7/10
szilvia333 2014 ápr. 08. - 19:29:35 7/10
(31836/120536)
Ezen a képen majdnem úgy néz ki mint Bae Jong Yon:)) (Remélem jól írtam..)
10/10
döncimama 2014 ápr. 08. - 19:27:40 10/10
(31835/120536)
Igen, még csak 2 részt láttam, de azért végignézem, még ha több verekedés lesz benne, akkor is. Csak azokat szoktam abbahagyni, ami unalmas. Tényleg nem az én világom, de azért a történet biztos jó lesz. Igazából olyan fájdalmas nézni a szegénységet meg azt, hogy péppé verik a másikat. Viszont meglepett, hogy volt egy apáca a filmben. Nemigen látni ilyet koreai sorozatokban.
7/10
szilvia333 2014 ápr. 08. - 19:27:22 7/10
(31834/120536)
Nocsak !! Rád tört a kalandvágy ?????
Én meg majd aggódjak miattatok mi ?!
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 19:22:25 10/10
(31833/120536)
ÁPRILIS
8
[Cikk] Kim Hyun Joong azt mondja, hogy nem vette volna Kim Soo Hyun karaktere "Man from the Stars"
Hitel: www.soompi.com

Egy interjúban a TV Report, Kim Hyun Joong beszélt: " Az ember a Stars "és a legutóbbi dráma" Age of Feeling . "Azt mondta : "Ha én is ütött egy javaslatot" Man from the Stars "én soha lett volna képes rá. Kim Soo Hyun tudta, hogy húzza le a jellegét Do Min Joon, mert õ egy nagyszerû színész, de ha ez nekem, én nem húzta le. "

Majd így folytatta: "Õszintén szólva, én nem nagyon szeretem a sci -fi fantasy mûfaj. Amikor én közötti választás forgatókönyv, elõször keresse meg a karakterek, meg tudom érteni. Ne Min Joon-ben "Az ember a Stars is teleportálni és stop idõ mellett más hatalmak, és nem értem. Ha én tette a karaktert, azt már nagyon stresszes. "

Ne Min Joon a " Man from the Stars "volt, egy idegen, aki elesett a Földre az Joseon kor és élt 404 éve a Földön, érintetlenül hagyott az idõ, és a különbözõ hatáskörök az õ ügyében. Azonban " Age of Feeling "nem volt teljesen reális sem, sok eltúlzott akciójeleneteket. Például, Kim Hyun Joong 's karakter Shin Jung Tae gyakran nyerni puszta öklével ellenfelek hadonászó fegyvereket és kardok. Arra a kérdésre, ez, Kim Hyun Joong azt válaszolta, "így racionalizált magam. Ha egy pisztolyt esne a lábam, én költöznek a jelenetrõl. Azt is kérte a rendezõ, ha nem tudtam lõni a fegyvert, mert úgy néz ki belül elérhetõ. Azt mondta, "mert a dráma nem lenne szórakoztató." Megtettem, amit tudtam az én hatóság elszakadni a teljesen irreális. " Kim Hyun Joong hozzátette: "Ahhoz, hogy csökkentse a nézõk gondolatait irreális akció, azt is kap találatot a célra."
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 19:17:31 10/10
(31832/120536)
Hát hiába érnéd be kevesebb verekedéssel, ha a 2.ik résznél vagy, annál csak több lesz, de kevesebb nem..
Ez a sorozat a földrész legnagyobb ökölharcosáról szól, ahol még nem a pisztolyok döntötték el, ki az úr a háznál..
Mondtam, hogy nem a te világod...
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 18:11:48 10/10
(31831/120536)
.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 18:11:27 10/10
(31830/120536)
.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 18:10:50 10/10
(31829/120536)
Tegnap megállapítottuk, hogy ne áll jól neki a piros..
De volt amikor jól állt..
10/10
döncimama 2014 ápr. 08. - 16:35:38 10/10
(31828/120536)
Sziasztok!
Most láttam ezt a lányt a Fugitive Plan: B-ben. Nemrég emlegettük Won Bin-t, ezek szerint jól elvan szerep nélkül is.

Inspiring: a 2. rész is jó volt, bár elismerem, ez a csempészés nem tartozik a kedvenceim közé. Egyenlõre még küzdök a sok színésszel. A neveket meg végképp nem tudom megjegyezni. Viszont mozgalmas, izgalmas. Tetszik. Ami azt illeti, kevesebb verekedéssel is beérném.
ruca60 2014 ápr. 08. - 15:44:14
(31827/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=201&c=0&p=46692
Yoo Ah In Attends Förderung Neu 'FX Licht Fit "-Ereignis von Lafuma - 6. April 2014 [FOTOS]
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 15:23:03 10/10
(31826/120536)
ruca60 2014 ápr. 08. - 15:22:55
(31825/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=91&c=0&p=46801
Park Hae Jin vetett a közelgõ kínai dráma Men 2.
WM Company, hivatal, Park Hae Jin , Newsen mondta április 8-án, "Park Hae Jin megerõsítette, hogy megjelenik a kínai dráma Men 2, és kezdõdik a forgatás hamarosan.
"Az ügynökség képviselõje hozzátette:" az író és a rendezõ, a produkciós csapat a férfiak 2 jött, hogy Park Hae Jin április 7-én az orvos, hogy helyre idegent. "Men 2 székhelye Kínában, mivel az iskolai nap, és a levegõ 2015-ben, a dráma négy férfi és a barátság és a szeretet.

Park Hae Jin fog játszani a karaktert, playboy megjelenésû, de az álmok az igaz szeretet.
Az elsõ évad a férfi 2011-ben sugárzott szerzett sok figyelmet Kínában, így a következõ szezonban már létre buzz az országban.
Men játszott Huang Lei, a Sun Hong Lei, Wang Jun és így tovább.
Közben Park Hae Jin átalakulás van beállítva egy elit orvos Han Jae Joon SBS Doctor idegen a levegõben április 28-án.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 15:21:26 10/10
(31824/120536)
Lotte Duty Free Style Magazine.
Credit: @pluto0606
ruca60 2014 ápr. 08. - 15:18:47
(31823/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=81&c=0&p=46820
A felsõ csillagos pár Won Bin és Lee Na Young Amerikába együtt.
Az modelleket média ma, Won Bin és Lee Na Young tegnap. Szerint a New York-i, a Incheon Airport
Az ügynökségek azt mondta: "Meg kell, hogy nincs menetrend ott.
Ez egy személyes utazás, így nem tudunk sokat mondani.
"Won Bin és Lee Na Young bevallotta kapcsolatukat tavaly júliusban, amelyre képviselõi legnagyobb sztárokat pár.
A két még nem aktív, más, mint a forgatás reklámok.
Sok rajongók várják, hogy jöjjön vissza a képernyõre türelmesen számukra.
ruca60 2014 ápr. 08. - 15:16:38
(31822/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=46868
Lee Seung Gi készült kérdéseket barátnõjével, Yoon Ah.
Április 7. adás SBS "Gyógyítás Camp" bemutatta "Lee Hee V. Special", és Lee Seung Gi és Baek Ji Young megjelent vendégeket.
MC Lee Gyeong Kyu Lee Seung Gi megkérdezte: "Készen áll", ami azt jelenti, hogy õ kérdéseket feltenni Yoon Ah, Lee Seung Gi, de azt válaszolta: "Én szinte nem tudott itt lenni, miközben készül.
"Akkor MC Kim azt mondta a Dong" Mi van akkor készen áll ", és Lee Seung Gi azt mondta:" Én mindig készen semmit.
"Lee Gyeong Kyu mondta:" Én nem vagyok rossz kérdéseket, így nem kell ijedjen meg.
A program egy gyógyító programot.
"Eközben Lee Hee Sun hívta fel a figyelmet, hogy beszéljen arról, hogy õ a legnagyobb sláger, a" J "állították elõ.
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:35:37
(31821/120536)
http://www.hancinema.net/today-s-photo-april-7-2014-2-67923.html
Színész Jeong Kyeo-Woon jelent elõtt esküvõ Szöulban szombaton
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:33:48
(31820/120536)
http://www.hancinema.net/actor-jeong-kyeo-woon-weds-girlfriend-67907.html
Jeong Kyeo-Woon a "Love You a Thousand Times"-"szeretlek ezerszer" (2009) kötötte a csomót szombaton az õ évvel idõsebb barátnõje.
A privát ceremónia esküvõt tartottak Raum, egy esküvõi terem Yeoksam-dong, Szöul délnyugati. Színész Lee Deok-Hwa officiated és mintegy 400 vendég köztük hírességek Seong Yoo-ri, Jeong Ryeo-won, Kim Nam-gil és Ha Jeong-woo ott voltak, hogy küldjék el áldást a pár.
Jeong már társkeresõ menyasszonya három év után találkozott vele egy barátja. A menyasszony egy korábbi modell, de jelenleg mûködik, mint egy web designer.
A sajtótájékoztatón az esküvõ elõtt, Jeong azt mondta:"Az az érzésem, hogy fogunk élni boldogan... Én egy meglepetés javaslatot õt a barátaim elõtt, és õ elfogadta. Sokat sírt".
A 32 éves színész a fõszereplõ a SBS dráma "God's Gift - 14 Days"-"Isten Gift - 14 nap", és amikor a forgatás véget ért az ifjú kerül ki Európába, hogy élvezze a nászútra.
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:30:25
(31819/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=1&c=0&p=46626
Lee Min Ho elölrõl az '2014 ázsiai Isten "Kínában ( mint Isten egy olyan kifejezés , amelyet olyan ember, aki úgy tûnik, hogy a tökéletes minõség jelenti ) .
Az ázsiai '2014 Isten " Felmérés a kínai szórakoztató sajtó média , ddyule hozott között március 7. és április 6. , Lee Min Ho szerzett 10.013.151 szavazatot, mint a kiválasztott " ázsiai férfi isten .
" Kim Soo Hyun , aki a közelmúltban szerzett hírnevet Kínában, mint az új Hallyu hullám csillag , a harmadik helyre gyûjti 9.963.038 szavazattal , míg EXO Kris , Lu Han , Tao Lay és helyezzük a nevüket , a második, negyedik , tizedik és tizenegyedik foltok, ill .
A felmérés "ázsiai Isten" az egyik legnépszerûbb éves események Kínában több mint 20 kínai média támogatása .
A tizenegy döntõs a felmérés tartalmazza két koreai színész , koreai bálványok négy és öt férfi hírességek Kína , Hong Kong és Tajvan .
A gyõztes választották alapján az öt kategóriában a tökéletes arc , felettes szerv , meleg szív , kiemelkedõ tehetség és veleszületett isteni tulajdonságok születése óta.
Lee Min Ho választották teljesíteni , mint egy, mind az öt kategóriában is vezette a szavazást "koreai dráma Isten" gyûjtött 510 765 szavazattal , egyharmada a teljes költség .
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:27:38
(31818/120536)
Nyár elején, mint az idõjárás továbbra is április 1-állampolgárként lovagolni a kerékpár mellett a kerékpárút a Hangang folyó Riverside Park, élvezve a színes tájat tavaszi virágok.
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:24:26
(31817/120536)
Annak ellenére, hogy a hétköznap, a Yunjung-ro Parkway tele van a látogatók, akik azért jöttek, hogy a cseresznye virágok virágzó egész Yeouido, nyugati Szöulban. (fotó: Jeon Han)
ruca60 2014 ápr. 08. - 14:22:33
(31816/120536)
http://www.hancinema.net/unusually-warm-spring-moves-up-festival-dates-67833.html
Szokatlanul meleg tavaszi felfelé fesztivál dátumok
A Yunjung -ro Parkway Yeouido, nyugati Szöul, van elfoglalva látogató érkezik, hogy a cseresznye virágok április 1-én.
A Yeouido Tavaszi Virág Fesztivál most indul április 3-án.
ruca60 2014 ápr. 08. - 13:49:24
(31815/120536)
Ó, nem kell aggódnia a rangsor miatt, mindig elõkelõ helyen végez!
Nagyon szép képeket tettél fel róla!

Jobban van a fejed? Ezek a képek is gyógyhatásúak;)
Egyébként kezet foghatunk. Jön a hideg, az esõ...?
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:39:08 10/10
(31814/120536)
Kim Hyun-Joong felfedte jövõbeni terveit, mint egy színész, "azt akarom, hogy egy pszichopata". Azt mondta, a cél az eljáró képességek nem, hogy kényeztesse magát a karaktert, de lesz a karakter is.
"Úgy érzem, nem tudtam kifejezni szabadon a Inspiráló Generation mivel ez egy idõszak dráma. Amit én gondolok, hogy szeretnék kifejezni magam szabadon és megfelelõen át jár. Annak érdekében, hogy ki a karaktert, mint a PSZICHOPATA, azt kell dobni a szokásos napi életmód és valóban lesz ez a személy. Ki akarok próbálni valamit, mint a "uralkodó a saját World" Yang Dong-Geun. "
Fordította: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ
[Q: Tetszik, hogy JT nem a végén Gaya vagy Ok Ryeon és egyedül él a végén?]
HJ: Nagyon tetszik. Mert nem a végén valaki úgy éreztem, keserédes. Sirasoni (a karakter, akit alapján) eredetileg egy nagyon erõs kép, hogy magányos, és élt a magányos életet. Úgy tûnik, az a karakter irányult alapján az eredeti.
[Q: Sirasoni egy magányos karakter, de mi a helyzet a személy Kim Hyun Joong?]
HJ: Én soha nem magányos (nevetnek). Mindig próbálja élvezni az életet. Én szeretnék találkozni a barátaimmal, enni és inni, és tudják az emberek. Nekem van egy magányos szakma, hanem azért, mert vannak barátok leszek megnyugtatta. Amikor úgy érzi, nehéz és magányos emberek, akik vigyáz rám, és segítsen nekem a barátaim
[Q: Shin Jung Tae szereti mind Ok Ryeon & Gaya. Ha ez a való életben, aki úgy dönt?]
HJ: Ok Ryeon. Gaya egy jó ember, de õ erõs (nevet). Úgy tûnik, én leszek nagy bajban, ha kimegyünk / dátumot. Mikor jár, azt hiszem, az a személy, mint Ok Ryeon jobbnak tûnik. A Gaya, van egy szerelmi és utálom kapcsolatban egymással. Nem akarom, hogy a szeretet és gyûlölet kapcsolatot, mert úgy érzi, ijesztõ ..
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:38:43 10/10
(31813/120536)
Kim Hyun-Joong felfedte jövõbeni terveit, mint egy színész, "azt akarom, hogy egy pszichopata". Azt mondta, a cél az eljáró képességek nem, hogy kényeztesse magát a karaktert, de lesz a karakter is.
"Úgy érzem, nem tudtam kifejezni szabadon a Inspiráló Generation mivel ez egy idõszak dráma. Amit én gondolok, hogy szeretnék kifejezni magam szabadon és megfelelõen át jár. Annak érdekében, hogy ki a karaktert, mint a PSZICHOPATA, azt kell dobni a szokásos napi életmód és valóban lesz ez a személy. Ki akarok próbálni valamit, mint a "uralkodó a saját World" Yang Dong-Geun. "
Fordította: TheAlienPrince @ AlienPrinceKHJ
[Q: Tetszik, hogy JT nem a végén Gaya vagy Ok Ryeon és egyedül él a végén?]
HJ: Nagyon tetszik. Mert nem a végén valaki úgy éreztem, keserédes. Sirasoni (a karakter, akit alapján) eredetileg egy nagyon erõs kép, hogy magányos, és élt a magányos életet. Úgy tûnik, az a karakter irányult alapján az eredeti.
[Q: Sirasoni egy magányos karakter, de mi a helyzet a személy Kim Hyun Joong?]
HJ: Én soha nem magányos (nevetnek). Mindig próbálja élvezni az életet. Én szeretnék találkozni a barátaimmal, enni és inni, és tudják az emberek. Nekem van egy magányos szakma, hanem azért, mert vannak barátok leszek megnyugtatta. Amikor úgy érzi, nehéz és magányos emberek, akik vigyáz rám, és segítsen nekem a barátaim
[Q: Shin Jung Tae szereti mind Ok Ryeon & Gaya. Ha ez a való életben, aki úgy dönt?]
HJ: Ok Ryeon. Gaya egy jó ember, de õ erõs (nevet). Úgy tûnik, én leszek nagy bajban, ha kimegyünk / dátumot. Mikor jár, azt hiszem, az a személy, mint Ok Ryeon jobbnak tûnik. A Gaya, van egy szerelmi és utálom kapcsolatban egymással. Nem akarom, hogy a szeretet és gyûlölet kapcsolatot, mert úgy érzi, ijesztõ ..
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:38:07 10/10
(31812/120536)
Ahelyett, hogy félve a hadsereg igénybevétele Kim Hyun Joong azt mondta, hogy látja a hadsereg igénybevétele a lehetõséget, hogy valami újat tanulni a társadalom, amely nem tudott tapasztal, mint egy híresség.
"Kapok, hogy megismerjék az emberek a hadseregben, és ez egy lehetõség, hogy megismerjék a társadalmi osztályok az emberek a társadalomban. Ez egy ideje lehetõség Kim Hyun Joong, hogy egyre érettebb, és esetleg jobban tanulnak színészi képességek és lehetõségek onnan. "
Kim Hyun-Joong feltárta gondolatait az utóbbi idõben pletykák "celebrity hadsereg".
"Nem tervezem, hogy beállt, mint egy híresség katona. (Ez a végrehajtási hivatalosan eltávolították az augusztus 1, 2013). De azt hiszem, szükség van, hogy a rendszert, mint azt hiszem, még a hadsereg kell egy kis szórakozás is néha. Én elég énekelni és cselekedni, így nem hiszem, hogy azt tervezi, hogy egy híresség hadsereg. Mivel ez nem könnyû, hogy olyan életet élni, mint a híresség, szeretnék tanulni valamit, nem tudtam tanulni, mint egy híresség belül a hadsereg.
Kiépítése után a szerelem vonal a dráma "Inspiráló Generation" Jin Se-yeon és Im Soo Hyang, Kim Hyun Joong megváltoztatta a nézõpont felé, az ellenkezõ nemtõl.
"Korábban azt kell, hogy megfeleljen a nõ, akit szerettem. A dráma, Kim Ok-ryeon (akit Jin Se-yeon) volt, odaadó és kedves velem. És tetszett, hogy mivel nincs okom, hogy nem szeretik ezt. Hahaha.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:37:38 10/10
(31811/120536)
Kim Hyun-Joong (27), aki azt mondta, "megkönnyebbült", miután "Inspiráló Generation" véget ért, jelezte, õ lesz, aki egy koncerten a közelgõ június végén, valamint a közepén készül a következõ album.
Kim Hyun-Joong megkérdezték mi a következõ terv, miután "Inspiráló Generation" véget ért, azt mondta: "Azt akarom, hogy kihívást jelent a triatlon". Ez volt a meglepõ válasz, hiszen õ éppen befejezte egy hozzávetõleges 6 hónap (beleértve a mûsorszórást idõszak), a filmezés "inspiráló Generation", ami nem volt könnyû feladat.
"Amikor az emberek dolgoztak fel, az adrenalin szintet tüskék fel." Õ, aki a 29. ebben az évben, le, hogy a hamarosan-hoz-lenni-over 20s volt fényes egyet.
"Ez nagyon izgalmas. Úgy indult, mint egy tagja a bálvány csoport (SS501), de én nem igazán került be semmilyen komoly kapcsolatot. Bár néhány esetben a magánélet behatolás, már nem bánta. Mivel ez az én döntésem. Vannak sokan, akik akartak lenni énekes vagy színész. Elképesztõ, hogy lehet egy híresség a sok közül. Boldog vagyok emiatt. "
Kim Hyun-Joong tartotta õ tevékenységét tagjaként bálvány csoport SS501 2005-ben. Fejezte ki véleményét, hogy a külvilág látni õt, mint egy bálvány.
"Koreában, úgy tûnik, mintha bálványok általában nem kategorizált, mint egy mûvész, hanem a tengerentúli, õk tekinthetõk a mûvészek. Bár még fiatal vagyok, remélem, én is terjed a kultúrát a világban. Én debütált, mint egy bálvány, de még (mindig) a koncepció, hogy mit bálványt csak csinálni. Nem tudom, miért annyira. De jó lenne, ha a közönség megváltoztatja ezt az álláspontot.
Kim Hyun Joong azt mondta, hogy nem kell aggódnia a 2-éves kihagyás, mint egy híresség, miután beállt a hadseregbe következõ évben.
"Ha azt mondom, a hadsereg az élet nem nehéz, én valószínûleg azzal vádolják a hadsereget, ha azt mondanám, hogy. Azonban ez a tény, hogy én (mint a férfi polgár a ROK) be kell írni a hadsereg elérni a kötelességem. Az élet egy híresség, amikor õ / õ nem folytat olyan tevékenységet, nem biztonságos. Ugyanakkor a hadseregben, kapok enni 3 étkezés naponta, és én aludni éjszaka. "
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:36:51 10/10
(31810/120536)
Kérdés: Ön tett elsõ fordulópont keresztül "Inspiráló Generation". És azt is elérte a "fontos kora" színész. Van valami terved elõre?
A: Ki akarom próbálni egy gyönyörû melodráma mint egy színész. Egy romantikus komédia, ez "Bárhol, ahol a szél, én vagyok képes menni szabadon utazzanak" (Kim Hyun Joong használt híres sort Boys Over Flowers és azt mondta: "Hát nem ezt a vonalat utal egy sárkány?". De a híres idézet, én nem hiszem, hogy ez még mindig használható a következõ században. (nevet) Csakúgy, mint az elõzõ idézet, sok vonal, amely nem elég, hogy van értelme. Mivel melodrámák közelebbi rokonságban áll a mindennapi életünkben, azt akarom, hogy inkább azon.
----
Kérdés: Mit gondolsz, mint egy ember, aki elérte a 29 ezt year.There sok dolog, amit meg kell gondolni most.
A: Azt tervezem, hogy igénybe a következõ évben. Hogy õszinte legyek, én már elhalasztották idõpontja sorozás úgyhogy, hogy ez egy emlékezetes. Más szóval, mielõtt igénybe, megtettem mindent, amit szeretnék, amit tehettem. A nem sajnálja, nem gond. (Nevet) Lehet, hogy attól tartok, akkor felejtsd el (dolog, amit szeretnék, hogy nem), így ahelyett, hogy aggódni, azt hozza magával az emlékeit magam (megvalósítása a dolgot akart tenni), a hadseregbe. Után jöttem vissza, fogok mutatni egy állandó színészi képességeit, több zenekar tetszett a zene különbözõ stílusú, mint most, hogy visszafizeti a rajongók. Szintén megjelenítõ egy sokszínûbb személyiség a közéleti, valamint tartja a profil a lehetõ legalacsonyabb. * Nevet * (P / S: vagyis kevesebb nyilvános kritikával és kevésbé botrányok)
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:36:17 10/10
(31809/120536)
K: Akkor mit gondolsz a "színész Lee Byung-hun"? Õ az egyike a kevés koreai csillag, aki hivatalosan is belépett Hollywood.
A: Ah, én nagyon tiszteltem õt. Ha nézte színészi, úgy tûnt, mintha egy anyanyelvi (angol) beszélõ anyanyelvi. A színészi képességek akit kutatta a megfelelõ nyelvi kiejtés mellett az érzelmek is együtt jár. Ha én fogom csinálni, meg akartam csinálni, mint, hogy az is.
----
K: Ön egy énekes és színész a közönség egyszerre. Különösen vannak olyan mondások, hogy "Van egy csomó teher, mint egy színész." Szóval hogyan sikerül egyensúlyt a kettõ között?
A: Vannak jó és rossz dolgokkal, mind énekes és színész. Bár én nem akarom, hogy kiemelkedõ az egyik karrierjét a másikkal szemben. (Nevet), és nem választás, mit kell tennie, sokkal több gondolatokat kell adni, amikor fut a két tevékenység egyszerre. Ahogy gondolkodom "Miért nem egy bálvány-lett színész kapott értékelésére, a színészi képességek?" Jöttem le a következtetést, hogy a nézõk nem vár sokat a színészi képességek, eltekintve a "félrevezetõ" kép van (mint egy bálvány). Nem számít, hogy melyik oldalon, azt hiszem, több idõre van szükség, meg kell adni a nézõk, hogy felejtse el a képet. Szóval azt hiszem, fogok egy túra, mint énekes egy ideig.
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:35:47 10/10
(31808/120536)
Kérdés: van tapasztalata jár a modern dráma a drámában az egész rövid hatású utazás. Mit gondolsz, hogy megfelel Önnek a kettõ között?
A: Hogy õszinte legyek, nehéz volt a forgatás idõszakra dráma. (Nevet), mert el kellett játszani sokat az intonáció és mozog. Nehéz volt, hogy kifejezze érzelmeit korlátozott területen. Másrészt, ha én rámutatni egy jó pont, idõszak dráma, ez lesz "beléptek a múltban a színészi". Ha az "idõgép" valóban létezik, nem lenne "idõszak dráma"? A történelmi érzelmek, a kultúra és események, hogy szerettem volna érezni annyira valóságos. Már éreztem / tanultam egy csomó dolgot a "Inspiráló Generation". Például, "tehát 1930 korszakban volt olyan nyomasztó korszak", "Az egyetlen módja, hogy megvédjük a család volt, csak a harc", "Without handphones (szöveges üzenetek), nincs félreértés." (Nevet)
----
K: A folyamatos rajongók, hiszen a napot, mint énekes bálvány úgy tûnt, hogy egyre szilárdabb, miközben részt vettek a két tevékenység. Van bármilyen gondolatai bõvül a színészi karrierjét a tengerentúlon?
A: Nem tudom, õszintén. Még a szinkronnal és felirattal, azt hiszem, kellett volna probléma, ha én vagyok a forgatás csak azért, mert a népszerûség, a nyelvet nem tudom. Nem számít, mit, én nem akarom, hogy csak azért, mert a pénz értékét. A típus vagyok, akit nem csinál semmit, hogy én nem vagyok benne, be Bár akartam tanulni idegen nyelvet, de akkor nem lesz a japán vagy a kínai. Ez valószínû, hogy az angol, mivel ez egy széles körben használt nyelvet. Én nem vagyok az a személy, aki képes befogadni a több nyelven is. (Nevet)
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:35:12 10/10
(31807/120536)
K: Annak ellenére, hogy azt mondta, miután a forgatás: "Annak ellenére, hogy a 150million KRW tömegtermelés, a viewerships értékelés volt, csak igen-igen". És "Inspiráló Generation" címû várva várt kívülállók a kezdetektõl fogva. Ez egy másik feladat, hogy lerázza magáról ezt a terhet.
A: Én nem tudom, hogy azt kell mondanom, de én nem éreztem semmilyen terhet. Amikor a "Kim Hyun-Joong", ez biztosan izgalmas és ideges. Azonban én "Shin Jeong-tae", nem pedig "Kim Hyun Joong" in "Inspiráló Generation". Ez is oka annak, hogy könnyek esett természetesen, ha Jeong Jae-Hwa (Kim Seong-oh), valamint a Bangsamtong népe letérdelt elõttem. Ahelyett, hogy az érzés hangsúlyozta felé elvárásokat a dráma, Sajnáltam az embereket velem, akivel nem tudja megvédeni. Mindegy, hogy a leadott, illetve a kívül álló tényezõk termelést.
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:34:43 10/10
(31806/120536)
Kérdés: Ön személy szerint elégedett a termelés ebben az idõben? Van szerzett érdemi tapasztalatok?
A: A visszajelzések voltak, több, mint amit vártam. De azt hiszem, hogy lehetett volna jobb. Nem fogok itt megállni nem is úgy döntök, hogy jár a karakter, ami hasonlít a "Shin Jeong-tae". Ehelyett, meg fogom mutatni valamit, ami túl azon, ami már el most. Mivel nincs végpont a harcmûvészetek, én továbbra is, és hogy valami más a jövõben.
Kérdés: A változás a forgatókönyvíró és a termelési költségek botrány, ez elég zavaró, hogy az adás a "Inspiráló Generation". Voltál érinti?
A: Én nehezen is, de nem volt elégedetlen vele, mert én voltam az egyik vezetõ leadott, azt kell, hogy továbbra is a forgatás. El kell készíteni, hogy a legjobbat hozza ki a jelenet még akkor is, ha nincs több, mint 5 perc alatt memorizálni a forgatókönyvet. Szóval nem igazán befolyásolta a változó a forgatókönyvíró. Egy részem lett az egyik "Shin Jeong-tae", így szinte minden, amit csinál az volt, hogy a legjobb a karakter. Különben is, van egy jó együttmûködése az öntvények. Ahhoz, hogy a termelés után a szabvány ilyen körülmények között, az öntvények megérdemlik a nagy hiteleket. Mindenki képes volt koncentrálni, nem számít, a forgatás alatt, vagy ki a forgatás.
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:34:12 10/10
(31805/120536)
Kérdés: Gondolt már arra, akkor törli a tiszta kép megvan, hogy hosszú távon a KBS2 'Boys Over Flower' keresztül 'inspiráló generáció?
A: Én soha nem gondoltam, hogy elszakadna a "virág fiú képet. A "kép választása tartozik a nézõk, nem igaz? Ugyanakkor azt hiszem, van egy korlátozás, amely cselekvés készségek elérheti a romantikus komédia mûfaját. Ez volt az egyik oka annak, hogy úgy döntött, egy férfias idõszak dráma úgyhogy egy fordulópont az én színészi képességeit. Bármennyire elõkészítése megtörtént, hogy kifejezze a jobb érzelmeit a karakterek, azt hiszem, a legjobb, hogy válasszuk ki a megfelelõ karaktert (az elsõ, amely megfelel magad).
----
K: Voltak pozitív visszajelzést a színészi képességeit, beleértve az akciójeleneteket. Nem volt könnyû, hogy próbálja jelenetek az elsõ alkalommal.
A: Én részt cselekvési iskolák egy pár napra, de még nem gyakoroltam sokat. Megtanultam harci jár, és van egy vonal, amit még mindig emlékszem nagyon jól, "Action nem a szinkronicitás, ez érzelmeket." Úgy érzi, egy csomó más, ha te elleni küzdelem egy idegen, és valaki, akit szeretett. Ez utóbbi áll a bonyolultabb mûveletek és az érzelmek. "Inspiráló Generation" változtak a nagy része a gondolkodásmód a harci jár.
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:33:31 10/10
(31804/120536)
K: Voltak aggályok az összehasonlítást közted és a felsõ színészek, de a sír jelenetek elején-közepén részét a dráma már kiirtották az aggodalmakat.
A: Én sokat sír közben sír jelenetek, de ez egy kicsit kár, ha a hangsúly a színészi képességek csak a nagyítás be ezeket a jeleneteket. Tény, hogy sok az érzelmek, hogy volt, mint sírás jelenetek kerültek be dühös jelenetek, vicces jelenetek, és még szomorú jelenetek. Ez volt addig a pontig, hogy tervezett, hogy hogyan érdemes tartani egy kanalat alatt jár. Mindig próbáltam a legjobb tudásom szerint elképzelni, hogy a forgatókönyv, amikor megkaptam a forgatókönyvet. Amikor megnéztem az apa (Shin Yeong-chul) kép, azt képzeltem, hogy az õ élete és intézkedések lennének. Én is próbáltam elképzelni, hogy a kis szokások, Chung-ah van, amikor nézte a képet, és még megpróbáltam a beszéd intonáció I (Shin Jeong-tae), ha beszél hozzá. Lehet, hogy én mindig gondolok ezekrõl, én is álmodtam "Inspiráló Generation". Amikor szunyókált körülbelül 2-3 óra, álmodtam Shin I-chi és Wang Baek-san üldöz utánam. (Nevet) Aztán rájöttem, hogy "én már nagyon esett az IG".
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:32:54 10/10
(31803/120536)
[Trans] Kim Hyun Joong (김현중) Interjú: Kim Hyun Joong, A Man meglepetésekkel
by crazy4hyun
Fordította: 스테파니 @ 5StarsAs1

K: Ez egy nehéz út. Hogy érzed magad "Inspiráló Generation" az elmúlt 3 hónapban?
V: A 3 hónapos volt, mintha egy év. (Nevet) "Inspiráló Generation" kezdte meg a termelést tavaly június óta. Én (mindig) fontolgatják, hogy hogyan kell azt, hogy ki a karakterét "Shin Jeong-tae" az egész a 10 hónap. Bár voltak nehéz idõk az idõzítés, hogy véget ért tökéletesen köszönhetõen a szeretetet, és támogatja a nézõk.
----
K: Volt jó néhány karaktert hagyott mély benyomást. Honnan tud alkalmazkodni, hogy?
A: Minden jelenetet forgatták, 100%-os erõfeszítést. A legjobb kapott minden egyes pillanatban / lövés. Ha nem kap pozitív jóváhagyást, Én elfogadom azt a tényt, hogy talán nem kellett volna még eleget.
----
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:31:23 10/10
(31802/120536)
ÁPRILIS
7.
[Cikk] Kim Hyun Joong "belép a világkörüli turné június"
Hitel: www.innolife.com

Kim Hyun Joong "belép a világkörüli turné június"

Kim Hyun Joong, aki már korábban ismeri el a színész a " inspiráló Generation ", megy a világ körüli turné, kezdve Korea a jövõ júniusban. Miután sikeresen lezárult KBS 2TV " Inspiráló Generation ", amelyben õ játszotta a vezetõ szerepet, hamarosan kiadja az új album, és megfelelnek a rajongók a világ több pontjáról. napján sugárzott a dráma véget ért, Kim Hyun Joong azt állította: "Én lesz belépõ a World Tour kezdve Korea, a jövõ június 28. Majd így folytatta: "a meglátogatott országok még nem határozták meg, de azt hiszem, nem lesz sok belõlük. Új albumot is megjelent a turné elõtt ", és a megnövekedett elvárás. Ez volt elsõ alkalom, Kim Hyun Joong, hogy kiadja szólóalbumát óta 2013 július. Azt különösen azt a célzást, az új zene:" Azt akarom, hogy részt zenével ahol tudok szórakozni, úgy, hogy együtt jár-világbajnokság. Azt mondta: "Meg kell élvezni a következõ világbajnokság csirke és sör. Fogom készíteni az album, hogy az ember lehet szórakozni, amely alkalmas a légkörbe a világbajnokság. Nem akarok törõdni Chart rangsor , hanem a dal, hogy az érzések Korea gyõzelme is egyesül egy helyen. teszek a kellemes dalt, tudom élvezni a rajongókkal, nem az adás, de a városháza komplex. De én nem célja a "World Cup specializáció." (nevetés) "
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:30:21 10/10
(31801/120536)
ÁPRILIS
7.
[MurdererQ Scan] Nikkan Sports Kim Hyun Joong április 10-13 2014 Issue
Hitel: s865.photobucket.com
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:29:46 10/10
(31800/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:29:15 10/10
(31799/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:28:57 10/10
(31798/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:28:37 10/10
(31797/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:28:20 10/10
(31796/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:28:03 10/10
(31795/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:27:33 10/10
(31794/120536)
ÁPRILIS
7.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:03:41 10/10
(31793/120536)
ÁPRILIS 07

10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:02:22 10/10
(31792/120536)
ÁPRILIS 08

[Interjú] Kim Hyun Joong azt hiszi, hogy nem valószínû SS501 fog egyesítése
Hitel: www.soompi.com

Egy interjúban a "Star Ma," Kim Hyun Joong megnyitotta a lehetõségét, hogy a SS501 reunion. Azzal kezdte, mondván: "Azt hiszem, ez egy jó dolog, amit a bal ( SS501 ), míg mi még mindig kap sok szerelem a nyilvánosság számára. " Kim Hyun Joong folytatta: "Én nem tartom minket feloszlott. De ebben az állapotban (tekintve a többi tag tartozó más hivatalok most), ahol nem is használja a saját csoport nevét, a helyzet aligha ideális. " Hozzátette: "Természetesen, van még szempont egyesítése és hogy képes bejárjuk együtt, és ad koncertet, valamint egyéb jutalmak kapcsolatos jön össze újra. Hogy õszinte legyek, az én esetemben, nem akarom kihasználni dédelgetett emlékeket a múltból kereskedelmi haszonszerzés. Nem lenne több értelme csinálni, amit akarunk, mint egy csoport, amikor készen vagyunk, és mindannyian akarjuk. Nem akarom, különösen pedig a kedves emlékeket különbözõ emlékeket. " Azt is mondta: "Amikor én néha találkozni a többi tagok, akik vannak elfoglalva, a saját tevékenységét, beszélünk csinál valamit együtt, amint megkapjuk a lehetõséget. Néhány kérni, ha énekelnek együtt elegendõ lenne, de azt mondom nekik õszintén, hogy én nem vagyok annyira bízik SS501 többé. Így nyitva voltunk egymással egy ideig most. "
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:01:20 10/10
(31791/120536)
Elvihetnél magaddal. Milyen jól mutatnánk ketten ott a hátsó ülésen))))
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 12:00:13 10/10
(31790/120536)
Itt még be van kötve a nyaka...

ÁPRILIS 08
[Cikk] Kim Hyun Joong nem akarja felvenni drámát kínál kedvéért a pénz
Credit starhallyu.com

Az elmúlt években, sok koreai színészek fejlett a színészi karrierjét megkezdésérõl szerepet külföldi drámák, például eljáró kínai és a tajvani drámák. Ezzel nem csak õk fizetnek majdnem háromszoros a szokásos díjakat Koreában, a színészek is tudja, hogy több becsületet költötte a rajongói bázis más országokban. A sikeres eljáró " inspiráló Generation ", Kim Hyun Joong megkérdezték interjú során, ha azt szeretné, hogy elõre a karrierjét a fellépõ külföldi drámák. Ebbõl, Kim Hyun Joong elutasította az elképzelést, és azt mondta, hogy az ilyen jellegû drámák mindig is hang szinkronizálás és ez lesz problematikus, amikor nem is tudja, A nyelv, amit beszél. "Bár egyre népszerûbb lesz szert, de nem akarom, hogy a dolgok csak a pénz ", mondta Kim Hyun Joong. Azt is felfedte, hogy õ nem tervezi, hogy tanulni egy másik nyelvet, " Nem fog nem kínai vagy japán, én angolul tanulni, mert szükség van gyakrabban.
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 11:58:16 10/10
(31789/120536)
ÁPRILIS 8
[Info] Kim Hyun Joong "Inspiráló Generation" Premium Fan Meeting 2014
Forrás: http://henecia.jp/news/detail.php?nid=417

Kim Hyun Joong "Inspiráló Generation" Premium Fan Meeting 2014

Date: 2014/05/31 (Szo)
Helyszín: Pacifico Yokohama Nemzeti Convention Hall
jegy: 12.000 Ž (adóval együtt) Minden fenntartott helyek 1. rész: Kapunyitás 13:00 / Start: 14: 00 2. rész: Kapunyitás 17:30 / Start: 18:30 Fan club elõtti jegy [elfogadási idõszak] 2014/04/10 (csütörtök) 13:00 ~ 2014/04/15 (kedd) 13:00-ig
10/10
Jyj3 2014 ápr. 08. - 11:20:35 10/10
(31788/120536)
Sziasztok! Az jól jön, ettõl még a makacs fejfájás is elmúlik igaz?
Remélem..

Ma még riport fordítások jöttek, de más nem.
Vagy is Hancinemma, még, de abban már nem vagyok otthon, úgy mint Ruca.
ruca60 2014 ápr. 08. - 10:03:16
(31787/120536)
Sziasztok!
A reggelire jól vigyáztatok, jó volt!:)))
Egy kis "Tízórai"?