10/10
Lili49 2014 máj. 11. - 15:52:51 10/10
(35537/120537)
Én köszönöm, hogy megosztottad:::))))
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:48:52 10/10
(35536/120537)
Forró nap dvd
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:42:25 10/10
(35535/120537)
Ez lehet hogy duplán megy???Bocsi..

-Ezután te visszatértél a Tv-ben, mint a DaW vagy az Iljimae… ez a két dráma magas minõsítést kapott. Precedensnek bizonyult a tartós népszerûségedre. Miközben keresztülmentél ezen a szörnyû idõszakon. Lee Joon Gi neve most már garancia lett. Hogy érezted magad?
-Elõször is a riporterek korrekten írtak rólam és a rajongók, akik csalódottak voltak visszatértek. Különösen az üzenõ táblám tisztult. Én boldog voltam. Azelõtt kaptam 2000furcsa üzenetet ebbõl 1200 csúnya volt. De most….szép tiszta a fórum. Most mindenki bizalmat ad. Egy színész teljesen meg akar nyilvánulni, kifejezni a teljes színészi képességeit…akkor azt szeretné, ismerjék el. Amikor szorgalmasan és jól haladok az álmom felé, akkor az emberek is elfogadnak engem. Éreztem, hogy ez az érzés mennyire csodálatos volt.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:41:07 10/10
(35534/120537)
Ez kifejezettem Maggi furikázására van ide téve)))))

Ne felejts el kapaszkodni)))))
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:40:02 10/10
(35533/120537)
Two weeks teaser poster
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:38:31 10/10
(35532/120537)
Szeretném megosztani Veletek Jungi életérõl szóló interjúit a kezdetektõl. Hosszú lesz, de tanulságos megismerni azt a küzdést, kitartást amin átment. Köszönet Lilinek érte!

Lee Joon Gi

Nézem a kezedet és tele van sebhelyekkel. Junki ezt válaszolta: a testemen még több van. De örülök, hogy munka közben megsebesülök itt-ott. Furcsa vagyok, ugye?.... amiért ezt érzem. Azzal folytatja, hogy elmondja a Daw-ban is voltak kemény jelenetek, amiket kaszkadõr nélkül megcsinált, pl. a híres autósüldözési jelenetben.

Beszéljük meg, hogyan jött Szöulba?
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:38:14 10/10
(35531/120537)
1.
2.-os középiskolás koráig számítógép programozó akart lenni, de akkor a színpadon meglátta a Hamletet. Elmondta az apjának színész szeretne lenni. Az apja határozottan tiltakozott, de azt mondta:- rendben adok neked 1 évet, csináld, amit szeretnél. De Junki a 4 hónapos tandíjat, nem fizette be, hanem elszórakozta. Az iskola emiatt felhívta az apját. Mr. Lee nem volt dühös, hanem azt mondta ülj le és elkezdte egy táskából aprópénzben a tandíjat egy zsákba pakolni. Menj és fizesd be! Junkinak busszal kellett cipelni a zsákot, az iskolába.
Azt akarta fia érezze át, hogy rosszat tett.
Junki szerette volna továbbfolytatni az iskolát, de az apja ezt mondta rendben, de akkor a tandíjat neked kell megkeresni rá. Tehát Junki naivan megköszönte és elment munkahelyet keresni, de azokban az idõkben a diákok csak 19 év felett dolgozhattak. Erre Õ meghamisította a személyes adatait, hahaha ez bûncselekmény kkkkkk. Különben sikerült átverni az embereket és talált egy jól fizetõ munkát. Azonban az Õ kérelmeit elutasították a mûvészeti kurzusokon.
Junki szeretett volna beiratkozni egy komolyabb iskolába a Szöul Arts College-be. De nehéz volt. Az apja azt mondta:- Ebbõl Elég!!!! De Õ úgy érezte mindent megtett, hogy javítsa a képességeit, a fizikumát, megtanult, táncolni. Aztán elment a fõiskolai felvételire. Õ úgy érezte tele van önbizalommal.

Amikor beléptem a szobába és kérték mutassam meg a színészi képességeimet. Azt mondtam ó egy pillanat és fújtattam, szuszogtam és elfelejtettem a szöveget. Hahaha kkkkk. Pedig tele voltam ambícióval. Mondtam apámnak, sajnálom, de hagy próbáljam meg újra. Apám ezt mondta, jobb lesz, ha feladod. Menjél, tanulj normális dolgokat. De nem akartam feladni a szívem álmait, de szégyelltem apám szemébe nézni. Én nem arra gondoltam, hogy sztár leszek, hanem egy színész, mert a szívemet teljesen rabul ejtette a színészet. Annak ellenére, hogy apám már nem egyezett bele, mégis úgy döntöttem, elhagyom Busan-t.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:37:55 10/10
(35530/120537)
1.
2.-os középiskolás koráig számítógép programozó akart lenni, de akkor a színpadon meglátta a Hamletet. Elmondta az apjának színész szeretne lenni. Az apja határozottan tiltakozott, de azt mondta:- rendben adok neked 1 évet, csináld, amit szeretnél. De Junki a 4 hónapos tandíjat, nem fizette be, hanem elszórakozta. Az iskola emiatt felhívta az apját. Mr. Lee nem volt dühös, hanem azt mondta ülj le és elkezdte egy táskából aprópénzben a tandíjat egy zsákba pakolni. Menj és fizesd be! Junkinak busszal kellett cipelni a zsákot, az iskolába.
Azt akarta fia érezze át, hogy rosszat tett.
Junki szerette volna továbbfolytatni az iskolát, de az apja ezt mondta rendben, de akkor a tandíjat neked kell megkeresni rá. Tehát Junki naivan megköszönte és elment munkahelyet keresni, de azokban az idõkben a diákok csak 19 év felett dolgozhattak. Erre Õ meghamisította a személyes adatait, hahaha ez bûncselekmény kkkkkk. Különben sikerült átverni az embereket és talált egy jól fizetõ munkát. Azonban az Õ kérelmeit elutasították a mûvészeti kurzusokon.
Junki szeretett volna beiratkozni egy komolyabb iskolába a Szöul Arts College-be. De nehéz volt. Az apja azt mondta:- Ebbõl Elég!!!! De Õ úgy érezte mindent megtett, hogy javítsa a képességeit, a fizikumát, megtanult, táncolni. Aztán elment a fõiskolai felvételire. Õ úgy érezte tele van önbizalommal.

Amikor beléptem a szobába és kérték mutassam meg a színészi képességeimet. Azt mondtam ó egy pillanat és fújtattam, szuszogtam és elfelejtettem a szöveget. Hahaha kkkkk. Pedig tele voltam ambícióval. Mondtam apámnak, sajnálom, de hagy próbáljam meg újra. Apám ezt mondta, jobb lesz, ha feladod. Menjél, tanulj normális dolgokat. De nem akartam feladni a szívem álmait, de szégyelltem apám szemébe nézni. Én nem arra gondoltam, hogy sztár leszek, hanem egy színész, mert a szívemet teljesen rabul ejtette a színészet. Annak ellenére, hogy apám már nem egyezett bele, mégis úgy döntöttem, elhagyom Busan-t.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:37:18 10/10
(35529/120537)
Szöulban Robert Harley fogadta be, aki sokkal idõsebb, de mind a mai napig barátok. Robert azt mondta, tehetségesnek gondolja, úgyhogy próbálkozzon keményen és járjon meghallgatásokra. Tehát Junki maradt 2 hónapig, de nem tudta ez milyen teher Robert számára. Õ csak arra koncentrált, hogy tanuljon, így nem volt tudomása arról, milyen problémás az Õ ott tartózkodása.
Robert egy nap megkérdezte. Junki a szüleid nem aggódnak érted? Robert aztán mesélt a saját pénzügyi nehézségeirõl és arról, hogy nincs több élelmiszer a házban, már csak rizs és némi kimchi.
Junki beismerte Õ valóban megette Robert ételét és bocsánatát kérte. Úgy döntött elmegy és keres egy másik helyet és elkezd dolgozni.
Az elsõ munkahelyem egy biliárd teremmel rendelkezõ bárban volt. A tetõtérben kaptam egy kis szobát. Télen annyira hideg volt, hogy a víz befagyott, a nyár folyamán pedig sok patkány és csótány volt az épületben. Hallottam, ahogy mozognak a mennyezeten, mégis úgy éreztem boldog vagyok, mert Szöulban vagyok és megélek. Munka után, mikor a szobámba mentem és felkapcsoltam a villanyt ott rohangáltak a csótányok a mennyezeten. Aztán idõnként rám potyogtak, emiatt a bõröm 2 évig nagyon érzékeny volt. De valójában boldog voltam. Nekem olyan volt ez, mintha egy szállodában lettem volna. Takarítottam a biliárd termet, felszolgáltam és azt gondoltam én nem vagyok áldozat, hiszen itt vagyok és a fizetésem is jó, szóval szerencsés vagyok.

Egy ilyen jóképû fiú, mint te, bevonzhatta volna a vendégeket az utcáról, a kezében egy csengõvel.

Nem… nem tettem azt… a büszkeségem miatt (nagy nevetés tör ki.)
5 hónapja itt dolgoztam, mikor azt éreztem, hogy magányos vagyok. Hirtelen azt kérdeztem magamtól. Miért jöttél Szöulba? Nekem gyorsan részt kell vennem a meghallgatásokon, hogy jó hírt mondhassak a családomnak. Stresszes voltam és szánalmas a helyzetem. A szüleim kifogásai ellenére eljöttem és elszenvedtem a nehézségeket egyedül és mindezt, miért?
Ahogy én ezeken gondolkodtam és kérdeztem magamtól, azon a hétvégén, a bárban az ablak melletti 4-5 fõs asztalok népszerûek voltak. Azonban most ennél csak két ember ült.
Odamentem és azt mondtam: sajnálom, de nem ülnének, máshová én adok érte kedvezményt.
Hirtelen az egyik bedühödött és azt mondta. Te pocsék pincér, mit merészelsz!! Hívd a fõnököd és káromkodott és nyers szavakat mondott rám. Kezdtem elveszíteni a türelmemet és szembeszálltam a vendéggel. A fõnököm, aki hallotta a felbolydulást átjött és bocsánatot kért, engem pedig pofon vágott, közben kiabált. Kifelé, kifelé! De hogy tudtam volna csak úgy kisétálni, kellett a pénz a megélhetésemre. Mondtam neki, ha azt akarod, hogy elmenjek, fizesd ki nekem a kompenzációs díjat.
Ki lehetett az a két férfi?
Nem tudom a nevüket, (nagy nevetés)
Miért? Nekem kellett a pénz.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:36:35 10/10
(35528/120537)
Az apám nem adott csak 150 000W-t a költségeimre és én nagyon hálás voltam érte. Spórolnom kellett, hogy a pénzen fel tudjak iratkozni egy ügynökségnél. Úgyhogy elhagytam a munkahelyemet és a 150 000W-al megpróbáltam egy menedzserügynökséget keresni. De senki nem fogadott . Így elmentem Dongdaemunba és elvettem 5 névjegykártyát.
Azon a napon valaki odajött hozzám és ideadta a névjegyét. Én azt gondoltam”ah, végre valaki észrevette a bájos arcomat”. Ez az ember azt mondta „neked az kinézeted, a hangszíned rendben van, de a hangsúlyodról az akcentusodról szokjál le. Ezért képzésen kell részt vennem, de mint újoncnak fizetnem kell érte. Ez az erõfeszítés szükséges, hogy színész lehessek. 20Millió W, de nekem csak 12Millió kell fizetni 8 az engedmény. Azt mondta tájékoztassam a szüleimet errõl, hogy utaljanak. Aztán megkérdeztem „Én tényleg színész tudok majd lenni?” De nem estem bele a csapdába és ennek fõ oka az volt, hogy nem volt pénzem.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:36:01 10/10
(35527/120537)
-Mi volt a harmadik meghallgatáson?
-Az, hogy képes legyek megjeleníteni, ezeket a mozgásokat és gesztikulálásokat a filmben. Ezeket, mind szerettem volna megmutatni a meghallgatáson. Azokat a jeleneteket, amik magukba foglalják a hangszereket, a táncot.
-Szóval, te már úgy viselkedtél.
-Volt más is, például kézen álltam és széttártam a combjaimat, mindenki megdöbbent. A PD a zsûri le volt döbbenve. Ez óriási figyelmet kapott. Az ott lévõk tapsoltak és megkérdezték, hogyan gondolod, hogy ezt teszed?
-Mi volt az intuíció akkor?
-Én abban a pillanatban azt hittem, hogy ez egy jó ötlet, hogy a kézenállást használom. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó fogadtatásra talál. Ugyanaznap este…. egy telefonhívás érkezett. Úgy döntöttek, hogy én kapom meg a szerepet.
-„Lee Joon Gi, jöjjön át az asszisztenssel a rendezõhöz egy italra, a PD házába!”
-Wow! Kemény munka és hosszú út a sikerhez. Sok emberrel találkoztál, mint Robert Harly…a csótányok..a motelszoba. Az életed Japánban..a rizstészta, egy motor, azután jött a Király és a bohóc. Egy kiválasztás… Gong Gil szerepe és végül tízmilliós nézettség.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:35:26 10/10
(35526/120537)
-Tényleg? Ez nem volt az újságírókkal egy elõre megbeszélt találkozó? Csak egy találkozás tésztaevés közben és kaptatok egy ilyen infót.!!
-Igen érezték, hogy az én tekintetem megfelelõ erre.
-Mert te imádnivaló vagy!( nevetés)
-Amikor a film sikeres lett, akkor mindenki mondta, milyen gyönyörû.. szép! De én azt éreztem az arcom inkább különleges, mint szép.
-Most az érdekelne, ki fizetett az ebédért?
-Mindenki kifizette a sajátját. Voltaképp, hogy megkaptuk ezt az infót, nekünk kellett volna, jobban bánunk velük?
-Persze!
-De olyan nehézségeink voltak!
-Ez olyan vicces, de a sírás fojtogatja közben a torkomat.
-A meghallgatás során egyértelmûvé vált, hogy ez nem csak egy intenzív szerep, hanem egy fõszerep. Minden jelentkezõ vágyott rá.
-Sok száz jelentkezõ közül választottak egyet.
-Ez igazán nagy verseny volt, sokan akarták ezt a szerepet. A szövegkönyv jó nyilvánosságot kapott. Ahhoz, hogy játszani tudjak a filmben, szélesíteni kellett a színészi képességeimet. Nekem, mint újoncnak, ez nagyon érdekes tapasztalat volt.
-Mi a legfontosabb, Lee Joon Gi mond el nekünk egy sikeres castingnál?
-3 meghallgatás volt egy hónap múlva. Azt mondtam magamnak, hogy az életem 100 százalékával fogok küzdeni ezért. De a menedzserem gondterhelt volt, hogy ez túl nehéz lesz nekem. Én azt mondtam” Nem viccelek, én hajlandó vagyok az életemet kockáztatni” Éppen ezért, mikor a teljes forgatókönyvet megkaptam, én alaposan átolvastam és megtanultam az egészet. Aztán hívtam a barátaimat gyakoroltam és kértem a véleményüket. Mert ez a szerep annyira nõies volt, el kellett tudnom játszani ezt. Annak ellenére, hogy nem volt pénzem, vettem kozmetikumokat, hogy átalakítsam magam, a frizurámon is változtattam lépésrõl-lépésre. Mindennel kiegészítettem a színjátszási képességeimet, hogy elmerülhessek a szerepben. Tényleg mindent kockára tettem, kiegészítve még azzal, hogy akrobatikus mûvészetet is tanultam.
-Kihasználtad az akrobatikus mûvészeti képzést is?
-Bármit, mindent megtettem! Azonban egy dologban már biztos voltam, hogy senki nem tud legyõzni. Senki nem volt kisminkelve, mint én, senki nem tanulta meg a szöveget, mit én, senki nem készült fel úgy fizikálisan, mint én. Annyira boldog voltam, mikor elmentem az elsõ meghallgatásra. A második meghallgatásra már gyakoroltam a dobolást is. A szövegkönyvben pedig változtattam néhány soron. Én igazában ebben éltem. PD (rendezõ) megkérdezte: én miért gondoltam ezt így? Én elmondtam neki, hogy úgy gondolom A király és a bohóc jobb volna így. Egy bizonyos jelentnél azt mondtam: ez így nem jó, próbáljuk meg úgy. Ezután a PD megkérdezte: miért gondolod úgy? És elkezdett nevetni…Ez a fickó, nem semmi!” Így telt a második meghallgatás.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:34:52 10/10
(35525/120537)
Lee Joon Gi 5.

-Ez határozottan véletlen volt. Az alatt az idõ alatt az ügynökség, nem szerepelt valami jól. A munkám egyre kevesebb lett.
-Mennyire volt rossz a helyzet az ügynökségnél?
-Én ezt eleinte nem igazán tudtam.
-Annyira rossz lehetett, hogy a tengerentúli forgatásra egyedül kellett menned, menedzser nélkül és ez akkor még rosszabb lett? Ez csak egyszemélyes cég volt?
- Én már annyira szegény voltam, hogy a lakbért sem nagyon engedhettem meg magamnak, hogy fizessem. Annyira éhes is voltam, hogy elmentem a menedzserhez, hogy legalább rizstésztát vegyen. De a tárcámban már csak 20 000W(4000Ft) volt.
-Ez már olyan, mint egy drámai forgatókönyv!(nevetnek)
-Akkoriban az egyetlen tulajdonom egy motorbicikli volt Annak érdekében a menedzser, hogy vigyázzon a saját színészére csak egyet tudott tenni „Menjünk együnk rizstésztát” Úgyhogy nekem, akkor az volt a legfinomabb. Aztán annyi történt, hogy két magazinriporter szintén ott evett. Mi ismertük õket. Hívtak az asztalukhoz, hogy csatlakozzunk és beszélgessünk. Azt mondta az egyik: van ez az új film, amit most akarnak forgatni, A király és a bohóc. Õk új színészt keresnek erre a szerepre, ez a szerep elég intenzív, miért nem próbáljátok meg? Másnap elmentünk a filmvállalathoz, hogy kérjünk egy szövegkönyvet.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:33:50 10/10
(35524/120537)
Ezután te visszatértél a Tv-ben, mint a DaW vagy az Iljimae… ez a két dráma magas minõsítést kapott. Precedensnek bizonyult a tartós népszerûségedre. Miközben keresztülmentél ezen a szörnyû idõszakon. Lee Joon Gi neve most már garancia lett. Hogy érezted magad?
-Elõször is a riporterek korrekten írtak rólam és a rajongók, akik csalódottak voltak visszatértek. Különösen az üzenõ táblám tisztult. Én boldog voltam. Azelõtt kaptam 2000furcsa üzenetet ebbõl 1200 csúnya volt. De most….szép tiszta a fórum. Most mindenki bizalmat ad. Egy színész teljesen meg akar nyilvánulni, kifejezni a teljes színészi képességeit…akkor azt szeretné, ismerjék el. Amikor szorgalmasan és jól haladok az álmom felé, akkor az emberek is elfogadnak engem. Éreztem, hogy ez az érzés mennyire csodálatos volt.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:33:14 10/10
(35523/120537)
- Mindezek közepén a riportereknek a Fly Daddy elfogadhatóvá vált? A jegypénztári eladás?
- Lecsökkent.
-A jegypénztáraknál csökkenést tapasztaltak.
- Ez idõ alatt a félelem annyira valóságossá vált, hogy sok rajongó elhagyott emiatt.
- Párosítva ez a félelem a megjegyzések a népszerûséged esett.
- Az ilyen megjegyzések, hogy „ A népszerûsége esett” úgy éreztem, hogy ezzel nem tudok, mit tenni. Olyan volt, mint akit sarokba szorítottak és onnan nincs kiút. Sokat szenvedtem….ebben az idõben.
- Miután találkoztál a jegyeladás esésével, emiatt milyen érzéseid voltak?
- Én nyugodt voltam…. Éreztem természetesen megbánást a produkciós vállalat felé.
-Miiiii?????
-Nem, nem ez sajnálatos kapcsolat lett a filmmel. Mindenkinek nagy elvárásai voltak felém Én állandóan mondogattam magamnak: Hogy még akkor is, ha ez nem sikerül, nem számít. De egy ilyen gondolkodás szûklátókörû lenne. Ez idõ alatt meg voltam zavarodva, azt hittem..nem kellene folytatnom. Szóval gyorsan beállt a belsõ nyugtalanság. Szinte kimondtam az ítéletet magara: Te nem tudod, mit csinálsz! Neked fel kell adni!
-Te ezt mondtad magadnak?
-Igen. Aztán pedig: most mindenki ad neked szeretetet, mert figyelnek rád, nem azért, mert bíznak benned. Ha igazán akarsz valamit, akkor ne törõdj mással, kezdj el bízni és folytasd! Mondanom sem kell, hogy én azt kívántam legyek egy színész és dolgozhassak keményen. Majd fokozatosan megszeretnek az emberek, a külsõ megjelenésemet és majd késõbb lesznek jó karakerszerepeim és valószínûleg akkor már sikerül. Ezután már én így cselekedtem.
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:32:36 10/10
(35522/120537)
Lee Joon Gi 7.

-Igen, ilyen mélyre jutottam, ezt soha nem vártam, hogy megtörténik. Olyan volt, mint a drog. Valójában, mint akit begyógyszereztek mélyen és nem lehet visszakerülni a normális szellemi életbe. Akkora nagy média figyelem volt rajtam, hogy már nem bírtam elviselni. Az elején azt mondtam az újságíróknak”Kérem, adjanak tanácsot, köszönöm” De néhány nap elteltével is ugyanolyan interjúk és hasonló kérdések. Úgy éreztem csalódott vagyok. Így amikor megkérdezték „Junki-ssi A király és bohóc sikere után, hogy érzed magad? Én kezdetektõl azt szerettem volna mondani az újságíróknak” Nagyon boldog vagyok” Aztán a végén azt mondtam: áá jól….és mi van veled?
-Mit mondtál?(nevetés) Szóval egy riporter volt a sok százból, akivel találkoztál… és ez a riporter….
-Nekem is fájt..
-Szóval ez egy riporter volt és úgy érezte, hogy te…….
- Igen ezt követõen a fele riporter ellenségessé vált…azt mondták LJK-nak nincs modora. Terjedtek a szavak és az emberek elhatárolódtak tõlem. LJK, mit gondol ki Õ?
-Mit csináltál? Mit gondoltál ki vagy te?
-A dolgok nem úgy alakultak, ahogy vártam. Kezdetben csillag akartam lenni, megtapasztalni az milyen érzés. De a félelmek kezdtek megjelenni. Várj… ez nem olyan, mint amilyennek elképzeltem….valami baj van. Én azt akartam, hogy színészként lássanak, aki majd fokozatosan megmutatja színészi készségeit. Egy jó projektben vettem részt, ezért én A Király és a bohócban nagyon keményen dolgoztam. De hirtelen az a srác, aki arról álmodott, hogy csillaggá válik……. Nem voltam még kész rá, nem tudok alkalmazkodni, tehát nem vagyok tekinthetõ színésznek. Az ilyen félelmek ijesztõek!
10/10
Jyj3 2014 máj. 11. - 15:31:55 10/10
(35521/120537)
Lee Jun Ki
-A következõ rész egy mondat „Japán az én országom” Mi történt itt? Extrémen kifejezted a saját érzésedet? Ha nem, akkor ez egy nyelvbotlás?
Ez most rendkívül fontos kérdés! Abban az idõben csak vicceltem a barátommal. Az interneten hagytunk üzeneteket egymás oldalán.
-Ez egy elküldött régi üzenet volt?
-Igen. Késõbb…….a rajongók…..
-Ez nem a te személyes honlapodon volt?
-Igen a barátom oldalán. Saját privát üzenet és teljes beszélgetések. Ezt az egy mondatot vették ki a szövegbõl és tették fontossá. Ezt követõen rengeteg híradás jelent meg. Úgy tûnt, mintha ezt nyilvánosan így nyilatkoztam volna. A szavak így „Japán az én országom” lett publikálva. Néhány ember azt mondta” Mi van ez a Lee Joon Gi egy ostoba ember?” A probléma sokkal nagyobb vált, úgy éreztem magam, mint akit fejbe vágtak. Azt mondtam magamnak, most mit tegyek? A teflonom non-stop csengett. Ennek kell történnie, mikor a film jegyeladása rekordot dönt 1 millió egy héten? Tényleg az egyik rossz hullán követi a másikat az életembe? De ez is felhívta a közéletivé vált személyes felelõsségemet az ügyben.
-Hogyan tetted ezt meg?
-Azonnal írtam egy cikket ebben a kérdésben, hiszen annyira nem kívánatos személyéé lettem és bocsánatot kértem. Mindazonáltal a cikk, amiben bocsánatot kértem még több problémát vetett fel, mivel a szavaimat félreértelmezték.
-Úgy érzed hibáztál?
-Igen.
-Hasznos volt a megbánás?
-Igen. Megbántam Nem lettem volna képes megjelenni eseményeken azok elõtt, akik kedvelnek. Bármi is volt az ok, nekem nyilvános személyként, bár nem volt igaz, amit mondtak, de amikor ebbõl felfordulás lett, nekem meg kellett tennem, hogy bocsánatot kérjek. Tetszett nekem vagy sem, voltak, akik korábban szerettek és elfogadtak az õ véleményükért meg kellett tennem.
-Lee Joon Gi az, No.1 a legjobban utált híresség a riporterek között…. És egy ilyen rövid idõ alatt.
-Igen. Ilyesmi történt.
-Hallottál errõl a dologról? Te ezt tudtad?
-Igen, tudtam és ismertem. Az elején nagyon arrogáns voltam, nem tudtam a forrongó véremet leállítani. A fejem majd szétrobbant. Egy barátom jött Koreába és azt mondta” Itt Úgy érzi mintha ez Lee Joon Gi országa lenne. A cikkek, a poszterek, plakátok, TV interjúk ,ez már olyan érzés.
-Pontosan így volt. Létrejött a nagy álmod és te a mélységek mélységében jártál.
10/10
döncimama 2014 máj. 11. - 11:47:21 10/10
(35520/120537)
http://www.mb.com.ph/nominees-in-50th-baeksang-art-awards-revealed/

Nominees in 50th Baeksang Art Awards revealed
10/10
döncimama 2014 máj. 11. - 11:36:58 10/10
(35519/120537)
http://www.hancinema.net/2014-50th-baeksang-arts-awards--most-popular-actor-in-a-drama-nominees-list-69015.html

2014 50th Baeksang Arts Awards : Most Popular Actor in a Drama Nominees List
10/10
döncimama 2014 máj. 11. - 11:32:26 10/10
(35518/120537)
Nézel valamit? Tudom, hogy nem nagyon érsz rá.