10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:50:03 10/10
(56785/120525)
[KÉP] 150120 További elõzetesek a Kim Jaejoong szerepelt "Harper Bazaar" magazin (február 2015 Issue)

"Bazár" Magazine (február 2015 Issue)
Kim Jaejoong interjúja (8P)
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:48:27 10/10
(56784/120525)
150.120 Kim Junsu megkapta a kettõs koronát 2014-Interpark Golden Ticket Awards

Kim Junsu szavazott legjobb musical férfi színész és a legjobb népszerûsége a Ticket teljesítmény kategóriában
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:24:48 10/10
(56783/120525)
Sokat fényképezik a lányokkal, imádja az unoka húgait..

A zongoránál meg szinté szép fiú...jól látod...

Anime ügyben nem vagyok tájékozott...
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:16:17 10/10
(56782/120525)
MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:15:38 10/10
(56781/120525)
GEMINI Count Down

Bármi akadályokat, vagy bármi lehet folyik nézzük csak, hogy ezt a kihívást. A rajongók és messze akik nem lehetnek itt Japánban nézni a koncertet nem fog csalódni. Tudod, mit? Csak az a tény, ha tudja, hogy a koncert Hyun Joong jön ki és csak próbálok frissítések a rendezvény, és elterjedt a koncert hír, ez már magában a támogatást. Érdeklõdését a lelkesedés az eseményrõl elég azt mondani: "Én vagyok vele" És te, az elme és a szív és az elkötelezettség, hogy Kim Hyun Joong, hogy egy része ennek a memóriája elegendõ támogatást.

A másik fontos dolog Hyun Joong a soron következõ album STILL. Itt a támogatás is nagyon nagy szükség van, mivel azt akarjuk õt, hogy a legmagasabb rangot Oricon Music Chart. A korábbi években már értem on-line nemzetközi beszerzési volt, hogy számít, tehát azt hiszem, ez ugyanaz lesz, az idei évre. Most megadása a vita kedvéért a nemzetközi beszerzési nem számítana, mint az SK, vagy nyújtott nem szól a zene chart, hogy fontolja meg, hogy nem szeretné, hogy egy példányt Hyun Joong albuma? Ahogy a mondás tartja Ha van akarat mindig van egy megoldás!

Legyünk benne, Isten tudja, mi minden van egy tiszta õszinte szándékkal hozta õt fel a csúcsra, Isten majd gondoskodik, van, hogy erõs hit. Ha ez azt jelentette, Hyun Joong, akkor ez neki, és senki nem törheti meg, hogy vagy megsemmisül õt felkapaszkodott a csúcsra. Legfõképpen imádkozzanak érte és ezek sikeressége, azt hiszem, imák hegyeket mozgat.

Elindul a 9 nap múlva a nagy nap, hogy minden rajongó Kim Hyun Joong, mint jön vissza a rock a színpadon újra a legmelegebb GEMINI megszületett volna ..... Kim Hyun Joong!

LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:14:54 10/10
(56780/120525)
HENECIA FUN CLUB

Henecia Fan Club Japánban már elfoglalva információk terjesztése kapcsolatos Hyun Joong múlik elkövetkezõ koncertek, amit igazán értékelni. Mint már említettem a friss cikk, mivel mi már nem hivatkozhat a média és a KE, hogy mi rajongók kell a saját legyünk több figyelmes, hogy a Henecia rajongói klubok minden országban, mivel ezek a tisztek a fan club nem kapták meg segít mindenben Kim Hyun Joong események.

A fan club tisztek csak ott önkéntesként a saját akaratát, hogy ezeket a koncertsorozat lehetséges és szervezett. Ha õk nem lehet tudni, hogy néhány információt, hogy keresik, hadd legyen figyelmes, hogy a szurkolói klub tisztek és biztos vagyok benne, a tisztek minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy segítsen a többi rajongóval. És gondoskodjanak arról, hogy minden egyes rajongói most szerez tudomást Hyun Joong-koncert-sorozat, amely indul január 27 és február 14-én Japánban.

Ezek a koncertsorozat eltérhetnek Hyun Joong World Tour, hogy a koncert promóciós látható sehol megyünk az internet vagy bármely országban, ahol végre. Mint már említettem más cikkek, elõfordulhat, hogy néhány boldogtalan ember van, aki nem lehet boldog, hogy tudja, hogy Kim Hyun Joong jön vissza a színpadra, és lehet, hogy csak szórakozni! Mint látható Top Star News próbált lenni "kill öröm" !! De nem számít, mi történik semmi, és senki nem elnyomni vagy ellenõrizzük egyetlen Kim Hyun Joong rajongói támogatásában õt és a projektek.

Mindezzel boldogtalan ember, aki megpróbál elpusztítani õt, annál jobban fel Kim Hyun Joong le, annál jobban fog felemelkedni még magasabb, mint amit már el! ......... Viselik, hogy az elme! Akkor soha nem megy ki a jó ember le!

Cikkünk írásakor koncertjegyek Yakohama és Nagoya már mind elfogyott, mindössze néhány perc alatt fel általános jegyárusitási tegnap kezdõdött. Lásd Mondtam !! lol!

A nemzetközi rajongók, akik szeretnének nézni GEMINI a soron következõ koncert sorozat Kim Hyun Joong itt van egy módja lehet vásárolni a jegyeket alábbi linkre.
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:14:13 10/10
(56779/120525)
Szavazásokban

Van egy új szavazásokban által folytatott Dráma Fever, és már csak két versenyzõ Kim Hyun Joong és Lee Min Ho. Mindkettõt a Hyun Joong elsõ sorozatban Boys Over Flower, és ezzel kapcsolatban kaptam egy nagy tisztelet Lee Mon Ho és a rajongók. Most, ebben a szavazásokban lehetõvé teszi számunkra, hogy el véleményüket szavazás után, de sajnos vannak olyan durva megjegyzéseket a közvélemény-kutatások, amelyek azt gyanítom KHJ gyûlölõk voltak azok ezt, mert tudom, hogy egy csomó Lee Min Ho szurkolók és nem valószínû, hogy a bash körül.

Ezért is kérem, hogy minden Kim Hyun Joong rajongók, hogy tartózkodjanak a válaszadásra, durva megjegyzéseket, vagy nem lenne sokkal jobb, ha nem olvassa el a megjegyzéseket és figyelmen kívül hagyja. Nézzük csak szavazni békésen, és hagyja a közvélemény-kutatások. Nézzük tartsa szem elõtt KHJ rajongók tábora egy tisztességes rajongók tábora, nem kritizál másokat, azt mondhatjuk, véleményünk, de soha nem használjuk a kellemetlen szavakat.

Mint már említettem a közelmúltban cikket "akció többet mond hangját" hagyja, hogy erõfeszítést szavazati legyen a hangja abban, hogy Hyun Joong igaza van a tetején szavazást.
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:13:33 10/10
(56778/120525)
Tartózkodó REAL

Kapcsolatban, hogy mit írtam fentebb, ha egy úgynevezett botrány igazságtalanul történt, hogy Kim Hyun Joong akkor nagyon valószínû, hogy bármiféle elmozdulás azt, hogy ezek a média az emberek csak kész bélyegzõ õt le újra! És úgy tûnik, a koreai ügynök már nem képes rá, csak az én véleményem. Elnézést kérek én véleményem, de ez most hogyan látom az egész forgatókönyvet, amennyire Hyun Joong az aggodalom, vagy bármilyen koreai mûvész, hogy a sértett a botrány és vita.

Hát én csak írásban fejemben ki, de azt javasoljuk Hyun Joong, hogy jobban Japánban marad a jó, és az igazi? Úgy értem nem csak ez a két hónap, de talán még elõtte és utána õ sorozás. Mindannyian szeretnénk neki, hogy vissza ez után, és kaptam kétségtelenül a rajongók kell minden vár rá, de én csak azt kívánom, hogy visszatér Japánban helyett, és nem SK csinál zenéjét a jövõben, miután MS.

Mi történt az SK showbiznisz már riasztó. Egyetértek bármely részén a világnak showbiznisz volt egy forró pont beszélni. De talán nem olyan, mint a legrosszabb olvasunk SK showbiznisz kultúrát, hogy még a legapróbb számít egy mûvész lehet csinálni, hogy nem is érinti a showbiznisz kerül sor egy nagy dolog! Szóval sok képmutatás itt, nem bûncselekmény, hogy SK showbiznisz kultúra, de ez már a kezét.

És egyébként is, mint már korábban említettük, amíg ebben az idõben még nem olvastam semmilyen elõrelépés vonatkozó Hyun Joong esetében. Mi tart vissza? Tehát, aki kihozza a DA eredmények? A hivatal gondolom, de hol vannak? Mi a helyzet a média? Ó azt már említettem, hogy korábban mi tûnik a nyilvánvaló lesznek csak süllyed le a szégyentõl (ha valaha is), hogy a kiküldetés ilyen mocskos szemetet hírek minden hazugság hónapokig!

Mint láttuk a KHJ esetben bedugni, hogy a hamis bizonyítékokat hoztak létre, csak hogy elpusztítsa a személy, és ez csak szomorú, hogy az A és a média egyre révén léteznek gonosz módon és hogyan tudják lenyelni a hazugságokat õk hozták a nyilvánosság számára. Lehet én csak megosztani a régi mondás ......... "Evil szándék soha nem nyertem"
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:13:00 10/10
(56777/120525)
SK Showbiz KULTÚRA

Lehet én csak megosztom a vad gondolatok SK média és SK showbiznisz kultúra tûnik számomra kapok, hogy a legrosszabb. Nemrég egy csillag színész épp hogy végre egy revü, ahogy kezdõdött felvétel a show, és a semmibõl egy hír tört ki errõl a csillagos vádolják az adóelkerülés amit már letelepedtek. És a termelõ a revü érvénytelenítette ezt a csillagot, a show után a hír törte csak úgy !! Mit jelent az adócsalás van valami köze a revü ?? Nem értem ezt a fajta showbiznisz kultúra!

És egy másik megjegyzés, egy bizonyos Clara panaszt nyújtott be ellene ügynökség vezérigazgatója a szexuális zaklatás a szöveges üzenetet !! Wow !! Nem hiszem, hogy ezt, és ahogy olvastam a híreket úgy tûnik, ez Clara egyszerûen nem tudtam, mit akar tõle hivatal !! Vagy egy másik nõ, aki kapzsiság népszerûsége ezzel vitatott kérdés. Ez úgy hangzik, ismerõs és tudja, kinek beszélek! Hát azt mondanám koreai nõ, bár nem minden csak annyira ijesztõ !! Szexuális zaklatás egy szöveges üzenetet, hogy még csak nem is jelenti semmit a szexrõl, valószínûleg csak a rosszindulatú gondolkodású emberek! Mi folyik itt ??

Ezek csak néhány, hogy elolvastam az utóbbi idõben, és a hang is riasztó képet mutat a showbiznisz kultúra és hogyan Media véget ennek ki! Megértem, hogy az SK-botrány, és ellentmondásos kifejezetten szenzációhajhász történeteket van a top eladható hír ebben az országban látszik! Most, hogy ilyen benyomást kelti, hogy SK showbiznisz kultúra már nem egészséges, hogy a mûvészek !!
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:11:48 10/10
(56776/120525)
LazerKim
TOP STAR forró csillag

A hírek cikket e médium Top Star News a címet "Kim Hyun Joong Kim Jae Joong JYJ és a" speciális "kötés ... Jae Joong Hyung írni nekem ezt a levelet" Ez a cikk, amely nyilvánvalóan vett Kim Hyun Joong dokumentumfilmje vissza 2011-ben fogott a kíváncsiságomat, hogy miért lenne a hír írt vissza 2011-ben, ami felkerül újra! És a cikk végzõdött "Eközben KHJ van fõzve, mert állítólag bántalmazta a barátnõjét szokásos."

Ez a hír a cikk tényleg trükkös és teljesen félrevezetõ nyilván, ha ez a médium akar írni, Hyun Joong esetében akár meg is kap azonnal a lényegre ahelyett, hogy egy régi történet, és amely egy csavart információkat az ügyben újra! Miért nem tudnak csak postai úton a DA eredmények helyett? Talán azért, mert az eredmények mellett Hyun Joong, hogy õ nem követett el semmilyen e díjak vagy bûncselekmény?

Természetesen a média nem akarja, hogy egy nevetõ bug, hogy eszik a saját szavaikkal elpusztítása után egy ártatlan mûvész! Valójában õk a bûnösök számára, hogy a nyilvánosságot hisznek minden hazugság csak keresni a piszkos munkát! Ennyi a történet ...

A cikk azt állította, hogy Kim Hyun Joong van fõzve! Ó, igen egyetértek Hyun Joong van fõtt ilyen magas hõmérséklet és csak fájó, hogy akár a színpadon a rock az egész univerzum az õ zenéiket az erõsebb hatalom, mint valaha. Õ meleg és olyan meleg, hogy hajtsa végre a legemlékezetesebb koncert sorozatot Japánban! Ugyanakkor a rajongók égõ nagy lelkesedéssel is várható hamarosan megjelenõ japán koncertsorozat "Gemini" a január 27 hogy Feb.14th és a soron következõ album "még", amely fel kell szabadítani Feb.11th !!

Top Star egy nagyon jó név egy médium, és amennyire én tudom, a cím tartozik Kim Hyun Joong, amikor már az elsõ sztárja mindenkor, hogy olyan, ahol az õ neve jelenik meg mindig is a Top között legforróbb csillagok!
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:05:35 10/10
(56775/120525)
http://jyj3.net/2015/01/19/171354/#more-171354

Nem engedi a képeket kivágni, de ahhoz sok is lenne--
Ha szép ízléses terítéket akartok látni, amit a rajongók csináltak Jaejoongnak, akkor itt megnézhetitek..
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:02:11 10/10
(56774/120525)
JYJ Park Pak Jucshon a tárgyalásokat, hogy a férfi fõszerepet a közelgõ SBS dráma, amelyet rendezte Shin Yoon Sub, a rendezõ a "Rooftop Prince."

A dráma, melynek címe "lány, aki láthatja Smell" is küldött egy casting ajánlatot kihagyni a Suzy.

Mindkét szereplõk jelenleg mennek át a forgatókönyvet, és figyelembe véve a szerepek.

A dráma egy ember, aki elvesztette a húga három évvel ezelõtt a "Vonalkód Murder Case", és egy melegszívû asszony, aki ugyanazon baleset, de csodával határos módon túlélte, egyre semmit, de az amnézia. A szerzõ a közelgõ dráma, Lee Myung Hee, ugyanaz író, aki írta a drámák "Rooftop Prince" és a "King of Ambition" többek között munkák.

A közelgõ SBS dráma premierje április után a dráma "Jekyll, Hyde, Me" arra a következtetésre jut.
- Park Yuchun egy erõs jelölt a ​​karakter a vezetõ férfi, Kim Pyeongan az SBS sze-Cs dráma "A lány, aki úgy látja illata"
Az új dráma "A lány, aki úgy látja illata" (nem hivatalos angol neve) van Lee Myung Hee-a forgatókönyvíró a tetõtéri Prince.
A dráma egy nyomon követési drámája "Hyde, Jekyll és én, és a tervek szerint sugárzott áprilisban. via Daum
- CJeS nevében Yuchun, "A lány, aki úgy látja illata az egyik produkciók, amelyek Park Yuchun-SSI fontolgatja." via Daum
- Suzy megkapta a forgatókönyvet a dráma (koreai, a lány, aki látja illata) és annak felülvizsgálatával keresztül Tenasia
- Pak Jucshon egy "erõs jelölt" az "Rooftop Prince" író Lee Heemyung új drámája "냄새 를 보는 소녀" via Daum
- 냄새 를 보는 소녀 lett kitûzve a szerda-csütörtök nyílásba SBS után "Hyde, Jekyll, Me "és a fog sugározni március (Kr. ohmyjunsu)
- CJES kiadott egy nyilatkozatot, óvatos mondván, hogy ez az egyik olyan produkciók, Pak Jucshon fontolgatja.
- 냄새 를 보는 소녀 a történet egy fásult ember, aki elvesztette a húgát egy "Vonalkód Murder" esetében 3 évvel ezelõtt, és egy nõ, aki csodával határos módon túlélte az incidenst, de elvesztette minden õt megelõzõ emlékek.
- JYP mondja Suzy fontolgatja a szerepet (úgy hangzik, mint a nõi fõszerepet a cikk szerint) a 냄새 보는 소녀, de nincs döntés tettek.
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 13:00:27 10/10
(56773/120525)
[VIDEO] 150.120 JYJ Hivatalos 「Wake Me Tonight」 PV (rövid ver.)
10/10
Jyj3 2015 jan. 20. - 12:58:12 10/10
(56772/120525)
50.119 Spy Élelmezési Caterer beszél Kim Jaejoong
JYJ3 megjegyzése: Ez a jelentés részleges fordítása a Food Caterer által bérelt Kim Jaejoong DC Gallery rajongók a január 10, 2015.
Megnézheti több HQ photos < Itt >
"Kim Jaejoong érkezett elsõként, kivették az élelmiszer. Azt mondta a személyzet, hogy terjesszen sashimi egy külön lemezen ^^ Már részletes tervet vacsorára! Egy igazi zseni ügynök.
Imádja rizs sütemény készült édes rizs a legjobb desszert, így adta neki egy rizs torta kosarat, mint meglepetés.
Õ mosolygott, mint egy huncut kisfiú, hogy mindannyiunk mosolyogni, mint az anyja ^^
Mindig jön ki elõször, mert tudja, hogy a rajongók szívét. Õk meg a gyönyörû asztal készen áll, és vár rá.
Kim Jaejoong legjobb modorú! Például: Õ kap saját ételt (egyes hírességek hagyja az õ menedzsere csinálni). látta õt személyesen? Legjobb keresett személyt! Nincs szükség szavakra.
Azt fejezi ki magát szabadon. Úgy nézett ki, igazán boldog, ha fûrész ízletes ételek és dicsérte velünk az élelmiszer. Nem vagyunk rajongók, de nem tud segíteni magunkat ㅠ
Következtetés? Mi hullottak az õ varázsa, mint mi szolgált élelmiszer ^^
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:46:14 7/10
(56771/120525)
Szép srác a zongoránál,fehérebb .... hagyjuk)))))))
Szép )))))))))
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:44:44 7/10
(56770/120525)
Mivel most estünk haza a piacról,most el segíteni némi ebédet összeütni,aztán emésztés gyanánt egy két rész a sztorimból,majd jövök))

Legyen szép napotok !!!!!!!!!!!!!
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:42:58 7/10
(56769/120525)
Mivel ebben a témában hozzáértõnek számítok,lévén imádom a Japán animéket,bízvást mondhatom,hogy majdnem Shanks!!
Egy kis enyhe körborosta csak az ami még hiányzik))))
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:41:29 7/10
(56768/120525)
Vagyis az unokahúga.
Szerencsés kislány,egy ilyen szép nagybácsival!!!!
A kép is aranyosan van megszerkesztve)))
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:39:42 7/10
(56767/120525)
Elég érthetõ a sok helyzet szituáció,és a szereplõk is kézzel lábbal játszanak ahogy azt mondani szokás,éppen csak néha állítom meg hogy egy hosszabb szöveget nyugodtan elolvashassak.
Nem tagadom,mostanra ebben a sorozatban is volt egy két hosszabb jelenetsor amit már a pokolba kívántam,de aztán kárpótoltak az események.
7/10
szilvia333 2015 jan. 20. - 11:37:07 7/10
(56766/120525)
Ja,a kávé már elvette az eszem !!!!!!!