10/10
Jyj3 2015 febr. 27. - 14:48:23 10/10
(59290/120550)
Kim Hyun Joong volt barátnõje bizonyítja terhessége "Night of TV Entertainment"
HírességekFebruár 27, 2015 0 56

Kim Hyun Joong
Az utóbbi idõszakban a SBS "Night of TV Entertainment" február 25-én, a jogi képviselõje Kim Hyun Joong volt barátnõje, Choi, interjút a helyzettel kapcsolatos két, õ pedig felajánlotta bizonyítékot Choi terhességérõl, és szöveges üzenetek amelyeket egymás között Choi és Kim Hyun Joong ebben az idõszakban.

Média korábban beszámoltunk, hogy Kim Hyun Joong volt barátnõje, Choi, terhes volt a színész gyermeke. KeyEast Entertainment azonban tagadta, hogy Kim Hyun Joong ütött vissza együtt Choi, és azt állította, hogy Choi tört ki érintkezést Kim, és õ is elutasította, hogy van egy check-up a kórházban, hogy erõsítse meg terhességét.

Choi jogi képviselõje kifejezett volt elegendõ bizonyíték arra vonatkozóan, hogy Choi valóban terhes, és a Choi ment nyilvánosság felfedi üzeneteket Kim Hyun Joong, hogy egy adott médium bizonyítani az igazát. Kijelentette, hogy õ fogja emelni a gyermekét egyedül, és nem fogja elvenni Kim Hyun Joong. Kim Hyun Joong még, hogy felajánlja a válasz Choi legújabb lépés.

Choi jogi képviselõje elárulta, hogy az ügyfél rendelkezik nyilvántartással a lány vizitek ultrahang vizsgálat, és videók bizonyítékként terhessége. Felvette a kapcsolatot a Kim Hyun Joong január közepén. A klinika bejegyzések kijelentette, hogy Choi kiderült, hogy már terhes hat hétig, amikor meglátogatta a klinikán a check-up január 12-én.

Choi jogi képviselõje azt mondta, "Choi és Kim Hyun Joong ment a 20 napos nyaralás a Jeju-szigeten, a második héten a tavaly novemberben. Kapcsolatuk volt elég jó, akkor. "Emellett azt is jelezték, szöveges üzenetek, Kim Hyun Joong küldött Choi. A jogi képviselõ fejezte ki, hogy Kim Hyun Joong ment a nyaralás Choi, mert az õ felelõsségérzet, és õ maga tudja, hogy õ a gyermek apja. De Kim Hyun Joong most látszólag fejezte ki a hitetlenség, hogy Choi terhes.

Kim Hyun Joong oldalán ugyanakkor már cáfolta Choi nyilatkozatát, és azt állította, hogy nem tagadja a terhesség, de úgy érezte, hogy Choi kellene mennie a kórházba Kim Hyun Joong egy check-up, hogy megerõsítik az általános állapota a gyermek.

Ez még a jövõ zenéje, hogy hogyan Kim Hyun Joong fog reagálni a Choi legújabb lépés, ahol kijelentette, hogy õ nem fog feleségül menni hozzá.
10/10
Jyj3 2015 febr. 27. - 14:37:14 10/10
(59289/120550)
Kim Hyun Joong-terhes ex-barátnõje tagadja a házasság tervek
images/topstories_article/entnews/feb2015/feb27/home-harbor-kim-hyun-joongs-pregnant-ex-girlfriend-denies-marriage-plans.jpg Szöul, február 27 ------- dél-koreai énekes Kim Hyun Joong-egykori barátnõje világossá tette csütörtökön, hogy õ nem tervezi, hogy feleségül megy hozzá. Kim ex-barátnõje, vezeték Choi, nem rendelkezik sem terv, sem vágy, hogy feleségül az énekes, bár õ terhes a õ gyermeke, õ ügyvéd mondta. "De õ elhatározta, hogy szülni, és emelje fel a gyermek. Ami az õ jövõbeli terveirõl, ez lenne a legjobb a két találkozni, és megvitatják az ügyet, "jogi képviselõje azt mondta egy interjúban a helyi hírek forrása. A megjegyzés után jöttek a páros adta egymásnak ellentmondó magyarázatokat Choi terhességérõl. Amikor egy helyi magazin számolt be róla a terhesség, Kim elõször azt mondta, hogy nem tudott elérni vele, és ellenõrizze az állítást. De õ vállalja a felelõsséget, ha a terhesség találták, hogy igaz legyen, mondta az õ label KeyEast. Nem sokkal késõbb, Choi megerõsítette, hogy õ várta Kim babáját, és cáfolta az állítása, hogy õ nem érintkeznek. Choi most a lány 11. terhességi hét. Mindkét tagadta a jelentéseket azon szándékát, hogy a házasság. A tit-for-tat verekedés idõzött augusztusa óta 2014 Choi beperelte Kim többször is megverték volt, amikor egy kapcsolat. Kim eleinte tagadta a támadást vádakat, de bocsánatot kért Choi egy hónappal késõbb. Õ ejtette a vádat cserébe, de a bíróság elrendelte, hogy bírság megfizetésére $ 4600 januárjában. Forrás: inquirer.net
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 21:25:26 10/10
(59288/120550)
Nekem sem. Azét írtam, hogy egyedi......
De egy 70 körüli nõtõl.......
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 21:05:54 10/10
(59287/120550)
OK! Jó éjt, jó utat!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 21:04:18 10/10
(59286/120550)
Ez pont nem tetszik.
10/10
Jyj3 2015 febr. 26. - 21:03:26 10/10
(59285/120550)
Ezt is..
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 21:02:55 10/10
(59284/120550)
Elköszönök, holnap nem vagyok itthon,csak estefelé...
majjövök..

Aludjatok jól.
Õ a Laura Nevil, és ezt képet is õ szerkesztette. nagyon ügyes.
10/10
Jyj3 2015 febr. 26. - 21:00:49 10/10
(59283/120550)
Lányok, szavazzatok! Annyiszor lehet, ahányszor csak akartok, de mindig 5 számot kell választani. Lényeg, hogy az Imademo közte legyen

https://docs.google.com/forms/d/1LGdddQa4JE9zxHnQdKzbXy43rygJIEsCc0u9EDaf92o/viewform?fbzx=8752768094684831352

Évi. A te kedvenced is közte van, szavaztam rá is..
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 21:00:49 10/10
(59282/120550)
És, ha elveszi boldogan élnek, míg meg nem halnak? Mi a csaj célja? Lejáratja és abban neki mi a jó? Neki jobb lesz valami? Ezt nem birom megérteni. Vagy ez a "ha az enyém nem lehet, ne legyen senkié" dolog lenne?

Tényleg ismerõs a neve a videók kapcsán. Milyen kicsi a világ, illetve hogy kitágult a netnek köszönhetõen.

Nagyit én is pont így csípem.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 20:36:01 10/10
(59281/120550)
Neki is 2 nagy kedvence van, és számtalan képet készít róluk. De saját magáról a legtöbbet.
Mind nagyon ízléses, és szép. Van közte ilyen egyedi is....
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 20:29:07 10/10
(59280/120550)
Ez is a lejárató kampány része.
Koreában lányanyának lenni a legnagyobb szégyen.
És ha Hyun nem veszi el,az annyi, mintha nem vállalná érte a felelõsséget, tehát Korea örökre utálni fogja, ezen még a katonaság sem segít.

Még elõjöhetnek azzal, hogy a sok stressztõl elvetélt idõközben.
Ha meglesz baba, akkor talán Hyunék perelhetnek érte, mert ott tudjuk, hogy a módosabb család kapja meg a gyereket.
De mivel korábban pert indított ellene a csaj, így már az is kétséges, hogy nála lehet e majd a gyereke, akit sztem imádni fog..

Most csak találgatás van.
Írt nekem egy hölgy Izraelbõl.
Látja, hogy csinálom a Hyun oldalt a facén.
Majd el ájultam. Annyira kedves volt. Érdeklõdött, hogy ez milyen érzés, mert neki is van nagy kedvence, csak más..
És arra kért, legyek türelemmel, jóra fordulnak a dolgok, és õ nagyon szimpatizál velem.

Az Laura Nevil, aki már sok videót készített..ez a legutóbbi

https://www.youtube.com/watch?v=Xdq_SSg_ET0&feature=youtu.be
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 20:20:29 10/10
(59279/120550)
A kövér csajról ahányszor látom, Szilvi jut az eszembe. Na Szilvi nem ilyen duci, csak a feje-olyan mintha ikrek lennének))))
Mindig megnevettet, annyira hasonlít.
Koreában színésznõ lehetne..
A nagymama meg nagyon sok filmben szerepel, olyan kedves nekem, mint a Healerben a hekker ahjumma.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 20:08:58 10/10
(59278/120550)
Bocsi, de herótom van az ilyen nõktõl, akik természetesen mindent a baba érdekében tesznek. Ezek szerint még mindig nem mentek el közösen ultrahangra? Ez lehet olyan is, mint a látlelet. Mai tehnikákkal azt vág össze amit akar. Ja és a nagy nyilvánosság elõtt, szalagcímben, ujság címlapon. Képzeld milyen harmonikus kapcsolata lesz a családdal is.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 19:59:41 10/10
(59277/120550)
Nekem természetesen ebben is a fiúk tetszenek és a kövér csaj, meg a nagymama. Fõszereplõ csaj nekem már sok néha, valahogy túljátssza szerintem. Pedig szeretem az öntudatos és agyas nõket. Illetve nem szeretem azokat az agyatlan naívákat akik önállóan levegõt sem tudnak venni. Ja és nem tudom tartasz-e már ott, hogy a 30-as halál talpraesett mindent tökéletesen megoldó, lehengerlõ csaj még szûz?)))) tényleg vicc kategória. A gazdag csaj ebben valóban jobb szerepet kapott, mint a Personal taste-ban, de sajnos be van skatulyázva. Csak ezt a vetélytársnõt kapja mindig. Nem tud túllépni rajta. Másik illetve harmadik filmben is láttam, pont ez a karakter, becsukott szemmel is már el tudná játszani. Most nem ugrik be a címe, nyelvemen van. Majd késõbb beugrik.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 19:45:49 10/10
(59276/120550)
Jól gondolod... olyan fontos újságok.

És azt hogy apuka aggódik a fiáért, és sajnos nem hisz ennek a szegény lánynak.
Ehhez nem kell híresnek lenni, hogy egy ilyen kaliberû dologban bizalmatlan legyen valaki.
Apuka sms-e itt van, talán nem torzított, de akkor sem volt helyes dolog kiadni a nyilvánosságnak.

Végül az anya feltárja a beszélgetést amit megosztott az apa a hírnév, február 23 . Azt mondja: " Találkoztam az apja január 6-án. Akkoriban úgy éreztem, hogy nem volt túl boldog a hír a terhesség. Olyannyira, hogy Hyun Joong kellett bocsánatot kérni tõlem a hozzáállása az apja. "

Azt is támogatja, hogy a barátja szülei ragaszkodtak, hogy megválasszák a kórház és az orvos, aki vigyázzon rá: " Nem voltam nagyon kényelmes. Végül elmentem a kórházba, hogy azért választottam, és az apja megállt, hogy ragaszkodnak. "Hozzátette, hogy õ nem akarja etetni ezt a háborút, és nem kell bizonyítanod semmit vagy apja Kim Hyun Joong.

Ezen kívül azt hangsúlyozza, hogy ha nem lett volna az a baba, õ soha nem tette ezt az interjút: " Tegnap láttam a hírt, hogy gyanús, hogy menjek el túl sok rejtély én terhesség. Mint amit szerettem volna hajlandó menni a kórházba elrejteni valamit. Nem mentem, nem elrejteni semmit, hanem hogy megvédje [gyermekem]. "

Az apa a KHJ: kisasszony Choi, ahogy lépésrõl lépésre, nem lehet semmi baj. Ne aggódjon, és menjen el a szülõk. Ily módon, ha confirmeras nekünk a terhesség, és mi a többit.

Kisasszony Choi: már elküldte az eredményt a terhességi teszt és az ultrahangos február 14-én. Van-nem minden, amit kérsz? Találkozni fogok neked, ha szükséges.

Az apa a KHJ: Nem tudom elhinni, egy egyszerû ultrahangos, mert nem érdemli meg a bizalmat a viselkedése. Folyton változó beszédet, ott van ennek valami oka?

Kisasszony Choi: Nem akarom, hogy az orvos. Attól tartok, hogy valami történik a baba. Azt kérdezte, hogy mutassa meg a dokumentumokat, így találkoztunk, és megmutattam mindenkinek. Nem értem, hogy miért is tette a kérdéses szó. Biztos vagyok benne, minden kórház fog tenni.

Az interjúban a fiatal nõ véget ér, és azt kívánja hangsúlyozni, hogy " Ahogy már korábban is mondtam, Hyun Joong van a legjobb helyzetben, hogy tudják, hogy amikor terhes lettem, ez a baba jó neki, és miért szeretném befejezni ezt a kapcsolatot. "

Bár kisasszony Choi már extrém gondolatok egy bizonyos ponton, akkor továbbra is pozitív a megvallották: " Hallottál már egy ultrahang elõtt? Van egy baba, akinek a szíve dobog bennem. Mostantól kezdve, én leszek az egyetlen, aki vigyázzon rá, és én vállal felelõsséget. "Valóban, õ kifejezett vágya, hogy távol marad a Kim Hyun Joong - õ nem akarja feleségül venni, azonban ha azt akarja, hogy vigyázzon rá gyerekkorában nem akadályozta.

Végül az anya tölti utolsó szavait Key East Entertainment: " Értem, amit az ügynökség megpróbálja megvédeni. De ha kérlek, ne tagadja létem. És ne gyakoroljanak nyomást rám. Nem értem, hogy ez a baba. "
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 19:38:51 10/10
(59275/120550)
Nézem ezt a Védd a Fõnököt.
Természetesen Jaejoong miatt.

Még jóval korábban megvettem a filmzenéjét, mert ragaszkodom a jó minõségû zenéhez. De eddig csak 2 számot hallottam a filmben.
Mindegyik srác szép, de kicsit túlzásnak tartom, hogy Ji Sung még most is ugyan olyan pipogya a szerep szerint, mint az elején.
Itt is minden részben részeg valaki, még olyan is, aki sosem iszik, apuka veri a 30 éves igazgató fia fejét a cég aulájában,meg a liftben rendszeresen.

A titkárnõ már lassan igazgatja a vállalatot, igazán öntudatos.
A gazdag lány viszont nagyon el van találva. Én nem tartom szépnek, de ahogy játszik, az nagyon szimpi.
Nem úgy hisztizik, mint a korábbiak, és a szívbõl jövõ õszintesége nagyon megfogott.
Végül is azt hiszem túl sok történés nincs az egész soriban, Jaejoong miatt lehet hogy végignézem, de lehet hogy inkább kétszer meghallgatom a zenéjét.
Szimpatikusak a szereplõk..
10/10
offtopic
Jyj3 2015 febr. 26. - 19:30:28 10/10
(59274/120550)
Szia!
Valóban elszunyókáltam....vagy is nem tudtam nyitva tartani a szemem.
Ma itt nálunk nem világosodott ki.. Egyszerûen olyan sötét volt, mint novemberben fél 4 kor.

Sokat mentem a dolgaim intézni, persze esernyõ nélkül, kocsiba ki-be.

Lehet hogy ezért is lettem ilyen "dög"...((((.
Gondoltam nézek 1 kis filmet, mivel majd 2 hete össz-vissz a 10.ik résznél járok, de kb 10 perc alatt bealudtam.

Ma nem sok hírt tettem fel, de jött, fõleg Jaejoongról, majd igyekszem pótolni.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 19:12:43 10/10
(59273/120550)
Akkor ezután nagyon egészségesek lesztek! Pihenjetek, megérdemlitek. Jó éjt.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 febr. 26. - 19:10:20 10/10
(59272/120550)
Gondolom olyan világhírû, nívós lap, mint nálunk a blikk vagy a sztory ugye? Azért azt sajnálom, hogy nem arról írnak, hogy a belét is kidolgozta japánban, hogy olyan emlékezetes koncertsorozatot csináljon. amirõl majd emlékeznek rá és várják 2 évig. De csak a fiamat tudom idézni: ön dönt, iszik vagy vezet, de a hármat egyszerre ne csinálja. Õ döntött, pedig tudja, hogy koreában azonnal leírják a legparányibb botlás miatt is. Sorry baby!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 febr. 26. - 19:04:53 7/10
(59271/120550)
Szép estét mindenkinek!

Mindenkitõl elnézést,de ma csak beköszönni van erõm,a filmnézés is marad ott ahol van,az sem lesz ma.
Holnap majd vissza olvasok,és tüzetesebben kigyönyörködöm magam Morzsa képeiben.

Reggel óta paprika darálást végzünk,szét tüsszögte magát az egész család.Nem hiába önvédelmi eszköz a paprika spry.Állítólag elpusztítja a bacilusokat is,én meg mondtam a családnak hogy vagy a bacilusok pusztulnak el,vagy mi.De mi gyõztünk!!!

További szép estét nektek,holnap jövök!!!