7/10
szilvia333 2014 dec. 22. - 16:28:08 7/10
(54942/120522)
Pár "morzsányi" hír :

Lee Seung-gi és Hold Chae-won éppen barátok szerelem

Szeretem, hogy az egész koncepció ezen romantikus vígjáték film gyászoljuk ezek a "bizonyos" típusú kapcsolatokat, ahol jársz, de nem társkeresõ, barátok, de nem barátok, és valami, de semmi nem fog minden ugyanabban az idõben. Mert ez még csak zavaró, az emberek. A mai Szerelem csillagok Hold Chae-won , mint a lány, aki eljutott Lee Seung-gi 's heartstrings köré az ujjait, és azt mondja a vicces (vagy szomorú?) történet során folyamatosan zavaró valamit , ami nem társkeresõ, de nem semmi sem.
7/10
szilvia333 2014 dec. 22. - 16:12:03 7/10
(54941/120522)
Sajnos nem ismerhetem az akkori magyarok nézetét,de nem biztos hogy jobban jártunk a "felszabadítással"))))))
Ez viszont már késõ bánat.
7/10
szilvia333 2014 dec. 22. - 16:06:54 7/10
(54940/120522)
Igen tudom Éva,de sajnos onnan sem lehet letölteni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 22. - 15:56:31 7/10
(54939/120522)
Na és persze egy pazarul felszerszámozott fehér lóért,amibõl Szvatopluk késõbb dühében pörköltet csinált,és mert nekünk magyaroknak a ló szent állatunk volt,már kész is volt az ok a hódításra.
Akkoriban még voltak hozzáértõ politikusaink,és közgazdászaink ))))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 22. - 15:42:29 7/10
(54938/120522)
Kellemes délutánt mindenkinek !!
Mielõtt vissza olvasnám a mai termést,hozom a mai szülinaposunkat!!
Ma ünnepli születésnapját, Danny Ahn !!

Name Ahn Danny
Hangul: 데니안
Birthdate: December 22, 1978
Birthplace: Seattle, Washington
Height: 180cm

Movies

Head (2010) - Kang Seung-Wan
Crazy Waiting | Gidarida Micheo (2008) - Seo Min-Chul

Drama Series

Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion | Dalrae Dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui Jaehwe (JTBC / 2014) - Yoo Soo-Han
Fantasy Tower | Hwansang Geotab (tvN / 2013) - Ahn Shin-Won
Goodbye Dear Wife | Keutbai Manool (Channel A / 2012) - Kye Dong-Hee
When Women Powder Twice | Yeojaga du Beon Hwajanghal Ttae (jTBC / 2011-2012) - Sun-Woo
Lie to Me | Naege Geotjitmaleul Haebwa (SBS / 2011) - Ki-Joon's friend (cameo)
The Fugitive: Plan B | Domangja Plan.B (KBS2 / 2010) - Baek Nam-Jung
The Slave Hunters | Chuno (KBS2 / 2010)
High Kick! 2 | Jibong Ddulgo Haikick (MBC / 2009-2010) - Ahn Shin-Won / cameo ep 81
The Shanghai Brothers (2008)
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:31:41 10/10
(54937/120522)
https://www.youtube.com/watch?v=oWZZA6GZt44&list=TLrA201tmX_6M

TrueMoveH presents SUPER JUNIOR WORLD TOUR “SUPER SHOW 6” in BANGKOK
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:30:26 10/10
(54936/120522)
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:28:53 10/10
(54935/120522)
[KÉP] Park Yuchun szerepelt "KEJ" Magazine (január 2015 Issue)
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:28:15 10/10
(54934/120522)
[OTHER NEWS] 141222 C-JeS Entertainment Létrehozza Performance Production Company 'C-JeS Kultúra
C-JeS Entertainment fogjuk állítani a teljesítményt termelési leányvállalata (C-JeS Kultúra) és kezdõdik termelõ musical.

2010 óta, C-JeS Entertainment sikerült indít a világ körüli turnéra JYJ, növeli a versenyképességet és a különbözõ tevékenységek, mint például egy ázsiai turné, fan találkozók, koncertek branding és így tovább. Azt is részt koprodukcióban és befektetés a musical fõszereplõje Kim Junsu, mint például Mozart , Tears of Heaven , december , Dracula és több, bemutatva annak érdeklõdés zenei üzlet.

C-JeS Kultúra választotta a várva várt zenei Death Note (producer Baek Chang Joo igazgatója Tamiya Kuriyama) elsõ projektjeként.

A zenei Death Note premierje áprilisban 2015 Tokyo Nissei színház és végeztünk Osaka Umeda színház májusban. Ez bemutatásra kerül Korea, mint egy engedélyezett teljesítmény az elsõ alkalommal a világ júniusban 2015. Seongnam Art Center Opera Theatre.

Eközben pályázatokat fogadjuk el a Death Note meghallgatásra a december 22 és január 5-tõl C-JeS Kulturális hivatalos honlapján ( www.cjesculture.com ).
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:26:22 10/10
(54933/120522)
[NEWS] 141222 International BNT News "Airport Style '- JYJ a Airport Fashion: Három veszi Outers

JYJ is kiszúrták a Incheon International Airport december 22-én, irány ki Japánba.

A háromtagú sikeres csoport a földre Korea legnagyobb repülõtere ma kényelmes, mégis hûvös ruhák. A harcot a hideg ellen, hogy kifejezett három különbözõ külsõ stílus.

Kim Jae Joong ment egy hosszú, bi-szövet darab gyapjú, bõr járom a zsebek és a csuklóját. Õ teremtett minden fekete ruhában volt, hogy kicsit felderült a szürke nyomatok az õ kötött. Párosítva az új hajszín, ez a hosszú kabát valahogy lefordítani néhány rock referenciák, valamint a bizalom.

Park Yoo Chun játszott a rétegzõdés kártya: az vastagabb, annál jobb. Különösen ebben a hideg, jeges idõjárás. A színész mellett döntött, vastag blézer kabát, hogy õ viselt alatt félhosszú gyapjú kabát tengerészkék, hagyta, hogy a szürke gallérral tûnik, hogy adjunk egy kis rejtély a sziluettet. Jeans, a sál és az õ aláírása ízléses cipõ elkészült a megjelenés.

Ami Kim június Su, a csoport fashionista soha nem kapta meg a "repülõtéri alkalmából" megmutatni, hogy õ tudja a divat. Õ gyapjú és neoprén kabátot egy új nyilatkozatot, hogy neki az egyik ez a téli Airport Kings a "külsõ" kategóriában. Hogy elvegye a dráma ebbõl a nagy tételt a nyomatok és színek, Kim választották összesen fekete meg, kifejezve nem csak stílus, hanem alázattal.

Eközben JYJ úton van a Fukuoka hol fog tartani egyik utolsó idõpontját az idei Japan Tour.
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:24:39 10/10
(54932/120522)
JYJ
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:23:06 10/10
(54931/120522)
[VIDEO + NEWS] 141222 OBS Hírek: JYJ, teljes pontszámot a individualitás és fellebbezési leszámolás "Dandy vs Jó megjelenésû vs Chic"

Csoport JYJ indított a leszámolást tökéletes pontszám egyéniség és fellebbezések.

OBS "Egyedi Entertainment News" elfogták a kamera a látszat JYJ, akik indultak a Incheon International Airport Japánba én délután december 2

Ezen a napon Park Pak Jucshon volt az elsõ, hogy vár az õ tagjai le a kocsiját, és volt rajongók szívét csapkodott, amikor megmutatta a szép mosoly, találkozó a szemet Kim Junsu, aki lejött következõ középre.

Különösen Park Pak Jucshon fejezte téli jóképû srác divat megfeleltetett a kipufogó, hogy összehangolt jól visel hang-on-tone kabátot rakott a hideg idõjárás. Kim Junsu fejezte ki egyéniségét egyértelmûen egy túlméretezett fekete kabátot a rock chic stílusban.

Végül Kim Jaejoong sugárzott dandy fellebbezést nélkül sajnálja a fekete-fehér kockás kötöttáru, és egy fekete kabátot és szûk farmerben.

Közben JYJ befejezték a koncertet Tokyo Dome és Osaka Dome közelmúltban, és a következõkben is a Dome turné Fukuoka Yafuoku! Dome két napig, december 23 ~ 24.
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:17:47 10/10
(54930/120522)
L
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:17:03 10/10
(54929/120522)
folyt.

Végül vannak olyan könnyû ebben a rémálom. Kim Hyun Joong világkörüli turné DVD elkelt, mint a palacsinta, annak ellenére, hogy meglehetõsen drágák különösen Japánban. És mi, a mi emberünk van arra, csinál amit csinál a legjobban; mások segítése a rászorulók. Ez a mi csak egy, és miért szeretjük õt. Amikor a dolgok úgy tûnik, mintha minden szétesik, Kim Hyun Joong is ad, és segít másoknak szükségük. Még mindig megvan a nagy mosoly és az arany szíve.

Kim Hyun Joong bujkál, számûzetésben ... messze, hogy én meséltem egy-két ember nem õ nem bujkál, de mûködik. Nem akarom, hogy dudál a saját élesíteni, de (TOOT TOOT) lololol És most tudjátok, nem volt számûzetésben sem bujkál dolgozott az új albumon jön ki jövõre call "Still" 12 dalt minden két Új dalok és utazásszervezõ végétõl a január közepéig február 2015 Japánban és tudom, hogy ez az album hit elsõ számú mint valamennyi más japán album van. Ez egy kemény kemény út vissza, amely már tönkre minden bálványt, de persze mi csak egy az egyik kedves és nem adja fel, sem a rajongók soha nem adja fel rá.

Összefoglalva azt hiszem, meg kell csinálni, mint ugyanaz, mint amit Kim Hyun Joong csinál, és tenni valamit, hogy segítsen másokon, akik már szükség van rá; mi valaha, hogy talán, kinyitott egy ajtót valaki, aki tolószékben, vagy pénzt ad az egyházi / jótékonysági vagy adjanak kabát, amit nem kell semmi jó. Csak légy pozitív, hogy Ön és családja és barátai.

Ne légy olyan ítélkezõ Várj, míg megismered az egész történetet, bánsz másokkal, ahogy szeretnéd kezelni. MINDENKI megérdemli a méltányosság kedvesség és tisztelet. Sok szeretettel is. A mi egyetlen soha nem adják fel, és nem is eladja értéket. Szereti a rajongók és szeretjük õt. Kim Hyun Joong, mindig azt mutatja, a kegyelem még tûz és ez egy újabb ok, amiért lenyûgöz engem, és keresni a tekintetben. Kim Hyun Joong ismét leöblítjük, és az összes, aki azt gondolta, hogy pályafutása véget ért, és õ soha vissza. Nos, Kim Hyun Joong mutat, és bizonyítja, hogy tévedtek ~! A rajongók nagyon büszkék vagyunk, és szeretjük õt még most ~ !!! ~
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:16:16 10/10
(54928/120522)
folyt.

Mindenki tudja, szeretem Kim Hyun Joong, ugye? Ahogy a fan 10 évrõl most még mindig szeretem õt. De hogyan után mi történik múlt augusztusban? Hmm azt hiszem megmagyarázni, hogy az utolsó cikkemben, (Az igazság nem mindig fekete-fehér, ez a szürke árnyalatai) Ha még nem olvastad, menj olvasni, úgy lehet, Kim Hyun Joong rajongói, de én vagyok a közvetlen és õszinte. Mondom úgy, ahogy van, nem BS róla.
Ez egy nagyon kemény durva és fájdalmas négy hónapot minden Kim Hyun Joong rajongói jogot, engem is beleértve. Láttuk, mi kerülése õszinteség és igazmondás ad. A diós média-cirkusz körül; ellenes oldal rólad, mehetek tovább és tovább, de nem fogom, mert a karom fájt, és én szeretnék összpontosítani néhány kérdés, hogy a már békén a hack belõlem az a négy hónap a pokol Kim Hyun Joong rajongói ment keresztül de persze ez semmit sem hasonlítható, amit Kim Hyun Joong ment keresztül magát. Igen, néhány rajongó nem engedélyezte Kim Hyun Joong oldalon, de nem hiszem, hogy igazak-rajongók, hogy kezdõdik. Ha te egy igazi rajongó, akkor maradj vele végéig; rossz vagy jó, ha nem csak gyalog vagy fuss el a közepén ismerete nélkül a vége; mert Kim Hyun Joong lesz valamilyen durva foltok az életében. Õ nem tökéletes, rajongók is hiszem, de õ is ember, és véletlenül túl még õ maga is azt mondta, hogy messze nem tökéletes, de õ megpróbálja a legjobb, és mindent megadni neki az õ rajongói, mert tudja, nélkülünk, (a rajongók) nem tudott ilyen sikeres lesz. Néha azt hiszem, a rajongók, hogy õt biztosra.
OK amellyel kap vissza a megyében, ahol születtem. Nem minden koreaiak, de a legtöbb úgy tûnik, hogy néz ki csak a saját csak. Imádják, hogy mások kegyvesztetté, különösen bálványok politikai embereket, és még az elnök; ítélkezõ nincs empátia, sem szimfonikus mások felé. Tudom, hogy ez saját tapasztalat, mint valaki, aki letiltotta igen látom, hogyan bánnak velem, és mások, aki különbözik tõlük. És ó, nem, mindenkinek kell tökéletesnek; nem tudják, hogy hibázott, különösen bálványok szereplõk ó nem, õk nem emberi; úgy kell tökéletesnek szemében a nyilvánosság számára. A koreai média, wow kell lenniük elfogulatlan jogot, és nem a tényleges munkát. Igen jogát arról, és látom, kicsit idegen a házamban (Nevet) Nem volt Kim Hyun Joong, akik korábban nem jegyzõkönyvben minden letartóztatás, kipróbált és érzéseirõl, még mielõtt elment a rendõrségre, hogy az õ oldalán, mi ment. Valaki azt írta, Kim Hyun Joong-ben letartóztatták, nem igaz. A evinces az árnyas legjobb több a lyuk, de még mindig a mi emberünk volt teljes felelõsséget jól tudva a következménye, õ is szembesül a média és a rajongók, de ez az, amiért szeretjük õt azt nem rejti véka sem elfutni, õ állta a sarat félelem nélkül, miközben az egész média azt mondták az egész koreai TV internetes blogba tweetek stb megõrültek. Nem vagyok benne biztos, hogy miért tart ilyen sokáig a koreai DA, hogy a döntést? Vagy zárja le az ügyet, vagy letartóztatni. Nem nekik van jobb dolgom adófizetõk pénzt geez. A médium, mint a kullancsok, hogy a szag a vér, és nem ereszt addig, míg meg szedje a vér.

A srác az egyik úriember valóban képes lett volna a szivárgás az ex neved ki, hogy az állami, de nem akar, hogy megvédje õt, wow legtöbb srác nem lenne olyan elnézõ. Mi van a Co, Ke? A múltkor ellenõrizze, hogy nem küldhet semmit a mi emberünk augusztus óta. Õk csendben maradás, hogy megvédje õt valaki azt mondta, igen biztosan vannak. Tényleg azt hiszed, SMTOWN vagy cjes vagy YG hagynám a legnagyobb sztárokat csapást a szélben Ke csinál, hogy Kim Hyun Joong? Természetesen nem lennének pereli mindenkit a média és így tovább. Nem azt mondom, hogy a fiú vágott Ke, ami akár a szurkolók, és senki nem tudja megmondani, minden rajongó, mit kell tenni, hogy az általuk választott (szabad akarat) Én csak örülök, mi emberünk volt elég okos, hogy írja alá a nagy japán Co Japánban így tudja csinálni, amit a legjobban szeretek, hogy a zenélésre.

Tudom, mi már szavaznak non stop Kim Hyun Joong, ahol valaha a neve. Egyes rajongók már szavaznak alvás nélkül eszik, még a fájdalmat is 3-4 napig különösen Yahoo Buzz díjat. Beszélek, mint egy rajongó, és magam sem ez a blog, de hívjuk azt, mi az, Kim Hyun Joong van bágyadtság ... Rob ... vak egyoldalú. Õ kapta a legtöbb szavazatot a rajongók, mint a felsõ mûvész Ázsia és huh, mi történt kaptunk ostorcsapás. Yahoo változtatni a díjat teljesen új kategóriáját én soha nem hallottam, de rendben menjünk tovább, mint Kim Hyun Joong van. Mindannyian tudjuk, hogy mindenki tudja, megnyerte top mûvész Ázsia szavazott a rajongók. (Érzés egy kicsit jobb, hogy, hogy ki)
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:15:10 10/10
(54927/120522)
"Kim Hyun Joong újjászületõ ASHES tovább nõ"
Jackie KIM
Mint egy rajongó a Kim Hyun Joong több mint 10 éve, és SS501 az elsõ K-pop szeretem, és kövesse július 1-tõl, 2005, igen láttam õket nõni közvetlenül a szemem elõtt, mint én már velük is. Minden tag a fiatal tizenévesek a gyönyörû felnõtt férfiak; mindegyik a saját tehetségesek. Mivel a csoport öt srácok voltak az elsõ szerelmem a K-pop világában. De mindent, akár tetszik, akár nem kell jönnie, hogy a végén néha. Dél-Korea, ez általában körülbelül öt év alatt a K-pop csoportok.

Ahogy a fiatal srácok egyre nagyobb a felnõtt roll, hogy saját álmai és céljai minden akartok csinálni, és az igazi rajongók, meg kell, hogy tartsák tiszteletben döntéseket, és kívánunk nekik a legjobb, amit a szívükben akarnak és kívánságok teljesítése.

Ennek K-pop együttes igen SS501 örökre én elsõ számú csoportot. Most, hogy az egyes tagok szólóban, biztos vagyok benne, mindenki, aki ismer engem, a You Tube-Face Book is dolgozik Blogok és hogy a saját, illetve igen; vezetõje, Kim Hyun Joong az én elsõ számú elfogultság, de van sub 98% -a SS501 dalok és sub egyes tagjai önálló dalokat is. Mondtam kell feliratok K-pop videók, természetesen nem vagyok koreai; miért kell nekem sub? Én született Dél-Korea és mozgassa az USA-ba. Én vagyok a kétnyelvû folyékonyan koreai és angol nyelven, oh igen kezdtem, mert nem voltam elégedett a köv ott a You Tube és más helyeken, így elkezdtem, mint egy hobbi, amely elvezetett a találkozó és új barátok a világ minden tájáról, amelyek Nagyon klassz. Én vagyok a fájdalom 24/7 egy autóbalesetben, így ez segít nekem felejtsd el, hogy, és ez boldoggá teszi az embereket, amely boldoggá tesz. :)

Dél-Korea, ahol több mint 70% -át a családom még mindig él, ahol már több mint 50 + unokatestvérek. Szeretem látni a családomat és a látogató ott, de azt akarom, hogy ott éljen? Hack no ~ !!! ~ lol Bocs, de nem tudja elolvasni a hazám egy könyv, sem a média. Be kell, hogy legyen-koreai, hogy teljes mértékben megismerjék és megértsék, milyen érzés, és hogyan koreai emberek egymással és másokat. Nem azt mondom, minden koreai emberek, mint ez így nem utál engem, én csak így saját életem szempontjából, és min mentem keresztül, és látta, hogy mások mit mentek keresztül. Néhány nagyon jó, és más dolog nagyon csúnya. (Nagyon ítélkezõ önzõ és kíméletlen) Ez csak megvalósítják azt könnyedén.
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:13:41 10/10
(54926/120522)
/ KÉP] 141.222 JYJ Facebook frissítés: JYJ érkezése Fukuoka Airport
[TRANS] Készen állsz, hogy tölteni a karácsonyt JYJ?
Köszönöm a szurkolóknak, akik jött elénk a repülõtéren a hideg idõjárás is!
Viszlát holnap ^^
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:12:04 10/10
(54925/120522)
[VIDEO] 141.220 Jaejoong a gratuláló üzenetet Yonsei Fia You Na Klinika "Lencse Bean Diet Mester"
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:11:14 10/10
(54924/120522)
Nézzük szórakozni,
10/10
Jyj3 2014 dec. 22. - 14:10:48 10/10
(54923/120522)
Nézzük szórakozni,