10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 12:55:28 10/10
(32035/120535)
Egyértelmûen õ volt, vissza lehet nézni. Ezt azért nem kellett volna átírni. Azt még el tudom képzelni, hogy nem is az az ember volt az igazi apja, csak õ nevelte. de ez már csak az én kombinációm.
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 12:53:35 10/10
(32034/120535)
A hidegrõl jut eszembe, sosem értettem, miért teszik ki a színészeket ilyen megpróbáltatásnak. A még gyerek Kim Ok-Ryeon egy szál pulóverben, szoknyában flangál, közben meg látszik a lehelete. Láthatóan 5 fok körüli a hõmérséklet. Ha már ilyen hidegben forgattak, miért nem lehettek kabátban? Nekem ez magas. Emlékszem tettél ide képeket, Hyun is zselével melegítette a kezét.
ruca60 2014 ápr. 10. - 12:52:34
(32033/120535)
Sziasztok!
Szerintem is Aka volt, de a végén másképpen mondják el. Szerintem átírták.:(((
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 12:49:28 10/10
(32032/120535)
Itt már úgy látszik kikupált, rendesen fel van öltözve, öltöny stb.. Csini.
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 12:48:07 10/10
(32031/120535)
Nem csodálom, hogy Hyun szerette Shin Jung Tae karakterét, nekem is nagyon szimpatikus. Egyenes, becsületes, jó barát, erõs és nagyon bátor. nagyon sokat nélkülözött szegény, még hallgatni is rossz volt, ahogy mondta: ha két évig csak vizet iszunk, összejön a pénz a mûtétre. Szörnyû. Megjegyzem, arra még nem utaltak, hogy milyen mûtét vár a húgára. Olyan, mintha a szíve lenne gyenge.
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 12:44:29 10/10
(32030/120535)
Emlékszem, írtad a film közben, hogy kicsit átírták a darabot, nem csodálom. A japánok nem szeretik, ha rossz színben tüntetik fel õket. Gondolom a Bridal Mask-ot meg sem vették. Részükrõl ez érthetõ, senki sem szereti, ha tükröt tesznek elé.
Nem értem ezt az Aka dolgot, a harmadik (?) részben történt az egész, nem emlékszel rá? Vagy a módosítás során ezen is változtattak?
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 11:43:21 10/10
(32029/120535)
[Interjú] Kim Hyun Joong beszél a házasságról HJ: Azt gondoltam, hogy férjhez, amikor én vagyok 30. 20 évesen azt gondoltam, hogy lenne egy igazi felnõtt 30, de most úgy érzem, még mindig gyerek. HJ Mielõtt tényleg férjhez, de most nem vagyok benne biztos. Ez azért van, mert nagyon szeretem ezt a munkát. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a családot, de nem hiszem, szentelje, hiszen mindig tele dráma, ének, és amikor ilyen koncertek.

Úgy tûnik, hogy ez lesz a dilemma egy bizonyos ponton.
ezelõtt azt gondoltam, hogy Uram, mikor elérte a 30, de az utóbbi idõben nem érzem így. Az emberek azt mondják, hogy 30-a után virágzik. Alig várom, hogy úgy érzi, hogy.
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 10:55:18 10/10
(32028/120535)
Sziasztok!
Jó sok minden van itt, de most nincs idõm megnézni, mennek kell az ebédért. Majjövök.
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 10:53:46 10/10
(32027/120535)
megtaláltam: Shinichi
10/10
döncimama 2014 ápr. 10. - 10:52:48 10/10
(32026/120535)
Nem gondolom, hogy Aka ölte meg az apját, hanem láttam. A félszemû utolérte és mondta neki, hogy most megöli. Meg is tette, kétszer megszúrta. Még élt a férfi, amikor Hyun apja odaért és neki mondta is, hogy Aka volt. Aztán a haldokló megkérte Hyun apját, hogy végezzen vele, mert nem akar tovább szenvedni. Miután ez megtörtént, akkor ért oda a Hyun meg a lány azzal a mesterrel. Még nem jegyeztem meg a mestere nevét. Mindketten azt hitték, hogy Hyun apja volt a tettes (bár szerintem a férfi tudta az igazat). Mindjárt megpróbálom kikeresni a képek közül, ki õ, de olyan kicsik a képek, hogy alig ismerni meg õket.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:54:30 10/10
(32025/120535)
Autogram Kim Hyun Joong (07/04/14)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:52:14 10/10
(32024/120535)
[Scan] Kim Hyun Joong koreai újságok ma (04/09/14)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:51:38 10/10
(32023/120535)
[Scan] Cikk a Kim Hyun Joong szingapúri újság "MyPaperSG" (09.04.14)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:50:47 10/10
(32022/120535)
Kim Hyun Joong - hivatalos honlapja frissítési Lotte Duty Free (09.04.14)
Elküldve: április
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:48:45 10/10
(32021/120535)
[Hírek] Kim Hyun Joong tárgyalja a tervek elõtt Besorozzák Következõ év

Idol színész Kim Hyun Joong nemrég leült egy interjú " csillag Today ", és beszélt a terveirõl vezetõ idõpontját serege sorozás.

Azt mondta: "Én azt tervezi, hogy igénybe a hadseregben a következõ évben. Mielõtt hivatalosan igénybe venni, szeretném, hogy kezeljék még egy film vagy dráma, ha lehetséges. Miután a csomagolás fel a legutóbbi dráma, én csak azt szeretném tudni, hogy lángol át mindent, és annyit, amennyit csak tudok. Mintha a napjaim meg vannak számlálva. Azt gondolom magamban: "A mai nap után megy, holnap jön", és elindult, hogy tegyen meg mindent nagy szenvedéllyel. Az emberek körülöttem mondd nekem, hogy egy kis szünetet, mert én sikerült befejezni sok jó projektet. Azt mondták, hogy vigyázzon a testem, miközben még mindig van egy jó kép. De, még ha kap bírálta, én inkább csak tolja elõre, és ahelyett, hogy miután a kép, én inkább szerez egy csomó tapasztalat, én is nõ a tehetségét. Ha nem sikerül, akkor én nem, és ha sikerül, akkor sikerül. "

Azt is hozzátette: "A személyiség valójában hasonló ahhoz, ahogy a víz Ebbs és folyik, de miután lett híresség, azt hiszem, minden megváltozott."

Forrás: SOOMPI
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:43:27 10/10
(32020/120535)
Fordította: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ
[Q: Tetszik, hogy JT nem a végén Gaya vagy Ok Ryeon és egyedül él a végén?]
HJ: Nagyon tetszik. Mert nem a végén valaki úgy éreztem, keserédes. Sirasoni (a karakter, akit alapján) eredetileg egy nagyon erõs kép, hogy magányos, és élt a magányos életet. Úgy tûnik, az a karakter irányult alapján az eredeti.
[Q: Sirasoni egy magányos karakter, de mi a helyzet a személy Kim Hyun Joong?]
HJ: Én soha nem magányos (nevetnek). Mindig próbálja élvezni az életet. Én szeretnék találkozni a barátaimmal, enni és inni, és tudják az emberek. Nekem van egy magányos szakma, hanem azért, mert vannak barátok leszek megnyugtatta. Amikor úgy érzi, nehéz és magányos emberek, akik vigyáz rám, és segítsen nekem a barátaim
[Q: Shin Jung Tae szereti mind Ok Ryeon & Gaya. Ha ez a való életben, aki úgy dönt?]
HJ: Ok Ryeon. Gaya egy jó ember, de õ erõs (nevet). Úgy tûnik, én leszek nagy bajban, ha kimegyünk / dátumot. Mikor jár, azt hiszem, az a személy, mint Ok Ryeon jobbnak tûnik. A Gaya, van egy szerelmi és utálom kapcsolatban egymással. Nem akarom, hogy a szeretet és gyûlölet kapcsolatot, mert úgy érzi, ijesztõ ..
[Q: Milyen színész akarsz lenni?] HJ: "Ahelyett, hogy egy színész, aki az emberek azt fogják mondani" wow, õ cool ", amikor néz rám Szeretném hallani az emberek azt mondják, úgy érzik, megerõsítette nézni, mikor jár. Azt akarom, hogy egy színész, aki lehet, hogy a nézõk úgy érzik, ösztönözni és vigasztalt. "
HJ: A dráma script általában jött ki pénteken minden héten, és Én általában olvasni a forgatókönyvet ágyon. De mivel a dráma véget ért, már semmi köze, és nem tudok aludni, amíg 03:00. Furcsa érzés. Kíváncsi voltam a többiekkel, így küldök egy szöveget Soo Hyang, és azt mondta: "Én olvastam a forgatókönyvet." Szóval azt gondoltam, "ah, így a többiek is érzik ugyanúgy."
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:39:32 10/10
(32019/120535)
[Pexers írni-up] Post-mortem vizsgálata inspiráló Generation (utolsó 2): Gangsterland
by crazy4hyun
Szerzõ: AprilStarr
A szellõztetés inspiráló Generation SK vége, bár lehet, hogy újra szellõztetés és a visszajátszást. Japánban azt vetítették hamarosan más országok is követik. A Viki bejelentette, IG van a toplistáját a drámák megtekinthetõ a helyszínen.

IG már csatlakozott a társaik a gengszter mûfaj igen népszerû õket e a filmek és a dráma. Más országokban, az általuk készített életrajzi filmet a hírhedt és hírhedt, legendás hasznosítja az igazi férfiak és a nõk. IG másrészt fikció dráma alapja egy képregény történet. Bár voltak említi Kim Do Han vagy Sirasoni élethû történeteket ábrázolt Shin Jung Tae, az isten a csaták. Nem ez az elsõ alkalom, ez megtörtént, de az IG voltak más karakter, üldözni, valamint romantikus, hogy készítsen egy történet lényeges ahhoz, hogy vonzza hûséges nézõk.

Ugyanúgy IG mint gangsterland akár Koreában vagy Kínában az 1930-as években is tükrözi, amikor a jogállam gyenge, és a piac nem hatékony. Csempészet ópium, a nõk, a gyermekek és egyéb termékek válnak féktelen. Nem volt elég nyereséges, hogy az üzleti, mint konkurens bandák szabály, hogy ez egy helyi csoport, vagy egy nemzetközi csoport szövetséges a nagyobb általános érdekét.

A Dobi és Bool Gom, Mo beteg Hwa valamint Jae Hwa bandája volt a helyi bandák, akik a csempészet, és alapvetõen, hogy megvédje az üzleti és területi extent.The tagjai és a vezetõk többé-kevésbé kapcsolódnak egymáshoz informális alapon . Emlékszünk, hogy érzelmi kötõdést egymással idõszakok válságok.

Kontraszt, hogy a III Gook Hwae és Hwangbang amelyek nemzetközi befolyása és a hálózat érdekek nem csak a gazdaság, hanem a katonai. A szervezeti felépítés, a kettõ jól olajozott, formális és hierarchikus. Azt lehet mondani, inkább kegyetlen és gyilkos, nem nagy ügy, és de rigueur.

Gangsters kellett boldogulni ahol a tisztek a törvény is könnyedén megfélemlítették, kényszerítették, és megvesztegetett, ha nem vesz részt a tevékenységekben. Bandák vette a törvényt a saját kezét, hogy a védekezõ vagy támadó.

De valahogy vége felé a dráma a jogállamiság és tisztségviselõit talált golyót. Az a közösség tagjai, másrészt, aki oly régóta elfogadott, hogy mit gondolnak az volt a sorsa, hogy a menekülteket nem tolerálta a túlzásokat, a nagy idõ gengszterek utolérte büntetni a kínzóknak. De anélkül, hogy a vezetõ a Shin Jung Tae aki fölé emelkedett személyes szükségleteinek kielégítésére, hogy bosszút áll.

Bár Shin Jung Tae fiatalabb éveiben volt, szüksége van a túléléshez, hogy nem egy átlagos sztereotip gengszter. Sanghajban, õ találta meg kikötõhelyek és küldetése, hogy jobb a rossz, hogy megbüntesse a törvénysértõk, és segít képessé az ember a közösségben.

Mi vár ránk a mi bosszúálló, most újra a rég nem látott testvére, a szeretetlen létezik, de most körülvéve, akik üdvözölték õt, mint a hõs
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:37:05 10/10
(32018/120535)
Hírek] Kim Hyun Joong A Hold World Tour júniusában egy új album és a "World Cup Song"!
by azi767
Kim Hyun Joong nemrég arra a következtetésre jutott a KBS 2TV dráma "Inspiráló Generation" sikeres, és tervezi, hogy üdvözölje a rajongók egy új album és világkörüli turné.
Kim Hyun Joong azt mondta: "Én leszek kezdtem a világkörüli turné június 28-án Koreában. Bár a látogató országok még nem minden erõsítették meg, úgy néz ki, lesz elég sok. Elõtt my world turné Én is kiadott egy új albumot. " Ez lesz Kim Hyun Joong elsõ szólóalbuma óta tavaly júliusban.
Azt is mondta: "Szeretném bemutatni a zenét, ami méltó a világbajnokság ", és dobta tippeket az új zenét.
"A közelgõ világbajnokság, azt kell, hogy megünnepeljék a csirke és sör. És azt akarom, hogy készítsen egy izgalmas album, ami méltó a World Cup. Eltekintve táblázat soraiban, én jobban aggódnak létre zenét, hogy megadja azt az érzést, hogy Korea fog nyerni, a zene, hogy össze tud gyûjteni sok szív egy helyen. azt akarom, hogy a zene, hogy a rajongók a közönség élvezheti nem csak sugároz. De én nem csak, amelynek célja a világbajnokság (nevetés) . "

Kim Hyun Joong 2. dráma "Inspiráló Generation" véget ért a 3.. Õ játszotta a szerepét hûséges Shin Jung Tae, amelyen keresztül kapott nagy dicséret az õ színészi.
Azt mondta: "Még mindig nem tudom elhinni, hogy a dráma véget ért. Ez volt a munka, ahol igazán elmerül magam. Ez nem könnyû elengedni a karakter Shin Jung Tae. Érzem magam igazán le az utóbbi idõben."
Majd így folytatta: "Én nagyon tetszett Shin Jung Tae volt, és megszállott. Bár ez nem reális, hogy megvédje az embereket szeretsz az életben, de nem volt meleg."
De most itt az ideje, hogy búcsút Shin Jung Tae. Azt kell, csökkenti a fogyasztást az ilyen érzések és a hangsúly a saját. Ezért õ úgy döntött, hogy részt vegyen egy népszerû zenei koncert mindenki maga.
"Azt akartam, elterelés, úgyhogy elmentem Nell 's koncertje egyedül. Ugyanakkor volt olyan érzelmi koncert, és visszatértem az érzés még jobban lefelé. gyakran egyedül menni koncertekre. vagyok olyan zavart, hogy az én realest érzelmek megosztott másokkal. "
Õ akkor is elmegy egy utazás Jeju-sziget az õ szabadságban. Azt tervezi, hogy menjen búvárkodás, ami a hobbija, valamint a go biciklizés. Õ is csatlakozott az Ügynökség vezérigazgatója és vezetõ színész Bae Yong Joon .
"Azt terveztem, hogy elhagyja a nyaralás egyedül, de Bae Yong Joon azt mondta õ lesz jön velem. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy tanítsa meg neki, hogyan kell búvárkodni."
Eközben Kim Hyun Joong is komolyan fontolgatja, a következõ munkát. Arra a kérdésre, hogy hogyan fog reagálni, ha kapott egy ajánlatot a munkát a cselekvés a folytatást, azt válaszolta határozottan: "Én egyáltalán nem. A büszkeség nem engedi meg, hogy amit én már megmutattam." Hozzátette: "Amíg én vagyok a fiatal akarom mutatni neked sok arca van."
Mi a helyzet a romantikus, mint a " Boys Over Flowers "? Ismét elutasította az ötletet, mondván: "Az egyik, hogy én nem fogom viselni az egyenruhát., És nem hiszem, hogy meg tudom csinálni tartalom, mint a 'Boys Over Flowers", mert én leszek túl kényelmetlen. Akarok tenni valamit, ami úgy tûnik, egy dokumentumfilm, egy esetleg igaz történet magunk között, mint egy közönséges karakter, "és felemelte elvárásait a következõ munkáját.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:35:14 10/10
(32017/120535)
[Interjú - Trans] 김현중 HJ adta támogatását Kim Jae Wook távozása inspiráló Generation & Jin Se Yeon a vita
Translation Credit: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ

"Azt akarom, hogy a támogatást a Kim Jae Wook-ssi. Kim Jae Wook karaktere" Kim Soo Ok "hozta létre, hogy egy függetlenségi harcos, ám a kérdést a dráma export Japánba, kellett, hogy távolítsa el a érzékeny alkatrészek így kellett, hogy szálljon le váratlanul.
Mint egy színész, aki járt vele együtt, úgy éreztem, nagyon szomorú, és sajnálatos, hogy az a személy, aki azért jött, keményen dolgozni kellett elvesztette a szerepet. "
"Én is éreztem, nagyon rossz Se Yeon. Után (forgatás átfedés) vita, úgy tûnt, nagyon öntudatos / bizonytalan a felvételi készüléket. Õ is tudott beszélni is.
Azt mondtam neki: "Nem Még csak 22 éves, most van itt az ideje, hogy többet. Ne legyen túl az érintett, és akkor csak meg kell cselekedni a szerepet. "

A lány dráma látszat nem fedi egymást, és nem hiszem, hogy ez egy nagy probléma. Továbbá, Se Yeon elkötelezett neki szerepet a dráma, de úgy tûnik, mintha sok félreértés az emberek. "
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:30:01 10/10
(32016/120535)
"Mindig értékelni magam kapcsolatos haladás és javulás a színészet. Ahogy a dráma véget ért, sok minden megkérdezte, mit gondolok a szerepe, és milyen jövõbeni szerepe azt szeretné, hogy. Azt hiszem, még most is, hogy egy hasonló szerepet, hogy mert én sokat tanultam róla. "

20140407084208725

Titkok a sikeres és kiváló teljesítményt

"Egy színész kell érett egy jó hozzáállás hatású és elég érett megbirkózni a többiek nagyon jól."

Kim Hyun Joong is kiderült, hogy õ is tanácsolta, hogy mindig azt mutatják, õszinteség, amit a teljesítmény õ lenne bele, mivel a nézõk, mint a kritikusok, akik mindig szemmel tartani a színészek minden mozdulatát, és nagyon is megfigyelni, hogyan teljesítene, vagy cselekedet.

Kim Hyun Joong a közös, hogy egy színész is megszerzi elég tudása különbözõ ábrázolásokat, és hogy képes beállítani minden szerepe nagyon fontos. Annak ellenére, hogy a területen egy színész-tõl, azt mondta, hogy a rugalmasság az egyik kulcsa, hogy képes kifejezni minden egyes karakter õszintén.

"A nézõk meg azt gondolta, hogy ábrázol egy másik kép elég nehéz volt. Nos, volt, de a találkozó szakmai szereplõk és a kollégák, ez valóban segített beállítani, hogy a szerep, vagy képet kellett teljesíteni. Ezek a színészek és elõadók az én koromban, mint a TOP BIGBANG vagy Park Yoochun a JYJ is sikeres területén jár, és én is tanultam valamit tõlük. És ha valaki azt mondja nekem, hogy én nagyon jó valami, vagy néztem cool tettem, nem akarok arra gondolni, hogy én vagyok a legjobb. "
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:29:09 10/10
(32015/120535)
Eljáró Transformation értékelés

Kim Hyun Joong keményen dolgozott, és ment keresztül stunt tréningek, hideg, és még a sérülések csak elérni a feladatokat, és játsszák el a karakter tökéletesen. Õ nem csak fizikailag, hanem átalakult, valamint az érzelmi teljesítmény volt, amely nagyon élénk, mint a korábbi drámák.

"Ahelyett, hogy egy formális összejövetel az utolsó epizód a dráma, az öntött, a színészek csak volt egy pár italt, és figyelte TV együtt. Úgy éreztem magam, mint megérdemlünk akár csak egy rövid szünetet, vagy egy kis idõt a pihenésre, miután az egész kemény munka megvalósítása mind a 24 epizód. De azt nem, hogy észre azonnal, hogy minden már vége. Néha úgy érzem, mintha vissza, és úgy viselkednek, újra, hogy mennyire szerettem volna, hogy az ének és a tánc a színpadon. "

Kim Hyun Joong nagy átalakulás a dráma inspiráló generáció volt, nagyon népszerû volt a trend az egész net és a média. A színész elismerte, az õ hivatal Keyeast, hogy nagyon kényelmes az átalakulás ellenére a probléma továbbra is történt, fõleg a harci jelenetek.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:28:27 10/10
(32014/120535)
A színész is tesz egy összehasonlítást, hogy az idõ és a termelés épített gát kifejezni érzelmeit, és azt mondta: "Még 1930-as években, a legtöbb ember képes kommunikálni a REAL beszélgetések. Õk tudták, hogy pont annyit gondolatait és érzéseit akartak utalni, és még kevésbé voltak félreértések emiatt. De manapság, a generáció nagyon egymástól, és az emberek inkább a szöveges üzenetek és virtuális beszélgetés, amely azt hiszem, megtöri a valódi jelentését a kommunikáció. Ilyen jellegû beszélgetések úgy tûnik, hogy hiányzik egy csomó érzelmek. Bár képes vagyok beszélni a különbözõ emberek, mert a technológia olyan, hogy azt hiszem, még mindig sokkal jobb, hogy beszéljen az emberekkel, és felfedi az érzéseidet személyesen.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:27:57 10/10
(32013/120535)
Valódi szempontból, és a stílus felé, a szerelem és a kapcsolatok

"A fõ karakter a korábbi drámákban, amit ábrázolják egészen más volt. Shin Jeong Tae-ben "Inspiráló Generation" kiderült, egy nagyon merész és erõs karakter, és ez valójában át nekem valamit, amit még nem csináltam. Akárhogy is, a karakter Ji Hoo a " Boys Over Flowers "volt, anélkül, hogy a kérdés, messze a durva, erõs és teljes-of-intenzív jellegû, mint Shin Jeong Tae. Õ valójában teljesen az ellenkezõje a Shin Jeong Tae ahol mindenki megkapta a várt átalakulás. De aztán, a stílus és a szempontból nem ugyanaz, mint a Shin Jeong Tae. Én nem érzem a szeretetet, hogy Shin Jeong Tae tettem. "

Kim Hyun Joong arra a következtetésre jutott, hogy az õ szemszögébõl a szeretet felé nagyon eltér a karakter úgy ábrázolták, mint Shin Jeong Tae. Hozzátette: "De aztán, azt hiszem, úgy tûnt, nagyon reális, amikor Jeong Tae is szentelte az életét, és harcolt a nõ, akit igazán szeret, amikor egy személy ténylegesen csinálni."
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:27:05 10/10
(32012/120535)
INTERJÚ: Kim Hyun Joong felfedi értékelés felé õ karaktere "inspiráló Generation"

source: http://koreandrama.com/interview-kim-hyun-joong-reveals-his-evaluation-towards-his-character-in-inspiring-generation/

"Ha valaki figyeli a teljesítményem, én mindig meg akarom mutatni mindenkinek, hogy én vagyok képes cselekedni, és végre az ábrázolások jól." - Kim Hyun Joong

A KBS2 dráma inspiráló Generation most ért véget az utolsó 3 április 2014 és a 24. epizód. Miután a leadott ajánlatot az utolsó búcsú, Kim Hyun Joong interjút arról, hogyan különbözteti meg az igazi személyiségét kívül a karakterek õ ábrázolta. Ezen kívül, Kim Hyun Joong is beszél az õ gondolatait és érzés után a dráma véget ért.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:23:56 10/10
(32011/120535)
Részlet:
Yin: "a szerelem soha nem az a tény. Utoljára volt egy évvel ezelõtt, nem fekszik, így nem kell a barátnõ most. De mivel a jogos szerelem helyett egy TV-show, így jó... Miután a sorozat véget ért, mintha búcsú, úgy hogy jól hangzik... "Mindannyian nevettünk, miután meghallgatását megnyílik.... (Ha tényleg, tényleg rendben van? ) (Bing-fordítás.)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:20:56 10/10
(32010/120535)
Guszta...
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:20:11 10/10
(32009/120535)
Hyun Joong legjobb ellenszere a másnaposság a dráma lépni. Hevesen, újra. Tehát õ lelkesen ezt újra, hogy utat!
Persze, hogy nem hagy minket hidegen nem elég nézni, amíg meg nem szabadul az MS.
Így hagyja Hyun Joong mindent tud a hatáskörébe.
Ha valami repül a fejed felett, ez egy madár, ez egy repülõgép, vagy ez a Super Hyun Joong?
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:19:34 10/10
(32008/120535)
Foltos a közelmúltban a repülõtéren, útban a Jeju szigetre pihenni közepette a lények a tenger, hogy menjen búvárkodás Bae Yong Joon, és igent elvetem IG varázslat, õ már felvázolta terveit, mielõtt az MS bejegyzést a következõ évben.
Azt is kimutatta, egy interjúban azt akarja, hogy csinál egy filmet, és vagy dráma, egy koncert, egy album, egy musical túra (állítólag világszerte hatálya). Hûha! Mr.Workaholic újra lecsap. Nyaktörõ sebességgel. Micsoda visszatérés!
Már az ötlet belépõ MS izgatja, mint a másik tanulási lehetõség mellett a dolgát. Duty számára azt jelenti, aktív szolgálatot (Gondolom, azt fogja választani, hogy a tengerészgyalogság), nem egy híresség katona (ez a program már fokozatosan megszüntette tavaly), de õ nem ellene.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:19:02 10/10
(32007/120535)
Ha õ volt, fáradt és kimerült, elégedettségét az eredmény az õ munkája, hogy megtett minden tõle telhetõt több mint ellensúlyozta azokat. Bár Hyun Joong állította egy interjúban, hogy volt a 20-as (õ most megy a 30-as a következõ évben), amikor õ volt a "bátor és heves, nyugtalan munka". Még mindig csak egy másik szinten talán kiszámításánál, óvatos tervezés õ mozog a megfelelõ elõkészületeket. Õ elért sok a rövid idõ alatt, mert megy egyedül 2010-ben szinte szédítõ ütemben.
Ezúttal tette magát a történelembe a pop bálványok fordult drámai cselekményt csillag tiszta és hamisítatlan (nincs páros és a kamera trükköket).
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:18:35 10/10
(32006/120535)
De a legutóbbi képi lehetõvé tette számunkra, hogy Kim Hyun Joong visszatér hozzánk, az õ szép sugárzó mosollyal, átható és töprengõ tekintetek, lélekjelenlétét, nyugodt, mégis benne testet jelent. Haja szándékosan fésült és stílusban különbözõ módokon a megnyugtató búcsút Shin Jung Tae. Jung tae most tartozik a tömb szeretett karakter õ tette-Yoon Jihoo a Boys Over Flowers, Baek Seong Jo Játékos csók. Baek Mir City honfoglalás volt a legjobb a pre-Shin Jung Tae, talán?
Míg a Shin Jung Tae viselt masszív attires fele a dráma, s átalakult a jól öltözött alkalmas gengszter a többi. A ruhák lehet, hogy a feszített anyagot, hogy minden a fistfights és hátra rúgás teljes repül a levegõben. De a cipõ nem úgy nézett ki elég kényelmes a nehéz feladatok õ a dráma.
Hát nem fáradt, mindent megtesz a gurul a földön, lyukasztó a daylights az õ ellenségei, hogy hit, majd egyre szidta?
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 08:18:00 10/10
(32005/120535)
[Pexers írni-up] Kim Hyun Joong Comebacking nyaktörõ sebességgel
by crazy4hyun
Ez elég sokáig tart számomra, hogy állítsa vissza írt Kim Hyun Joong, és nem Shin Jung Tae után 3 months.That 's nem is számít a pre-Inspiráló Generation hónapos elõkészítés.
Most van egy új kifejezés, hogy hozzá a listához az X, Y, Z generáció. Amennyiben inspiráló vagy törekvõ? Ez utóbbi kifejezés úgy tûnik, hogy a pontosabb egy, mivel a Bangsamtongs vezette Jung Tae törekedett a jobb életkörülményeket. Másrészt, hogy lehet inspiráló, hogy a következõ generációk számára, mint a legendás harcol jogaik felcsendülnek, és nyomot hagytak az emlékét, hogy a közösségi történelem.
A tinta jelölés végén a dráma még nem teljesen száraz, és még itt Hyun Joong interjúk balra és jobbra képi indítható. Természetesen mindenki szeretne egy darabot az intézkedés nem csak a színész. Nem csak írni, és elfelejtettem, õ egy énekes? Slip az elme.
Szemrebbenés nélkül, gyorsan úgy tûnt, hogy tisztázza a Shin Jung Tae karakter, bár az emberi psziché nem engedte, hogy ezt tegye. Nem könnyû elengedni egy karakter õ internalizált élt, lélegezni, költözött, harcolt, és szerette be volt többnyire komoly, homlokát ráncolva egy nagy V betû a homlokán (Hogy csinálta ?), dühös, és ritkán mosolygott, hogy sok rajongó hiányzott az õ védjegye, napos mosollyal, felragyogott az arca. És igen, a fertõzõ nevetés is.
7/10
szilvia333 2014 ápr. 10. - 07:50:09 7/10
(32004/120535)
Újabban "halmozó hajlamaim" vannak,úgy hogy köszönöm mind a kettõt !!
7/10
szilvia333 2014 ápr. 10. - 07:49:19 7/10
(32003/120535)
Kellemes szép napot mindenkinek!!

Látom mégsem én keltem a legkorábban,de talán az én kávémra is rárepül valaki:)))
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 07:48:35 10/10
(32002/120535)
Szép napot mindenkinek!
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 07:47:06 10/10
(32001/120535)
Õ pedig várja a kjét a motorozás után..
10/10
Jyj3 2014 ápr. 10. - 07:45:55 10/10
(32000/120535)
Jó reggelt! Ettõl aztán nem igen lettem álmosabb))
De nagyon szép képek, el is mentettem az oldalt, köszi.
ruca60 2014 ápr. 10. - 00:01:39
(31999/120535)
Neked is küldök erõs férfiakat, hogy õrizzék az álmod;)
http://www.pinterest.com/loverickandcake/korea-kim-hyun-joong/
10/10
Jyj3 2014 ápr. 09. - 23:38:33 10/10
(31998/120535)
Ezt ne nézd, mert új író- új forgatókönyv..ez már nagyon régi bejegyzés...
Átírták a darabot, mert ki kellett a japánok miatt írni azokat a jeleneteket, amik az õ múltjukra nézve nem túl elõnyösek. Csak így vették meg a sorit, amit nemsokára vetítenek is.

Ezek közül a képek közül sok nem is szerepel a soriban..majd látod.

Miért gondolod, hogy Aka ölte meg az apját?
Nem lenne túl egyszerû???

Na megyek aludni, jó éjt,
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 23:17:45 10/10
(31997/120535)
Gaya Aka-val küzdött, az oldalába repítette a kését. Õ ölte meg az apját. Akkor azt mondta neki, hogy 6 hónap múlva találkozunk.
http://asianwiki.com/Inspiring_Generation - itt láttam a tesó képét, de most látom, ez nem kínai, csak ki van öltözve. Az övé az utolsó kép.
ruca60 2014 ápr. 09. - 22:59:46
(31996/120535)
Bocsánat, elkábultam a filmtõl de rájöttem!
Nem õt kellene küldenem neked, hanem õt:
ruca60 2014 ápr. 09. - 22:54:45
(31995/120535)
Akkor egy vígasz kép:
10/10
Jyj3 2014 ápr. 09. - 22:16:45 10/10
(31994/120535)
Nézd meg UTW-t, vagy a többit. Mind 40 körül nõsül.
Gyógyulj meg..
Jó éjt.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 09. - 22:15:06 10/10
(31993/120535)
Ha annyit elmondhatok, mert nem elõre beszélek:

Hol láttad te a hugát kínai ruhában?

azzal küzdött, aki megölte az apját, Ki az?

Csak kérdezem kire gondolsz...
7/10
szilvia333 2014 ápr. 09. - 22:06:05 7/10
(31992/120535)
Megnéztem az Empresst,és nem lettem valami boldog:))) Talán kár volt,nem ez a legjobb altató most számomra:)9
Na akkor gyorsan elõ kapom a kispárnámat:))

Szép álmokat mindenkinek !!!!!!!!
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 22:00:54 10/10
(31991/120535)
Elköszönök mára, talán a fürdi után még belenézek az 5. részbe.
Szép álmokat nektek!
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 22:00:01 10/10
(31990/120535)
Most találtam ezt a képet a Facebook oldalamon, nagyon szép!
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 21:52:39 10/10
(31989/120535)
Úgy tûnik nekem, hogy a katonaság elõtt nem akarnak nõsülni. Végül is igazuk van. A hosszú távollét megöli a szerelmet.
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 21:51:29 10/10
(31988/120535)
Olvastam lentebb, hogy milyen drága volt ez a ing. Elképesztõ.
ruca60 2014 ápr. 09. - 21:50:07
(31987/120535)
Aranyos:))) Azért nem lenne rossz megnõsülnie, mert a gyerekeknek nem jó, ha az apjuk hamar megöregszik.
De az õ élete, még a katonaság is elõtte van, ilyen sorsot választott.
Most nézem az utolsó részt, aztán meyek aludni. Ma is fejfájós vagyok, talán az alvás használ, ha tudok egyáltalán.

Jó éjszakát!
10/10
döncimama 2014 ápr. 09. - 21:49:56 10/10
(31986/120535)
Nos, a 4. rész végére megérkeztek a felnõtt szereplõk.
Úgy sajnáltam szegényt, végre "vonatozhatott", erre leszúrják, mikor megérkezik.
A húga biztos nem halt meg, meg kínai ruhában van van lefényképezve a szereplõk között.
Gaya is kemény csajszi lett, a sors fintora, hogy azzal küzdött, aki megölte az apját, õ meg nem is sejti.
Szóval van izgalom rendesen.