1/10
offtopic
Terez Erdely 2015 okt. 21. - 18:53:25 1/10
(79443/120523)
Kedvesek vagytok hogy mindannyian aggódtatok értem. Igyekszem minden este idejében a gép elé ülni. Szeretek én is társalogni veletek már azért is hogy én kevés információhoz jutok itt. Tõletek nagyon sok mindent hallok és öreg koromra tanulok.
1/10
offtopic
Terez Erdely 2015 okt. 21. - 18:37:32 1/10
(79442/120523)
Sajnálatos ami vele történt, több sorozatot is láttam vele.A Fated to love you-t csak érte néztem végig mert Jang Hyuk-ot nem szerettem. Reméljük hamar helyre jön .
10/10
offtopic
Kislolek 2015 okt. 21. - 18:27:00 10/10
(79441/120523)
Bizony Terez, most hogy elfoglaltabb vagy, még kevesebbet tudsz itt lenni, Így már hiányolunk..
Egy kis esti beszélgetés sem fér bele az idõdbe?
Mert az hiányzik, hogy nem tudsz itt lenni, mikor többen egyszerre mondjuk itt a magunkét.
oSkszor belebonyolódunk, zagika meg is jegyezte már tegnap)) Jót nevettem rajta.

Ma meg sorozatozik, igaz én is...
1/10
offtopic
Terez Erdely 2015 okt. 21. - 18:19:47 1/10
(79440/120523)
Szép jó estét mindenkinek.Lemaradtam egy keveset a hirekkel igy megyek olvasgatni.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 18:07:57 10/10
(79439/120523)
Csodaszép mindegyik, de az utolsó azokkal a gyönyörû színekkel, lenyûgözõ.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 18:04:37 10/10
(79438/120523)
A képem lemaradt. Tegnap játszottam egy kicsit, mert hetek óta nem csináltam. Aztán kezdtem nézni a Zöldségest és akkor az nézette magát, de már késõ volt. MAjd ma többet nézek belõle. Nekem érdekes. Jó ötletei vannak LCW-nak az eladással kapcsolatban, de én nem érzek erre a fajta vásárlásra késztetést. Már sok sorozatba láttuk. Én ha kell zöldség akkor megyek és veszek, ha nem kell nem veszek akkor sem, ha megkínálnak mondjuk levessel.

Spoiler

Engem az ráz meg még mindig, hogy a csebolokat meg úgy a gazdagokat általában mennyire nem érdeklik a saját gyerekeik. Mintha csak árucikk volna úgy beszélnek a házasságukkal kapcsolatban. Tudom, hogy itt nem a saját lánya és csak azért vette magához, mert nem került volna be a nagy jóba nélküle. De a többiek is. Kinézik, hogy rangban, vagyonban ki áll egy szintben vagy kicsit fölötte és máris mehet a házassági ajánlat. Az, hogy a gyerek esetleg valakibe szerelmes, netán együtt is él valakivel abszolút nem számít nekik. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy amiatt, mert õket is pont így házasították ki. Semmit nem éreztek a házastárs és a gyerekeik iránt. Nem érezhetnek úgy, mint egy szerelembõl kialakult kapcsolatból született és akart, várt gyerek iránt. A lány anyja borzalmasan viselkedik, a férjéhez törleszkedik, lefelé meg mint a koreaiak, gátlások nélkül, mindent megengedve magának, átgázol mindenkin. A KYK anyja egyre jobban tetszik. Sokkal gerincesebb a másiknál, pedig mennyire lenézi. Gondolom KYK beleszeret a lányba végül, annyit pedálozik a szörnyikéje miatt. A lejárt barátnõ még nagyon akarna valamit tõle, én úgy látom. Érdekesen alakult a dolog. A kíméletlen piacfõnök lánya és a mostohája pedig a cseol volt felesége lett. Jól összebogozták. Még ott is lehet valami a válásukkal kapcsolatban. Szerintem nem vált volna el gyerektelenség miatt az asszonytól, ha nincs a képbe a volt barátnõ a lányával. Ezért van a boszorka megijedve annyira. A lányt nagyon sajnáltam amikor rájött, hogy a gyerekkori barát az új szerelem. Szegényt nagyon kihasználta a nõ. És még mindig zsarolja. Erõs bonyodalom várható ebbõl még. JCW kishúga meg egyre ellenszenvesebb.

Spoiler vége.

Itt egy szép mosoly.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 17:20:34 10/10
(79437/120523)
Valóban hihetetlenül nagy a választékod. És ráadásul mindig passzolnak is a témához. Nem könnyû ennyit megjegyezni.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 17:13:53 10/10
(79436/120523)
9 részt néztem meg. Képet nem nagyon vágtam ki. Spoilerest nem akartam. A fiúk olyan helyesek. Eddig nem ismertem õket. A szemüveges Okoska a másik meg aki fügeszüret helyett tükörben cicomázott Törpojáca. Õket még nem ismertem, de ahogy a tükröt megláttam nála, rögtön beugrottak a nevek. JCW meg az Ügyi. KYK-nek még nem találtam találó nevet. Easetleg Lusti, mert ugye nemigen dolgozik. Zsiráf meg a Kertitörp. JCW már akkor megvett a mosolyával, pedig még milyen fiatal volt. Mindjárt egy kis spoilert is írok.

Örülök, hogy tetszik a Midas. Szilvi is nagyon nézi. Én még nem döntöttem el a sorsát. Most olyan talán érzésem van. MAjd még meglátom, hogy mit mondassz a végén. Azt néha kifejezetten elszúrják.
10/10
Kislolek 2015 okt. 21. - 17:10:20 10/10
(79435/120523)
Megfelelés, ruhák, tánc = igazságot
10/10
Kislolek 2015 okt. 21. - 17:08:26 10/10
(79434/120523)
[151021] Junsu a Gimpo irányt, hogy Japánban! Szerelem a szemét
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 17:03:31 10/10
(79433/120523)
Ugyanaz a link jött 2*.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 okt. 21. - 16:48:12 10/10
(79432/120523)
Hol jársz a Zöldségessel?

Én nagy örömmel nézem a Midast.
Tényleg 1-2 olyan jelenet van benne, mint amin bosszankodtam tegnap,de csak villanásra.
Igazi nekem készült sori.
Persze lehet hogy másnak uncsi.
Jang Hyukot egyébként is szeretem, de más jellegû filmekben szokott szerepelni.
Ja és a Fated Love Yout meg sem tudtam nézni, annyira ellenszenves tudott lenni benne.
Itt nem idétlen, inkább nagyon helyes..
És elhiszem neki,amit csinál...
Ma és holnap befejezem, már elõre sajnálom.
Itt a hosszú hétvége, és majd ki kell találnom, mivel folytassam, ami nálam mindig nagy gond.
10/10
Kislolek 2015 okt. 21. - 16:39:09 10/10
(79431/120523)
Sziasztok! Nem elég, hogy jó képeket hozott, hanem olyant ami nekem nincs meg. Pedig olyant találni csak akkor lehet, ha frissen van kivágva vmelyik videóból..
10/10
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 16:27:17 10/10 Előzmény Terez Erdely
(79430/120523)
Egyezik az ízlésünk. Én is kócosan szeretem jobban. De már kóctalanul is jöhetne pár friss kép meg hírecske róla.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 16:25:23 10/10
(79429/120523)
Szia. Igen beszélgettünk róla, hogy nagyon megviselte a kiképzés. NAgyon le volt rongyolódva, beesett arc, karikás szemek. Ezek szerint nem is a kiképzés miatt volt. Tényleg nem tudom, hogy miért nem olyan helyre osztották be, mint Yoochunt. Remélem rendbe jön. Csíptem, mint színészt.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 16:17:03 10/10 Előzmény zagika
(79428/120523)
Szia. Neked is legyen. De jó képeket hoztál. Mindig jól néz ki, de ez a hosszúhajú kócos a kedvenc.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 okt. 21. - 16:13:18 10/10
(79427/120523)
Sziasztok, Szép napot! MA délelõtt egész melegen sütött a nap.
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 okt. 21. - 16:12:33 10/10 Előzmény zagika
(79426/120523)
Én!
10/10
Kislolek 2015 okt. 21. - 14:37:23 10/10
(79425/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=37Y14MvL-RM&feature=youtu.be

Fordítás:
Forrás: Sok. Saját készítésû. Klip transz által Susamerica
A sajtótájékoztatón a szekcióülések:
"Nem én vezettem rá semmit csók ,, de inkább volt ez a mechanikus ... Én nem beszélek a mechanika csók (mind KHJ és a közönség nevet), elõfordulhat, hogy már beszéltünk, hogy hogyan néz kényelmesebb a kamera elõtt. De nem vagyok biztos benne, hogy ezt tettük, akár nem, mert én vagyok néha az egész hely / ideges. Nem arról van szó tettem a szót, de ez hogy ez a HJ-SSI tette a dolgát nagyon jól. " (GHS nézett ki, mintha ez egy nehéz kérdés megválaszolására, mivel a média értelmezni mindent egy botrány. De GHS dicsérte KHJ nagyon szépen tekintetében az érzéseit.)
A Hana borsmenta Show:
H: hogyan KHJ-SSI?
GHS: Jó. (nevetés)
H: Hogy van?
GHS: Nagyon sok jelenetek KHJ-SSI. Õ egy rendkívül mooteukteuk (tompa / aszociális / ridegen / kurta / rövid) fõ / barát. De modora tényleg jó. De õ nem, hogy anélkül, hogy észrevehetõ. (I cannt jól lefordítani, mert nem kap bizonyos mondatok, de) ..ha Van valami a hátsó ülésen, akkor hagyja nyitva az ajtót számomra anélkül, hogy bárki észrevenné. (Akkor, hogyan kellett neki kideríteni ??? Ez az, amit akarok tudni !!)
H: kerülésért ..
A végsõ búcsút az utolsó jelenet konverter
GHS: Az a tény, hogy volt alkalmam részt venni konverter Lehet, hogy a legelsõ, és még lehet az utolsó "dolog" számomra. Ez egy igazán boldog pillanatok számomra -, hogy a pont így érzem magam szomorú róla véget. Én volt, hogy boldog benne. (Úgy hangzik, egy kicsit érzelmi) ,, es, HyunJoong, ~ buta ember (ha hozzá ~ buta ember, aki a végén valakinek a nevét, akkor az én tudomásom szerint ez történik, ha valaki idõsebb célozza meg valakit, aki egy fiatalabb férfi.) HyunJoong -ssi, (mintha GHS nem tudja, hogyan kell helyesen kezelni KHJ. Amikor hozzá ~ SSI egy nevet a leginkább semleges és mégis, hogy tiszteletteljes hangon.) (nevetés) Úgy érzem, nagyon szomorú, hogy én lettem közelebb Ön sokkal késõbb. Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam, hogy vigyázzon / hogy hosszas megfontolás az Ön számára. Én is nagyon mozgatja a napi és folyamatos a fejlõdés. Köszönöm. (GHS beszélt vele anélkül, hogy bármilyen formalitás a nyelv.)
@ 1: 40, találtatok észre, mi KHJ tette, miután az utolsó tánc Shinhwa érettségi buli? Megérintette a szívét, mintha törés vagy fáj, és azt hiszem GHS nem engedte el a karját, hogy gyorsan vagy ... elõtt az operatõrök .... Én mozgatni, hogy a gesztus ... De talán KHJ érezte Túl öntudatos után, hogy a gesztus, mert õ csak nézett maga elõl, és nem GHS egyáltalán ...
Az interjú Japánban az elsõ promóciós találkozó
GHS: Egy rajongó kaptam egy levelet. Kinyitottam, és azt mondja, kérjük, adja meg a Yoon JiHoo oppa. Érdekesnek találtam. (Ez a ventilátor annyira vicces ... õ specificaly írta a levelet, hogy a GHS és még azt írta a levélben GHS küldeni a levelet KHJ .... mintha ez rajongó szeretett volna lehetõséget ad arra, Jandi és YoonJiHOo hogy beszélni és nevetni valamit együtt. ,, jobb ????
(Kimkeanasona, nekem ez a kedvencem ,,, adtál klipek GHS Gondolatainkat KHJ az idõ haladt elõre .... Õ mesél quirkiness és beszélt nagyon õszintén arról a nagyon szívmelengetõ vonások.) "Õ tûnhet mooteukteuk hanem gwengjanghee (= nagyon) férfias "..." Úgy tûnik mooshimhada (szabadon álló / szórakozott / szívtelen), de amikor gondol rád / mutatja venni, õ tényleg jó benne. " ... "Õ rendkívül hûséges típus egy személy. Rájöttem, hogy õ vlaues fontos a lojalitás kapcsolata az emberekkel." ... "Lehet, hogy ungddoong (pert / elõre / váratlan / vad), de a lojalitás elképesztõ. Látom a fejemben, mint egy nagyon hûséges személy.
Kérdezõ: Miben azt mutatják, hûség?
GHS: Õ Sokat segít a munkában. Ebben az tiype helyzetek, õ is hajlik arra, hogy nagyon sok segítséget habozás nélkül. Most majd õ adna hívja ki az aggodalom. Õ csak nagyon hûséges.
Kérdezõ: Wow, nagyon dahjungdahgom (szentimentális / ragaszkodó / buzgó / barátságos).
GHS: Igen.
"(Én is szeretem, hogy Kimkeanasona tett egy kört vissza a Hana borsmenta mutatják):" Hana: Milyen típusú ember tetszik (ideális típus)
GHS: Szeretem a személy, aki nagyon hûséges. Azt hiszem, hogy sokan a nõk úgy érzik, mintha már nagyon kevés a hûség a szerelemben. De én, mint egy ember, aki azt mondja, te az enyém, és úgy, hogy a hûség, hogy a végén egy nagy felelõsségérzet. " (Imádom õt leírását ideális társ!)
10/10
Kislolek 2015 okt. 21. - 14:29:59 10/10
(79424/120523)
Fénykép a Super Junior Donghae terén a katonai képzés is kiderült
Október 20., 2015

Fénykép a Super Junior Donghae terén a katonai képzés is kiderült
Képek a Donghae a Super Junior katonai táborban kerültek elõ.

Október 20-án, egy fotót Donghae társait újoncok tártak fel. A kép felhívják a figyelmet, mint az összes újoncok teszik a jellemzõ jele Super Junior annak benyújtásával.

Eközben Donghae csatlakozott a hadsereg október 15-én a Nonsan edzõtáborban. Õ fogja tölteni négy hétig nem katonai alapkiképzés, mielõtt a Rendõrtiszti Fõiskola.

Aztán a tervek szolgálni körülbelül két évig, mint egy rendõrségi toborozni rendõri Szöulban. Várható, hogy befejezze a katonai szolgálatot július 14, 2017.