10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:42:41 10/10
(32776/120536)
A twitter ma csak errõl szól- sajnos nagy baj...

Retweetelte 501 왕자
∞ Jamie ∞ @ MusicallyDazed 3h
AT bemutassák a legújabb számok: 179 megmentett 14 halott 282 HIÁNYZIK 475 UTAS

Retweetelte 501 왕자
Channel NewsAsia @ ChannelNewsAsia 5h
6 éves kislány mentette meg az elsüllyedt # Sewol komp, de a szülei és a testvére még mindig hiányzik. Videó itt - http:// cna.asia/1lb6P

∞ Jamie ∞ @ MusicallyDazed 2h
RIP Choi Jung Hye ... a tanár, hogy feláldozta magát, és jól ismert, hogy világos és nagyon gondoskodó ... pic.twitter.com/bMau6tV3xy
10/10
döncimama 2014 ápr. 17. - 18:39:38 10/10
(32775/120536)
Ha esetleg érdekel majd valakit:
(Én meg akarom ezt nézni!!!)

‘Big Man’ official poster released with two different charms of Kang Ji Hwan
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:39:22 10/10
(32774/120536)
Hírek] Kim Hyun Joong, "Public kapcsolatok valami, amit soha nem csinálni" - 2014/04/16

Kim Hyun-Joong fejezte ki gondolatait a kapcsolatok és a házasság.
A harmincéves kora nem tûnik olyan messze Kim Hyun-Joong most, hogy 1986-ban született, és õ hamarosan fordult harminc magát.
Kérdeztük férjhez megy. Azt mondta: "Nem hiszem, hogy meg tudom csinálni. Visszatérve a katonai, én leszek harmincöt addigra. Gondoltam férjhez megy, amikor fiatalabb voltam, de most már nem hiszem, hogy meg tudom csinálni . Nem hiszem, hogy én leszek hûséges a családom, mert szeretem a munkámat túl sokat. fogok férjhez menni, ha úgy érzem, a dilemma között éneklés, tánc és színjátszás. "
Milyen a kapcsolat akkor? Azt mondta: "Nem tudok hazudni, hogy nem felel meg az emberek. Én volt egy titkos kapcsolat egy évvel ezelõtt, de most már nem."
Elmondta a különbség a korai és késõi húszas. Azt mondta: "Azt hittem, egy kapcsolat akkor történt, amikor két ember úgy döntött, hogy együtt voltak. De most ez nem így van. Van egy szikra, ha a megfelelõ személy jön".
"Azt is gondoltam, hogy mikor a forgatás egy dráma. A drámák, kapcsolatok legális. Tetszett. Tetszett, hogy a két ember szerelmes volt vége, ha a dráma véget ért. Olyan volt, mint él egy másik világban Szóval ezért voltam olyan sokkal jobban vonzzák a dráma ebben az idõben. "
Kim Hyun-Joong szerepelt a KBS 2TV dráma "Inspiráló Generation" , és szerette nagyon a Lim Soo-Hyang (Gaya) és Jin Se-yeon (Kim Ok-ryeon). Azt mondta: "Volt egy nõ, aki szeretett engem, és aki volt belém. Én is az a fajta ember, aki szereti az, aki szeret engem elõször, de most azt hiszem, másképp. Azt hiszem, a másik, aki szeret engem Lehet, hogy úgy érzik, nagyobb szeretet. Ez most kevesebb szenvedést ".
"Azt akarom, hogy kényelmes, arról hogy egy kapcsolat. Nem akarok valamit, túl szenvedélyes, vagy tapadós. Szeretnék valami szokatlant. Inkább eszik, és séta kéz a kézben, hanem meglepõ neki virágot. Rájöttem átlagosnak lenni az a legjobb ".
Megkérdeztük, ha õ nyitna a kapcsolatát a nyilvánosság számára. Azt mondta: "én soha. Ez csak a lány, aki szenved, ha szakítani. Nem kell neki az" aki ex-barátnõje ", amikor megházasodik. Én nem nyit, ha férjhez megyek. Én ezt a lányt. "
Eközben Kim Hyun Joong vesz egy kis szünetet, mert a vége az "inspiráló Generation" . Õ is tervez a világ turné koncert kezdve Koreában.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:36:38 10/10
(32773/120536)
[Vizsgálatok] Kim Hyun Joong - Daily Sports
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:34:24 10/10
(32772/120536)
"Inspiráló Generation" Song Jae Rim: "Kim Hyun Joong egy szerény barátom, aki tudja, hogy megalázza magát." http://www. newsen.com
Song Jae Rim: "On the set KHJ keményen dolgozik, és mindig mosolyog. Van egy jó energia, és õ egy barátom, aki ad jó szellem / energiát."

Kim Hyun Joong, "Minden nap gondolkodás Shin Jung Tae .. mielõtt tudtam lettem megszállott." http:// m.hankooki.com /
Frissítések HJ Kína FM - Kedves rajongók, megígérte idõpontja hétfõ (hogy kiadja FM értesítés) volt némi késéssel. Már nehéz mindenki számára. Ahogy Kim Hyun Joong kap a hadsereg értesítést szerdán, minden információt tengerentúli menetrend korlátozza a Honvédelmi Minisztérium (Nem biztos a pontos nevet használt Korea), sajnálom, hogy mindenki vár.
@ Grateful korszak legénység: Kedves rajongók, mondván, jó, hétfõ, hogy egy kicsit késik. A szülõk, akik keményen dolgoztak. Mivel Hyun Joong szerda kap egy katona elõtt, hírek tengerentúli tevékenységek korlátozott DoD rajongók várnak barátok.

2014 [Inspiráló Generation] Kim Hyun Joong Fanmeeting 6/14 Sanghajban és 7/5 Pekingben. Kérjük, várom, hogy azt.
@ Grateful korszak legénység: 2014 "Hálás Times" személyzet Kim Hyun Joong rajongók találkoznak június 14. Shanghai július 5-én Pekingben tetszik sokat keresni @ @ pekingi Liang Chen Kai Tian Mei Heng egykori Culture Media Co. @. keyeast_china
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:32:06 10/10
(32771/120536)
 (Kim Hyun-Joong "The Making of CITY honfoglalás" DVD + Fotókönyv - július kiadás!)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:31:44 10/10
(32770/120536)
Igen, olvasom a twitteren, hogy mindenki ezt teszi...
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:31:04 10/10
(32769/120536)
Sztem valami nagy baj lett volna. Mint egyszer már régen. Amikor Jaejoong talált rá...
10/10
döncimama 2014 ápr. 17. - 18:29:28 10/10
(32768/120536)
PSH arrived on OZ334 at Incheon International Airport in Seoul at 18:14.

A komptragédiára való tekintettel minden programját töröltette.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:28:53 10/10
(32767/120536)
08:37Kim Hyun Joong és Cho Dong Hyuk viselnek ugyanolyan sapkát?

Tegnap az interneten egy fotó a színész Cho Don Heck egy baseball sapkát, ami 1-1 hasonló az egyik, hogy minden alkalommal, Kim Hyun Joong.

Mi ez: õk viselnek ugyanolyan sapkát, vagy vett gyaláz? ^ ^

Nem is olyan régen, mind a színészek, miután a forgatás a dráma "The Age of érzékek" üdülésnek együtt szigetén Jeju, ahol búvárkodni.
ruca60 2014 ápr. 17. - 18:28:39
(32766/120536)
Jaj, az szörnyû lett volna, ha abbahagyják!
Minden erejét, szívét, lelkét, fizikai felkészülést beleadott ebbe a filmbe!
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:27:20 10/10
(32765/120536)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:25:22 10/10
(32764/120536)
22:39
[Termékek] Special Edition - DVD és fotó könyv "The Conquest of the city (04/17/14)
DATV tervezi, hogy kiadja a DVD létrehozásával a film és fotó könyv "meghódítása a város."
Kezdési idõpont megrendelések: 04/16/14.
Ár - 17712 Ž (beleértve az adót

Készíts egy rendelés itt: http://datv.jp/shopping/products/detail.php?product_id=8010 #. U03V71JmvKQ.twitter
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:23:03 10/10
(32763/120536)
Hirdessék meg újra a: http://lovingkimhyunjoong.com

Wuri Renata is lefordították több részét az interjú Sportsworldi on 13 április 2014
A következõkben egy másik része, amely lefordították kínai at weibo
Talán én vagyok mohó ... ha mi voltunk, hogy beszéljen arról, hogy mit szeretnék csinálni, mielõtt a hadseregbe, nem számít, ha ez egy film, vagy egy dráma, csak azt szeretném, hogy a film egy másik munkát. Azt azonban, hogy a végén forgatás a dráma, az energia elfogyott volna. De akkor még mindig sok dolog, amely azt nem tették meg. Úgy érzem, hogy kialakult egy sok energiát minden nap. A világkörüli turné után kerül sor megjelenése album júniusban, ami szerintem kellene a végsõ szakaszban a Kim Hyun Joong a tánc énekes. Ezután szeretnék megtalálni a zenét, hogy meg tudom csinálni. Azt hiszem, ideje, hogy a saját zenémet, a saját összetételét és a szövegre.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:22:17 10/10
(32762/120536)
Nem csak jelenetek maradtak ki, hanem sztem 2 hónapi munka..
Átírták a forgatókönyvet, hogy a japánoknak is megfelelõ legyen Addigra már-- nov 14 tõl forgattak.
Utána pedig az átírás után, 1-2 nappal jártak az adás elõtt.
Az elõzetesek alapján erre ment el a sok pénz, utána már a gondok voltak a bérekkel, stb..
Majdnem félbe maradt a sorozat.
Sztem abba már belepistult volna Hyun, hiszen a Citi Couquest is félbe maradt.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:17:02 10/10
(32761/120536)
Tweets / Translation Credit: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ
HJ: Amikor azt hallom az emberek azt mondják: "te jó munkát végez," ez tesz engem akar, hogy még keményebb munkára.
HJ: Through IG, a hozzáállása színészi megváltozott. Estem mélyebbre a varázsát cselekvés. A dráma jutott eszembe, "ah, színészi szórakoztató
HJ: Annak ellenére, hogy a körülmények, d színészek nem habozik egyáltalán és inkább ösztönzik egymást. Ha nem, nekik azt hiszem, d drámát szokás tudni, hogy a levegõ
HJ: Már sok idõ, amikor úgy éreztem, "Én tényleg egy jó döntés választja" Inspiráló Generation ". Szó szerint érzem, "ihletett / megérintette."
ruca60 2014 ápr. 17. - 18:15:38
(32760/120536)
Nagyon jól eshetett neki a barátok támogatása, BYJ dicsérete!
Tényleg kimaradtak végül jelenetek? Írtad, hogy a kemény hidegben milyen nehéz jeleneteket forgattak, és most az íróváltás miatt nem lesz. Akkor még azt hittem, nem csinálnak ilyet, nem tehetik meg velük, de tévedtem. Még visszaemlékezés szinten sem voltak?! Új koncepció egy sorozat közepén:(((
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:14:49 10/10
(32759/120536)
Ruca egy kicsit más fordításban már idetette:

4635

Kim Hyun Joong maradt cég az õ döntése, hogy õ soha nem fog nyilvánosságra hozza a kapcsolat.
Lásd még: Kim Hyun Joong megosztja gondolatait a példaképe élet és társkeresõ
Egy interjúban Newsen , Kim Hyun Joong azt kérdezték házasságot tekintve, hogy õ a húszas évei végén járó. Azt a közös, hogy a házasság nem feltétlenül a kártyák számára, "Én nem hiszem, hogy képes lesz, hogy ... El kell menni a hadsereg, és ha mégis más dolog, én leszek 35 éves .. . Korábban azt gondoltam, hogy tényleg kell [férjhez nap], de most már nem bíznak. szeretem a munka annyira nem hiszem, hogy képes lesz hû a családom. Ha dilemma hirtelen jön az én dráma, ének, és a koncertek egy nap, akkor azt hiszem, én megteszem. "

Azt is kérdezték a szerelmi életét, amelyhez õszinteség megjegyezte: "Ha azt mondom, nem dátum, hogy hazugság lenne ... én kelt titokban körülbelül egy évvel ezelõtt, de nem vagyok társkeresõ jelenleg."

Azt is hozzátette : "Azt akarom, hogy a mai napig egy kicsit kényelmesebben most. Szerintem alapuló kapcsolat impulzív szenvedély és kapaszkodott, az nem olyan nagy ... Egy normális társkeresõ kapcsolat a legjobb. Ahelyett, hogy vásárol virágot, és ezzel meglepõ események, evés és kézen járás közben a jobb. nem vettem észre, hogy néha normális és hétköznapi dolog a legjobb, amikor fiatalabb voltam, de érzem magam most. "

"Soha nem fogom nyilvánosságra a kapcsolatot. Vettem észre, hogy amikor az emberek a mai napig a nyilvánosság és a szakítás, hogy ez a nõ, hogy meg kell szenvedni érte. Nem hiszem, hogy szükség van-a nõ, aki késõbb feleségül vette, hogy a a címet, hogy "valaki nõ" követte õket ... Ha én nem megyek férjhez, hogy a személy, soha nem fogom nyilvánosságra a kapcsolatot való tekintettel, hogy az ember életében. "

Kim Hyun Joong korábban tagadta társkeresõ pletykák After School UEEés miután elolvasta az õ álláspontját soha nem lesz nyilvános a kapcsolat, a szállítmányozók maradt vajon ez azt jelenti, hogy van némi igazság, hogy a pletykák. Ugyanakkor úgy tûnik, soha nem fogjuk tudni, mint Kim Hyun Joong tûnik, mint egy ember, aki küzd, hogy megvédje a hozzá közel álló és dicsõség neki, hogy!
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:12:43 10/10
(32758/120536)
[Scan] Kim Hyun Joong a borítóján áprilisi számában "Asia al día" № 85 (12/04/14) - See more at: http://www.henecia-cis.com/news/skan_kim_khjon_chzhun_na_oblozhke_aprelskogo_vypuska_zhurnala_asia_al_dia_85_12_04_14/2014-04-12-3721#sthash.7MCQ8r8W.dpuf
10/10
Jyj3 2014 ápr. 17. - 18:11:04 10/10
(32757/120536)
[KE Megjegyzés] Gyorsfordítás: A Word Fans
by crazy4hyun
Tweet / Translation Credit: 501 왕자 @ 501wangja

Hello.

Ez Keyeast.

Elõször is, õszintén hálás, hogy minden rajongó, hogy mindig szeretõ és támogató Kim Hyun Joong.

Köszönet minden rajongó a bemutató nagy aggodalomra ad okot, hogy <Inspiring Generation> képes volt, hogy lezárja is.

Jelenleg Kim Hyun Joong vesz a pihenés után befejezte a befejezetlen menetrend, amely abból adódott, a forgatás <Inspiring Generation>.

Azonban a jövõbeni tevékenységek, valamint, hogy utolérjék a saját személyes menetrend kell neki elegendõ pihenés, (a rajongók) fenntartott sík ülések közel (HJ) a hivatalos utat, azt állapították meg, hogy vannak olyan rajongók, akiknek rendszeresen volt magatartása a repülés idõ.

Rajongók biztosan tudta, hogy ezek az intézkedések okoz nagy nehézséget, hogy Kim Hyun Joong, akinek szüksége van elegendõ pihenés.

Nem kérdés, hogy támogatást a hivatalos események és focimeccsen, stb, hogy a tervek szerint a nyílt helyszínen, Kim Hyun Joong azt kérjük, hogy tartózkodjanak a kergeti fõleg a személyes dolgainkat.

Ha vannak olyan körülmények, a rajongók értelmetlenül üldözi során személyes ütemtervek jövõben Ezúton tájékoztatjuk, hogy mi lesz valamennyi perre Kim Hyun Joong kapcsolódó hivatalos események, mint fanmeetings és koncertek, még ha ez okozhat hátrányt (a rajongók).

Bízunk benne, hogy a rajongók vezetni az érett szurkolói szubkultúra.

Köszönöm.

http://hyun-joong.com