10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:12:58 10/10
(28163/120523)
Természetébõl adódóan a háttér és a karakter a dráma rendezõ természetes smink megjelenés minimális volt. Szem és az ajkak és a természetes bõrszín is díszíti úgy tûnt, nem érzi, mint egy. Ugyanakkor nagy az állkapocs sorban, hogy hangsúlyozzák a karcsú és pimasz, hogy az árnyékolás nem felejtettem el. minnat is közel Kim Hyun Joong matt halvány smink annak ellenére, hogy nehéz megtalálni az egyik, "méz bõr", és elfoglalták a figyelmet levegõ. Ha azt szeretné, hogy a hibátlan bõr, mint Kim Hyun Joong tteumul rizs (rizs, és mossuk le a maradék vizet), mosás ajánlott. rizs keményítõ és a fehérje tteumul jó különféle vitaminok és tápanyagok a bõrt, elolvad ez adja a bõr nagy segítséget. Ugyancsak gazdag különbözõ vízben oldódó tápanyagok, mint a pattanások vagy pattanások is hatásos eltávolítására bõrproblémák. Kép forrása: KBS2TV dráma "izgalommal korszakban: a születése Investments hivatalos honlapján / lifestyle@fnnews.com bakdongje riporter ※ Szerzõ ⓒ Financial News . Minden jog fenntartva - újraelosztás Tiltott
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:12:10 10/10
(28162/120523)
Kim Hyun Joong Adonis erõs kép errõl a karakterrõl Swat vágás (olló bansak) választottak. Laza karcsú és rendezett az egész SWAT harcosok vágott, hogy képviselje a szimbóluma férfiasság számít leginkább megfelelõ frizura. Clippers (Clippers), és nem ollóval, hogy készítsen egy rövid haját törvény. Használja olló vágja ugyanolyan hosszú, mint a feje, amely haejumyeonseo Tartalmaz egy frissítõ hangulat, ami természetes, és ki lehet fejezni seureowoomyeonseodo. kapitánya rövid haját abban az esetben, Swat, a fej nyitott tûnhet egy kicsit ragadós, ezért legyen óvatos. Sense ellátás minden nap nehéz megszabadulni a hangerõ-le pumpa fejét, hogy úszik, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy ez egy jó módja a stílus elegáns. fel
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:11:33 10/10
(28161/120523)
[Inspiráló korszak] Kim Hyun Joong karizmatikus fighter-lett-stílus
Financial News | cikk Date 2014/02/28 14:08 11.
KBS2TV dráma "izgalommal Age: szentelt születése" a legjobb harcos a bulsechul koronás Man 'sinjeongtae' s az a része, az énekes és színész, Kim Hyun Joong mutatja, kivételes stílus. Mulssin intenzív férfias karizma és magára vonta a nézõk punggimyeo Kim Hyun Joong nézd meg a haj és smink. Haj
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:08:02 10/10
(28160/120523)
Jung Tae nem volt konkrét bizonyíték ellene Gaya. Emlékeztette rá, látta, hogy gyanús apja gyilkosát, és csalódott volt, hogy nem volt képes megtalálni az igazi gyilkost, mint ígérte. Érezve JT nem hisz neki semmi köze a Shin Young koleszterin halála Gaya elismerte, hogy a bûncselekményt a szinte szótlanul Jung Tae aki elhagyta követõen. A férfiak Ill Guk Hwa tudott Jung Tae tud jönni, és mennek, ahogy neki tetszik. Aoki riasztónak tartja, hogy Gaya nem tett semmit, hogy Jung Tae, és lehet ölni, mint az anyja, ha a vezetõ rájön.

Egy dolog, hogy tud Jung Tae nyom a gyilkos, hogy nézd meg az apja a halál okát. JT úgy döntött, hogy kérje a boncolási jelentés Jung Jae Hwa, aki tartotta, de ez utóbbi nem volt hajlandó átadni neki. Ahelyett, hogy felvetette a kérdést: "mit fog tenni, ha rájön, ki a gyilkos." Mintha, hogy eltérítse a kérdés viszont, Jung Jae megkérdezte JT gyanús neki, majd a pointblank "ahol majd balra, hogy életben marad vagy meghal - neki, az öreg Hwangbang vagy Gaya? Jung Tae dühös lett, hogy ezek az emberek úgy döntenek, az életét.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:07:33 10/10
(28159/120523)
[Pexers írni-up] Shin Jung Tae World-The Mourning utan Ep 13
Szerzõ: AprilStarr

Jung Tae kellett menni Shanghai tudni, Shin Young koleszterin, mint egy ember, és elveszíti örökre, mint az apja. Ez az egyik dolog, hogy gyászolni, hogy a veszteséget és egy másikat, hogy ki áll a háttérben, hogy a veszteség.

Nem kell messzire és széles az "aki" mert azok, akik keresik õt. Egy férfi karddal küldték harcolni halálra. A túlélés és a gyõztes a Jung Tae szerencsés széria, bár sebesült voltak barátai, hogy kezelje támogatás neki. OK Ryeon egyértelmûen szívû a hír, de folytatta a tõle megszokott munkát nyilvánított víz.

Jung Tae látta az este kínál, és imádkozott az anyja és az apja, és megismételte ugyanazt a buddhista templom, vele a következõ reggel. Közepette az ünnepélyes háttér, mintha férjhez megy, Jung Tae öntötte ki a szívét, hogy a közeli könnyek Ok Ryeon. Megígérte, hogy megvédje õt, miközben keresi a szemébe hozzátéve, hogy a smink az elvesztett 5 év között, hogy egymás számára az egész életük. Figyelembe lány kezét, és megcsókolta a pecsét, hogy fogadalmat a szeretet.

Mégis úszunk a lemenõ nap utolsó sugarai egy megújult és mélyebb kapcsolatot sétálnak az utcán, mind a néz ragyogó és boldog, ha a világ többi része nem számít.

Mindkét kell töltöttük, hogy az energia szeretõ és megcsókolta, hogy megéhezett. Egy utcai oldalán étkezõ, a két volt tál tészta leves, ha minden nap a naptárban Do-Gyoo kellett megjelenni ott és akkor elrontja egy emlékezetes alkalommal a két. Nem tudott nem nyújt információt a húga, és megérdemli, hogy elütötte Jung Tae. De sikerült újraéledõben Jung Tae gyûlölete az Ill Gook Hwae.

Az eltöltött idõ a szeretett csak átmenetileg elterelte Jung Tae kideríteni, ki ölte meg az apját. Ne Gyoo nyilatkozatát tette nyugtalan és nem tud aludni, õ megrohamozta a szívében, a Ill Gook Hwae székhelyét Gaya. Az õ harcosok nem egyezik a palackozott haragot az ember igényes, ha õ ölte meg az apját. Õ egyértelmûen eltolódott a bizonyítási teher, hogy megvédje magát az õ egyenesen vád. Szorongatva a törékeny torkát a kezében kész megfojtani miközben ösztönösen dolgoztak ki a két kardot.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 16:03:02 10/10
(28158/120523)
[Spoiler] "Generation of Youth" Kim Hyun-Joong találja Choi Jae-Seong gyilkosa
by azi767

Kim Hyun-Joong kiderült, ki ölte Choi Jae-Seong .

A tizennegyedik epizód a KBS 2TV dráma "Generation of Youth" , Sin I-chi ( Jo Dong-hyeok ) éS AZ Aoki ( Yoon Hyeon-min ) zart legyen Jeong-tae ( Kim Hyun-Joong ) gyûjtésével Sanghajban.

Aoki berohant Jae-Hwa ( Kim Seong-oh ), az elsõ és nevezte "a vezér mindenki figyelmen kívül hagyja." Jae-Hwa dühös volt, de Aoki átnyújtott neki egy névjegykártyát, amely azt mondta, hogy õ volt az igazgatója a hírszerzõ iroda.

Sin I-chi is Sanghajban. Jeong-tae megkérdezte tõle, hogy miért volt ott, és azt mondta: "Nincs semmi ok. Csak kell megszabadulni tõled", majd meglendítette az öklét Jeong-tae.

Szerencsére, Jeong-tae volt támogatás. Baek San ( Jeong Ho-bin ), jött, hogy segítsen, de õ is egy sötét szívû ember. Õ tervezett emelése Jeong-tae, mint a sólyom a Hwangbang. Baek San harcolt Sin I-chi helyett Jeong-tae és Jeong-tae kiderült, hogy Baek San volt az, aki megölte Yeong-chul ( Choi Jae-Seong ).
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:58:12 10/10
(28157/120523)
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:55:11 10/10
(28156/120523)
Kim Hyun Joong - Lotte Duty Free Japán Új Promo
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:47:35 10/10
(28155/120523)
Az én utolsó gondolataim, Kim Hyun Joong teljesen a rock, mint egy akcióhõs. Úgy felnõni a mániákus a dráma, és alig várom, hogy az összes csavar és fordulat a dráma. Akik valóban a rossz fiúk, vagy lányok, és Shin Jung Tae valaha is megtalálják a szeretett testvér, és találni, aki tényleg megölte apját és megtalálja az igaz szerelmet? Figyelje mindenki, és mindig támogatjuk egy Kim Hyun Joong! ღ  ˚ ˚ ˚ ★
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:46:51 10/10
(28154/120523)
Anélkül, Kim Hyun Joong, mint az ólom tekercs ebben a drámában, nem, valószínûleg nem lehet nézni ezt a drámát. Én nagyon rövid figyelmet költeni, így a dráma, kell, hogy engem érdekel, és fogd meg az elsõ két Ep. Kim Hyun Joong harci jelenet csak hogy tartsa vissza a lélegzetét, és a képessége, hogy járjon el a legszomorúbb pillanat az õ lágy hangja, hogy õ úgy néz ki, minden illeszkedik a dráma. Én lenyûgözni a színészi. Úgy nõtt, és ütött a jobb. Érezni a fájdalmat, amikor elvesztette húgát és apa. Láthatjuk, hogy mit lát, amikor harcol. Érezni a szeretetét és a konfliktus. Persze nagy leadott, hogy segítsen neki. De ez a dráma nem tökéletes. Nem voltam boldog, amikor megölik off fõszereplõje, amit gondoltam, hogy hozzá inkább a dráma és az öt év a különbség, én nem az izgalom a, de legalább õk hozzák vissza Mo ll Hwa játszani Song Jae Rim. Úgy éreztem, a történet szükséges kitölteni néhány üres, hogy hiányzik, és a visszatérés a Mo azt hiszem, sokat segít, és a történet is.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:46:03 10/10
(28153/120523)
Kapok nézni a koreai dráma, így igen, azt lehet mondani, ha a dráma lesz, a hit, vagy sem. Még a felsõ bálványok vagy a csillagok, akkor automatikusan nem lesz nagy siker. Ezt több kell, akkor elsõ csillagok, színészek, és vagy a bálványok. Ez kell egy jó történet, hogy az emberek is kapcsolódnak törõdnek, vagy valami, ami vontatóhajó az heartstrings és érzelem. Jó írás csapat és jó rendezõ / producer is fontosak. És persze a jó színészi játékot a színészek is.

Inspiráló Generation Kim Hyun Joong a fõszereplõje illeszkednek a történet is. Õ dolgozik nagy co csillagok. A vezetõ színésznõ jó, láttam õt más drámák és tudja tartani a saját föld. Õ talán csak 19, hanem egy tehetséges színésznõ valóban (Jin Se Yeon) EP 1. dráma megragad engem az erõteljes színészi tehetségét a gyerekeket, hogy a táj történet a szereplõk és Kim Hyun Joong rúgás seggét. Nem láttam õt, mint egy akcióhõs, így ez a dráma nagyon különbözõ frissítõ és sötét.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:45:30 10/10
(28152/120523)
A következõ színészi tekercs volt a fõszereplõje az akció dráma "City meghódítása", de persze mindannyian tudjuk, hogy ez hogyan kibontakozott. Ez a 2014 Kim Hyun Joong áll az élen tekercs a koreai dráma, "inspiráló Generation", vagy nekem koreai a Generation of Dreams, lol nem is beszélve a címet Megyek a "Inspiráló Generation" Ez egy akció csomag dráma egy csavar a romantika. Kim Hyun Joong van a vezetõ tekercs játszott Shin Jung Tae, egy utcai harcos, aki szereti a csak a húgát, és megtenni, amit kell ahhoz, hogy megvédje õt a nép, akit szeret.

Ez a dráma 24 Ep és mi vagyunk félúton pontot. Mit gondolsz srác eddig a történet, színészek, és a mi csak egy Kim Hyun Joong? Lehet egy ember törni, vagy hogy a hit dráma? Hmm a nehéz kérdés ugye? A válaszom igen és nem Keekee És ez az, amiért azt hiszem, csak a lehetõség.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:44:15 10/10
(28151/120523)
Mint szólista, Kim Hyun Joong bebizonyította, hogy lehet, hogy nagy a saját lábán, és teltházas koncertek és albumok. Nem volt egy könnyû út mégis. Meg kellett dolgozni, és a harcot az utat a csúcsra, de õ mindig is tudta, hogy a rajongók szeretete, és támogassa õt az egész pályafutását. Kim Hyun Joong is imádják a rajongók, és nagyon hálás a rajongók felé.

Kim Hyun Joong is tett hatása eljáró gyûrûk rövid dráma, mint a "szeretni kell tölteni" a nagy hit valóság show "We Got Married", ami valóban azt mutatják, a 4D személyiség a max. És a kitörés hit drámája, Boys Over Flowers, nagy sikert aratott Dél-Koreában, a játék tökéletes Prince Charming tekercs, hogy a legtöbb hölgy is beleszeret. (Mint én) :) Õ is kezdõdött játékos csók, amely nem volt jó a koreai TV, de volt egy találatot on-line. Kim Hyun Joong mutat egy másik oldala, hogy a színészet.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 15:43:27 10/10
(28150/120523)
"Lehet egy ember törni, vagy hogy a dráma sikerül" Jackie Kim

A rajongó Kim Hyun Joong hiszen debütált 2005-ben, már elvarázsolt egyedülálló személyiségét, és a szép mosoly. Szeretem õt attól a pillanattól kezdve láttam a koreai TV show X-man és természetesen a vezetõ kedvenc K-pop csoport SS501. Mivel sok a srácok, akik ismernek engem a You Tube és a Facebook, és itt, Kim Hyun Joong az én elfogultság.

Láttam felnõni egy fiatal fiú egy erõs ember minden báját, jól néz ki, tehetség, és az arany szív, amely a legjobban szeretek. Még a hátsó része SS501 hogy illik a tekercs, mint vezetõ, természetesen szeretem minden tagjának SS501, és mindig az én örök kedvencem K-pop csoport.
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 07:38:05 10/10
(28149/120523)
Én ma L csak estefelé leszek itthon!
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 07:36:40 10/10
(28148/120523)
Es kedves vendégek
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 07:35:39 10/10
(28147/120523)
Szep napot!
10/10
Jyj3 2014 febr. 28. - 07:34:37 10/10
(28146/120523)
Egy jó kjet?
10/10
Jyj3 2014 febr. 27. - 22:25:08 10/10
(28145/120523)
Jó éjt!
ruca60 2014 febr. 27. - 21:37:35
(28144/120523)
Úgy látom, másnak sem jó a port, netán filmet néztek. Elkezdtem a Medical Top-ot, eddig tetszik. Csupa nagyágyú szereplõ:)))
Aki pihenni tért, annak jó éjszakát!