10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:41:57 10/10
(76536/120536)
.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:41:32 10/10
(76535/120536)
Nemsokára hozom a levelet, már Enikõ már két órája ezen dolgozik.
------------
De hogy Róluk se feledkezzünk meg: Remélem Rosszka nem nehezményezi, ezt a fotót illetve fotókat nála találtam.
Nagyon jól néz ki Jae!
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:23:31 10/10
(76534/120536)
Befejeztem az I Remember Yout, nem tudom ki látta ki nem?
Nekem nagyon tetszett. A fõszereplõ csajjal nem voltam eleinte megbékélve, valahogy nem tudtam elképzeni egy ilyen filigrán nõt kemény nyomozónõnek. A végére megbékéltem vele.
Spojler! Fõleg a befejezõ rész volt nagyon fura, nem ezt vártam. De ma olvastam, hogy az utolsó forgatási nap elõtt a Jang Na Rat baleset érte és ez miatt meg kellett változtatni a végét.
De a srácok nagyon jók voltak. Fõleg Seo In Guk. De az öccse is aranyos.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 19:15:38 10/10
(76533/120536)
Hello! benéztem egy kicsit, bár semmi új nincs, egyelõre. Lazer Kim írt új cikket, de a levelet még nem hozta, mert szerinte a Allkpoptól érkezõ fordítás nem volt a legjobb, sõt hiányosságok is voltak benne. Úgy értem kihagytak belõle. De õ is ígérte estére az új fordítást. Temészetesen angolul.

Nem Évi! Szerintem azt írta éppen, hogy ha az övé a gyerek természetesen minden felelõsséget vállal, és a törvény döntése szerint tesz mindent.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 16:30:49 10/10
(76532/120536)
Sikeres ügyintézést. Jó utat!
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 17. - 16:12:39 10/10
(76531/120536)
Szia! Néztem, hogy ugyanazt mondta, de nem baj. Úgy értettem, hogy sajnálja, hogy nem volt ott a szülésnél. Hát ezt egy normál katona sem válogathatja meg, hogy a szülésre kiengedik. Nincs mit tenni, de neki meg nem is szóltak a szülésrõl, úgyhogy nem is tudott volna ott lenni. Azt a gyerektartást nem értem. Akar fizetni? Vagy el akarja venni az anyjától? Ez még nem kristálytiszta elõttem.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 17. - 14:30:38 10/10
(76530/120536)
Ma már nem valószínû hogy tudok jönni, csak holnap este legközelebb..

Remélhetõleg sok elintézett dolgot hagyunk magunk mögött, megyünk Vrémbe is, valamikor holnap este szeretnénk hazaérni.
Legyen szép napotok, Majjövök..
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 14:27:41 10/10
(76529/120536)
Ilyen a sajtó: Azt írja a múlt héten született a gyerek, Semminek nem néz utána, csak szenzáció hajhász...

Kivonat:
A sajtótájékoztatón csütörtökön Kim azt mondta, hogy teljes felelõsséget vállal a újszülött, ha a apasági teszt azt mutatja, õ az apja. A színész azt is kérte az ex-barátnõje, hogy a vizsgálat késedelem nélkül nyomja a vonszolta-out vita egy új szakasz.
"Ez kirívó emberi jogi visszaélések egy óriás alapkezelõ társaság és annak hallyu csillag," mondta Choi ügyvédje, fénygömb Jong-moon, kifejezõ sajnálja felé Kim hirtelen sajtótájékoztatón.
Amikor megkérdezték, miért Choi elutasította Kim javaslata, hogy hagyja, hogy a gyermek egy apasági tesztet, az ügyvéd azt mondta, hogy úgy tûnt, tisztességtelen, mint a csillag és ügyvédje egyoldalúan kijelölt klinikán a gyermek közös szándék nélküli a kettõ között. Õ kifejtette továbbá, Choi találkozni akar az ex-barátja személyesen, és válasszon egy tesztelési hivatal közös megegyezéssel.
Ha nem tudnak megállapodásra jutni, Choi mondta, kész arra, hogy benyújtsák a apasági és folytassa a vizsgálatot egy jó hírû iroda után a bíróság érdekében.
Kim Hjondzsung volt barátnõje szült egy gyermeket a múlt héten, és az énekes jelenleg szolgálatot a kötelezõ sorkatonai szolgálat.
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:45:49 10/10
(76528/120536)
És még 1 cikk...
Kim Hyun Joong, apasági tesztek igényel "egy gyerek lenne felelõs" (átfogó)
15.09.17. 13:16 (korrigált 15.09.17. 13:16
Kim Hyun Joong oldalán anélkül, hogy kárt a gyermek, mint apasági pert egy sajtótájékoztatón azt mondta, az orvos arra utal végzett apasági tesztet.Szeptember 17 yijaeman ügyvéd Kim Hyun Joong ügyvédje azt mondta, a törvény határozott álláspontot illetõen Szöul Seocho-dong iroda azt mondta egy találkozót a riporterek cheongpa A szülési, apasági.
1. Miért nyitott a sajtótájékoztatón.
"A család Kim Hyun Joong Kim Hyun Joong szállítjuk, mintha dwaeseo jelenteni tagadja a apasági kérve szervezni, és mondd Hyun Joong álláspontját apasági."
2. Az ok szeretne egy apasági teszt
"Kim Hyun Joong, hogy szükség apasági Inspector kész átlátható erkölcstelennek, hogy az egyik Kim Hyun Joong nem vizsgálják, mert a házas és a másik fél apasági Ellenõrizze nyújtják. Kell ez apasági tehetõ felelõssé, mint a gyermek apa Így próbálja meghatározni a apasági vagy sem. "
"Tavaly szeptemberben, Mr. A kerestél Kim Hyun Joong újra a szeptember végén, miután megkapta a pénzt, 600 millió won, azt mondta, a terhesség három hónapos volt, tavaly decemberben, nehéz még a pénz, amit kapott a mûtét. Kim Hyun Joong, így nekik hitt Mr. A hadeora négy jött az osztály, hogy (mint jelenleg) öltözött a kiutat láttam akkoriban nem volt terhes. (szünet try mûtét) még soha nem ment be a kórházba. Egy mag lett volna, mint útmutatás nélkül a kórházba a mûtét. "
3. DNS-teszt
"Vége az apasági vita és polgári peres eljárások, büntetõjogi Kim Hyun Joong, hogy összpontosítson a panasz esemény véget ért az utazás DNS-vizsgálat, az akkreditált intézmény a múlt héten. Most annak a megerõsítése, csak a DNS egy gyermek. Felszólították egy apasági teszt az A oldalán, és több Nem számoltak ezzel kapcsolatban azt mondta, a szív gyerek akar angil szenvednek használt pert. De hogy menjen el a gyermek Kim Hyun Joong méltányosság meg kell vizsgálni, mondván, akarata szerint az apasági tesztek elutasították. A DNS-vizsgálat nem megy együtt. Még ha az önellenõrzõ lehetséges. Nem akarom ezt vagy azt a mentséget gyorsan kívánnak lenni egy gyermek apasági DNS-vizsgálat. "
"Kim Hyun Joong a DNS-t az összes kifizetett szükséges ellenõrzések költségét haenwatda kérést, hogy egy teszt. Ez az apasági vita remélem, hogy vége. Ha megerõsítette az apasági A helyzet Kim Hyun Joong, hogy ez a feladata a gyermek apja. Én is Letétkezelés Ha azt szeretnénk, hogy gyõzõdjön meg, és arra kérik, hogy gyermeket neveljenek növekedni fog. Ha a másik fél kiundago fizet gyermektartást, ha én így fogok tenni, kérjük regisztráljon olrigil a családi kapcsolatokra. "
4. akpeulreo jogi lépéseket
"Folyamatban lévõ peres (1,6 milliárd nyerte kártérítési perek), és a büntetõjogi panaszt esetek egyike független a születés. Tavaly a születési mint a kiindulási pont a terhesség, a tartalma, mint örökséget ismét beszámolt arról, hogy a részt nem az a tény, hogy a folyamatban lévõ események . A tartalmát nem jelentett, mert dwaeseo, amíg a nyomozás bíró jönni. "
"Ugyanez igaz a (Kim Hyun Joong és Mr. A elosztjuk) szöveges üzenet. A szöveges üzenet tartalma titkos magánélete elég beszélt a magánszemélyek személyes adatvédelmi mert ák tartalma nem lehet dwaeseo jelentett egy külsõ média is beszámolt, hogy nem hagyja ki. Tovább Néhány akpeulreo azok kinevették és kibõvített reprodukciója ezt az információt. Abban az esetben, súlyos fokú akpeulreo lesz jogi lépéseket tenni. "
5. Kim Hyun Joong küldött levelek
Nap yijaeman ügyvéd megjelent írni ezt a Kim Hyun Joong. Kim Hyun Joong, hogy hirdesse Elnézést köszöntötte okozott a víz, mert a kellemetlen dolog a levélben fejtette ki álláspontját.
"Azt mondták, hogy nem tudtam, hogy megszületett tagadja apasági. Maradok a katonai apasági várta, amikor befejezte a készítmények. Nem gondoljuk, a gyerek kell ragaszkodni egy apasági hogy jogilag semmilyen módon mert akkor vonható felelõsségre módon. "
"Csak a szokásos apa volt, és még megáldotta egy másik kiemelt Into a gondolat, ami hasonlított minden felsorolt gyerek csak elképzelni. Továbbra is lehet nem teli nap egyszer úgy tûnik, hogy a gyermek élni az életet, mint bocsánatkérõ szíve még mindig kínos . A "apa", és most mi van kérdése vagy tucatszor magam egyedül aludni emelés elõtt (ha a joga), büszkén csinálni mi felelõsséget, mint egy gyermek apám. "
Ez tolmácsolta a hírt, hogy a születés az elmúlt 10 nap elõtt a-ra. A jogi képviselõ oldali ajtót szerint Zen ügyvéd úr Egy adott életet egy gyermeknek szeptember elején, várható, hogy a apasági szeptemberben. Kim Hyun Joong oldalán fejezte be a felkészülést a kitermelés a DNS apasági tesztet most Kim Hyun Joong.
Eközben Mr. A volt barátnõje Kim Hyun Joong nyújtott be a 16 milliárd nyerte kártérítési pert Kim Hyun Joong. Kim Hyun Joong és olyan helyzet, amelyben A. úr utolsó terhesség, vetélés, testi sértés egy vív jogi csaták. Kim Hyun Joong oldalán egy terhesség, az abortusz, azt állította, nem volt kitaposott mondás is kiderült, hogy hamis település 600 millió nyerte kártérítési vétkes kapott elszámolási szállítási idõ titoktartási rendelkezéseket, hogy voltak, mint tartásdíjat, amit tennie azt, hogy a média, illetve a összesen 600 millió won 1,2 milliárdra won viszontkereset ellen. 1,6 milliárd nyert pert szembeni kártérítési harmadik évfordulóján a két férfi azzal érvelt, kész bevétel jön 23 nap.
Hírek Jelentés és Sajtóközlemény newsen@newsen.com
copyrightⓒ hírek jen. Jogosulatlan újraelosztás tilos rants
Legfrissebb hírek Tovább
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:45:16 10/10
(76527/120536)
Alapvetõen azt mondja KHJ nem az õ része a DNS-vizsgálat és akkor nem kell ott lenni, amikor a baba vagy az anya nem az övék ...
Õ is írt egy levelet mondja az ügyvéd, hogy elmondja a rajongók és másoknak, hogy õ nem kerüli rejtõzködõ, sem félt hogy nem a DNS-teszt, ellentétben azzal, amit a média és mások is mondták, és írt.
Azt is mondta, a levélben, és ha igen, mikor tudom az eredményeket, õ veszi át a baba, ha õ tudja a baba az õ (mivel ezek nem házas)
Azt is sa id miután tudom, a baba az övé, õ majd vigyáz a baba, ha az anya nem, vagy hogy a gyermek támogatása a baba, és tegye a baba az õ családi nevét,
Azt is mondta, hogy bárki, aki hamis történeteket rá; õ fogja perelni õket. (Mellékesen jegyzem) Azt is mondta, adj neki pénzt, mert kérni kell EGÉSZSÉGÜGYI okát, de kiderül, hogy egy vonal, nincs orvosi feljegyzések azt mutatják, semmit, hogy õ vásárolni ment, hogy a pénz KHJ Give Mindezek mellett az átutalás ád HER. Õ tényleg higgyen el mindent, amit mondott N nem kétszer is meggondolják IT)))
Úgy érzi, sok konfliktust nem tudják az igazságot, azt mondta kisbaba születése kell egy örömteli dolog, de õ csak szomorú az egész helyzet bármilyen baba megy keresztül, és szeretné tudni az igazságot ....
még a lány oldalán nem akar átmenni a DNS-vizsgálat, azt mondta nincs rá szükség.
kr fordítás: Jackie Kim
# Justice4KHJ # Pray4KHJ
# Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:40:20 10/10
(76526/120536)
Kim Hyun Joong, apasági tesztek szükség "lenne felelõs a gyermek"
Kim Hyun Joong, apasági tesztek igényel "egy gyerek lenne felelõs"
(átfogó) kr fordítás: Jackie Kim http://m.media.daum.net/m/entert…/newsview/20150917131603204 # Justice4KHJ # Pray4KHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:39:26 10/10
(76525/120536)
[Hírek Frissítés-9] [2015/09/17]
1) Kim Hyun Joong oldalon, sajtótájékoztatón! "Ha ez az én igazi gyerek, akkor egyszerre teljesíti az én felelõsségem," http://m.sportsseoul.jp/article/read.php?sa_idx=17284 ... 2) [Exclusive] KHJ genetikai teszt nyilvánosságra ... "Miért (apasági) pert szükség? "Kr:illublue keresztülloving_khj

http://media.daum.net/v/20150917171812482... ...
3) énekes és színész Kim Hyun Joong: megjelent egy fotó a DNS- testing. http://contents.innolife.net/news/list.php… # Justice4KHJ # Pray4KHJ # Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 17. - 13:36:36 10/10
(76524/120536)
"Az apasági vita" sajtótájékoztatón, Kim Hyun Joong oldalán (oldalsó ügyvéd Kim Hyun Joong telefonkapcsolat) [150917 MBN]
"친자 논란" 김현중 측 기자 회견 (김현중 측 법률 대리인 전화 연결) [150917 MBN]
hangulatos jj https://www.youtube.com/watch?v=7wlz55nEack&feature=youtu.be # Justice4KHJ # Pray4KHJ
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:52:00 10/10
(76523/120536)
Bocsánat, egy kis magyarázat!!!

A levél kétszer van, mert az elsõ angolból fordítás, a második spanyolból a fordítás.
Nem figyeltem és nem választottam szét. Lehet egy kicsit öszekavartam de nem bírtam közben a könnyeimtõl.
A rendes fordítás este jön gondolom Enikõtõl.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:43:31 10/10
(76522/120536)
Hát Lányok!

Ez csak egy goggle fordítás.
De azt mondom, ma ne is szóljon hozzám senki, mert bõgök mint egy hülye. Kikészültem, Kész Ennyi.
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:41:23 10/10
(76521/120536)
4 rész

Még akkor is, amikor ezt írom, furcsán érzem magam. Úgy érzem magam különösen furcsa, mint egy ember, aki jelenleg egy katona. Minden nap gondolok nem képes gratulálni a gyermek születését, mint a többi szülõ, és ha a baba úgy néz ki, mint én. Azt hiszem, hogy fogok élni a hátralévõ életem a baba sajnálni, hogy nem lehetek ott a születés napját, amit csak egyszer történik az életben.
Én megkérdõjelezem magam arról, hogy tényleg készen állok, és, hogy mit kell tennem.
A szívem csordultig fullasztották, mivel csak annyit tehetek, hogy a bíróság azt tenni, ami lehetõvé teszi a gyerkünk is.
A másik oldalra csak akkor azt mondta a baba nemét, de nem hallottam errõl a vércsoport, sem a kórházba.
Azt is mondják hazugság, ezért nem fogok tudni a babát.
Annak ellenére, hogy én vagyok az apa, nem fogom vállalni a felelõsséget.
Bár én szeretném látni az arcát, a baba, és én nagyon kíváncsi vagyok, mostantól kezdve, én leszek beteg és mindent megtenni, amit csak tudok, mint egy apa.

Õszintén szólva azt kérem tõletek. Nem akarok semmilyen információt a baba van kitéve sehova. Bár a szavaimat, remélem, hogy ön megérti.
Nemrég hallottam valami szépet-annak ellenére, hogy az írott szó lehet buták, képesek több, érzelmek, mint a szavak a rizsát. Üdvözlöm, mint egy ember egészségesebb és, mint egy felnõtt ".
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:39:24 10/10
(76520/120536)
3 rész
Kim hyun joong akkor megosztotta a háládat hadsereg az oktatók, akik kedvesek voltak vele, és adtak neki, az erõ, mielõtt bemártás a hivatalos álláspontja az apasági teszt.
Õ írta: " azt mondják, hogy kim hyun joong elutasítja az apasági vizsgálatot, de csak rájött a tervezett idõpont 12 szeptember besorozása elõtt, és soha többé nem hallottak róla.
Láttam a jelentéseket a baba születése és azt olvastam, hogy én az volt, hogy lemondott tenni az apasági vizsgálatot. Úgy gondolom, hogy ezek a jelentések jöttek ki, mert nem mondtam semmit.
Míg a hadseregben, befejeztem a teljes dokumentáció és a felkészülés a dns-teszt. Azt hittem, a másik oldalon válságokra kapcsolatba velem egyszer szeptember 12 körül jön, és várt. Az oka annak, hogy azt akarják, hogy ez az apasági teszt, az azért van, mert ez az egyetlen módja, hogy kaphatok bármilyen jogi felelõsség [a babának].
Habár szeretném megtartani a babát, mivel nem olyasmi, amit tõlem függ, sajnálom, hogy minden, amit tudok mondani, hogy én veszem át a jogi felelõsség.
Még akkor is, amikor ezt írom, furcsán érzem magam. Úgy érzem magam különösen furcsa, mint egy ember, aki jelenleg egy katona. Minden nap gondolok nem képes gratulálni a gyermek születését, mint a többi szülõ, és ha a baba úgy néz ki, mint én. Azt hiszem, hogy fogok élni a hátralévõ életem a baba sajnálni, hogy nem lehetek ott a születés napját, amit csak egyszer történik az életben.
Én megkérdõjelezem magam arról, hogy tényleg készen állok, és, hogy mit kell tennem. A szívem csordultig fullasztották, mivel csak annyit tehetek, hogy a bíróság azt tenni, ami lehetõvé teszi a gyerkünk is. A másik oldalra csak akkor azt mondta a baba nemét, de nem hallottam errõl a vércsoport, sem a kórházba. Azt is mondják hazugság, ezért nem fogok tudni a babát. Annak ellenére, hogy én vagyok az apa, nem fogom vállalni a felelõsséget. Bár én szeretném látni az arcát, a baba, és én nagyon kíváncsi vagyok, mostantól kezdve, én leszek beteg és mindent megtenni, amit csak tudok, mint egy apa.
Õszintén szólva azt kérem tõletek. Nem akarok semmilyen információt a baba van kitéve sehova. Bár a szavaimat, remélem, hogy ön megérti. Nemrég hallottam valami szépet-annak ellenére, hogy az írott szó lehet buták, képesek több, érzelmek, mint a szavak a rizsát. Üdvözlöm, mint egy ember egészségesebb és, mint egy felnõtt ".
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:37:41 10/10
(76519/120536)
2 rész

Megkérdõjelezem magam arról, hogy kész vagyok, és mit kéne tennem. A szívem úgy érzi magát megfulladt, ahogy csak tudok, csak tedd, amit a bíróság teszi lehetõvé, hogy csinálni, ha arról van szó, hogy a gyerek. A másik oldalon, csak azt mondta, hogy a nemek közötti a gyereket, de õk még nem mesélt a vércsoport, sem a kórházban. Õk is hazudni, hogy nem lesz képes, hogy a baba. Bár én vagyok a hiányzik apa, megyek, hogy vállaljam a felelõsséget. Bár szeretném látni a baba arcába, és nagyon kíváncsi vagyok, most pedig, türelmes leszek, és tégy meg mindent, hogy méltó apa.

Õszintén kérem ezt tõled. Nem akarom, hogy minden információt, a baba expozíciója sehova. Bár a szavak hiányoznak, remélem, hogy meg fogod érteni. Nemrég hallottam valami szépet -, hogy bár írásbeli szavakat ki lehet kínos, képesek továbbítani több érzelmek, mint a kimondott szavakat. Üdvözöljem önöket, mint egy egészségesebb és több érlelt."

Az énekes kezdte a levelet, írtam, hogy " szia ez kim hyun joong. Nem tudom, hol kezdjem, de én elõször megnézem régóta szavakat keresztül. Elõször is, sajnálom, hogy egy rossz rajtam keresztül a körülöttem lévõ történetek az interneten. Fáradt vagyok, ezért az egészért magam, úgyhogy kíváncsi vagyok fáradt, hogy biztosan mindenki errõl. Szóval, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs több félreértés, úgy döntöttem, ideje volt már, hogy én fejezem ki az álláspontomat keresztül a saját szájába, és megosztani pár történetek, hogy nem voltam képes megosztani, mielõtt ".
Kim hyun joong akkor megosztotta a háládat hadsereg az oktatók, akik kedvesek voltak vele, és adtak neki, az erõ, mielõtt
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 10:36:13 10/10
(76518/120536)
1 rész

Levelet, hogy kim hyun joong írt a seregbõl.

Az énekes kezdõdött a levelet, írás, " helló ez kim hyun joong. Nem vagyok benne biztos, hogy hol kezdjem, de én vagyok üdvözlés, hogy az elsõ alkalom, hogy egy ideje szavakkal. Elõször is, sajnálom, hogy rossz oldalán a történetek lebegni az interneten. Fáradt vagyok, ki ez az egész, szóval kíváncsi vagyok, milyen fáradt biztos ti mind ezt. Szóval, hogy biztos legyek benne, hogy nincs több félreértés, kelj fel, úgy döntöttem, hogy itt volt az ideje, hogy továbbítsa az elhelyezkedés keresztül a saját száját, és lesz egy-két emelet nem voltam képes megosztani, mielõtt."

Kim hyun joong akkor megosztotta a hálás köszönet az oktatók a seregben, aki volt olyan kedves, és adtak neki erõt, mielõtt alámerül a hivatalos álláspontját az apasági teszt.

Azt írta, hogy " azt mondják, hogy kim hyun joong, elutasítja az apasági teszt, de én csak hallottam a szülés várható idõpontja szeptember 12-án sorozás elõtti és soha nem hallottam róla. Láttam a arról számolnak be, hogy a baba születési és olvassa el, hogy elutasítja az apasági teszt. Azt hiszem, ezek a jelentések azért tette, mert nem mondtam semmit. A hadseregben, elvégeztem az összes dokumentáció és a a dns-tesztet. Azt hittem, hogy a másik oldalon kapcsolatba lépsz velem egyszer szeptember 12-én is, és vártam. Az ok, azt akarom, hogy ez a apasági tesztet, mert ez az egyetlen módja, hogy bármilyen jogi felelõsség [a baba]. Bár én fel akarom nevelni a gyereket, mivel ez nem olyasmi, ami történt velem, sajnálom, hogy csak annyit tudok mondani, hogy elviszem jogi felelõsség. Még ha az írást, furcsán érzem magam. Úgy érzem magam, fõleg nem, mint az a személy, aki jelenleg egy katona. Mindennap azt hiszem, hogy nem volt képes, hogy gratuláljak megszületik a baba, mint más apák és, hogy vajon a baba úgy néz ki, mint én. Azt hiszem, tovább él a hátralévõ életemet érzés, sajnálom, hogy a baba, hogy nem lehetek ott, azon a napon született, ami csak egyszer történik az életben.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 17. - 10:29:28 10/10
(76517/120536)
Sírva fakadok! Ennyi idõ után egy normális kép Hyunról. Sajnos a körülmények nagyon szomorúak, minek kapcsán ez készült, de legyünk optimisták. Az éjjel láttam ezt a képet, de fogalmam sem volt, egyszerûen nem kapcsoltam, hogy milyen fodrász lehet, aki így igazítja Hyun haját. Álmosan lüke voltam már.
Akárhogy is vesszük gyereke másnak is születik házasságon kívül, ezért nem lehet hátránya.
Jó lenne tudni, a csaj mit kavar a babával most.
Nem lehet Hyun ott a baba DNS tesztjénél?
Jó, nem baj, akkor legyen ott a Lee Ügyvéd...
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 09:04:29 10/10
(76516/120536)
Ez még mindig egy elõzõ napi interjú
A sajtótájékoztató szövegét Enikõ próbálja estére majd hozni.

http://www.hancinema.net/why-did-kim-hyun-joong-set-forward-to-test-paternity--86670.html

Miért Kim Hjondzsung induljanak kipróbálni apasági?

2015/09/16

Ügyvéd Lee Jae-férfi ad egy nyilatkozatot illetõen énekes és színész Kim Hyun Joong-s apai teszt.

Lee azt mondta No Cut hír, hogy egy nyilatkozatot kap délben a 17-én. Miért döntöttek úgy, hogy ezt? Beszéltünk az ügyvéd.

K: Nem volt hivatalos nyilatkozatot az Ön oldalán sem. Van valami oka akkor ezt most?

Ügyvéd: Kim Hyun Joong-és családja megkért szervezni a saját nyilatkozatai számukra. Ez nem olyan dolog, mint egy sajtótájékoztatót, bár én csak próbálják tisztázni a közvetlen rendetlenség.

Mit fogsz mondani ott?

Azt hiszem, ez többnyire körülbelül apai kérdésekben, mint hogy ez egy fontos kérdés, hogy a Kim család.

Hol tart a vizsgálat odáig?

Most Kim Hjondzsung ütött egy utazó DNS tesztet, és minden, ami maradt, a baba, hogy Choi csak szült. A költségek által fizetett nekünk, csak azt kell csak csináld. Már jó ideje nem kértük atyai tesztet, de õ már azok sem.

Ha a gyermek kiderül, hogy Kim, az ott lesz nyomás az ügyben?

Ez két különbözõ dolog. Nem volt túl sok rosszindulatú az ügy végére. Ez megy tovább. Ha azonban kiderül, a gyermek Kim akkor mi lesz regisztráció a gyermek nevére, hogy a családi és támogatják is a pénzzel. Ez az, amit a család és Kim Hyun Joong-magának akar.

Kim beperelte Choi csalás, csalás az ügyben, és rágalmazás. Az, hogy még mindig?

Laboratóriumi vizsgálatok után kezdõdik cshuszok. Ez lesz arra, hogy körülbelül 2 ~ 3 hónap, de megkérdeztük a rendõrséget, hogy kezdjünk el vizsgálódni után 3 héttel a gyermek születése.

Beszéltél Choi jogi képviselõ fénygömb Jong-Hold?

Kaptam két telefonhívást. Az elsõ nem emlékszem pontosan, de mondtam, hogy már csak Choi maradt meg az apai tesztet. Tettem említést, hogy mi lesz perelni õket elutasításának apai tesztelés, de azt mondta, hogy soha nem volt hajlandó. Nem tudtuk, hogy Choi szülés még így nincs értelme. Aztán azt mondta, hogy kérni Choi magát, majd visszahívták azt mondja, hogy nem az apai tesztet azzal a feltétellel, hogy Kim Hjondzsung megy vele. Egy apai teszt lehet tenni a saját és Kim nem áll abban a pillanatban, mert Õ a kötelesség.

Forrás: www.nocutnews.co.kr/s~~V ...
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 08:22:31 10/10
(76515/120536)
Szilvike! és mindenki. Végre ez nem fotoshop!! Nem is egy, egyenesen 4 db.

[Hírek Frissítés-7] [2015/09/17]
1) KHJ oldalán kifejtette nem támasztotta büntetõjogi gyanakszik!
[Ez egy nagyon bölcs döntés]
Kim Hyun Joong oldalon "nem lesz újra együtt volt barátnõje Mr. A" http://media.daum.net/v/20150917121909618 ...
kr: @ Princessmich123
2) Kim Hyun Joong azt mondta, kilenc kulcsfontosságú pontokat
Kim Hyun Joong azt mondta, kilenc féle
http://tenasia.hankyung.com/archives/680421
# Justice4KHJ # Pray4KHJ
# Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 08:19:27 10/10
(76514/120536)
Ha megnézitek a videót, látni lehet a fényképet, mint bizonyíték, hogy megcsináltatta a DNS tesztet.
Az ügyvéd kezében egy Hyun által írt levél, melyben - ha jól értettem - KHJ felsorol 9 kulcsfontosságú pontot.
még egy mondat ami nem tiszta, hogy Atte Lee bûnügyre? gyanakszik. Ezért akarják bevonni a rendõrséget.

http://media.daum.net/entertain/enews/newsview?newsid=20150917121909618
[friss hírek-7] [9.17.2015]
1) khj oldalon kijelentette, nem a megbékélés bûnügyi gyanúsított a!
[ez egy nagyon bölcs döntés.
Kim Hyun Joong melletti "megüt mellett egy Mr. és összejövetelek lesz" http://media.daum.net/v/20150917121909618...
Cr: @ princessmich123
2) kim hyun joong azt mondta, kilenc legfontosabb tudnivalók
Kim Hyun-Joong mondta kilenc
10/10
zagika 2015 szept. 17. - 08:04:52 10/10
(76513/120536)
Jóbb reggelt Lányok!

Sajnos egy szót sem értek, de ez lett korán reggel (nekünk) feltöltve a sajtótájékoztatóról.
Ahogy találok összefoglaló fordítást , hozom.

https://youtu.be/Yfyns7hKRLU
https://youtu.be/GAi278sfJuE
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:40:12 10/10
(76512/120536)
Mellényúltam, itt a 2 pinty Szilvinek! Jó éjt!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:37:36 10/10
(76511/120536)
Mindenkinek jó éjszakát!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:36:35 10/10
(76510/120536)
Lenyúltam a képedet. Utólagos engedelmeddel. Köszi.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:31:41 10/10
(76509/120536)
Ma kicsit fáradt vagyok, nem is tudom miért? Nem vagyok biztos, hogy bele kezdek. Inkább csak holnap. 1 estén nem fog múlni. Mármint a vámpírosban.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:28:35 10/10
(76508/120536)
Ez mondjuk nem a film érdeme. De nem vetted el a kedvem, mert erõsen meg akarom nézni, az ismertetõ alapján. De azért annyira nem lehet rossz, mert akkor abba hagytad volna.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:24:57 10/10
(76507/120536)
És még HongKI sem csúnya, de JoongKI kifejezetten szép. Õket sem láttam. Csak hogy a kedvenceimet hiányoljam.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 21:21:49 10/10
(76506/120536)
Tényleg kihagyták Hyunt? Igen hiányos a listájuk.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 20:53:18 10/10
(76505/120536)
Neked is. Majd várom a te összefoglalódat is! Úgy ahogy én, ahogy éppen nézed és eszedbe jut. Errõl majd nekünk is eszünkbe jut.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 20:50:54 10/10
(76504/120536)
Ez lett volna: http://s.t.a.r.i.t.y.hu/sztarok/park-hyung-sik/eletrajz/

Én még megyek a közepére. EZ kimaradt, csak a soriról le akartam még írni az eszembe jutottakat.

Jó pihenést.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 20:49:41 7/10
(76503/120536)
Végre lejöttek a részek,most kezdek neki,ezért Éva összefoglalóját nem olvastam))

További szép estét mindenkinek!!!!!!!!!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 20:46:13 10/10
(76502/120536)
Végig néztem a High Societyt. Összességében tetszett. A vége jól össze lett hozva. Voltak benne meglepetések is.

Spoiler

Az elején sehogy nem értettem és azóta sem értettem meg, hogy a gyerekek miért mondják mindig az anyjuknak, hogy az apjuk mellett a helye. Nyíltan semmibe veszi a nõt, alázza, megcsalja. Nem értem, hogy a gyerekek mégis az apjuk mellett kampányoltak. A csebolok világáról megint csak egy igen csúnya képet kaptunk. Nem magyarázták meg, hogyan alakult ki UEE jelleme ennyire másként. Ez még hiányzott belõle. A másik család a helyettesé, szinte már túlontúl tökéletes volt. Ellensúlyozta a csebolokat. Nekem az igazgató tetszett benne a legjobban. És azt találtam, hogy nem véletlenül lett a fõszereplõ. Íme: http://starity.hu/sztarok/park-hyung-sik/eletrajz/
Mondhatni testhezálló, rászabott szerep. Kicsit gyanús volt a fiú eltûnése, halála. Mint kiderült csak álca volt. Viszont a bézból sapkánál jobbat is kitalálhatnának már jobb álcát is. A napszemüvegen túl. Csak a vak nem ismeri fel. A végén az anya hogy megbocsájtott a férjének. Én semmiképpen nem tettem volna. Az igazgató apját mutatták benne? Én nem emlékszem. Az egyik fiútestvérét mutatják aki ott dolgozott az áruházban, de a másik fiúra sem emlékszem, hogy mutatták volna. Tényleg jól kezeli az anyját, nagyon az újja köré csavarja, mindig sikerül átvinni az akaratát. A protkós is jól kidumálta magát. A végén még az anyós könyörgött, hogy álljon szóba a fiúkájával.

Spoiler vége
Jó kis könnyed kikapcsolódás volt.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 20:39:30 10/10
(76501/120536)
Lányok, Ma sokat voltam, de a hátam felmondta az ülõ szolgálatot, jól írta Zagi.
Holnap jövök, és az elmaradott sok hírbõl szeretnék feltenni.
Jó beszélgetést, ha még vagytok, aztán holnap tali.
Jócca.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 20:36:07 10/10
(76500/120536)
Ez a Winner együttes,

Idézek:

És nagy köszönet érte, most már tudok majd jól aludni)))))

ez a \"YB\" banda száma. YB=Yoonband, a vezetõjük Yoon Do-hyun nevébõl.

https://en.wikipedia.org/wiki/YB_(band)

1996-ban alakultak, azt írják, hogy a legnagyobb, leghíresebb rock zenekar Dél-Koreában.
A 7. albumukon jelent meg ez a szám 2006-ban. Eléggé népszerû lehet, mert többen is énekelték már, amit te feltettél, azon a Winner együttes, de mások is. Itt lehet csemegézni:

https://www.youtube.com/results?search_query=A+Flying+Butterfly
A YB elõadása talán ezen a felvételen a legjobb:
https://www.youtube.com/watch?v=_NpeJXrdRLU
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 20:29:19 10/10
(76499/120536)
Nem találod? Mert nincs aki úgy súg neked, mint nekem. Én már tudom)))))
Ha szépen kérsz- megmondom))))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 20:24:56 10/10
(76498/120536)
TaeYang a BigBang együttesbõl. A napokban is tettem fel számát valami olyasmi címmel, hogy szükségem van egy lányra. Az eleje ott is félmeztelen és megbeszéltük, hogy ilyen testet elég csak napolajba öltöztetni. Nem kell túl sok ruha. Emlékszel. Ezt a számot Õ szerezte zeneileg és teljesen. Sok számba benne van a keze, meg úgy általában a tudása. De fülbemászó a hangja, de fõleg reppel.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 20:24:51 10/10
(76497/120536)
Ilyen "megtalálás után " bármiben ellent mondhatsz, de egyébként is)))) nem baj ha másképp gondolod))))
(Majd ha kettesben leszünk kapsz))))))))))))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 20:24:43 7/10
(76496/120536)
De édi !!
Én vajon melyik vagyok a 3 közül???
Ja,a butábbik,ez logikus!!!!!!!

Nézném,de még mindig van 1 rész amit be kell gyûjtsek,de már csak percek kérdése a kezdés!!
Én újfent csak estefelé tudok majd jönni mert délután 4-re van idõpontom,magánrendelésre.
Érdeklõdve várom majd mi hír jön ki majd holnap a kezecskéitek alól Hyun-unkkal kapcsolatban.

További kellemes szép estét !!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 20:20:22 7/10
(76495/120536)
Napszemcsiben))
Bizony sokan kifogásolták a szemeit,pedig szerintem nem vészes.
Ej de válogatósak az ottani nõk !!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 20:17:38 7/10
(76494/120536)
Ó,a fene bele !!!!!!!!!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 20:00:31 10/10
(76493/120536)
Én inkább már Portos vagyok, kinézetileg. DE ne idegeskedj, hidd el nem lesz jobb attól senkinek. Relaxálj! Tettem fel egy számot 2 elõadóval, az elandalít. Nézheted közben TaeYang szépen kidolgozott felsõtestét.

Jó pihenést!
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 20:00:10 10/10
(76492/120536)
Azért ezeket még meghallgattam.

Az elsõ nenm tetszett. Teljesen más a második, kellemes, füébemászó meleg hang. Sokkal jobb a második elõadás , nem tudom ki az énekes?

Nem haragudj Évi,muszáj mennem Jó éjt.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:55:22 10/10
(76491/120536)
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 19:53:58 10/10
(76490/120536)
Drága Portos társaim! Athos Porthos Aramis!
Látom mindannyian felszívódtatok.

Rosszka biztosan megint fája háta.
Éva tudom írta, hogy csak ellépett.
Szilvi már nagyon akarja nézni a soriját.

Bevallom én is megyek. Kellene valamit vacsizni és én is nézném az I remember You két utolsó részét.
Most maj didegeskedek, hogy mi lessz holnap. Mert ugye megint egy nagy nap. Léssuk mit talált ki Atte Lee?

Kellemes álmokkat teli jó éjt kívánok!

(közben meg állandóan Jae számát dúdolom magamban. Annyiszor meghallgatam, hogy már tudom. Csak a szöveg kellene még)
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:53:06 10/10
(76489/120536)
Nekem nem ismerõsek, de ez nem sokat jelent.)))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:43:28 10/10
(76488/120536)
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 19:42:04 10/10
(76487/120536)
Szilvikém sajnos ez még mindig csak fotoshoppppp.
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 19:38:58 10/10
(76486/120536)
Annyira ismerõs az 5 srác, és a jelenet, mintha filmben láttam volna, de fõleg egyik diú az öt közül.
Feladtad a leckét Rosszka, mert azóta is keresem. Nem találom kik õk.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:38:23 10/10
(76485/120536)
Köszi, de inkább kihagyom most.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:36:53 10/10
(76484/120536)
Szia. Bizony, hogy Ügyi vagy. Az én hallásommal nagyon nehéz megtalálni az azonosakat, hidd el. És ez nem dicsekvés ám.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:27:12 7/10
(76483/120536)
Volt bizony!!
A rend és tisztaság szeretõ nõk álma!!
Nem is értem miért agglegény még mindig)))))
Vagy csak titok hogy nõs lenne????
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:23:33 7/10
(76482/120536)
Úgy látom a térkép alapján,hogy az Észak-Nyugati régió viszi a pálmát,ott teremnek sürvebben a "szépek" ))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:20:44 7/10
(76481/120536)
Ha menni kell,hát menni kell))
Én még letöltök,aztán bele is fogok végre nézni,igaz lehet csak 1 részt,mert reggel korán kel kelnünk))

Na??? Nem akar valaki eljönni hozzánk egy kis elõszüreti haddelhadra???????
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:17:00 7/10
(76480/120536)
Ez már egy valódi katona Hyun fotó??
Nem fotoshop??
Csak mert nem merek találgatni))))))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:11:35 10/10
(76479/120536)
Akkor már a többi fotóalanyt sem tudnák mutatni, ha olyan nasizós tipus lenne.))))
Kicsit ellépek a dolgomra, bocsi.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:09:22 10/10
(76478/120536)
Igen, én úgy tudom, hogy Zsiráf a beceneve. Szinészileg szeretem, de kinézetileg nem. De nem kell messzire menni Nekünk is volt egy Kabos László nevû színészünk aki nem a szépségérõl és a nagyságáról volt híres, de mégis nagyon nagy szinész volt.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kabos_L%C3%A1szl%C3%B3
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:07:19 7/10
(76477/120536)
"Ki idõt nyer,életet nyer"
Lehet nagyon is szüksége van rá !!!!!
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 19:06:48 10/10
(76476/120536)
Állítólag késõbb kiigazították a twitteren,hogy 2014 augusztusában készült a fotó. Enikõ írta a klubban.
----------
Sziasztok, bekukkantottam. Most értem haza az orvostól.
Két hét múlva kapok 24 órás vérnyomás mérõt.
Ennyi
----------
Ugye hogy ügyi vagyok ? Megtaláltam Jae éneket? HAhaha, Nem dícsérem magamat, de ugye hogy ügyi vagyok?
--------
Hát bizony én még a kutyámat sem bíznám rá, nemhogy a véremet. Még a végén õk cserélik ki!(((((((
--------
It's Okay, That's Love ban játszotta az idegbeteg fiatalembert. Nagyszerû volt a játéka. Bocs hogy ellentmondok neked, nagyon csúnya, de nagyon jó karakter színész, vígjátéki figura.Nekem nem ellenszenves. Lehet a figura amit hoznia kell az ellenszenves. De pont attól jó, hogy úgy el tudja játszani, hogy utáljuk, hogyy te utáld.
---------
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 19:05:02 10/10
(76475/120536)
Az nekem is halálom amikor táncolnak és nem mutatják az egész testet a kamerával. Kit érdekel olyankor a közönség amikor a táncot akarja látni az ember.

Én különben szeretem azt amikor 1 dalt többen átdolgoznak és teljesen máshogy szól az elõadótól függõen. Már tettem is fel a Monstar kedvenc betétdalát a Mindig szeretni foglak-ot Ji Sung, Kang Ha Neul, Kim RaeWon, K.Will meg az egy régi elõadó elõadásában.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 19:05:00 7/10
(76474/120536)
Szóval semmi baráti,inkább üzleti látogatás volt??
Szegény Hyun!!
(A "szegényt" nem anyagilag értem!)
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 18:54:10 7/10
(76473/120536)
Szegény kis égimeszelõ!!
Pedig régi jó ismerõs a sorozatokból!!
Õ volt a Dong Yi-ben a fuvolás udvari zenész.
Csak a rosszat látod Rosszka,pedig hidd el,a megfelelõ sminkkel õ is egész szép tud lenni!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 18:51:59 7/10
(76472/120536)
Ezen a képen csak annak a szegény árva kis pintynek nincs párja,remélem nem azért mert a kutyus benasizta)))))
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:51:20 10/10
(76471/120536)
Na kikerestem, és kivágtam, errõl a gusztustalan pasiról beszélek, nem is érdekel, hogy jó színész vagy nem, annyira szörnyû, hogy nézni sem bírom..
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:50:28 10/10
(76470/120536)
A középsó szám a TAbló, K.Vill tetszik.

Kim BumSoo volt a barefortedben ugye?
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 18:50:14 7/10
(76469/120536)
Nekem még van pár hiányzó rész a H.Society-bõl,jelenleg azokat töltögetem.
Én is elolvastam a tartalmát és egész felkeltette az érdeklõdésemet,csak azért bátorkodtam rákérdezni.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 16. - 18:46:53 7/10
(76468/120536)
Sziasztok!!

Végeztem a mai robottal,megyek visszaolvasni.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:46:51 10/10
(76467/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=v977ptvTxyE

Igen, megvan az is. Csak 2 baj van vele, az a fura nagy színes jel nagyon zavaró.
És a másik pedig: Pont amikor teljesen beleéli magát, és elkezd táncolni- az a rész nagyon szuper, és akkor ez a kamera direkt a közönséget pásztázza.
Ezen, amit én feltettem, szintén csak az a szám van, de ez is csak derékig mutatja amikor táncol.De legalább nincs itt az a nagy folt.

https://www.youtube.com/watch?v=SVpzrjV6lSc

Itt rendesen látható, ez a szám van ugye a végén.
De most már elég sok fent van a Yt-n.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:40:20 10/10
(76466/120536)
Én is mindig mondom, hogy abszolút semmi önkontroll nem szorult ezekbe a koreai nõkbe. Annyira el vannak szállva maguktól. Zsiráfról beszélsz? Nekem sem tetszik a szája. De koreában szépség a hapsi. A magasságával és a kinézetével is. De jó színésznek tartom a csúnyasága ellenére. A City hanterban is volt, mag a Jóbarátok filmben. A Nice guy és a legjobb szerepe amikor valami idegbeteget játszott a That love-ban. Nem tudom most a pontos címét. Egyrõl beszélünk?
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:31:55 10/10
(76465/120536)
Nekem Jae verziója jobban tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=SNMWfJqmPM4
Ez csak az a szám.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:29:19 10/10
(76464/120536)
Yoon Do Hyun elõadásában,
Bizony Zagi, ez az eredeti, jól rátaláltál, de én is ma már..köszi))))))))))
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:25:09 10/10
(76463/120536)
Lehet, hogy megint igazad van ebben is!
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:24:29 10/10
(76462/120536)
YB: (én vagyok) repülõ pillangó ÉLÕ MV (angol felirattal) YB élek pillangó angol feliratok

https://www.youtube.com/watch?v=_NpeJXrdRLU

Itt van, ezt a variációt énekelte Jae, de ehhez kaptam segítséget, amit nagyon köszönök..

Közzététel: 2015. márc. 13.
Ez egy élõ kiadatás a dalt eredetileg szerepelt YB a 7. albuma, a "Miért legyek ?," megjelent 2006-ban a zenekar szerepel a dal "(én vagyok) repülõ pillangó: Legjobb élõ," különleges album 2010-ben, hogy megemlékezzenek a 15. évfordulója. YB, egy dél-koreai rock zenekar eredeti nevén Yoon Do Hyun vagy zenekar Yoon Band, a következõ öt tag: Yoon Do-Hyun (ének, gitár), Huh Joon (gitár), Kim Jin -won (dob), és a Park Tae-hee (basszusgitár), és Scott Hellowell (gitár). Hellowell csatlakozott a zenekarhoz 2011-ben így nem látja õt ebben a vid. (Én vagyok) repülõ pillangó (2006) Lyrics & Music by Park Tae-hee (basszus)
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:23:34 10/10
(76461/120536)
Nem olvastam még akkor, de nekem is ez jutott errõl a hírrõl.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:20:40 10/10
(76460/120536)
Ez a nõ nem normális. 2 hete lábadozik? Igen nehéz volt a szülés! Tényleg kíváncsivá tesz, hogy van-e baba. A DNS teszt kész lett Hyun részérõl akkor mire perel?((((
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 16. - 18:14:20 10/10
(76459/120536)
Szia. Nézzél, még olvasom amit feltettek. Megint az a fránya 5 perc!))))) És nagyon tetszetõs az összeállítás.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:09:56 10/10
(76458/120536)
Nos nézek valamit, még benézek.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:07:56 10/10
(76457/120536)
2
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 18:07:33 10/10
(76456/120536)
Hogy jót is írjak a Zöldséges soriról,2 helyen van benne reklám, És Yoochun nagyon aranyosan eszi a forró zacskós levest.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:48:50 10/10
(76455/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=07Z-W8deCm4

[FDB5KF] JYJ - Concert in Tokyo Dome - The Return of the JYJ (vostfr)
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:45:59 10/10
(76454/120536)
JYJ - The Return Of The King (Special)

Közzététel: 2015. aug. 19.

https://www.youtube.com/watch?v=g-xKU1AdhDU
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:36:50 10/10
(76453/120536)
Nemzeti térképe handsomeness
Chungnam tartomány képviseli Kim Jaejoong
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:35:10 10/10
(76452/120536)
Kép az elõzõ cikkhez.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:34:52 10/10
(76451/120536)
Kép az elõzõ cikkhez.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:33:19 10/10
(76450/120536)
És természetesen Hyun, még akkor is ha innen kifelejtették..Még jó, hogy Jae benne van.Nekem nem mind tetszik, pl Yoochun sem tartozik a legszebbek közé, õt másért szeretjük..
[HÍREK] 150.916 térképe a szép embereknek szerte Dél-Korea: Hol oppa otthon?

Szeptember 16, 2015·
A világ nagy és ez ismert, van egy csomó jó megjelenésû férfi. Természetesen még a földön egy keskeny félsziget, léteznie kell egy csomó jó megjelenésû férfi, miért nem látom õket magam körül? Hol van az alternatív [/ egyéb] jóképû férfi? Szóval én készítettem hirtelen. A térképet a szép embereknek szerte az országban, ahol az én oppa otthon?
# Osztályozási kritériumai
1. Ez alapján a kritériumok a terület, ahol született, vagy emelt, nem az õ jelenlegi tartózkodási.
2. Ez a térkép a "jó megjelenésû férfi alapul a kritériumoknak a szerzõ véleménye szerint a jó megjelenésû férfi.
3. A területen született a terület, de a színész vagy énekes B. terület szülõfalujában ebben az esetben, amikor úgy ítélte meg, és meghatározzuk a B területen szülõvárosában magának.

# Az abszolút erõs férfiak Szöulban
Jang Dong-gun, Jung Woo-sung, így Ji-sub, Song Seung-Heon, Lee Jung-Jae, Ji Sung, Ju Ji-Hoon, Kim Soo-Hyun Kim Woo-bin, Lee Min-ho, Lee Jong -suk, Joó Won, Yeo Jin-ragacs, Sung Joon, Ahn Jae-Hyun, TOP (Choi Seung-Hyun), Park Yuchun, Ha Jung-woo, Ji Jin-hee, Shin Sung-rok, Jo Hyun Jae-, Lee Dong-gun, Lee Won-Keun

# A feltörekvõ erõs férfiak vannak Csungcseong és Daejeoni
Chungbuk: Lee Jin-Wook, Jang Keun-Suk, Lee Yi-kyung
Chungnam (/ Dél-Cshungcshong): Kim Jaejoong, Go Soo
Daejeoni: Kwon Sang-woo, Song Joong-ki

Faragott jó megjelenésû férfi Go Soo-tól Nonsan és JYJ Kim Jaejoong a fia Gongju.
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:26:27 10/10
(76449/120536)
Hírek Update1: 20.150.916
1. Attony Lee hv sajtótájékoztatón tomw délben (12 mb). Lee azt mondta KHJ kész DNS-teszt eredménye került ki. Várakozás fr Choi eredményt.
2. HJ családja r szenvedõ frm gyermeke biológiai harci öcsém he've soha nem utasította el a tesztet. (1)
3. A sajtó con.Lee felfedi az info, hogy támogatni tudja maga mellé, mint felfedje HJ DNS-teszt kép. És a hangsúly a fõ kérdés ennek a pernek.
4. Lee: A végén Sep.investigation elindul a rendõrség. lesz 2 ~ 3months.we kérte, hogy a rendõrség, hogy indítsa el, miután 3weeks szállítás
5. Seon hívás Lee és azt mondta, õk szokás bepereli õt fr tagadja teszt, de meg fog tenni apasági tesztet, de feltétel HJ kell menni "együtt".
6. Most Seon mondta pereli fr apasági visszaigazolás helyes, de õ soha nem mondta HJ tagadja a apasági teszt !!
7. Attny Lee kijelentette apasági tesztet végezhet separately..doesnt kell menni "együtt" és HJ van katonai szolgálatra. Õ nem szabad kimenni.
8. Attny lee: KHJ befejezte apasági test.now a baba jön. Mi már kifizetett fr vizsgálati díj, így minden u kell tennie, csak menj!
Trans Kr: 4everhyun # Waiting4KHJ # Justice4KHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 17:22:05 10/10
(76448/120536)
Friss..de ki tudja..
Update2 Hírek: 20150916
a. Kim Hyun Joong oldalán, 17 sürgõsségi sajtótájékoztatón délben. Apasági Disclosure KHJside WL hv sajtótájékoztatót confrnce 12 órakor tmrw on17th n mutatják anyagot 4paternity confrntn http://media.daum.net/v/20150916180408052 ...
b. "17 nap a család kéri egy sajtótájékoztatón, DNS-vizsgálatok完" Kim Hyun Joong szórakoztató oldala melletti Press conf tmrw perKHJ családja rqst. KHJ'sDNAtest történik. Azt akarja ptrnty vizsgálat igazolása http://media.daum.net/v/20150916175611701?f=m ...
c. "Kim Hyun Joong végû DNS-tesztek, apasági meg kell erõsíteni közvetlenül illeszkedik" | következõ idõjárási KHJ végzett DNS-tesztet. Apasági kell b cnfmrd azonnal. Õ Ha azt wl b rspnsbl http://media.daum.net/v/20150916180551118?f=m ...
d. AttyLee: Ha d baba õ, KHJ WL b felelõs, ahogy mindig is mondtam. Õ wl regisztrálja az õ gyermeke, n fizessen gyermektartást is.
e. KHJ családja suffrd sokkal due2patrnty cnfrmtn kérdés, n WL nyilvánosságra hozza helyzetbe / anyagok 2clear kétségek n hívásátirányítás kikapcsolásához peres kérdések
f. Kim Hyun Joong oldalán, 17 nap apasági stúdió meglepetés sajtótájékoztatón,
"Miért?" KHJ oldalán: Nyomja Conf a 17.: Sosem rejecd apasági tesztet n szeretné 2clear tûnnek a követelés http://media.daum.net/v/20150916182006628 ...
g. Miért Kim Hyun Joong állapítja meg a "apasági" razzia pozíciók (Q &) | Következõ Szórakozás Miért KHJ szeretné 2make állami hivatalos álláspont újra apasági cnfmtn? A & Q http://media.daum.net/v/20150916191502185?f=m ...
1) AttyLee: KHJ családja kérte nyomja conf. A több, mint egy interjúban, hogy hozzák nyilvánosságra a helyét. Prolly der szokás b semmilyen meglepõ hírt.
2) AttyLee: A WL b többnyire ABT apasági kapcsolatos ügyekben. Ez egy nagyon fontos kérdés az KHJ családja.
3) AttyLee: KHJ completd DNS-tesztet. Minden most szükség van, Choi baba 2do teszt. Mi fizetett költségére 4them2. Mi rqstd régen n Dey hv milliárd késlelteti
4) AttyL: Ez [apasági] n a [pert] r külön. Kártérítés r 2big n pert folytatódik. Ha õ, WL regisztrálja magát a YE n fizetnie childsupprt
5) AttyL: Rendõrségi nyomozás WL kezdeni után Lunar Festival. Kértük a rendõrség kezdeni vizsgálat 3 wks szülés után.
6) AttyL: [Seon] kétszer szólított fel. DNT rmbr tartalma 1. hívás for2nd hívást, azt mondtam neki, hogy compltd patrnty teszt. Seon mondta mentiond pert,
7) AttyL: de õ [Seon mondta] didnt mondani KHJ oldalán elutasította apasági cnfrmtn. Ez nem sok értelme van elutasította pt amikor nem tudtam szállítás.
8) AttyL: Seon mondta wud kérni az ügyfele, n megint hívott n azt mondta, nem-pert, de pt feltétellel mennek együtt KHJ nem külön-külön.
9) AttyL: Apasági vizsgálat B elkülönítve n, mint KHJ hajt végre katonai kötelességét, õ nem egy szabad ember. [CBS nincs vágás HÍREK]
Pls vegye figyelembe Atty Lee beszél kb HJ DNS tesztet elvégezni. D baba vizsgálat nem történt még egy AttyLee.
Trans Kr: sunsun_sky # Waiting4KHJ # Justice4KHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 15:37:37 10/10
(76447/120536)
☆D-471☆
#WaitingForJaejoong
☆D-710☆
#WaitingForYuchun #WaitingFor6002
#JYJ
#KimJaeJoong #김재중 #JaeJoong
#ParkYuchun #Yuchun #ParkYoochun #Yoochun
#6002 #박유천 #朴有天 #6002theMicky
#KimJunsu #Junsu #김준수 #XIA #Xiahtic
#AlwaysKeepTheFaith
❤ (ღ·◡·) ❤ We Lᵒᵛᵉᵧₒᵤ JYJ ❤
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 15:36:21 10/10
(76446/120536)
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 15:31:59 10/10
(76445/120536)
Rég hallgattunk már Hyunt...

1. 2014916 KHJ World Tour in Nagoya Digest 1 https://youtu.be/_0jpBJQiiaU
2. 2014916 KHJ World Tour in Nagoya Digest 2 https://youtu.be/9o80iAeYhmE
3. 2014916 KHJ World Tour 夢幻 in Nagoya Part 3 https://youtu.be/0aWnD0iGqpU
4. 2014916 KHJ World Tour in Nagoya Digest 4 https://youtu.be/cNDs0B-erwU
5. 2014916 KHJ World Tour in Nagoya Digest 5 https://youtu.be/wVZtpPmjj24
6. 20140916 KHJ leaving Nagoya Century Hall https://youtu.be/Kk9CLEch2V4
7. 140916 KHJ World Tour Final @Nagoya Another Digest [Eng Sub] https://youtu.be/RtWqW8NYhrw
8. 20140916 KIM HYUN JOONG 夢幻 몽환 PHANTASM World Tour in Nagoya 나 살아있는 건 https://youtu.be/a5bQLLTNihQ
9. 2014 09 16 KIM HYUN JOONG 夢幻 in nagoya 예전처럼 https://youtu.be/rZhoDcoMVt8
10. 2014 09 16 nagoya 나 살아있는건 https://youtu.be/LzCHs-bxVpY
11. 2014 09 16 nagoya 제발 https://youtu.be/6cgbS8ZRkK4
12. 20140916 KIM HYUN JOONG 夢幻 몽환 PHANTASM World Tour in Nagoya TALK before ... https://youtu.be/s8_WBN-hbfQ
13. 20140916 KIM HYUN JOONG 夢幻 몽환 PHANTASM World Tour in Nagoya ENCORE Goodbye https://youtu.be/LmCthln9HqA
#Waiting4KHJ
#Justice4KHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 15:21:09 10/10
(76444/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=tzMFHCBmXjY

Úgy látszik ez egy nagyon ismert népszerû dal Koreában..

Õ LUNA !!!! arany maszk neki !! senki sem rendelkezik, hogy a hang, mint õ, amikor egy, hogy a rock magas hang
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:47:40 10/10
(76443/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=INilPz4r0ws

https://www.youtube.com/watch?v=clUEz9HvIX4

Rengeteg film dalt énekelt, innen ismerõs..idõsebb már mint Jae és Hyun..
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:41:42 10/10
(76442/120536)
https://www.youtube.com/watch?v=F8bK2Rmxa34

Akkor az õ száma, csak Jae erre az alkalomra tanulhatta meg.
Fantasztikus, ahogy az egyéni stílusára formálta a dalt.

[HOT] Yoon Do Hyun - A flying Butterfly, 윤도현 - 나는나비, 2014 World Cup Cheering Show 20140528

Közzététel: 2014. máj. 28.
2014 World Cup Cheering Show, Let's go to Brazil! 20140531

Yoon Do Hyun - A flying Butterfly, 윤도현 - 나는나비

https://www.youtube.com/watch?v=LhhYeCTdmcM
https://www.youtube.com/watch?v=6mWGbw-VijA
10/10
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:31:01 10/10
(76441/120536)
Köszi Zagi! Akkor mégis csak megértetted mit szeretnék.
Sajnos én sem találtam sehol, ezért kértem a segítségeteket.
És ha már itt tartunk, esetleg ismeritek azt az 5 srácot, aki énekli korábban?
Lehet hogy csak én nem ismerem fel õket.

https://www.youtube.com/watch?v=7aUU_j2a20g
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:26:12 10/10
(76440/120536)
Az este megnéztem még 2 részt a JCW Zöldséges sorijából.
Lehet hogy majd kialakul, mert a 3.ik rész tûrhetõ volt.
De a 4.ik megint olyan uncsi, hogy tényleg alig bírtam a szemem nyitva tartani.
Jönnek be az új szereplõk, és bemutatják õket, ki milyen múlttal jön, és pont akkor hogy - és mi módon kerültek a rendõrségre, ahol összeismerkednek 4-en..
Nem SPOILER! de ha kicsit az is, nem fogtok semmit érteni, mert nem írom a tartalmát..
Vagy is azt magyarázzák meg,hogy miért lesznek ezek a fiúk majd a soriban...Dög unalom volt, és persze részegek, mint az állatok.
Sajnos szerepel benne az a nagyon csúnya szájú pasi is, akit én nézni sem bírok(((((
Honnan veszik, miért kap ennyi szerepet, ha nem ilyen gusztustalan valaki, attól még el tudják vele játszatni a nem vagyok jó fejet..
És ez a gusztustalan pasi randizik egy chebolnak tûnõ nõvel, mert a hely ahol esznek nagyon elegáns. Plusz a srác zsebében ott egy szálloda szoba kártya, ami szintén sok csillagos helyre szól.
Ez egy kicsi- 1 perces SPOILRT!!És amikor a csaj meglátja a szobakártyát véletlenül,felháborodik! A srác pont issza a vörös bort a nagy talpas pohárból, és a csaj beleveri a szájába a poharat!!!!!!!!!!!!!!és mint aki jól végezte dolgát, elmegy megsértõdve.
Normális aki ilyent beletesz egy soriba?
Hány hülye nõ fogja ezt élõben megcsinálni? Vagy már megcsinálta, 2011 óta?? Nem normálisak komolyan.
Még ha pofozkodik, vagy üt, rúg, már alig tûnik fel. De ez...((((((((((((((
És csodálkozunk hogy betör a Choi Hyun lakásába?? Nekik mindent szabad..rohadékok...
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:11:15 10/10
(76439/120536)
Évi!
Én nem hinném, hogy Hyun a KE-re bízná a DNS mintát..És fõleg a Lee Ügyvéd nem bízná rájuk..
De komolyan.
Ott a Lee Ügyvéd, a hatalmas apparátusával. Egész iroda most Hyunnak dolgozik.
Láttuk, Hyun szülei mekkora kaja csomagot küldtek a múlt héten nekik, a sok éjszakai munkáért, akik az irodában maradnak ez miatt.
Hát az nem 2 embernek való kaja, és egyéb finomság..Legalább 20 emberé..
Ez egy nagyon nagy- komoly iroda, van nekik arra emberük, hogy õk intézzék ezeket, és a DNS minta valódiságát sem fogják másra bízni.
Persze ez csak az én véleményem, nem akarlak meggyõzni, csak leírtam én is..
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 16. - 14:04:06 10/10
(76438/120536)
Sziasztok!
Piszokira kavar a csaj!
Mondjátok már meg nekem, ha augusztusban sétált egy bevásárló központban, látszólag jól volt.
Ilyen zsúfolt helyre nem megy, aki labilis akármilyen módon, ha nem jól érzi magát.
Akkor a szept 3, vagy 4-i szülés után mit lábadozik még??
Eltelt 2 hét.
Lassan ideje újból teherbe esnie, vagy vetélni, mert tõle ezt szoktuk meg..
10/10
zagika 2015 szept. 16. - 12:47:10 10/10
(76437/120536)
Na ez az elsõ mondat már nagyon jól hangzik!!!

[friss hírek-3] [9.16.2015]
1) atty. Lee:
Az szept. Vizsgálatot indítanak a rendõrség által.
2 a (z) ~ 3 hónap. Kértük a rendõrséget, hogy kezdjük 3 hét után.

2) seon hívás lee-t és azt mondta, hogy sue nem tagadja meg a tesztet, de úgy lesz apasági teszt de állapota hj kell mennem "együtt".
Cr: @ 4 everhyun

3) kim hyun joong kitöltötte dns-ellenõrzések holnap open eredményei
Http://www.allthatstar.com/view.php…...
Cr: @catgojump
4) kínai alkalmazási star news ami sajtó con 12-kor kst holnap
Cr: @loving_khj
#justice4khj #pray4khj
#waiting4khj #neverleavekhj