10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:34:28 10/10
(60603/120523)
Most jövök rá, hogy szemüveget reklámoz. Jól is áll neki.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:33:24 10/10
(60602/120523)
Semmi hír róla...
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:32:43 10/10
(60601/120523)
KpopwayBúcsú, Kim Hyun Joong-(Programa de Radio)

Jelenleg több mint 100 által küldött üzeneteket HENECIA FROM egész VILÁG !!!
elõre, és küldje el az üzenetet Kim Hyun Joong!
CSAK NÁLUNK figyelembe az alábbiakat:
KÜLDJE üzenet:
1) Az üzenetek nem lehet nagyobb, 10 másodperc
2) éget a lehetõ legjobb hangminõség vágatlan
3) Az üzenet kell mondani az anyanyelvén (bármilyen nyelven)
4) Küldje el õket radio@kpopway.com együtt az eredeti átirat szövege mi lett felvéve (az eredeti nyelven, fordítás nélkül)
5) Küldje el õket mostantól egészen vasárnap 22 március
üzenetek, amelyek nem felelnek vagy nem jó minõségû audio nem veszik figyelembe.
Megjegyzés: Ha azt szeretné, Az Ön neve, ország vagy fanclub felett jelenik meg, akkor fel kell jegyeznie az üzenetet, hogy információkat is.
Köszönöm!
Most, több mint 100 által küldött üzenetek sok helyen HENECIA FROM THE WORLD !!!
Gyerünk, és küldd el a ÜZENET KIM Hyun Joong !!!
Csak akkor kell, hogy kövesse ezt ÚTMUTATÓ:
Leveleinek elküldéséhez figyelembe véve ez:
1) üzenetek Nem lehet több mint 10 másodpercig
2) rekord az üzeneteket a lehetõ legjobb hangminõség és szerkesztés nélkül
3) Üzenet kell rögzíteni az eredeti nyelven (bármilyen nyelven)
4) Küldd el a radio@kpopway.com az eredeti szöveget átirata a felvett hang (az eredeti nyelven, fordítás nélkül)
5) Küldd el a mai naptól, amíg, vasárnap, március 22.
üzeneteket, amelyek ESTA nem felelnek meg az egyszerû szabályokat, vagy rossz hangminõség, nem veszik figyelembe.
Megjegyzés: ha azt szeretné, név, ország vagy fanclub Szerepel az üzenetet, meg kell, hogy jegyezze fel az üzenetet az információt.
Köszönjük!
10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:32:28 10/10
(60600/120523)
Nagyon jók lettek ezek a képek.
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:29:53 10/10
(60599/120523)
City Life Issue # 470 호 (15.03.24 일자) STAR TAP
Kim Hyun Joong Japánban az abszolút vezetõ a koreai hullám
말 많고 탈 많은 김현중, 일본 에선 한류 의 절대 강자
Abszolút erõs show népszerûsége Japánban, a koreai Kim Hyun Joong idén februárban, körülbelül egy hónap japán túra útvonal valós népszerû hangulat. Szerint a turné zenész a személyhez részt népszerûsége Japánban és más koreai HJ különbözõ osztályok (szint).
koreai csillagok Tokyo Dome ülések 50,000 Sok tevékenységet, de mint HJ koncert szerte Japánban, mint az átlag (népszerûbb) koreai No, természetjárás helyi illetékes munkatársai is megerõsítették, hogy a 10 város 16 premiere teljes népszerû
forrása: http://m.mk.co.kr/news/headline/2015/257361 via @悠然KHJ
10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:29:50 10/10
(60598/120523)
Azóta is bujkál a nyilvánosság elõl a Kisasszony?
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:28:47 10/10
(60597/120523)
Junsuról...
Látszik, hogy úgy van szinezõvel befújva a haja, de a fejénél nincs..
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:27:26 10/10
(60596/120523)
Nagyon szép fotósorozat jelent meg ma Junsuról...
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:24:00 10/10
(60595/120523)
18MARCH2015 [HQ PICS] # KimJunsu # XIA + NINE HALF
Forrás: styletip.com
http://www.styletip.com/shop/shopbrand.html?xcode=101&type=O

Nagyon szép fotósorozat jelent meg ma Junsuról...
offtopic
ruca60 2015 márc. 18. - 18:22:29
(60594/120523)
Igen. A családban is volt már. Azt mondják, akkor, ha nem jön ki rendesen a bárányhimlõ gyerekkorban. De nem biztos, hogy igaz. Sajnálom szegényt, olyan helyes színész.
Hiába, nagy a verseny, feszített tempóban készülnek a drámák.:(((
10/10
offtopic
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:17:08 10/10
(60593/120523)
Én hála az égnek nem vagyok szívbeteg, De sokkal egészségesebb egy hûvös szoba..egyénként meg ki hogy szereti,
Nálam központi fûrés van, még is a hálóban ebben az évben nem volt kinyitva a radiátor. Ha máshol alszom, és meleg van, az nekem szenvedés.
offtopic
ruca60 2015 márc. 18. - 18:15:45
(60592/120523)
Neki jól állnak a szines hajak:)
Talán csak a vörös nem tetszik annyira.
10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:15:26 10/10
(60591/120523)
Úgy tudom, hogy az egy nagyon fájdalmas betegség. Biztos túlhajtotta magát a forgatáson és legyengült az immunrendszere. Még ezt a sorozatot is be kell állítanom a sorba. Mi lesz így velem?

Tudom nem néztek tajvani sorozatot, de nagyon élvezem a házimalacosat. Még 7 részem van.
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:13:20 10/10
(60590/120523)
Ezek igazi kis majmok, mindig gyorsan utánozzák egymást.
De nekem tetszik, mert fiatalok, és neki jól áll minden, ne beszélve, hogy a színpadon is másként mutat, mint a villamoson utazóknak.
Mint tegnap Yunsu ott forgatott..
10/10
Jyj3 2015 márc. 18. - 18:08:04 10/10
(60589/120523)
Ajánlom ezt a helyet, hogy Kim Hyun Joong és a Henecians! Gyûlölõk is vissza!

The Truth About Kim Hyun Joong rajongói!
Feladta Március 17, 2015a Malavika
Kim Hyun Joong a rajongók tábora hatalmas! És virágzik! Azt mondta egyszer egyszer az interjúban, hogy õ több "noona" rajongók, mint a fiatalabb rajongók, és ez az, amiért a szurkolók mind nagyon nyugodt. És igaza volt. Milyen Hyun Joong, vagy a többiek figyelte õt nem számít a tudat és a bölcsesség a rajongók tábora rendelkezett. Mi már évek óta kritizálják támogatja Hyun Joong, a vakon hitt a bálvány, fene azt is mondták, meg tudjuk csinálni, így sokkal jobb! Kekeke! De itt van a dolog - mi csinálunk jobb! Mi már ott állt a férfi jóban-rosszban. Tettünk egy csomó dolog, hogy felvidítsa és mutasd meg neki, hogy szeretjük õt, és támogassa a döntéseket. Most, hadd tisztázni, hogy nem azt mondom, más fandoms rossz vagy valami efféle! Csak azt mondom rajongók Hyun Joong kerülnek lövést minden véget ér egy idõben, és ez teljesen igazságtalan!
Olvastam egy cikket a közelmúltban, hogy a legtöbb a régebbi rajongók ugrott a hajó és hogy az a kevés is maradt azok a fiatal éretlen gyerekek, akik csak megy "Oppa nem tette meg." Elõször is - szégyen, hogy hívott ki egy idol rajongók õt eltartó. Másodszor, ha nem is vesz egy semleges kilátás nyílik az egész incidenst, és jön egy elfogulatlan következtetést. Harmadszor is, mi adja a hatóság ebben a témában?

Voltak néma nézõ? Látták történt ez? Nem látják az eltéréseket a jelentésben? Nem látják, hogy milyen a történetét nem egyeztek meg a dátumok? Miért e gyûlölet? Hol van mindez érkezik? Nem vagyunk fiatal sírt HJ, mondván, hogy igazságtalan! Van, mindannyiunknak, leült, és letette a tényeket együtt megvitatták a kirívó eltérést, majd arra a következtetésre jutott. Valami, ami a gyûlölõk, akik futnak a gyûlölet elleni kampány a kisfiúnak jegyezze fel. Nem vagyunk frivol nõk agyag agyunk! Mi vagyunk az ápolók, mérnökök, nagyteljesítményû nõk karrierje, független üzlettulajdonosok, a tömegkommunikáció diákok, irodalom diákok, jogászok, szociális munkások, törekvõ orvosok és sok más patakok pályára. Megvan a saját családjuk, jövünk különbözõ az élet, és egységesek vagyunk a mi szeretetünk HJ. Milyen elnyomja nekem a legjobban, hogy minden és mindenki rád jöttek fel az életüket tartja a saját. Azt hiszem, az a fajta oktatási háttér és a karrier, nyugodtan mondhatom, hogy HJ rajongói vagyunk a szellemi intelligens nõk, akik annyi esze, hogy ne higgyen el mindent, a média mond, és menj bombasztikus tovább és tovább róla! Heck! Még csak nem is foglalkozik a gyûlölõk "kéri, mert tudjuk, hogy ez nem éri meg!

Legyen ez az utolsó alkalom, hogy az emberek azt hiszik Hyun Joong rajongói hiteltelenek, mert akkor ez hazugság lenne, mint sok más hazugságokat, amelyeket állandósította ellene! Nem vagyunk ostobák vagyunk, nem eszik fel, amit a média etet minket! Megvan a jó hatóságot, hogy a blogok Dél-Korea törölték, amikor jelezték az eltérések Choi történetét! Heck, õk is megpróbálták megállítani a leghíresebb blogger KHJ a szellõztetés saját véleményüket a saját blog !! Van szükségük az embereknek több bizonyíték, hogy van egy nagy összeesküvés folyik ellene Hyun Joong?

Saját Message To My Henecian Sisters:

A támadás vált személyes teremteni. Megpróbálják, hogy le hívei egyenként! Ne hagyják magukat befolyásolni vádolta szavakat, hogy átvágja a szíved! Keresnek menedéket a tényeket! Tudd, hogy Kim Hyun Joong egy becsületes srác! Soha nem hazudott nekünk, követeléseit mindig is következetes, ha az övé volna változik minden alkalommal õ ad ki egy tény! Õ még mindig nem ment egy egyszerû terhességi teszt, nem bizonyította, hogy a baba valóban az övé! Most, néhányan közületek megkérdezheti "kell, hogy tényleg kétlem?" Igent mondok! Õ nem a jogot, hogy tudja, hogy a gyermek az övé-e vagy sem - ha abban az esetben van egy gyerek is érintett. Ne legyünk túl szívû ez a kérdés, mert az az õ személyes matter- hadd szortírozni. Látni fogjuk a bizonyíték! Majd sóhajt megkönnyebbülten! Mindannyian láttátok õt az évek során, hogy neki bizonyos hitelességet! Õ nem egy felelõtlen srác! Õ felkel majd a alkalmából. Legyen hited! A több és több elemzem ezt a szerencsétlen események sorozata; Az egyre úgy érzem, õ a körülmények áldozata, és semmi több! Ha azt szeretnénk, hogy írjak egy elemzést is, kérem tudassa velem a megjegyzéseket - Boldog lennék, lebontani és megosztani veletek, hogy mi is törölje egymás kétségek! Most biztosan nem az idõ, hogy gázol kétséges. Azt javasoljuk minden és mindenki tõled, hogy vegye fel a kapcsolatot a többi HJ támogatói - Henecia és háromágyas, kérdéseket tehet fel, ellenõrizze a források! Beszélj! Hogy a zaj! Hadd Hyun Joong tudni vagyunk vele! Neki szüksége van a támogatásunkra, kell neki imáinkat! Nézzük együtt maradnak, Egyesült & mutassa meg nekik, hogy nem vagyunk félvállról venni! Harc!

HJ, akkor már egy csomó. Megértem, hogy miért már néma, most nincs itt az ideje! Csak azt akarom, hogy menjen el a MS, befejezem a béke és odaadással, mint hogy hogyan adtál a karrierjét. Ön nem "kész", vagy "kész", amíg van velünk! Kérjük, csak megy a sorozás azzal a tudattal, hogy szeret benneteket mindannyiunk számára. Ön értékes számunkra & inspirálták sokan, hogy jobban az életben. Igen, nehéz idõk. Igen, úgy érzi, mintha nincs vége a szenvedésnek. De ne feledjük, hogy ez a végére egy nap! És igen! Kérjük, hogy bölcs döntéseket. Ne nyomás alá került, és vegye fel nyek, amelyek lehet, hogy szenvedni az egész életed. A szívem nem fogja tudni, hogy ki! Ön fiatal, tehetséges és keményen dolgozik. Kapsz vissza a siker. Ön mindig az én imák! Szóval a család tagjai! Hálámat a szülõk, hogy ilyen csodálatos lelkek! Vigyázzon magára. Gyere vissza hamarosan, mi vár rád!

Egy õszinte Request To My Henecian Sisters:

Most, ahogy már említettem - sokan úgy vélik, hogy fiatalok vagyunk hülyék, akik semmit sem jobb! Tudunk kérjük bizonyítani, hogy tévednek? Kérjük, fejtse ki a kor és a foglalkozás / szakmai / kutatási terület, az alábbi megjegyzéseket, hogy az emberek látják, és rájönnek, hogy ez valójában nem igaz? Hogy a rajongók mentek sehová. Megértem, ha nem akarod is beszélve a kor - ha csak mondod a 20-as, 30-as vagy 40-felett! :) Ha nem, kérjük, említést, amit csinálsz, hogy rájönnek, mi az üzlet és nem itt komolytalan beszél! Köszönöm szépen, hogy folyamatosan olvassa a hozzászólásaimat és támogat engem. Nagyon sokat jelent! I love you all, hogy ilyen erõs nõk és az idõjárás, mint a nyilvános vihar együtt Hyun Joong olyan kegyelem és méltóságát! Mindannyian inspirálnak! Boldog és büszke arra, hogy része ennek a csodálatos család!
offtopic
ruca60 2015 márc. 18. - 18:06:32
(60588/120523)
Lehet, hogy nem fúj, csak a réseken a hideg. Talán elállt.
offtopic
ruca60 2015 márc. 18. - 18:04:42
(60587/120523)
Szerintem azért, mert tavaly, amikor forgatták a Healer-t, nem volt rá idõ.
Mintha ezt olvastam volna régebben.

Színész Chun Jung Myung van a gyógyulás felé vezetõ úton a övsömör betegségben, és hamarosan újraindítja a késleltetett menetrendet.

Miután diagnosztizálták az övsömört március 9-én, Chun Jung Myung már teljesen nyugalomban, kezelés alatt van.

"Hisszük, hogy a végtelen menetrend lehetett túl sok a testének," jelentette be a társaság képviselõje. "Otthon pihen és megy a kórházi kezelésekre."

"Bár nem teljesen gyógyult meg, õ még mindig jobban van, mint a múlt héten. Már elkezdi a késleltetett feladatokat, mint például interjúk, március 17-én, "tették hozzá.

Eközben Chun Jung Myung egy arrogáns pszichiátert játszott a nemrég véget ért drámában, a “Heart to Heart-ban.”
http://www.soompi.com/2015/03/16/chun-jung-myung-is-almost-fully-recovered-from-shingles/
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:04:00 10/10
(60586/120523)
Akkor szélárnyékban vagyunk, mert még a faágakat sem látom mozogni.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 18:02:01 10/10
(60585/120523)
Ne kapkodd el, ha Szilvi frontérzékenységének hinni lehet. Megfagynék hidegben aludni. Szívbetegek nem bírják a meleget. Nekem inkább a meleg.
10/10
Éva Vidéki 2015 márc. 18. - 17:58:15 10/10
(60584/120523)
Köszi. Ezt még nem is hallottam. Nagyon mûveletlen vagyok. HongGinak szinte minden jól áll. Jól látom, hogy még a szemöldökét is hozzászinezték? Kicsit biggyeszt valamiért. Õ is nagyon bevállalós, nemcsak hajzat tekintetében. De viselni is tudja.