10/10
döncimama 2014 márc. 07. - 11:29:02 10/10
(28808/120548)
Ezt a "nagyranõtt gyerek,se alakja, se izma, se kiállása" ezt sokukra el lehet mondani, ugyanilyen Lee Min Ho-ról (talán a neki már a kiállása megvan a felsoroltakból), Kim Wo Bin-rõl, Joo Won-ról és a többi magas és vékony fiatal színészrõl. Viszont mindegyik mindent el tud játszani. A koreai szini-iskolák nagyon jók, szerintem.
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 11:24:38 10/10
(28807/120548)
Na nálam sem az a kategória, akinek a filmjét nem nézem meg...
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 11:23:28 10/10
(28806/120548)
Ezt a KBS2 csinálta...az õ oldalukról hoztam.
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 11:21:30 10/10
(28805/120548)
Na végre, egy kis vélemény!)))))) Mióta várok erre!

Ezek szerint bennem van a hiba, hogy nem kritizáltam eddig ...

Nagyon jó, hogy híreket teszel fel bárkirõl, én legalább is örülök neki.
Ez ébreszt gondolatokat, jót vagy kevésbé jót.
Nem kell, hogy egyformán gondoljuk.

Én csak a Hallom a Hangodban láttam, és tudom hogy majdnem egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem nem tetszett.
Mindenki csak felsõ fokon áradozott róla, én azt is elfogadom, de kitartok a saját véleményem mellett, amíg valaki meg nem gyõz..
Még nagyranõtt gyerek,se alakja, se izma, se kiállása. De ez biztosan változni fog, hiszem ha lépést akar tartani a konkurenciával, neki is sokat kell tennie érte.

Az énekesek meg nekem mind nagy kedvenceim, alig várom, hogy új híreket hallhassak róluk.
Én elég sokat kutakodok Hyun után, így nem is maradna idõm magamnak keresgélni.
Nekem a zene legalább olyan fontos lett, mint a sorik.
És bizony nagyon megszerettem Eunhyukot, és akikhez közelebb kerültünk a Barefoted révén.
Az Éhes kisfecskékrõl nem is beszélve..

És még annyit, hogy ennél jobb reklám nem is lehetne Mo.nak, mint hogy már a 3.ik koreai filmben szerepel BP:
10/10
döncimama 2014 márc. 07. - 11:08:28 10/10
(28804/120548)
Nem tudom, kicsinálta ezt a képet, de nagyon jó.
10/10
döncimama 2014 márc. 07. - 11:07:16 10/10
(28803/120548)
Én még csak a 4. rész közepénél járok ezzel az idõutazásos sorival, de eddig nagyon tetszik.
Egyébként is ez az a típusú film, amit a legjobban szeretek. Idõutazás, fantasy (Faith, Nine, Nine Time Travels, Rooftop Prince, 49 Days, Secret Garden, Gu Family Book, The Legend stb.. stb..)- ezek azok, amik leginkább a mesevilágra emlékeztetnek.
10/10
döncimama 2014 márc. 07. - 10:51:50 10/10
(28802/120548)
Sziasztok!

Lee Jong Suk még kezdõ, az igaz, én minden eddig játszott soriban láttam eddig (eleinte csak kisebb szerepei voltak) és egy filmben, de nekem nagyon szimpatikus. Ebben bizonyára szerepet játszik az is, hogy tetszett minden sori és film, amiben láttam. A Secret Gardenben is aranyosan alakította a meleget, kicsit féltem tõle, hogy megbélyegzik ezért, de nem így történt. Olyan helyeske, legalábbis nekem.
Mivel én lakli vagyok, nálam alapból kiesnek az alacsony pasik. Õ jó magas is.
ruca60 2014 márc. 07. - 10:21:13
(28801/120548)
SZép napot!
Nekem továbbra is izgalmas, hogy itt forgatnak dél-koreai filmsorozatot.
Ráadásul, még ha nem is tartozik a legnagyobb színészek közé Lee Jong Suk, nekem akkor is tetszik a játéka.
Aki látta a School 2013-at, talán egyet ért velem. Kezdõ? Nem mindenki születik zseninek, attól még lehet jó, szimpatikus, ha nem is olyan szép. Ha probléma, hogy híreket, képeket tettem fel róla, ugorjátok át.
Nem kell mindent elolvasni. Ha zenészekrõl teszek fel híreket, az rendszerint olyan, akit azért ismerünk, mert kapcsolódik a Barefoot Friens-hez, vagy, mint Junghwa, a Heartstrings-hez, amit majd' mindegyikünk látott.
Színészekrõl is teszek fel híreket, de nem teszek fel olyat, ami a most futó sorozatok egyes részeirõl szólnak, kivéve persze az Inspiringet, ha találok, de azt inkább Morzsának hagyom.

Késõbb jövök, most el...
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:55:12 10/10
(28800/120548)
ELRONT
6..
[Merchandise] Kim Hyun Joong 10-13 Nikkan Sports
Forrás: http://datv.jp/shopping/products/detail.php?product_id=7881

■ Foglalási idõszak: 2014 március 6-án (csütörtök) 18:00 ~ 2014 március 28-án (péntek) 10.00
■ Megjelenés dátuma: 2014 április 2-án (szerda) Eladási ár (adóval együtt): 1500 Ž Fenntartások kezdési idõpontja: 2014/03 / 06
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:52:30 10/10
(28799/120548)
[Fotó] Kim Hyun Joong - Japan Mobile weboldal Frissítés [14.03.07]
Hitel: 専用Rida
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:51:08 10/10
(28798/120548)
ELRONT
7.
[Fotó] Kim Hyun Joong "Inspiráló Generation" KBS Report No.568
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:47:09 10/10
(28797/120548)
Ha képesek vagyunk olvasni Jung Tae gondolataiban mit fogunk látni ott?

Ez egy verseny szem elõtt tartva -, ahol visszaemlékezései Korábbi megfigyelések és tapasztalatok, valamint az, amit lát fog történni úgy tûnik, hogy tömeg egymást. Õ tudja, hogy van, hogy erõs, hogy bosszút álljon apja halála is valóra válik, és még azt nem találsz kezdeni elõször a mi ndset, hogy lehet elérni, hogy a célra. Old Man Fly kellett kezdeni a folyamatot, bár õ azt mondja, hogy eltart egy ideig a fiatalember.
Ha az Old Man Fly készült Jung Tae gondolkodni és cselekedni egy játék tervet, a többiek zavarba az õ szándékait.
Azt mondják, ebben a világban (akár a 30-as, illetve a 2000-es), az ember túlélése attól függ, stratégiákra több fegyvert.
Elõször is, Jung Tae kérte a Hwangbang vezetõje, hogy apja emléktábláját is ott tartanak, és a második, hogy neki, hogy a fia az öreg.
Aztán odament Jung Jae Hwa kérni testvéri nyakkendõ.
Õ az oka lenni egyszerre a két tábor. Veszélyes kapcsolat, amit mondasz. Még menet a csúszós úton egy rossz mozdulat, eshet a kifürkészhetetlen sötét gödör.
Miért tenne ezt? Biztos akart biztosítani kell, hogy védett Hwangbang (ahogy õ mondta), vagy legalábbis nem kap árt õket, mert a közösség tanúja a formalizált kötelék közöttük. Az õ kéri, amelyek megkapták letette Hwangbang nehéz helyszínen. De azt mondta, visszatér Bangsamtong, hogy megtanulják a kötelek operációs Club Shanghai alatt Jae Hwa (wink, wink tudja, az öreg azt akarta, hogy vegye át a klub.) Sakk-matt!
Másrészt, õ dobta az õ sokat Jae Hwa, és azt kívánta, hogy tanulni technikákat elleni küzdelem különösen a gyõzelemre vele. Megnyerte õt annak ellenére, hogy a korábbi felfogása, hogy mi történik, amikor azt mondta Jae Hwa nem hátra szúrt az apja.
Gaya oldalán megfigyelõ, bár az emberek körülötte, Shinichi és Aoki van a warpath egymással különbözõ szándékok. Shinichi inkább óvatos, és védi Gaya. Aoki akarja Jung Tae halott, Ill Gook Hwae újjászervezte azzal a céllal, hogy ne csak a szerzés Gaya esik neki, de azt is, hogy legyen a hatalom a szervezetben.
A szemek mind összpontosít Shin Jung Tae ismét, és ha a játék tervnek sikerül.
Vannak olyanok, kényelmetlen az új megállapodást, Wang Baek San a Hwangbang és Jae Hwa a beosztottjai.
Az új helyzetben a belsõ harcok és outfighting megkezdõdött.
De várjunk csak, Mo is megérkezett Sanghajban. Nem Jung Tae jobban tanulnak tõle?
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:42:48 10/10
(28796/120548)
‘Generation of Youth’ Song Jae Rim & Kim Hyun Joong Fight
'Generation of Youth "Song Jae Rim tette Kim Hyun Joong ideges lett, amikor ki vannak téve a törekvés, hogy átvegye Club Sanghajban.

A KBS 2 TV szerda csütörtök dráma "Generation of Youth", ami sugárzott március 6-án 2014-ben, Mo Il Hwa, akit Song Jae Rim, meglátogatta Shin Jung Tae, akit Kim Hyun Joong, a Club Sanghajban. Ezen a napon epizód, Mo Il Hwa ezen a napon látogatott Club Shanghai, amely már megtámadta Ma Juk, és segített neki kijutni a klub Shin Jung Tae és Jung Jae Hwa. Shin Jung Tae üdvözölte Mo Il Hwa, de Mo Il Hwa azt mondta: "Club Shanghai lesz a háború helyét az éhes farkasok. Hallottam valakitõl, hogy ez a hely nem rendelkezik a tulajdonos." Shin Jung Tae, majd azt mondta: "Szóval te megpróbálják átvenni Club Shanghai?" És Mo Il Hwa azt mondta: "Találkozzunk a megnyitó napján.
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:41:19 10/10
(28795/120548)
Színész Song Jae Rim beszélt érzéseit a "Generation of Youth".

Március 4-én, Song Jae Rim részt vett a sajtótájékoztatón, a sor "Generation of Youth" (script Park Kye Ok, a rendezõ Kim Jung Gyu, Ahn Joon Yong) a Kyeonggido Yong-Chu-ingu Gajaewolli.

Song Il Wha szerepét játssza Mo Il Wha aki szerette a nézõk, mert a nagy harcmûvészeti képességek és titokzatos képet a "Generation of Youth."

Ezt követõen, a háttérben a "Generation of Youth" költözött Sanghaj és Song Jae Rim eltûnt egy darabig, de õ vissza fog térni a 15. epizód.

Erre Song Jae Rim nevetett, és azt mondta: "Örülök, hogy jöjjön vissza. Lekéstem a készüléket. Mielõtt ez, Mo Il Wha nem tett eleget sokan Dandong. Majd hozzátette:" Ez az idõ, jön a Shanghai, Jung Jae Wha és a So So valamint Ok Ryun látható az elsõ alkalommal, de mostantól, nem lesz sok anekdoták kapcsolatban Hwang Bang hatóságoknak. Kérjük, várom, hogy egy másik oldalát Mo Il Wha.
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:39:02 10/10
(28794/120548)
Az új dráma Felállás szoros Race
Ez egy új, szerda-csütörtök dráma felállás, és egy teljesen új faj, hogy megnyerjük a legjobb értékelés. Csak ez a verseny olyan szoros, hogy nehéz hívni a jövõ gyõztes.
Vajon egy ilyen drámák jönnek ki utat a csomagolás, mint: "Te, aki jött a Stars" volt, vagy fognak minden marad nyak nyak, amíg a versenyen történik?
"Inspiráló Generation" fõszerepben Kim Hyun Joong, látta, hogy egy ugrás az értékelés ezen a héten, és gólt szerzett elsõ helyet. A dráma gyorsan emelkedett a csúcsra az értékelés, ha "Te Who Came From The Stars" véget ért, elérte a 12,0 az értékelés szerdán este, miután a korábbi epizód csak elérte a 9,7 százalékot. De a 12 százalék értékelése nem volt olyan messze a legújabb versenyzõ "három nap alatt."
"Three Days" fõszereplésével Park Yoochun, Park Ha V és így az e Hyun elérte 11,9 százalékkal az elsõ epizód.
A feszes akció-thriller kezdett erõs, keresõ dicséret a kiváló színészi és egy izgalmas történet. A történet középpontjában az eltûnése az elnök és a testõrök, akik meg kell találni. Park Yoochun játszik elnöki testõr, aki tudomást szerez egy merényletet az elnök, miközben részt vett az apja temetésén.
"Three Days" nem csak kezdte lenyûgözõ értékelés a nézõk Koreában de nagyon várt Kínában. Epizód a dráma szerzett rekord ár egy újabb kínai licitáló háború. Kína legnagyobb video site, Youku, vásárolta meg a jogokat, mielõtt egy epizód adásba Koreában. A pletykák ára majdnem 50.000 $ epizód.
Minden koreai hirdetéseknél a dráma is elkelt elõre, mondta a produkciós cég Arany Thumb Pictures.
"Mivel a dráma kezdõdött, hogy kapott egy csomó érdekes, és ez már a figyelem középpontjába, köszönhetõen a fõszereplõk. Ettõl kezdve a történet bontakozik ki a dinamikusabb és intenzív módon. Kérjük, várom a további epizódokat," mondta egy képviselõje a Golden Remek képek.
De az éjszaka harmadik dráma is egy versenyzõ. Az egyetlen romantikus komédia az idõ slot, "ravasz Single Lady" bütykös tiszteletre méltó 10,3 százalékos az értékelés. A vígjáték csillagok Lee Min Jung, mint egy nõ, aki azt akarja, hogy visszanyerje egykori férje. Joo Sang Wook játszik a férj, aki egykor elutasították, hogy egy vesztes. Õ most a vezérigazgató egy sikeres cég.
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:30:09 10/10
(28793/120548)
[Hírek] Kim Hyun Joong verseny más cég, sok látnivaló "Generation of Youth"
Színész Kim Hyun Joong fejezte ki érzéseit az értékelés a "Generation of Youth".
Március 4-én, Kim Hyung Joon részt vett a sajtótájékoztatón, a sor "Generation of Youth" (script Park Kye Ok, a rendezõ Kim Jung Gyu, Ahn Joon Yong) a Kyeonggido Yong-Chu-ingu Gajaewolli.
Kim Hyun Joong szerepet tölt be a Shin Jung Tae aki átalakul a legnagyobb valaha, mivel jár szenvedélyesen.
Ezen a helyen, Kim Hyun Joong azt mondta: "Valami, kaptam egy csomó kérdés az, még mielõtt a dráma kezdett volt az értékelés. Mielõtt a dráma kezdett:" Te, aki jött a Stars "véget ért, és ezen a héten, egy új dráma kezdõdik. "Generation of Youth" megtöri a sztereotípia idõszak dráma, és remélem, hogy a nézõk nézni ezt. "
Sõt, "Ez az az idõszak dráma, de azt hiszem, sok dolog van, hogy egy romantikus, hogy idõbeli. Ne fordítsa meg a csatorna, és remélem, nézni ezt", ahogy õ kérte az embereket, hogy nézni a drámát
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:23:33 10/10
(28792/120548)
_______

A letöltési linkek: semi-fly @ semi_fly

Inspiráló Generation 016 (WITH / 720p) http:// goo.gl/8colGD És (Baros / 720p) http:// goo.gl / eXCcfU
Inspiráló Generation 016 (ekao / 720p) http:// goo.gl / wdqyqv
Torrent link Credit: bosu @ bosu_hjvn

[Torrent] Letöltés hivatkozásra "Inspiráló Generation" EP16 @ Dropbox https:// db.tt/BZ3Yu4NN
10/10
Jyj3 2014 márc. 07. - 08:20:46 10/10
(28791/120548)
Jó reggelt!
Mindenkinek szép napot!

Végre már, hogy akármilyen apró dolog is, de véleményt cserélünk, és több szempontból nézünk egy dolgot.

Dmama!
Nagyon várom, hogy mit írsz errõl a 400 éves idõutazásos filmrõl, mert most már elárulom, épp az este fejeztem be..
10/10
döncimama 2014 márc. 06. - 23:25:25 10/10
(28790/120548)
És még az is lehet, hogy mivel épp hogy kilábalt az influenzából, Európában meg még az dúl, egyszerûen csak vigyáz, nehogy összeszedjen egy vírust. Én biztos vagyok benne, hogy nem attól tartott, hogy felismerik. De ez az én véleményem. Mások gondolhatnak mást is természetesen.
10/10
Jyj3 2014 márc. 06. - 23:13:46 10/10
(28789/120548)
Na aludjunk, jócca!