint két kamasz!
10/10
döncimama 2013 okt. 17. - 13:57:46 10/10
(12617/120522)
Joowon “I Did Not Know that Good Doctor Would Become a Big Success”

Good Doctor has average ratings 17.4 % (based on Nielsen Korea). “Good Doctor” always had the best ratings. For all 20 episodes, it’s always had 1st ratings on the time slot and get many love from many people. But, lead actors Joowon as Park Shion didn’t know at first that it would be hit big success.
Oct 15th, in one of a restaurant at Seoul, Nonhyondong, Joowon met reporters for the first time after ‘Good Doctor’ end and he stated “I didn’t know that Good Doctor would be this Success.” “When I did this role at early stage, I feel worried. It’s a really hard/difficult character. It’s always different when I’m observing autism people. Each person has different autism character. “How to play a young man role with autism that should grow his personality to be more mature and overcome his obstacle to become more mature & be better person and how to expressed his feelings.” TThat is the first thing that come to my mind. “As an autistic, should I act like Chowon or Kibong?” “But Shion is different from them. He has different occupation because he’s a doctor and he has different way in expressing his feelings”Ki Min Soo director and Park Jae Bum writer has an intention that Shion level of autism is at normal level.When I think of it, I feel worried on how I can express that normal level of autism, the way that I expressed my feelings, how to talk like a child. That’s what make me worries. My expectation on how the first time I played a role as an autistic for 20 episodes also include in my worries.Even though,Park Shion's unique dialogue “Ppallii..Ppaliii OO haeyahamnida (We must do OO immediately)” “Andwemnida (you can’t do this)” etc become popular even Joowon don’t know from where this idea come because he just asked to do this. He stated “I just do as it is naturally (smile). Thank you for giving us (Good Doctor) your love” said Joowon to the viewers.Meanwhile Joowon will have a musical, Ghost on November 24th and will practice everyday for 12 hours.

Joowon " Nem is tudtam, hogy a jó doktor lesz nagy siker "
Jó doktor Átlagos értékelések 17,4% (a Nielsen Korea). " Jó doktor" mindig is a legjobb értékelés . Mind a 20 epizód , ez mindig is 1. minõsítések az idõbeosztás , és kap sok szeretetet sok ember. De fõszereplõi Joowon mint Park Shion nem tudtam elõször , hogy nem lenne hit nagy sikert.
Október 15. , az egyik egy étterem Seoul , Nonhyondong , Joowon találkozott riporterek után elõször " jó doktor " végén, és kijelentette : "Én nem tudom, hogy jó doktor lesz ezt a sikert. " " Mikor volt ez a szerep korai szakaszában , úgy érzem, aggódik . Ez egy nagyon nehéz / nehéz karakter . Mindig más, ha én megfigyelése autizmus emberek. Minden ember különbözõ autizmus jellegû.
" Hogyan kell játszani a fiatalember szerepet autista , hogy nõjön a személyisége , hogy érettebb és leküzdeni az akadályt , hogy egyre érettebb és jobb ember , és hogyan fejezte ki érzéseit. " AA ez az elsõ dolog, jutott eszembe . "Mint egy autista , kéne viselkedni, mint Chowon vagy Kibong ? " " De Shion különbözik tõlük. Õ más foglalkozás , mert egy orvos , és õ más módon kifejezni érzéseit "
Ki Min Soo rendezõ és Park Jae Bum író szándéka , hogy Shion szintje az autizmus a normális szintre .
Amikor arra gondolok , úgy érzem, aggódik , hogy hogyan tudom kifejezni , hogy normális szintre az autizmus , az is, hogy én kifejezett érzéseimet , hogyan kell beszélni , mint egy gyerek . Ez az, ami engem aggaszt . Az elvárás , hogy az elsõ alkalommal, amikor szerepet játszott , mint egy autista , 20 epizód is az én gond .
Annak ellenére , Park Shion egyedülálló párbeszéd " Ppallii .. Ppaliii OO haeyahamnida ( Meg kell tennünk azonnal OO ) " " Andwemnida (nem lehet ezt ) ", stb lett népszerû még Joowon nem tudom honnan jött ez a gondolat , mert csak kérte, hogy erre a célra. Õ kijelentette: " Én csak azt , mert természetesen ( mosoly ) . Köszönjük, hogy minket (Good Doctor) a szeretet ", mondta Joowon a nézõk.

Eközben Joo Won lesz musical, Ghost november 24-én és gyakorolják mindennapi 12 órán át.

Ez jó, napi 12 óra gyakorlás? Mikor fog iskolába menni?
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 13:47:10 10/10
(12616/120522)
Biztos jó batátok azóta is. A 1 Éjszaka 2 Napban is együtt játszanak.
10/10
döncimama 2013 okt. 17. - 13:46:52 10/10
(12615/120522)
Kifejezetten Joo Won imádóknak!!!!
Boil figyelsz?
(persze mindenkinek ajánlom figyelmébe, olyan aranyos!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=QlWtYyFlEFc
ruca60 2013 okt. 17. - 13:38:44
(12611/120522)
Na, ez elég keserves.
Nagyon nem szabadna a hírességeknek ilyenekbe belesodródni. Lehet, hogy ez volt a sikerének az útja?!
A marihuána terjesztése, az erõszakolás, nos roppant elítélem mind a kettõt.
Mindkettõvel tönkre lehet tenni egy másik ember életét. A marihuánával sokakét!!!
10/10
döncimama 2013 okt. 17. - 13:36:58 10/10
(12608/120522)
Joo Won to further his studies at Konkuk University

Actor Joo Won is set to further his studies after gaining acceptance into the 2013 cohort for the Graduate School of Mass Communications at Konkuk University.Joo Won is already into his second semester at Konkuk University, having started in mid-September, to which he said, “I wanted to learn more theories regarding broadcast and video, so I decided to further my studies at the Graduate School of Mass Communications under Konkuk University. I will do my best in my acting career and studies.”Joo Won graduated from Sungkyunkwan University with a major in Film and Television, and made his debut through the musical ‘Altar Boyz’ in 2007, and has been recognized by many to be a star who can dance, sing, and act.He made his drama debut through KBS 2TV ‘Bread, Love, and Dreams’ in 2010, and continued to star in hit dramas like ‘Ojakgyo Brothers’, ‘Bridal Mask’, and ‘7th Grade Civil Servant’. He recently won much praise from television viewers for his portrayal of Park Shi On, an autistic savant who becomes a genius pediatric surgeon in ‘Good Doctor’.Meanwhile, Joo Won will also be appearing on the big screen through ‘Catch Me’ this December, where he plays the role of elite criminal profiler Lee Ho Tae.With Joo Won now in Konkuk University, he has now become the junior of fellow actor Uhm Tae Woong who had graduated with the same major back in 2010. Coincidentally, both are colleagues under the same management agency right now.
Joo Won további tanulmányait Konkuk Egyetemen
Színész Joo Won van beállítva, hogy folytassa a tanulmányait , miután egyre elfogadottabbá válik a 2013 kohorsz a Graduate School of Mass Communications Konkuk Egyetemen.
Joo Won már bele a második félév Konkuk Egyetemen , miután kezdõdött szeptember közepén , amelyre azt mondta: "Azt akartam , hogy többet elmélet broadcast és videó , ezért úgy döntöttem , hogy további tanulmányaimat a Graduate School of Mass Communications alatt Konkuk Egyetemen. Én minden tõlem telhetõt, az én színészi karrierjét és tanulmányok .
Joo Won diplomát Sungkyunkwan Egyetemen a súlyos Film és Televízió, valamint debütált a zenei " Oltári srácok " 2007-ben , és már sokan, hogy a sztár, aki tud táncolni , énekelni , és a törvény.
Tette dráma debütált a KBS 2TV " Kenyér, szerelem és álmok " 2010-ben , és továbbra is csillag hit drámák, mint a " Ojakgyo Brothers ", " Menyasszonyi Mask ' és '7 évfolyamon köztisztviselõi " . Nemrég nyert nagy dicséretet a tévénézõk az õ ábrázolása Park Shi On , egy autista tudós , aki lesz egy zseni gyermek sebész " jó doktor " .
Eközben Joo Won is megjelenik a nagy képernyõn keresztül " Catch Me " ez a december , ahol õ játssza a szerepet elit büntetõ profiler Lee Ho Tae .
A Joo Won most Konkuk egyetemen , õ vált a junior fiú színész Uhm Tae Woong aki végzett az ugyanaz a súlyos vissza 2010-ben. Véletlenül, mindkettõ munkatársai által mûködtetett iroda most.

Milyen szorgalmas, le a kalappal!!
Aranyos, ahogy a Google lefordította a filmjeinek a címét.
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 13:31:32 10/10
(12604/120522)
10/10
Jyj3 2013 okt. 17. - 13:30:21 10/10
(12603/120522)