10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:54:07 10/10
(95016/120536)
50 db gyönyörû képet töltöttem le, a linkedrõl)))
És 15 videót.....

Nem is lehet választani...
ruca60 2016 jún. 16. - 13:45:22
(95015/120536)
http://www.soompi.com/2016/06/15/park-shin-hye-and-kim-rae-won-reveal-why-they-chose-to-star-in-doctors/
Az igazgató és vezetõ leadott "orvosok" beszéltek történet, karakter ábrázolása, érv a projekt és a verseny egy nemrégiben sajtótájékoztatón.
Június 15-én, az "orvosok" sajtótájékoztatót tartottak a SBS központja Szöul, ólommal öntött Park Shin Hye, Kim Rae Won Lee Sung Kyung, és Yoon Kyun Sang részvételével.

A vetítés 20-án kezdõdik.

Lee Seong-kyeong and Kim Rae-won
ruca60 2016 jún. 16. - 13:36:10
(95014/120536)
Értem.
Furcsa világ. A másik kettõnek is akarnak majd ártani? Vagy õket már nehezebb.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:33:50 10/10
(95013/120536)
Ez a gyerek még jobban belerokkan, mint Hyun((((((
Ha egyáltalán túléli(((((((
ruca60 2016 jún. 16. - 13:33:21
(95012/120536)
38 revenue Seo-In-Guk-Sooyoung-Ma-Dong-Seok

Seo-In-Gu, Sooyoung,-Ma-Dong-Seok
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:31:59 10/10
(95011/120536)
Az ügynöksége nagyon toppon van szerencsére, Pár óránként adnak ki nyilatkozatot még mindig...

[HIVATALOS NYILATKOZAT CJES] 16/06/2016
Helló
Ini C-Jes Entertainment.
Elnézést kérünk interferenciát okoznak.
Állítólagos szexuális zaklatás mind megalapozatlanok és megint egy rágalmazás. Mi lesz feldolgozni az ügy jogilag. Az elsõ állítások jelenleg vizsgálják, és hisszük, az eredmény nem bûnös.
Úgy gondoljuk, hogy ez nagyon szerencsétlen vannak jelentések / hír, hogy nincs alapja a vádakra elsõ akkor is, ha Park Yoochun nem vizsgálták.
Park Yoochun jelenleg tapasztalható szélsõséges lelki gyötrelem. Kérem, ne jelentések / hírek indokolatlan újra és várni az eredményeket a hivatalos vizsgálat.
Ha ezeket az állításokat igaznak bizonyul, a Park Yoochun lemond a szórakoztató világ.
köszönöm
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:28:42 10/10
(95010/120536)
Igen, az igaz, hogy ilyen helyen volt. Ott más a megítélése ezeknek a helyeknek.
Ott ha randevúzol egy lánnyal, akkor igencsak el kell venni feleségül, de ezt jól tudjuk.
Munkatárs nem jöhet szóba azonnal házasság..

Csajozni?
Úgy jár, mint Hyun, nem????
Fizetõs nyilvános ház, úgy tûnik ez a lehetõség maradt sokaknak, aki nem akarnak maguk körül botrányt.

Én is nagyon bosszús lettem, amikor elõször olvastam, hogy mi a fenét keresett ott..
Õ egy 30 éves egészséges pasi- azért volt ott, most már így látom.
Nem az õ hibája, hanem a rendszeré, és azé ami ott a fejekben van((((
És nem is a csaj jelentette fel.
A másiknak meg fél év múlva jut eszébe.
És még lesz több is...attól tartok. Ez a volt ügynökség mûve lehet, az SM-é.
Fõleg ha lesz több, akkor biztos.
ruca60 2016 jún. 16. - 13:24:53
(95009/120536)
http://www.hancinema.net/seo-in-guk-looks-so-handsome-at-38-revenue-collection-unit-press-conference-95633.html
OCN új péntek és szombat dráma, '38 Bevétel Collection Unit "tartott sajtótájékoztatót Bah csomópontnál délután június 15-én a Time Square Yeongdeungpo, Szöul.
Seo In-guk is reagál photocalls a helyszínen.

Eközben a "38. Bevétel Collection Unit", adószedõ, és legendás conman összefognak átverés bûnözõ adófizetõk a pénzüket. A drámát írta Han Jeong-Hoon és rendezte Han Dong Hwa. Az elragadó bûncselekmények mutatják be, kezdõdik június 17-én.
ruca60 2016 jún. 16. - 13:19:53
(95008/120536)
Nagyon szívesen.:)
ruca60 2016 jún. 16. - 13:14:06
(95007/120536)
http://www.hancinema.net/park-yoo-chun-hurries-back-home-95642.html
Singer és színész Park Yoochun siet haza a Szöul Gangnam Kerületi Hivatal.

:((((((((((((((((((((
ruca60 2016 jún. 16. - 13:13:15
(95006/120536)
http://www.hancinema.net/what-should-park-yoo-chun-do-now--95641.html
Lehetett a pokol Park Yoo-chun az elmúlt napokban. A hirtelen vád miatt szûnt meg az ellenfél lemondta, de összességében egy becstelen hatása került rá.

Gangnam rendõrség források azt mondta: "A pincérnõ, aki beperelte Park Yoo-chun lemondta a díjakat. Õ azt állította, hogy" közösülés a beleegyezés ". Ha õ veszi vissza, amit mondott, majd a rendõrségi nyomozás is beleesik egy labirintus. Ha nincs "erõ", akkor nincs nemi erõszak ".

C-JeS Entertainment állította, "Nem hallottunk semmit a rendõrség mégis mi vár a rendõrség felmenteni minket. Is, akkor teljes mértékben együttmûködik semmit a rendõrség kérni tõlünk ebben a vizsgálatban."

Azonban ez nem ért véget, mert a díjak töröltek. Netizens már vitatkoznak a elõnyeirõl és hátrányairól a hozzáférést az ilyen rúd. Mivel Park Yoo-chun alatt National Duty, akkor nem lenne képes elkerülni az erkölcsi felelõsséget. Ugyanakkor a rendõrség azt állítják, hogy nehéz kideríteni, hogy tényleg ott volt. Még ha volt is, semmi ellen katonai szolgálat törvény errõl.

A nyilvántartást az õ kötelessége is hozták fel együtt a kérdést, hogyan õ használt szabadság napjait. Úgy tûnik, Park Yoo-chun használt 30 beteg napon tavaly októberben idén márciusban. Van körülbelül 0,5 nap maradt számára, hogy használja a betegszabadság márciustól októberig. Gangnam Kerületi Hivatal azt állítja, nincs semmi baj, hogy kapcsolatban ellátja. Õ még szolgálatban most, ahogy ezt mondanak.

Az ügynökség csaknem könyörögve. A hivatalos nyilatkozat szerint: "Ez az eset tartja a vonalat, egy ember életében. Nagyon fontos, hogy a jelentések ebben az ügyben csak megjelenése után átfogó ellenõrzéseket végeztek a tényeket. Semmi hivatalos már megjelent a rendõrség, de alaptalan jelentések fáj hírnevét csak egy nap ".

A hibákat ki lehet tükrözõdik és javítani. Ugyanakkor, bár a díjak már feloldották, amit Park Yoo-chun csináltam rosszul? Csak meg kell várni, és reméljük a legjobbat hozza ki a rendõrségi nyomozás. A nagy nyomás alatt tegye a vállára.
ruca60 2016 jún. 16. - 13:12:24
(95005/120536)
Ez hihetetlen. De az igaz, hogy ilyen helyen volt?

http://www.hancinema.net/charges-on-park-yoo-chun-cancelled-bar-waitress-everything-was-nice-at-the-time-95640.html
Míg pincérnõ "A" jelentett JYJ Park Yoo-chun repce, a másik pincérnõ ugyanabból bár nyilatkozatot.
TV Chosun "News Breaker" beszélt a probléma Park Yoo-chun.
Egy interjú volt egy pincérnõ a rúd.
A pincérnõ megkérdezte, mi a probléma, és a pincérnõ azt mondta: "Általában kimegyünk kör 2, de ezúttal 2 történt a fürdõszobában. Általában nem kap pénzt, amelynek kerek 2 a fürdõszobában."
"Ha a hangulat nem jó, akkor az ügyfelek és a pincérnõk nem lóg ki együtt, mert a vevõk általában kérni a pincérnõk átöltözni."
A kérdés: "Miért a pincérnõ, hogy egy ilyen vád?" odajött és a pincérnõ azt mondta: "Mert nem vette ki kerek 2 és kész a fürdõszobában."

Egy másik pincérnõ megkérdezte, hogy látta ezt a kérdést, és azt mondta: "Ez nem a nemi erõszak. Ha igen, akkor mi lett volna hallotta a sikolyt kívülrõl, és van egy csomó ember dolgozik itt."
Nyomozó Baek Ki-jong a Soo-seo Rendõrkapitányság azt mondta: "Ha az" A "nem erõszakoltak, de csak azt mondta, így, mert az õ egyéni érzések, hogy csak akkor van, hogy õ beperelte alatt alaptalan bizonyíték így lenne neki bûnös a rágalom. rágalom arcok nehéz büntetést ".
Eközben Park Yoo-chun ügynökség nyilatkozatot:

"Ez az eset tette Park Yoo-chun bûnözõ, csak azért, mert õ egy Hallyu csillag, és mivel számos média számolt be hamis vádak ellenõrzése nélkül a háttérben a további információkért. Ez egy példa a" Ne kérdezd, vagy nem érdekes "média lejátszás . még amikor beperelte az úgynevezett áldozat, kértük a rendõrséget, hogy megtudja az igazságot a témában. ha tudósít ez jött ki a 13., a rendõrségi nyomozás még csak nem is folyik, és semmi sem volt hivatalos. azonban , alaptalan jelentések kezdte ömlött ki, és egy nap, a mi oldalunkon hatottak súlyosan. Mi nem harcol az áldozat, hanem a média ".
ruca60 2016 jún. 16. - 13:10:56
(95004/120536)
http://www.soompi.com/2016/06/16/park-yoochuns-agency-releases-official-statement-regarding-second-allegation-sexual-assault/
Miután a második állítást a szexuális zaklatás ellen benyújtott Park Yoochun, a hivatal C-JeS Entertainment kiadott egy hivatalos nyilatkozatot.
Az alábbiakban a hivatalos nyilatkozat:

"Helló. Ez a C-JeS Entertainment.
"Elnézést kérünk aggasztó sok ember részvételünket folyamatos botrányos eseteket.
"A közelmúltban bejelentett második iktatott panasz ellen Park Yoochun nem igaz, és mi megtesszük a jogi lépéseket a rágalmazás és hamis vád.
"Úgy gondoljuk, hogy törölve lesz a gyanú, hiszen a rendõrség jelenleg vizsgálja az elsõ pert.

"Úgy érezzük, szomorú és sajnálatos, hogy hallja a híreket a másik nevetséges perben, amelyet benyújtott jelentéseken keresztül, amikor Park Yoochun még nem is kérte az õ vallomását illetõen az elsõ esetben még.
"Jelenleg Park Yoochun olyan állapotban van, a nagy érzelmi sokk. Kérünk refrainment tudósítson érvénytelen és szenzációs hír, és remélem, hogy az emberek várni az eredményeket a vizsgálat során.

"Abban az esetben, Park Yoochun bûnösnek elköveti a bûncselekményt, akkor visszavonul a szórakoztató iparban.

"Köszönöm."

Korábban Park Yoochun vádolták szexuális zaklatás 24 éves Ms. Lee. Az állítólagos szexuális zaklatás a hírek szerint történt egy fürdõszoba egy felnõtt szórakoztató létesítmény / bárjában. A díjak azóta csökkent. Ugyanakkor külön állítás egy másik egyén került sor. A második állítás kimondja, hogy Park Yoochun szexuálisan bántalmazta "A" a fürdõszobában egy felnõtt szórakoztató létesítmény / bárjában tavaly decemberben.
ruca60 2016 jún. 16. - 13:10:19
(95003/120536)
Ahány cikk, annyiféle, de a tény, hogy van egy újabb feljelentés, 2015 decemberben történtekrõl.:(((

http://www.allkpop.com/article/2016/06/breaking-another-woman-files-sexual-assault-claim-against-yoochun-c-jes-responds
Június 16-án, a különbözõ média beszámolt arról, hogy egy másik nõ is nyújtott be egy szexuális zaklatás szembeni követelés JYJ a Yoochun.

Ez azt jelentette, hogy vissza decemberben 2015 Yoochun szexuálisan bántalmazta a munkavállaló a fürdõszobában egy felnõtt szórakoztató létesítmény. Az állítólagos áldozat azt állította, "Azt mondta nekem, hogy meg kell beszélned a fürdõszobában, mert nem hall engem is. Nem tudtam, hogy meddig lehet ezt, de aztán elkezdett szexuálisan bántalmazta én. Mondtam neki, hogy ez nem helyes, és hogy el akartam menni, de õ tartotta a csuklóját, és blokkolt engem elhagyja. "
Ezen kívül õ mutatta az oka a késõi jelentés, ahogy ezt mondta: "Megijedtem, amikor valóban elment a rendõrségre ... nem tudtam mondani semmit." Ez is beszámolt, hogy az állítólagos áldozat van a bátorságot, hogy szólaljon fel a közelmúltban hírt Yoochun és Ms. Lee, aki azt állította, hogy szexuálisan bántalmazták hasonló módon. A rendõrség még vizsgálja az állítások szerint Ms. Lee annak ellenére, hogy hivatalosan is visszavonja neki állításokat.

Eddig Yoochun címke C-Jes Entertainment csak így válaszolt: "Jelenleg ellenõrzi a helyzetet."
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:03:59 10/10
(95002/120536)
Köszönöm szépen a linkeket...
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 13:01:53 10/10
(95001/120536)
Szia!
Nagyon neki vannak keseredve, nem tudom Junsukának milyen lehet így koncertezni.
Látod azt hittük csirájában elfojtotta az ügynökség, de a legnagyobb igyekezettel sem egyszerû..
Még jelentkezett egy másik nõ is??
Ezt végképp nem értem, akkor tényleg a régi ügynökség keze van a dologban.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 jún. 16. - 12:58:03 10/10
(95000/120536)
JYJ a Yoochun ígéri, hogy kilép, hogy egy bálvány örökre, ha nemi erõszak díjakat beigazolódott
közzétett Június 16, 2016

Park Yoochun - C-JeS Entertainment hivatalos oldala - http://www.c-jes.com/New/artist/news.asp

A hét elején, színész és énekes Park Yoochun volt vádolják megerõszakolásával egy nõ egy fürdõszoba egy felnõtt szórakoztató létesítmény. Nem sokkal azután, netizens lett undorodott mint az a tény, hogy Yoochun elment egy felnõtt szórakoztató létesítmény az elsõ helyen , fõleg a katonai szolgálat.

Ezt követõen az eredeti vád fény derült, a hosszú ideig rajongója Yoochun állítólag felfedte "titok", de õk továbbra is erõsített. Ennek eredményeként a vád nemi erõszak, netizens kezdett hozza vissza a korábbi tevékenységek is .
Az eredeti szexuális zaklatás elleni vádakat Park Yoochun nemrég esett , röviddel a vizsgálat a díjakat kezdett. Azonban Yoochun még azzal vádolták, hogy elkerüljék a sajtó követõ vita .

Míg vizsgálat még folyamatban van még egy másik állítólagos áldozat felszínre kerültek állítva, hogy megerõszakolta õt.
Pletykák és sejtés kezdett elterjedni, mint a vad tûz C-Jes Entertainment játszott egy erõs kéz a legutóbbi hatósági nyilatkozat arról, hogy Yoochun elhagyja az ipar és a nyugdíjba, ha ezek közül bármelyik vádakról vele szemben beigazolódott.
Az alábbiakban egy közvetlen fordítása a közelmúltban tett hivatalos nyilatkozata C-Jes Entertainment
Helló, ez C-Jes Entertainment.

Sajnáljuk aggódni egy csomó ember azáltal, hogy részt vesz az ilyen incidensek folyamatosan.
A második pert Park Yoochun amely csak most számolt be hamis és azt tervezzük, hogy azok vállaljanak felelõsséget rágalmazása a mûvész és így tovább.
Rendõrségi nyomozás jól halad Ami az elsõ eset, és hisszük, hogy hamarosan bizonyítható ártatlan.
Mi nagyon megrendült, hogy míg a kihallgatás még nem is kezdõdött el az elsõ eset egy újabb hamis pert nyújtott be ellene, és kiderült, a sajtón keresztül.

Park Yoochun jelenleg óriási mentális stressz. Kérjük, ne jelentések alapján valótlan tények és várni az eredményt a rendõrségi nyomozók.
Ha bármely díjakat bizonyított, és õ bûnösségét minden bûnért, amit örökre visszavonul a szórakoztató iparban.
ruca60 2016 jún. 16. - 12:58:02
(94999/120536)
Ma van Park Bo Gum születésnapja.
Isten éltesse!

1993-Jun-16
182 cm

Moonlight Drawn by Clouds (KBS, 2016)
Reply 1988 (tvN, 2015)
I Remember You (KBS2, 2015)
Producer (KBS2, 2015) cameo
Nae Il's Cantabile (KBS2, 2014)
Wonderful Days (KBS2, 2014)
Wonderful Mama (SBS, 2013)
Drama Special Season 3 - Still Cut (스틸사진) (KBS2, 2012)
Bridal Mask (KBS2, 2012)
Hero (OCN, 2012)
ruca60 2016 jún. 16. - 12:53:52
(94998/120536)
http://www.allkpop.com/article/2016/06/park-bo-gum-and-irene-to-say-goodbye-to-music-bank
"Music Bank" közvetített június 16-án, "Park Bo Gum és Irene, akik MC május óta 2015 az elmúlt 13 hónapban, úgy döntött, hogy elhagyja a" Music Bank "miatt idõbeosztásukba. Mi már tárgyalunk [a ] hagyott, miután megállapította, hogy nehéz lenne számukra, hogy továbbra is az MC-nek az élõ közvetítések miatt dráma filmings, stb, és a közelmúltban került a végsõ következtetést. jelenleg a kiválasztási folyamata a csere MCs. "

Park Bo Gum és Irene lesz a "Music Bank" MC-ban júniusban végéig .
ruca60 2016 jún. 16. - 12:52:38
(94997/120536)
http://www.allkpop.com/article/2016/06/actor-jung-woo-and-kim-yoo-mi-expecting-their-first-child
Színész Jung Woo Kim Yoo Mi egyre szülõk lesznek!
FNC Entertainment megerõsítette, hogy Kim Yoo Mi jelenleg 3 hónapos terhes, õ lesz az elsõ gyermek. A pár jelenleg gondosan készül a babára, örömmel. Eközben a híres pár került a nyilvánosság elé a kapcsolatukat vissza 2013-ban, és férjhez ment januárjában 2015.
Gratulálunk a Jung Woo Kim Yoo Mi párnak!