7/10
szilvia333 2014 szept. 18. - 18:51:31 7/10
(47476/120536)
Biztosan sok a dolga,és az alvás nagy úr !!!!!
Fog õ még jönni ...... majd ))))))))))
7/10
szilvia333 2014 szept. 18. - 18:48:39 7/10
(47475/120536)
Én most azt nézem,melyik oldalról essek neki a hûtõnek annyira éhes vagyok.Nem rég jöttünk haza.........már el is felejtettem mennyire megéhezhet az ember az egész napos zötykölõdéstõl a a száraz kajától:)
Ja hogy film???.....Még mindig a Jang Hyuk sorozatnál vagyok leragadva ))))))))))
ruca60 2014 szept. 18. - 17:50:53
(47474/120536)
Ezt nagyon köszönjük!!!

Tegnap éjjel bemásoltam a Google-ba ezt:
POLICE STATES, “KIM HYUN JOONG AND SUE NA CHIN, CASE ...
Ez jött ki:
hyunniespexers.wordpress.com/.../police-states-kim-hyun-joong-and-sue-na- chin-case-dismissed-closed/‎
12시간 전 ... 수사 종결 예정” POLICE STATES, "KIM HYUN JOONG AND SUE NA CHIN, CASE DISMISSED/ CLOSED" [OSEN=표재민 기자] 폭행 혐의를 ...
Mire rákattintottam, a hyunniexpress ezt írta ki:
"Hoppá! Bármit, amit keres nem található."

A név itt Sue Na Chin...
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 17:32:51 10/10
(47473/120536)
Niki most küldte, tegnap kértem meg, hogy fordítsa le nekünk.
Õt is érdekli a dolog, ezért ha további anyagra bukkanunk, ami érdekes lehet, azt is szívesen lefordítja.

Nikoletta Kovács
Nyilvánosan megosztva - 16:38

Rendõrségi kijelentés: "Kim Hyun Joong és Choi Eun Seo, ügy lezárva"

Az OSEN riportere, aki követte ezt az ügyet az elmúlt 3 napban,
megerõsítette, hogy az énekes és színész Kim Hyun Joong ellen
ejtettek minden vádat.

A Szöuli Songpa rendõrségi tisztviselõ azt mondta, hogy szept. 17-én délután 4 órakor 'A' kisasszony ejtette az ügyét.
Mivel az orvos vetett rá mégegy pillantást és azt mondta nem volt perdöntõ a leletükben és ejtett minden vádat.

Egy elõzménye ennek a kimenetelnek, hogy augusztus 20-án 'A' kisasszony azt állította 2012 óta több, mint egyszer elverte Kim Hyun Joong és eljárást indítottak ellene.

Ez a vita múlt hónap 22-én tört ki és az egész médiát ellepte.
Kim Hyun Joong és 'A' kisasszony története összegubancolt küzdelemmel volt keverve és mindkét oldalnak más elmondása volt.

Azóta Kim Hyun Joong kétszer eljött a szöuli Songpa rendõrségre és kihallgatta a rendõrség. Szeptember 15-én Kim Hyun Joong a hivatalos weboldalán válaszolt 'A' kisasszonynak bocsánatkéréssel, mondván "ami a 2 év ismeretség alatt történt, egy idõben szerettem és megbíztam, bocsánatot kérek minden fájdalomért és szívfájdalomért." Ezt írta az exének.

'A' kisasszony ügyvédje azt mondta, ha Kim Hyun Joong csak az elejétõl azt mondta volna, hogy sajnálja, úgy döntöttünk volna nem emelünk vádat semmilyen követeléssel. Az ügyfelünk csak egy õszinte bocsánatkérést akart.

Forrás: http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=106&oid=109&aid=0002879465&viewType=pc
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 12:42:22 10/10
(47472/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=tTfa9OfPdjg&feature=youtu.be

Erre ne sajnáljátok az idõt....Én csak aszem Jaejoongot nem találtam itt, a többi itt van, aki számít...1-2 kivétellel..
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 12:21:57 10/10
(47471/120536)
Õ egy nagyon ismert blogot vezet..
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 12:20:15 10/10
(47470/120536)
Sztem is, ha mondta is, akkor is viccbõl... ))))
ruca60 2014 szept. 18. - 11:46:30
(47469/120536)
Most el kell mennem, nem tudom,mikor leszek.
További szép napot!
ruca60 2014 szept. 18. - 11:28:23
(47468/120536)
Ezt nagyon nehéz olvasni, és megérteni.
De azt érzem ki belõle, hogy egy lelkes rajongó.
ruca60 2014 szept. 18. - 11:23:20
(47467/120536)
Érdekes:)
ruca60 2014 szept. 18. - 11:15:19
(47466/120536)
Sziasztok!

Ez egy nagy marhaság:(((
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 08:35:56 10/10
(47465/120536)
Nagoya
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 08:27:36 10/10
(47464/120536)
Több helyen is megtaláltam ezt a hírt, de amíg nem hivatalos, addig nem akarom terjeszteni.
Ha nem ez a csaj az, akkor rosszat tennénk neki vele..
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:34:34 10/10
(47463/120536)
Csütörtök, szeptember 18, 2014
[Fan Account] Kim Hyun Joong Phantasm World Tour 2014 Nagoya
DreamHJ_Nagoya: Ébredés egy Encore
Szeptember 17, 2014 at 14:54 nekem nincs kép, de csak szavak azt akarom mondani. Én nem vagyok rajongója a motorháztetõ, sem tömjén lengõ sem vízköpõk a színpadon. de én úgy értelmezi, hogy az összes nagy, gonosz farkas álmok, mi fog ébredni, hogy egy ráadás a jó áldott nap. Tehát itt van ez.

Unbreakable, ezentúl örökre a kedvencem, kickstarted este õszintén. Nem parancsikonok tett lépést maguk a Hyunjoong és artmatic élesek és tiszta le a lábmunkát. Lehet, hogy Dél-Amerika hagyott íz, vagy volt egy srác több gyakorlat, vagy talán a szíve érzett öngyújtó után bocsánatot. Végére az este, az õszinteség és intenzitása erõfeszítés és az érzelmek balra egy erõs gondolat. ez még nem a vég, ez egy új kezdet. között Bangkok és Peru, õ biztosan áztatott a bátorítást. Míg a nyilvános bocsánatkérés lehet megoldani csak egy kicsit minden ostobaság maga után, hogy megjelent egy egész folyó energia és eltökéltség. Nem tartja elévült. Megy minden erejét, hogy song14, "kérem", akkor valószínûleg kikapcsolt után forog a térde. Nyilvánvaló volt, hogy a táncosok voltak zavarodva. Két meztelen, és legalább az egyik húzta az inget fel félig, majd hozta le. Hyunjoong maga nem kötekedik. Miután Kérjük, leült, nem törõdve azzal, hogy álcázza volt szüksége a helyreállításhoz szükséges idõt. Ez a fiatalember a javára Isten rajta. Mi nézett rá türelmesen, csendesen imádkozott, mielõtt kántálás nevét bátorítani. Õ viszonozta a szívességet. Mint korábban történik a fullworks, nem parancsikonokat energiatakarékosság. Goosebumps alatt lett az oka, hogy élni, ha õ fojtogatta közben egy kis része a dalszöveg írta. ez volt a rawest dal az este, helyezett között én vagyok a tiéd és semmi rád. Miután Kiss2 nem volt aranyos üzenet szólít ráadás. Ehelyett a hálás ember benne adtak anélkül, hogy megkérdezte, a Story, Heat, és Hotsun. A japán kifejezés "hanasanaiyo" én soha nem engedlek el, énekelt, mint a válasz, amit a rajongók már bejelentett Bangkok. Rajongók: Soha nem fogjuk elhagyni. HJ válasz: Soha nem engedlek el. WOW. Végül kérte, hogy a táncosok, hogy adni és kapni köszönöm együtt. És akkor kérte, hogy búcsút. Ahh, a pimasz benne él, jöjjön pokol vagy víz. Goodbye énekelt mintha See U Again. Igen, fiatal hibás de bátor ember, látni fogjuk u újra. hamarosan. My jelentõs átvételi este: Nem úgy hangzik, mint a balladák az õ forte most? szoktam érezni a tánc volt a legtermészetesebb eszköz és a legjobb neki. Most már a második gondolat. Csak neki egy egyszerû fekete pólót és egy ballada. Nem táncosok, nem zenekar. És tudta tölteni a színpadon. És a Voice. (Felejtsd el olvasni a többi ezt a jegyzetet. Mehet Keresés a fancams.) lábjegyzet: Fiatalember leveles állapotában. Rajongók énekli a nevét legalább kilenc percig, míg a színpadon képernyõn futott három fordulóban néhány reklám a Joan Jett és a Blackhearts szíj 'i love rock and roll "és néhány más bejelentés. Végül, végül azért, mert mi rajongók nem fizikai marathoners, elfogy a lélegzete. Mintha pótolni nem jön vissza a színpadon, hallom Timing játszik le. akkor, Bingo. Igen, az õ teljesítménye isnt át. lábjegyzet a ráadás: Kint a hallban, egy taxi sorban, a legbelsõ része egy hurok. A legtöbb rajongó volt a külsõ a hurok, közelebb áll a fõúton. Hamarosan hyunjoong jármûve kijött a parkoló és a hurok. Ahelyett, hogy egyenesen a fõúton, ment egy nagy kerek. Én szinte bizonyos azokat a taxi sorban nem számíthat Hyunjoong találni vezetés által nagyon lassan a belsõ jól megvilágított Mint a performane, mi a szép kellemes meglepetés
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:32:36 10/10
(47462/120536)
Átírás Credit: 황연희Szeptember 17, 2014 at 14:54

Azt mondta: "Én folytattam koncert, ez történt jó dolgok és rossz

dolgokat 4months.
Mivel az egész rajongók mindig támogat engem, én is állni .I soha nem törik le.
életem nem az enyém. Egy része az életemnek a tiéd. "
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:23:26 10/10
(47461/120536)
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:12:16 10/10
(47460/120536)
Mint egy szórakoztató bennfentes tudok egy csomó titkot. Egyesek azt jelentette, hogy csendben, míg másokat meg kell osztani a világgal. Már volt szerencsém dolgozni, és hogy sok ipari barátja Amerikában és külföldön, különösen a Dél-Koreában. Amikor a hír Kim Hyun Joong a botrány megjelent, én sokkot, mint mindenki más. Hanem azért, mert én vagyok az amerikai, te tényleg ártatlan amíg be nem bizonyosodik, hogy bûnös. Ez szomorú, hogy megtanulják, hogy a különbözõ blogok és hírügynökségek a dél-koreai hogy egyszerûen csak "vádolják" a bármi okok nyilvános gúny és megszégyenítés. Mi értelme van annak, barátai magas helyeken, ha nem hívja, és kérje körül, hogy le az igazat? Amely elvezet a mai blogbejegyzést. Miután számos telefonhívások, e-mailek, szöveges üzenetek a különbözõ forrásokból, most már értem, miért Kim Hyun Joong ment, hogy folytassa a már tervezett turné Kínában. Annak ellenére, hogy ezek a fiktív történetek elterjedését az interneten róla. Miután beszélt a közeli bizalmasa Kim Hyun Joong a ez az, amit el kellett mondani: "Kim Hyun Joong mélyen fáj a hamis állításokat. Az egyetlen dolog, amit bûnös megszegi Ms. X szívét választásával nem folytatja a kapcsolatot vele. Annyira ideges, hogy megfenyegetett, hogy elterjedt hamis pletykákat róla, hacsak nem adott neki egy nagy kártérítést. KHJ úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja õt, sajnos meg kellett tanulnia a nehezebb utat, hogy semmi sem veszélyesebb, mint egy nõ megvetés. Kim Hyun Joong a családon belüli erõszak ellen, és úgy véli, hogy ezek a bûnös meg kell bíróság elé. De Ms. X nem igazságot keresõ, csak kártérítést a hazugság. KHJ tudta, hogy állást és a dolgokat; elolvasása után fájdalmas online hozzászólások a néhány, a rajongók, hogy hitt a hamis állításokat. Megnyitotta a szívét, hogy a nem-híresség nõ, de a végén a nap, mikor csak a neki a híresség állapota és a pénz. KHJ boldogan is együttmûködik a hatóságokkal, hogy álljon az õ ártatlanságát. Mert tudja, át a nyomozást akkor bizonyítani ártatlanságát, és õ végre, hogy ezt a hátborzongató fejezet mögötte. KHJ köszönet minden rajongók a folyamatos szeretetet és támogatást. Úgy tervezi, fennmaradó egyetlen egy darabig, ha ezt a megpróbáltatást a háta mögött, és csak összpontosítva a karrierjét. "~ Anonymous ~ Tudom, hogy néhányan akkor lehet kérni, illetve mi a helyzet a képeket õ megjelent? Mondok, hogy a zúzódások voltak hamis? Nem, de én hagylak elgondolkodtató a filmet egy vékony vonal a szerelem és a gyûlölet. Ez az, amit a fõszereplõ nem a filmben, amikor a barátja elhagyta egy másik nõért. A lány annyira dühös és bosszúálló:
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:06:17 10/10
(47459/120536)
Sztem ez is egy rosszindulatú kamu...

Kim Soo Hyun felfedi meglepõ Házasság tervek
24 Megosztás a Facebook-on

Kim Soo Hyun jelentették, hogy azt mondta: "Amikor én voltam 24 éves, és én terveztem, hogyan fogok élni az életem, én eredetileg tervezett férjhez között 36 és 37 éves, de nem hiszem, hogy tudok tartani az ígéretét, hogy magam többé. Mint az már azt hiszem, hogy férjhez mintegy 41 leszek férjhez menni 41 egy 21 éves kislány. " Netizens reagált erõteljesen Kim Soo Hyun kinyilatkoztatása, mondván: mindent "Hát õ õrült? Miért õ gondol üldöz fiatal lányok ebben a korban?" a "Ne hiszem, ezeket a dolgokat, még akkor is, mint egy vicc." Egy még azt mondta: "Akkor Kim Soo Hyun menyasszony lenni ... 6 éves most. Valószínûleg most fejezte be zongoraleckéket és tart ki neki angolul Akadémia ebben az idõben ..." Mit gondolsz a Kim Soo Hyun megjegyzése? (Forrás: netizenbuzz.blogspot.com)
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:04:02 10/10
(47458/120536)
Sajnálom, hogy Maggi már csak ritkán néz be hozzánk..
10/10
Jyj3 2014 szept. 18. - 07:03:11 10/10
(47457/120536)
Jó reggelt!
Hiába, nem szabad nekem korán lefeküdni,mert már 3 után fent voltam.
Na jó, még aludtam egy kicsit, de már nem volt az igazi..
Olvaslak benneteket, arról is írjatok écci, hogy ki mit néz, és hogy tetszik.
Én befejeztem a Doctor Srtangert.