7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:21:04 7/10
(69942/120522)
Szépen lassan de biztosan fogynak azok a fránya napok!!!
Közben még az elején láttam a hírt amit felraktál, hogy megfázott a drága!!

Jobbulást neki mielõbb !!

(Összebeszélt jelen fórum tagjaival,itt is mindenki beteg ...)
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:17:42 7/10
(69941/120522)
Ennyi embert egyrakáson,ilyen fegyelmezetten még nem láttam!!!
Le a kalappal a szervezõk elõtt,na és persze a résztvevõk elõtt is!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:15:08 7/10
(69940/120522)
Ebbe az "elemzõ rajongó" sorba azt hiszem mi is beletartozunk ... most aztán lessem a postást?? Jót derültem már az elsõ efféle híren is!!
Ha fotókat lehet retusálni,akkor ultrahang felvételt is,tehát megállja a helyét az a feltevés hogy ebben az ügyben több ember keze is benne van Hyun ellen.

Mi csak annyit tehetünk hogy szépen ülünk a popónkon,és földrajzi téren és idõn át,drukkolunk Hyun ügyvédjének,hogy ügyes legyen,és Hyunnak,hogy kissé lazítani tudjon a katonaságnál,a mundér nehézségeinek ellenére is.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:07:32 7/10
(69939/120522)
Sajnálom hogy feladtad,de saját döntés.
Én nagyon szerettem,a végén meg jót bõgtem.
Az új választott sorozatod nagyon jó,egyszer már láttam,sajnos nálam átkerült az Egyszer elég volt-mappába,de mint azt már oly sokszor elmondtuk,: Kinek a pap,kinek a paplak)))
Kellemes filmezést,köszi a híreket!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:03:52 7/10
(69938/120522)
Anyja fia!!
A kedves mama is nagyon szép!!!!!!!
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 20:03:10 10/10
(69937/120522)
Még egy beírás, és én is megyek filmezni..

Feladtam a Király és Ént! Nem végleg, de kell egy kis szünet.
30 részt megnéztem.
Messze nem olyan érdekes, mint a Jumong, vagy hasonló hosszú sori.
Itt ami történt a 30 részben, az kb egy normál sorinál 3-4 rész.
Amíg bontakozott a történet, addig még tetszett is, mert teljesen ismeretlen világba vitt.
De 20-tól a 30.ik részig szinte semmi lényeges nem történt.

Most mást nézek, itt találtam a vincsemen a Spy Myung c. 18 r. sorit.
Úgy látom É- és Dél koreai történet lesz..

Rögtön ez elején nagyon meglepett egy mondat:
ÉKoreából ügynököket küldenek át- a Kpop hírességek sikereinek megzavarására.
Vissza is tekertem, hogy jól olvasom-e... Igen, ez volt a szöveg...
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 20:02:11 7/10
(69936/120522)
Isten éltesse!!
Még sok sok szerepet játsszon el élete során!!!!!!!!!!!!
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:55:05 10/10
(69935/120522)
150.624 #Yuchun Yokohama FM! Fan esemény YC a Japán debütáló 10. évfordulója !! olyan szép !! [Cr a címkézett] # 박유천 #YuchunFMinYokohama Köszönöm Jfans szív hangulatjel Van egy Goodnight! ^^ keresztül

A mai fan mitting is ugyan olyan teltházas volt.
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:48:54 10/10
(69934/120522)
64 nap van hátra..... Hiányzik máris..
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:47:46 10/10
(69933/120522)
Ma van Ji Jin-hee szülinapja-Isten éltesse!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 19:47:43 7/10
(69932/120522)
Kihalt az utca,kihalt a város))))

Én jövök végig mazsolázom milyen hírekkel kényeztetsz ma este,csak elõbb leteszem a rosszcsontot aludni)))
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:46:57 10/10
(69931/120522)
Japán, Korea S jelöli 50 év a diplomáciai kapcsolatok

Japán miniszterelnök Shinzo Abe (R) ajándékba fotók apja, korábbi külügyminiszter Shintaro Abe, hozott Dél-Korea 1984 júliusában, a dél-koreai külügyminiszter Yun Byung-se elején a tárgyalások Abe hivatalos rezidenciája Tokió hétfõn.

Szöul / Tokió -
Kelet-ázsiai szomszédai Japán és Dél-Korea jelentette a 50. évfordulója a diplomáciai kapcsolatok hétfõn a push, hogy javít kapcsolatok feszült éven át egy területi vita és a viszály felett Japán háborús múlt.

A kulcs az USA szövetségesei is dolgoznak az elsõ vezetõkkel tartott találkozón három év, remélve, hogy mozog már feszültségeket, amelyek bonyolult javítására irányuló erõfeszítések biztonsági együttmûködés az arcát egy kiszámíthatatlan Észak-Korea és magabiztos Kínában.

Hétfõn, dél-koreai elnök Park Geun-Hye is részt vesz egy ünnepségen, melynek házigazdája a japán nagykövetség Szöul és japán miniszterelnök Shinzo Abe részt vesz a recepción házigazdája a dél-koreai nagykövetség Tokióban.
"A népek mindkét országban, és a következõ generáció, szeretnék dolgozni President Park kapcsolatok javítására további, a szeme meg a következõ fél évszázad," Abe elmondta dél-koreai külügyminiszter Yun Byung-se, aki fizetett udvariassági a japán vezetõje hétfõn.

Yun mondta a találkozó után, hogy a "bizalom szellemében és a kompromisszum" segítene leküzdeni kihívások a kapcsolatot, és növeli annak az esélyét csúcstalálkozón.
Park nem kétoldalú tárgyalásokat folytatott a japán vezetõje, amióta hivatalba lépett február 2013, két hónappal azután, Abe miniszterelnök lett. A nyilatkozatot Park irodája mondta a részvétel a két fogadások várható volt, hogy hozzájáruljon a fejlesztési kapcsolatok.

Dél-Korea Yun találkozott japán fél Fumio kishida, vasárnap, az elsõ ilyen látogatás négy év alatt.
Üdvözölték elmúlt cserék, beleértve a magas szintû találkozók a kereskedelemre és a védelmi együttmûködés, és reményét fejezte ki felé történõ elõrehaladás csúcson, Yun irodája mondta.
Dél-Korea szerint Japán nem engesztelést megfelelõen a magatartása a második világháború alatt, beleértve a szerepet kényszerítve a nõk, sokan közülük koreai, prostitúcióra katonai bordélyok.

Japánban bocsánatot kért a nõk, euphemistically úgynevezett "kéjhölgyek", egy mérföldkõ 1993 nyilatkozatot, hogy azt is elismerte a szerepét hatóságok nyomást gyakoroljanak rájuk. Azt is mondja, az ügy a kártérítés kéjhölgyek nem tisztázott.

Leszármazottai koreaiak, akik besorozták a japán császári hadsereg vagy toborzott kényszermunkára alatt Japán gyarmatosítás tiltakozott elõtt a japán nagykövetség Szöul hétfõn igényes kártérítést és elismerést.
Tokióban, a japán jobboldali aktivisták teherautók hangszórók köröztek a Korea Center közepette nehéz rendfenntartás, jelszavakat kiabáltak, mint a "Cut kapcsolatok Dél-Koreában."
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 19:46:09 7/10
(69930/120522)
Neked is szép estét!!
Ha nem,hát nem))
Van ez így sokszor,megérti mindenki!!

Visszavárunk!!
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:44:56 10/10
(69929/120522)
Japán folytatni kívánja bálnavadászat ebben az évben
NEMZETI JÚNIUS 23, 2015 - 05:20 JST ( 24 )

Joji Morishita, fõigazgatója Nemzeti Kutatási Intézet Far Seas halászat, halászati Kutatási Ügynökség és a japán biztos, hogy a Nemzetközi Bálnavadászati Bizottság (IWC) beszél a média Tokióban hétfõn.

Japán vezetõ bálnavadászati fõtárgyaló azt mondta hétfõn, az ország folytatni kívánja vadászik az Antarktiszon ebben az évben, annak ellenére, hogy a hívást a globális szabályozók több bizonyíték arra, hogy a expedíciók egy tudományos célra.

Joji Morishita mondta, az egész vita-e vagy sem Japan kell megöli a emlõsöknek már rég eltávolodott a tudomány és a politika.
A tudományos bizottság a Nemzetközi Bálnavadászati Bizottság azt mondta egy jelentést pénteken, hogy Japánban nem sikerült, hogy kellõ részletességgel indokolta, hogy miért akarta megölni közel 4000 csukabálna az Antarktiszon az elkövetkezõ 12 évben.
Annak ellenére, hogy a nemzetközi rosszallás, Japán vadászott bálnák a Déli-óceánon mentesség szerint a globális bálnavadászati moratóriumot, amely lehetõvé teszi a halálos kutatás.

Ez nem titkolja, hogy a húst a emlõsök elölt látszólag kutatás-feldolgozásra kerül az élelmiszer, és azt mondja, a bálna populáció minden esetben elég nagy ahhoz, hogy fenntartható bálnavadászatot.
"Nincs határozott következtetést a jelentés maga ... ami nem is olyan meglepõ, az IWC, mert mint tudjuk nagyon jól az IWC megosztott szervezet," Morishita mondta újságíróknak.
"Mivel ez a felosztás, még a tudományos bizottság mindig nehezen tudja jön valamilyen következtetést.
"Mégis ... mi megpróbáljuk a lehetõ legtöbb tudományos kutatás csak lehetséges, és meg kell kérni" jóváhagyást a tudományos bizottság saját utat.

"De ez lehet egy soha véget nem érõ történet," Morishita hozzá.

Kérdezte, hogy japán hajók vadásznak a Déli-óceánon az idén, mondta Tokyo álláspontja nem változott, mivel egy bejelentés pénteken.

De hozzátette: "A befejezõ e további elemzések, nem hiszem, hogy helyénvaló lenne megmondani, hogy mi fog kezdeni a kutatási munkákat ezen a télen, vagy sem."
Japán nem kell engedély a IWC hogy végre lehessen a "halálos mintavétel" vadászat decemberben, mert végsõ soron akár az egyes országokat, hogy adjanak ki engedélyt bálnavadászatot tudományos alapon.
Azonban Tokyo mindig szívesen úgy tûnik, hogy megfelel a nemzetközi szabályoknak.
Japán úgy véli, a világ bálna lakosság, különösen a minke állomány, sem elhanyagolhatók ahhoz, hogy elférjen a visszatérést a fenntartható bálnavadászatot, amivel azt ellentmond aktivisták és anti-bálnavadászatot nemzetek.
Ez azzal vádolja ellenfelek, hogy érzelmi kapcsolatban bálnák és figyelmen kívül hagyva, mit mond bizonyíték támasztja álláspontját.

Tavaly a legfelsõbb bírói fórum az ENSZ, a Nemzetközi Bíróság kimondta, hogy az éves Déli-óceán expedíció volt a kereskedelmi vadászat tudománynak álcázza magát szoknya nemzetközi moratóriumot.
Morishita mondta függetlenül attól, hogy volt egy piac whalemeat Japánban, az elv a vadászat bálnák volt fontos, mert megtiltja a gyilkos egy állat helyett egy másik volt "furcsa logika".
"Ha ebben az állapotban, mint ez, attól tartok, hogy egy olyan országban, amely a nemzetközi politikai erõ sem szabhat a normák és etikai másokra," mondta, amelyben az "környezetvédelmi imperializmus."
7/10
offtopic
szilvia333 2015 jún. 24. - 19:44:55 7/10
(69928/120522)
Ja!!
Letudták egy kézlegyintéssel,mint a bohóc ahogy mondja: Van más !!

Haj,haj,kitartást a melóban !!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:42:12 10/10
(69927/120522)
Japán jelek 70. évfordulója Battle of Okinawa
NEMZETI JÚNIUS 23, 2015 - 15:25 JST ( 23 )
Japán jelek 70. évfordulója Battle of Okinawa
Az emberek imádkoznak elõtt a Himeyuri emlékmû azoknak, elesett a csatában Okinawa a második világháború idején a Himeyuri Béke Múzeum Itoman, Okinawa prefektúra, a június 19, 2015
AFP
Itoman -
Japán jelölt a 70 éves kedden a végén a csata Okinawa, a legvéresebb epizódja a csendes-óceáni háború, amely megölt egy negyed a sziget lakosságának.

Miniszterelnök Shinzo Abe részt vett egy ünnepségen Itoman, a déli csúcsától a sziget közelében, a helyszínen, ahol rémült helyiek ugrott vagy szorultak a halálba a megrendelések Imperial katonák tanították soha ne add fel.

Több mint 100.000 Okinawans és 80.000 japán katona halt meg a 82 napos csata a stratégiailag elhelyezett szigetcsoporton.

Több mint 12.000 amerikai katona is meghalt, amit sokan féltek volt ízelítõt küzdelem kellett volna a bérek a japán szárazföld.
Hogy inváziót nem jött, részben azért, mert az atomi bombázása Hirosima és Nagaszaki; a megfélemlített Japán megadta magát a 1945. augusztus Okinawa volt az egyetlen része Japánban, ahol csatát vívtak.
Egész családok kiirtották, és szinte mindenki a szubtrópusi szigeten elvesztette legalább egy relatív.
Sok öngyilkos lett a lezúduló ki sziklák helyett átadását az amerikaiak, akik megtalálták több ezer helyiek halott a barlangokban, ahol rejtõzködött, hogy elkerülje a dühös amerikai bombázás lépett légi, szárazföldi és tengeri.
Az évforduló jön érzéseket futó magas Okinawa-egy alkalommal önálló királyság annektálta Japán a 19. században, és most a vonakodó fogadó több mint a fele a 47.000 amerikai csapatok még az országban állomásozó.
A vitatott terv, hogy mozog egy amerikai légi bázis egy zsúfolt városi területen egy vidéki helyszínen a tengerparton bizonyul rendkívül népszerûtlen keresztmetszetû a lakosság, akik közül sokan akarják, hogy kell helyezni valahol máshol összesen.

Azonban, Tokió és Washington egyaránt ragaszkodott ahhoz, hogy a terv mozgatni kigondolt két évtizeddel ezelõtt, az egyetlen járható út a zsaluzat Futenma Air Station.
Megújult a helyi ellenzi a javaslatot, és egy sor dühös tüntetések egybeesett a push Abe nacionalista kormányt, hogy Japán a kellõ forrásokkal, de szûken behatárolt, katonai nagyobb mozgástér fellépni nemzetközi szinten.
A kritikusok azt mondják, hogy ellentétes az ország pacifista alkotmányát, melyet kivetett amerikai megszállók utóhatásaként a második világháború, de azóta elfogadott hittétel nagy ritkán látja a szavazók.
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:40:04 10/10
(69926/120522)
Errõl láttam a Hajnal Szeme c sorit, megdöbbentõ volt..

S-koreai "kéjhölgyek" fájlba $ 20 mil pert Kaliforniában
NEMZETI JÚNIUS 24, 2015 - 15:25 JST ( 23 )
S-koreai "kéjhölgyek" fájlba $ 20 mil pert Kaliforniában
Dél-koreai egykori "kéjhölgyek" Kim Bok-Dong (L) és a Gil Won-Ok (R), akik arra kényszerültek, hogy szolgáljon szexuális rabszolgaként a japán csapatok a második világháború idején, üljön ki a japán nagykövetség Szöulban június 23-án, 2015

Dél-Korea az öregedés áldozatainak japán háborús szexuális rabszolgaság terv fájlba egy 20 millió dolláros pert a jövõ hónapban egy amerikai bíróság keresni pénzügyi kompenzáció a Tokióban.

Az öltöny 10 "komfort" a nõk által vezetett Kim Bok-Dong, 89, majd benyújtani a kaliforniai kerületi bíróság július 1-jén a Japán elleni, az ügyvéd Kim Hyung-Jin mondta újságíróknak kedden.

Az ügy, amely most folyik az USA-ban, mint a korábbi ruhák Japánban nem sikerült, azt is célozza Mitsubishi és más cégek állítólag kapcsolatba háborús bûnök miatt.

Eredetileg egy tucat nõk, akik arra kényszerültek, hogy szolgálja a japán katonák a második világháború idején felajánlotta, hogy csatlakozzon a jogi csatát, hanem két azóta meghalt.

"A japán kormány kell nyújtania a hivatalos és õszinte bocsánatkérés sérelmekért õseik és helyreállítani a becsületét," Kim Bok-Dong mondta egy sajtótájékoztatón kívül a japán nagykövetség Szöulban.

Mainstream történészek szerint akár 200.000 nõk, fõleg a koreai, hanem Kína, Indonézia és más ázsiai országok, kénytelenek voltak szexuális rabszolgaságba a háború alatt.

Japán ragaszkodik a kérdés volt rendezni a 1965 normalizáció megállapodást, amely látta Tokyo hogy a teljes kifizetés 800 millió dollár ösztöndíjat vagy hitelt a gyarmat.
Dél-Korea szerint Tokió nem teljes mértékben elfogadja a bûntudat és nem kellõen engesztelést.
A kérdés, amely továbbra is a háttérben a diplomáciai kapcsolatok az elmúlt néhány évtizedben, a hólyagos elõtérbe, mivel a japán miniszterelnök Shinzo Abe és dél-koreai elnök Park Geun-Hye hatalomra.
Park és Abe azonban adott egy melegebb benyomást külön beszédek hétfõn, mert kijelölték a 50. évfordulója a diplomáciai kapcsolatok a két ország között.
Park már korábban fenntartotta nem lehet találkozó Abe, amíg Japán teszi helyrehozni a "kéjhölgy-rendszer".

De egy interjúban a Washington Post, azt mondta: "Nem volt jelentõs elõrelépés a kérdésben a kéjhölgyek", hozzátéve, hogy a két ország "a végsõ stádiumban" a tárgyalások.
Nincs nagyobb kép...
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:37:48 10/10
(69925/120522)
Nagyon szomorú hír: Ma 8.ik, napja fáj Jae feje folyamatosan. A nõvérének írt levelet:
Részlet belõle. Nincs ott orvos?
Írja, hogy a katonai élet nehéz.. akkor valójában milyen lehet, ha ez átment a cenzúrán??

150.624 Kim Suk Jin Twitter frissítés: Jaejoong legújabb írni
[TRANS] Annak ellenére, hogy a katonai élet nehéz, legfiatalabb nem lesz a fájdalom. Nuna fog levelet írni, gyakran Önnek. Nuna azt mondja, ez az idõkre, de ... Én mindig hálás, és szeretlek. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Drága Anna-nuna
A hír a külsõ semmivé, hogy nem jó, és így aggódom
Hogyan MERS hozza a fájdalom, hogy egy csomó ember ... remélem a jó napok jönnek mindenkinek .. Hûha ~
Ezek a napok, én vagyok amelynek elég nehezen, mert a folyamatos fejfájás.
Én szemöldök csont és környékén a homlokom kezdenek fájni nagyon, a fejfájás kezdõdik és váltak folyamatosan egy teljes 8 napon belül. Nem tudom, [mi ez], de vigyázzon az egészségére is, Nuna. Én leszek az egészséges és úgy tûnik, én is hamarosan jobban, úgyhogy ne aggódj
Maradj erõs ~! Majd szurkolnak neked !! Írj nekem megint ~ ^^
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:35:08 10/10
(69924/120522)
.-)))
10/10
Jyj3 2015 jún. 24. - 19:34:31 10/10
(69923/120522)
Day 86.