ruca60 2016 márc. 03. - 17:18:27
(88002/120522)
http://www.hancinema.net/park-bo-geom-s-life-in-loan-shark-s-shadow-revealed-91988.html
Park Bo-geom, aki hírnevet szerzett a rendkívül népszerû TVN "Válasz Me 1988" vetítésekor, egészen a közelmúltig az apja adósságával küzdött, aki csõdbe jutott, kiderült. Sokkot okozott a nézõknek, akik hozzászoktak a szépfiú képhez.

2008-ban, amikor Park tinédzser volt, az apja kölcsönzött W300 milliót egy uzsorástól, hogy egy vállalkozásba kezdhessen. A fiú társgaranciát vállalt. (US $ 1 = W1,238).
De az üzlet csõdbe ment, és az apja nem volt képes visszafizetni az egész adósságot, mivel a kamat felhalmozódott, a tartozás W800 millió lett 2014-ben.
Az uzsorás követelõzött, de Park visszautasította, mondván, hogy nincs elég pénze visszafizetni az adósságot, és az uzsorás beperelte 2014 végén.
A bíróság Park állította, hogy nem volt köteles visszafizetni az adósságot, mivel õ volt aluli idején vették ki, és teljesen tudatában annak, hogy az apja tette kezes. A bíróság még megparancsolta neki visszafizetni egy részét apja adósságát, ami viszont lehet olvadt jelentõsen.
De Park nem volt hajlandó elfogadni az uralkodó és csõdöt jelentett 2014. decemberben. Abban az idõben, õ játszik támogató szerepet a különbözõ filmek és szappanoperák, de nem kapott fõszerepet.

Tavaly márciusban, a bíróság elfogadta Park kérésére és kijelentette neki csõdbe, egy próbával ebbõl, hogy mennyi a tartozás kell leírni. Az uzsorás állította Park volt teljes mértékben képes visszafizetésére az adósság, mert õ egy elõadómûvész.
De miután megvizsgálta Park jövedelme, a bíróság ajánlott írásban le minden, de W30 millió az adósság. Az uzsorás elfogadta az uralkodó és a Park hivatalosan adósság-mentes, mint a múlt év szeptemberében.
Ez akkor volt, mikor "Answer Me 1988"-t forgatták, amitõl híres lett.
A kormány 2013-ban betiltotta, hogy egy 3. fél garantálhatja az egyén tartozását, de a törvény nem visszamenõleges, és azok, akik számára más emberek adósságait, mielõtt az új szabályozás maradt felelõsséget.

Nem tudtam mindent átírni, van, ami nem teljesen világos, de ettõl függetlenül szerintem érthetõ.
ruca60 2016 márc. 03. - 17:04:38
(88001/120522)
http://www.soompi.com/2016/03/02/seo-kang-joon-opens-up-about-cheese-in-the-trap-controversy/
Csak nappal "sajt a Trap" az volt, hogy vége, Seo Kang Joon kikérdezték a közelmúltbeli panaszokat felszínre a dráma.
A nézõk már korábban kimutatta elégedetlenségüket a csökkenõ film ideje Yoo Jung és a hiányzó történet között Yoo Jung és Hong Seol kapcsolatot. Az eredeti képregény író Soonkki panaszkodott a gyártási folyamat során is.

Seo Kang Joon, aki szerepet tölt Baek Ho, hamarosan a cél a nézõk, ahogy látták az "új férfi fõszerepet." Õ az elsõ népszerûtlenné váltak a nézõk, amikor néhány gondolták megváltoztatta a forgatókönyvet, hogy a preferenciákat Gyártó Lee Yoon Jung. A pletykák elõször kezdett rendezvény során részt vett az õ színész csoport 5urprise. A rendezvény ideje alatt, most is beszélt a sajtónak mentén, "Megváltoztattam a vonalak, nem éreztem elég jók voltak." A nézõk hamarosan kapcsolódik ez a Park Hae Jin csökkenõ mûsoridõ.
Azonban Seo Kang Joon világossá tette, hogy ez nem volt igaz.
"Lehetetlen, hogy egy újonc, mint én, hogy módosítsa a történet vagy script" Seo Kang Joon mondta.
"Néha hozzá improvizációs vagy változtatni a hang a mondat, hogy úgy tûnjön meghittebb, de én soha nem változott érdemben a forgatókönyvet," mondta. "Ez nem egy olyan terület tudom érinteni."
"Szomorú vagyok, hogy minden rajongónak, aki elégedetlen, és én is értem, mit éreznek," mondta.
Közben õ is gratulált társait színészek Park Hae Jin Kim Go Eun. A Park Hae Jin, írta le, mint "egy gondoskodó uraim", míg õ festette Kim Go Eun mint "egy rugalmas és hálás színész, aki tudja, hogyan viselkedjen velem."
ruca60 2016 márc. 03. - 17:03:34
(88000/120522)
http://www.soompi.com/2016/03/02/watch-mv-released-for-topp-doggs-please-come-back-mister-ost-track-feel-alive/
A zenei videót az OST track "Feel Alive" a "Kérlek, gyere vissza, Uram," énekelte Topp Dogg adták március 3-án délben KST.
"Feel Alive" egy dal egy retro trombitaszóval és optimista gitár ritmus. Mivel a fõ betétdala Kim Soo Ro és Oh Yeon Seo, akkor már elhagyta mély benyomást tett a nézõk akció és tréfás jelenetek.

A videoklip alkotja klipek "Kérlek, gyere vissza, Mister" és jelenetek Topp Dogg felvételt. A csoport mutatja ki, hogy aranyos varázsa, mert vicc körül egymással kívül a stúdióban.
Topp Dogg Nakta, Yano, és az A-Tom írta a szövegeket és dolgozott a rap-készítés a dalt. Erõteljes hang kevert jól a dinamikus dal.
SBS "Kérlek, gyere vissza, Mister" minden szerdán és csütörtökön 10:00 KST-n.
https://youtu.be/LD3tSj9YHok
2p 53mp
ruca60 2016 márc. 03. - 17:02:28
(87999/120522)
http://www.soompi.com/2016/03/02/lee-seung-gi-reveals-12-year-career-and-military-preparations-in-meet-someone-like-me-mv/
Március 3-án, Lee Seung Gi dal "Meet Someone Like Me" címmel. Az énekes-színész jelenleg ellátása kötelezõ katonai szolgálat.
Mielõtt elhagyja a katonai, kiadta az egységes digitális "megyek a hadsereg" és kapott sok szeretetet és figyelmet a dalt.

"Meet Someone Like Me" indul ki egy klip debütáló dal "Mert a nõ." Singer PSY ténylegesen írta ezt a dalt és a tehetséges Lee Seung Gi a "Meet Someone Like Me" tiszteletére a sorozás is. Ez valójában 12 éve Lee Seung Gi debütált "Mert a nõ."
A zenei videót is tartalmaz különbözõ klipek különbözõ projektek egész pályafutását. Ezek a pillanatok tarkított felvételek Lee Seung Gi kezd a haját a felkészülés a hadsereg.
https://www.youtube.com/watch?v=ezQrpIUf1io
4p 12mp
ruca60 2016 márc. 03. - 17:00:15
(87998/120522)
Daebak két fõszereplõje
ruca60 2016 márc. 03. - 16:58:01
(87997/120522)
Hja, de tagadják...

A másik hír az utolsó mondat: Park Hae Jin és Park Shin Hye?
Ráérõ pletykára éhes nép. Ha igaz, ez sem baj, de ha nem igaz?!
Szegény hírességek...
Rhubarb 2016 márc. 03. - 16:49:04
(87996/120522)
Sziasztok!
Ezt ki vette észre?
Lopom! :))

Egyébként május végén szerelt le SJK és Krétán forgattak, úgy emlékszem.
Nézem a sorit és nagyon tetszik! :)
ruca60 2016 márc. 03. - 16:02:21
(87995/120522)
Ezt?:)))
ruca60 2016 márc. 03. - 16:01:32
(87994/120522)
Természetes! Tedd fel nyugodtan, csak azért írtam, hátha Te tudsz egy másik linket...
10/10
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:42:51 10/10
(87993/120522)
Egy kis pihi))))
L, majd jövök olvasni)))
10/10
offtopic
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:40:50 10/10
(87992/120522)
LOOK ugratások "FRISSÍTÉS MAN" NEW dráma Aaron Ya

Általában azt megszoktuk koreai drámák , de néha elfelejtjük, hogy Ázsiában alkotják a sok országban, így megnézzük produkciók más mint Dél-Korea, hogy valójában egy kiváló ötlet, hidd el.

Idõnként beszéltünk Aaron Yan , különösen a hírnév, hogy volt, hogy a sorozat fõszereplõje a " Just You ". Abban az idõben emlékszem, hogy sok lány lenyûgözte a romantikus komédia, és ez valószínû, hogy azóta követi a nyomában tajvani színész és énekes.

Nos, Aaron visszatér újra a TV, és teszi ezt a formátumot, ami jól mûködött, romantika keverve különbözõ dózisú komédia. Ezúttal õ osztja a vezetõ szerepet Joanne Tseng , színésznõ láttunk a közelmúltban " Marry me or Not ".

Ezek a feje " Frissítés Man , " egy dráma, ami megmondja a történet két gyerekkori riválisok, akik majd újra találkoznak sok dolog az életükben megváltozott. Joanne volt a tanuló az iskolai siker, akinek sorsa ma nem jelenik meg , hogy lehet azonos, különösen a munkahelyen. A a másik viszont, Aaron Yan megy, hogy egy lusta diák a vezérigazgató, aki válik vezetõ Joanne .

" Refresh Man " fog megjelenni ez a március 5. A dráma mellett 20 epizód.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:39:29 10/10
(87991/120522)
Az elõzõ hírhez..sztem nagyon szépek együtt..
ruca60 2016 márc. 03. - 15:39:17
(87990/120522)
http://www.soompi.com/2016/03/02/jang-geun-suk-and-yeo-jin-goo-start-bromance-in-daebak-script-reading-photos/
Március 2-án, az SBS új hétfõ-kedd dráma "Daebak," megjelent képek az elsõ szövegkönyv olvasásról.
"Daebak" egy kitalált sageuk (történelmi dráma), hogy elmondja az ex-prince Daegil harcának történetét, akit félreállítottak, és feledésbe merült, akinek az öccse Young Jo. Ez az alapja a sok elemnek, mint akció, szerencsejáték, szerelem, bromance.

A szövegkönyv olvasására február 15-én került sor 50 emberrel, köztük rendezõ Kwon Hamarosan Kyu és az írók voltak jelen.
Jang Geun Suk, Yeo Jin Goo, Lim Ji Yeon, Jun Kwang Ryul, Choi Min Soo, Lee Moon Shik, Yoon Jin Suk, Yoon Ji Hye, Lim Hyun Shik, és Kim Chae Gun voltak a szereplõk, akik részt vettek.

A tényleges leolvasási ment 5 órán keresztül, az összes szereplõ ideges volt, nagyon figyelt. Jang Geuk Suk és Yeo Jin Goo annyira felkészült, hogy nehéz volt elhinni, hogy csak az elsõ olvasás volt! A végén gratuláltak egymásnak.
Jang Geun Suk lesz Daegil, akit egy könnyed, mégis hivatalos hangon ábrázolt, Yeo Jin Goo viszont mély, méltóságteljes hangot adott a karakterének.
Jang Geun Suk megjegyzi: "Ez egy olyan dráma, amit csinálni akartam, nagyon szeretem Daegil karakterét. Keményen fogok dolgozni a pozitív eredményekért. Kérem mindenki segítségét", mutatta ki elszántságát.
Yeo Jin Goo is hasonlóan azt mondta: "Kitöltöm szívemmel és lelkemmel, hogy Yeon Ing Gun-t (késõbb Young Jo) jól játsszam, akinek sok belsõ fájdalma van."

"Daebak" elsõ epizódja március 28-án, a 10:00 KST-n lesz.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:38:54 10/10
(87989/120522)
SZEREPLÕK ezek a híres koreai VOLNA megkezdte egy románc?

Pletykák, hogy a színész Kang Dong Won és színésznõ Jung Ryu Won egy románc benõnék a nap folyamán. Bár képviselõi a mûvészek tagadta ezt idill, a "hivatalos" nyilatkozat a veterán énekes megerõsíti az állítólagos kapcsolatot volna elszabadult megtétele jogi lépéseket a két cég által.

A képviselõ YG Entertainment, iroda Kang Dong Won , a Osen azt mondta, hogy ezek a pletykák teljesen igaz, mert még Dong Won és Won Ryu ismert. Azt is mondta, hogy jogi lépéseket tegyen az újságíró, aki kiadta a megállapítás, hogy a jól - ismert énekes, aki biztosította volna, hogy a mûvészek a kapcsolat most.

"Az énekes az nem ismeri a megjelent cikkében az újságíró, kevésbé ismert idézte," mondta szóvivõ YG Entertainment , aki azt is feltárta, hogy a Dong Won Won Ryu sajnálja ezt a helyzetet.

Eközben egy képviselõje Jung Ryu Won is tagadta a kapcsolatot.

Más mûvészek, akik részt vegyenek egy szeretetteljes kapcsolatot egy másik híresség volt a színész " sajtot a csapda ", Park Hae Jin . A színész leleplezte a hírt internetes portál azt mondja volt viszonya színésznõ Park Shin Hye .
10/10
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:35:49 10/10
(87988/120522)
Nyertél JI kockáztatja az életét a szerelemért?

Ha Ji Won visszatér a nagy képernyõn termelés -Chinese koreai " élete kockáztatásával Love '. Ji Won csillagok az ebben a filmben együtt a kínai színész Chen Bolin és koreai színész Chun Jung Myung.

" Élete kockáztatásával Love " egy film romantikus elemekkel thriller és a komédia . A történet középpontjában az esetben egy sorozatgyilkos. Hogyan kell kombinálni romantika, vígjáték és a feszültséget? Azt nem tudom, de azt fogadni annak igazgatója, Song Min Gyoo , igen.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:28:19 10/10
(87987/120522)
Én viszont a képet nem tudtam ott kivágni....
10/10
offtopic
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:27:29 10/10
(87986/120522)
Szia! Te biztos megtalálod máshol is, sajnálom, ha nem mûködik, itt én megnéztem mielõtt felraktam.
Ezek szerint ezután is lesz ilyen, de ha nem hari, én továbbra is felrakom, hátha lesz aki meg tudja nézni, és hátha van közötte olyan is, amit te is..
ruca60 2016 márc. 03. - 15:26:12
(87985/120522)
http://www.soompi.com/2016/03/02/lee-kwang-soo-and-song-joong-ki-visit-jo-in-sung-at-his-movie-set/
Március 2-án, Lee Kwang Soo és Song Joong Ki állítólag lement Daejeoni ahhoz, hogy meglepetés Jo In Sung, aki jelenleg ott a forgatás az õ közelgõ film, "The King".
Mentek, hogy támogassa a legjobb barátja Jo In Sung, mert az elsõ megjelenése a nagy képernyõn a nyolc év. Lee Kwang Soo és Song Joong Ki személyesen megjelent a forgatáson, és Daejeoni híres kenyeret adtak a személyzet tagjainak, energiát adtak Jo In Sung-mak.

Õk hárman nagyon szoros barátságot tartanak fenn. Annyira, hogy együtt mentek privát nyaralásra is Thaiföldre. Amikor leszerelt, Song Joong Ki azt mondta, hogy Lee Kwang Soo volt az, aki a legnagyobb erõt jelentette neki a katonasága alatt, és az utóbbi idõben, a KBS 2TV a "leszármazottai a Sun" sajtótájékoztatóján is megemlítette, hogy kapott egy csomó tanácsot mindkettõjüktõl, Lee Kwang Soo-tól és Jo In Sung-tól. A 4. barát Im Joo Hwan.

"THE KING" film fõszereplõi Jo In Sung, Jang Woo Sung és Ryu június Yeol, egy olyan ember története, aki ügyészként hatalomra kerül.
10/10
Jyj3 2016 márc. 03. - 15:17:40 10/10
(87984/120522)
Sok oka van annak, hogy miért lehet esni elõtt adtak Hyun Bin , de ezúttal fogunk beszélni a téma, hogy néha figyelmen kívül hagyni, és hisszük, hogy ki kell emelni.

Hyun Bin nemcsak szeretik a kifogástalan és botrány - free kép színész, szintén megkapja a szeretetet a közönség, mert a saját gondoskodó és nagylelkû szíve. Ezúttal õ egy fotózásra együtt Vision , a mentõkutya.

Vision , aki már visszavonult a speciális mentõ erõ 119, mentett meg az elmúlt hét évben több mint 13 ember összesen 121 katasztrófa oldalakon.

Hyun Bin , aki szerencsés jelentenek egy hõs azt mondta: "Azt akarom , hogy küldjön õszinte részvétét fejezi ki az szenvedõk nehézségek és katasztrófák azt remélem, hogy mentõ kutyák képesek lesznek dolgozni jobb körülmények között."
ruca60 2016 márc. 03. - 15:13:22
(87983/120522)
Ezt én is fel akartam tenni:)
http://www.soompi.com/2016/03/02/the-12-biggest-baddest-voices-in-k-pop/
1.Kim Tae Woo, 2.A Pink‘s Jung Eun Ji, 3.EXO-s D.O,
4.KIM JUNSU, 5.Ailee, 6.SHINee’s Jonghyun,
7.BIGBANG’s Daesung, 8.Hyorin of SISTAR, 9.VIXX’s Ken,
10.Girls’Generation’s Taeyeon, 11.Super Junior’s Kyuhyun, 12.BEAST’s Yoseob

Mindegyik énekesrõl van egy rövid méltatás

A képen Junsu, Ailee, Yoseob