10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:12:44 10/10
(69962/120522)
Szia Kis beteg!
Innen nem is nagyon lesz. Csak ha haza engedik szabira, és a barátai készítenek fotót.
Írtam vmelyik nap- pont tegnap amikor nem voltál, hogy a világ legjobban védett határ részén van, és ott még amerikai katonák is vannak. Annak a képét akkor tettem fel, amikor odahelyezték.
Itt nincs énekes , színész, itt csak katona van, és bizony nagyon nagyon veszélyes hely,..
10/10
zagika 2015 jún. 25. - 20:12:33 10/10
(69961/120522)
"Yuchun bácsi a nõk bálványa" egyem a szívét itt tényleg olyan aranyos.
Hála Isten õ is befutott. De õ is elmegy katonának.(((
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:09:01 10/10
(69960/120522)
[INFO] Kim Junsu szerepelt "jelenet színlap" Magazine (július 2015 Issue) + listán az online áruházak, hogy eladja a magazin
fLista az online áruházak, hogy eladja a magazin
1) YES24: http://www.yes24.com értékesítést megelõzõ most elérhetõ
2) KYOBOBOOK: http: // kyobobook. co.kr értékesítés elõtti már elérhetõ
3) ALADIN: http://aladin.co.kr értékesítést megelõzõ most elérhetõ
4) Interpark: http: // book. interpark.com értékesítés elõtti már elérhetõ
5) KTOWN4U: http: //www.ktown4u. COM értékesítés elõtti már elérhetõ
10/10
zagika 2015 jún. 25. - 20:08:51 10/10
(69959/120522)
Ha terhes is, végül csak akkor hiszem az egészet, ha megcsinálják szülés után az apasági tesztet. Lehet, hogy nem is tõle lett terhes. Ha nem lenne valami suskus az egészben, akkor szégyen nélkül oda állna és mutatná az igazi képet a magzatról.

Nagyon lassan telik az idõ, messze van még július 22. És nagyon izgat, hogy Hyunról semmi hír.
Még annyi sem mint az elõkészítõ hónapban.
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:07:26 10/10
(69958/120522)
150623 ~ 24 június 25, 2015 at 14:06 | Címkék: Park Yuchun TGWSS Fanmeeting Japánban , Yoochun |
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:06:55 10/10
(69957/120522)
150.624 Park Yuchun "A lány, aki látja Smells" Fanmeeting Japánban (2. nap)
Park Yuchun töltött egy különleges alkalom a rajongók Japánban.
Park Yuchun ügynöksége C-Jes Entertainment mondta: "Park Yuchun ünnepelte 10. évfordulóját a japán bemutatkozó során" A lány, aki úgy látja Smells "rajongók találkozón. Õ készített egy meglepetés esemény a rajongók és a kiégett egy nagyszerû idõt velük ".
A rendezvény terem tele volt a 12.000 rajongó, és mindegyik üdvözölte Park Yuchun virággal, amikor kijött a színpadra. Rajongók tett egy különleges esemény, azáltal, hogy a "10" azok a virágok, és azt mondta: "Gratulálok" kórusban.
Miután elfújta a torta gyertyáját mondta, "Time Gyorsan elszállt során az elmúlt 10 évben. Majd még keményebben dolgozom a jövõben, így kérem, hogy továbbra is támogassa nekem ".
Az egész fan találkozó, Park Yuchun beszélt különbözõ témákban, mint a JYJ-bazilikára túra, "Haemoo" és a "The Girl, aki látja Szag", és osztotta meg gondolatait és érzéseit. Töltött egy kellemes idõt rekonstruáljuk egyik mûvét "és tanácsadó rajongók aggódnak.
Eközben Park Yuchun továbbra õ rajongói találkozó ma.
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:04:42 10/10
(69956/120522)
150624 A 'TGWSS személyzete osztja a fotót Yoochun
Míg intézi fotók, mi ez? Ki az? Miért ez Mugak aki a közepén tuning nézni az adást ㅋㅋ Bár ez történt, mint ez ... Ez volt az elsõ forgatási nap, és ...
Most szeretném látni mindenkit a "TGWSS", hogy halványul a memóriába ... #Girl_Who_Sees_Smells #Choi_ Mugak #Park_Yuchun
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 20:02:44 10/10
(69955/120522)
150.624 Idol, aki a nõk kedvence férfi - Park Yuchun
Bálványok a 20-as, akik nem vagyunk érdekeltek !!! Idol, aki a nõk kedvenc férfi

1. Park Yuchun
Az ideális típus tízbõl nyolc olyan Park Yuchun, amikor a generáció, amely megtapasztalta a napon Babyface! Micky; még a nõk, akik felkiált azok "nem érdekli!" a bálványokat és stb
Ez egy csomó ember, különösen, tényleg sok a nõk a közép-húszas évek végén, aki számít, és szeret Park Yuchun, mint az ideális típus!
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 19:58:05 10/10
(69954/120522)
adja 24/06/2015 11:17 | módosította 2015/06/24 13:53

nem "anya ultrahang fotók, neveket szemrevételezés eltér az egészségügyi szempontból kéne terhesség gyanúja." (Kim Hyun Joong média minden父· Interjú)
"Szeretnénk megerõsíteni, hogy annak a kórházi orvosi feljegyzések" (Choi terhesség kórház hivatalos álláspontját Jóváhagyás

ex barátnõje, Mr. Choi modell és énekes és színész részt vesz egy kártérítési perben Kim Hyun Joong szülei kétségeit a terhesség Mr. Choi. Utolsó március 12 volt a lényege, hogy kapott egy gyanús ultrahangos képeket a terhesség nagy kórház Szöul megerõsítette az S kórházba.
◆ "Ultrahangos idõeltolódás is derít anyja neve nem"
várandós apja Kim Hyun Joong kétségeket egy interjúban a közegben. Nem neveket az anya ultrahangos fotókat Choi adta a S kórház szaga vizsgálati idõ körülbelül 1 óra közötti idõkülönbség kezelésére és miért volt. A másik oldalon, Mr. Choi nem válaszolt a vita folytatódik a visszaigazolást a terhesség. Geoyeotda nincs ok, hogy miért nem. És szeptemberben az esedékesség napján meg kell hazudni a születési idõt, amíg három hónap van hátra, és nem is emiatt. azzal a nyilvánvaló tényt, hogy a kimerítõ vita folytatódott. SBS Szórakozás Sport riporter megállapította, hogy az elmúlt 22 nap S Kórház egészségügyi személyzet. Ez a szülõ, valamint a márciusi múlt, Mr. Kim Hyun Joong Choi kíséretében egy ügyvéd és egy hely, ahol kap visszaigazolást a terhesség, ahol Mr. Choi kapott rendszeres szûrés a ráta havonta egyszer.
◆ "Meg tudja erõsíteni a terhesség esetén orvosi feljegyzések a kórházból, mint"

, hogy megbízást kapott a kórház orvos megerõsítette a hivatalos PR csapata. Hadd magyarázzam a célja az interjú, Mr. Choi intézkedések voltak hajlandók elfogadni a magánélet nyilvánosságra hozatalát. Hanem azért, mert a kórház oldalán már benyújtott egy orvosi látlelet a beteg számára, a hivatalos álláspont adatvédelmi dont megerõsítette kórtörténetét az orvos helyett egy interjúban. SBS Szórakozás Sport oldalán és Kim Hyun Joong Choi együttesen végzi a kórházban aki elintézte, hogy az eredeti bizonyítványt. Ezt az igazolást kell kiállítani március 12-én, a nap Kim Hyun Joong szülõk vette a hangkép oldalán felmerült gyanút. Az igazolást az "anyák és csecsemõk egészséges és minden, a születési dátum szeptember 12, 2015" bélyegzett egyértelmûen.

◆ ultrahang kép gyanúja problémája
van egy ideje, így nem anyja neve van írva az ultrahang képek is készíthetõk másképp magyarázni, hogyan egy órán dolog. Tavaly március óta, Mr. Choi magzati ultrahang kép készíthetõ a kórházban ott több mint 10 lap õ mondta. Kim Hyun Joong ultrahang szülõk fel a kérdést oldalán, amely az ultrahang képet hozott tavaly márciusban 12 darab. Miért ultrahang kezelés pontos idõt és a meglepõen. Szeretné tudni, Kim Hyun Joong és Choi oldalon, és ugyanezt tette az idõnek megfelelõ részhez. Choi byeonhoinneun "ultrahangos felvétel idõpontjában az ügyfél ne feledjük õ volt a 10:30-11:00," mondta. Miért lenne ez alkalommal jjikhyeot a '11 5:22, "Choi intézkedés nem lehet látni. Ugyanakkor, Mr. Choi azt mondta beteg oldalán sem világos, hogyan magyarázza az oka, hogy. Csak ügyelve az ultrahang képeket, neveket jöttek ki arról, hogy miért beteg volt része az ultrahangos képeket némileg hiszem. A kórház biztosított Abban az esetben, Általános Choi magzati ultrahang képet a ultrahang volna nem kapott adja meg a nevét és a beteg. Általános ultrahang, beleértve az ultrahangot készített fotók a kérdésben márciusban, míg a nevét, a beteg nem írt, abban az esetben, háromdimenziós ultrahangos állította kéne neve a terhes nõk. Abban az esetben, ha egy szabályos háromdimenziós ultrahang venni az ugyanazon a napon utolsó május 28., a háromdimenziós nevek, generikus neveket nem tettek közzé.

◆ "A terhesség egy tiszta nap ... random véleménynyilvánítás állításokat felvetett sajnálom,"
aki megerõsítette a terhesség utolsó március 12 alatt Kim Hyun Joong és Choi kíséri ügyvédek mindkét oldalon, abban az idõben, Mr. Kim Hyun Joong Choi szüleinek PCP közel 20 perc után az ultrahang fotózásra konzultáltak a terhességet. Mivel a ponton emelték ismét három hónappal késõbb kételkedik abban, hogy a terhesség alatt. Choi ügyvéd "nem támaszt kétségeket véletlenszerû kifejezése változik tartózkodnak", panaszkodott. kykang@sbs.co.kr [SBS FunE cikkek]
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 19:56:55 10/10
(69953/120522)
Az új ultrahang látható ma, van egy 3D-s ultrahang mutatja meg a nevét (is), és a neve fuzzy. Az orvosi igazolásokat, amelyek kimutatták, ma is mutatják a nevét, és az õ neve homályos. Mindez volt látható a bíróságon.

- Az a tény, hogy Choi jelenleg terhes vagy sem, nem igazán fontos. Ami igazán fontos, az, aki az apa és függetlenül attól, hogy terhes volt, és ast évben és az abortusz, mint mondja. Ezek és súlyosbítja az a tény, hogy ha valóban jelenleg terhes, miért hozott sok akadály világszerte azt mutatják, hogy azok. Miért nem veszi ultrahang a bíróságra, és éppen ellenkezõleg, ott vette a szavát annak bizonyítékaként, hogy õ tette egy terhességi tesztet magát? Miért nem veszi az igazi teszt a terhesség? Emlékeztetünk arra, hogy az elsõ tárgyaláson a tárgyalás nem vette oldalán Choi jelenlegi terhességi tesztek, volt mindenük a szavát, és a vizsgálat, hogy õ otthon volt. Miért nem veszi a vizsgálatok és az orvosi igazolást a bizonyíték? Ha tényleg terhes, és az apa Kim Hyun Joong, ahogy állítja, hogy miért nem veszi ezeket a vizsgálatokat?

- A lényeg az egész kérdés nem az, hogy õ jelenleg terhes, vagy sem. Fontos, hogy erõsítse meg, ki az igazi apja, és ha terhes volt az elmúlt évben.
Ezért ez a kirándulás Jeju, kérések és ragaszkodás Kim Hyun Joong, hogy vigyázzon rá annyira furcsa és voltak az oldalán végéig év ... csapda?

- A riporter elment a kórházban mutatott több Choi és az õ ultrahang, normál ultrahang és egyéb 3D. Normál ultrahang nem folytat semmilyen nevet, de a 3D-s ultrahang nevét viseli Choi. Ultrahang vettünk március 28-án, a szokásos ultrahang nem rendelkezik a nevét, de az egyik a 3D, ha van.

A riporter azt is mutatja, az orvosi igazolás készült március 12-én. Nevét jeleníti Choi, és teszi a hozzávetõleges idõpontját szülés lenne szeptemberben, de lezárná a dátumot terhes lettem.

- Az oldalon Choi azt mondja, hogy nincs módja annak, hogy tisztázza bizonyossággal, hogy miért ultrahang (elküldött szülei Kim Hyun Joong) helyezi, amely hozták meg 11:22, amikor az ultrahang ténylegesen szedték 10:30-11:00
- Az oldalon Choi és arra kér bennünket, hogy indítson komolytalan kérdések terhesség után közös látogatás a kórházban három hónappal ezelõtt, március 12-én

[Nem értem, miért oldalán Choi nem vette az ultrahang bizonyítékként való megjelenítésre bíróság]
[Az ultrahang elmosódik, így a méret a magzat nem minta]
[Az ügyvéd Kim Hyun Joong, az idõpontot, amikor õ volt embrazada volt december 21-én. Lee Jae Man mondta, hogy kétségei vannak az idõt a lány terhes lett.]

http://media.daum.net/entertain/star/newsview...
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 19:56:01 10/10
(69952/120522)
Soha kétséges yourself
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 19:55:23 10/10
(69951/120522)
Eljáró idol jelentés elsõ felében 2015
csak egy része tekintetében transz Jaejoong

◆ Kim Jaejoong bizonyítani a "Nem vagyok egy bálvány, hanem színészi egy profi színész"
Ki van szolgálatban a hadsereg egy idõben, JYJ Kim Jaejoong választotta 2TV "Spy" volt az utolsó projekt elõtt sorozás. Õ bõvült a színészi tartomány-szerte számos projekt (mint például a történelmi dráma megy az idõben és térben, egy vígjáték, és a melodráma) 4 év alatt, hiszen debütált színészként keresztül SBS 2011-ben a dráma "Protect the Boss" a múltban. A dráma ['Spy'], Kim Sunwoo mert játszott NIS munkavállaló, hanem mint egy ügynök, hogy aktívan titkolják a családokkal. Kim Jaejoong átalakította természetesen míg egyúttal a két véglet között. Egy speciális szolgáltatást bájos volt, hideg fejjel mûvében, a kép egy fiú meleg a családtagok. Második véglet a kép egy barátja szeretet elõtt a barátnõje.
10/10
Jyj3 2015 jún. 25. - 19:54:38 10/10
(69950/120522)
[HÍREK PIC] 25/06/2015
Fanmeeting Milik Hallyu Dráma King - Park Yuchun bertajuk "A lány, aki látja a Smells Fanmeeting in Japan" berhasil mengumpulkan 24.000 rajongó
10/10
zagika 2015 jún. 25. - 07:13:35 10/10
(69949/120522)
Hoztam nektek Hyunt, Kellemes napot kívánva!
Még 597 nap.

Én megyek az orvoshoz, majd jelentkezem.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:55:50 7/10
(69948/120522)
További szép estét mindenkinek))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:42:16 7/10
(69947/120522)
Minden nemzetnek megvan a maga árnyoldala,még a fegyelmezett Japánnak is.
Több 100 évig béke volt a Tokugava shógunátus alatt,aztán jöttek az európaiak,és huss,fuccs))
Lásd: Acu hercegnõ ))
Szerencsére az m1 még letudta vetíteni ((((((((((
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 20:38:49 10/10
(69946/120522)
Ildiko VeresDoramafan

Egy nagyon tárgyilagos oldalra bukkantam, a KDrama Stars-ra. Ha ismertétek, elnézést, hogy említem.
KHJ-ról írja, egy június 18-i cikkben, hogy az összes ismert személyiség közül Õ került a legveszélyesebb zónába, az É.-koreai határ közelébe, ahol még amerikai katonák is állomásoznak. Az átszállásozás elõtt, mint tudjátok, nem tudott találkozni a családjával, barátaival a MERS vírus zárlat miatt. Kitér a cikk az ex barátnõvel történtekre is.
Kim Hyun Joong

Míg az összes koreai férfi, életkor 18-35, kell szolgálnia két év kötelezõ katonai szolgálatra, néhány feladatok sokkal veszélyesebb, mint mások. Énekes és színész Kim Hyun Joong megkapta az egyik legveszélyesebb feladatokat, járõröznek a koreai demilitarizált zóna vagy DMZ. Ez a földsáv, amely elválasztja Észak- és Dél-Korea.
Ez az egyik leginkább militarizált határok a világon. Annak ellenére, hogy a fegyverszünetet, Észak-Korea indított több mint két tucat támadást a határon 1950 óta. A legfrissebb került sor október 10-én 2014 észak-koreai erõk lõttek légvédelmi fordulóban propaganda léggömbök indított Paju, egy város a Gyeonggi tartomány, csak a határtól délre. Dél-koreai katonai viszonozták a tüzet követõen, hogy egy figyelmeztetést.

Kim belépett a hadsereg május 12-én és június 18-i befejezte a alapképzést. És õ már rendelt Paju, a helyszín a sok amerikai és koreai hadsereg alapjait. Kim beszámol Paju június 19-én, és ott töltse a határõrség.
Õ vezeti a Paju nélkül az esélye, hogy a barátok és a család újra, vagy ruházza személyesen ügyvédei.
Sorállományú talán rendszerint megengedte, hogy látogassa meg a család és a barátok után teljes alapképzés és részt venni a Diplomaosztó. Azonban katonák amelyeket nem hagyhatták el a bázisok miatt MERS pánik, amely eddig több mint 150 embert fertõzött Koreában és megölték 19. barátai és a családja sem tudott részt venni a Diplomaosztó.
Hogy képtelen elhagyni bázis is bonyolítja a folyamatban lévõ jogi csata az ex-barátnõje meg csak Choi. Nemrég beperelte õt $ 1.440.000. Õ azt állítja, hogy az állítólagos incidens a fizikai bántalmazás, 2014-ben okozott neki, hogy elvetélt a terhességet. Õ jogi csoport azt mondja, hogy õ nem szolgáltatott bizonyítékot, hogy a terhesség vagy vetélés.
Jogi csapat készül a countersuit körülbelül $ 1.000.000 azt állítva, hogy õ állításai a becsületsértés.

Miután Choi vádolt Kim testi sértés, majd ejtette a vádat, a pár újra röviden megszakítása elõtt. Choi jelenleg terhes az énekesnõ gyermeket, és idézett egy szeptember határidõt. Kim Hyun Joong kérte, hogy késleltesse a sorozás, hogy ezekkel a személyi kérdések, de ezt a szabadságot is tagadták.

Kim Hyun Joong katonai szolgálat végzõdik február 11-én, 2017. Kim látták utoljára a dráma "Inspiráló Generation", és a legismertebb szerepei: "Playful Kiss" és a "Boys Over Flowers."
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:36:13 7/10
(69945/120522)
Már megint ez a bálna téma!!
Majdnem kiírtották magát a fajt teljesen,sõt a kék bálnát ha jól tudom totálisan,és most újra akarják vadászni õket,pedig van nekik természetes ellenségeik is a vizekben bõven.
Persze arra is hivatkoztak(nézek ám néha híradót!!) hogy egyes bálnák jelentõs mennyiségû halat vadásznak bizonyos halfajokból ívás idején, amik pedig az emberi élelmezést veszélyeztetik,mert így kevesebb jut az embereknek.

Na kérem!!
Erre reagálva mondom én,szárazföldi patkány: Megvagyok én bálnahús meg tengeri hal nélkül is,én igazán nem panaszkodom a bálnákra hogy el eszik elõlem a heringet,vagy a makrélát,szóval ott rozsdáljon meg minden bálnavadász hajó ahol van !!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:27:16 7/10
(69944/120522)
Ez a háborús prostitúció téma pont olyan mint a h........t !!!
Esetleges cenzúra vagy megrovás miatt nem írtam ki amit szerettem volna,de kis képzelõ erõvel be lehet helyettesíteni a betûket.
Hol van már a 2. világháború,és még mindig vannak vérzõ sebek utána !!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:23:10 7/10
(69943/120522)
Helyesbítek:
Fejfájás!!!!!!
Az a legrosszabb,arról sokat mesélhetnék neki!!!