10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:57:10 10/10
(15722/120522)
Már én is ettõl voltam megijedve)) Hogy náluk nincs édesség?
Mindig csak mindenki azt a sok savanyúságot ette.
Hyun meg mondta, hogy már megy gyomorsavat hányni, de ezért evett...
Most utoljára volt valami, de szerintem nem nevezhetõ édességnek..
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:55:10 10/10
(15721/120522)
Újabb aranyos rajzok..
10/10
Lili49 2013 nov. 04. - 10:55:03 10/10
(15720/120522)
Anyám borogass!!:) Te ezt mind, ebéd elõtt tálalod nekem?

A BF-ben, soha nem ettek sütit, a kajálás végén::)
10/10
Lili49 2013 nov. 04. - 10:50:22 10/10
(15719/120522)
Gye-Baek, én ezt fogom nézni, már Szakival régebben megbeszéltük.

http://asianwiki.com/Gye-Baek_(Korean_Drama)

Nincs olyan most futó sorozat, amit kénytelen lennék nézni. Igaz a Medical Top Team-ból láttam 3 részt,de ha csak az lesz a sztori, hogy egy VIP csapat felállt, a VIP betegek kezelésére, akkor nem sok jót várok tõle. Persze már végig nézem::)

Maradok a Variety-nél is, mert szórakoztat. Seung Gi-t az Ahjummákkal és a Szuper apukákba is belenézek majd.
Leginkább Tabló miatt,(emlékszel a fõdalszerzõ a BF-bõl) nagyon szeretem, egyenes gerincû pasi..
A Szuper apukákban, egyedül maradnak a gyerekükkel, anya elutazik. Övék a háztartás, fõzés és a gyerek.Hogyan boldogulnak a sztárok?
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:49:49 10/10
(15718/120522)
6. Best "koreai stílusú" torta és fanyar: Kabocha Tart a bazsarózsa

bazsarózsa fanyar
Fejezd ki érzéseidet a szénhidrátok.

Koreaiak gyakran sütemények teljesen ki "saeng tejszín", vagy tejszínnel. Míg a nyugati szájban ezek íze diéta torta, ha jól csinálják, akkor a csomagolás íz, miközben még mindig van egy finom összhang.

Bazsarózsa a titok abban rejlik, a torta is. Bazsarózsa tesz genoise torta, egy hagyományos olasz piskóta, amely magában foglalja a levegõt a tésztát, hogy a torta mennyiség, és a rétegek ezeket frissen tejszínhabbal kivert eper. A csokoládé verzió egészíti ki banán.

A bólintás õsz bazsarózsa is süt a fanyar készült kabocha squash hab, amely édes és enyhén sós. A krém összeomlik szépen a tortát, és a vajas kéreg egy falatot teljes textúra és íz.

Eper krémes: ₩ 4000
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:49:14 10/10
(15717/120522)
5. Legjobb fanyar: Chocolate Macadamia Tart La Bonne Tarte

La Bonne Tarte
A fogak lehetnek nehéz betörni a megkeményedett karamell, de a nyelved is köszönöm.

Megkóstolhatja a szeretet sütött a torták La Bonne Tarte, csendes részén, közel a East Gate Yonsei Egyetem, távol a testületi kicsapongás.

La Bonne Tarte állítását, hogy süt a "a szíve egy anya" több, mint egy marketing trükk. A tulajdonos, Kim Hee Yun két gyerek a saját. "Azt akartam, hogy hozzon létre torták, hogy megadom a gyerekeimnek," mondja. "Szóval sütni sütemények segítségével egészséges, ökológiai összetevõk és ne transz-zsírok, margarin és lerövidítése."

A szolgáltatás megfelel a gondozás és a minõség a hozzávalókat. Van egy meleg, és szépsége, hogy árad a konyhában - kíséretében a mámorító illata süteményekben.

Mint a sütemények, a csokoládé makadámia torta egyszerûen csodálatos. Az ízek a csokoládé makadámia fanyar ragyog rajta: a butteriness a makadámia dió ötvözi a karamell, ami eltakarja a csokoládé ganache.

Csokoládé makadámia fanyar: ₩ 5000
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:48:46 10/10
(15716/120522)
4.. Legjobb pie-fanyar-cake hibrid: Caramel Tiramisu at Deux Crèmes

Deux krémek
"Harapj meg."

A süteményeket Deux Crèmes on Garosu olyan hõstettek a magasépítés: attól függõen, hogy milyen, hogy több és váltakozó réteg gyümölcs, sütemény, tejszín és lekvár.

Ez elvezet minket a mi, pontosan ezek. Míg elsõ látásra úgy néz ki, mint pite, nézd meg a kéreg mutat vastag, ropogós kéreg használt sütemények. Ezek a sütemények a szteroidok erõs kéreg támogatja, amit általában a hagyományos pite tölteléket (mint a banán krém) vagy sütemény (például tiramisu). Amit csak akarsz hívni õket, õk jó.

A legjobb ilyen hibridek a karamell tiramisu. Hat réteg a tetejétõl kezdve: egy réteg frissen tejszínhab, karamell mascarpone, egy másik réteg tejszínhab, kávétejszín, torta és csokoládé. Mi az a megdöbbentõ, hogy minden íz jön át minden falat.

Tarts tól ₩ 6500 ₩ 8000
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:48:20 10/10
(15715/120522)
3.. Legjobb cheesecake: Fromage Cake at Pomponette

promp Fromage
Miért sütni, ha lehet vitorlázni jobbra Pomponette és elrendeli a fromage tortát?

Két testvér, Lee Jong-ah, és Lee Yoo-eun nyitott Pomponnette 2004-ben. Jong-ah, aki tanult a cukrászda Tsuji, pékség iskola Osaka, Japán, tartja a konyhában, miközben Yoo-eun kezeli a nyilvántartásban.

Igaz, hogy Jong-ah az iskolai, a süteményeket erõs japán érzékenység: könnyû, szellõs, egy csipetnyi édes. A legtöbb sütemény habokat egy szelet süti vagy torta, beleértve a sajtos, amelyek két csoportra oszthatók: a ritka sajt és a fromage.

A ritka sajttorta egy réteg málna dzsem készült ház mellett a mousse. A fromage torta két réteg sajt, egy sült, a másik pedig egy mousse. Van egy gazdagabb, mustier íz járó használják fel a Pauly krémsajt.

Fromage torta és ritka sajttorta: ₩ 4500
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:47:32 10/10
(15714/120522)
2.. A legjobb torták kívánja anyád sütött meg: Chocolate Caramel mogyoró torta megigéz

megrontják fanyar
"Ön megbabonázott engem, a test és a lélek."

Shin Ji-Min szokott lenni egy divattervezõ, mielõtt a közép-életpálya változás a fõzés. Õ tele a zsákok, New Yorkba költözött, és átvette osztályok Intézet Culinary Education. Visszatért néhány évvel ezelõtt, hogy nyitott bûvölni egy kis bisztró, hogy eladja a kényelmet élelmiszer: tészta, szendvicsek, és persze, sütemények.

A felállás édességek elrendezve a pulton lehet változtatni az adott napon. Szombaton, õ süt egy különleges konfekció aznap csak. Az utolsó alkalommal volt citrom szeder olasz habcsók pite. Míg õ bogyó pite kiemelkedõ, a legfinomabb desszert volt a citrom font torta szolgált a fanyar és krémes citromos túró.

Ami a csokoládé karamell fanyar, Shin figyelmeztet: "Majd lesz egy drogos." Az alsó réteg ragacsos karamell apróra vágott pirított mogyoró, és a felsõ belga csokoládé. Ez kedves, de nem túl édes, mogyorós, enyhe sós a karamell. Már figyelmeztette: ez addiktív.

Hétfõ-szombat, 11:30-3: 30 óra, 17:00-22:00, 533-8 Sinsa-dong, Gangnam-gu ( 강남구 신사동 533-8), +82 2 3445 0529
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:46:58 10/10
(15713/120522)
1.. Legjobb tortán: répatorta és a zöld tea tiramisu torta a Michaya

michaya sütemény
A Michaya, a titkos összetevõ megvetéssel.

Bizonyos szempontból Michaya nem akarja, hogy tetszik. A munkavállalók kedvetlen, ha nem egyenesen barátságtalan. Lehet csak enni egy szelet tortát a kávézóban, ha is rendelni egy italt. A kupon rendszer bizarr és sajátos: csak kap egy arany plakett (igen, egy arany matrica), ha veszel egy tortát -, hogy menjen. Ha nem felhalmoz kilenc to-go sütemények, a jutalom egy forró Americano. Menni.

Igen, szeretõ Michaya mint szeretõ, hogy férfi vagy nõ, aki teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy, és nem érdekel, - a frusztráló, egyoldalú dolog, de akkor menj vissza, mert a torta annyira jó.

A legjobb, ha a sárgarépa réteg torta. A torta egy mámorító keveréke a szerecsendió és fahéj és krémsajt fagyosan a külsõ és a belsõ réteg a torta. Dió pont a nedves belsõ, így a torta textúra. Az egyensúly az édes a torta és a tanginess a cukormáz, Michaya vezeti a torta szeletekre narancshéj adott finom spritz a frissesség.

Próbálja még a zöld tea tiramisu torta. A könnyû és puha fõzet Matcha és mascarapone az öt rétegû torta szépen fehér a külsõ és bûnösen remek.

Répatorta: ₩ 6300, zöld tea tiramisu torta: ₩ 6300

Hétfõ-szombat: 11:00-11:00, vasárnap: 2:00-23:00, 446
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:46:19 10/10
(15712/120522)
A legjobb sütemények Szöulban
Nedves sütemények, torták pikkelyes és csípõs torták: addiktív desszertek a városban
Az Alex Jung
deux krémek
A vigasz egy rossz randi a Garosugil? Ismerkedés megosztani a Deux Crèmes sütemény a végén az éjszaka.
Sütemények és torták nincs sok közös, és mégis az a tény, hogy mind jönnek ék formában tette közepén erõteljes viták, hogy melyik a jobb. Cake szemben pite az új Godzilla versus Mothra.

De ahelyett választotta oldalon, nem mindannyian csak kijönni? A lényeg minden egyszerû: sütemények legyen nedves, és a piték kell pelyhes. És mégis békés édességek is bizarr nehéz.

Sok sütemény és torta üzletek a listából felhívni a francia, amerikai és japán hatások, de még mindig gondoskodik koreai ízlelõbimbók, ami a szeletekre, amelyek fény cukrot, de még mindig nagy a ízét. Itt egy lista a kedvenc sütemények, torták és sütemények Szöulban.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:43:13 10/10
(15711/120522)
GOO STK 528

A kis méretû, vacsora csak helyszínen egy halom tûzifa kint, ez az egész a étkezési száraz korú amerikai vesepecsenye és a T-csontok néhány London Pride ale, és nem kabát vagy bûntudat bonyolult. Mindent, de a hat számjegyû árak - 104.000 ₩ egy 400 grammos ribeye - lefegyverzõen hétköznapi. GOO magas mennyezettel, fa asztalok és a nyitott konyha mögött egy L-alakú bárjában szakácsok grill és a pán-sütjük steak marhahús drippings elõtt yuppie párok cipõk megosztása 203.000 ₩ porterhouse egy üveg Chateauneuf-du-Pape.

Comfort food köretek között triple-sajtos makaróni. Tulajdonos Ian Kim vett egy komoly ugrás, amikor a dönthetõ evõk fizet váltságdíjat egy darab USDA Prime nyomán az emberek zavargások ellen amerikai marhahús.

A szerencsejáték kifizetõdött. Még a hús itt lesz fenntartva elõre, mint a táblákat. 528-3 Sinsa-dong, Gangnam-gu (서울 강남구 신사동 528-3), tel. +82 2 511 0917
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:42:29 10/10
(15710/120522)
Isabelle Porterhouse

Seoul steakhouse
Juicy és rózsaszín. Minden van hozzá.
Mitõl elsõdleges amerikai marhahús jobb száraz-aging takarmány, mint a helyi dolgokat?

Szerint ez a felsõ chop ház Itaewon és új üzletet Sinsa-dong, amely az úgynevezett Isabelle a hentes, semmi. Minden száraz korú steak itt koreai marhahús értékesített büszke ₩ 9800 egy 50 gramm. Sõt, tekintettel arra, hogy a külföldi steak már nedves korú szállítás során, az elmélet az, hogy nyelvmûvelõ természetesen választani Grade 1 + + Hanwoo, amely nem volt nedves korú. Ha nem szeretné egy amerikai vágott a francia hagymaleves, vagy rák torta önindító, Isabelles szolgál New York csíkok, T-csontok és porterhouses a menüben nedves korú oldalon. Akárhogy minden ragadozó ebben a hangulatos, chandeliered étkezõ valószínûleg egyetértenek abban, hogy száraz-érlelt steak - otthonról vagy távolabbi mezõn - megérdemlik a komoly rajongótábort Szöulban. 119-17 Itaewon-dong, Yongsan-gu (서울 용산구 이태원동 119 -17), tel. +82 2 749 9827
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:42:04 10/10
(15709/120522)
A Steak House

Seoul steakhouse
Prime US vágások kevesebb, mint 50.000 ₩ a speciális The Steak House.
A közép-város hely mágnesként vonzza a hordák a banki pénztárosok és követségi flunkies chowing a pizza, tészta és gofri földszinten at The Steak House 's jobban ismert kávézó , The Place. Ez nem hagyja abba a hús ínyencek megnézni az étkezõ ez kisebb, csendesebb negyedik emeleti steakhouse. Wet korú amerikai és ausztrál marhahús a ₩ 20,000 - 40,000 ₩ tartomány jön a szokásos krumpli, saláta, tejszínes spenót oldalon. De a ház specialitása szárazon érlelt amerikai ribeyes és vesepecsenye, amely alá süllyedjen 50000 ₩ ha rendezni egy 280 grammos steak, vagy legfeljebb egy kedvezményes kártyát, mint sokan a plebejus hús kutyákat itt.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:41:38 10/10
(15708/120522)
The Barn

Seoul steakhouse
At The Barn, a borlap ugyanolyan kiváló, mint a húst.
"USDA Prime" a pimaszul bélyegezni az egész hatalom ebéd és vacsora menüt ebben ritzy száraz korú ház lakott Gangnam-gu nemesek nosztalgikus egy kis ízelítõt a szelet õk emlékeznek a saját fõiskolai évek a Brown and Northwestern.

A Barn nyitva déltõl három ebédre és bezárul a 18:00 után. Gyere este a lágyan megvilágított, tartalék belsõ megy kiállítási idõt a Cobb és Waldorf saláta ugratások, nagy ütõ borlap standard felállás vaj -basted, faszénen grillezett, száraz érlelt amerikai darabok. 83-12 Cheongdam-dong (서울시 청담동 83-12), tel. +82 2 547 6633
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:41:14 10/10
(15707/120522)
Legjobb száraz korú frissensültek Szöulban
A törte a legjobb, amerikai marhahús dominál menüt ezeken a helyeken szakosodott a legújabb trend steak
A Jordan Rane
Seoul steakhouse
A megjelenés nedves, de a készítmény "száraz" a Isabelle Porterhouse és Szöul legjobb frissensültek.
Annak igazolását, hogy Szöul élelmiszer trendek körülbelül olyan kiszámítható a jövõ héten kedvenc mobil app, ne keressen tovább, mint a város szárnyaló étvágya importált amerikai száraz érlelt steak. Kevesebb, mint három évvel megszüntetése után egy amerikai marhahús tilalom kéri Korea egyik legnagyobb kormányellenes tüntetések a közelmúltban - és legdurvább, feltételezve, hogy emlékezni azokra dühös trágya hétalvó a Lotte Mart hús ellen - Yankee tehén nem csak izmos az utat vissza a koreai szupermarketek polcain, szabadkereskedelmi megállapodás-burkolat listák és felülvizsgálják import tájékoztatókat. Ez egyszerre van komoly ínyenc utcai hitele Szöulban. Korea jelenleg a világ harmadik legnagyobb amerikai marhahús importõr és a legnagyobb ázsiai. A tehén-vágy tõkét ad otthont egy sor új hit frissensültek - fõszereplõje a szállított-in-a -the-államok, száraz érlelt típusú vágások megtalálni az az átlagos aranybánya Chop Shop-ban New Yorkban, Chicagóban és Los Angelesben, és eladott sokkal többet ezen az oldalán a Csendes-óceán. Ahogy több mint ₩ 100.000 500 gramm darab húst. Mi ez a nagy üzlet a száraz korú? És miért olyan drága? Alapvetõen három hetes minimum érési folyamat növeli ízlés és érzékenység azáltal, hogy a természetes enzimek lebontják kötõszövetek míg ellenõrzött nedvesség veszteség koncentrál íz. folyamata is hozzáteszi, rezsi-és csökkenti a hús súlyát, ami azt jelenti, hogy te fizet extra prémium grammonként. Szóval ez megéri? Inkább mérsékelt árú "nedves korú" marhahús elég jó? Mi a jobb száraz korú cut: USDA Prime vagy Hanwoo 1 + +? Ezek mind rendkívül fontos vitákban legjobb megengedhetünk késsel a kezében a következõ trendteremtõ táblázatokat.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:35:09 10/10
(15706/120522)
A Goddess nekem tetszett.. fõleg Lee Sang Woo miatt, és az ügyvéd srác meg szerepelt a Barefootedben, õ is nagyon jó benne.. de a csajok is..
Az anyósokat kihagyhatták volnna, de akkor 10 résszel rövidebb lett volna a sori.
Azt már tovább kellett tekernem..
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:32:42 10/10
(15705/120522)
Már nekem is itt van reggel óta a hír, csak nem volt idõm feltenni.Vagyis még lesz 2 adás...

Láttam YSY kezét, szerintem eleshetett, vagy hasonló.. de csúny a keze, s higy fájhat szegénynek.

[Hírek] "Mezítláb Friends 'törlésre kerül a" K-pop Star 3' elfoglalja annak helyét
by crazy4hyun
Ó, nem, végül úgy döntött, hogy megszünteti a show ............ Bár már sejteni, hogy ez az, ahol mennek, én is úgy érzem, szomorú, hogy nem fogjuk látni a mezítláb barátai minden vasárnap többé. Nos, KHJ ki a show, én nem hiszem, hogy lesz nézni többé, hogy õszinte legyek. De tudta, hogy a show folytatódik nélkül is valahogy érzem magam boldog a többi tag. Lehet, hogy fáradt a FOOD téma, de én nagyon megszerettem õket. A BIG meleg taps a mi MEZÍTLÁB barátaim! Köszönöm a szórakoztató Vasárnaponként megosztott velünk. Mi biztosan hiányozni .

November 4-én jelentette be az SBS egy sajtóközleményt, hogy mezítlábas Barátok törlõdik. Az utolsó epizód kerül adásba november 17-én.

A program indult külföldön Kang Ho Dong, Kim Hyun Joong, Super Junior Eunhyuk, After School UEE, Yoon Shi Yoon, és mások ezzel a részmunkaidõs foglalkoztatás, hogy pénzt keressen. A program változott formátumok többször is, de nem tudta elkapni a nézõk figyelmét olyan ádáz versenytársakkal szellõztetés ugyanabban az idõsávban.

Miután a törlését Mezítláb Friends, a harmadik évad a K-pop csillag kezdõdik november 24-én.

Pop Star 3" a Yoo Hee Yeol, JY Park és Yang Hyun Suk átveszi kezdve november 24.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:27:49 10/10
(15704/120522)
Tudsz esetleg valami jó kösztümöset? Mert olyant már vagy 1 éve nem léttam..
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 10:26:24 10/10
(15703/120522)
http://www.youtube.com/watch?v=UP9JejInd1o

Nagyon tud ez a srác, szoktam néha hallgatni..
10/10
Lili49 2013 nov. 04. - 10:08:58 10/10
(15702/120522)
http://news.nate.com/view/20131104n16406

A mai napon bejelentették a Mezítlábas barátok megszüntetését. A csapattagok szétszóródtak más munkák miatt.

Kisbabám mindkét ökle tiszta seb.::(
Találgatások vannak, a forgatáson a falat kellett vernie vagy túlzásba vitte a Kick box edzést.
Hiába mondom vigyázzon magára, Õ sem tud csak úgy félig csinálni valamit.
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 09:08:31 10/10
(15701/120522)
Ez nekem is le van töltve, de megvárom, amíg a fordító befejezi.
Azt hiszem, most a Goddess Of Marriage-t veszem sorra.
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 09:06:46 10/10
(15700/120522)
.
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 09:06:06 10/10
(15699/120522)
.
10/10
Lili49 2013 nov. 04. - 09:05:49 10/10
(15698/120522)
Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett, én sem sietek vele, hogy ne kelljen várni a végére. Nagyon gyors a fordító::)
Vissza kell hoznom a régi szabályomat, amit a TW miatt felfüggesztettem, hogy párhuzamosan nézek egy kosztümöset is.
Nálam muszáj a változatosság, mert 2 résznél nem bírok többet megnézni, ha nem tudom, milyen jó is az a film.

Úgy fejezõdött be a 3. rész, hogy félig beleugrottam a képernyõbe::)
Most ezt hallgatom rongyosra, Hyun egyik legjobb barátja. Nézni kell a szép szöszi fejét is:)

http://www.youtube.com/watch?v=OkquCJmKKWw&feature=youtu.be&hd=1
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 09:05:13 10/10
(15697/120522)
Egy kis Joo Won.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 08:51:02 10/10 Előzmény Lili49
(15696/120522)
Szia! Az éjjel megnéztem az elsõ részt.
Végre egy film, ami tetszeni fog.. mert már az elsõ része is nagyon mozgalmas.
Ezt úgy értem, hogy van benne történés...
Remélem az utolsó pár felirat is gyorsan meglesz, mert ahogy nézem, a többi is nagyon hamar elkészült.
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 08:48:43 10/10
(15695/120522)
Szia! Igen, most csak beköszöntem, mert kaptam egy kis munkát.
Majd késõbb teszek fel híreket...mert másra sajna még nem vagyok jó...
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 08:48:18 10/10
(15694/120522)
“Beautiful Man” Stills Show First Encounter Between Jang Geun Suk and IU
Stills of Jang Geun Suk and IU‘s first encounter for the upcoming drama “Beautiful Man” have been released!
On October 31, several stills of Dokko Matae (played by Jang Geun Suk) and Kim Bo Tong (played by IU) meeting for the first time, were released.
In the photos, Kim Bo Tong shows the shy, naive, girl-in-love image while looking at Dokko Matae. She is wearing a school uniform and big rimmed glasses, giving off an innocent look.
Dokko Matae is looking close to an anime character with his handsome looks, long locks and piercing gaze.
It looks like the two characters are on the bus for their first encounter. These stills are increasing the anticipation and curiosity levels for “Beautiful Man” and how the two leads will turn out.
Dokko Matae is a guy who earned a lot of know-hows through his experiences with ten of the most successful women in Korea. Kim Bo Tong is an average, ordinary girl who is helplessly in love with Dokko Matae.
“Beautiful Man” will air its first episode on November 20. Check out the other stills of IU and concept photos of Jang Geun Suk as well!

" Szép ember " Stills megjelenítése Elsõ találkozása Jang Geun Suk és NE
Állóképek Jang Geun Suk és NE az elsõ találkozás a közelgõ dráma " szép ember " már megjelent !
Október 31-én , több állóképek Dokko Matae (akit Jang Geun Suk ), valamint Kim Bo Tong (akit NE) találkozó elsõ alkalommal is megjelent .
A fényképeket, Kim Bo Tong mutatja a félénk , naiv , girl -in -love képen , miközben néztem Dokko Matae . Õ visel iskolai egyenruhát , és nagy keretes szemüveg , ami le egy ártatlan pillantást .
Dokko Matae keres közel egy anime karaktert a szép megjelenés , a hosszú zárak és átható tekintetét.
Úgy tûnik, hogy a két karakter a buszon az elsõ találkozás. Ezek állóképek növekszik a várakozás és kíváncsiság szintek " szép ember ", és hogy a két vezet majd kiderül .
Dokko Matae egy srác, aki szerzett egy csomó know- how az õ tapasztalatai tíz legsikeresebb nõ Koreában. Kim Bo Tong egy átlagos , hétköznapi lány, aki tehetetlenül szerelmes Dokko Matae .
" Szép ember " kerül adásba az elsõ epizód november 20-án . Nézd meg a többi állóképek NE koncepció fotók Jang Geun Suk is!
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 08:43:40 10/10
(15693/120522)
A Dorama Forever Fansub-on fent van a May Queen 1. részének a felirata.
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 08:37:04 10/10
(15692/120522)
Csak beköszöntél?
Jó nektek, hogy ott süt a nap, erre sajnos hideg van és borús.
Ráadásul erõsen fúj a szél.
Nem jó, hogy még mindig húz az ágy, mikor akarsz már meggyógyulni?
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 08:33:51 10/10
(15691/120522)
Nagyon szép ez a narancslébe tett virág.)))
Én az õszi falaveleket szeretem rugdosni még most is, nem csak gyerekkoromban.
Ezeket elrugdosnám)))))
10/10
döncimama 2013 nov. 04. - 08:33:00 10/10
(15690/120522)
Szép jó reggelt!
Milyen szép ez a kép!
És köszönöm a fincsi kávékat is, nagyon guszták.
Hívjuk meg õket is, biztos szívesen kávéznának velünk...
10/10
Jyj3 2013 nov. 04. - 08:32:06 10/10
(15689/120522)
Sziasztok!
Most nagy öröm ért akkor már reggel, hgy itt talállak.

Sajnálom, hogy elkapott valami.
Remélem úgy lesz, ahogy mondod,és gyorsan rendbe jössz..
Én már egy hete küzdök, de még az ágy az úr((((
Ahogy nézem magam, még ma sem sok változás van.

Na de kint szép az idõ, süt a nap.
Legyen szép napotok, estére mindenkit hazavárunk.
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:21:52 9/10
(15688/120522)
Na azért! :)))))))))))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:21:18 9/10
(15687/120522)
Naná, hogy nem ment át a kép :((((
Dorombka egyszer magyarázta, hogy a teljesen négyszögletes képek nem mennek át....
Eddig nekem nem csinálta. :(
Vajon most átmegy, hogy átméreteztem?
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:15:42 9/10
(15686/120522)
Most ez az egyik háttérképem.
Csak ezért teszem fel, mert ezen a szomorkás reggelen elkél egy kis öröm :)))
Olyan vidám ez a csokor (És olyan, mintha egy nagy kancsó narancslében állna. Hát nem? :))))))))))))))))))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:13:12 9/10
(15685/120522)
Bár most rám is rám férne egy.
Péntekre sikerült összeszednem valamit. :(((
Elég gyérül voltam a hétvégén. De már szerencsére javul a dolog :))))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:07:57 9/10
(15684/120522)
egy!!!!!!!!!
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:07:32 9/10
(15683/120522)
Esetleg eg gyógytea :))))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:05:42 9/10
(15682/120522)
:)))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:04:48 9/10
(15681/120522)
...vagy még több :))))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:04:04 9/10
(15680/120522)
...vagy kettõ :))
9/10
offtopic
maggi99 2013 nov. 04. - 08:03:34 9/10
(15679/120522)
Jó reggelt :))

Egy vígasztaló kávé ilyen ködös reggelen..... :)
10/10
döncimama 2013 nov. 03. - 21:50:26 10/10
(15678/120522)
Szép álmokat mindenkinek.
Én még megnézek egy rész God Doctort.
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:43:06 10/10
(15677/120522)
-
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:42:48 10/10
(15676/120522)
Aludj jól!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:42:12 10/10
(15675/120522)
.
ruca60 2013 nov. 03. - 21:41:23
(15674/120522)
Jó éjt, szép álmokat!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:41:13 10/10
(15673/120522)
Jó éjt!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:39:59 10/10
(15672/120522)
Nem, de kész lesz, mire odaérek..
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:39:09 10/10
(15671/120522)
Tiszta szadik. A sípcsont rugdosás sem piskóta.
Én is nézek 1 kis filmet, vagy alszom...
Sziasztok.
ruca60 2013 nov. 03. - 21:38:30
(15670/120522)
Ebbõl még csak 17 van kész. Vagy tévedek?
ruca60 2013 nov. 03. - 21:37:42
(15669/120522)
Neked is szép álmokat!
Epekõmentes hétfõt!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:37:02 10/10
(15668/120522)
Épp most rakom össze a felirattal.. köszi, Jó éjt neked is.
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:35:58 7/10
(15667/120522)
Bocs lányok,de én kilépek:))..Muszáj:))

Mindenkinek pihentetõ szép álmokat !!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:35:55 10/10
(15666/120522)
Lány sosem jutott voln eszembe. Az van itthon is))
ruca60 2013 nov. 03. - 21:35:51
(15665/120522)
Jó éjt Neked!
ruca60 2013 nov. 03. - 21:35:10
(15664/120522)
Ilyet én is láttam! Meghûlt bennem a vér:(
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:34:57 10/10
(15663/120522)
Lányok elköszönök és ajánlom figyelmetekben a Her Legend c. filmet, most azt nézem.

Jó éjt!
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:33:38 7/10
(15662/120522)
Hát,igen....Ez a fene nagy jószívünk:)) Ez fog minket a sírba vinni:)) Mondjuk engem inkább az epeköveim:))
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:32:10 10/10
(15661/120522)
Megfejtettük a 15 centis sarkakat?
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:30:50 10/10
(15660/120522)
Szegény, hátrányos helyzetû fiúk:::)))
Ezért fogadtuk Õket örökbe és nem a lányokat:)
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:30:30 7/10
(15659/120522)
Az Japán anime licensz!! Azt már sokat láttam,és ott az régi szokás:))
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:28:41 7/10
(15658/120522)
Na most akadt el a szavam:))
Bár ez még mindig a jobbik felállás:)) Mármint hogy a csaj üti veri a pasit.Kis hazánkban ennek a fordítottja szokott sûrvebben megesni:))
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:27:27 10/10
(15657/120522)
Új variációt láttam. Lábra taposni tûsarkúval..
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:26:15 10/10
(15656/120522)
Valami szörnyû volt!
Egyszerûen ronda!
De jót nevetett mondenki..
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:23:44 10/10
(15655/120522)
Nem adom koreainak és kész!!!!::)

Kapott már olyan kérdést, ugye nem fogsz megverni?
Õ meghökkent, mert végtelenül türelmes egy fajta.
De most ha összerakom, akkor úgy látszik a filmek sípcsonton rúgása nem csak filmkitaláció.
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:17:56 10/10
(15654/120522)
Nem tudom, miért táncolt.
Talán híres a jó mozgásáról?:::)))
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:17:04 7/10
(15653/120522)
És akkor most megmondod a lányodnak hogy kezdjen el box edzésekre járni:)) Vagy meg õ magától is ? Hajrá szép Magyar lányok!! Hozzatok fess Koreai fiúkat kis hazánkba!! Jó is a vérkeveredés,ne mondja nekem senki az ellenkezõjét!! Gyönyörû eredmények szoktak születni az effélékbõl:))
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:16:15 10/10
(15652/120522)
Nem rég kezdtünk beszélgetni...
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:12:41 10/10
(15650/120522)
Pletyizzek?
Azt írta az egyik koreai fiú a lányomnak.
"A csajok idegõrlõek, kapzsik és boszorkák".

Bocs koreai csajok én csak idéztem::)
Ah, féltem a fiainkat!!!!!::)

Látod, egy jól elhelyezett maflás, férjet fog::)
ruca60 2013 nov. 03. - 21:12:27
(15649/120522)
Annyira jó színész, hogy maszkírozva már nehéz felismerni õt, magát.
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:12:24 10/10
(15648/120522)
Ezt értettem. tetszett))) De mi volt az a tánc az ajtóban a feleség részérõl?
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:12:01 7/10
(15647/120522)
Mondasz valamit.....sajna én rágondolok a szituációra,és már végem is !!! Már pötyögtetni sem tudok röhögcsélés nélkül!! Gondold el azt a jelenetet!!...Elnézést !! Vágás,vegyük újra !!!
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:09:58 10/10
(15646/120522)
Most már ne tagadd, hogy több forgatáson is ott voltál..
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:09:16 10/10
(15645/120522)
Imádják a babot, igaz más formában::)
A sok káposzta féle sem kispályás kaja, abból a szempontból::)
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 21:08:32 10/10
(15644/120522)
Hogy ti milyen szemfülesek vagytok!!!
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:08:20 7/10
(15643/120522)
Nem rossz!! Sõt!! Egyenesen fenomenális !!...Sajna én már nem vagyok visszapofozós erõben,lassan az ablak puccen is feladja a leckét:))
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:05:17 7/10
(15642/120522)
És pont a mi kajás standunk nincs ott ilyenkor!! Hej mit össze nem fõznénk nekik !!
Vagy gondolod hogy a babgulyás csipetkével nem éppen praktikus forgatási kaja ??
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:05:12 10/10
(15641/120522)
Nem semmi történet volt a megismerkedése a feleségével.

Visszafeleselt a lány, erre pofonvágta. Visszakézbõl megkapta a lánytól a választ. Ezután gondolta, biztosan jó anya lesz és feleség, meg tudja védeni magát..... és beleszeretett.
10/10
döncimama 2013 nov. 03. - 21:03:10 10/10
(15640/120522)
Sziasztok!
Látom nagyon aktívak vagytok, nem gyõzök olvasgatni.
Befejeztem a The Master's Sun-t, nagyon aranyos volt. Ezt a színésznõt eddig nem különösebben kedveltem, de itt nagyon tetszett. Szerencsére csak két részt kellett hang nélkül végignéznem, a többinél nem kellett állítani a feliraton. So Ji Sub is nagyon cuki volt, bár õ a Cain és Ábel-ban is tetszett.
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 21:02:32 7/10
(15639/120522)
Lám mit tesz a smink,és a maszkírozás !! Ez a filmezés csodája !!
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 21:00:49 10/10
(15638/120522)
A husi grillen sül::)
Szoktatják a sereghez Õket::)

Csoda, hogy a rajongóktól kajákat kapnak ilyenkor?
ruca60 2013 nov. 03. - 20:57:12
(15637/120522)
Ugye, ugye... Még jó, hogy elõtte hetekig sokat és finomat ehetett a Bareffot-ban.
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 20:57:09 10/10
(15636/120522)
A Warriorban nem is volt kicsi a szerepe.
ruca60 2013 nov. 03. - 20:55:57
(15635/120522)
Ügyes vagy! Nem jöttem rá...
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 20:53:35 10/10
(15634/120522)
Már bánom is hogy elengedtem forgatni)))))
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 20:52:56 7/10
(15633/120522)
A te szemed jobb mint az enyém !! Én még a Ruca által feltett képbõl sem jöttem rá !! Igaz én is egyszer láttam az Arangot..:))
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 20:51:58 10/10
(15632/120522)
Sosem ismertem volna rá...Tök jó)))
ruca60 2013 nov. 03. - 20:51:44
(15631/120522)
Nem túl bíztató:(
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 20:51:01 10/10
(15630/120522)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HSBbvRYQQo0

Mivel a lány kezdett el telefonálni, ezért gondolom, hogy az õ anyja.
Attól szokták megkérdezni, mit fõzzenek.
10/10
Lili49 2013 nov. 03. - 20:50:54 10/10
(15629/120522)
Jaj tényleg!!!::)
Õ volt a Pokol Királya az Arangban. Na szép, 2× láttam::)
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 20:50:52 7/10
(15628/120522)
Én a mai epegörcsöm után bevállalnám !! Életem végéig "legelnék" csak ne azt mint ma délután:))
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 20:49:22 7/10
(15627/120522)
Mobil kajálda:))))
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 20:48:48 10/10
(15626/120522)
Már jönnek a fordítások...csak majd holnap szeretném megnézni..
7/10
szilvia333 2013 nov. 03. - 20:48:30 7/10
(15625/120522)
Nekem is:))
Egy ideje gyömbér teát keresek mindenhol.Nem is tudtam hogy ilyen ritka tea,mert még a DM-ben sem leltem:))
10/10
Jyj3 2013 nov. 03. - 20:47:57 10/10
(15624/120522)
Én itt a tálakban még halat, vagy csirkét,sem látok..
Csak zöldségeken hogy lehet éjt nappalá téve dolgozni?
ruca60 2013 nov. 03. - 20:47:25
(15623/120522)
Han Eun-Jung

Cinderella Man?
Wonderful Life?
Full House?