10/10
JYJ.3 2018 júl. 29. - 09:47:33 10/10
(115538/120418)
What’s Wrong With Secretary Kim.
Megnéztem.
Itthon mindenki a 10 ből 10 pontot adott a sorira, kb 25 szavazat alapján. Talán 1 volt aki 9 pontot adott a sorira.
A külföldi véleményekből:

Én ezekkel értek egyet, de tényleg van ahol vidám, szórakoztató. A szereplők mindenképp nagy 10 -est kapnak, a forgatókönyvből ennél többet kihozni lehetetlen .

"de ez az én unatkozni. Azt hiszem, a történet minden egyes epizódban jobb lesz, mivel olyan sok jó hozzászólás van a drámához .. és az ep 5 befejezése után feladtam ????????.. valamilyen okból nem tudok belemenni a drámába.

A dráma szórakoztató, de a cselekmény túl egyszerű, és néhány pont nagyon megismételhető, például véletlenül esnek egymásra. 5-nél többet adok erre a drámára.

kihívást jelent számomra, hogy megnézzem ezt a drámát. Megpróbálom, ha valóban érdemes megnézni. a cselekmény túl gyakori, ezért nézzük meg, hogy legalább szórakoztató-e.

Számomra a Love Wok sokkal érdekesebb, mint mi a baj a Kim titkárral. Összehasonlítom mindkettőt, mert mindkettő egyszerre sugároz. Befejeztem a Love wok-ját, de folytatni fogom a WWWSK-t az ep 14-ből, ahol megálltam. Most nézi SKETCH is - Szép ...... .."
10/10
JYJ.3 2018 júl. 28. - 19:39:31 10/10
(115537/120418)

[TRANS] JEJUNG INTERVIEWS A JUNON JUNE STAGE (2. RÉSZ)

"Megmostam az ételeket az étteremben, szállítottam a csirkét a kisboltba, és kiadtam szórólapokat a családoknak" - mondta Tae Guk Gi.

----

Olvassa el az interjú 1. részét itt: http://bit.ly/junonthang9_p1

----

Szeretnék még többet; Nem várhatom ezt a házasságot

I = interjút; J = Jaejoong

Azt hiszem, a gyönyörű hangod valóban Isten ajándéka. Lehetséges az éneklési képességed korai életkorban?
J: Nem. Amikor kicsi voltam, nem voltam igazán jó az éneklésnél. Nem mutattam tehetséget a zenei osztályban, hanem énekeltem barátaim előtt. Amikor a gimnáziumban jártam, csatlakoztam a zenekarhoz. Csak szeretem énekelni, fiúként zenés műsorokat nézek és énekeseket imitálok. Azt is szeretnék, hogy egy élelmiszerbolt tulajdonosává váljam, hogy édesként mehetek, haha. De még mindig álmodom, hogy énekesévé válhatok.

I: Dél-Koreában született és nevelkedett Gongju városban, egy kisebb meghallgatáson és egy szórakoztató iparban lépett be.
J: Igen, ez így van. Először 14 éves koromban meghallgattam. Abban az időben tudtam meghallgatni a telefonon, én énekeltem és kiválasztottam. De amikor eljöttem Szöulba az irodába, elcsúsztam. 15 éves koromban újra meghallgattam, amikor középiskolában voltam. Énekeltem a HOT dalt, amit akkor szerettem. A meghallgatás után nem volt hír, de valamikor később kaptam egy üzenetet, amely minősített és a döntőben volt. Az utolsó körben az audíciók, én második lettem, és úgy döntött, hogy menjen Szöulba, hogy gyakornok legyen szórakoztató cég.

Én: Te vagy a legfiatalabb fiú egy nagy családban, 8 nővérrel, támogatja a családod?
J: Hallgattam magam anélkül, hogy segítséget kértem a családomtól. Azt mondtam, hogy el akartam menni, de a nővéreim azt mondták: "Biztosan nem tudom megtenni." Néhány régebbi nővér éltett, de azt hiszem, nem számítottak rá, hogy valóban énekesévé váljak. A szüleim nem tiltakoztak, azt mondták: "Tedd meg, amit akarsz".

I: Miután Szöulba érkeztem, hallottam, hogy a kemény munka mellett az élet is nagyon nehéz, és sok részmunkaidős munkát végeztek.
J: Egy éttermet mosogattam, csirkét adtam egy kisboltnak, és szórólapokat osztottam a családoknak. Szintén átadtam a sajtót, és a "Tae Guk Gi" filmben tömegként szerepeltek.

Én: Az a benyomásom, hogy mindig őszinte legyetek az érzelmeiddel, kifejezve a férfiak vagy a nők iránti szeretetet, hogy a személyiséget mindenkinek szeresse. Szerinted a legfiatalabb a nagy családban?
J: Uhm .. Nem tudom, milyen hatása van, de egy biztos, hogy én vagyok a legnyugodtabb a családban. Mindenki a házamban nagyon zajos, haha. Én vagyok az egyetlen, aki óvatosan viselkedik mások előtt. A nővérem nagyon forróak, ha vitatkoznak, soha nem adják fel, haha. Hangjuk nagyon hangos. Ha Tokió lennék, olyanok vagytok, mint Osaka.

I: Sok unokaöccse és unokahúga van. Hogy vagy?
J: A nővérem gyakran azt mondják nekik: "Keményen tanulj!" Vagy "Ne csináld" "Egyébként Jaejoong dühös lesz", haha. De nem vagyok igazán dühös, imádom az unokáimat. Mert csak évente háromszor találkozhatok velük, néha olyan dolgokat mondanak nekem, mint a "Keményen tanulok" vagy "enni ilyeneket", olyan aranyos.

I: Képzeli el a jövő családját?
J: Valójában 2 évvel ezelőtt azt mondtam a rajongóknak: "Még nem gondoltam, hogy férjhez megyek." De tavaly elkezdtem gondolkodni, ha 40 éves kislány, amikor a 20 éves 60 éves voltam? Oiiii? Ha 50 éves vagyok, 20 éves vagyok, 70 éves vagyok ... az ég és a föld!
Így tavaly elkezdtem férjhez jutni. Hány évvel a házasság után ez rendben van?
De ebben az évben újonc vagyok, így határozottan nem lehet házasodni, haha.
Az érzés kérdése. Ha folyamatosan dolgozni azon a ponton, ahol elszállnak, azt gondolom, "idén meg akarok férjhez menni", de most nem tehetem. Túl sok dolga van ahhoz, hogy ne menjen házasra.

----

(Pic credit: @ichigojj
Etrans @ bibian9
V-transz & shared by CielJJ - Minden a Jaejoong boldogságához
KÉRJÜK, FULL CREDITS)
10/10
JYJ.3 2018 júl. 28. - 19:37:36 10/10
(115536/120418)

[TRANS] JEJUNG INTERVIEWS A JUNON JUNE STAGE (1. RÉSZ)

"Nem könnyű 15 év, de a mosolya mindig ugyanaz."

----

Az Ön interjújában a Junon magazinnak 3 szakasza van, a CielJJ minden szakaszt 9: 00-kor tölt minden este, mindenki örömmel nézni ~ ^ ^

----

JEJUNG - A VÁLTOZÁSOK ÉS VÁLTOZÁSOK VÁLASZAI

"A védelem [változatlan]. Valójában azt hiszem, nem változott túl sokat. "
Egy nyári reggel, amikor egy óriási turnét befejezte, azt mondta, amikor a Sumida folyó áramlását nézte a lőtéren kívül.

15 éve az első énekes Kim Jejung jött ki. Nem könnyű 15 év, de fényes mosolya mindig ugyanaz. Amitől nőtt fel, amit imádott ... egyenként mondott nekem.

CURRICULUM VIKTÁK

Születési dátum 1986 január 26-án, Koreában.

2003 decemberében debütált az 5 tagú csoportban. A szám egyik bálványává vált, képes énekelni, táncolni és lenyűgöző megjelenést elérni, sőt még Japánban is nagy sikert ért el.

Egyéni pályafutását 2013-ban kezdte el, kiadva egy albumot, és énekes-dalszerzőként ismerkedett meg. Olyan filmekben is szerepelt, mint a "
Csodás Csodaországban".

2 év után a hadseregben teljesen elkezdett Japánban ezen tavasszal kezdeni, először 9 év alatt. Az első lépés a japán szóló tevékenységekben volt a Single Sign / Your Love kiadása. Ezen a nyáron több mint 50 000 embert vonzott az "The Reunion in Memory" élő rendezvényen, és úgy döntött, hogy még két éjszakát tart augusztus 4-én és 8-án.

TÖBB VAGY 10 ÉV MÁR A HÁLÓZÁS MELLETT, SZÜKSÉG ESETÉN TÖRTÉNT

Interjúkészítő (I): Először is, milyen benyomást keltett ez a túra?
Jaejoong (J): Lehetőségem volt új dalok énekelésére, mint a "Sign", élveztem a közönséggel való beszélgetést, és nagyon boldog voltam.

I: A beszélgetés ideje alatt a közönség nevetett és sokat nevetett, de azt mondta: "Bár nem vagyok komikus ..."
J: Nincsenek szkriptek, és az egyes beszélgetések tartalma más is. Amint a közönség megváltozik, az általam mondott tartalom minden alkalommal eltérő. Élő előadásaimban nem csak a "Jó reggeltó éjszaka" része. Az első nap Yokohama-ban mindössze 15 perc volt, de a második nap Nagoyában 25 perc volt, haha. A show minden nap hosszabb.

I: Hogyan érzed magad minden élő előtt?
J: Egyáltalán nem érzem magam stresszre. Még az első nap, én voltam a típus, aki nem aggódott, mielőtt elvégezte.

Hallottam, hogy a ballada kezdettől fogva a producer, a Kiyoshi Matsuo tanácsától származik.
J: Igen, ez így van. Addig imitáltam az új énekstílusomat, így a torkom fáradt és fájdalmas lett. Abban az időben tanácsoltam Matsuo úrtól, mindig énekeltem, és most tényleg a hangom.

I: Milyen dalokat énekelsz?
J: A hangom, amikor énekelek a valódi hangom. Mint például Csak egy másik lány. Szóval úgy gondolom, élvezheted a különféle hangokat az élő előadásokban.

I: Vissza akarsz ugrani?
J: Természetesen. De egyedül a tánc szomorú. Azonban táncolni tudok a melléktáncosokkal, miközben már vannak zenekarok, és hat táncos is extravagánsnak tűnik, haha. Egy napon ezt akarom tenni.

I: Magányosnak érzi magát, amikor a műsor véget ér?
J: Igen. A színpadon álltam a halo közepén, és amikor minden megtörtént, üres lettem a szállodai szobában. A különbség a színpadon és a befejezés között olyan mély, hogy magányosnak érzem magam.

I: Amikor hazaérsz, két macska is megnyugtatja magát?
J: Haha ez így van.

I: Első önálló tevékenysége volt a kislemez Sign / Your Love, amely nagy sikert aratott és 100.000 példányt rögzített a kiadás első hetében.
J: Egy ideje, mivel Japánban voltam és azt hiszem, ez jó eredmény az első kislemezem számára. Nagyon hálás vagyok a rajongóknak. Ez nagyon nehéz, ugye? Az egyéni tevékenységek során a népszerűség és az elismerés több mint fele csökkent, ezért nagyon hálás vagyok neked (rajongók).

I: Érzi a nyomást?
J: Nem. Természetesen jó lenne, ha sokat tudna eladni, de ez egy újonc kezdõje. Bár a rangsor a szórakoztatóiparban nagyon alacsony (újonc), de mostantól megpróbálom a legjobban.

Én: A sajtótájékoztatón azt mondtad, hogy egy nap a Tokyo Dome-nál vagy a Nissan Stadionnál szeretne élőben fellépni. Szóval gyorsan kell futnia.
J: Meg fogom csinálni! Többször is fellépett a Tokiói Dómban, de úgy gondolom, hogy szólóként érzi magát, a színpadon érzett érzés ismeretlen. Nem tudtam elképzelni az érzéseimet abban az időben. Az elsődleges fontosság az, hogy az élő műsort az elejétől a végéig teljesíthessem a saját CD-jén kiadott összes daldal.

I: Mi a terve a tevékenységednek ezen a nyár után?
J: Szeretnék még egy túrát végezni, ha lehetséges, és szeretnék hozzáadni egyet. Még akkor is, ha vannak jó dalok, nem tudom biztosan, amíg a tényleges felvétel. Néhány zenét rögzítettem, és sok különböző dolgot készítek.

I: Azt mondod, hogy "újonc vagy, 15 éves karrier", de mi a különbség 15 évvel ezelőtt és most?
J: 15 évvel ezelőtt azt hittem, hogy hűvösnek kell lennie, mert ez volt a csoport arca. De amikor visszanézett a fotókra, nem éreztem semmi különöset, haha. Csak próbálok jó lenni. Az elmúlt 10 évben bemutattam, szóval most már elég magad is elég.

----

(Pic credit: @ichigojj
Etrans @ bibian9
V-transz & shared by CielJJ - Minden a Jaejoong boldogságához
KÉRJÜK, FULL CREDITS)
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 19:11:03 10/10 Előzmény JYJ.3
(115535/120418)
Igen. Röhelyes amikor a hapsinak a könyöke körül van a nő feje. Nem is értem, hogy ezek a picike nők hogyan tudnak ekkora nagy fiúkat szülni. Nálunk nincs ekkora különbség a magasságban.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 19:06:13 10/10 Előzmény JYJ.3
(115534/120418)
Hát valóban jól sikerült, nem kellett semmit átszabatni magán. De még a többi adottsága is pont jó lett. Kívül belül szuper a pasi. Csúcsszuper.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 18:59:21 10/10 Előzmény JYJ.3
(115533/120418)
Igen, jó volt a link. Tegnap írtam is, hogy szépen énekelt.
Hát a lány helyében én is valószínű őt néztem volna, meg tudom érteni.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 18:57:20 10/10 Előzmény JYJ.3
(115532/120418)
Egyikben sincs pipa. Eddig nem is volt az új topikon. Talán pár napja jelent meg, még kerestem is régebben.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 18:55:14 10/10 Előzmény JYJ.3
(115531/120418)
Nekem nagyon tetszett az egész. De a műtéteknél én is máshová szoktam nézni. Vagy elképzelem, hogy mit állhatnak ki a színészek felvétel közben, mert valószínű ők sem bírják a látványt.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 18:52:31 10/10 Előzmény JYJ.3
(115530/120418)
Ja az ilyeneken én is felhúzom magam.

A Save me még mindig félelmetes. Olyan nézném is meg nem is. Érdekelne, hogy mi történik, csak nyomasztó, meg kikészít a tehetetlenség. Nem lehet soká nézni egyfolytában.
10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 18:46:02 10/10 Előzmény JYJ.3
(115529/120418)
Így képről azért nehéz lenne a belsőre következtetni.
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 17:52:22 10/10
(115528/120418)
RANKING} 26.07.2018 Szépség és a szörny a No.1 legtöbb tweetelt Film Japánban után Kim JaeJoong előadása a dal a Fuji TV 2018-as FNS MUSIC SUMMER fesztiválon Sarah Àlainn

Forrás: tsuiran.jp/movie/daily?t=1532631600
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 17:49:50 10/10
(115527/120418)
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 17:47:57 10/10
(115526/120418)
Én is.-)) Megvan a 15.-ik felirat, remélem hétvégére meglesz az uccsu is, ha nem akkor googlézok.
Hát azért kár, hogy ez a szép lány annyira kicsi.

Még a válláig sem ér a srácnak. 15 cm-es tűsarkúban is alig((((
Alig 40 kiló..

Hogy egyszer vmi jót is mondjak erre az új oldalra, jó hogy lehet törölni ha hibásan gépelünk, és időben észrevesszük. Másolással újból fel lehet tenni, és javítani.

Jae rövidesen kiad egy szakácskönyvet..
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 17:37:08 10/10
(115525/120418)

Ezt olvastam korábban is, de most megint feltették a facéra... Ha 2015 ben a legszebb volt, akkor még most sem sokat változott, igaz jönnek a fiatalok, de 31 év még szuper!

JYJ Jaejoong tudományosan bebizonyosodott, hogy "a legszebb ember Ázsiában"
Közzétett 2015. június 4.
Ossza meg ezt a Facebookon Tweet ez a Twitteren
Egy 2014-es HealthMedi cikk vetődött fel, amikor elemezte a JYJ Jaejoong arcszerkezetét, hogy "az ázsiai legszebb emberré" koronázza.

A tanulmány bemutatja, hogyan érzékeli az elmét a szépség azáltal, hogy leírja az agy orsóját, amely felismeri az arcvonások közötti kapcsolatokat. Így a szépség 0,1 másodperces rövid ideig határozható meg. A különböző kínai netizensek, például Sina és Weibo között zajló felmérések révén Jaejoong első helyen állt a legszebb emberként.

A plasztikai sebészek kifejtették, hogy a legjobb arc olyan, amely nem túl háromszög, és nem is szögletes, hanem olyan, amely stabilitást és semlegességet biztosít. Az arc két oldalának tökéletesen szimmetrikusnak kell lennie, és az orr-szájon át a szemek közötti arany arány 1.618: 1. Végül az orrnak világosnak és kissé faragottnak kell lennie ahhoz, hogy kifinomult benyomást keltsen, és az arca is kisebb legyen.

10/10
Éva Vidéki 2018 júl. 27. - 16:16:33 10/10 Előzmény JYJ.3
(115524/120418)
Szépek együtt, mert külön is. Szeretem a lányt is véletlenül.
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 15:40:06 10/10
(115523/120418)
https://www.youtube.com/watch?v=cdIaJh8Rp2Y
Nem tudom a korábbi YT link jó-e- az igen...

Ja igen, és ezt a képet ígértem, ahol a kislány annyira nézi))))
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 09:59:31 10/10
(115522/120418)
Évi! kapcsold ki az offtopik gombodat, hisz témáról írsz!
Vedd ki a pipát belőle)))
10/10
offtopic
JYJ.3 2018 júl. 27. - 09:58:28 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(115521/120418)
Én is minden kinti dolgom igyekszem délelőtt elintézni.
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 09:57:31 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(115520/120418)
OB-GyN - elkezdtem nézni, de a sok vérben úszó 2.ik rész után félretettem.
És a téma is sem tetszik.
Biztos másról is szól, de ha az eleje nem tetszik, akkor nekem nehéz tovább néznem.
10/10
JYJ.3 2018 júl. 27. - 09:54:28 10/10
(115519/120418)
Save Me- Nem láttam, de jegyzem- köszi.

A Mi baja Kim titkárnőnek-ben igazi kémia van, ( Pont most derült ki, h 3 éve együtt járnak)
Nem az a bajom a sorival, hanem a sok szokásos blődség.

SPOILER!
Pl 9 éve a legnagyobb cég 1 számú titkárnője, és a szokásos mini tetőtéri lakásban nyomorog.
Vagy a főnök elmegy egy csapatépítőre, és 9 ezer dolláros öltönyben ázik el.(( Oda nem sportosan szoktak menni?
Vagy: A csajnak odaadja a zakóját, mert fázik, Utána azt mondja , hogy dobja ki, vagy csináljon vele amit akar, neki ez már nem kell. Hát rühes a nő? Vagy mi lett a baja a kabátnak?
És persze gyerek korukban is már találkoztak!
És telis tele van ilyennel..
De most változik, szokás szerint , már nem arról szól, amivel kezdték...
Azért nem rossz, főleg mert a főszereplők nagyon szépek))))