10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:24:33 10/10
(56302/120522)
[NEWS] 150113 JYJ a Pak Jucshon, hogy csatlakozzanak egy fanmeeting turné Kínában a jövõ hónapba
JYJ a Pak Jucshon tart fanmeeting turné Kínában a jövõ hónapban!

A hivatal C-JeS Entertainment kijelentette, a 13., "Pak Jucshon tart szólókarrierbe fanmeeting" 2015 Park Yuchun Fanmeeting Tour Loving YU Kínában ", ami indítja Pekingben február 7-én, és lépni a Chengdu és Sanghajban. Keresztül a fanmeeting [Pak Jucshon] azt tervezi, hogy megfeleljen a rajongók Kínában, aki elküldte a sok szeretet és érdeklõdés eddig, és hozzon létre különleges emlékek velük. "

"Miután õ egyéni fanmeeting a Kantonban és Sanghajban tavaly nyáron, kérések további fanmeeting már árvíz a rajongók. Bármennyire is sok rajongó Kínában már várja, [Pak Jucshon] készül különbözõ szakaszaiban a rajongók Kínában."

Pak Jucshon indítja a rajongói találkozó Olimpiai Sportközpont, Pekingben február 7-én!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:17:59 10/10
(56301/120522)
[NEWS] 150112 JYJ Kim Jaejoong nemzetközi rajongók küldeni brikett, ramen, takarmány & Rice Koszorúk támogató SPY
a JYJ3 Csapat
Megjegyzés: részleges fordítása.

Ez rengeteg.....

A rajongók Korea, Kína, Japán, Hong Kong, Tajvan, Peru és Németországban részt

Rice 5,23 tonna, brikett 4.195, ramen 2100, állati takarmány 600㎏.

Rice és ramen lesz adományozott szervezetek Kim Jaejoong jelöl, és fogják felhasználni, hogy a rászoruló szomszédok, mint a gyerekek, akik kihagynak étkezéseket.

Brikett fogják szállítani elderlies egyedül élõ, akik így melegen tartani, és bírja a kemény hidegben.

Állati takarmány lesz adományozott állatvédelmi szervezetek.

Forrás: Yonhap keresztül Daum
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:15:24 10/10
(56300/120522)
: https://twitter.com/illublue
A tegnapi fotózást volt annyira szórakoztató! Ön felment a jegyet, ahol megnézte, aztán kaptál cédulát a fényképes helyzetben sem. rajta. Ez nagyon szervezett, mégis volt egy karneváli hangulat róla. Három csoport kerültek a sorban hátul a színpadon, minden készen áll a fotózás helyzetben, hogy HJ tudta mozgatni az egyik a másikra nem sok késés. A terület került fel a középsõ neki állni :) két csoportban sorakoznak elõtt minden fotópozíció. Voltak még számokat a padlón, így lehet állni az õt megilletõ helyet. Egy nagyon tisztességes rendszert, amely megakadályozta az embereket a rohanó mert a hely mellett HJ! Mindez folytatta HJ zenéje harsogott, és a különbözõ csoportok választó különbözõ pózok, pl buing buing, szív, harc, aegyo, stb A leggyakoribb volt a szív alakú jelent - HJ kissé zavarba csinál a jelent, így az õ kezében tartott összecsukható A kettõ között fotó lövések, de HJ köteles minden pózban. És élveztem! Mint folytatta, az õ mosolyuk változott tapogatózó, hogy boldog. A legjobb az egészben az volt, hogy amikor befejezte a fényképet, visszament a helyére, de még mindig látta HJ a nagy képernyõn. Végén a munkamenet kaptál a fotó minden nyomtatott ki!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:14:29 10/10
(56299/120522)
Kim Hyun Joong "Inspiráló Generation" DVD Kézfogás & fotózásra Event -
김현중 의 2015 년 첫 활동 150.109 ~ 10 Kim Hyun Joong 김현중 - First Step 2015 @ Inspiráló Generation Event http: // youtu.be/ApSWdIIFLX4
Fancam Credit: KIMHYUNJOONG TÖKÉLETES
Tweet Frissítés: lovingkimhyunjoong @ loving_khj · január 9
HJ inspiráló Generation Event - Az ingyenes ajándék (Inspiráló Generation füzet)
Fekete. Suite, gallér nélküli fehér ing, gombra egészen. Úgy néz ki, a város meghódítása frizura.
Felkészülés a kézremegés most.
Beágyazott kép permalink Beágyazott kép permalink
RT @ SP @ illublue
Kézfogás esemény Yokohama 10.01.15 http: // instagram.com/p/ xqSDFgtiwq /
HJ azt mondta, hogy Japánban marad 2 hónapig.
HJ "a következõ JAP túra elsõ tevékenysége az én 30-as években. Az idõ, egészen a következõ ülésen talán már nem
HJ: hmmm u srácok úgy tûnt, hogy szeretem a hosszú haj különösen fürtök ^^ Hahh
Csoport fotózásra kezdõdik. HJ visel szürke öltönyt, de ugyanolyan ingét. Hair már nem Település Conquest stílusban. Egyenes ebben az idõben.
Felkészülés a szakaszban már csoportos fotózás. 20 ppl csoportonként.
Fotózásra. A helyek határozzák meg tételek az ábrán látható módon
Fényképek vannak nyomtatva a helyszínen, és mivel a rajongók.
HJ séta oda-vissza ... láthatjuk õt énekelni magának. kr: @ jwong283
Folyamat a végére ér. HJ mondta a fotózás véget ért túl gyorsan.
HJ éppen elhagyta helyszínt. Sapka
Minden frissítések a mai IG esemény volt a @ coriibean @ jwong283 és @ illublue . Köszönet halmokat azok részesedésre!...
HJ nagyon élveztem a fotózást, mert menet közben .... Különbözõ csoportok is eltérõ gesztusok és játszott együtt, bár félénken
" @ illublue : HJ énekelt egy sort az új album http: // pan.baidu.com/share/ link? sha "
HJ menedzsere egy linket akár kínai Henecia támogatásával video https: //m.youtube.com/watch? feature = share & v = yDDjGcZvd_o ..
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:05:42 10/10
(56298/120522)
És azt is csak annyit mondok, tisztában vagyok a KHJ esetben Revue de én úgy döntött, hogy várjon egy kicsit, és megbeszéljük késõbb. A közbeesõ idõben Õszintén szólva nem akarom elrontani semmit, mert boldog vagyok, hogy Hyun Joong vissza a lábára, és én csak azt szeretném, hogy megünnepeljük! Saját megjegyzés rovatban nyitva, ahogy én mindig azt mondom, bármi ebben a blogban, bátran ossza meg gondolatait és mi olvassa el tõled. Köszönjük!
Mostantól lássunk elménket, most, hogy Hyun Joong majdnem kész a fõzés a konyhában, azt várom, hogy mi vár ránk tõle, de maradjunk a tudatunk, hiszen õ lesz ott újra, és ez nagyon valószínûséggel valamilyen megkísérelheti szórakozni az öröm van, ha érted mire gondolok! VÉDELEM A fejedelem!
Mehetünk aki leköti Japánban és nem hagyta, hogy menjen vissza SK? Ez lesz szórakoztató !! LOL !!
Kim Hyun Joong .... "Welcome back !!"
LazerKim itt írom
Fénykép hitelek címkézett, Ms. D köszi!
MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:05:11 10/10
(56297/120522)
Ez 2015-re nem engedi, hogy bárki is sértegetni minket többé. Azt mondták: "A tettek hangosabbak a hangját". Mi lesz maradjon csendben, és tisztességes, de meg fogjuk mutatni azokat a gyûlölõk, hogy semmi sem állíthat meg minket abban, hogy támogassák Kim Hyun Joong és a projektek nem számít, mit mondanak, és nem számít, hogy mit csinálnak, azt kell támogatni és védi õt a végéig.
Harcolunk a jogot, hogy a rajongók Kim Hyun Joong azáltal, hogy neki ott a tetején sok erõfeszítést és õszinteség támogatása a soron következõ album és támogatja a Japan Tour esemény. A tettek hangosabbak a hangja!

Ez a minden egyes fan-támogató és kövesse aki akar, mint azok, gyûlölõk nincs joga beavatkozni az életünket. Röviden, "Hatersöt törõdjön a saját életét!"
Kattintson mint ezt a hírt, és figyelmen kívül hagyja a gyûlölõ hozzászólásainak!
Allkpop ( http://www.allkpop.com/ cikk / 2015/01 / kim-hyun- Joong-to-make-a-japán- comeback-next-hó )

Felemelõ SPIRIT
Volt egy jó kezdet idén 2015, bár, lehet, hogy néhány elfogadhatatlannak számít a közvélemény-kutatások Lotte Duty Free, mint Kim Hyun Joong nyerte az elsõ helyen helyszínen, de a visszaigazolást kapott a három mûvész helyett csak egy a kategória legjobb modell, nem többes mint legjobb modellek, de csak egy egyes szám személyt kell nyerni. Lotte kellett volna minõsíteni a nyertesek, mint az elsõ döntõs, második runner-up stb !! Ez, ha azok akarjuk, hogy mindenki nyertesek !! LOL

Most itt az én 2 cent. Ezek az emberek szervez e felmérések nem veszi észre, hogy milyen Hyun Joong rajongói dolgozott a bél ki, fáradságot és idõt töltünk azokon a szavazásokban! Ismét ezek az emberek nem veszik észre, hogy Kim Hyun Joong rajongók még mindig a legerõsebb rajongók többek között, speciálisan ebben az idõben. Ezek az emberek azt hiszik a rajongók elhagyta õt, miután a rémálom nem veszi észre, hogy a rémálom tett minket erõsebbé és még megtöbbszörözõdött nagyobb számú rajongó számára Kim Hyun Joong! Úgy hívom pozitív hatása!
Most, hogy Lotte Duty Free, Yahoo Buzz-Ázsia ect. ismeri annak erejét Kim Hyun Joong rajongói remélem, hogy lesz gondos legközelebb ne alábecsülni az erejét, és a rajongók erejét. De ez itt nem ér véget, sõt ez még csak a kezdete egy új élet Kim Hyun Joong és a rajongók, mi soha nem szoktak le harcolunk egész ki végéig a szavazást, ahol Hyun Joong neve megjelenik.

És a legtöbb kifejezetten a Oricon mint Hyun Joong már tartása egy jó rekord magas, mint mindig, hogy no.1 rangsor minden az õ japán albumok. Ez tény, nincs több hitelminõsítõ itt! Címû albumával Still fel kell szabadítani a február 11, folytassuk a támogatás és maradjunk vele, hogy a legmagasabb rangú!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:04:27 10/10
(56296/120522)
Annyira jó látni, Hyun Joong ismét mosolygott, és amelynek olyan nagy idõ a rajongók. Ha nem is vagyunk ott, de tényleg úgy érzi, I egyike volt azoknak a japán rajongók élvezi a közeli találkozás Hyun Joong és élvezte ezt a rövid pillanatra is, természetesen! Az esemény lehet egyszerû, de vele lenni egy fan eleget közeli találkozás egy ilyen memória tartani, aki rajongó volt ott, ez megéri pillanatban megosztani.
És én vagyok a legtöbb hálás Kim Hyun Joong, hogy ott ma idõt tölteni a rajongók a ritka lehetõséget, amely az õ rajongók boldogok attól a helyszín elérte a másik rajongók milliói minden része a világ az interneten keresztül. Köszönöm minden rajongónak, aki vette a képek és videók a repülõtereken és a Kanagawa, aki részt vett az eseményen. Nagyon köszönöm, hogy megosztotta velünk, a erõfeszítés igen nagy népszerûségnek örvend mindannyian rajongók.

HELLO MEDIA!
Allkpop kiküldött hírek címû "Kim Hyun Joong teszi a japán jöjjön vissza a jövõ hónapban" a cikk mesél soron következõ album Still és a Japan Tour Gemini! Nos, legalább a hír pozitív, és remélem, a következõ hír, még egy jó hír! Voltak negatív megjegyzéseket a gyûlölõ táborában, mit vársz? De én úgy döntött, hogy hagyja ezeket a gyûlölõk nélkül nem lehet élni gyûlöli, és meg fog halni vele, de, hát legyen !!
Mint említettem elõzõ cikkemben Üdvözlettel, zárjuk a 2014-ben még mindig mosolyogva ellenére a fájdalom is átélt év közepén kerül bélyegzett meg, ahogy küzdött, és megvédte Hyun Joong. Mivel ebben az évben 2015 nyit, azt hiszem, sokkal erõsebb, mint a rajongók, hogy nincs fájdalom okozott nekünk, hogy nem tudjuk elviselni és túlélni.
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:03:40 10/10
(56295/120522)
Mehetünk aki leköti itt Japánban és soha hadd menjen vissza SK ?? Ez lesz móka! LOL! Annyira jó újra látni õt, egy nagyobb sóhaj itt és nagyobb megkönnyebbülés van, hogy végre õ végül vissza a lábára, és mindig kész szembenézni a holnap sokkal erõsebb, mint valaha!
Megkérdezhetem, mikor meglátta a repülõtér fotók tegnap, mit éreztél? Érezte úgy, hirtelen szív lift és szokatlan izgalom? Hát én !! Mi már évek óta használják, hogy lássam õt a repülõtéren a képek között osztják az õ szorgalmas rajongók az interneten, de ezúttal úgy éreztem más, mintha én nem láttam a korosztály, és csak fuss neki, és azt mondanám ....

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra látom, hogy erõs, akkor soha nem lesz egyedül ..." Ez volt az, amit én gondolok a könnyes szemek láttán az utóbbi idõben repülõtér képet! És úgy érzi, olyan jó!
Üdvözöljük a bátor hõs

Ápolja PILLANATAI
Ma január 10 Hyun Joong és a rajongók több idõt együtt a kéz remegését, és fényképezzen esemény Kanagawa Kenmin Csarnok Lehet, hogy nem lesz ott, mert én vagyok a másik oldalon Japánban a munka, de látva a fényképeket nyilván Hyun Joong és a a rajongók már a nagy idõ együtt! A helyszín lehet nem olyan nagy, mint a helyszíneken, ahol fellépett a koncertjein, de a találkozás sokkal közelebb, hogy a rajongók volt szerencsém látni Hyun Joong közelrõl.

Az õ World Tour õ már azt mondja, szeretnék látni a rajongók egy kisebb helyeken, amely képes létrehozni egy szorosabb interakcióra. És így ezt az eseményt a rajongók volt az esély, hogy csoportot képeket Hyun Joong és õ is játszott hagyta, hogy a rajongók menni érdekes pózok vele együtt "harc" egy nagy éljenzés és lõni !! Ez jó volt !!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 15:02:48 10/10
(56294/120522)
Kim Hyun Joong ... [cikk] Üdvözöljük
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongók csak
Legjobban várt
Az elmúlt hónapokban én már kérdeztem magamtól, amikor jutok el látni Kim Hyun Joong a repülõtéren újra? És ez a kérdés visszhangzott Többek között a más rajongók, mint a hasonló gondolatokat mi van itt !! Végre amit vártunk végre kikerült a konyhában fõzés után nekünk! Kim Hyun Joong érkezett Haneda Airport Japánban tegnap este 9 január részt venni egy hivatalos promóciós eseményt IG fan találkozó január 10 Kanagawa prefektúrában Japánban. (Kanagawa Kenmin terem)
Keresi rohant a fekete kabátja Kim Hyun Joong szép, mint mindig is jól nézel ki, mint száz rajongó várta, és üdvözöljük õt annyi meleget. Geez mennyire hiányzik ez a fickó már több mint három hónapig, mivel az utolsó alkalom, hogy utoljára találkoztak a repülõtéren most végre vissza a pályára!
Tudta, hogy valami változás? Ó, igen Hyun Joong egészségesnek tûnik, virágzó és vettem észre, ezúttal nagyobb számú rajongó jött a két repülõtérre, hogy õt le, és üdvözöljük õt, fogta a képeket, videókat egyaránt Gimpo Airport és a Haneda! Az egyetlen dolog, ami nem változott az izgalom között a rajongók, akik haldokolnak, hogy egy pillanatra õt, és hogy minden esélye, hogy a képek és videók!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:58:41 10/10
(56293/120522)
[Hírek] Kim Hyun Joong Coming Back a második album Japánban és Touring 10 város
Kim Hyun Joong Coming Back a második album Japánban és Touring 10 város
Kim Hyun Joong , hogy engedje el a második albuma Japánban február 11-én.

Az album tartalmazza a címadó dal, amely egy közepes szikla ballada, az úgynevezett " Still "együtt 11 más pályákon.

2013-ban, Kim Hyun Joong második helyen a Oricon Chart eladásával mintegy 190.000 példányban az egyetlen " Tonight "az elsõ héten. Együtt "Tonight", " Hot Sun "," Timing "," Beauty Beauty , "és a" Gentleman , "nem lesz további öt új dalok szerepelnek az albumon.

Megjelenése után az új album, Kim Hyun Joong azt tervezi, hogy menjen egy túra címû " Kim Hyun Joong Japan Tour 2015 Gemini . "A január 27-én fog menni mintegy 10 japán városba.

source: http://www.soompi.com/ 2015/01/09/kim-hyun-joong- coming-back-with-second-album- in-japan-and-touring-10- cities/
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:57:04 10/10
(56292/120522)
SPY csapat, színészek #KimJaejoong # BaeJong-ok # YuOh-seong # KoSung-hee, közvetíteni üdvözlõ üzenetet a [KBS '] TV exkluzív
#
[TRANS]
Mindenki a KBS TV exkluzív Szia, mi vagyunk "kém" csapat.
"Kérjük, nézze meg velünk ['Spy'] sok ~!"
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:49:24 10/10
(56291/120522)
https://www.youtube.com/results?lclk=today&filters=today&search_query=spy+korean+drama

Yt.n fent van az elsõ két rész..aki érti felirat nélkül..

[NEWS] 150111 A mögötte vágott "Spy 'Kim Jae-Joong, mint egy képi!

A mögötte darabolt KBS2 új péntek mini-sorozat "Spy" nyitottak.
C-Jes Entertainment vette észre, hogy "Október 11-én Kim Jae-Joong nyitotta mögött vágott" Spy "az õ hivatalos Facebook. Õ lövés a jelenetet hideg. "

A képen Kim Jae-Joong viselt, fehér inget és fekete öltöny, hogy indítson mûködését Kínában, mint egy ügynök a Nemzeti Hírszerzõ Szolgálat. A közepén lövöldözés õ melegedett iszik kávét, és ez olyan, mint egy kávé reklám.
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:46:44 10/10
(56290/120522)
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:45:45 10/10
(56289/120522)
[PIC] 141.231 Park Pak Jucshon fogadó L'Erbolario Cosmetics Komámasszony táska 2014 SBS Drama Awards
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:45:11 10/10
(56288/120522)
[Weibo] 150.109 Park Yuchun Weibo frissítés: Game Pro

[TRANS] Én vagyok a legjobb a Halli Galli! Ez teljesen szórakozás
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:44:26 10/10
(56287/120522)
Az Austin Indie Film elbíráló Top 10 legjobb fesztivál filmjei 2014

6. "tengeri köd aka Haemoo" - Dél-Korea hivatalos nyelvi benyújtása a 87. Oscar-díj, "tengeri köd" mondja egy izgalmas történet egy halászhajó legénysége arra törekedjünk, hogy egy kockázatos útra egy hajón, amely lassan szétesik. Annak ellenére, hogy a komor és sivár érzés az egész film, rendezõ Sung Bo Shim a "tengeri köd" ad csak annyi remény mellett a filmes szépsége, hogy ez a film látszanak, az egyik az év legjobb.
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:43:27 10/10
(56286/120522)
Nem Minwoo említett Kim Jaejoong Egy interjúban

JYJ3 megjegyzése: No Min Woo egy dél-koreai színész és zenész. Õ debütált a dobos TRAX 2004-ben, õ színpadi neve volt "Rose", így a zenekar két évvel késõbb. 2008-ben kezdte meg a különbözõ televíziós sorozatok és a filmek, rendszeresen hozzájárul a film és a dráma filmzenét. 2013-ban, õ tette a visszatérés, mint énekes a színpadon nevet ICON. (Bõvebben itt )

Q: Nemrég küldesz 2 fotóid és Kim Jaejoong Instagram. Hogyan lett szoros a Jaejoong?
A: Tulajdonképpen mi volt, ugyanaz a társaság, és ott találkoztunk, amikor 16 éves volt Néztük egymást felnõni. Azt hiszem, repül az idõ nagyon gyorsan. Nem tudok közelíti a celeb barátok, akik vállalják a gõgös módon (szó, hogy magát levegõ). De Jaejoong és én is változatlanok. Hallgat én történetem. És mivel mindketten szeretjük rock, sokat beszélünk a zenérõl.

Kérdés: Azt hiszem 2 van sok közös vonás. Te is lendületet kapnak tõle? Mit jelentsen az õ jelenléte magával?
V: ugyanazt a álom és mi a zene és a színészet. Ez a mi közös pontok. Voltak nehéz pillanatok, de mindannyian legyõzte azt. Számomra õ mentális támogatás, a gyógyító. Azt is elmondjuk egymásnak "Nézzünk a jövõbe!"
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:36:52 10/10
(56285/120522)
'Spy' Kim Jaejoong, kíméletlen módosítója "színész" most

Én éjjel január 9 KBS2 új péntek dráma "Spy" volt az elsõ adás. Ezen az éjszakán, "Kém" nyújtott, nagy merítés és élvezet, hogy úgy tûnik, mintha, mintha a nézõk figyelik a darabot egy filmet, nem a dráma, hogy a szellõztetés 2 epizódok egymás 21:30-23:10 [KST].

A titokzatos autóbaleset jelenetet, hogy annak megjelenése az elején a dráma vagy a metró robbanás jelenetet, az akciójelenetek vezényeltek a megfelelõ helyre; valamint, Bae Jong-ok, akik megmutatták stabil színészi képességeinek minden egyes munkájáért, Yu Oh-seong akinek jellemzõ karizma és a Cho Dal-Hwan és a Kim Min-Jae színészi hogy hívták "scene lopó ', a színészet, hogy túlcsordult a egyéniség; Minden hoztak létre, hogy az ember merítés a dráma természetesen

A feltûnõ dolog, közülük Kim Jaejoong teljesítményét. Kim Jaejoong vállalta a szerepet a NIS zseniális ász ügynök Seonwoo, aki büszkélkedhet rendkívüli agy [hatalom] a "Spy". De a családtagok csak azt tudják Seonwoo mint egy közönséges köztisztviselõ. Ebben Seonwoo a különbözõ arcokat, mint a NIS ügynök tele karizma a külsõ, mint Hye-felni fiát, aki jóval hangulatos otthon, és mint a barátja.

Fellépni Seonwoo, mint ez, Kim Jaejoong már asszimilálódott természetesen a folyamatosan változó jellege és a saját jelenléte teljesen között tünteti fel, még a veterán szereplõk; mint a Bae Jong-ok, Yu Oh-seong, és s

Bár még nem kezdõdött eljáró sokáig; ott nagy várakozások Kim Jaejoong mert megmutatta, s egyre nagyobb a kép minden egyes munkát csinál olyan kövér; és Kim Jaejoong megszilárdult állásából "színész" ismét a "Spy" ebben az idõben. Vannak kedvezõ kritikákat sorakoznak több mint Kim Jaejoong színészi képesség, valamint a kedvezõ vélemény fölött "Spy" után a nézõk is nézni a drámát.
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:34:55 10/10
(56284/120522)
150112 KBS Frissítés: "Kém" script bizonyítja felvételek
[TRANS]
Ding-dong ~ 【】 #SPY "elsõ adás ünnepe"
Mi már elhagyta a szállítás a bizonyítás felvétel a forgatókönyvet.
Ez energetizáló, hogy a kegyes kvartett!
10/10
Jyj3 2015 jan. 13. - 14:33:10 10/10
(56283/120522)
Azt hiszem õ azon ritka emberek egyike, akiket kárpótolt a sorsáért az élet.
Biztos nem könnyû neki, talán ezt soha nem is lehet feldolgozni, de szeretetben nõtt fel, és azóta is árad felé az egész világról..