ruca60 2016 máj. 23. - 17:35:07
(93363/120523)
Ezt nem lehetett titokban csinálni, mert elmondták, hogy azért nem tartanak nagy esküvõt, hogy a ráfordítandó költségeket inkább odaadják a gyermekkórháznak. Ezzel az emberek figyelmét nem csak magukra vonták, hanem a kórházra is, hogy szükség van az adakozásra. Hogy más is adjon.
Nekem ez jön le a hírbõl.
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:34:51 10/10
(93362/120523)
"Rainy Night" - Rögzített japán Single "Ha ... / Esõs éjszaka" (2008)
"White Lies" - A felvételek a TVXQ harmadik koreai album "Mirotic" változatban a C & D csak (2008)
"XIAHTIC" - Rögzített japán Single " kitörni! "(2010)
" én szárnyalhat "- A felvételek a" JYJ A kezdet "Világméretû album (2010)
együttmûködések:
"Timeless" - Duett Zhang Liyin (2006)
TPL (Talk, Play, Love) / Promise You / Day Dream - Anyband (A BoA, Tablo & Jin Bora) Samsung Anycall (2007)
KONCERTEK:
XIA "tarantallegra" World Tour: Korea, Thaiföld, Indonézia, Tajvan, Shanghai, New York (USA), Los Angeles (USA), Mexikó, Brazília, Chile, Németország (2012)
2012 XIA Ballad és musical koncert Orchestra (december, 2012)
egyéb elõadások:
"Minden Rise" - fellépett 1. Asia Tour "Rising Sun" (2006)
"Saját oldal" - fellépett 2. Asia Tour "O" (2007)
XIAHTIC - koreai változata végre 3. Asia Tour "Mirotic" ft. Key (SHINee ) (2008) és a japán változat végre "JYJ Hálaadás élõ koncert" (2010)
"a mérgezés / Kanashimi Nem Yukue / Kimi ga Ireba ~ Beautiful Love ~" - végre "JYJ Hálaadás élõ koncert" (2010)
"én szárnyalhat" - fellépett a 1th JYJ Worldwide Tour (2010)
"Túl szeretik" - fellépett a 1th JYJ Worldwide Tour (2010)
MV / PV:
Szerepelt Zhang Liyin egyetlen "Timeless" MV (2006)
szerepelt AnyBand - "Vita Játék Love" és a "Promise U" (a Samsung Anycall zenei dráma, más mûvészekkel) (2007)
Kim Junsu japán egyetlen "intoxikáció" PV (2010 )
XIA Junsu a "tarantallegra" MV (2012) <nézni itt>
XIA Junsu a "tarantallegra" MV dance változat (2012) <nézni itt>
XIA Junsu a "lekötetlen" MV (2012) <nézni itt>
XIA Junsu a "알면서도" (bár már tudom) (2012) <nézni itt>
XIA Junsu a "hihetetlen" láb (Quincy) MV (2013) <nézni itt>
XIA Junsu a "Virág" MV (2015) <nézni itt>
XIA Junsu a "Yesterday" MV (2015) <odafigyelni>
XIA Junsu a "OeO" Dance Performance (2015) <nézni itt>
musical színész
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:33:54 10/10
(93361/120523)
"Chocolate girl" (Szöveg: Kim Bag-sa, Oh Hyun-ju / Zene: Kim Bag-sa)
"Hihetetlen Feat. Quincy Combs "(Szöveg: Xia, Bruce" Automatikus "Vanderveer / zene: Bruce" Automatic "Vanderveer)
" 나 지금 고백 한다 / Na jigeum gobaekhanda / én megvallották Most Feat. 길미 Gilmi "() (Dalszöveg: XIA / Zene: Xia, Park Il)
" 가지마 Gajima / nem megy "(Szöveg: JUNO, J.Kimb / zene: Hee Jang-nim, 2JAJA)
" Turn It Up Feat. DOK2 "(Szöveg: JUNO, Xia / zene: Fraktal 03:23)
" Fantasy "(Lyrics & Zene: Park Il, Kim Tae-wan)
" 이 노래 웃기지 / I norae utgiji / Ez a dal vicces, Jobb ? (narrátor: 붐 Boom) "(Lyrics & Zene: XIA)
" 사랑 하나 봐 Saranghana bwa / Úgy tûnik Like Love "(Lyrics & Zene: Jeon Hae-sung)
" 11 시 그 적당 함 11shi geu jeokdangham / 11:00 "( Lyrics & Zene: Francis)
"Virág" (3. koreai album, 2015)
Virág a harmadik stúdióalbuma dél-koreai énekes Kim Junsu, alatt kiadott nevén XIA március 3-án 2015. az albumon mûvészek Tablo, DOK2 és Naul Brown Eyed lélek. JYJ a Junsu felfedte terveit, hogy kiadja egy speciális kiadás album május 28. A különkiadás album tartalmaz egy disco punk mix változata "X Song," instrumentális a "Virág", zenei videók, album kabát forgatás hogy videó, DVD beleértve az interjúk, és több mint ötven korábban kiadatlan fotók.
"Reach" (Szöveg: XIA / Zene: Alex von Soos)
"나비 Nabi / Butterfly" (JUNO, J.Kimb / zene: 2JAJA, Hoi Jang-nim)
"꽃 Kkot / Flower" (Dalszöveg: XIA Kim Tae-won / Music by: Tablo Xia, Kim Tae-won)
"나의 밤 Na-ui bam / My Night" (Lyrics & Zene: Naul)
"Out of Control" (Szöveg: XIA / zene: YDG Fraktal)
"X Song" (Szöveg: XIA / Zene: Xia, Kwon Bin-gi)
"License to Love" (Szöveg: Xia, Lisa Desmond, Christian Gyors, Henrik Göransson / Zene: Lisa Desmond, Christian gyors, Henrik Göransson)
"Musical Life" (Szöveg: XIA / Zene: Hoi Jang-nim, Jeong Jae-Yeop "Love You More" JUNO, J.Kimb ben Earle)
"FLP" (Szöveg: Xia, Bruce Vanderveer, Ebony Cunningham / zene: Bruce Vanderveer, Ebony Cunningham)
"Hello Hello" (Szöveg: JUNO, J.Kimb / zene: Xia, Park Il)
"그 말 참 밉다 geu mal Cham mibda / utálatos szavak" (Lyrics & Zene: Seong Hyeon, Baek Mu-hyeon)
"사랑 숨 Sarangsum / Breath of Love" (Szöveg: Kim Ji-Hyang / Music by: Melodesign)
ÖLTSÉGEK:
"Szép dolog" - rögzíti a OST a "Vacation" (2006)
"Túl szeretik" - A felvételek a KBS koreai dráma Sungkyunkwan Botrány OST album, Park Yuchun drámája (2010)
: "Olyan gyönyörû" - Rögzített SBS koreai dráma " egy asszony illata "OST album (2011)
" 사랑 이 싫다 구요 / I Do not Like Love / nem tetszik szeretet / Szerelem semmit sem jelent nekem "- Rögzített SBS koreai dráma" Rooftop Prince "OST egységes, Park Yuchun drámája (2012 )
"A szeretet olyan, mint a hópehely" - A felvételek a KBS koreai dráma "Nice Guy" OST (2012)
"Bolond Heart" - A felvételek a KBS koreai dráma "A szökevény a Joseon" OST (2013)
: "Szeretlek" - Rögzített MBC koreai dráma "Empress Ki" OST (2013)
: "Az az idõ, hogy Szeretlek" - Rögzített MBC koreai dráma "Mr. Vissza "OST (2014)
" The Time of You Elérte "- Rögzített SBS koreai dráma" Hat Flying Dragons "OST (2015)
SOLO DALOK:
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:31:59 10/10
(93360/120523)
"꼭 어제 / Kkok eoje" (tegnap) (Lyrics & Zene: Lucia)
"OeO Feat. Giriboy "(Szöveg: Xia, J.Kimb, Giriboy / zene: Xia, Jeong Jae-Yeop 정재엽)
" Midnight mutatása Feat. Cheetah "(Lyrics & Zene: Xia, Park Il 박일)
" 토끼 와 거북이 / Tokkiwa geobugi / a nyúl és a teknõs "(Lyrics & Zene: Hoe Jang-nim 회장님)
" 비단길 / Bidangil / Silk Road Feat. BewhY "(Lyrics & Zene: Xia, Kwon Bin-gi 권빈 기)
" tarantallegra "akusztikus változata (Dalszöveg: JUNO / Zene: XIA)
" Hihetetlen "akusztikus változata (Dalszöveg: Xia, Bruce" Automatikus "Vanderveer, Ebony Cunningham / zene: Bruce "Automatic" Vanderveer Ebony Cunningham)
"꽃 / Kkot / Flower" (Szöveg: Xia, Kim Tae-wan 김태완 / Zene: Xia, Kim Tae-wan 김태완)
SINGLES:
"Lekötetlen" (koreai repackage Album augusztus 2012)
lekötetlen van XIA elsõ kislemeze. Ez áll a címadó "lekötetlen", és egy keleti változata a címadó dal az elsõ koreai stúdióalbuma tarantallegra, melyet korábban megjelent 2012-ben A dal ezen egyetlen énekelt angolul
"Lekötetlen" (Lyrics - Bruce 'Automatikus' Vanderveer / Music - Bruce 'Automatikus' Vanderveer)
"tarantallegra (Oriental Ver.) [Ft. Flowsik Of Aziatix] "(Lyrics - JUNO / Zene - XIA)
" lekötetlen "(Inst.) (Zene - Bruce 'Automatikus' Vanderveer)
" tarantallegra (Oriental Ver.) [Ft. Flowsik Of Aziatix] "(Inst.) (Zene - XIA)
" Köszönjük, u "(Digital koreai egységes, 2012. december)
Köszönjük, u egy egységes digitális megjelent dél-koreai énekes Xia, célja, hogy egy karácsonyi ajándékot a rajongók.
"Köszönjük, u" (Lyrics - JUNO, Kim Ji-na / Zene - Shikata, Reo)
"Köszönjük, u" (Instrumental) (Zene - Shikata, Reo)
stúdióalbumot:
"Tarantallegra" (1. koreai album, 2012)
tarantallegra az elsõ koreai önálló stúdióalbuma JYJ tagja Kim Junsu, megjelent május 14-én, 2012. Ez volt az elsõ album, kiadta, mint szólóban alatt a színpad neve XIA.
"Sunset" (zeneszerzõ és szervezõként: XIA)
"tarantallegra" feat. Flowsik a Aziatix (Lyricist: JUNO / Zeneszerzõ és szervezõként: XIA)
"Set Me Free" feat. Bizzy (dalszövegíró: Xia, Fraktal / Zeneszerzõ: Xia, Fraktal / szervezõként: Fraktal)
"No Gain" (Lyricist & Zeneszerzõ: Kim Jaejoong / szervezõként: Kwon Bin-ki)
"사랑 이 싫다 구요 / I Do not Like Love" (dalszövegíró, zeneszerzõ és szervezõként: Jung Hye-sung)
"돌고 돌아 도 / bár én megfordultam és Around" (Lyricist: JUNO / Zeneszerzõ és szervezõként: Xia, Kim Sae-jin)
"intoxikáció" (dalszövegíró, zeneszerzõ és szervezõként : XIA)
"Lélegzet" feat. Double K (dalszövegíró, zeneszerzõ és szervezõként: XIA)
"알면서도 / Még akkor már jól ismert" (Lyricist: Kim Sae-jin / Zeneszerzõ: Kim Sae-jin, PJ / szervezõként: PJ)
"Lullaby" feat. Gaeko Dynamic Duo (Lyricist: Xia, Fraktal / Zeneszerzõ: XIA / szervezõként: Fraktal)
"Fever" (Lyricist: Xia, JUNO / Zeneszerzõ: Xeno, Jedi / szervezõként: Xeno)

"이슬 을 머금은 나무 / The Tree szereplõ Dew "(Lyricist & Zeneszerzõ: XIA / szervezõként: Sung Jung-jin)
" Hihetetlen "(2. koreai album, 2013)
Hihetetlen a második koreai szóló stúdióalbuma JYJ tagja Kim Junsu (nevén: XIA). Az album digitálisan és fizikailag július 15-én, 2013. Ezen a napon dinnye TV és Loen Entertainment áramlott az élõ kirakat, az utóbbi a YouTube és a Ustream.
"Nincs ok" (Szöveg: Kim Tae-wan / Zene: Kim Tae-wan)

"Rainy Eyes" (Szöveg: Kim Ji-Hyang / Music by: Xia, Gwon Bin-gi)
"미안 Mian" / Bocs (Szöveg: Hee Jang-nim, Lee Cheol / zene: Hee Jang-nim, 2JAJA)
ruca60 2016 máj. 23. - 17:31:16
(93359/120523)
http://www.soompi.com/2016/05/22/chinese-variety-show-records-its-highest-ratings-of-the-year-with-song-joong-ki-episode/
Korábban bejelentették, hogy Song Joong Ki tett megjelenése a kínai revü, és kiderül, hogy ez az epizód volt a legmagasabb nézettségi alapján az év!
Song Joong Ki kínai iroda partnerei kiderült május 21-én keresztül SNS, hogy a program "Happy Camp" felvett egy 2,61 százalékos nézettséget értékelés. Ez a legmagasabb értékelés országos, valamint a legmagasabb értékelést az összes a show epizód 2016-ban.
Miután növekednek a népszerûsége révén "leszármazottai a Sun", "Happy Camp" kért, hogy megjelenhessen a show sokszor. A show, Song Joong Ki reenacted különbözõ jeleneteket a dráma és szórakoztató volt kipróbálja a különbözõ játékok.
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:31:13 10/10
(93358/120523)
Co-dalszövegíró a "Out of Control" - a felvételek a 3. szólóalbuma "Virág" (2015)
Lyiricst & Co-zeneszerzõje "X Song" - felvételek a 3. szólóalbuma " Flower "(2015)
Co-dalszövegíró a" License to Love "- felvételek a 3. szólóalbuma" virág "(2015)
Co-dalszövegíró a" Musical Life "- a felvételek a 3. szólóalbuma" virág "(2015)
Co-dalszövegíró a "FLP" - felvételek a 3. szólóalbuma "Virág" (2015)
Co-zeneszerzõje "Hello Hello" - felvételek a 3. szólóalbuma "Virág" (2015)
Co-dalszövegíró & Co-zeneszerzõje "OeO (Feat. Giriboy) "- A felvétel 1. mini album" Yesterday "(2015)
Co-dalszövegíró & Co-zeneszerzõ a" Midnight Show (Feat. Cheetah) "- A felvétel 1. mini album" Yesterday "(2015)
Co-dalszövegíró és Co- Composer "비단길 / Silk Road (Feat. BewhY)" - a felvétel 1. mini album "Yesterday" (2015)
Co-zeneszerzõje tarantallegra "(akusztikus verzió) - a felvétel 1. mini album" Yesterday "(2015)
Co-zeneszerzõje "꽃 / Virág" - a felvétel 1. mini album "Yesterday" (2015)
SINGER
EP:
"Xiah" (japán Release, 2010 május)
Xiah az elsõ japán EP Kim Junsu a JYJ.
"Intoxikáció" (Lyricist - Xiah / szervezõként - Xiah)
"Kanashimi Nem Yukue" (Lyricist - Shinjiroh Inoue / szervezõként - Shinjiroh Inoue)
"Kimi Ga Ireba ~ Beautiful Love ~" (Lyricist - Xiah / szervezõként - Xiah)
"Kimi Ga Ireba ~ Beautiful Love ~ (Instrumental) "(Lyricist - Shinjiroh Inoue / szervezõként - Shinjiroh Inoue)
" Zenei 2013. december Kim Junsu "(koreai Release május 2013)

Musical 2013. december Kim Junsu egy Extended Play Megjelent By dél-koreai énekes XIA . (Kim Junsu) az album dalait a zenei decemberben, amely az énekes játssza a vezetõ szerepet a színpadon, valamint együttmûködést a Lyn és nyúlós.
"12 월 12 WOL (12 hónap)" (Szöveg: 조현주 Jo Hyeon-ju / Music by: 김광석 Kim Gwang-Seok)
"스치다 Seuchida (ft. Lyn) (ecsetelés által / Serendipity)" (Szöveg: 장차 Jangcha / Zene: 박민주 Park Min-ju)
"사랑 이라는 이유로 Sarangiraneun iyuro (ft. mézgás) (In The Name Of Love)" (Lyrics & Zene: 김형석 Kim Hyeong-Seok)
"너무 아픈 사랑 은 사랑 이 아니 었음 을 Neomu apeun sarangi anieosseumeul (Szerelem, túl fájdalmas nem szeretem) "(Szöveg: 류근 Ryu Geun / zene: 김광석 Kim Gwang-Seok)
" 이등병 의 편지 I deungbyeong-ui pyeonji (A levél a Soldier) " (Lyrics & Zene: 김현성 Kim Hyeong-Seok)
"12 월 12 WOL (instrumentális) (12 hónap)" (Zene: 김광석 Kim Gwang-Seok)
"Yesterday" (koreai Release október 2015)

"Tegnap 꼭 어제 ( Kkok eoje) "egy EP dél-koreai énekes Kim Junsu, alatt kiadott nevén XIA október 19-én 2015-ben az elsõ zenei videó jelent meg a címadó dal az azonos nevû. Az album nyolc sáv, amelyek közül három akusztikus verziói korábban megjelent dalok.
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:30:24 10/10
(93357/120523)
KORAI ÉLET
Kim Junsu született és nevelkedett Gyeonggi-do, Dél-Korea. Édesanyja korábbi Miss Korea versenyzõ és õ egy idõsebb ikertestvére öccse Kim Junho. Az elemi iskolában, tagja volt a tánccsoport "SRD", ami egyet jelent a dal, a rap és a tánc gyerekkori barátja Eunhyuk a Super Junior. Junsu írta alá a koreai céghez SM Entertainment után õ részvétele a 6. éves Starlight Casting rendszer. Õ csatlakozott SM Entertainment évesen tizenegy, és az elsõ szerzõdést kezdõdött február 12., 2000.
dalszerzõ

Írta rap Lyrics (a Yoochun és YH) a "Love után Love" - felvételek a 2. koreai album "Rising Sun" (DBSK 2005)
Fõleg "네 곁에 숨 쉴수 있다면 (White Lie)" - A felvételek a 3. koreai Studio Album "O Jung.Ban.Hap "(DBSK 2006)
Fõleg" Saját oldal "- fellépett 2. Asia Tour" O "(DBSK 2007)
Fõleg" Rainy Night "- Rögzített japán Single" Ha ... / Esõs éjszaka "(THSK 2008)
írta a dalszövegek "노을 .. 바라 보다 (Kép You)" - a felvételek a 4. koreai Studio Album "Mirotic" (DBSK 2008)

írta rap rész (a YH) a "사랑 안녕 사랑 (Szerelem Bye Love)" - a felvétel 4. koreai stúdióalbuma "Mirotic - C változat" (DBSK 2008)
Fõleg "XIAHTIC" (koreai Ver.) - Elõadja a 3. Asia Tour "Mirotic" ft. Key SHINee (DBSK 2009)
Fõleg "XIAHTIC" (japán verzió.) - Rögzített japán Single "break Out!" (THSK 2010)
Co-zeneszerzõ "Shelter" (a Jaejoong) - Rögzített japán single "Colors ~ Melody & Harmónia ~" (By Yoochun és Jaejoong) (THSK 2010)
zeneszerzõ és szövegíró & szervezõje "intoxikáció" - A felvétel elsõ önálló japán egyetlen "Xiah" (2010)
Fõleg "azt szárnyalhat" - A felvételek a JYJ Világméretû Album "A kezdet" (JYJ 2010)
zeneszerzõ, szövegíró és szervezõként a "Mission" (Micky írta a rap rész) - a felvétel 1th koreai album "JYJ Mussic Esszé - a szobák" (JYJ 2010)
Zeneszerzõ és dalszövegíró és szervezõként a "Fallen Leaves" - a felvétel 1th koreai album "JYJ Mussic Esszé - a szobák" (JYJ 2010 )
dalszövegíró a "Te" - a felvételek a JYJ album "in Heaven" (2011); Végzett 2011 JYJ World Tour Concert (2011-2012)
szervezõként és zeneszerzõ a "Sunset" és "tarantallegra" - Felvett az 1. szólóalbumát "Xia tarantallegra" (2012)
Lyricist & Co-zeneszerzõje "Set Me Free" - A felvétel 1. szólóalbuma "Xia tarantallegra" (2012)
Co-zeneszerzõje "돌고 돌아 도 (körbe-körbe / tükrözik a Love)" - a felvétel 1. szólóalbumát "Xia tarantallegra" (2012)
Co-dalszövegíró és zeneszerzõ a "Lullaby" - a felvétel 1. szólóalbumát "Xia tarantallegra" (2012)
Co-dalszövegíró a "Fever" - Felvett az 1. szólóalbumát "Xia tarantallegra" (2012)
Lyricist és zeneszerzõ a "이슬 을 머금은 나무 (fa alá a Dew / a tündér ) "- a felvétel 1. szólóalbumát" Xia tarantallegra "(2012)
dalszövegíró, zeneszerzõ és szervezõként a" Breath "- Felvett az 1. szólóalbumát" Xia tarantallegra "(2012)
Co-zeneszerzõje" Rainy szemek "- a felvételek a 2. Solo album "Hihetetlen" (2013)
Lyricst a "Hihetetlen Feat. Quincy Combs "- felvételek a 2. szólóalbuma" hihetetlen "(2013)
Lyricst & Co-zeneszerzõ a" 나 지금 고백 한다 (Feat. 길미) / én megvallották Now (Feat. Gilmi) "- A felvételek a 2. szólóalbuma" hihetetlen "(2013)

Co-dalszövegíró a" Turn It Up (Feat. DOK2) "- a felvételek a 2. szólóalbuma" hihetetlen "(2013)
Lyricist és zeneszerzõ a" 이 노래 웃기지 (Narr. 붐) / Ez a dal vicces, jobb? (narrátor: Boom) "- a felvételek a 2. szólóalbuma" hihetetlen "(2013)
Lyricist a" Reach "- felvételek a 3. szólóalbuma" Virág "(2015)
Co-dalszövegíró & Co-zeneszerzõ a" 꽃 / Virág " - a felvételek a 3. szólóalbuma "Virág" (2015)
ruca60 2016 máj. 23. - 17:30:22
(93356/120523)
http://www.soompi.com/2016/05/22/watch-contestant-with-descendants-of-the-sun-inspired-mask-shocks-audience-on-king-of-mask-singer/
A május 22 epizód "King of maszk Singer," az identitás versenyzõ "A Nap Junior" is kiderült, hogy nem más, mint "leszármazottai a Sun" színész Kim Min Suk.
A színész sajnos kiesett a második fordulóban; azonban a közönség és a többi híresség kommentátorok sokkolta a leleplezése a tulajdonos egy ilyen tehetséges hang.
Kim Min Suk elmagyarázza, hogy ez szokott lenni a gyakornok lenni énekes. Azt is hozzáteszi: "Én is meghallgatta mellett énekes Park Bo Ram."
Singer Cho Jang Hyun bókokat "Ha volna folytatta lenni énekes, akkor lett volna sikeres."
A múlt héten Kim Min Suk tudta átadni az elsõ fordulóban a dobogó versenyzõ "válogatós kis herceg" 58-41; azonban ezen a héten elveszíti a "Lamp Fairy."
Nézze Kim Min Suk lenyûgözõ teljesítménye 4MEN "I Can not" a következõk:
[King of masked singer] 복면가왕 - ‘The sun's junior’ 2round - I Can't 20160522
Kim Min Suk:
https://www.youtube.com/watch?v=OUQILN24Qhs
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:28:28 10/10
(93355/120523)
Nem új sztem, de nem tudom pontosan mikori, majd még böngészem.

Név: 김준수 Kim Junsu
시아준수 Xiah Junsu | ジュンスJunsu | 金俊秀
Születésnap: december 15, 1986 (tényleges) | Január 1, 1987 (regisztrált)
Születési hely: Gyeonggi-do
oktatás: Myongji University (zenés elõadás)
Magasság: 178 cm | Súly: 64 kg | Vércsoport: B
Pet: Leo, Tigris, Bakira, Leon, páratlan, Casillas, Xiahki
Twitter: @ 0101xiahtic (régi), @ 1215thexiahtic (jelenlegi)
Xia Junsu, egy dél-koreai énekes, dalszerzõ, és színpadi színész. Legismertebb, mint a korábbi tagja dél-koreai fiúbanda TVXQ (2003-2009), és jelenleg JYJ (2010-tõl napjainkig), õ elágazó ki cselekedni musicalekben.
ruca60 2016 máj. 23. - 17:27:50
(93354/120523)
Sziasztok!
http://www.soompi.com/2016/05/22/yeo-jin-goo-talks-about-ideal-girl-he-would-like-to-date/
A május 22 epizód MBC "szakasz TV," MC Park Seul Gi leül színész Jo Dzsingu egy interjúra. Gyermek színész megfordult jóképû fiatalember, Jo Dzsingu mesél ideális típus.
Park Seul Gi kérdezi: "Azt mondta egy korábbi interjúban, amit akart dátum, ez még mindig egy érvényes nyilatkozatot?" Jo Dzsingu válaszol nevetve: "Igen, de nem történt elõrelépés."
Arra a kérdésre, a lehetõséget, társkeresõ egy idõsebb nõ, a színész azt válaszolja: "Én is nyúlik, aki tíz évvel idõsebb, mint én, ha az érzések vannak." Azt is mondja: "Mert nem sok egy aranyos oldalon , szeretnék találkozni, aki már aegyo. "
Nézze meg a klipet az interjúban az alábbi:
https://www.youtube.com/watch?v=mHY0ggrnJ24
10/10
offtopic
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:19:29 10/10
(93353/120523)
Vajon ilyen lehet neki, hogy itt senki nem ismeri?
Nyugodt, vagy szeretné, ha itt is ismernék?

Hány ázsiai sztár mehetett már el így mellettünk?
Én ha láttam volna is ott, nem biztos, hogy elhinném, hogy Junsuka ül a mellettem levõ asztalnál.
Biztos nem merném zavarni egy autógramal sem..
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:15:49 10/10
(93352/120523)
Junjjang ~~ # BlackHair
10/10
offtopic
Jyj3 2016 máj. 23. - 17:11:24 10/10
(93351/120523)
Ahn Jae Hyun és Gu Hye Sun az esküvõjük napján, szombaton meglátogatták
a Severance Children's Hospitalt, akiknek az esküvõre elkölthetõ
pénzt átutalja a YG Entertaiment.

Az ügynökségük azt nyilatkozta, hogy ebbõl az adományból
infrastruktura fejlesztést a kórházi szárny javítására és a
gyermekkori rendellenességek és betegségek kutatására
használják majd fel

Szép gesztus tõlük, de az igazán nagyok ezt titokban csinálják.
De attól nem veszem el az érdemet tõlük, gratulálok nekik.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 máj. 23. - 15:04:51 10/10
(93350/120523)
http://www.origo.hu/utazas/nagyhasab/20160512-kepriport-japanrol.html
Ismét csak japán.
Gyönyörû képeket tettek fel.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 máj. 23. - 14:59:19 10/10
(93349/120523)
Szia. Akkor jó munkát.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 máj. 23. - 14:45:18 10/10
(93348/120523)
Szia. Kár, hogy nincs lefordítva. Én nem láttam a sráctól semmit.
10/10
Jyj3 2016 máj. 23. - 08:05:51 10/10
(93347/120523)
Jó reggelt! Mennem kell besegíteni a gyerekeknek, nem volt bekalkulálva...
majd jövök, de eddig nem sok hír jött..

Legyen jó hetünk, szép idõnk.
ruca60 2016 máj. 22. - 21:38:07
(93346/120523)
Neked is jó pihenést!
Jó éjt!
ruca60 2016 máj. 22. - 21:27:49
(93345/120523)
Igen.
Most nézek egy google-s sorozatot, nekem tetszik. Kivételesen a lány is, de a többi szereplõ is nagyon jó. Kár, hogy ezt annak idején nem fordították le.
Fly High 2007-es, 19 részes.
http://www.koreandrama.org/fly-high/
Ez a fõszereplõ srác, Kim Nam-jin már más soriban is tetszett.
http://asianwiki.com/Kim_Nam-Jin
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 máj. 22. - 21:24:18 10/10
(93344/120523)
Elteszem magamén is. Köszönöm a híreket. Jó filmezést, jó pihenést!