10/10
Jyj3 2015 jan. 22. - 11:36:47 10/10
(56883/120523)
Próbáltam tükrözi mindazt, kitudódott, hogy rémálom, és mi lett a vége, hogy jutott eszembe, így ez így van Dél-Koreában. Azt vettem észre, hogy megpróbálják lehúzni azok, akik ott sokáig, és csak arra vár, hogy a megfelelõ idõzítés kezdeményezi az õszi! És az utóbbi idõben ez lett annyira nyilvánvaló számomra, bár azóta próbálják elpusztítani Hyun Joong hiszen indult szólókarrierbe állapotát, de nem sikerült egy csomó idõ, amíg ezt az úgynevezett botrány tört ki a média kihasználta a lehetõséget.
Az elsõ szakaszban a rémálom a média volt sikeres a KHJ bontási, nos ez mit gondolnak !! LOL És ez egy jó dolog a World Tour volt ott a rémálom, és bizonyította, hogy a média valóban kudarc volt! Mert azt, amire számítottak volt flopra koncertsorozat, amelynek eredményeként Hyun Joong bukását. De ellentétben a várakozásokat az összes koncerttermek minden városban Hyun Joong végre tele volt csomagolva, és valóban nagyon sikeres!
És egy nagyon fontos számomra, hogy Hyun Joong is szerzett rajongók a rémálom. Lehet mondani, ki rokonszenvet és kíváncsiságot, de bármennyire is nagy rajongója lehet felfedezni egy csillag lehet kezdeni onnan, hogy többet tudunk Kim Hyun Joong és azt mondom, hogy ismeri õt végtelen !! Mert ez a fickó már egy nagyon érdekes élettörténete, hogy minden rajongó büszke lehet.
Gondolj bele, kik azok a mûvészek az azonos kategóriába, aki alig emelkednek fel, és még mindig próbál ezen a ponton? Meg kell adni a lehetõséget, hogy elérjük azt, amit Kim Hyun Joong van, és még elérjük! És úgy neki akadály felé vezetõ úton sztárság! Hidd el nekem, hogy nõ A nem tudja elérni létrehozni egy úgynevezett botrány egyedül, ott kell lennie valaki a háta mögött. Hát ez lehet, hogy csak az én elméletem, de a józan ész azt mondja el, mi már annyira nyilvánvaló a saját nagyon szemet!
10/10
Jyj3 2015 jan. 22. - 11:36:15 10/10
(56882/120523)
Annak ellenére, hogy milyen az SK közvélemény rosszul ítél neki, azt hiszem, hogy egyszer majd Kim Hyun Joong kell igazolta várakozásainkat meghaladóan, én soha nem veszíti el a reményt, és hiszek imák ..
Nagy vicc!
Amikor elõször olvastam a hírt, úgy éreztem, dühös nem számít, mennyire vártam ezt a fajta hír lenne odakint! Néhány óra múlva olvastam egy másik, hasonló hírek Soompi, hogy adott nekem egy nagy nevetés! Más, mint megismételve a csavart információt, Soompi még hozzá egy kitalált történet !! A mindenit én halt meg nevetve! És ahogy várható volt a gyûlölõk voltak olyan gyorsan hagyják el a durva megjegyzéseket, és nevettem újra! Hol a fenében kapnak, hogy a történet?
Mindannyian ismerjük a Hyun Joong hivatalos vallomást a rendõrségen, és õ következetesen az õ nyilatkozatát, ez az elsõ alkalom, amit valaha hallottam, hogy Hyun Joong gyakorló harcmûvész-nak, hogy okozott neki sérülést! Ez nyilván egy nagy hazugság! A józan ész azt mondja, hogy egy személy megvádolták rendelkezõ ügyvéd, hogy megvédje õt, ez bölcs dolog, hogy megváltoztassa a vallomást a rendõrségen sokkal inkább a DA? Gyerünk Soompi ugye volt jobb, hogy dolgozzon ki egy hitelesebb hír? Ezek a gyûlölõk és tömegtájékoztatási nem gondoltam egyáltalán!
Saját vad képzelete mondom ezt ...... Két nemzet a másik oldalon a világ már a háború évekig, rámutatva a fegyvert egymásra, hogy szeretnék üvölteni: "stop" te mutatott rossz cél! Van a cél SK média, a kultúra és a showbiznisz gyûlölõk! Get meg és lõ! .... Talán soha nem tudjuk, amelyek közös ellenséget vezethet a két nép tartós barátság !! Ismét Kim Hyun Joong egy közös nevezõ egyesíteni az emberek szerte a világon!
FINAL RECAP
10/10
Jyj3 2015 jan. 22. - 11:35:37 10/10
(56881/120523)
11:03 (27 perce)
Kim Hyun Joong ... [cikk] ügy lezárva
a LazerKim
Hivatalosan zárva
On január 19 újságcikk kezdett keringeni vonatkozó hivatalos végleges bezárását Kim Hyun Joong esetében! Biztos vagyok benne, mindenki elolvasta ezt a hírt, és írom ezt a cikket az esetrõl lezárás csak a jegyzõkönyv kedvéért, hogy végül mi rémálomnak vége! Jelentés Kim Hyun Joong nem követett el semmiféle bûncselekményt, amikor állítólag azzal vádolta a támadás az õ ex-barátnõje, aki létrehozta mindezt a cirkuszi úgynevezett botrány.
Ez lett volna a jó hírt, és egy ok az ünneplésre elsõ pillantásra olvasunk az ügy lezárását! De kiderült, hogy a kudarc között KHJ rajongók létre hirtelen kitörését harag, hogy a média kapcsolatos híreket! Ez olyan, mint a rövid mondván, hogy "ok, hogy nem vagy bûnös, de ez az, amit tettél !!" Tudtam, hogy a média soha nem hagyják, hogy evés és a nyelés saját hazugságait, félrevezetik a közvéleményt, teljesen torz vonatkozó információkat ebben az esetben.
Az a tény, hogy a hamis bizonyítékok éppen láttára arcukat, úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyja, és továbbra is félrevezetik a közvéleményt! Ami csak azt bizonyítja azoknak a médiák nem áll szándékában hozza ki az igazságot ebben az ügyben. És ez annyira szomorú, hogy ezek az emberek képesek manipulálni a gonosz szándékkal, hogy mások csak pusztítani!
De minden tisztességes, mielõtt ezt olvasod újságcikk kapcsolatos a Hyun Joong esetében bezárása, Netizen Buzz írt a cikk, hogy leírta, hogy az hamis bizonyítékokat, hogy ebben az esetben jött létre, és hálás vagyok, hogy! A remények SK közvélemény és a gyûlölõk lenne elolvasni, megérteni, hogyan feszítették volna egy ártatlan ember elhiteti, mielõtt gondolkodás és tisztességtelenül ítélték át a szemetet híreket olvasnak.
Nem számít azonban, hogy a média hogyan kapcsolódik ez a hír, az a fontos, ma már tudjuk, hogy Hyun Joong esetében hivatalosan már egy lezárt ügyben!
10/10
Jyj3 2015 jan. 22. - 10:23:42 10/10
(56880/120523)
SZiasztok!

[NEWS] 150122 JYJ felszabadítja a Single Album Japánban
[By Woorim Ahn] JYJ söpör zenei listákon Japánban.
CJeS Entertainment mondta, "JYJ japán egyetlen" Wake Me Tonight "vált aktuális kérdés Január 21. Amint a megjelenése, ez a második helyet érte Oricon Daily Chart, és elõször a Tower Record Daily Chart és HMV 24 órás kör."
Ezután a hivatal folytatta: "Ellentétben más mûvészek, nagyon nehéz volt számunkra, hogy osztja JYJ albuma Japánban. Bár az új album megjelenése volt körülbelül két hónap, a csoport rajongók szeretik a album. "

Ez JYJ elsõ alkalommal lesz elosztani album hivatalosan Japánban. Annak ellenére, hogy sok korlátok, a csoport népszerûsége tovább növekedett. Különösen annak hivatalos album "Just Us", megjelent Korea, elsõ helyen a Tower Record havi chart és a második a Oricon heti chart Japánban.

Sõt, JYJ bizonyította népszerûségét tartja Tokyo Dome szólóestet és Japán Dome Tour, és találkozott több mint 240.000 rajongó.

A menedzser Japánban azt mondta: "JYJ egységes album Japánban vált aktuális kérdés. Nélkül bármely promóciós, az album söpört toplisták élére Japánban. "

Eközben JYJ japán egyetlen "Wake Me Tonight" címmel január 21-én. (fotó: CJeS
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 21:53:05 10/10
(56879/120523)
Még Jaejoongot ideteszem, annyira tetszenek ezek a képek..

Nagyon szép, hogy ennyire szereti a nevelõszüleit, és a féltestvéreit- akikkel felnõtt.
[OTHER TWITTER] 150.121 Kim Jaejoong Sister 2015 J-Party Yokohama
Fan Meeting 1. nap végén. Van egy csomó ember volt, kérjük, hogy megünnepeljék a születésnapját JJ ^ ^ holnap, és élvezze is ^^ Pic.Twitter.Com/JFF4tT5kzs
[TRANS] Fanmeeting Day1 véget ért. Sokan ünnepelték Jaejoong születésnapja ^^
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 21:45:21 10/10
(56878/120523)
Bocsi, elmentem én is, jó éjt!
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:57:59 10/10
(56877/120523)
Én pont így vagyok vele. De mivel késõbb már a hálóba nézem,oda meg nem viszek laptopot, így akkor mindjárt nem írom le, késõbb meg már nem nagyon jön vissza, mit szerettem volna..
A teherautós rész nagyon átlátszó volt. Õ eddig ilyent nem csinált, és még az alkalmazottakat is belevonta- azzal az ürüggyel, hogy a szerzõdés hosszabbítást akarja megbeszélni vele.
Talán ez a leggyengébb része a sorinak.
Õ azért ennyit ne változzon, mert nem élethû.
A korábbi lassú víz partot mos-az rendben van, de itt rámenõs lett, ami ezen a téren nem jellemzõ rá.
Anyukája látogatása óta oldódik szép lassan, és megnyílik a lány felé..
A Színésznõ érzi, hogy mi a helyzet... de úgy van ahogy tegnap írtad, õ szerette volna dobni...Pont ezt akartam írni én is tegnap, de túl hosszú lett volna már amit írtam, és ezért maradt ki.

Úgy érzem, mintha nem is sorit néznék, hanem egy film forgatást.
Ezért is tetszik.
Hogy összejönnek-e?
Hát bizony elfelejtettem))))))
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:28:55 7/10
(56876/120523)
Nem tudom Hobbit téren ki hogy viszonyul a filmhez,én mindenesetre menthetetlen Középfölde rajongó vagyok.

http://indavideo.hu/video/hobbit_az_ot_sereg_csataja

Mindent hagyok,most ezt nézem
További szép estét nektek!!!!!!!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2015 jan. 21. - 20:28:49 10/10
(56875/120523)
Képzeld el én jegyzeteltem, mert mire ideérek a felét elfelejtem a poénoknak. Ezzel a térdeltetéssel kezdtem és apofonokkal. Jó poén volt. Aztán milyen jól rendezte el a rendezõ. Kérdezem, hogy összejön Siwon a levetett szinésznõvel?
Az nálam a meglepetés erejével hatott amikor kiderült a letartóztatás kapcsán, hogy az elnök fia a Nam igazgató. És itt mindent parancsra tett, mégis milyen aljasak vele. A rendõrség meg a másik, nincs bizonyíték, de benntartják, mert jön egy utasítás, majd kiengedik, mert szintén.
Én a hideggel kapcsolatban annyit jegyeztem meg magamnak, hogy hideg van, mégis néha egy szál pulóverben mászkálnak kint. Milyen jó lehet a szinészeknek. Az a teherautós jelenet nagyon átlátszó poén volt az összebújásra, gondoltam rögtön, hogy meglépi a rendezés. Ilyen sablont nem lehet kihagyni. Ja még a csókolózós jelenet volt poénos Siwon fokhagymázásával. Biztos nem valódi fokhagymával tömték ki az arcát, mint a hörcsögnek, habár õk csípik az erõset, de ez durva egyben ennyi. Aztán a képet amit vágtak, épp hogy csak összeért a szájuk, mégis, mintha élvezték volna a dolgot. Ezért kérdeztem, hogy összejönnek a végére?
Még a másik átlátszó trükk a lepattintott szinésznõ, milyen szánalmas mikor szét akarja választani õket azzal, hogy ne egy kocsiban utazzanak hazafelé.

Bocs késóbb jövök.
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:26:30 7/10
(56874/120523)
Ok.
Akkor majd nála érdeklõdöm.
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:20:00 10/10
(56873/120523)
Nem tudom, Nikit kérdezd...õ találta meg...
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:16:22 7/10
(56872/120523)
Kb 3 vagy 4 éves sorozat.
Szépen kérlek majd árud el ki az aki folytatja!!
Elõre is köszönöm !!!
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:14:59 10/10
(56871/120523)
Beszéltünk is róla, de valaki elkezdte már a Me To Flowert..
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:12:26 10/10
(56870/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=JNGXeJHmmyo

Ez megy most próbáltam ki, és itt a többi is...
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:12:07 7/10
(56869/120523)
Én már egyszer nyilatkoztam ezügyben.
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:10:55 7/10
(56868/120523)
Ohh !!
Sikerült behoznom!!
Az utolsó linkre rámentem,és oldalt ott az összes többi !!!!!!!!
Betettem könyvjelzõbe,remélem még holnap is meg lesz nem törlik õket.
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:07:57 10/10
(56867/120523)
Szia! Már le volt töltve, de azért letöltöttem.

Jó sokára jött le- igaz a másik gépeken is egyszerre 6-6 rész filmet töltöttem. Szegény net, hogy bírta nem tudom. Nagyüzem)))

Mára befejeztem a töltögetést, és a rendezést.
Nikivel azt beszéltük,hogy majd a Yochun soriját fordítja, amit áprilisban adnak. Addig is ha van ötletünk, szóljuk.
És jön a We Got Song Jae Rimmel...
7/10
szilvia333 2015 jan. 21. - 20:06:34 7/10
(56866/120523)
Az elsõ linket mikor bemásoltam,akkor még bejött,gondoltam meghallgatom késõbb,de mostanra nem ad be egy videót sem hiába másolom be.
10/10
Éva Vidéki 2015 jan. 21. - 20:05:56 10/10
(56865/120523)
Igen a hosszú sorozatokban kell lenni üresjáratoknak is, ahol ugyanazt a semmit mutatják, mert valamivel ki kell tölteni az adásidõt. Ezért jobban szeretem mostanában a rövidebbeket.
10/10
Jyj3 2015 jan. 21. - 20:03:40 10/10
(56864/120523)
Az o betût utólag megkapjátok))))

Na szóval ezekre a részekre jobban emlékszem. Most is kínomban nevettem, ahogy kibabrálnak egymással ezek a vezetõ színészek.
Mikor a lány a hóban térdel számtalanszor.. de gyorsan visszakapja... kemény pofonok formájában..
Az egész stáb issza a levét, a 2 színész cívódásának.

Annyira eredeti a Shiwoon, hogy nem is játszik, hanem mintha õ ilyen lenne.
Csak úgy jön neki ez a kekeckedés...de mivel nagyjából tudom a végét, ezért ez sokat számít..

Nagyon hidegben forgatnak, sztem van vagy mínusz 20 fok..
De a teherautóban ott ha hideg lenne, ott is látszana a lehelet. Igaz, azért a meleg leveses hordó temperált, de hát nem sokáig..
Ott meleget csináltak nekik...
Sztem ebben a soriban eddig nem volt lazítás, meg leeresztés, végig nagyon sok esemény történik.