10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 16:13:43 10/10
(57123/120523)
Holnap 9 tõl lehet élõben nézni a Gemini koncertet, itt van egy alkalmazás, ezt kell letölteni, és ezzel.
Még én sem töltöttem le, máskor sikerült, most nem tudom komplikált-e.

Holnap élõben itt követhetõ a koncert, reggel 9-tõl..
KIM HYUN JOONG JAPAN TOUR 2015 "GEMINI"
1/27-17:00 KST & 1/28- 16:00KST
YY Live:20606861
Az applikáció innen tölthetõ le
http://linkis.com/xiazai.sogou.com/det/rrj2a
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 16:08:42 10/10
(57122/120523)
Szia! Én régen láttam felirat nélkül, de most még ezután nézem.
Le van töltve a 2008-2009-es évad, amiben 1-39 részig szerepelnek. Csak sajnos nincs mindhez angol felirat, nagyon sokat kerestük.
Így nincs több rész, amit fordíthatna Niki.

Végül is az elsõ komolyabb filmszerepe, és az õ maximalista természete miatt nem is csodálkozom rajta.
Ma van Jaejoong szülinapja, szerkesztettem képeket, és egész de dolgom volt.

Ti pedig ma filmeztek Szilvivel, én akkor most nekifogok , és vagy folytatom a nyögvenyelõs sorimat, vagy gondolok egyet, és áttérek egy másikra.

Én ma hideget érzek, és sajnos fáj a torkom.
Vettem szopogatós tablettákat, de nem tudom ér e majd valamit..
Lehet hogy lázas vagyok... akkor a hét rá fog menni(((
10/10
Éva Vidéki 2015 jan. 26. - 16:00:22 10/10
(57121/120523)
Sziasztok. Szép napot!

Kösz a híreket.

Megnéztem az utolsó részt tegnap este. Õk is szomorkodtak, hogy vége a forgatásnak. És mennyire stresszes volt a BOF szerep miatt.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 15:54:03 10/10
(57120/120523)
‪#‎KHJPhoenix2015‬ ‪#‎KHJGemini2015‬ [Tweet Bits] 김현중 KIM HYUN JOONG Japan Tour
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 15:53:30 10/10
(57119/120523)
Szerzõ: AprilStarr
Bul Sa Jo (a koreai dráma használt Bul Sae) a koreai kifejezés a halhatatlan madár. Azt is Bong Hwang egy koreai kiejtés a kínai Feng Huang. Japánban ez a Hoho madár. ábrázolják, elforduló kígyók, miközben a szárnyait elterjedt. Western mitológia, másrészt felhívja ezt a madarat a Phoenix. Az orosz mitológiában birtokló ez a madár hozza a jó és a rossz szerencse .
Ahogy a neve is mutatja a halhatatlan madár soha nem hal meg. Ez eltûnnek a szükség idején, de újra megjelenik, hogy megjelölje a kezdete egy új idõszak. Között a kínai madár szimbolizálja nagy erény és kegyelem.
Mint a Bul Sa Jo és variánsai más kultúrákban, Kim Hyun Joong élete és karrierje párhuzamosan, hogy a madár. Õ jeleit mutatják, hogy a kudarcok csak ideiglenes, hogy-. Talán úgy tûnik, hogy a visszavonuló során nehéz idõkben, de õ csak gyûjt erõt csak vissza teljes erõvel. És igen, mint ez a csodálatos madár õ a hírnöke egy új kezdet.
Az õ poszter, megmutatja magát a tüzet a széttárt szárnyakkal, mintha elfogyasztott szenvedéllyel. A madár dicsõséges színe, mint az izzó tüzes nap már kölcsön ad neki a megjelenés hatalom felüdítõ és létrehozza magát még egyszer.
Kim Hyun Joong jön vissza, vissza nem jön, mint az emberi forma Bul Sa Jo.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 15:03:07 10/10
(57118/120523)
Yokohamában 25 000 rajongó volt jelen JJ szülinapi ünnepségén.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 15:01:06 10/10
(57117/120523)
Yokohamában 25 000 rajongó volt jelen JJ szülinapi ünnepségén.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:21:02 10/10
(57116/120523)
Mert mindaddig, Hyun Joong láthatjuk a színpadon, hogy a rajongók mind boldog, aki boldog, és ez az, ahol õ kapja az adrenalin végzõ minden egyes koncerten. Azt kell, hogy ez az õ teljesítménye emlékeztetõ hallás azoknak hangos ének, látva azokat a mosolyokat, látva, hogy a rajongók élvezi a zenét, és az õ jelenléte elég ahhoz, hogy tartsuk benne a lelket.
Ez tõlünk rajongók, hogy felhúzza az erejét, legyünk erõsebbek nála legyünk boldogok Kim Hyun Joong, amíg tartjuk az emlékek tudjuk gyûjteni a legmelegebb GEMINI ...
Ima egy ügyért
Én csak esett valójában, hiszen én elfoglalt nap a munkahelyen már elindult, és úgy érzem, ez egy fontos üzenet, amit szeretnék. Lehet Õszintén szól minden Kim Hyun Joong rajongók Várjuk egy imát, amíg õ tartja ezt fontos projekt.
A siker ez a koncert lesz attól függõen, mindannyiunk speciálisan a japán rajongók. Õszintén hiszem, õ felkel majd ebbõl a koncerteken, mint mi nyomja rá a magasból siker segítségével a Mindenható Isten.
Mint látjuk, a koncert menetrend én írt üzenetet ebben a cikkben egy kicsit szûk, vagy olyan mozgalmas! Ez járja Japán és teljesítõ 11 koncertet 10 városban, egyenes 3 hét, és az egyetlen többi már az õ utazási idõ vonattal vagy repülõvel! Imádkozzunk az õ biztonságát és legfõképpen az egészsége, hogy õ is megáldott több kitartást folytatni.
Hyun Joong õszintén ezt minden rajongó ahogyan megígérte múlva visszajön hozzánk, miután World Tour tavaly, és õ teljesítette ígéretét. Ismerve a srác, amelynek a szavát a becsület, mint mindig, és soha nem sikerült számunkra, cserébe lehet, hogy csak azt mondjuk, egy kis imát neki ebben koncertsorozat.
Milyen Kim Hyun Joong szüksége ebben az idõben te vagy és imáitokat. Köszönöm szépen.
Kim Hyun Joong ...
Lépést tartani az erejét és hatalmát, a rajongók mind maga mögött annyi szeretettel ......... tartani a szerelem a színpadon! Lépj Gemini ...... lábtörést!
LazerKim itt írom
Fénykép hitelek címkézett, Ms. D köszi! Ahlia, köszönöm!
MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:20:24 10/10
(57115/120523)
Legyünk ahol boldogok lehetünk, és ez folyamatosan az oldalán! Tartózkodó boldog, mint a rajongói, hogyan tudunk harcolni a ellenzõi. Maradunk süket és vak a szemetet hírek, nincs több fájdalom, nincs több könny, és minden mi most boldogok nap, amelynek Hyun Joong az Ikrek velünk!
Nézzük szórakozni, hadd részesedése a szeretet, semmi sem számít boldog nap itt van újra!
MEMORIES gyûjteni
Minden esetben, Kim Hyun Joong osztja meg velünk, mi kincs akiknek rendkívül fontos, és ez a koncertsorozat egyik ilyen kincseket. Hyun Joong és a rajongók volt egy csomó vizsgálatok speciálisan az elmúlt öt hónapban, és azt hiszem, ez a koncert a fény a sötét alagútban, ahol Hyun Joong és a rajongók már át.
Õ dolgozik a legjobb erõfeszítést, hogy a GEMINI legértékesebb memória mindannyiunknak, vegyük ezt fejbõl. Nem volt könnyû neki, hiszen teljesen értem, de Hyun Joong erõs mûvész és egy igazi profi, hogy õ lesz ott azokon a koncert szakasz minden erejével és a hatalom, mint mi célunk, hogy újabb sikeres koncertet.
A sikeres ezeket a koncertsorozat bennünk a rajongók, mint mi adja az õszinte támogatást, és ez a mi lehetõséget, hogy megmutassa neki, szereti a mindannyiunk számára. Biztos vagyok benne, õ a japán rajongók vigyázni fog rá, és meg kell azokat a koncerteket a legnagyobb mosoly és leghangosabb ének.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:19:45 10/10
(57114/120523)
FAR mégis közel a szívünkhöz
Azok számára, rajongók, és messze, aki nem tudott eljönni a koncertre, nem érzik meg, mint már említettem elõzõ cikkemben a puszta tény, tudod, Kim Hyun Joong hamarosan jön ki erre a koncertre és frissítése a koncert hírek és terítsük elég támogatást. Vagy csupán terjed a hír errõl a koncert bejelentésekor a co-fiú rajongók kapcsolatos ez az esemény elég támogatást. Get bevonni, ez a buli !!
Van egy hívást magassugárzó, mint mi, hogy a zaj kb GEMINI mi is csatlakozni trend, ha valaha is most kezdõdik csak holnap, hadd vegyenek részt a trendet. Mutassuk meg, hogy azok az emberek, tudjuk, hogy ez megvalósuljon, akkor nyomja Hyun Joong akár tetején a sztárság, ahol igazán tartoznak, és mutassuk meg nekik, hogy teljesen törhetetlen vele.
Lehet, hogy szigorú politikát minden koncerttermek Japánban vonatkozó videókat és fényképeket, hadd legyen türelmes vagyok benne, õ a japán rajongók fogja találni a módját, hogy pár képet! Remélem !! Azoknak a rajongók, akik szorgalmasan a frissítések további jó munkát, mindannyian, miután a frissítéseket és kell jól értékelik mindannyiunk mint mindig. Köszönöm, és sok szerencsét!
Happy Days FAN NAPOK
Mivel a teljes koncertsorozat kell járnia, 3 hét, vessünk egy boldog légkört a rajongók a világ minden tájáról, hogy azt hiszem, Hyun Joong megérdemli ezt, és így velünk rajongók után mentünk keresztül az elmúlt 5 hónapban. Engedje meg, csukjuk be a nyílászárókat a külvilágtól, aki próbál rombolni a boldog napokat, és ajánlom ezt idõszakban, a koncert minden Kim Hyun Joong.
Nincs hír forgalomban, nem trash hírek és nincs gyûlölõk hozzászólás, hogy ezek azok a tényezõk, ami így nekünk boldogtalan. Engedje meg, figyelmen kívül hagyja az összes ilyen, és csak továbbra is összpontosít GEMINI, mint tartjuk nyitott szemmel és füllel, hogy a koncert frissítéseket. Mint már korábban említettem, ha lehet, a trendnek megfelelõ a magassugárzó hadd részt vele. Engedje meg, hogy a zaj semmilyen formában például felteszi semmit, hogy vonatkozik GEMINI koncert vagy semmit Kim Hyun Joong. Engedd, hogy megmutassuk a világnak, hogy tudjuk, hogy ez megvalósuljon egy sikeres koncertet!
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:19:03 10/10
(57113/120523)
Kim Hyun Joong ... [cikk] GO GEMINI!
Ez a blog SITE utóbbi kizárólag KHJ rajongók csak
Kim Hyun Joong volt elfoglalva próbák és elõkészítése a legjobban várt koncertsorozat GEMINI amelyeket holnap kezdõdõ Jan.27th kedden az elsõ megálló lesz a Kanagawa! Mi már várta izgatottan, és végre fogjuk látni õt a színpadon hamarosan, mint az óra ketyeg Biztos vagyok benne, minden egyes rajongója Kim Hyun Joong csak azért izgatott ez a koncertsorozat!
A japán fan, akik nem vásárolják meg jegyüket, menj le most! És azok számára, rajongók más szomszédos országokban ez a lehetõség, hogy nézni a koncertet, így gyere és vedd el, míg koncertjegyek továbbra is elérhetõ. Get az elsõ járat megy Japánba, megragad, hogy jegyet, menj a koncertre, és elfoglalják azokat a helyet! Õ várja Önt!
Hagyd, hogy a szeretet hallgassa meg õt, akkor itt a lehetõség, hogy azt mutatják, hogy a szeretet, ének a legmagasabb csúcsa akkor hangot, hogy az egész világ hallja, hogy mennyire szeretjük Kim Hyun Joong! Élvezze a koncert vele! Fighting !!
Itt küldhet Kim Hyun Joong-koncert ütemezését GEMINI! Találkozzunk ott !!
GEMINI Japan Tour 2015 Menetrend:
Január 27- 28. ...................... Kanagawa (Pacifico Yokohama)
Január 31. ........................... Ishikawa (Kanasawa Opera Seat)
Február 2. ............................. Hokkaido (Sapporo Városháza)
Február 3. ............................. Miyagi (Sendai Sun Plaza)
Február 05-06 .......................... Aichi (Nagoya Congress Center)
Február 8 ............................. Niigata (Perfectural Civil)
Február 9 ............................. Fukuoka (Sun Palace Hotel)
Február 10. ........................... Hiroshima (Uenogakuen)
Február 12. ........................... Kanagawa (Alpha Anabuki)
Február 14. ........................... Osaka (Castle terem)
B5LxSiZCAAAL8m7
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:14:35 10/10
(57112/120523)
# KHJPhoenix2015 [Part 2] Kim Hyun Joong "Inspiráló Generation" DVD Kézfogás & fotózásra Event - 2015/01/10
HJ inspiráló Generation Event - Bent a csarnokban

Photo Book IG-ajándék esemény
Ticket IG rendezvény-Kézfogás
KHJ fotózás ülésen IG-esemény Yokohama
2015/01/10 KHJ fotózás munkamenet-IG rendezvény @ Kanagawa Kenmin Hall-

HJ: A képek a "Still" hozta a menedzserem. Õ jó figyelembe képek. Volt egy gondolat, hogy azt akarom, hogy ez a lemez az én közeli emberek. Ez csak egy hobbi a menedzserem, hogy pics, de biztos voltam benne, hogy meg kell tennie nagyszerû képeket rólam.

HJ: Ez lehet egy érzékeny beszélni, volt egy gondolat, hogy ez az album talán az utolsó elõtti katonai szolgálat. Tehát, ha én forgatták a klipet, azt akarta égetni a stúdióban set. mi megpróbálta elégetni egyszer, de nem volt túl meleg. ezért úgy éreztem, mint minden a testem égett. és égett, mint gondoltam. ezért kellett hívni tûzoltóautó.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:09:56 10/10
(57111/120523)
150.126 Behind-the-scenes kandikál Kim Jae-Joong a "Spy"

A gyártók a Kim Jae-Joong új drámája "Spy" megjelent mögötti jelenetek fényképeket, hogy festeni egészen más képet a kémkedés dráma.

A fényképek, Kim látható feltûnõ játékos pózol a script ellentétben a komoly on-screen karakter.

Az új sorozat, szellõztetés két back-to-back epizódok minden pénteken, Kim játszik egy elit National Intelligence Service ügynöke.

A fényképeket is mutatják, Bae Jong-ok, aki játszik Kim anyja, megvilágításában a beállított mosolyogva, ahogy Yu Oh-seong, aki játszik a gazember.
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:08:48 10/10
(57110/120523)
Ez jó ötlet volt tõle...

[TWITTER] 150.126 Kim Junsu Twitter Frissítés: új frizura

Szórnak el Dracula egy hátrafésült frizurát az elsõ alkalom, hogy hosszú ideig !!
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:07:40 10/10
(57109/120523)
Boldog 30. születésnapot Kim Jaejoong
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:04:53 10/10
(57108/120523)
Boldog 30. születésnapot Kim Jaejoong ♥
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 14:01:04 10/10
(57107/120523)
150.126 JYJ Hivatalos Facebook frissítés: Jaejoong születésnapja Proof Sho
Boldog születésnapot! Találkozzunk ott -
kje 2015 jan. 26. - 14:00:39 Előzmény Jyj3
(57106/120523)
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 13:59:14 10/10
(57105/120523)
150.126 Kim Suk Jin Twitter frissítés: Jaejoong születésnapi ajándék a unokahúga
[TRANS] Mindenki Mindenki õszintén boldog születésnapot a mi kis testvér (this) nap, hogy szeretnénk ünnepelni. Úgy volt, hogy éjfélkor, de elbóbiskolt. A dolog, hogy õ eszik most, egy jelen Hyuna adta, hogy nagybátyja enni; õ volt, szóval szépen. Kérjük, gratulálok neki ma sokat. Jó éjszakát. ^
10/10
Jyj3 2015 jan. 26. - 13:56:12 10/10
(57104/120523)
YJ minidays Special Episode: Kim Jaejoong születésnapja 2015