10/10
JYJ.3 máj. 21. 09:29:56 10/10
(120536/120536)

Jin üzenete az Empire State Building világításánál:
🐹: Helló, Jin vagyok. Először is, nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek veletek ma az Empire State Buildingben. Köszönöm szépen a meghívást. A második szólóalbumom, az "Echo" az életünkben rezonáló érzelmek és az átélt pillanatok megosztására koncentrál. Minden dal, mint egy visszhang, szívhez szóló üzeneteket közvetít, amelyek tükrözik a szeretetet, a barátságot és az utazást, amelyet együtt osztunk meg. Köszönöm. Köszönöm.
🐹: Ma itt állok, igazán érzem, ahogy az Empire State Building bevilágítja New Yorkot, ahogy a zene is beragyogja a szívünket. Még valóságosabbnak tűnik. A ma esti világítás ünnepségen használt kék a reményt szimbolizálja, a rózsaszín a szerelmet, a sárga az örömöt, a fehér pedig az új kezdetet, megvilágítva a várost. Fényesen fog ragyogni.
🐹: Remélve, hogy az általunk megosztott álmok és üzenetek messze-messzire visszhangozni fognak, ezeket a színeket választottuk az "Echo" album képviseletére. Ezeket a színeket választottuk.
🐹: És a SEREGÜNKRE! Mindig te vagy az inspirációm és az erőm, és köszönöm, hogy te vagy a visszhang, ami az egész világon elhangzik. A szerelmed az oka, hogy mindez lehetséges. Most akkor világítsuk be együtt az éjszakai égboltot? Háromig számolok. Egy, kettő, három!
A BIRODALOM FELVILÁGÍT JINÉRT
#EchoLightsNYC #Jin_Echo
10/10
JYJ.3 máj. 20. 16:00:52 10/10
(120535/120536)
TOM CRUISE DICSÉRI ÉS AZT MONDJA SEOKJINNEK, HOGY NAGY RAJONGÓJA A BTS OMG-NEK😭🫶🫶

🐹: "Ismered a BTS-t?" 👤: "Igen!! Ismerem a BTS-t! Mindannyian ismerjük a BTS-t!" 🐹Nagyon boldoggá tesz, ha felteszem Tom Cruise-nak ezt a kérdést 👤 Ismerem a BTS-t, mindannyian ismerjük a BTS-t 🐹*BTS*srácoknak, Tom Cruise ismeri a BTS-t 👤:Először is szeretnék gratulálni a zenekarodnak, a karrierednek és annak, amit létrehoztál, nagyon lenyűgöző, és én egy nogy rajongó vagyok, nagyon örülök, hogy ott lehetek a műsorodban
https://x.com/i/status/1924800971424858560

https://x.com/i/status/1924816576261312894
10/10
JYJ.3 máj. 19. 20:27:59 10/10
(120534/120536)

Ahogy a világklasszis BTS Jin-től várható, 6 hónap után újra megjelenik az NBC 'Jimmy Fallon Show'-ban [Official]
BTS' Jin ismét fellép a 'The Show with Jimmy Fallon'-ban.
Jin 22-én (koreai idő szerint) szerepelni fog a népszerű NBC műsorában, a The Tonight Show-ban, Jimmy Fallon főszereplésével. Aznapi adásban Jin a Don't Say You Love Me címadó dalát fogja előadni a 16-án megjelenő 2. mini albumáról, az Echoról.
A 'The Jimmy Fallon Show' meglepő módon közzétett egy videót, amelyben bejelentette, hogy Jin megjelenik a hivatalos SNS-ben 14-én este. A videón Jimmy Fallon műsorvezető, amint Jin új dalelőzetét, a 'Don't Say You Love Me'-t hallgatja a telefonján, és azt suttogja: "ECH "
A két ember kellemes beszélgetése aztán visszhangzott az egész stúdióban, fokozva a légkört. A videó végén Jin azt mondta: "MÁJUS 21-ÉN VISSZATÉREK. HAMAROSAN TALÁLKOZUNK", növelem az elvárásokat az adással kapcsolatban.
Jin tavaly novemberben szerepelt először a 'The Jimmy Fallon Show'-ban szólóelőadóként, a 'Happy' című szólóalbumának címadó dalát adta elő a Running Wildot. Az emberek alig várják, hogy Jin milyen új oldalát mutatja meg, amikor körülbelül 6 hónap után visszatér a műsorba.
Jin a Jimmy Fallon Show-val kezdi az észak-amerikai tevékenységét. 23-án egy különleges rajongói eseményt tart a 'Hi-Seokjin' New Yorkban, és azt tervezi, hogy szorosan kommunikál 1000 HADSEREG-vel (fandom név) hi-touch és egyéb eszközökön keresztül.
Mindeközben Jin második mini albuma, az 'Echo' egy olyan album, amely az élet különböző pillanatait ábrázolja, mint a 'visszhangok' különböző formában. A címadó dal a 'Don't Say You Love Me'. Ez egy dal, ami arról az iróniáról énekel, hogy a szerelem miatt nem tudjuk elengedni egymást, még akkor sem, ha szétesik a kapcsolat a szeretővel.
📌https://m.starnewskorea.com/article/2025051510034335599
· ·
10/10
JYJ.3 máj. 18. 16:01:56 10/10
(120533/120536)
📰 A TOPSTARNEWS JELLEMZÉSE A "TopStarnews" írt egy cikket #Jiminről.
✍🏻: "Egy arc, mely művészetté vált"... A BTS Jimin és Rekay múzsa pillanata New Yorkban → A rajongók szíve világszerte dobog. "
📝: „Májusban, amikor szokatlanul kitisztult a reggeli napfény, új arc született a közösségi médiában, ahol nagy izgalom terjedt. Lee.K illusztrátor, aki Jimint múzsaként vette fel, csak feketét használva rögzítette a férfias vonalakat, a finom árnyékolást, és Jimin jellegzetes álmodozását és puhaságát egyszerre a vászonra. A toll és ecset közötti határnál figyelmetlenül összefogott vonalak hamarosan Jimin szemében is megmaradtak, egy személy portréja pedig világszínvonalú művészi rezonanciát sugárzott. Egyetlen érintéssel és érzéki megragadásával készült alkotás lehetővé teszi, hogy a néző újra érezhesse az érzelem lélegzetét. "
📝: "Ricky művész évek óta a saját merész perspektívájával rajzolja a BTS Jiminjét. Különösen Jimin portréja a franciaországi Párizsban megrendezett Focus Art Fair 2022 rendezvényen a közösségi médiában a világ minden tájáról érkező látogatók és rajongók folyamatos áramlása miatt. A jelenetben, ahogy a ragyogó mosolyok és a mély pillantások keresztezik egymást, számtalan tekintet Jimin metszésére, hogy befejeződjön egy mélyreható művészi kommunikáció. Szögletes állkapcsától és szája görbe sarkaitól a tökéletesen bélelt szemei alatti finom árnyékokig Jimin háromdimenziós érzéke egyetlen színnel kelt életre. "
Teljes cikk 📎: https://www.topstarnews.net/news/articleView.html...
10/10
JYJ.3 máj. 17. 17:38:07 10/10
(120532/120536)
🇲🇳 Mongólia Állami Hírügynökségének hivatalos oldalán egy Dél-Koreáról szóló cikkben Jungkook és rajongói is említést kaptak! 🐰😍
Egy mongol újságírónő nemrég hivatalos látogatást tett Dél-Koreában, a Kulturális, Sport és Turisztikai Minisztérium meghívására. 4 másik nemzetközi újságíróval együtt járták be Dél-Korea különböző részeit Busantól Szöulig, jobban megismerve az országot, amely nagy benyomást tett rájuk.
Útjuk a tengerparti Busanban, Jungkook szülővárosában kezdődött, ahol érdekes tényt tudtak meg a város egyik nevezetességéről, a Skywalk kilátóról.
Így ír busani élményeiről az újságírónő:
"Busan: Egy város, amely a dagállyal lélegzik
Utazásunk Busanban, a tenger ritmusa által formált tengerparti városban kezdődött. A város egyik oldalát az óceán súrolja, míg a másikon csendesen kibontakozik a modern infrastruktúra. Itt lassabban zajlik az élet, mint a fővárosban. Kevesebb az autó, és több az égbolt. A hegyek strandokban végződnek. Az üvegtornyok tiszteletteljesen magasodnak a halászhajók mellett.
A Haedong Younggung templom meditációs szünetként áll a víz felett, olyan hely ez, ahol szinte hallani lehet, amint az idő megáll és levegőt vesz. A legemlékezetesebb pillanat, ami megmaradt bennem, talán mert a mongol Góbi sivatagból származom, a Skywalkon tett séta volt, egy csillogó üveghídon, amely a tenger felett függ. Megtudtam, hogy ezt a területet a BTS tag, JUNGKOOK kínai rajongóinak támogatásával újították fel. Ez a csendes tény hangos történetet mesélt el: hogyan épít a koreai popkultúra láthatatlan hidakat Ázsián keresztül, a lágy erő, mely közös csodálatban fejeződik ki."
Ez a rész kiemelkedő pillanatként szerepelt a cikkben – egy látványos példája annak, hogyan hagy Jungkook és globális rajongótábora kézzelfogható nyomot a világban. 💜🐰🌍
Forrás: https://montsame.mn/en/read/369194
10/10
JYJ.3 máj. 16. 18:59:44 10/10
(120531/120536)
10/10
JYJ.3 máj. 16. 18:59:20 10/10
(120530/120536)

20:29 - 16/05/2025
Május 16-án Jin végre kiadta pályafutása második szólóalbumát, amikor kiadta az MV-t a címadó "Don't Say You Love Me" című dalhoz, Shin Se Kyung színésznővel a női főszerepben. Ahogy a közönség vára-e, az MV vizuálisan és hangzásilag is vonzó.

Másrészt Jin elkezdte tervezni újonnan megjelent albumának népszerűsítését, beleértve az élő közvetítést is ugyanazon a napon. Aranyos svájcisapkában jelent meg, és sok érdekességet osztott meg új albumáról, vagy akár beszélt a hadseregből hamarosan leszerelt tagokról.

Ami különösen meglepte Jint és a rajongókat, az az volt, hogy sok tag részt vett az élő közvetítésében. Még a kommentszekcióban is beszélgettek együtt, miközben Jin az albumáról beszélgetett.

Tipikus példa, amikor Jimin és j-hope megkérdezték egymástól, mit csinálnak. Amíg Jimin vacsorázott és a katonai kollégiumban tartózkodott, J-Hope Makaóban tartózkodott, világkörüli turnéjának utolsó szakaszán.

Ez annyira meglepte Jint, hogy megkérdezte: "De miért beszélgetnek itt Hobi és Jimin? Taehyung is csatlakozott?? Beszéljetek a csevegésetekben, srácok. Mi ez? Ezek a srácok soмєтнing. Taehyung, Jungkook is itt vannak. Miért van itt mindenki?? Több mint a felük itt van..."

Nem csak, hogy az adás hátralévő részében a tagok folytatták a csevegést. A rajongókat különösen érdekelte az a pillanat, amikor Jungkook felfedte V titkát. Azt mondta: "Ez titok, de... V hyung most tért vissza a fürdőszobából".

Jimin kuncogott, és megjegyezte: "Kekekekekekeeke. Most üdítő érzés".

De ezután gyorsan "aggódtak", amikor V közvetlenül felhívta Jungkookot, és megszidta, amiért felfedte ezt az információt. – Ó, kapok egy hívást Taehyungie hyungtól. Nem fogom felvenni~ Jelenleg szid. Szidnak. Hív és szid" – tájékoztatta Jungkook a rajongókat.

Jimin megjegyezte: "Csak nevetek mellette", Jungkook pedig így folytatta: "Csak sóhajtott. És most megint rám támadt. Letette a kagylót. Olyan nagyot nevetek és izzadok".

Még a távolság és a katonaság sem tudta megállítani a BTS trió szórakoztató tréfáit. Csak a megjegyzéseiket nézve a rajongók el tudták képzelni, milyen lenne, ha együtt lennének.

A rajongók örültek az aranyos pillanatnak, de azt is kívánták, hogy a csoport többi tagja hamarosan elszabaduljon, hogy újra egyesülhessenek. A hadseregek kifejezték:

- Szóval így néz ki a bangtan fiúk csoportos csevegése

- Az egyik dolog, amit JK tenni fog, az az, hogy próbára teszi Tae türelmét. Annyira komolytalan

- Ahhh, el tudom képzelni, hogy tae ¢υяѕιиg kookie és kook teljesen megkorbácsolják és kuncognak

-Frissítő?! miért olyan vicces ez, annyira szeretem őket, kérem

- Üdvözöljük a Bangtan csoportos csevegésében, srácok. Nagyon hiányoznak. Ez egy ideig

- El tudom képzelni, hogy kuncognak a képernyőjük mögött, miközben mindezt írják. imádnivalóak HAKDJSKFJKSKD

- Hiányoznak! Most vissza kell térniük! Legalább tudjuk, hogy még mindig kaotikus önmaguk! Semmi sem változott!

- És nem JIMIN leleplezi JK-t. Úgy csinálták, mintha egy otthonban lennénk együtt

- Vicces, hogy nekem is hiányoznak, de ez csak az első alkalom, hogy ennek tanúja vagyok. Jk olyan imádnivaló

- Miért olyan cutie-ek? Valóban az igazi testvér és család. Nagyon hiányoznakhhh

Eközben RM és V a tervek szerint június 10-én bocsátják el. Jimint és Jungkookot egy nappal később, június 11-én bocsátják el. SUGA-t, aki jelenleg szociális munkásként szolgál, a tervek szerint június 21-én bocsátják el.

Miután a BTS összes tagja befejezte katonai szolgálatát, a csoport várhatóan az év második felében folytatja a teljes csoportos tevékenységet.
10/10
JYJ.3 máj. 10. 20:57:45 10/10
(120529/120536)
𝐁𝐓𝐒 𝐁𝐔𝐋𝐋𝐄𝐓𝐏𝐑𝐎𝐎𝐅 𝐄𝐓𝐄𝐑𝐍𝐀𝟕 ·

JÚNIUS▫️ - #BTS Festa Indul 💜
06.08. — #Jin “Hi Touch” rendezvény a hadsereggel délután 3-kor KST-kor 🇯🇵
06/10 — #V & #RM katonai leszerelve 🥺💜
06/11— #Jimin és #Jungkook katonai leszerelve 🥺💜
06.13 — #BTS 12. évforduló 💜
06/13-14 — #JHOPE Végső színpadi koncertek a Szöuli Stadionban 🏟️ Hobi befejezi a turnéját 😭
06.21 — #Suga katonai leszerelt és #BTS találkozó 🥺💜
06.28-29 — #Jin elindítja a turnéját Dél-Koreában 🇰🇷
#Bts_Bulletproof_Eterna7
10/10
JYJ.3 máj. 07. 15:00:23 10/10
(120528/120536)
A BTS Jin akciószínészként született újjá. Jung Doo-hong: "Nem tudtam, hogy ez így lesz"
Belépett2025.05.07. 10:24

[OSEN=Choi Yi-jung riporter] A BTS Jin akciószínészként született újjá.

A BTS "Run Seokjin" című varietéműsorának 33. epizódjában, amelyet 6-án este 9 órakor tettek közzé a BTS YouTube-csatornáján, Jin akciószínészi kihívását ábrázolták Jung Doo-hong harcművészeti rendezővel.

Jint, aki aznap fekete öltönyben jelent meg, titokzatos emberek támadták meg, és elvitték valahova, filmszerű előjátékot nyitva. Feszült légkörben érkezett egy akcióiskolába. Jin meglepődött a kaszkadőr színészek bemutatóján, és nevetett, mivel már a tényleges edzés előtt ijedten nézett ki.

Az aggodalmakkal ellentétben azonban Jin gyors tanulással és fürge mozdulatokkal tanulta meg a cselekvés alapjait. Különösen simán hajtotta végre a hátrafelé forgás nehéz mozdulatát, miközben magára hagyta magát, ami Jung Doo-hong rendező csodálatát váltotta ki.

Jin egy egyfelvételes akciójelenettel is kihívást jelentett magának. Keményen kezdett gyakorolni, hogy összepárosítsa magát más kaszkadőrszínészekkel, amitől a nézők lélegzetelállítóak lettek. Aztán a fő forgatáson sikerült nagyfokú tökéletességgel kifejeznie a különböző ellenfelekkel való szembenézés jelenetét.

Mozgását és arckifejezéseit hangsúlyozó előadása erős elmélyüléshez vezetett, és amikor a forgatás véget ért, tapsvihar hallatszott a körülötte lévő emberektől. Jung Doo-hong rendező azt mondta: "Azt hittem, jó lesz a testmozgásban, mert jól táncolt, de nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Nagyszerű."

Eközben a "Run Seokjin" következő epizódjában Jin kihívja a taekwondót Kang Seung-yoonnal a WINNER csoportból. A "Run Seokjin" minden kedden este 9 órakor jelenik meg a BTS YouTube-csatornáján, egy órával később pedig a Weverse-en, egy globális szuperrajongói platformon nézheti meg.

/nyc@osen.co.kr
10/10
JYJ.3 máj. 07. 11:34:36 10/10
(120527/120536)

PROGRAMAJÁNLÓ
J-HOPE ÉLŐ KONCERTKÖZVETÍTÉSE A MAGYAR MOZIKBAN - JEGYEK MÁR KAPHATÓAK
Szeretnéd J-HOPE-ot látni a színpadon élőben?
Szeretnéd hallani a régi dalok mellett a legújabbakat, a "Sweet Dreams”-t, vagy a „MONA LISA”-t?
Mivel élő közvetítés lesz J-HOPE japán koncertjéről, ezért egyelőre csak 4 magyar mozi vállalta be a sugárzást:
⏰időpont: CSAK MÁJUS 31-ÉN (egyetlen nap - élő közvetítés)
⏰hossz: 180 perc
📽 PÓLUS MOZI
https://poluscentermozi.hu/film/j-hope-in-the-box-1461
📽 LURDY MOZI
https://lurdymozi.hu/film/j-hope-in-the-box-490
📽 GOBUDA MOZI
https://gobudamozi.hu/film/j-hope-in-the-box-655
📽 CINEMA MOM
https://cinemamom.hu/.../bts-permission-to-dance-on-stage...
Jó szórakozást! 💜
(forrás: https://www.j-hopeliveviewing.com/synopsis/ )
#JHOPE #jhope_TOUR_LIVEVIEWING #BTS
#jhopeTourLiveViewingAtSMCinema