10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:44:33 10/10
(29749/120549)
: Mit csinálsz, ha van egy másnapos?
A: szauna, és dolgozzanak ki.
-
K: Hogyan sikerült magát, amikor rosszul érzi magát?
A: Megpróbáltam-vitamin tablettát.
-
Kérdés: Gondolt már arra, hogyan fogsz élni pénzt takarít (a jövõben)?
A: Nem.
-
Kérdés: Hol szeretne utazni most, függetlenül attól, helyben vagy külföldön?
A: Fülöp-szigetek.
-
K: Mit kíván készíteni, mint a meglepetés a barátnõje születésnapjára?
A: Én nem meglepetés.
-
K: készülsz egy születésnapi ajándék a barátnõje, vagy veszel meg vele együtt?
A: Én készíteni magam.
-
Kérdés: Mit gondolsz, ha a barátnõd volt, hogy valamit a születésnapja?
A: Azt hiszem, az lenne a legjobb, ha egyikünk sem adni vagy kapni semmit.
(P / S: Azt hiszem, HJ jelentette lenne rendben van, hogy csak azt tudom, a jelenlétét a másik fele ott van mellettük a szív, ahelyett, hogy valamit bizonyítani a jelenlétüket)
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:43:43 10/10
(29748/120549)
Kérdés: Hiszel jóslás eredményeket?
A: Én nem hiszek benne.
-
Kérdés: Mi volt az a dolog, amit vásárolt az interneten keresztül vásárolni mostanában?
A: Én nem internetes vásárlás.
-
Kérdés: Mi az internet oldalon általában meglátogatni?
A: A fan club oldalán.
-
Kérdés: Mi volt az a film, amit néztem mostanában?
V: A Terror Live (a koreai film megjelent 2013)
-
Kérdés: Mi volt a film tetszett legjobban eddig?
A: Be With You.
-
K: A típusú alkoholt tetszett a legjobban?
A: Soju
-
K: Milyen elõétel elõnyben, amikor iszik?
A: Gyümölcsök és sashimi.
-
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:43:06 10/10
(29747/120549)
Kérdés: Mit figyelni, ha te vagy a diéta?
A: Én nem eszem sült ételek.
-
Kérdés: Azt hallottam, hogy nem használ okostelefont, hogy miért van ez így?
V: Mert könnyen kap csapkodott.
-
Kérdés: Mikor volt az, hogy úgy érzi, hogy ez a legélvezetesebb során dráma forgatás?
A: Én élveztem minden pillanatát.
-
K: Ön, aki képes megjegyezni a script könnyen?
A: Igen, az vagyok.
-
K: Hogyan voltál képes erre? (Lásd a fenti kérdés)
A: Én megjegyeznünk megjelenítésével az aktuális jelenet a fejemben. Ezzel, a szkript is beszélt simán.
-
K: Honnan alkalmazkodni, hogy a karakter (a dráma)?
A: Azt hiszem, / elképzelni a múltban a karakter (vagy a dolgokat, hogy a karakter is tapasztalt)
-
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:42:27 10/10
(29746/120549)
Kérdés: Mi volt a reggeli, ebéd és vacsora tegnap?
A: Haejangguk, jjambbong kaptam a rajongóktól, yangjangpi.
-
Kérdés: lefekvés elõtt, mire gondoltál a nap, amikor volt egy élõ show / koncert másnap?
A: Én nem jut eszembe semmi.
(P / S: vagy különösen aggódj sokat róla)
-
K: Milyen szinten mintegy lehet megérteni a japán?
V: Valószínûleg a napi beszélgetések.
-
Kérdés: Mit szeretne válni, ha úgy döntesz, hogy újjászületik újra?
A: Azt akarom, hogy egy oroszlán.
-
Kérdés: Mi volt az a dal tetszett, hogy hallgattam sokat mostanában?
A: Seo Taiji a To You.
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:41:42 10/10
(29745/120549)
Kérdés: Van olyan felismerés, amikor hallja az emberek azt mondják "mértékletes" (mérsékelt alkoholfogyasztás)?
A: Bár én szeretek inni, hanem azért, fenntartani a test fitness, edzek is sokat. Típusú mozgás Én lovaglás a kerékpár, edzõterem, búvárkodás, golf, stb
-
K: Hogyan tudott gyakorolni, hogy (lásd a fenti kérdés)?
A: Mert nem akarom megbánni késõbb
(P / S: ami azt jelenti, õ az öntudatos).
-
K: Van valami, a személyiség, vagy életmód szokás szeretné javítani?
V: Nem. Vagyok, eltökélt szándéka, hogy élni az életem, mint most.
ruca60 2014 márc. 19. - 13:41:23
(29744/120549)
Fanatikus, hogy még télen is búvárkodik.?
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:41:07 10/10
(29743/120549)
K: Az idõ, amikor úgy gondolja, kapott egy csomó népszerûsége?
A: Nincs. És akkor még nem fizet figyelmet korábban.
-
K: Mi történik, ha a gyerekek azt szeretnék, hogy egy elõadómûvész?
V: Bár éneklés, tánc és színészi képességek fontosak, õ / õ elõször kell egy pontos meghatározás.
-
Q: szeretné, hogy partnere legyen egy elõadómûvész vagy nem szórakoztató?
A: Én nem biztos a jövõ.
-
K: Az ideális típusú otthon szeretne élni? Lakást, vagy családi házat?
A: családi ház.
-
Kérdés: Ki szeretne együttmûködni a jövõben, ha kaptak egy esélyt?
A: U2
Hyun kedvenc eggyütesétõl egy dal..

http://www.youtube.com/watch?v=3V8nu6e8eFY

http://www.youtube.com/watch?v=mSZv9KKf0g0

http://www.youtube.com/watch?v=LXrJdOD5syo
ruca60 2014 márc. 19. - 13:39:10
(29742/120549)
KHJ a legjobb a felvételen.
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:37:49 10/10
(29741/120549)
: Hány ember akkor úgy, mint a barátok?
A: Körülbelül 12
-
Kérdés: kérdésekben van aggodalom sokat otthon belsõ?
A: Sunlight. Én blokkolja a fények, hogy nem tetszik.
-
Q: Elemek voltál büszke, és a hely, mint a legtöbb a házban?
A: A szobám, amely nem rendelkezik a televízió-és audio-rendszer. Egy hely, anélkül, hogy bármi más, de az ágyban, hogy lehet egy jó alvás.
-
Q: A szokás csinálni lefekvés elõtt?
A: Én tükrözik vissza a napom, és elkészíti a to-do listát a következõ napra.
-
Kérdés: Az elsõ dolog, amit tehetünk, ha felébredt?
V: Ellenõrizze a telefon üzeneteket.
-
K: Ön, aki felébred könnyen?
A: Már javult az utóbbi idõben.
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:37:04 10/10
(29740/120549)
[Fordítás] Kim Hyun Joong interjúban

[Q & A interjú kérdések (?) A KHJ]
K: Az elõzõ kötet, a válasz maga a koala, ha úgy döntesz, hogy metaphorise magát, mint egy fajta állat. Mi volt az oka, hogy?
A: Mert a barátom azt mondta hasonlított koala.
-
Kérdés: Mikor volt az, hogy van egy nagyon "magasfeszültségû", amikor búvárkodás?
A: Amikor láttam, gyönyörû korallzátonyok, iszik forró teát, miután a jég búvárkodás a tél folyamán.
(P / S: "magasfeszültségû" olyan izgatott itt)
-
Kérdés: Mi az a frizura tetszett a legjobban a mai napig?
A: Fontolja meg a frizura alatt Inspiráló Generation forgatás ~
-
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:23:42 10/10
(29739/120549)
(HD) SS501 (Eng Sub) GREENPEA (Birthday videót Flora)

Ez az elsõ alkalom subbing ezt a dalt lol :) Kim Hyun Joong meg nagyon jó itt, úgyhogy kiküldetés Keekee fogom feltölteni preview 19 késõbb már láttam n megharapta az ajkamat _O_

http://www.youtube.com/watch?v=LyDmDd_jZPg

(HD) SS501 (Eng Sub) GREENPEA (Birthday video for Flora)
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:15:01 10/10
(29738/120549)
[Beolvassa a murdererq] (김현중) Kim Hyun Joong: Ahogy Ön is ~ Ma este PhotoBook + DVD
by crazy4hyun
10/10
Jyj3 2014 márc. 19. - 13:14:26 10/10
(29737/120549)
Sziasztok!
Jók a mai hírek, átnéztem elõször...
LMH-t nagyon szeretem, és az Örökösök is tetszett, de hogy ekkora sikere legyen, azt nem gondoltam.

[Beolvassa a murdererq] (김현중) Kim Hyun Joong: Ahogy Ön is ~ Ma este PhotoBook + DVD
by crazy4hyun
ruca60 2014 márc. 19. - 11:22:38
(29736/120549)
"Wonderful Days",
Lee Seo Jin , Ok TAEC Yeon Ryu Seung Soo , és a közelmúltban a KBS 2TV dráma casting " Wonderful Days ", mint testvérek és azok különbözõ varázsa rabul ejti sok nézõt
ruca60 2014 márc. 19. - 11:18:50
(29735/120549)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=42140
Lee Jong Seok-ot választották, mint az egyik "Öt Korean Drama istenek" Kínában.
Lee Jong Seok nemrég Magyarországra látogatott az új SBS dráma "Doctor Stranger", és a képek a forgatás terjednek szélesebb körben a SNS Kínában.
Új képek Lee Jong Seok mindig feltöltött szinte minden percben, és a nagy számú rajongó mutat robbanásszerû reakciót neki.
Lee Jong Seok közelmúltban "Öt koreai dráma Istenek" együtt Lee Min Ho, Kim Soo Hyun, Jang Geun Seok, és Kim Woo Bin választották.
Lee Jong Seok egyik legforróbb koreai színészek Kínában manapság egyre növekszik, és ez mindig végtelen felhívások interjúk, hirdetések és meghívók eseményekre.
Lee Jong Seok népszerûsége Kínában emelkedés kezdõdött, mint egy dráma "Hallom a hangod" lett nagy siker a térségben, és a közelmúltban tartott rajongói találkozó Tajvanon és Sanghajban.
Eközben Lee Jong Seok látogatást Pekingben március 19-én, egy híres divat márka promóciós rendezvényen való részvételére.
ruca60 2014 márc. 19. - 11:05:29
(29734/120549)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=61&c=0&p=41821
Cho Sung In speciális White Day Fan Meeting esemény Japánban.
Március 15-én , színész Cho Sung -in helyett '2014 Zo In Sung White Day élõ Night Hot Potato " Tokióban, Japánban .
Cho Sung In jelent meg a színpadon , miután a videó bemutatót megnyitni , és énekelt " Into the Stars " és a " Rocker " Hot Potato .
Cho Sung In köszöntem, miután a dalok bevezetett Hot Potato, és volt egy rövid beszélgetési idõ.
Ezután énekelt két dalt a "Lány a tavaszi szellõ" és a "Gondolatok".
Miután Cho Sung -in ment le a színpadról egy rövid szünetet, a videó mögött Cho Sung In Hot Potato és mintákat mutattak be, és a Cho Sung In meglepetés látogatást a célcsoportokhoz.
Õ osztott fehér nap ajándék a rajongók , és a mély az õ gondjait megérintette a szívét a rajongók.
Költözése után ismét a színpadon, Cho Sung In kezdett beszélni a legutóbbi feltételeket, ahogy készül a rajongói találkozó, és volt egy Q & A idõ.

Mivel a szurkolók énekeltek egy ráadása, kapta vissza a színpadra újra, és még énekelt egy dalt a "Barátja".
A képviselõ a menedzsment iroda azt mondta Cho, "Cho In Sung ment a hosszú mintákat az esemény elõtt, és õ hibátlan teljesítményt. Kommunikál a rajongók nagyon közelrõl, és adott nekik egy felejthetetlen memória. Volt egy nagy show, és reméljük, hogy ez az esemény marad emlékek sokáig a rajongók.
"Eközben Cho Sung In közelmúltban úgy döntött, hogy a leadott új SBS dráma" Semmi baj, ez a szerelem."
ruca60 2014 márc. 19. - 11:01:38
(29733/120549)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=231&c=0&p=41651
K-Drama színész, aki túlélte botrányok és pályafutásuk feléledt
Lehet egy k-dráma színész feltámasztani pályafutását, miután a botrány? Egyes esetekben, a botrány csak átmeneti visszaesés, de más esetekben, a karrier-gyilkos.
Íme néhány színészek, akiknek elõmenetele befolyásolja a botrány, de ki újrahasznosított esélyük a hírnevet.
Joo Ji Hoon, a trónörökös Shin játszott a "Princess Hours," megjelent a "The Devil", és szerepelt a filmben "Antique Bakery", volt egy ígéretes karrier elõtt a botrány.
ruca60 2014 márc. 19. - 10:51:47
(29732/120549)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=31&c=0&p=41582
Hosszú szünet után a színészet, Kim Jae Joong JYJ figyelembe veszik az új dráma háromszög jelenik meg.
17 Március Newsen beszélt a MBC rep, aki elmondta: "Kim Jae Joong jelenleg az új hétfõ / kedd dráma háromszög, mint a testvére Lee Bum Soo és Im Si Wan.
Nincs semmi, most megerõsítést nyert.
"Vajon MBC háromszög követi Empress Ki, remélve, hogy a levegõ május.
ruca60 2014 márc. 19. - 10:48:19
(29731/120549)
Amikor a legfiatalabb fiú Seo Joon Yeo Jin Goo megkérdezte: "Van egy csomó barátnõje?" Mindenki tudott segíteni, de nevetni , mint a legrégebbi Joon Woo tudta leplezni zavarát.
De Yeo Jin Goo mosolyogva válaszolt: "Van egy csomó barátnõm a múltban, hanem, mi csak barátok.
"A gyerekek is volt lehetõsége, hogy úgy érzi Yeo Jin Goo izmos combok, hogy a színészek atlétika, ismét okozva nevetés között, a színészek és a gyerekek .
Ha Jang Hyun Sung mondta Yeo Jin Goo, hogy legidõsebb fia, Joon Woo volt "féltékeny gyermekek idõsebb testvérek, mert nem volt" melegen válaszolt Yeo Jin Goo : "Én vagyok, gyakran meglátogatni," megvilágította a gyermek arca.
ruca60 2014 márc. 19. - 10:47:16
(29730/120549)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=41587
Yeo Jin Goo egy újabb bizonyíték arra, hogy repül az idõ, amikor eszébe jutott újra, hogy a színész már nem a gyermek színész.
16 Március sugárzott KBS "Superman Returns" Yeo Jin Goo meglepetés megjelenése a show, amikor Jang Hyun Sung vette fiát a stúdióba, hogy részt vegyen a kommentár a film" Hwai: A gyermek, aki lenyelt egy szörnyeteg.
"Bár a gyerekek képesek voltak kiemelkedõ szereplõk, mint például Kim Yoon Suk és Kim Sung Kyun találkozik, a gyerekek leginkább Yeo Jin Goo félénk körül.
Amikor Yeo Jin Goo késve érkezett a felvétel az elbeszélés, a gyerekek még mindig szívesen találkozik vele, hogy írja alá a papír számára.
Között Joon Woo és Joon Suh, a legidõsebb Joon Woo zavarba , rájött, hogy megfeleljen egy színész.
Az a tény, hogy a legidõsebb fia, színész zavarban volt, tudta, hogy egy színész (ahogy nem mutatott igazi érzelem, amikor találkozott a többi szereplõ Veteran megfelelnek létrehozott egy aranyos jelenet a két fia és Yeo Jin Goo.